Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x09 - Jézus a Sixtus-kápolnában született, a Plútó nevű csillagon (18+)

2016. szeptember 05. 07:50 - sixx

vlcsnap-00038_5.png 

Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel.

Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl trióval jön a TV2-n kívüli világ kedvenc magyar reality műsora, meg egy elbaszott dzsekibe öltöztetett Bencussal, aki istenesen meghízott az elmúlt hónapokban, és nem, nem fogok leszokni az istenesen használatáról Bencussal kapcsolatban, mert szeretem az olcsó poénokat. De a dráma előtt összefoglaló.

Dina és Lóri

Szerelem van a bolondokházában, vagyis azt akarnak írni a szerkesztők Igazi Picsaként Viselkedő Dina és Valamiért Szalmasárgára Festett Hajú Lóri között, amihez kell egy olyan, zöld, plüss fürdőköpeny, ami csak nagyon menő milliárdosokon áll jól, Lóri meg nem az, hiszen itt pucsít a 36 milláért. Lóri és Dina között izzik a levegő, vagy hogy is mondják azt, hogy Lóri tolná Dinát, Dina meg egyelőre nem adja a farát, de egyébként adná, csak hát ott van a pasija, és milyen lenne már a 8. napon Lórin lovagolni üvöltve, ezt a szerkesztők sem akarják, majd akkor kell elővenni a baszópapucsot, ha a TV2 kitalál valamit, amivel veri a műsort. A szegmens konklúziója: Dina, akinek a körmétől kiver a víz, baszna, Lóri meg csak taktikából, mert ő nem barátkozni gyött. Bencus szerint ha Lóri lebukik, akkor Dina leszakítja a fejit. Szerintem is.

Közjáték 1

Jelentem, taktikázás hasonlító jelenetet látunk a cigisarokban, ahol páran azt igyekeznek összepattintani, hogy mi lenne, ha minden jelet Bolygókutató Vivire pakolnának, és az majd akkor kiviszi Dinát, mert Dinával, basszus, nem könnyű együtt élni. A terv bebukik az egészen elborzadó Vivin, illetve azon, hogy Láthatatlan Attila behívja a tervet zseniálisan kiötlő, Magát Heterónak Valló Dávidot a nyugiba, hogy tesó, Bjuti Zsolti előtt nem kellene ilyeneket mondani, mert az okos, és visszamondja. Így halnak el a legjobb tervek, egy ilyen hangyafasznyi akadályon, sírok. Vivi is, mert Zsófial ketten utánamegy az agytrösztnek, és a nyugiban bőg, mert kik lesznek ott a párbajon, és ott mi lesz. Közben leesik a szempillája, mert ez egy ilyen legónő, opcionális darabokból összerakva, legközelebb a pináját hagyja el, esküszöm.

Valaki ki lesz baszva

2016-09-04_22-48-05.png

Löevél gyön, benne üzenet: valaki ki lesz baszva, csak úgy, nem párbajilag, hanem a közönség önkénye által. 30 órátok van mutatni valamit. Ha én most valóban a 36 millióra hajtó legény vagy leány lennék, akkor nagyon produkálnám magam, pl. Csodálatosan Sminkelhető Zsófi vagy A Szeme Sem Áll Jól Viki helyében, de ha csak az összefoglalókból indulunk ki, akkor Kiafaszomaza Tivi is jobban teszi, ha felhívja magára a figyelmet, mert nem róla szólnak a hírek, és nincs vele tele a sajtó (szevasz, Laci), Soma legalább a farkát kitette a zuhany alatt, ugye. Aki csak ezért klikkolt, görgessen a poszt aljára, ott a videó.

A hírt vegyesen fogadják, Tivi rúg egy negatívat a levegőbe, Zsolti sokkot kap, Vivi és Zsófi majdnem bőg, A Barátom Vette a Parfümériámat De Saját Lábon Állok Mici vigyorog, Dávid meg bőg bazdmeg, mint egy szaros kölyök, és vigasztalni is kell, pedig bizonyos megvilágításban olyan a feje mint a szegény ember Ryan Reynoldsának, az meg kemény gyerek, lásd Deadpool. Ha jól látom, lehet bemenni a nyugiba és kamerába elmondani, hogy ki, miért faszagyerek, de csak Tivi él a dologgal (lehet, partizánakció volt), és ő is csak annyit mond, hogy málna, tesó, negatív, hogy a kurva anyámba nem verték még agyon, nem értem. Hisztis Picsa Soma szerint párbaj nélkül kiesni gáz, és Zsófi paplanszájába eleve bele szeretné pászítani a pélót, szóval ő nem akar kiesni. Nem mintha lenne önként jelentkező, ha már itt tartunk. Az megvan egyébként, hogy Vikinek azért olyan fura a feje, mert amikor ki van rúzsozva a szája, elképesztően kicsi a széles arcához képest?

vlcsnap-00044_4.png

Challenge, bitches

Háromfordulós szopatást kapnak a lakók, az elsőben legóval szórták tele az egész kurva villát, és így kellett megkeresni képeket, ha jól értettem, itt egy kicsit bealudtam, elnézést, hiába sikoltott Vivi tulajdonképpen folyamatosan. Aki lépett már legóra mezítláb, mert jóhogy, cipőt-zoknit levetették velük, az tudja, mekkora szopás. Na, itt 13 gyökér szaladgált egyszerre nagyon sok legón, sokat üvöltve. A nyertes Lóri egy fakír baszki, meg sem rezzent az arca, miközben a műanyag szarokon lépkedett.

Engem kiskoromban salakon futtattak mezítláb, amikor rossz voltam, így nem volt szokatlan.

Filmet kellene forgatni Lóri gyerekkoráról, A Bakterház bosszúja címen, csak mondom.

A második körben erős paprikát kellett enni, volt mindenki előtt öt, különböző erősségű cucc, oszt hajrá, lehet betermelni. Én itt a rajtnál elvéreztem volna, nem bírom a kapszaicint semmilyen koncentrációban. A lakók ettek, a végén Dina szó szerint két kézre zabálta a tejfölt, Zsolti meg a majonézes tubust szívta üresre, bezzeg Viki, ő akkor sem vett igénybe ilyen enyhítő cuccokat, amikor már a füle fájt a csípős paprikától, és az ájulás környékezte. A többiek hamar kiszálltak sírva, hányva, káromkodva. Itt egy releváns videó a témában:

A harmadik feladat volt a comedy gold, kérem szépen, hiszen kvízkérdéseket kaptak, és ez mindig vicces, hiszen a Földhöz legközelebb eső csillag az a Plútó (Vivi-Zsófi), a Hold (Tivi, Mici), az Esthajnalcsillag (Viki, Evelin), a Mars (Attila), ugye. És még egy rakat ilyen, Jézuska születési helyétől a homo sapiens sapiens (Soma: olyan nincs is) érzékszervein át a cogito ergo sum jelentéséig, amit, meglepetésre a brigád fele ismert.

Ezek alapvető műveltségi kérdések voltak, én erre nem voltam felkészülve, nem ezzel foglalkoztam. (Lóri)

Videón is van, tessék:

The Ten-Ton Hammer

vlcsnap-00035_5.png

Bencus bejelent, megvan a végeredmény, Zsófi mehet a vérbe. Amin meglepődtem, hogy Dina a második, mert ja, egy elviselhetetlen picsa, de baszki, csinálja a műsort, ki ne essen, mert nem lesz aki beszóljon a többieknek. Dávidnak, ha el nem kúrja, már most oda lehet adni a 36 millert a közönség szerint, és ami elég sokat elárul a VV-nézők szellemi szintjéről, hogy Pumped Soma a második legnépszerűbb. Bekapcsolnak a villába, rettegéssel vegyes várakozás, majd sírás, Zsófi rezzenéstelen arccal veszi tudomásul, hogy a jónép leszarja a piszkafa lábait és felpumpált száját, Vivi bőg. Zsófi el, de jön helyette egy másik, Geraldine, aki focizik, egy kis házban lakik, szereti az apját, akitől azt a tanácsot kapta, hogy a villában ne verekedjen. Nem azt, hogy a kamerák előtt ne szopjon le egy batyu faszt, csak szólok. Bemegy, lepacsizik mindenkivel, a hangulat hűvös, Vivi megint/továbbra is bőg, a végén Gerald megkérdezi, hogy megvolt-e mindenki, Dina mondja, hogy ő kimaradt, leseszard. Ajaj, ez nem a legjobb belépő.

vlcsnap-00040_3.png

Bencus egy újabb bombát dob a házra, na akkor most kiválasztunk, nem mintha a Geraldon levő LILA kendőről erre nem lehetett volna rájönni, de mindegy. Előtte a szokásos bejátszók, a főszerepben Vivi pucér picsája és Dina szája, na nem egymáson, hanem egymás mellett, Zsóti meg besértődik, mert róla pont csak annyit vágtak be, amikor a székek miatt hisztizett és Dinát küldte el a vérbe. Ilyen ez a popszakma, Zsóti. Kiállnak a táblához, ami nagyon rossz helyen van így, hogy átrendezték a villát, de majd alakítanak rajta a szerkesztők úgyis, és dobálják a jeleket Vikire, mintha kötelező lenne, kap hetet. Hogy aztán kit visz ki párbajra, nem tudom, de ha a Zsófi kiesésekor felállított ranglistát nézem, tulajdonképpen bárkit vihet, mert ő a 3. legnépszerűbb villalakó.

vlcsnap-00045_4.png

És akkor pöcsök:

Címkék: 18+ vv8
333 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 08:12:03

Sixx jómunkásember, bár rühellem, de azért egy minimum szintet hoz írásban, ha nem politikáról vagy a TV2-ről bazsevál. Bigtenksz innen a reggeli koffein mellől.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 08:13:18

Sixx tus... Jó, iszom még egy kávét, ez nagyon rossz volt.

Cérnahuszár 2016.09.05. 08:49:02

Itt kezdtem el vigyorászni : "Dávid meg bőg bazdmeg, mint egy szaros kölyök, és vigasztalni is kell, pedig bizonyos megvilágításban olyan a feje mint a szegény ember Ryan Reynoldsának,"
na belenézek, mert eddig elkezdtem unni, de ez tetszik

2016.09.05. 08:57:23

Jó lett. Köszi.

Cérnahuszár 2016.09.05. 09:13:16

Dina és Mici nagyon parázott ahogy látom, pontosan tudják hogy rezgett a léc, a balhéik miatt, tudják h az ellenszenves lehet a nézőknek
Nem lennék meglepve ha Dina visszafogná magát

ornyim 2016.09.05. 09:14:15

@Cérnahuszár: most, hogy így leírta, tényleg van benne valami Ryan Reynoldsos :D

ornyim 2016.09.05. 09:18:38

@Cérnahuszár: Dina nem fogja visszafogni magát, szerintem most megnyugodott, mert szinte biztos benne, hogy Viki nem fogja kihívni. (aki mellesleg igen csúnya, eddig fel sem tűnt, hogy ennyire.. :D )

ornyim 2016.09.05. 09:20:33

@RETROPETI: hát ez jó. :D nagyon kemény legények :D

ornyim 2016.09.05. 09:21:39

Vivi pattanása vajon elmúlik valaha??!

Cérnahuszár 2016.09.05. 09:29:56

@ornyim: szerinted nem gondolkodik előre? hogy mi lesz ha párbajon a nézők jóindulatán múlik a dolog?
végiggondoltam, a természete miatt nem fogja tudni visszafogni magát, még ha lenne szándéka is

SzemFülEs 2016.09.05. 09:46:04

hogy pont Zsófi.... mondjuk tökmindegy, mert ha marad az online szavazás, akkor úgy manipulálják a szerkesztők az eredményt, ahogy akarják. Végül is, mégis csak az RTL2-n megy, nem lesz népharag, ki esik ki :)

SzemFülEs 2016.09.05. 09:49:15

Csak azért sajnálom, mert ebből a Barbie-princess duóból sokkal többet is ki lehetett volna hozni. + Soma is hülyére lenn véve pár hónapig.

ornyim 2016.09.05. 09:51:34

@Cérnahuszár: pont ezért, ha vissza is akarja magát fogni, nem tudja, minden hülyeségért beszól, ebből nem lehet csak úgy engedni, max, ha sikerül is neki, ideig-óráig. de mint tudjuk, előbb utóbb kibukik a szögesdrót a zsákból :D :D

Fellegjáró Marci 2016.09.05. 09:53:22

Zsófi mint "jócsaj"?!?
Olyan fehér mint a liszt, ropibb az ujja mint a Babinéninek a feje meg autómatikus továbbjutást ér egy Michael Jackson imitátor versenyen...kinek jócsaj ez?
Ahogy Kevin MacAllister mondaná Playboyt lapozva....hányinger!

SzemFülEs 2016.09.05. 09:56:37

egyébként Dinát sokan hasonlítják Baukó Évához, viszont Évába - még ha nagyon kevés is - szorult némi jóindulat, Dinába pedig nem. Ejtsük ki.

ornyim 2016.09.05. 10:03:40

@Fellegjáró Marci: egyet kell értenem veled, hát, most jót röhögtem :D

ornyim 2016.09.05. 10:10:00

@SzemFülEs: Zsófi nagyon kis tuja volt, hiába volt mellette Vivi, talán csak miatta láttad, hogy ott van egyáltalán. Engem különösebben nem zavart, viszont inkább nézek egy Dina-bárki harcot, akármennyire is utálom a nőt. De vajon volt abban a lányban több? Szerintem ő ennyi és kész.

Zabkása 2016.09.05. 10:14:46

A fenti sorok között a legigazabb az a csodálkozás, hogy Tivy-t hogy a picsába nem verték még állcsúcson? A kinti fos videóin is ezen csodálkoztam, de a gyereknek tényleg ebból a 100 szóból áll a szókincse? Semmi új duma, full unalom... gondolom a retek klubbos kreatívok fogják a fejüket, hogy bekukázták ezt a senkiházit.
Zsófi kiesése meglepett, mondjuk megatuja, de szerintem egy Ati inkább kimehetett volna. Egy fokkal hangosabb csak nála, de az ráadásul idegesítő is. Vikire nyomulásától a hideg ráz.

Viki szegény tényleg nem előnyös külsejű, pedig nekem szexepli ha valakit kicsit bandzsa :D De a kinézetéért nem ekézem, mert mondjuk különbség, hogy ő megpróbál azért csinos lenni és nem az alakjával van gond, addig Mici azért érdemel csicskítótüzet, mert meg se próbál úgy öltözködni, egy közönséges prosti sonka.

Lóri most próbálja velünk megetetni, hogy ekkora taktikus? Hagyjuk már, pláne ezzel az Eminem séróval az a maradék jóindulatom is elszállt vele kapcsolatban.

Dina borzalom és ösztönlény, még ha akarja is magát fékezni nem tudja. "odatettem az izét az izéba, aztán eltettem az izét szóval ne pofázzá'" vitakultúra lehet, hogy megkavarja az állóvizet, de azért hónapokig kurva uncsi.

Vivit már említettem, hogy nálam abszolút nyeri a szimpátia szavazást, valamiért megsajnáltam meg kicsit olyan szeretnivaló. És totál meglepő volt, hogy tudott válaszolni pár dologra a műveltségi vetélkedőnek csúfolt játékban. (azért ijesztő, hogy a VV törzs nézőközönségének java se vágja szerintem ezeket a kérdéseket, pedig nem durva dolgokat kérdeztek.

Zsoltika meg azt kell mondjam, kellemes karakter, pedig nem vagyok egy nagy homo-párti, de jó a stílusa, pont annyit buziskodik amitől nem fordul fel a gyomrom (néha határértéken mozog azért).

Krisztián meg feszít élő adásban, az mi? :D
Az új csaj meg eddig számomra semmi, mondjuk focista nő, alapból minuszból indul... remélem nem bántok meg senkit. Stílus eddig zéró, de persze csak beette a fene, kap pár napot :)

É2I 2016.09.05. 10:19:23

Egyik momentumként; zsófikát fent hagyták a szerkik a táblán. Nem tudom mi lett volna, ha valaki oda teszi a jelit. ;)
A málnaszöktető meg egyből ment kunyerálni a jutyúbernép elé, hogy neggatííív. Szegénykém még eddig nem jött, rá, hogy a nézettségi listákat a kúlságokon kívül a leghülyébbek vezetik. Bár ő még magyar viszonylatban sem áll vezető helyen. Soha nem lesz szalacsi vagy a többiek. :)
Azt pedig, hogy ki, mennyi szavazatot kapott még véletlenül sem árulták el a hörcsögöknek. Nehogy visszavegyen a dinka, nem lenne csípőből zsigeri kurvaanyázás. Az ugye kell. Személy szerint igazat is adok ebben Sixxnek.
A kvíz meg kvintesszenciája lett az elmúlt hétnek, még setítebb a brancs, mint gondoltam. Bár vivin erősen látszott, hogy kondicionálták az elméjét mielőtt bejuttatták. Persze itt-ott már felejtett, de a "fotoszintetizálást" derekasan bebiflázta. ;)

Puncylla 2016.09.05. 10:24:34

majdnem dinát rakták ki párbaj nélkül, engem ez lepett meg
olyan-amilyen, de ennek a műsornak szüksége volna rá még egy darabig
@SzemFülEs: de ejcsétek, ha tuggyátok

SzemFülEs 2016.09.05. 10:30:33

@Puncylla: ok, de Evelin meg az új csaj sokkal intelligensebb feszültség generáló lehetne, és én csak attól vagyok elkenődve, hogy Dinának kb ennyi esett le a tegnapi bejátszókból, hogy "tele volt a szám"...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 10:37:22

@SzemFülEs: Zsófinak az volt az egyetlen skillje, h Soma megbaszná őt. de tényleg, eddig csak azzal került képernyőre, h mások csinálnak vele valamit (Soma fűzi, Zsolti sminkeli, Vivi itatja...)

É2I 2016.09.05. 10:51:39

Az viszont nagyon tetszik, hogy amikor a "sittes" megszólal mindegyikben vigyázzban áll szar. :D Ha kicsit is egoistább lenne már mindenki felpattanna a tunyulásból, ha megjelenik. És csendben tömnék a fejüket -"Nincs pofázás!"- az asztalnál.

Azt sejtem, hogy a homisztájliszt is visszábbfogná magát, ha nem lenne rajta a "bevédem" jel. Ugyanakkor jól hozza a transzvenszcica karaktert, annak minden sztereotípiájával együtt. Néha még az is az érzésem sokat tanulta, hogy el tudja magát fogadtatni. Valahogy ezzel a polaritással csillapítani tudja az esetleges ellenszenvet, bent és kint is. (Kivéve dinkánál, aki annyira ösztönlény, hogy az ilyesmi nem tapad meg rajta.). Sőt! Már-már annyira sikeres, hogy ha a dávid nem vigyáz meg lesz "baszva, durván".

Az "öcskös" meg már szórakoztató azon téveszméjével, hogy a nőket neki szervírozza az rtl. Csak annyit felejtett ki, nem tapasztalt még, hogy itt picit idősebb pitsák vannak, mint a tinidiszkóban. Bár tudásban nem vernek egy ötödikest, de azt már megtanulták, hogy elsőre nem adják a csunyájukat. Azon a korszakon már úgy 10-15 éve túl vannak. De majd öcsköst is beengedik egyszer olyan helyre is, ahol már nem természetes állapot a csigapunci.

,, 2016.09.05. 10:53:36

hajrá zseráldín

É2I 2016.09.05. 10:53:49

Az viszont nagyon tetszik, hogy amikor a "sittes" megszólal mindegyikben vigyázzban áll szar. :D Ha kicsit is egoistább lenne már mindenki felpattanna a tunyulásból, ha megjelenik. És csendben tömnék a fejüket -"Nincs pofázás!"- az asztalnál.

Azt sejtem, hogy a homisztájliszt is visszábbfogná magát, ha nem lenne rajta a "bevédem" jel. Ugyanakkor jól hozza a transzvenszcica karaktert, annak minden sztereotípiájával együtt. Néha még az is az érzésem; sokat tanulta, hogy el tudja magát fogadtatni. Valahogy ezzel a polaritással csillapítani tudja az esetleges ellenszenvet, bent és kint is. (Kivéve dinkánál, aki annyira ösztönlény, hogy az ilyesmi sem tapad meg rajta.). Sőt! Már-már annyira sikeres, hogy ha a dávid nem vigyáz meg lesz "baszva, durván".

Az "öcskös" meg már szórakoztató azon téveszméjével, hogy a nőket neki szervírozza az rtl. Csak annyit felejtett ki, nem tapasztalt még, hogy itt picit idősebb pitsák vannak, mint a tinidiszkóban. Bár tudásban nem vernek egy ötödikest, de azt már megtanulták, hogy elsőre nem adják a csunyájukat. Azon a korszakon már úgy 10-15 éve túl vannak. De majd öcsköst is beengedik egyszer olyan helyre is, ahol már nem természetes állapot a csigapunci.

,, 2016.09.05. 10:55:02

@É2I: én vagyok a szendvicsben a felvágott:)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 11:00:10

@szörnycsi: Erre vágsz fel? :-) Bocs, ez a második rossz szóviccem ma.

É2I 2016.09.05. 11:05:12

@É2I: Ahh, sory! Nem kívántam papagájkodni.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 11:11:03

@fülzsír: Én asszem biohazard lennék, nem tenném magam komposztba. Amúgy álmos vagyok, nem kell altatni.

De örülök, hogy ha már nincs tv-d, de segglyukad az van.

2016.09.05. 11:16:37

@Puncylla: Igazad van. Mivel már nagyon nehezen tartja magát. Előbb utóbb, de inkább előbb Lóri alá fog feküdni. Nem lennék a pasija helyében. :D Már ez is gáz, amit művel. Zsófikának meg olyan hosszú ujjai voltak, mint az Alieneknek a filmekben. :D Valaki emlíitette itt, hogy lehet LadyBoy. Azért megnéztem volna Soma arcát, mikor megfekteti, és valami ott lent befigyel. :D XD

2016.09.05. 11:20:36

Bár Zsófi kinézetétől rázott a hideg (monnyuk ha leapad egy kicsit a szája, feszed 3 kilót, és kimegy a napra még jó csaj is lehet belőle), az kétségtelen, hogy egy rendes, jóindulatú csajszi, aki modell akar lenni. Nem tett volna a jövőjének - semmilyen szempontból - jót, ha meztelenkedik, vagy a csicskagecipöszesomával kezd. Örülök, hogy ez a rendes lány megmenekült VVfanny sorsától, és a leendő gyerekeinek nem kell archív videókon nézni azt, hogy hogyan égette szénné magát.

További pozitívum, hogy fotbalista külalakja jobban bejön.

És itt véget értek a pozitívumok. A már ismert dolgokat csak érintőlegesen említem, hogy dinka egy mocsok, a zsírtehén még mocsokabb, Atiról max. annyi jut eszembe, hogy régebben ott lehetett jogsit szerezni, egyébként meg egy kínos műmájer, Viki, hát igen, ő nem túl szép látvány se sminkkel, se simk nélkül. Az előbbiek Lolkára is igazak: se nem szép, se nem májer. Ja meg Soma sem, bár a zsírdisznóval szemben maximálisan igaza volt, és fasza, hogy rá is pakolt. Gratula.

Majdem kedvencem Evelin, rettentő műveletlen, nézhet(ne) ki akárhogy is.

A Homo Zsoltikusszal az a bajom, mint általában a buzifelvonulásokkal: rendben van hogy homár, mert szerintem az esetek nagy részében ez genetikailag eldöntött tény, de miért kell ezzel dicsikedni. Mert ugye azért ez még nem számít dicsőségnek?

Krisztián adja a jófiút, de nem szeretnék vele egy sötét sikátorban találkozni. Szerintem a többiek is félnek tőle egy kicsit. Ja, és nem egy észkombájn: pl. a magyar ábébéről kevés fogalma van. Meg másról is.

A maradék egyelőre semleges (Tyv, Viv, Dáv).
Hátha a focista csajszi jó lesz. Reménykedjünk!

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 11:21:31

@ALOKSAKTRHEE: Pedig Lóri egyszer már befeküdt alá... a kanapéba.

É2I 2016.09.05. 11:23:26

@fülzsír: Pedig a tv pont arra való, hogy megcsodáld a tujákat. Csak vigyázz! Nehogy összekeverd a tükörrel! ;)

@ALOKSAKTRHEE: Ez a ladyboy teória nem is olyan elrugaszkodott. Nekem az első perctől Jackós volt és nehezen tudtam elképzelni, hogy lehet így eldaszni egy (pár) plasztikai műtétet. De annak fényében, hogy az irány a ffiből nő, már hihetőbb kategória.

Zabkása 2016.09.05. 11:25:49

Tök jó a meglátásod Zsófival kapcsolatban, ő valszeg tényleg csak kis boostot akart a "modell" karriernek, de róla nem jött be cikis videó, fél év múlva meg se ismerjük az utcán majd. De az a száj borzalmas, nem értem, ez ki a faszomnak tetszik?!

Dinát a Lórika meg fogja farkalni, bár én sem értem, hogy már az hogy fér bele mind neki, mind a pasijának, amit eddig csinál? Mind stílus, mint ezek a puszizkodós, ölelgetős dolgok.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 11:26:44

Evelin egyetlen skillje a terméke olykor ízléses és mégis a közönségesség határát súroló tálalása. Ami ezen túl terjed az a valódi arca, énje. Na, ez utóbbi valami förtelem.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 11:29:15

Amúgy megtaláltam Gerald In (harmadik rossz szóvicc kipipálva mára) és Zsófi közt a közös nevezőt! Zsófinak focista térde van. Valami rettenet volt abban a kivágott farmerban, amikor kivillant.

gabest1 2016.09.05. 11:40:31

Én még láttam élőben Pongót Orbánozni. Hol a stream? Ezért van fájbernet?

2016.09.05. 11:46:32

@Zabkása: Lehet megbeszélték, ez még mehet. A pénzért. De több nem.

Zabkása 2016.09.05. 11:51:57

@ALOKSAKTRHEE: egészséges párkapcsolat lehet :D

Girhes Joe 2016.09.05. 11:56:30

Bocs, hogy felteszem még egyszer a kérdést, de úgy láttam, nem jött rá válasz, hátha most...

...naszóval, volt ugye pár napja Vivinek az a vihorászós tapsikolása, hogy ő lett a villafőnök, még itt a hogyvoltban is benne volt animgifben. De azóta erről az irányról egy árva szót nem látok. Csendben feledésbe merült a főnökösdi? Vagy van azért valami belőle, csak senkit nem érdekel annyira?

Kentacsdisz 2016.09.05. 11:59:34

az megvan, hogy Zsófi elárulta, hogy a bentiek szerint az a fogalmatlan, suttyó, buta Tivy a legerősebb játékos?! Ezek teljesen vízen vannak...

Kentacsdisz 2016.09.05. 12:00:55

az megvan, hogy Zsófi elárulta, hogy a bentiek szerint az a fogalmatlan, suttyó, buta Tivy a legerősebb játékos?! Ezek teljesen vízen vannak...

Kentacsdisz 2016.09.05. 12:01:24

@Kentacsdisz: jól van, ügyes vagy.. 2x is

malevil2050 2016.09.05. 12:06:37

Kifordítom befordítom mégis bunda a bunda.Mindenki myonnyon le!!!

Kentacsdisz 2016.09.05. 12:17:04

Zsófi és a modellkarrier az kb annyira konvergál, mint Soma és az igényes pinák. SOHA nem lesz belőle modell, egy lakótelepi X5-ös kopasz gyúrós gyerek mellett fog kikötni

Túroscsusza 2016.09.05. 12:36:10

Azt nem mondanám hogy a kérdések könnyűek voltak, sőt....
Nyílván azért tettek fel beugratós kérdéseket hogy a játékosok megszopják...
Mondjuk arra mindenkinek válaszolnia kellett volna hogy a mi napunk csillag...

A szavazók nagyon kedvesek voltak, mert a hót normális Zsófit rakták ki Vivien barátnőjét...
Azért én az egyik kamerába belemondtam volna a reagálásomat Vivien helyében...

Az nem baj ha a nézők szeretik a macskaharcot, vagy a pisis gyerek idióta monológjait, vagy a prosti kukorékolását, vagy Dina intewlligens szövegkörnyezetét...

Te hogy pont Zsófit, akit kedveltem...

dr. mesterséges színezék 2016.09.05. 12:38:30

@VV Velőtrázó Vélemény: Mostan nem is igazán tudom, hogy fel- vagy lefelé mutatott hüvelykujjnak számít az a megállapítás, hogy a valóságsók egypálcás biobútorzatának a basztatása vág igazán sixx profiljába, de tényleg úgy van.

Berborosz 2016.09.05. 12:38:48

@Girhes Joe: Kétszer is mutatták, hogy próbál rendelkezni mindenféle takarítás-témában, és hogy mennyire leszarják a többiek.
Annyira, hogy ha én szerkesztő lennék, ki is rónék valami büntetést.

Girhes Joe 2016.09.05. 12:43:02

@Berber Oroszlán:

Köszi a választ! Vagyis nagyjából a szerkesztők is leszarják, ami kb. azt jelenti, hogy csendben ejtették ezt a témakört. Részemről kár, mert nekem pont az ilyen hierarchiásdik szoktak a legjobban bejönni a realitykben, eddig szinte mindegyikben voltak efféle elemek.

Mrs. Négerhergelő 2016.09.05. 12:43:42

Igen, én vetettem fel, hogy Zsófi egy nagyon csinos Ladyboy-ra hasonlít.
Esetleg! egy igazán jól sikerült transzvesztita előadóra, műsor előtt, teljese pompában (sminkben).
Még néhány műtét, feltöltés, stb és a Szépség és a Szörnyeteg egyik címszereplője is lehet! (mondjuk a második)

sassu 2016.09.05. 12:44:33

Sziasztok!
Kovetem en is a vv8-at, nagyon meglepett,hogy mindossze 3 honapot lesznek bent a jatekosok.

ornyim 2016.09.05. 12:45:46

@Kentacsdisz: azon én is meglepődtem :D Tivy lenne a legerősebb? elég rosszul ítélik meg ott bent az erőviszonyokat. Elképzelhetőnek tartom, hogy mindez azért van, mert ő már jelen volt korábban a youtube-on is és azt gondolják, hogy ezáltal menő. Lehet én vagyok az egyetlen, de fingom nem volt róla, hogy mi az a 'szökik a málna' :D

Berborosz 2016.09.05. 12:46:56

@Túroscsusza: Igen. Itt például tegnap 19-en jósoltak arról, ki lesz a párbaj nélkül kieső, és senki nem mondta Zsófit.
Ati lett a "győztes" 5 szavazattal.

ornyim 2016.09.05. 12:49:35

@sassu: még az a 3 hónap is sok ezekből :D

ornyim 2016.09.05. 12:50:11

@Zabkása: többek között ezt se tudtam :D lehet nem is vagyok ember :D

Zabkása 2016.09.05. 12:51:32

@ornyim: ne aggódj, én nekem 5 helyről linkelték a videóit, de képtelen voltam befogadni... egyszer aztán sikerült a végére jutnom és így átjött a művészet.... azokat az IQ pontokat már soha nem kapom vissza, se azokat a perceket :D
Ostor ez a dolog...

Cérnahuszár 2016.09.05. 12:52:03

@ornyim: addig örülj amig nem látod...rettenetesen gagyi videói vannak, percekig beszél a semmiről
semmi mondanivaló, semmi plusz, csak azt mondja ami épp történik körülötte, a végén gondolkodsz hogy ez most miről szólt? és nem tudsz mondani semmit

ornyim 2016.09.05. 12:53:01

@Berber Oroszlán: Ati nekem a beköltözésekor szimpatikus volt, aztán hamar átfordult ez bennem. Azért nem gondoltam, hogy ő fog kiesni, mert - lehet, hogy nem soka - , de csinál valamit. Többnyire fűzi Vikit. De úgy tűnik, hogy ez kell a népnem, ármány, viszály.. :D Zsófi egy fokkal tujább volt nála, sajnos.

sassu 2016.09.05. 12:54:39

@ornyim: Nem te vagy az egyetlen. nalam sem szokott a malna....

Szivesen vettem volna,hogyha Bence elarulta volna,hogy a masodik helyezett Dina lett, mindossze 2-3 % kulonbseggel. A tobbiek jobb,ha nem tudjak,hogy hol allnak. Tulsagosan elszallnanak, Davidka biztosan, nekem kifejezetten nem szimpatikus a ficko.

Arra azert kivancsi leszek,hogy Viki kit fog kihivni parbajra,mentalis kepessegeit eddig nem nagyon mutatta ki, elso parbajkent kintrol nezve talan Ati ellen lenne a legtobb eselye visszamenni.

ornyim 2016.09.05. 12:54:45

@Cérnahuszár: megmondom őszintén, hogy megpróbáltam megnézni egy videóját, hát, nem ment. Azt az ember hallgatni sem bírom, a villában mondott már értelmes dolgot? Nekem úgy tűnik, hogy az is nehezére essen, hogy pár értelmes mondatot összerakjon. Berögzült a negatív, ostor ez a láb, és szökik a málna bármilyen változata, bármivel keverve, pl szökik a villa.. annyira gagyi. :D

ornyim 2016.09.05. 12:58:25

@sassu: Atit nem fogja, mert ő egyfajta szövetségese, de ellene szerintem is visszamenne. De, ha megnézed a szimpátia szavazást, Viki nem végzett rossz helyen, kb 3. a listán, tehát, ha ez valóságos, akkor Dávidon és Somán kívül mindenki ellen visszamenne. De nem gondolom egyébként, hogy ez reális eredmény. Gondolom azok közül fog választani, akik rá tették a jelet. De egyelőre elképzelésem sincs, kit fog vinni.

sassu 2016.09.05. 12:59:00

@ornyim: En is csak onnan vagtam le,hogy 3 honapot lesznek bent,hogy bekoltozeskor Mici is es azt hiszem Zsolti is megemlitette,hogy legjobb esetben 3 honapot kell kibirni bent, ebbol gondoltam,de olvastam mas forumon is,hogy ez ilyen rovid szeria. Gondolom ennyi anyagi kerete van az rtl-nek.

É2I 2016.09.05. 12:59:28

@Girhes Joe: Próbálkozott, de sajnos nem ment át vicsorgó, ordibálással egybekötött dominává. Pedig sejtésem szerint arra gyúrtak a szerkik, hogy hátha kifordul magából. De csak picsogás lett belőle, nem tudott élni a "hatalmával". Instruálni kellett volna pl. olyasmivel, hogy nem sminkelhet egy hétig, ha nem csicskáztatja orvérzésig a jónépet. Uh. kifujt mielőtt begyulladhatott volna.
Na majd, ha az önkormányzati tisztaság-felelősségi miniszter lesz a főni...

@Mrs. Négerhergelő: Néhány operáció után már le fog válni az orra -főleg, ha úgy huzatja meg a szemöldökét, ahogy prezentálta. Akkor meg tényleg mehet a Jakó imitátorok valóságsójába, csak még meg kell tanulnia a múnvalkert.

ornyim 2016.09.05. 13:01:11

Azt például tudja valaki, hogy miért nincs app?

sassu 2016.09.05. 13:03:32

@ornyim: azt ne felejtsd el,hogyha mondjuk kihivna pl. lorit, akkor valoszinuleg a David vagy eppen az Evelin rajongok is lorira szavaznanak stb stb. Csak gondolj az elozo vv dontore. Denise vezetett egeszen addig,amig Dori ki nem esett, utana a Dori szimpatizansok elkezdtek Roninra szavazni... szoval nem egyszeru!

ornyim 2016.09.05. 13:03:40

@sassu: én azt sem értem, hogy miért kell minden évben megrendezni? az egyre agy halottabb szereplőkön kívül úgysem tudnak újat mutatni. A feladatok tök elavultak, unalmasak. Nagy újításnak számít ebben a szériában, hogy a kanapét megcserélték az ebédlőasztallal, ami még jónak sem mondható..

ornyim 2016.09.05. 13:06:00

@sassu: bármi benne lehet a pakliban, de ilyen alapon a Vivi szimpatizánsok támogathatták volna Zsófit, hogy maradjon benn.

Zabkása 2016.09.05. 13:07:10

@ornyim: ne legyél szőrős szívű, legos szaladgálás se volt eddig (vagy tévedek? :D )

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 13:07:34

Lehetetlen! Egy tejjel felengedett remek eledel sem szerepelt este eme kettesen egyetlen egyszer sem. Embertelen tett lett ez! Kegyetlen! Enyhet ehelyett kell keresnem?

Girhes Joe 2016.09.05. 13:08:35

@É2I:
Mondjuk Dinára vagy Evelinre is kíváncsi lennék ebben a szerepben, Vivi nem épp alkalmas üvöltöző dominának. :D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 13:13:37

@Berber Oroszlán: Zsófi annyira volt érdekes, hogy senkinek sem jutott eszébe rá tippelni.

Zabkása 2016.09.05. 13:13:43

@VV Velőtrázó Vélemény: Eme elme eledele nem lehet tejjel lehellt herevere. Ellenben benne lehetne egy heveny eretnek tett e helyen!

sassu 2016.09.05. 13:17:42

@ornyim: mondjuk valljuk be,hogy aki nezi a musort (magam reszerol csak siman ugy nezem,mint egy tragikomediat es jokat nevetek az emberi butasagon, sokszor nem is ertem,hogy leteznek ennyire sotet emberek), szoval ,aki igy nezi a musort, annak Dina nelkul eleg unalmas lenne, mert valljuk be, a tobbi karakter nem tul kiemelkedo. Ugy tunik,hogy a szavazok megprobaljak elso par korben kiejteni az unalmas jatekosokat. Dinat rtl ugy sem hagyta volna kiesni,mert barmennyire is negativ karakter,de karakter. Viki jelolese a parbajra pedig siman egy hata mogotti osszefogas eredmenye a villalakok reszerol.

É2I 2016.09.05. 13:20:57

Nos a "szökik a málna" minden tanult úriember alaptézise. Nem úgy, mint a legközelebbi csillagunk neve vagy a homo sapiens sapiens érzékszerveinek darabszáma.
Viccet félretéve, ez a jómunkásember kb. pont azt a színvonalat hozza, mint a jutyúbberek 99%-a, a semmilyet. Szókincse, mozdulatai, megnyilvánulásai pont megfelelnek annak, amilyen következtetéseket képes volt levonni a körülötte látott viselkedési mintákból. Értsd: A jó pap is holtáig él. - Prof. Debiliót hallhatták. Kéremkaccsoljaki!

- További proklamációkat "Éreccségi!" jeligére a wc-be kérjük eljuttatni! (Kérnénk még wc papírt is, mer azt a lóri eltrombitálta!)

Berborosz 2016.09.05. 13:28:18

@VV Velőtrázó Vélemény: Nem félsz hozzám szólni?
Majd megvádolnak megint, hogy saját magaddal beszélgetsz...

ornyim 2016.09.05. 13:28:36

@Zabkása: igazad van, el is felejtettem :D bár valószínűleg nem véletlenül :D

É2I 2016.09.05. 13:30:04

@Girhes Joe: Az említett lánykák, már hozzák mindenféle privilégium nélkül ezt. Illetve áválinke még nem, annál okosabb, később rántja elő a zsebkésit. És pont vivi lett volna a meglepetés vendég ebben a szerepkörben, de erre nem kondicionálták eléggé. Azt meg látjuk, ha piát kap abból meztelen földön fetrengés lesz, semmi üvöltözés. Egy útszélinek öltözött kötözött-sonka leküldi a porondról.

ornyim 2016.09.05. 13:32:48

@sassu: én minden évben megfogadom, hogy nem nézem. aztán mégis oda-oda kapcsolok, de én is csak azért, hogy jókat röhögjek ezeken az embernek látszó véglényeken. Az meg nyilvánvaló, hogy az marad életben, aki a legnagyobb port kavarja, és, ha azt a mocskos szájával, megbotránkoztató viselkedésével képes elérni, akkor úgy. De ezektől sok mást nem is lehet várni.

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.05. 13:36:54

@É2I: Ebbe belehók, mi a tökömet jelent a "szökik a málna" ?

Zabkása 2016.09.05. 13:38:26

@Sir Ö. S. Bandi: ha orrbaversz valakit és vérzik, akkor az a szökik a málna

É2I 2016.09.05. 13:39:42

@Sir Ö. S. Bandi: Folyik az orra-vére - ha jól sejtem, de majd kijavítanak a bennfentesebbek.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 13:40:03

@Zabkása: eme analógiára építve a szökik a villa mit jelent?

sassu 2016.09.05. 13:41:41

@ornyim: detto!!! bocsi,h ekezet nelkul irok,de mar igy szoktam meg,remelem senkit nem zavar.
Pici off: A masik show-t, azt az enekes-oktatosat LOL mar nem is nezem, mert mar unalmasak ezek kocsistibik meg vastagcsabak,meg egyeb nagy nulla popcsillagok. Nem az en izlesemnek valok.

Zabkása 2016.09.05. 13:42:04

@VV Velőtrázó Vélemény: az ég világon semmit, ezért szánalom, hogy nem tud se újítani, se beszélni igazából. Az ostor ez a láb ugye az, hogy egy erős rugással hatékonyan szájbapattint valakit, de a szökik a kiválasztás az mi?
Egy dolog tetszett, a "negatív bolond jel" vagy micsoda... ami ugye a kiválasztásra irányult.

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.05. 13:42:43

@Zabkása: Fel vok homályositva, köszi, jó egy tapasztalt haver a háznál....

Girhes Joe 2016.09.05. 13:55:58

@Zabkása:
Ezeknek lehet inkább a coitus interruptust kellett volna feltenni feladványként... :D

Cérnahuszár 2016.09.05. 13:56:59

@Girhes Joe: XD sztem arra is azt mondták volna hogy olyan nincs is
mondjuk soma esetében igaz is :)

sassu 2016.09.05. 14:10:36

@Girhes Joe: hehe ez jo volt! de felek,hogy a tisztelt villalakok meg magyarul sem ertenek a jelenteset. lasd vv Fanni es a tonnanyi terhessegi tesztjei :P

É2I 2016.09.05. 14:21:27

@Girhes Joe: Hehe, ez jó. De kéremszépen a HarryPutter szerű megnyilvánulásojat kerülni, mer a monitorom nem bírja a nyálaskávé szintű feljegyzéseket .

2016.09.05. 14:24:32

@Zabkása: Somának inkább az ejaculatio praecox-ot, nem?

Bakk László 2016.09.05. 14:24:40

Ez a David egy igazi gyava fasz egy felkegyelmuvel vegeztetne el a piszkos munkat,amikor ha valoban annyi esze lenne mint amennyit hisz akkor tudna hogy siman kihagyna

Komeszka 2016.09.05. 14:40:43

Dina jó, hogy bent maradt. Öröm lesz végignézni a vesszőfutását, ami sokáig fog tartani, mert ameddig csak lehet bent tartják. Dina legalább annyira taktikából szórakozik Lórival, mint fordítva. Lóri Dinával kénytelen taktikázni, mert ostoba és ennyit tud a játékban, Dinának meg muffot kell adnia, ha be akarja biztosítani az egyetlen szövetségesét. Bár Dina, valamilyen érthetetlen okból azt is gondolja, hogy van visszaútja még Dávidhoz. A jelölésen is hogy beült Dávid és Evelin közé, látszik rajta, hogy az Evelin minden villában végrehajtott lélegzetvétele sérti és az csak valami átmeneti hatású vicc/taktika lehet, hogy Dávid őt offolta a szép roma lány miatt. Mondjuk Lórira nehéz lesz neki építeni, amikor az élő adásban is "lealpárizta" és egy max. taktikai lukat lát benne. Ha minden jól alakul, akkor a kinti pasija dobj(t)a, Lóri ugyebár dugja, majd offolja, Dávid meg már offolta, sőt ki is akarja tenni a játékból. Csak nehogy annyira szopóra kerüljön, hogy még megsajnálják a végén a nézők.

Bekkara 2016.09.05. 14:49:23

Én nem lepődtem meg, az a naiv, aki azt hiszi, hogy itt a nézők döntenek. Egyébként értem, hogy miért küldték ki Zsófit, nem volt benne potenciál, nem mutatott semmit, és az alfahímek sem mutattak felé érdeklődést. Most beküldtek egy olyan csajt, aki csak fiúkkal barátkozik, egyértelmű, hogy azért csinálták, hogy Dina agyát még jobban húzzák, és legyenek jó kis veszekedések meg háromszögek. Szerintem Evelint is erre szánták, de Evelinről nagyon lerí, hogy mindent csak taktikából csinál, és ezt a lakók is látják, Dina is. Olyan jó lesz nézni, hogy az összes ravasznak hitt ribi koppanni fog.

É2I 2016.09.05. 14:52:46

@Bakk László: Ja az tényleg jó volt amikor dávid zsírozta vivit, hogy nyelje csak be a jelöléseket oszt' vigye ki dinkát. Így bármelyik is esik ki, neki jó lesz. Persze az meg se fordult a fejében, hogy magára vegye a voksokat és kivigye a volt barinőt, ahhoz gyáva. Ráadásul ahogyan eltört nála mécses végképp leírta előttem magát. Persze ettől még mindig a legesélyesebbnek tartom.

Komeszka 2016.09.05. 14:57:10

@Bakk László: Akkor VV Attila is gyáva volt, amikor Verával vitette ki sorban, akiket ki akart ejteni? Ez nem gyávaság, hanem ész kérdése. Dávid tényleg azt gondolja, hogy Vivien erős idekint (villamesterség + más jelek) és azt is vágja, hogy Dina konfliktusgenerátor, tehát nem szívesen engedik el a szerkik (magát viszont nem gondolja túlságosan erősnek, illetve minek kockáztatni, ha nem kell). Viszont szeretne Dinától megszabadulni, de tart attól, hogy Dinát bent tartanák pl. ővele szemben. Ha viszont Dina jön vissza, akkor Vivient pipálja ki, akit erős riválisnak tart.

Komeszka 2016.09.05. 15:06:23

@É2I: Itt senki sem lehet biztos abban, milyen erős. Dávid gondolkodó játékos (Zsolt mellette a másik), magáról nem tudja milyen erős, ugyanakkor Vivienről tudja, hogy erős,sőt kimondottan veszélyes ellenfél, Dináról pedig levágja, hogy ő a negatív főszereplő. Bármelyik kiesésével ő csak nyerne. De látható volt a jelölésen, hogy tudatosan Dinával (értsd negatív főszereplő) szemben pozicionálta saját magát a nézők előtt, Dina nem is érti, hogy mi van. A tompa agyában tuti annyi van meg ebből, hogy a "Dávidka féltékeny a Lórikára" , ezért oltja őt, vagyis majd Dávid vissza fog bújni az ő szoknyája alá Evelintől.

Komeszka 2016.09.05. 15:15:51

@É2I: Ja és hagyjuk már ezt a VV-ben, hogy valaki gyáva, ilyen ebben a játékban nincs, minden játékos gyáva, aki vágja, hogy miről van szó, senki sem lehet biztos magában és a szerkesztői akaratban, amíg meg nem nyerte a játékot. Minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy ne menj párbajra, ugyanakkor riválisokat pipálj ki. Ha magára pakoltat, akkor meg az lenne a bajod vele. Nem tetszik a pofája/karaktere és ha mást csinálna akkor is találnál olyan momentumot, ami alapján igazolnád, hogy azért mert szarházi. És ez így rendben is van, mert ízlésbeli kérdésekben nem érdemes vitatkozni. Mindenki más-más prioritás lapján választ kedvenc karaktert.

,, 2016.09.05. 15:17:40

Ennek az Evelin-Dina-Dávid-Lóri négyesnek a taktikája komolyan abból áll, hogy egymást próbálják féltékennyé tenni kicsit ilyen szvingerklub stílusban?

Komeszka 2016.09.05. 15:21:02

@sassu: Lórira szerintem nem szavaznának át, mert antipatikus tuja. Keveset csinál, viszont abban a kevésben is legalább ostoba/rosszindulatú. Robin szimpatikus tuja volt és begyűjtötte a Dennis elleni protestszavazatokat, ezzel nyert.

mobilos perpetuum 2016.09.05. 15:24:50

@SzemFülEs: Evelin 5 pont a műveltségi vetélkedőn, Dina 12 pont. Dina egy igazi sz...kavaró, de több váratlan húzást nézek ki belőle, mint az önelégült romalányból.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 15:27:59

@Bekkara: én néző vagyok, és pont úgy döntöttem, ahogyan a végeredmény alakult. sztem kár ebbe túl sokat belelátni, egyszerűen senki nem volt kíváncsi arra, h valaki nem csinál semmit.

még az is lehet, h sósan azért szavaztak Zsófira, mert azt sem tudták, h ki az.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 15:28:44

mármint *sokan, köszi autocorrect.

Komeszka 2016.09.05. 15:29:29

@szörnycsi: Dina taktikája kb. ennyi. Ostoba és sértett, ezért nem képes mást csinálni. Lórié kb. az, hogy dugni kell a bent maradáshoz, bárkit, aki megáll neki. Ostoba sötét, ezért nem képes mást csinálni. Evelin beállt az alfahím alá, azóta tujul, remélem ez változni fog. Dávid pedig Dinával (negatív főhős) szemben nyíltan pozicionálja magát, de Dinával azt hiteti el, hogy ez csak féltékenységből eredő oltogatás, holott tényleg ki akarja csinálni. Csak Dina annyira öntelt és ostoba, hogy neki elképzelhetetlen, hogy Dávid a 36 milliót akarja őhelyette.

Komeszka 2016.09.05. 15:34:46

@mobilos perpetuum: Evelin kb. addig gondolkodott előre, hogy megszerzi azt a hímet, aki valamennyire bejön neki és okos, erős, megbízható játékostárs. Oszt majd az kiokoskodja helyette a dolgokat, ő meg szépen eltujul a fináléig. Remélem rámcáfol, de eléggé így néz ki most a dolog.

,, 2016.09.05. 15:42:20

@Komeszka: áhhá! ezek szerint igazából egyiknek sem tetszik senki, de mindegyik azt hiszi, hogy tetszik mindenkinek:) vagy valami ilyesmi:)

Well... 2016.09.05. 15:59:10

eddig is tudtuk, h a musor tobbe-kevesbe iranyitott , na de aze, mikor a faggot beszol a zsofinak, h mutass pinat baszod, a bunko cigany gyerek meg a bVV-ben beszol, h bementem meglesselek, oszt nem vetkoztel, pedig a beepitett buzi tegla megmondta, h vettkozz, ne csodalkozz, ha kibasztunk a vellabol, meg mikor az ujcsaj bemegy oszt a kocsog bemutatkozik neki, hogy "melani" akko a csajnak (aki mellesleg carpet muncher csak az egyensuly vegett,) meg se rezzen a szeme, meg mikor a bemutatkozasban odaer a tivadarhoz, oszt man is repul a szokik a malna negativ, mert a szalodaban a vilagtol elzarva pont azzal toltotte a napjait, h youtubon nezett agyatlansagokat, a dina tudatosan bujkal a bemutatkozasnal, a csaj meg tudatosan jarja korul, mindneki masnak bemutatkozva, h aztan johessen a feszultseg egybol, akkor aze laccik, h a csaj kepben van a villalakokrol, jobban mint mi valoszinuleg. szoval a szerki kicsit tultoltak a rendezest, h minden termeszetesen hasson ... szar az egesz, amator musor amator szinaszekkel, amator rendezo, amator hangosito, amator vago, es amator musorvezetokkel megaldva, innentol nem is VV8 hanem Volkssturm2 :oP

sassu 2016.09.05. 15:59:16

@Komeszka: viszont napi bevagasokon lattam,hogy Lorika ugy koveti davidkat,mintha minimum az olebe lenne, fel meterrel mogotte. Amugy nekem ez a david (igen direkt irtam kis d-vel a nevet,csak mert annyira nagynak tartja magat ott bent) nekem santit ezzel a felvettek az orvosira szoveggel, nekem van 2 gimis evfolyamtarsam is, aki orvos lett, nagyon tavol al toluk ez a fazon.Azert az orvosira bekerulni nem egyszeru. Nagy nulla es nagyobb kamu az egesz csavo.

Cérnahuszár 2016.09.05. 16:05:17

@sassu: és nem is kevés pénz orvosit elvégezni

sassu 2016.09.05. 16:06:25

@Komeszka: jaj, bocsi,kimaradt elozo posztombol (mert vv-s tarsainkkal ellenben mi ugye dolgozunk is es neha sietunk) ,hogy lehet,hogy a kisbetus davidka probalkozott bejutni az orvosira,de nem nezem ki belole ,hogy sikerult is a felvetelije... nagyon tavol all tole az a szint.

Zabkása 2016.09.05. 16:06:41

@sassu: lehet h egészségügyi szakközép volt az vagy max valami ápoló OKJ :D

sassu 2016.09.05. 16:10:29

@Cérnahuszár: orvosi,ha van hozza eszed, ugyanugy teritesmentes,mint barbely mas egyetem es ugyannyi ktg-gel jar. kollegium vagy alberlet, csaladi hattertol fuggoen, 6 ev egyetem,jo tanukoknak osztondij felevenkent es hatranyos helyzetueknek szoc. tamogatas. de a legtobb egyetem amugy is 5 eves, kiveve a fosulikat, amik 4 evesek. szoval inkabb gondolom,hogy nem volt ozza esze, vagy be sem kerult, csak felvetelizett, vagy kiesett mar az elso felevben. de tartom,hogy a villaban egy nagy nulla!!!

sassu 2016.09.05. 16:13:19

@Cérnahuszár: bocsanat, akartam mondani," barmely" es" tanuloknak", csak megszoktam,hogy gyorsan gepelek, munkam megkoveteli.

Cérnahuszár 2016.09.05. 16:29:43

@sassu: nem a tandíjra gondoltam :P

KapitányG 2016.09.05. 16:36:31

@sassu: "Földeák Dávid, Általános Orvostudományi Kar, általános orvostudomány szak
Egyelőre, mivel elsőéves hallgató vagyok, a harmadik héten még nem lehetek otthon az egyetemi kulturális életben, még nem hallottam a kulturális fesztiválról sem. Nem biztos, hogy csatlakoznék öntevékeny csoportokhoz, mert így is annyi elfoglaltságom van már, sok órám, mellette még edzés is. Semmi másra nem marad már időm. Egészen estig órákon vagyok, aztán épphogy belefér az edzés.
www.u-szeged.hu/sztemagazin/fokusz/megkerdeztuk-hallgatot-130902-3

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 16:36:37

@Well...: most nem azért, de a szökikamálna egy lassan fél éves sztori, pl a 444 is külön cikkben foglalkozott a témával.

sassu 2016.09.05. 16:36:52

@Cérnahuszár: Ahogy Soma mondana:" egyetertelek", Dina szavaival kb." egyetertlek , teso!!!"
:D

Well... 2016.09.05. 16:41:43

@henrik_: es gondolom ,te siman felismerned a tivcsit mikor szembejon veled ??? vagy kene valaki aki felhivja ra a figyelmed , h na ez a z a csavo aki a youtubeon hulye ?? plane felev mulva.
a bekoltozo jatekos elvileg el van zarva a kulvilagtol nincs infoja arrol mi zajlik a villaban, vagy ki lakik a villaban, a benntlakok kozul ha jol tevedek senki sem ismerte fel a tivcsit, talan csak a somanak remlett, h hallott mar rolla, azutan, h a tivcsi konkretan mondta, hogy o az igazi tivcsi, ehez kepest az ujcsaj elsore levette, h ki o es mirol szol a musora. ja tipikus :o))

sassu 2016.09.05. 16:46:40

Amugy feltunt valakinek,hogy kb. a villa bakjainak haromnegyede ugyanolyan serot visel a fejen? David, Ati, Zsolti, uh kik vannak még, ja Soma mind egyenseroban pozol. ez valami uj divat? ez a military hairstyle by hajhab es lakk? de latom mar Lori is noveszti. egyedul Krisztian es Negativ tartja még magat. Krisztian szerintem nem is fog ebben a tekintetben megtorni, Tivy mar kerdojel.
Valami borzalom ez a frizura. Ez a mostani szeria nekem nagyon selejtes, igaz eleg kezdonek szamitok, igy,hogy ez mar a 8., csak a 4-et es 7-et kovettem ugy,ahogy.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 16:47:04

@Well...: hogyne ismerném fel. amikor beharangozták, h ő is játékos lesz, akkor rákeresés nélkül tudtam, h ki az, hogy néz ki, satöbbi. nyilván Bencusék is tudták jól, csak szopatták a beköltözéskor, h zavarban legyen.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 16:48:52

@Well...: ja és Vivi is vágta, h kicsoda, már az első napon ott visítozott.

Well... 2016.09.05. 16:49:21

@sassu: engem az erdekelne jobbban, honnan jott az isteni szikra, h szokiteni kell a fiukat ?? mondta a szerki a riportban, a lorinak, h figyi jo a sero, de a Messi befestette szokere az ovet, szerintem ugy menobb lennel , erre ugrott is a hypo ala a gyerek :o)))

Well... 2016.09.05. 16:51:34

@henrik_: te nem figyelsz, a jatekosok a vilagtol elzarva varjak a bekoltozest..... az uj csaj nem tudhatja, h a malna bennt van, megis felismerte elsore, meg bemutatkozas elott szokott a malna... mindenki masban tudatositottak , h o a tivcsi, senki sem ismerte fel bemutatas nelkul .

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.09.05. 16:54:23

Ugy vagyok en is, mint sixx, hogy wattafakk iz de bigbrador in diz so? De a mediterran kenyeztetoben ulve mindenfele soroket szlopalva is csak az erdekel: ez a kibaszott zsuzsa volt a felvideki vagy mi?
Sixx, a legos-pinas fordulatodtol dobtam egy hatast, az asszony is ertekelte, fasze' nem te tolod minden nap a hogyvoltot? Jovan tudom: nem fizetnek meg erte, hat akkor basszak is meg legott ;)

sassu 2016.09.05. 16:55:13

@Well...: agyuk eszjarasat csak akkor fogom tudni megfejteni,ha megszerzem a Terminator idot elmozdito szerkezetet es visszamegyek 10 eves koromra es felgyujtom az akkori ev vegi bizonyitvanyomat!!! :P

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 16:55:23

@Well...: gondolom már évek óta el vannak zárva, talán a bemutatkozó kisfilmjüket is tavalyelőtt forgatták.

sassu 2016.09.05. 17:04:43

@KapitányG: Koszi szepen az infot, akkor ezt is tudjuk, szoval valoban elkezdte az orvosit.,csak azt nem ertem,hogy akkor miert kotott ki a vv-ben a kedves Foldeak David? Orok kerdojel marad!!!
Na itt vesziti el a ferfi a meltosagat nalam. Ertelmes, okos, es inkabb rohogteti magat egy devians klubban,mint,hogy sajat maga alapozna meg a jovojet! Ugy,ahogy minden mas ertelmisegi ember teszi.

KapitányG 2016.09.05. 17:05:17

@sassu: Attól, hogy te nem nézed ki belőle, még sikerült a felvételije.
Nem szoktad olvasni, amit a kommentjeidre válaszolnak?

genevieve 2016.09.05. 17:05:38

huhhh, végigolvastam a vv oldalán a bemutatkozó szövegeket....a többség nem kicsit van elszállva magától :-)

lutria 2016.09.05. 17:05:44

Pedig már tudjuk mi a póverdbáj a műsorban,amikor megkapták a levelet a lakók az volt az aláírás a végén hogy: A nagy testvér...

Well... 2016.09.05. 17:07:14

@henrik_: van a youtub-nek egy erdekes oldala ahol a statisztikakat mutatjak, egyes videokrol, ott konkretan megnezheted, h hanyan "lattak a vidoet" es hanyan "nezztek a videot" na abbol caccik, h a tivy videojinak van egy atlagos 50% nezetsege, ertssd: egy 4 perces videonak az atlagos nezetsegi ideje az 2 perc. vagyis az emberek nem nezik vegig a videot, mar a felenel elklikkelnek.
ennel meg egy reklam is jobban teljesitt, akarom mondani, ha egy reklam igy teljesitt ,akkor kibaszak a kreativot a pecsaba :o))))

genevieve 2016.09.05. 17:08:34

@sassu: nos, itt még logisztikai koordinátorként szerepel:)

rtl.hu/rtl2/valovilag/david

KapitányG 2016.09.05. 17:09:36

@sassu: Bocs, én meg közben reklamáltam, hogy nem olvastad :)
Nem tudom, miért kötött ki. Emlékszel Eszterre? Ügyvéd volt, és mégis megpróbálkozott a Való Világgal. Ő vajon miért?

genevieve 2016.09.05. 17:10:11

@Well...:

sokan a válogatáson ismerik meg egymást, gondolom az több körös, és azért nagyjából lehet sejteni kik lesznek a befutók:-)

Well... 2016.09.05. 17:12:59

@genevieve:

"Mi lenne az álommunkád?
Autós újságíró"

orvosi egyetem ja. Milyen az autotlan ujsagiro ??? nem vagyok kepben :o)))

genevieve 2016.09.05. 17:16:04

@Well...: van ott több érdekes momentum is:-)

20-on évesek, de már több mint 100 emberrel szexeltek:-)

Well... 2016.09.05. 17:16:47

@genevieve: ok meggyoztel, ez valoszinusitheto :o)

KapitányG 2016.09.05. 17:18:04

@genevieve: Szerintem nem még, hanem már :)

KapitányG 2016.09.05. 17:21:32

@genevieve: Ha egy diplomás talál okot, miért ne találhatna egy olyan valaki, aki - ha nem is fejezte be, de - elkezdte az orvosi egyetemet?

SzemFülEs 2016.09.05. 17:23:11

@mobilos perpetuum: nézd, ez nem a műveltségen múlik. Dina attól még nem jó fej, sőt, kellemetlen, de ezt majd megmondja neki a hapsija :D

sassu 2016.09.05. 17:24:05

@KapitányG: bocsi,de kozben dolgozom,lassan vegzek es megyek haza. szoval nem tudok allandoan online lenni. Eszter melyik evadban volt? lehet lattam, nem remlik, csak a 4et es 7et lattam. de lehet valamelyikben benne volt. engem kicsit elszomorit,amikor latom,hogy ertelmisegi emberek igy szeretnenek lakashoz vagy kis tokehez jutni, mikozben hulyet csinalnak magukbol. Piszok nehez ervenyesulni, tapasztalat, de akkor is meg kell probalni es meg kell tartani a meltosagot. Mert egy Vivitol vagy Tivytol ez a maximukm ,ami telik. De egy orvostan hallgatotol vagy jogasztol mar gaz.

Well... 2016.09.05. 17:24:22

@KapitányG: van ra 36m jo oka, h elkezzdje, meg a videojabol laccik hol el , vesziteni valoja nem nagyon van :o)

genevieve 2016.09.05. 17:25:10

@KapitányG: hát igen, nehéz az orvosi egyetem, sokan feladják...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 17:25:13

@Well...: viszont nem szabad lebecsülni a trash iránti rajongás szubkultúráját. több (egyébként értelmes) ismerősöm is van, akiknek ha azt mondanám, h szökik a málna, akkor azt válaszolnák, h ostor ez a láb, meg mivan negatív. azon sem csodálkoznék, ha az internetes köznyelvbe ezek ugyanúgy beépülnének, mint a kérem kapcsojjaki, vízbű veszi ki a zokszigént, illetve a polgár jenő hivatal.

egyébként pont ezért ha engem bezárnának vhová egy évre és utána találkoznék Szalacsi Sándorral, akkor nem kéne bemutatkoznia ahhoz, h rákérdezzek Malvinra és Árpád bunkerére. :)

genevieve 2016.09.05. 17:27:14

@Well...: hát azért azért a bemutatkozó szövegeikből nagyon jól látszik, hogy mennyire felpozicionálják magukat, és szerintük a villalét bulizásból áll, és nem munkával akarják megszerezni azt a 36 milliót:-)

genevieve 2016.09.05. 17:28:12

@henrik_: nekem most is be kéne mutatkoznia:-D

Well... 2016.09.05. 17:29:07

@henrik_: valoszinu en vagyok elszakadva a normalis vilagtol a multkor a beyoncet kellett gugliznom mikor valaki emlitette :o))

KapitányG 2016.09.05. 17:29:21

@sassu: Amelyiket Attila nyerte meg.
Csak azért hoztam elő Esztert, mert úgy gondolom, az iskolázottság önmagában nem zárja ki, hogy ilyesmire vállalkozzon valaki.

Well... 2016.09.05. 17:31:41

meg mindig a majdnem doktor sajat szavai :
"Ha állat lehetnél melyik állat lennél és miért?
Elefánt, mert ez a kedvenc állatom: természetes ragadozó, boldog élet."

elefant mint termeszetes ragadozo :o)))

genevieve 2016.09.05. 17:34:52

@Well...: Van olyan, amit nem csinálnál meg a villában?
Szex

KapitányG 2016.09.05. 17:43:49

@Well...: Biztos, hogy jogos ez a "majdnem doktor"? Úgy rémlik, nem dicsekvésből mondta, hogy járt az orvosira is, hanem úgy, hogy "hű, én már nagyon sok mindennel foglalkoztam".
De lehet, hogy rosszul emlékszem.

sassu 2016.09.05. 18:29:09

@KapitányG: azt a vv-t nem lattam. Csak a 4et es a 7et.
@Well...: "Ha állat lehetnél melyik állat lennél és miért?
Elefánt, mert ez a kedvenc állatom: természetes ragadozó, boldog élet."- irtad.
Magara a gondolatra emlekszem,de nem tudom,hogy ki mondta. Tenyleg David szajabol hangzott el? Ha igen,akkor nincs is tobb kerdesem.

Well... 2016.09.05. 18:41:35

@sassu: ott van a bemutatkozo lapjan a Gen belinkelte nezzd meg , ott az autos ujsagiro is mint eletcel :o)))

Well... 2016.09.05. 18:45:41

@genevieve: ja mondotta akkor, mert meg nem tudta ott lesz a szexualis kameleon , aki mejd jol levadassza szegenyket :o)))

Magentax 2016.09.05. 18:51:55

Ezek a vellalények hogy el vannak konfigurálva.
Zsófika mondta az Istenesnek, amikor kiesett, hogy mindenki (ő is) a Tivyt gondolják a legerősebb játékosnak. :-o
Vajh' miért?

Magentax 2016.09.05. 18:58:35

Most már elkezdhetnének játszani, bent van mindenki.
Valahogy elfeledkeztek erről a klikkesedésről, egyelőre szinte mindenki mindenkit utál.
Engem Zsótika nagyon irritál, ahogy nyafog - jáájjjjááájjjáj, engem hagyjatok ki ebből, úgy úúútálom az ilyesmit....(a kiválasztásnál)

sassu 2016.09.05. 19:04:07

@Well...: valovilag4.blog.hu/2016/08/28/vv8_bekoltozes_vv_david
erre gondolsz? kedvencem a hany szex.... partnered volt mar? 15-20. LOL jo,ha volt 1-2.

Idezet tole, VV Davidtol:
Miért vagy Te a ValóVilág powered by Big Brother győztese?
Mert érdekes egyéniség vagyok, akinek van sütnivalója, és mert megérdemlem.

Eddig semmi nem derult ki az erdekes egyisegebol, behuzza fulet-farkat.

Es igazad van

az orvostan hallgato,ahol a biologia az alap:

Ha állat lehetnél melyik állat lennél és miért?
Elefánt, mert ez a kedvenc állatom: természetes ragadozó, boldog élet.

Szerencsetlen novenyevo elefant bele is pusztulna a termeszetes ragadozo szerepbe lol. tudtam,hogy valahol hallottam mar a szoveget, akkor itt olvastam. NAGYON GAZ !!!!

sassu 2016.09.05. 19:05:59

@Well...: Elfelejtettem megkoszonni a linket,hogy emlekeztettel ra,hogy hol lattam, olvastam.
Orvosi egyetem szegyene LOL !!! Elefant,mint ragadozo!!!

Krétagarbó 2016.09.05. 19:29:51

@Komeszka: az a baj dáviddal, hogy túl korán elkezdte ezt a fajta tattikát. Először sztem egy ilyen realityben meg kell nyerni a nézőket, jófejséggel, jóindulattal (eq-ra hatni), aztán jöhet a taktikai kézség (iq oldal).

Krétagarbó 2016.09.05. 19:38:02

@sassu: ha azt veszed, hogy vvsimont is anno felvették az orvosira, sőt, annak idején sokat buliztam orvostanhallgatókkal, közel volt a kollégiumunk, hááát, azért voltak arcok, ajjajj:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.05. 19:44:11

Zserasldin nekem bejön. Krtisztián mellett őt támogatom pomponommal

sassu 2016.09.05. 19:47:08

@Krétagarbó: rakerestem vv simonra a google-ban,mert halvany lovetem sincs,h ki o. Allitolag vv 6os szeria, mint korabban irtam ebben a posztban csak a 4et es 7et lattam, de latom (szinten google, a nagytestver),hogy sokra vitte, igy az orvosi utan:
24.hu/szorakozas/2014/05/02/fagyiarus-lett-vv-simon/
Kb. ez var vv kisbetus davidkara is.

Komeszka 2016.09.05. 19:50:45

@sassu: Két évet elvégzett az orvosin, nézz utána!

Komeszka 2016.09.05. 19:56:13

@sassu: Te nagyon utálod ezt az embert, szíved joga. És gondolom a tények sem zavarnak meg a tisztánlátásban.

sassu 2016.09.05. 19:57:57

@Komeszka: attol meg nem lett kisherceg! megtanult b@szdmegelni, ennyi. bar azt gondolom nem az eloadasokon!!! Nekem marad ellenszenves emberkent davidka, Ati, Lori-flori, Evelinke, Micike meg a Dinuska. Kozuluk egyedul Dinaban van elet, sot vallalom,hogy akarmilyen alpari is a lany, nagyon az,de egyedul o viszi a musort a hatan,ha kiesett volna, 2 nap mulva mar senki nem nezne oket, mert ez egy eleg defektes szeria.

Komeszka 2016.09.05. 20:01:52

@sassu: Ok, szimplán utálod a pofáját. Igazából ennyi. A leírtakból akkor kb. vágom, hogy te az ostoba és/vagy trash embereket bírod ebben a műsorban. Semmi gond, az is egy valid választás.

Magentax 2016.09.05. 20:02:06

@sassu: és a Dani doktor úr, ő tán smafu?

Cérnahuszár 2016.09.05. 20:02:09

@sassu: nézz fel az oldalára is, az még jobban fog tetszeni neked, mint a fagyiárulás :)

Komeszka 2016.09.05. 20:03:15

@PeniValdes: Én bírom a travi srácot. A kiválasztásnál túltolta kicsit a csillámpónit, de eddig üde színfolt.

Well... 2016.09.05. 20:04:20

@Komeszka: el tudom hinni,h jart 2 evet az egyetemre, de csak ebben a formaban :
1 szemeszter, utan elbukta a vizsgakat, 2. szemesztert kihagyta, ujra ismetli az elso szemesztert, megint elbukja a vizsgakat, igy kihagy 1,5 evet, ebben az idoben pestre koltozik, mosy itt tartunk, nem hiszem, h valaha is visszamegy es befejezi akarom mondani elkezdi az egyetemet :o))

sassu 2016.09.05. 20:05:36

@Komeszka: Ahhoz,.hogy valakit utaljak, szemelyesen ismernem kell. Mivel hala a Joistennek, nem ismerem davidkat, igy nem is utalhatom, csak siman nekem o a legellenszenvesebb szamomra a villaban. Tiszteletben tartom,hogy Te kit kedvelsz es kit nem, szoval ezt vica versa elvarom,minden rosszindulat nelkul. Ennyi. Nem vitazom senkivel.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.05. 20:06:28

@Komeszka: hisz nem kell más csak csillámpóni,és ölelés:)

Komeszka 2016.09.05. 20:06:54

@Magentax: Tivy-ről tudják, hogy igen komoly tábor állhat mögötte az előélete miatt, ez azért ad neki respect-et. Tivy-t, ha semmit nem csinál, akkor is nehéz lesz legyőzni, szerintem is.

sassu 2016.09.05. 20:07:17

@Well...: olyan Ziman Lindasan,aki 10-en x ev alatt vegre lediplomazott. :P :D

Komeszka 2016.09.05. 20:11:26

@Well...: Ha felvették, akkor már önmagában nem semmi. Nyilván gáz az ember, ha egy ilyen műsorba jelentkezett egyáltalán, de nem hülye.

Cérnahuszár 2016.09.05. 20:11:47

@sassu: az ellenszenv és az utálat szinonimák

sassu 2016.09.05. 20:12:44

@Well...: elfelejtettem hozzatenni,hogy mar a nevedbol adodoan is jol szoltal, minden szavaddal egyetertek,ami ritka, mert altalaban ragaszkodom a sajat gondolataimhoz, de most Csizmas kandurosan egy rugora jar meg az agyunk is!!! :D jo poszt volt,koszi.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.05. 20:13:17

@Komeszka: nem feltétlen nem hülye,tewhát nem hülye,inkább flúgos a köbön. megfigyeltem hogy gyakran a nehéz szakos (magas pontszámsok szigorlat stb) hallgatók a legzizzentebbek, és a legdurvább arcok

sassu 2016.09.05. 20:13:48

@Cérnahuszár: nezopont es intelligencia kerdese.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 20:14:44

Korai volt megdicsérnem Sixxet, mert ma megírta a negyedik cikket arról, hogy mekkora bukta a Star Academy. Már az RTL virtuális vastagbelében jár a szimpla nyalásnak indult akció...

Komeszka 2016.09.05. 20:19:05

@sassu: "Nem vitazom senkivel." Ok, értem. Ez nyilván nem az a felület, ami erre való. :D

,, 2016.09.05. 20:20:34

Én nem tudnám elvégezni az orvosit.

Komeszka 2016.09.05. 20:29:16

@PeniValdes: Dávid nyilván egy páva gyerek, akinek vannak agressziókezelési gondjai is. Jó srác, de pszicho is egyben. Van, akinek a páva kinézete alapján ő eleve kampó karakter. Nekem meg az összes, valóban ostoba és trash karakter kampó. Szerintem pedig trash karakter fogja nyerni ezt a szériát (Somát vagy Vivient mondanám most), a szerkesztői felfogás miatt.

sassu 2016.09.05. 20:29:20

@Komeszka: siman elmondtam,hogy szamomra ellenszenves a davidka, ennyi. ertelmisegi embertol szegyennek tartom a vv-t, nem hiszem,hogy ezzel barkibe is belekotottem, csak a velemenyem mondtam el. reszemrol davidka tema lezarva, magam reszerol soha nem fogok mellette szavazni,de az mar az en problemam. en se kotok bele a Viki, Dina, Evelin stb... Soma kedvelokbe.

minden luk 2016.09.05. 20:29:31

@sassu: az ún military séró egy olyan általános trend, mint a Brexit, az AfD vagy minden más szélsőjobboldali szubkultúrából a mainstrembe beemelt divatjegy. Németországból terjedt el, az AfD és más szélsőjobb szervezetek szimpatizánsai kezdték el így hordani a hajukat, ami meglehetősen utal a II vhb-s náci katonák hajviseletére - ezt aztán szép lassan elterjedt, éppúgy, mint a szélsőjobb, xenofób politika.

Magentax 2016.09.05. 20:32:47

@Komeszka: megnéztem az oldalát, télleg jó sokan kedvelik.
Mondjuk, valaki a nevében folyamatosan válaszol a kommentekre, meg VV-s képeket raknak ki, ezt így hogy?

sassu 2016.09.05. 20:33:51

@minden luk: szep vilagban elunk hehe. koszi az infot.

ezneménvagyok 2016.09.05. 20:35:39

Gyerekek, én borzasztóan szégyenkezem miattatok. Tényleg ennyire műveletlenek vagytok? Hogy az elefánt nem ragadozó?! Hát nem láttatok egyetlen Simpson család-epizódot sem?!! Hát két pofára zabálja a szereplőket!!! Mi más volna, mint ragadozó?!!! :-)

Krétagarbó 2016.09.05. 20:36:57

@szörnycsi: az orvosit èn sem, bennem anélkül is túlteng a hipochondria:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.05. 20:38:24

@Krétagarbó: és én sem,bár pár része szerintem ultra érdekes lehet...dolgoztam kórházban is, sebészekkel.elég szexuálisan túlfűtött környezet.

sassu 2016.09.05. 20:39:00

@ezneménvagyok: Ott a pont, grat!!! Jo volt nagyon ! :P

Komeszka 2016.09.05. 20:40:03

A másik, amit fel lehet róni Dávidnak, hogy az ő "királysága" , aztán tényleg "félszeműek" körében valósul meg. Kb. úgy minta valaki a kocsmai társas-késes eszmecserébe gépkarabéllyal felszerelve száll be. Túl simának tűnik ez ahhoz, hogy ne essen pofára végül, pláne, hogy ő is érzi és érezteti valós (vagy vélt) fölényét a többiekkel. Szóval, bukni fog végül. Egyébként a másik "erőnyerő" Tivy, akinek a 100k +-os rajongótáborát szintén jogosulatlan előnyként foghatjuk fel.

,, 2016.09.05. 20:40:37

@Krétagarbó: már csak ezért sem, tanulás közben minden létező betegséget diagnosztizálnék magamon:S

Well... 2016.09.05. 20:46:41

@ezneménvagyok: ja :o))

itt ragadozo elefant -en , ugy kellett elrohanni elolle, majdnem a labamra lepett :o))

www.anony.ws/image/NwUF

sassu 2016.09.05. 20:53:11

Visszaterve a nezoi szavashoz,ahol Zsofi kiesett, ez senkit ne tevesszen meg.

Nem az volt a kerdes,hogy ki maradjon bent a villaban, hanem az,hogy ki menjen.

Szoval ez nem egy szimpatia szavazas volt, csak siman egy dislike,azaz kit nem kedvelunk.
Azt nem tudhatjuk,hogy a nezoknel ki az abszolut kedvenc, mert peldaul, aki Dinat jelolte meg,hogy nem kedveli, az vajon kit kedvel a villaban? senki nem tudja.
Es ez igaz minden egyes jatekosra, Itt az ellenszenvesre szavaztak es nem a kedvencre. Nezzuk csak meg Zsofit, kapott elvileg 20%-ot, de vajon annak a 20%-nak ki a kedvence? nyilvan mindenkinek mas. Lehetne egy ilyen hirtelen kieses is,hogy ki a kedvenc es a legkevesebb szavazatot kapo kiesik. Meglepo eredmenyek lennenek.

Magentax 2016.09.05. 20:53:32

@VV Velőtrázó Vélemény: aha... :)
Viszont akkor is csak egy tuja bent. Még jóformán nem is hallottam a hangját, csak egy-egy málna és negatív ordítást.

Well... 2016.09.05. 20:54:52

@PeniValdes: inkabb ez, ha nem szabad a cicat simogatni, akkor miert nem irjak ki magyarul ???

:o))

www.anony.ws/image/NwUY

sassu 2016.09.05. 20:55:01

bocsanat, ugy ertettem,hogy "szavazashoz", csak mindig sietek az irassal.

Berborosz 2016.09.05. 20:55:36

@Komeszka: Vivient ne mondd. Lány nem fogja nyerni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.05. 20:57:41

@Well...: azért a macsek arca ott van a szeren:)) a tipikus na ne már,megint a lüke haverom...

,, 2016.09.05. 21:00:23

@VV Velőtrázó Vélemény: ahogy nézem, előbb lesz szex mint a vv-ben, szerintem ők is rájöttek h bukta az egész (amit egyébként sajnálok, mert nekem tetszik) akkor most jön a B-terv a trash irány, gondolom

Komeszka 2016.09.05. 21:51:03

Engem ez némiképpen meglep. Evelin nem Dáviddal volt jóban mostanság?

,, 2016.09.05. 21:53:32

Biztos csak véletlen egybeesés h a másik műsorban is smároltak ma.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 21:57:14

@Komeszka: Semmi meglepő nincs benne, már vártam.

Schlomo Goldberg 2016.09.05. 22:03:03

kurva isten faszáért kell egy videót autolejátszással beágyazni

Madam. 2016.09.05. 22:06:14

Érthetetlen, Melanit miért Zsoltizzák. Hiszen ő áll tőle a legközelebb.

Madam. 2016.09.05. 22:14:15

Epic, mikor Krisztiánnak azt mondja Istenes, h üljön le. Ült már eleget.

Commodore 2016.09.05. 22:16:26

@Schlomo Goldberg: Tesa , hogy a faszomba lehet leállítani, tesó

pomac 2016.09.05. 22:18:08

@Commodore: lenémítod az a legjobb

Schlomo Goldberg 2016.09.05. 22:18:38

@Commodore:
Adblock. Opicók, szűrőlista, szerkestés
add hozzá ezt : players.brightcove.net

2016.09.05. 22:20:07

@Schlomo Goldberg: én is mindig frászt kapok, mikor belépek ide, a hangfal teljes hangerőn van...

Schlomo Goldberg 2016.09.05. 22:20:33

Miért kell megismételnui hogy Zsófi kiesett.
Értjük, nem mutatott pinát, berágtak a szerkik.
Faszom.

Rozsgyi 2016.09.05. 22:25:07

Jol erzem, hogy Attila, Tivy, es Viki fantomemberek? Bent vannak egyaltalan meg a villaban?

Mók_Ica 2016.09.05. 22:27:24

hali :)
reklám után Dina a kamerába nézve csókolózik (vagy száraz dug???) Lórival????? :o

pomac 2016.09.05. 22:30:02

@Mók_Ica: szerintem nem dina volt

Cimili 2016.09.05. 22:30:27

@Mók_Ica: Nem Viki volt? Én úgy láttam.

,, 2016.09.05. 22:32:17

Anikót ki a f.. öltöztette homelessnek?

Cimili 2016.09.05. 22:32:24

A hangmérnököt meg sürgősen ki kell rúgni!!!!!!

Cimili 2016.09.05. 22:33:08

@szörnycsi: Lehet, keverem a neveket. :)

Cimili 2016.09.05. 22:34:14

@szörnycsi: És ki rajzolta meg a szemöldökét? :)

Mók_Ica 2016.09.05. 22:34:40

@Cimili: @Rémület: @pomac: Evelin Lórival???? akkor még jobban :OOOOOO

Madam. 2016.09.05. 22:35:23

ezt hogy értsük: "abszolút nem vagyok heteró... dehogy szeretem a lányokat" by Gerald

Rémület 2016.09.05. 22:35:31

Most komolyan megint leadják a kiválasztást?

Mók_Ica 2016.09.05. 22:35:35

most legalább tudjuk, hogy miért kapott Viki ennyi jelet....

Cimili 2016.09.05. 22:36:07

Viki pofavágásaitól falra mászok.

rearwindow 2016.09.05. 22:36:44

@Madam.: úgy hogy geronimo se egy észkombájn

Rozsgyi 2016.09.05. 22:37:16

Mindegyik csajt Dinanak hivnak? :)

Mók_Ica 2016.09.05. 22:37:27

@Cimili: a tekintete pedig csak ront a pofavágásokon.....

Mók_Ica 2016.09.05. 22:38:23

@Madam.: :)))) látod mit tesz egy éreCCSégi??? :)))

Cimili 2016.09.05. 22:38:46

@Rozsgyi: Látod, ezért nemtom megjegyezni a neveket, hisz még ők se.

Madam. 2016.09.05. 22:39:28

@rearwindow: Ritka kivétel lesz odabenn

busifa 2016.09.05. 22:40:05

@Mók_Ica: aszexuàlis focista làny? Mi jön mééég????

Madam. 2016.09.05. 22:40:47

@Mók_Ica: pff, ezek szerint hülyít

Mók_Ica 2016.09.05. 22:41:22

@busifa: ez kutyaf@sza az eddigi BV-khez képest.... én már nem csodálkozok semmin :)))

rearwindow 2016.09.05. 22:42:25

Azt figyelem, hogy már egy hét villaélet mennyire meglátszik a kigyúrt szekción. Samunak teljesen eltűntek az izmai, és a "sittes" is kezd pocakot ereszteni

Mók_Ica 2016.09.05. 22:42:28

@Madam.: a saját éreCCSégimre céloztam.... hogy milyen okos vagyok :)))

pomac 2016.09.05. 22:43:09

eszik beszél csámcsog princess

Mók_Ica 2016.09.05. 22:43:39

dina annyira őszinte, hogy az arca lassan nem fér be a vellába.....pfff

rearwindow 2016.09.05. 22:44:40

Dik - ezt utoljára 20 éve hallottam Salgótarjánban :-D

Madam. 2016.09.05. 22:44:48

@Mók_Ica: jah, vágom! Nem is állt össze nekem, h Geraldnak lenne ilyenje

Mók_Ica 2016.09.05. 22:45:11

télleg Evelin és Lóri.... óóóóó

FrNo90 2016.09.05. 22:46:01

Ez a Dina hányinger "nő", zabál, zabál, zabál, pofázik, zabál... pfejjj

Mók_Ica 2016.09.05. 22:46:28

Lórika egy egész csomag óvszert dugott a zsebébe???? hihihihhihihi

,, 2016.09.05. 22:46:50

Fogadásból dugnak?:O

FrNo90 2016.09.05. 22:47:59

Most a csaj behúzta a csőbe Lórit?

busifa 2016.09.05. 22:50:04

Csak egy kis smàr és làjtos ujjazàs történt

Madam. 2016.09.05. 22:50:28

@FrNo90: nem, L abbahagyta, mert eszibe jutott Dinka. Hiszen. Dikk.

Mók_Ica 2016.09.05. 22:52:04

jaj Lórika.... mingyá gyónni fog Dinának.... höhö

,, 2016.09.05. 22:52:54

@Cimili: tesó, ez nekem már átláthatatlan!

genevieve 2016.09.05. 22:53:00

lóri taktika: támad, hogy ne kelljen védekeznie:-)

Mók_Ica 2016.09.05. 22:53:16

@Madam.: ő egy őszinte fiú.... illik is egy őszinte lányhoz, aki Dinka :))))

Rozsgyi 2016.09.05. 22:54:18

Pff, ezekbe az emberekbe annyi erzekiseg szorult mint egy negyven kilos vasgolyoba...

,, 2016.09.05. 22:55:57

Most akkor Lóri a zalfahím, nem Dávid?:)

Ejjhaaa 2016.09.05. 22:57:06

@Rozsgyi: Annak legalább érzéki az áramvonala, de ezekben még annyi sincs :D

Cimili 2016.09.05. 22:58:22

@genevieve: Jól csinálja. Hogy lapított Dina.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 22:58:38

Evelin hamar rájött, hogy ezt túltolta, most már csak úszik az árral a nagy taktikus.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 23:00:30

Dávid érdekesen fog magába omlani. Egyszerre esett az alfák listáján nagyot, miközben a rossz kancára tett.

Cimili 2016.09.05. 23:02:05

Akkor ma összesen ennyi volt? Új lány hová feküdjön le este, Lóriék "szex" jelenete és vége. Miért kellett a tegnapiakat megint leadniuk?????????

Gia 2016.09.05. 23:04:02

Remélem Vivien gyorsan magára talál és egyedül is csinálja a műsort..

genevieve 2016.09.05. 23:05:10

@Cimili: a vivi fan club neve lehetne barbie princess klub:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 23:05:31

@VV Velőtrázó Vélemény: Kezdjük ott, hogy ebben a szériában nincsen jó kanca a villában. Egyébként alfa sincsen. A legalfább fütykössel rendelkező előbb-utóbb Zsolti lesz!

Madam. 2016.09.05. 23:06:40

@VV Erőlegény: vagy a legjobb kanca lesz. Még nem döntött

busifa 2016.09.05. 23:07:27

@genevieve: de az csakis a női tagozaté lehet :-)

genevieve 2016.09.05. 23:09:48

@Cimili: viszont ezzel a cirkusszal egy ideig bebiztosította mindkettejük helyét a műsorban,
most majd jön a hiszti-dráma vonal, dina barátja élő kapcsolásban ahol szakit a csajjal, aztán
lóri vigasztalja, stb, stb., ahogy azt eddig már párszor láthattuk

Komeszka 2016.09.05. 23:10:50

Szerintem most Evelin ügyesen Dina alá taktikázta magát népszerűségben. Milyen az, hogy valakivel, akit egy kétszínű szar alaknak tartasz egyébként, annak alámászol érdekből, taktikából. Ez, mondjuk ki, kurválkodás.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 23:11:16

@Madam.: Ja, igen... :-) Lehet, hogy még Dávidot is sikerül befűznie a végén! Azért a Zsófiért szerintem nagy kár... Ati, Viki, Tivy, Mici mind gyengébbek, mint ő volt!

Commodore 2016.09.05. 23:12:43

Faszpörgetőből lesz vmi? tvs genya...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 23:13:11

sztem Evelin még így is jól csinálta, mivel neki (még) senkinek sem kell elszámolnia a tetteivel, viszont megbonthatja a Lóri-Dinka szövetséget. az meg külön vicces, h az ostoba Mici még mindig nem fogta fel, h Evelin postásnak használja őt, így szolgai módon módja is tovább az infót, miközben azt hallucinálja magáról, h mennyire dörzsölt lény.

genevieve 2016.09.05. 23:13:29

@Komeszka: eleve milyen már ilyenre fogadni:-)

hát sajnos nem tehettem mást, hiszen fogadtunk :-D

genevieve 2016.09.05. 23:14:39

@henrik_: hát, ha bármi terve volt danival akkor az most elcsúszott:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 23:15:09

@Komeszka: Ezzel nem értek egyet! Ez egy kőkemény "Mataharis" taktika, pénzt egyébként nem kapott érte... Ez szerintem érdekes lehet, mert ilyen még nem volt.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 23:15:15

@Komeszka: Evelin annyira elbaszta ezt, hogy öröm volt nézni. Eddig a terméket promózta, hogy milyen klassz, fogyasztanátok mi? Erre kiderül, hogy a csomagolásba legalább egy Lóri ujj meg nyelv már ott figyel a zsugorfólia alatt. Ki enne ebből ezek után? (Somán kívül.)

Madam. 2016.09.05. 23:17:08

@VV Velőtrázó Vélemény: talán Gerald, aki "abszolút nem heteroszexuális..."

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 23:17:37

@VV Erőlegény: én is ezen az állásponton vagyok, nekem eddig kifejezetten bejön Evelin játéka. nyerni ment be, és tesz is érte.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 23:18:25

@henrik_: Mondjuk nagyon a játék elején vagyunk még, ennyire nem kellene sem szövetkezni, de gyengécske szövetségeket sem bontani. Ha most ez van, mi lesz egy hónap múlva?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 23:19:32

@genevieve: mármint Dávid, de igen, az elúszni látszik. bár neki sem tett hűségesküt, szóval szövetségesek még lehetnek.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 23:20:17

Evelin ezért a teljesítményért max. egy levetett Cayenne-re hajthat.

Madam. 2016.09.05. 23:23:09

@VV Velőtrázó Vélemény: ahhoz Micivel kellene összefeküdnie

genevieve 2016.09.05. 23:23:42

@henrik_: nem tett hűségesküt, de pasik érzékenyek arra, hogy a nő a vetélytársával megy el a nyugi szobába :-)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 23:26:49

@genevieve: azt még egy sör mellett meg lehet dumálni, ellenben a nőknél ilyenkor örök gyilok van.

Rémület 2016.09.05. 23:30:31

@genevieve: Így legalább nem keveredik nyálas-csöpögős, dögunalmas szerelembe. Szerelmeses játékkal sokáig el lehet jutni, de a nyeréshez kevés.

federti 2016.09.05. 23:41:48

A fogadásból dugást nem gondolták komolyan, csak egyik sem mert kihátrálni a dologból. De aztán Lóri feladta mert eszébe jutott Dina és utána nem támadásból esett neki dinának hanem tisztázni akarta van-e esélye, mert ha nincs visszamásztok evelinre.

Komeszka 2016.09.05. 23:49:55

@genevieve: Igen, beáldozta az okos alfát, mint szövetségest a buta és megbízhatatlan bétáért. Ráadásul visszahozta a játéka Dinát, aki áldozatszerepbe tetszeleghet.

Komeszka 2016.09.05. 23:55:29

@federti: Nem ez történt. Evelin megveti Lórit, el is mondta, hogy egy kétszínű sunyi alaknak tartja, nem kedveli. Csak azért csinálta, hogy Dina alá tegyen. Lóri egy ostoba, akinek tele lehet a töke azzal, hogy ő egy béta és ráment az alfa nőstényre. Egyik sem kedveli a másikat és ez így, pont ezért, eléggé nem guszta.

Komeszka 2016.09.06. 00:17:55

@VV Velőtrázó Vélemény: Szerintem Dávidnak ez jól fog jönni, meglátod.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 00:21:11

@Komeszka: ja, de ebből Dina nem jöhet ki jól, hiszen állítólag van kint egy stabil párkapcsija, szóval nehéz lesz így áldozatként feltüntetnie magát.

Komeszka 2016.09.06. 00:28:46

@henrik_: Persze, de Dina szerepe nem az, hogy jó legyen neki. Kicsit vissza akarták hozni a szerkik a játékba, hogy még ne vérezzen el. Szerintem ezért volt ez az egész. Evelinnek sem jó, Lórinak sem jó ez a helyzet. Dávidnak jó, csak okosnak kell lennie. Focista lányt kellene befűznie, Evelin, Dina, Lóri hármast pedig kijátszani egymás ellen.

Komeszka 2016.09.06. 00:59:02

@henrik_: Ma ment el a győzelmi esélye, figyeld meg!

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 01:16:43

@Komeszka: sztem Dina hiába "került játékba", egy párbaj esetén nehezen számíthat a nézők sajnálatára, miután a stabil párkapcsolata kimerült annyiban, h három nap után férfiakat simogat, meg hasonlók. Evelin ebből a szempontból előnyben van, hiszen szingliként miért ne dugathatná meg magát azzal, akivel csak akarja.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 01:23:31

na, de ahogy Tiv Tivy mondaná, "minden helyzet szituációtól függ". lesz még itt sok kavarás, nagyon az elején vagyunk.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.09.06. 06:35:55

@VV Velőtrázó Vélemény: nope, eddig nézettségről volt szó, most meg annál sokkal többről.

2016.09.06. 06:36:02

Mindig felüdülès, ha sixx írja.

2016.09.06. 06:39:06

@henrik_: Nem 3 hónapos az a "stabil" pàrkapcsolat?

SzemFülEs 2016.09.06. 07:44:07

szerintem Vikire csak azért nem szavaztak a szimpátiaszavazáson, mert elfelejtették, hogy ott van :D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 08:06:58

@sixx: Nekem pont ezzel van bajom. Született tőled egy újabb TV2 fika cikk, Eximbankkal, kistafírozással együtt, természetesen. Minden más csak önismétlés. Az elemzés része persze rém egyszerű, hiszen a nézői ingerküszöb már más, túlhaladta a formátumot valóban, illetve a korábbi műsoraik célközönsége nem kíváncsi eme műsorelemre. Egy rossz ötlet, ennyi az egész. De maga a műsor ettől még szerintem nem szar, csak érdektelen. Pl. a Való Világ annyira szarul szerkesztett, szerkesztői és műszaki hibáktól hemzsegő szar, hogy csak a trash viszi el a hátán, meg az igény. Erről mégsem írsz elemzést. A Hogyvolt okés, a trash része, az megy neked. Minden más, amibe politikát keversz, meg amiket elnézel az RTL-nek, az meg rém ciki.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.09.06. 08:43:30

@VV Velőtrázó Vélemény: volt rola, es lesz is meg, de azt azert te is elismerheted, hogy amikor a piacmasodik teve osze a szemed elott dol ossze a te zsebedbol kilopott milliardokbol, az lenyegesebb, mint vv Dina gyokersege. Eh, en vagyok a hulye, hogy belemegyek az ilyen vitakba. Nem tetszik, hat nem tetszik. Ki nem szarja le ?

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 08:56:16

@sixx: Egy televíziós műsor elemezgetésénél engem rohadtul nem érdekel a politika. Téged meg lassan már jobban érdekel a szakmázgatásnál. Az RTL-hez és a TV2-höz való hozzáállásodat meg nem én vagyok az első, aki megkérdőjelezi. A TV2 tulajváltása óta ez ráadásul még tovább eszkalálódott. De ezt sem én állapítom meg először. Azt is tudjuk, hogy leszarod. Sebaj, nem én devalválom magam ezzel...

federti 2016.09.06. 09:32:06

@Komeszka: nem guszta? ez csak nézőpont kérdése. Evelin qrva vagy taktikus? Szerintem ügyesen csinálta, kötött egy eleve bukott fogadást (15 játékos) és felrakta tétnek, hogy aláfekszik. Ezzel a dina lóri dávid soma klikket teljesen szétrobbantotta, talán csökkent az esélye hogy a szövetség szavazói átszavaznak. (Evelin miért somával alszik?) Dina most (megint) áldozat, de amit eddig csinált úgy, hogy pasija van elfogadhatatlan és ahogy ezután fog viselkedni végképp leírja magát. Dávid a szent, pedig ő is dobta dinát evelinért csak mi ezt elnéztük neki. Lóri egy szemét vagy a szegény fiú aki dávid után megkapja a csajokat, egyébként nőtlen pasiként ment be és még így is tekintettel volt diára. Szóval ki jó ki rossz mindenki maga dönti el.

Komeszka 2016.09.06. 14:36:49

@federti: Sok minden jogos, abban, amit írtál. De Dávid nem kezdeményezett Dinánál, Evelin meg Dávidnál igen. Nekem ugyanis az, hogy egymást simogatva, ölelgetve heverésznek a kanapén, vagy az, hogy a csaj az ölébe hajtva a fejét simogatja, az nem barátság kategória. Miközben hangsúlyozza Dávid előtt, hogy ő bizony nem dugna a Villában. Erre másnap bugyi le, ráadásul egy általa nem kedvelt személlyel kapásból mindent csinál. Valahol értem a dolgot. Nyilván Dávid egy szerelmi kapcsolatot akarna tőle, ő meg nem szerelmesnek ment be, hanem a 36 millióért. Lórival tiszta a történet, emberileg nem is igazán kedvelik egymást, de mindkettő hasonlóan áll a testiséghez, kb. orrfújásnak tekintik, szimpla szükségletkielégítésnek.
süti beállítások módosítása