Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x09 - Jézus a Sixtus-kápolnában született, a Plútó nevű csillagon (18+)

2016. szeptember 05. 07:50 - sixx

vlcsnap-00038_5.png 

Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel.

Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl trióval jön a TV2-n kívüli világ kedvenc magyar reality műsora, meg egy elbaszott dzsekibe öltöztetett Bencussal, aki istenesen meghízott az elmúlt hónapokban, és nem, nem fogok leszokni az istenesen használatáról Bencussal kapcsolatban, mert szeretem az olcsó poénokat. De a dráma előtt összefoglaló.

Dina és Lóri

Szerelem van a bolondokházában, vagyis azt akarnak írni a szerkesztők Igazi Picsaként Viselkedő Dina és Valamiért Szalmasárgára Festett Hajú Lóri között, amihez kell egy olyan, zöld, plüss fürdőköpeny, ami csak nagyon menő milliárdosokon áll jól, Lóri meg nem az, hiszen itt pucsít a 36 milláért. Lóri és Dina között izzik a levegő, vagy hogy is mondják azt, hogy Lóri tolná Dinát, Dina meg egyelőre nem adja a farát, de egyébként adná, csak hát ott van a pasija, és milyen lenne már a 8. napon Lórin lovagolni üvöltve, ezt a szerkesztők sem akarják, majd akkor kell elővenni a baszópapucsot, ha a TV2 kitalál valamit, amivel veri a műsort. A szegmens konklúziója: Dina, akinek a körmétől kiver a víz, baszna, Lóri meg csak taktikából, mert ő nem barátkozni gyött. Bencus szerint ha Lóri lebukik, akkor Dina leszakítja a fejit. Szerintem is.

Közjáték 1

Jelentem, taktikázás hasonlító jelenetet látunk a cigisarokban, ahol páran azt igyekeznek összepattintani, hogy mi lenne, ha minden jelet Bolygókutató Vivire pakolnának, és az majd akkor kiviszi Dinát, mert Dinával, basszus, nem könnyű együtt élni. A terv bebukik az egészen elborzadó Vivin, illetve azon, hogy Láthatatlan Attila behívja a tervet zseniálisan kiötlő, Magát Heterónak Valló Dávidot a nyugiba, hogy tesó, Bjuti Zsolti előtt nem kellene ilyeneket mondani, mert az okos, és visszamondja. Így halnak el a legjobb tervek, egy ilyen hangyafasznyi akadályon, sírok. Vivi is, mert Zsófial ketten utánamegy az agytrösztnek, és a nyugiban bőg, mert kik lesznek ott a párbajon, és ott mi lesz. Közben leesik a szempillája, mert ez egy ilyen legónő, opcionális darabokból összerakva, legközelebb a pináját hagyja el, esküszöm.

Valaki ki lesz baszva

2016-09-04_22-48-05.png

Löevél gyön, benne üzenet: valaki ki lesz baszva, csak úgy, nem párbajilag, hanem a közönség önkénye által. 30 órátok van mutatni valamit. Ha én most valóban a 36 millióra hajtó legény vagy leány lennék, akkor nagyon produkálnám magam, pl. Csodálatosan Sminkelhető Zsófi vagy A Szeme Sem Áll Jól Viki helyében, de ha csak az összefoglalókból indulunk ki, akkor Kiafaszomaza Tivi is jobban teszi, ha felhívja magára a figyelmet, mert nem róla szólnak a hírek, és nincs vele tele a sajtó (szevasz, Laci), Soma legalább a farkát kitette a zuhany alatt, ugye. Aki csak ezért klikkolt, görgessen a poszt aljára, ott a videó.

A hírt vegyesen fogadják, Tivi rúg egy negatívat a levegőbe, Zsolti sokkot kap, Vivi és Zsófi majdnem bőg, A Barátom Vette a Parfümériámat De Saját Lábon Állok Mici vigyorog, Dávid meg bőg bazdmeg, mint egy szaros kölyök, és vigasztalni is kell, pedig bizonyos megvilágításban olyan a feje mint a szegény ember Ryan Reynoldsának, az meg kemény gyerek, lásd Deadpool. Ha jól látom, lehet bemenni a nyugiba és kamerába elmondani, hogy ki, miért faszagyerek, de csak Tivi él a dologgal (lehet, partizánakció volt), és ő is csak annyit mond, hogy málna, tesó, negatív, hogy a kurva anyámba nem verték még agyon, nem értem. Hisztis Picsa Soma szerint párbaj nélkül kiesni gáz, és Zsófi paplanszájába eleve bele szeretné pászítani a pélót, szóval ő nem akar kiesni. Nem mintha lenne önként jelentkező, ha már itt tartunk. Az megvan egyébként, hogy Vikinek azért olyan fura a feje, mert amikor ki van rúzsozva a szája, elképesztően kicsi a széles arcához képest?

vlcsnap-00044_4.png

Challenge, bitches

Háromfordulós szopatást kapnak a lakók, az elsőben legóval szórták tele az egész kurva villát, és így kellett megkeresni képeket, ha jól értettem, itt egy kicsit bealudtam, elnézést, hiába sikoltott Vivi tulajdonképpen folyamatosan. Aki lépett már legóra mezítláb, mert jóhogy, cipőt-zoknit levetették velük, az tudja, mekkora szopás. Na, itt 13 gyökér szaladgált egyszerre nagyon sok legón, sokat üvöltve. A nyertes Lóri egy fakír baszki, meg sem rezzent az arca, miközben a műanyag szarokon lépkedett.

Engem kiskoromban salakon futtattak mezítláb, amikor rossz voltam, így nem volt szokatlan.

Filmet kellene forgatni Lóri gyerekkoráról, A Bakterház bosszúja címen, csak mondom.

A második körben erős paprikát kellett enni, volt mindenki előtt öt, különböző erősségű cucc, oszt hajrá, lehet betermelni. Én itt a rajtnál elvéreztem volna, nem bírom a kapszaicint semmilyen koncentrációban. A lakók ettek, a végén Dina szó szerint két kézre zabálta a tejfölt, Zsolti meg a majonézes tubust szívta üresre, bezzeg Viki, ő akkor sem vett igénybe ilyen enyhítő cuccokat, amikor már a füle fájt a csípős paprikától, és az ájulás környékezte. A többiek hamar kiszálltak sírva, hányva, káromkodva. Itt egy releváns videó a témában:

A harmadik feladat volt a comedy gold, kérem szépen, hiszen kvízkérdéseket kaptak, és ez mindig vicces, hiszen a Földhöz legközelebb eső csillag az a Plútó (Vivi-Zsófi), a Hold (Tivi, Mici), az Esthajnalcsillag (Viki, Evelin), a Mars (Attila), ugye. És még egy rakat ilyen, Jézuska születési helyétől a homo sapiens sapiens (Soma: olyan nincs is) érzékszervein át a cogito ergo sum jelentéséig, amit, meglepetésre a brigád fele ismert.

Ezek alapvető műveltségi kérdések voltak, én erre nem voltam felkészülve, nem ezzel foglalkoztam. (Lóri)

Videón is van, tessék:

The Ten-Ton Hammer

vlcsnap-00035_5.png

Bencus bejelent, megvan a végeredmény, Zsófi mehet a vérbe. Amin meglepődtem, hogy Dina a második, mert ja, egy elviselhetetlen picsa, de baszki, csinálja a műsort, ki ne essen, mert nem lesz aki beszóljon a többieknek. Dávidnak, ha el nem kúrja, már most oda lehet adni a 36 millert a közönség szerint, és ami elég sokat elárul a VV-nézők szellemi szintjéről, hogy Pumped Soma a második legnépszerűbb. Bekapcsolnak a villába, rettegéssel vegyes várakozás, majd sírás, Zsófi rezzenéstelen arccal veszi tudomásul, hogy a jónép leszarja a piszkafa lábait és felpumpált száját, Vivi bőg. Zsófi el, de jön helyette egy másik, Geraldine, aki focizik, egy kis házban lakik, szereti az apját, akitől azt a tanácsot kapta, hogy a villában ne verekedjen. Nem azt, hogy a kamerák előtt ne szopjon le egy batyu faszt, csak szólok. Bemegy, lepacsizik mindenkivel, a hangulat hűvös, Vivi megint/továbbra is bőg, a végén Gerald megkérdezi, hogy megvolt-e mindenki, Dina mondja, hogy ő kimaradt, leseszard. Ajaj, ez nem a legjobb belépő.

vlcsnap-00040_3.png

Bencus egy újabb bombát dob a házra, na akkor most kiválasztunk, nem mintha a Geraldon levő LILA kendőről erre nem lehetett volna rájönni, de mindegy. Előtte a szokásos bejátszók, a főszerepben Vivi pucér picsája és Dina szája, na nem egymáson, hanem egymás mellett, Zsóti meg besértődik, mert róla pont csak annyit vágtak be, amikor a székek miatt hisztizett és Dinát küldte el a vérbe. Ilyen ez a popszakma, Zsóti. Kiállnak a táblához, ami nagyon rossz helyen van így, hogy átrendezték a villát, de majd alakítanak rajta a szerkesztők úgyis, és dobálják a jeleket Vikire, mintha kötelező lenne, kap hetet. Hogy aztán kit visz ki párbajra, nem tudom, de ha a Zsófi kiesésekor felállított ranglistát nézem, tulajdonképpen bárkit vihet, mert ő a 3. legnépszerűbb villalakó.

vlcsnap-00045_4.png

És akkor pöcsök:

Címkék: 18+ vv8
333 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rozsgyi 2016.09.05. 22:25:07

Jol erzem, hogy Attila, Tivy, es Viki fantomemberek? Bent vannak egyaltalan meg a villaban?

Mók_Ica 2016.09.05. 22:27:24

hali :)
reklám után Dina a kamerába nézve csókolózik (vagy száraz dug???) Lórival????? :o

pomac 2016.09.05. 22:30:02

@Mók_Ica: szerintem nem dina volt

Cimili 2016.09.05. 22:30:27

@Mók_Ica: Nem Viki volt? Én úgy láttam.

,, 2016.09.05. 22:32:17

Anikót ki a f.. öltöztette homelessnek?

Cimili 2016.09.05. 22:32:24

A hangmérnököt meg sürgősen ki kell rúgni!!!!!!

Cimili 2016.09.05. 22:33:08

@szörnycsi: Lehet, keverem a neveket. :)

Cimili 2016.09.05. 22:34:14

@szörnycsi: És ki rajzolta meg a szemöldökét? :)

Mók_Ica 2016.09.05. 22:34:40

@Cimili: @Rémület: @pomac: Evelin Lórival???? akkor még jobban :OOOOOO

Madam. 2016.09.05. 22:35:23

ezt hogy értsük: "abszolút nem vagyok heteró... dehogy szeretem a lányokat" by Gerald

Rémület 2016.09.05. 22:35:31

Most komolyan megint leadják a kiválasztást?

Mók_Ica 2016.09.05. 22:35:35

most legalább tudjuk, hogy miért kapott Viki ennyi jelet....

Cimili 2016.09.05. 22:36:07

Viki pofavágásaitól falra mászok.

rearwindow 2016.09.05. 22:36:44

@Madam.: úgy hogy geronimo se egy észkombájn

Rozsgyi 2016.09.05. 22:37:16

Mindegyik csajt Dinanak hivnak? :)

Mók_Ica 2016.09.05. 22:37:27

@Cimili: a tekintete pedig csak ront a pofavágásokon.....

Mók_Ica 2016.09.05. 22:38:23

@Madam.: :)))) látod mit tesz egy éreCCSégi??? :)))

Cimili 2016.09.05. 22:38:46

@Rozsgyi: Látod, ezért nemtom megjegyezni a neveket, hisz még ők se.

Madam. 2016.09.05. 22:39:28

@rearwindow: Ritka kivétel lesz odabenn

busifa 2016.09.05. 22:40:05

@Mók_Ica: aszexuàlis focista làny? Mi jön mééég????

Madam. 2016.09.05. 22:40:47

@Mók_Ica: pff, ezek szerint hülyít

Mók_Ica 2016.09.05. 22:41:22

@busifa: ez kutyaf@sza az eddigi BV-khez képest.... én már nem csodálkozok semmin :)))

rearwindow 2016.09.05. 22:42:25

Azt figyelem, hogy már egy hét villaélet mennyire meglátszik a kigyúrt szekción. Samunak teljesen eltűntek az izmai, és a "sittes" is kezd pocakot ereszteni

Mók_Ica 2016.09.05. 22:42:28

@Madam.: a saját éreCCSégimre céloztam.... hogy milyen okos vagyok :)))

pomac 2016.09.05. 22:43:09

eszik beszél csámcsog princess

Mók_Ica 2016.09.05. 22:43:39

dina annyira őszinte, hogy az arca lassan nem fér be a vellába.....pfff

rearwindow 2016.09.05. 22:44:40

Dik - ezt utoljára 20 éve hallottam Salgótarjánban :-D

Madam. 2016.09.05. 22:44:48

@Mók_Ica: jah, vágom! Nem is állt össze nekem, h Geraldnak lenne ilyenje

Mók_Ica 2016.09.05. 22:45:11

télleg Evelin és Lóri.... óóóóó

FrNo90 2016.09.05. 22:46:01

Ez a Dina hányinger "nő", zabál, zabál, zabál, pofázik, zabál... pfejjj

Mók_Ica 2016.09.05. 22:46:28

Lórika egy egész csomag óvszert dugott a zsebébe???? hihihihhihihi

,, 2016.09.05. 22:46:50

Fogadásból dugnak?:O

FrNo90 2016.09.05. 22:47:59

Most a csaj behúzta a csőbe Lórit?

busifa 2016.09.05. 22:50:04

Csak egy kis smàr és làjtos ujjazàs történt

Madam. 2016.09.05. 22:50:28

@FrNo90: nem, L abbahagyta, mert eszibe jutott Dinka. Hiszen. Dikk.

Mók_Ica 2016.09.05. 22:52:04

jaj Lórika.... mingyá gyónni fog Dinának.... höhö

,, 2016.09.05. 22:52:54

@Cimili: tesó, ez nekem már átláthatatlan!

genevieve 2016.09.05. 22:53:00

lóri taktika: támad, hogy ne kelljen védekeznie:-)

Mók_Ica 2016.09.05. 22:53:16

@Madam.: ő egy őszinte fiú.... illik is egy őszinte lányhoz, aki Dinka :))))

Rozsgyi 2016.09.05. 22:54:18

Pff, ezekbe az emberekbe annyi erzekiseg szorult mint egy negyven kilos vasgolyoba...

,, 2016.09.05. 22:55:57

Most akkor Lóri a zalfahím, nem Dávid?:)

Ejjhaaa 2016.09.05. 22:57:06

@Rozsgyi: Annak legalább érzéki az áramvonala, de ezekben még annyi sincs :D

Cimili 2016.09.05. 22:58:22

@genevieve: Jól csinálja. Hogy lapított Dina.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 22:58:38

Evelin hamar rájött, hogy ezt túltolta, most már csak úszik az árral a nagy taktikus.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 23:00:30

Dávid érdekesen fog magába omlani. Egyszerre esett az alfák listáján nagyot, miközben a rossz kancára tett.

Cimili 2016.09.05. 23:02:05

Akkor ma összesen ennyi volt? Új lány hová feküdjön le este, Lóriék "szex" jelenete és vége. Miért kellett a tegnapiakat megint leadniuk?????????

Gia 2016.09.05. 23:04:02

Remélem Vivien gyorsan magára talál és egyedül is csinálja a műsort..

genevieve 2016.09.05. 23:05:10

@Cimili: a vivi fan club neve lehetne barbie princess klub:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 23:05:31

@VV Velőtrázó Vélemény: Kezdjük ott, hogy ebben a szériában nincsen jó kanca a villában. Egyébként alfa sincsen. A legalfább fütykössel rendelkező előbb-utóbb Zsolti lesz!

Madam. 2016.09.05. 23:06:40

@VV Erőlegény: vagy a legjobb kanca lesz. Még nem döntött

busifa 2016.09.05. 23:07:27

@genevieve: de az csakis a női tagozaté lehet :-)

genevieve 2016.09.05. 23:09:48

@Cimili: viszont ezzel a cirkusszal egy ideig bebiztosította mindkettejük helyét a műsorban,
most majd jön a hiszti-dráma vonal, dina barátja élő kapcsolásban ahol szakit a csajjal, aztán
lóri vigasztalja, stb, stb., ahogy azt eddig már párszor láthattuk

Komeszka 2016.09.05. 23:10:50

Szerintem most Evelin ügyesen Dina alá taktikázta magát népszerűségben. Milyen az, hogy valakivel, akit egy kétszínű szar alaknak tartasz egyébként, annak alámászol érdekből, taktikából. Ez, mondjuk ki, kurválkodás.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 23:11:16

@Madam.: Ja, igen... :-) Lehet, hogy még Dávidot is sikerül befűznie a végén! Azért a Zsófiért szerintem nagy kár... Ati, Viki, Tivy, Mici mind gyengébbek, mint ő volt!

Commodore 2016.09.05. 23:12:43

Faszpörgetőből lesz vmi? tvs genya...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 23:13:11

sztem Evelin még így is jól csinálta, mivel neki (még) senkinek sem kell elszámolnia a tetteivel, viszont megbonthatja a Lóri-Dinka szövetséget. az meg külön vicces, h az ostoba Mici még mindig nem fogta fel, h Evelin postásnak használja őt, így szolgai módon módja is tovább az infót, miközben azt hallucinálja magáról, h mennyire dörzsölt lény.

genevieve 2016.09.05. 23:13:29

@Komeszka: eleve milyen már ilyenre fogadni:-)

hát sajnos nem tehettem mást, hiszen fogadtunk :-D

genevieve 2016.09.05. 23:14:39

@henrik_: hát, ha bármi terve volt danival akkor az most elcsúszott:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 23:15:09

@Komeszka: Ezzel nem értek egyet! Ez egy kőkemény "Mataharis" taktika, pénzt egyébként nem kapott érte... Ez szerintem érdekes lehet, mert ilyen még nem volt.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 23:15:15

@Komeszka: Evelin annyira elbaszta ezt, hogy öröm volt nézni. Eddig a terméket promózta, hogy milyen klassz, fogyasztanátok mi? Erre kiderül, hogy a csomagolásba legalább egy Lóri ujj meg nyelv már ott figyel a zsugorfólia alatt. Ki enne ebből ezek után? (Somán kívül.)

Madam. 2016.09.05. 23:17:08

@VV Velőtrázó Vélemény: talán Gerald, aki "abszolút nem heteroszexuális..."

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 23:17:37

@VV Erőlegény: én is ezen az állásponton vagyok, nekem eddig kifejezetten bejön Evelin játéka. nyerni ment be, és tesz is érte.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 23:18:25

@henrik_: Mondjuk nagyon a játék elején vagyunk még, ennyire nem kellene sem szövetkezni, de gyengécske szövetségeket sem bontani. Ha most ez van, mi lesz egy hónap múlva?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 23:19:32

@genevieve: mármint Dávid, de igen, az elúszni látszik. bár neki sem tett hűségesküt, szóval szövetségesek még lehetnek.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 23:20:17

Evelin ezért a teljesítményért max. egy levetett Cayenne-re hajthat.

Madam. 2016.09.05. 23:23:09

@VV Velőtrázó Vélemény: ahhoz Micivel kellene összefeküdnie

genevieve 2016.09.05. 23:23:42

@henrik_: nem tett hűségesküt, de pasik érzékenyek arra, hogy a nő a vetélytársával megy el a nyugi szobába :-)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.05. 23:26:49

@genevieve: azt még egy sör mellett meg lehet dumálni, ellenben a nőknél ilyenkor örök gyilok van.

Rémület 2016.09.05. 23:30:31

@genevieve: Így legalább nem keveredik nyálas-csöpögős, dögunalmas szerelembe. Szerelmeses játékkal sokáig el lehet jutni, de a nyeréshez kevés.

federti 2016.09.05. 23:41:48

A fogadásból dugást nem gondolták komolyan, csak egyik sem mert kihátrálni a dologból. De aztán Lóri feladta mert eszébe jutott Dina és utána nem támadásból esett neki dinának hanem tisztázni akarta van-e esélye, mert ha nincs visszamásztok evelinre.

Komeszka 2016.09.05. 23:49:55

@genevieve: Igen, beáldozta az okos alfát, mint szövetségest a buta és megbízhatatlan bétáért. Ráadásul visszahozta a játéka Dinát, aki áldozatszerepbe tetszeleghet.

Komeszka 2016.09.05. 23:55:29

@federti: Nem ez történt. Evelin megveti Lórit, el is mondta, hogy egy kétszínű sunyi alaknak tartja, nem kedveli. Csak azért csinálta, hogy Dina alá tegyen. Lóri egy ostoba, akinek tele lehet a töke azzal, hogy ő egy béta és ráment az alfa nőstényre. Egyik sem kedveli a másikat és ez így, pont ezért, eléggé nem guszta.

Komeszka 2016.09.06. 00:17:55

@VV Velőtrázó Vélemény: Szerintem Dávidnak ez jól fog jönni, meglátod.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 00:21:11

@Komeszka: ja, de ebből Dina nem jöhet ki jól, hiszen állítólag van kint egy stabil párkapcsija, szóval nehéz lesz így áldozatként feltüntetnie magát.

Komeszka 2016.09.06. 00:28:46

@henrik_: Persze, de Dina szerepe nem az, hogy jó legyen neki. Kicsit vissza akarták hozni a szerkik a játékba, hogy még ne vérezzen el. Szerintem ezért volt ez az egész. Evelinnek sem jó, Lórinak sem jó ez a helyzet. Dávidnak jó, csak okosnak kell lennie. Focista lányt kellene befűznie, Evelin, Dina, Lóri hármast pedig kijátszani egymás ellen.

Komeszka 2016.09.06. 00:59:02

@henrik_: Ma ment el a győzelmi esélye, figyeld meg!

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 01:16:43

@Komeszka: sztem Dina hiába "került játékba", egy párbaj esetén nehezen számíthat a nézők sajnálatára, miután a stabil párkapcsolata kimerült annyiban, h három nap után férfiakat simogat, meg hasonlók. Evelin ebből a szempontból előnyben van, hiszen szingliként miért ne dugathatná meg magát azzal, akivel csak akarja.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 01:23:31

na, de ahogy Tiv Tivy mondaná, "minden helyzet szituációtól függ". lesz még itt sok kavarás, nagyon az elején vagyunk.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.09.06. 06:35:55

@VV Velőtrázó Vélemény: nope, eddig nézettségről volt szó, most meg annál sokkal többről.

2016.09.06. 06:36:02

Mindig felüdülès, ha sixx írja.

2016.09.06. 06:39:06

@henrik_: Nem 3 hónapos az a "stabil" pàrkapcsolat?

SzemFülEs 2016.09.06. 07:44:07

szerintem Vikire csak azért nem szavaztak a szimpátiaszavazáson, mert elfelejtették, hogy ott van :D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 08:06:58

@sixx: Nekem pont ezzel van bajom. Született tőled egy újabb TV2 fika cikk, Eximbankkal, kistafírozással együtt, természetesen. Minden más csak önismétlés. Az elemzés része persze rém egyszerű, hiszen a nézői ingerküszöb már más, túlhaladta a formátumot valóban, illetve a korábbi műsoraik célközönsége nem kíváncsi eme műsorelemre. Egy rossz ötlet, ennyi az egész. De maga a műsor ettől még szerintem nem szar, csak érdektelen. Pl. a Való Világ annyira szarul szerkesztett, szerkesztői és műszaki hibáktól hemzsegő szar, hogy csak a trash viszi el a hátán, meg az igény. Erről mégsem írsz elemzést. A Hogyvolt okés, a trash része, az megy neked. Minden más, amibe politikát keversz, meg amiket elnézel az RTL-nek, az meg rém ciki.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.09.06. 08:43:30

@VV Velőtrázó Vélemény: volt rola, es lesz is meg, de azt azert te is elismerheted, hogy amikor a piacmasodik teve osze a szemed elott dol ossze a te zsebedbol kilopott milliardokbol, az lenyegesebb, mint vv Dina gyokersege. Eh, en vagyok a hulye, hogy belemegyek az ilyen vitakba. Nem tetszik, hat nem tetszik. Ki nem szarja le ?

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 08:56:16

@sixx: Egy televíziós műsor elemezgetésénél engem rohadtul nem érdekel a politika. Téged meg lassan már jobban érdekel a szakmázgatásnál. Az RTL-hez és a TV2-höz való hozzáállásodat meg nem én vagyok az első, aki megkérdőjelezi. A TV2 tulajváltása óta ez ráadásul még tovább eszkalálódott. De ezt sem én állapítom meg először. Azt is tudjuk, hogy leszarod. Sebaj, nem én devalválom magam ezzel...

federti 2016.09.06. 09:32:06

@Komeszka: nem guszta? ez csak nézőpont kérdése. Evelin qrva vagy taktikus? Szerintem ügyesen csinálta, kötött egy eleve bukott fogadást (15 játékos) és felrakta tétnek, hogy aláfekszik. Ezzel a dina lóri dávid soma klikket teljesen szétrobbantotta, talán csökkent az esélye hogy a szövetség szavazói átszavaznak. (Evelin miért somával alszik?) Dina most (megint) áldozat, de amit eddig csinált úgy, hogy pasija van elfogadhatatlan és ahogy ezután fog viselkedni végképp leírja magát. Dávid a szent, pedig ő is dobta dinát evelinért csak mi ezt elnéztük neki. Lóri egy szemét vagy a szegény fiú aki dávid után megkapja a csajokat, egyébként nőtlen pasiként ment be és még így is tekintettel volt diára. Szóval ki jó ki rossz mindenki maga dönti el.

Komeszka 2016.09.06. 14:36:49

@federti: Sok minden jogos, abban, amit írtál. De Dávid nem kezdeményezett Dinánál, Evelin meg Dávidnál igen. Nekem ugyanis az, hogy egymást simogatva, ölelgetve heverésznek a kanapén, vagy az, hogy a csaj az ölébe hajtva a fejét simogatja, az nem barátság kategória. Miközben hangsúlyozza Dávid előtt, hogy ő bizony nem dugna a Villában. Erre másnap bugyi le, ráadásul egy általa nem kedvelt személlyel kapásból mindent csinál. Valahol értem a dolgot. Nyilván Dávid egy szerelmi kapcsolatot akarna tőle, ő meg nem szerelmesnek ment be, hanem a 36 millióért. Lórival tiszta a történet, emberileg nem is igazán kedvelik egymást, de mindkettő hasonlóan áll a testiséghez, kb. orrfújásnak tekintik, szimpla szükségletkielégítésnek.
süti beállítások módosítása