Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8053-8054. rész

2016. szeptember 05. 13:25 - Gillotte

Juli nagyon keresi Attila kegyeit, hátha hazaédesgetheti. Attila még rá is bólintana a maradásra, de a kanapén nem akar aludni, Peti ágya pedig rohadt kényelmetlen. Attila vesz hát egy ágyat Peti szobájába az Ikeában, amit a nappali közepén áll neki összerakni, rendkívül átgondolt módon, hisz később egyben már úgyis egyszerűbb bevinni a szobába. Máté a barátjánál, Hunorkánál tölti az éjszakát, így ,,kettesben leszünk” – célozgat Juli. Borítékolható, hogy az ágy rögtön fel lesz avatva, és lám, az epizód végére valóban így lesz!

bk_aug29_1.png

A Laci által kiütött Miki Julit hívja kínjában, eredménytelenül, ugyanis sógornője kinyomja a telefont, éppen azzal van elfoglalva, hogy Attilát visszadolgozza a lakásba. Nóra sem tesz jót Miki kedvének, hisz beszólogat neki, hogy megérdemelte a pofont, de Miki szerint a pofon fele Nórának járt volna, hisz ő ugyanúgy kijátszotta Lacit, mint ő. Nóra szeme felnyílik, úgyhogy átmegy Lacihoz bocsánatot kérni amiért falazott Mikinek a cég csődbemenetele után, de Novákék nagyon pipásak. Eközben Miki Ágit világosítja fel arról, hogy nem ment csődbe a cég, majd egyedül hagyja húgát, hogy dühöngjön egyedül.

bk_augusztus29_2.png

Tóbiás pakol, ugyanis Kettlebell kurzusra megy Ausztráliába, de előtte megkezdődik a békítés, amit Emília próbál eszközölni Zsófi és Tóbiás között. A felek elmondják álláspontjaikat, majd felszólításra elsorolják egymás jó tulajdonságait, ami anno arra ösztökélte őket, hogy együtt vállaljanak gyereket. Ezt sikeresen teljesítik, majd házi feladatot kapnak: pontokba kell szedni, hogy ki hogyan képzeli el a közös gyermeknevelést.
bk_augusztus29_3.pngOttó, Natasa, és Peti Ki nevet a végén?-t játszik, és chipset kajál, gondtalanul. Hanna fáradtan, és emiatt türelmetlenül ér haza, ledől aludni, és ehhez csendet kér a társaságtól. Pizzát rendelnek, és mivel mindenki le van égve, Natasa fizeti a kaját a bérletpénzéből. Átmegy az anyjához burkoltan lejmolni, aki kiemeli, hogy Natasa mindig számíthat rá, de nem mehet így örökké, kéne találnia Natasának valami munkát, hamár abbahagyta az egyetemet. A fiúk nekiállnak hangoskodva Play Stationözni, majd a hisztis Hanna jól lebarmolja őket, hogy csak esznek meg alszanak, és oké, hogy nem szállnak be a rezsibe, de nem kéne szobanövényt játszani. Ezt pont Natasa is meghallja, és nagyon kellemetlenül érzi magát, hisz e szavak rá is vonatkoznak.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása