Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x08 - Mindenkinek ronda a feje, de pozitív értelemben

2016. szeptember 04. 18:05 - Scott Pilgrim

A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból.

26.jpg

Zsóti reggel beállt bjútifelelősnek, ami szerencsétlen gyereknek el is vitte a fél napját, viszont cserébe mindenkinél azonnal bevágódott, meg gondolom a nézőknél is, mert eddig simán a legérdekesebb karakter az egész játékban, akit hülye lesz bárki is kihívni párbajozni, ha csak nem a szavazók homofóbiájára alapoz. Szépítkezés közben Zsótiból ki is jön a pletykás vénasszony, Öcskössel ki is beszélik, hogy Vikinek a sminkelt arca illeszkedik a smink nélküli arcához, mint Vivien bolygókutató álmai a realitásokhoz. Öcskös el is mondja, hogy nem varrná le, mintha ez rajta állna, és nem pattant volna már le a villa összes csajáról. A végén Öcskös nagyon örül, hogy beszárították az ecsetnyi haját, azt mondja, sokkal jobb, mint volt, nekem ez annyira nem tűnik fel, de Zsóti elmondja, hogyha ettől ő boldog, akkor megérte.

Aztán jön Vivi a sminkelésben, akiről a riportszobában elmondja Zsóti, hogy lófeje van neki, de ezt nem úgy kell érteni, hogy kockacukorral fogja etetni, hanem jó értelemben, bármit is jelentsen ez. Vajon lehet valakinek hörcsögfeje is jó értelemben? Elmondja, hogy nagyon jól dolgozható az arca, erről gondolom a bulinegyed külföldi turistái is tudnának mesélni. Zsóti elmondja még, hogy azt vette észre, hogy itt mindenki nárcisztikus, ami egy Való Világban nem hordoz túl sok információértéket. Zsófinak sminkelés közben felteszi a tízpontos kérdést, hogy mikor fogunk már látni tőle valamit, mármint nem úgy, hanem finoman jelezni próbálja, hogy csinálhatna már valamit, ami miatt nem felejtik el a nézők minden adás után, hogy ő még bent van a villában, mert így hamar ki fog esni. Ad is egy kiváló tanácsot neki:


„Zsófikám, tedd ki a pinádat, vagy valami.”

A riportszobában elmondja Zsóti, hogy azért sminkelte ki Zsófikát, hogy végre történjen vele valami, ezzel pedig már egészen biztos, hogy Zsóti lesz a mi hangunk ott bent a villában, mert olyan finoman és szórakoztatóan olt le mindenkit, hogy valósággal tapsolok a tévé előtt felállva. Sminkelés közben is amikor Vivien azt mondja, hogy Zsófinak baba arca van, akkor csak rávágja, hogy kicsit plasztik az a baba, de gondolom ezt is jó értelemben érti. Zsófika pedig megmutatja, hogy még mit lehetne az arcán szerinte plasztikáztatni, hogy teljesen úgy nézzen ki, mint egy Disney rajzfilm főgonosza, úgyhogy őt valószínűleg a villa konzerválja a szépségét, mert ha kijön, akkor minden tele lesz azzal, hogyan varrják az arcát földönkívülire. Zsóti kicsit panaszkodik még a riportszobában, hogy magára fogja kapatni az embereket, és kihasználják a testét, de nem úgy.

Aztán miután mindenkiből embert faragtak, beindul a házimunka, ami elől páran el is mennek napozni, ami nem meglepő módon konfliktusokat szül. Dina rögtön be is indul, és letolja az egyre idegesítőbb dühös, kiakadós freestyle rapjét, hogy nehogymá' azé' nem fog ő itten napozni, mert azt mondják neki, hogy ne napozzon, bazmeg. „Te fogod megmondani, hogy ki napozzon.” Az exsittes Krisztián, a VV8 The Rockja meg is zavarodik a pörlekedésben, feltörnek belőle a régi böris emlékek, és megkérdi tekintélyt parancsolóan, hogy:


„Kihegyezzem a fogkefét, gyerekek?”

Aztán miután ez nem hat, próbál békét teremteni. Dávid a kertben kiselőadást is tart, hogy hogyan kéne ezt a házimunka dolgot itt csinálni, miközben mereszti a seggét a padon, szóval nagyon hiteles.

Aztán ebédnél folytatódik a pörlekedés, amikor megjegyzi Zsóti, hogy ő már napok óta egy sámlin ülve kajál, mert nincs elég szék – nyilván nem véletlen a szerkesztők részéről -, miközben-főz-most-takarít mindenkire, egyszer már hadd üljön székre, a büdöskurvaúristenit (ezt nem tette hozzá, csak sugallta). Teljesen jogos felvetés. Nyilván a villa pörgőnyelvű, rossz indulatú kádéenpése, Dina rögtön be is szól, amire megkapja, hogy pont ő szólal meg, aki a legkevesebbet tette hozzá az ebédre. Megint VV Szikla próbál békét teremteni, elmondja, hogy kajálásnál nem szeretne vitát és átadja a székét Zsótinak szerethető óriásként. Azért Zsótinak megint van a végére egy jól időzített, tökéletes sick burnje:


„Mit sír? Mint akinek a pináját húzzák, úgy sír.”

A kaja után Ati, a VV8 ügyeletes Pepe Le Pew-ja elkezdi tolni Vikinek a nyomuló hős szerelmest, de olyan krípi módon, hogy még én is összehúztam tőle a kapucnis felsőmet remegve. Elmondja neki, hogy ő addig innen ki nem megy, amíg nem kap egy csókot tőle. Olyanokat mond, hogy „A gyönyörűszép bőrödet néztem végig.”, ami tipikusan olyan dolog, amiket egy sorozatgyilkos mondana, szóval én valószínűleg félteném a lányomat tőle. Vikinél se jön be annyira, de pechjére Ati megfenyegeti, hogy ő nem adja fel és tovább fog koslatni utána. Soma meg csalódottságának ad hangot, hogy eddig még senki nem hagyta, hogy rámásszon, pedig ő arra számított, hogy majd válogatni fog, mint a piacon a a krumplik közt. Ezt a szegény ember Szandikája, Maca ki is neveti Sziklával. Soma tényleg azt várta, hogy ő itt bejön, aztán hagyja magát felszedni, ő az egészséges önkritika élő szobra tehát, hisz ugye úgy néz ki, mint egy pubertás előtt álló Krisz Rudi.

Aztán az este folyamán átalakul a villalét osztálykirándulássá, be is indul a felelsz vagy mersz, a ki kit dugna meg, aztán amikor túlestünk a szemérmeskedésen, akkor Vikinek le kell smárolnia Lórit, akinek meg kellett nézzem a nevét, annyira mély nyomot hagyott bennem az eddigi adások során, remélem őt szavazzák ki holnap a nézők. Viki megjegyzi, hogy Lórinak kisebb fajta Niagara van a szájában nyál formájában, de azért nem volt rossz. Öcskösnek fel is csillan a szeme, hogy most eljött az ő ideje, de pechjére őt nem smároltatják, hanem fahéjat kell kanállal egyen, muhaha. Zsófit meg Zsóti smárolja és azt mondja, viccelsz baszki, két ampulla van benne, meg kell azt nézni. Szerencsétlen Öcskösnél még a meleg srác is előbb csókol meg nőt. Dina meg meg kell markolja Dávid csupasz seggét, a riportszobában meg arra panaszkodnik, hogy kellemetlen volt, mert Dávid befeszített, amitől neki majdnem beletörött a körme. Imádom ezt a műsort!

Végezetül Macának kell nutellát nyalnia Szikla hasáról, Maca pedig ezt úgy is csinálja, mintha Rocconak készítene casting videót. Fekvés után aztán tetőre hág az osztálykirándulás, egymást vízzel locsolják, kergetőznek, Szikla még Dina matracában is elbújik, szóval telepakolják szénnel a móka gőzöst. Kint pedig Vivien, aki gyakorlatilag egy beszélő zeller, aki legtöbbször csak szavakat mond egymás után, amik kis szerencsével szoktak épkézláb mondatokat alkotni csak, és akinek akiből előbb lesz a Bolygó Kapitánya, mint bolygókutató, felteszi a pontot a mai adásra, mert Vivien egy ajándék ennek a szériának:


"Buta vagyok lexikálisan, oké, de amúgy meg nem."


Emellett még azt is mondja, hogy szerinte nagyobb a pattanása, mint a legtöbb srácnak a pöcse.
Ezzel pedig meg is köszönöm a figyelmet, ma valaki kiesik! Remélem valaki olyan, akinek még mindig tanulom a nevét, érthető okokból.

Címkék: vv8
563 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2016.09.04. 22:09:28

@Cimili: nem lusta ő. csak kényelmes :)))) ;)))

rezesbagoly 2016.09.04. 22:10:16

@naezjó?:

Mint szarnak a pofon, ahogy az összetett és izgalmas karakter (muhaha...) Negatívusz Idioticus mondaná.

naezjó... 2016.09.04. 22:11:14

visszaélsz önmagaddal... Na szevasztok, RTL, ezt a 2 gyökeret meg rakjátok már ki nem jött be, van ilyen.

Commodore 2016.09.04. 22:11:40

Mélyinterjú Győzikével... ááá

Ejjhaaa 2016.09.04. 22:11:52

ez a győzi rosszabb mint egy pedofil, undorítóakat kérez, pofánvágnám azzal az acélbőrőnddel

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 22:12:39

Nekem szimpi az új csaj eddig, majd meglátjuk mit mutat.

Én ekg-kompatibilis vagyok, szerintem Dina és Evelin is szép, a viselkedésük meg ocsmány. Ha smink nélkül nézzük, akkor Dina javára billen a mérleg pofiban. Az új lány messze szebb Zsófinál, Dina és Evelin mögött harmadik.

Evelin elég ciki volt a háttérben, Viki mögött, már vágta a pofákat, meg sugdosott.

Zsoltika a túltolás és a szerepből kiesés között csapong, rém szánalmas.

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:13:39

@Mók_Ica:
@Cimili:
Csak nem kibeszélnek itt engem? Hát mi vagyok én, egy valóvilághős?

haruka 2016.09.04. 22:14:15

Burgonyázna vele. :DD

Mók_Ica 2016.09.04. 22:14:25

@naezjó?: @Ejjhaaa: Au is és Győzi is a legalja....

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:16:10

Szólhatnának Győzinek, hogy adás után hátul menjen ki, mert a főbejáratnál Bejaaszzony várja a sodrófával...

Ay Mama, Que paso 2016.09.04. 22:16:28

olyan alacsony a műsor költségvetés, hogy nincs asztalra pénz

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:17:41

@Ay Mama, Que paso: Lecsekkoltam, nem-e a saját bankszámládat raktad be, te kis huncut! :D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 22:17:55

Viki csak Micivel szemben nyerne a lányok közül, őt kell vinnie vagy Atit, utóbbi esetben akár meg is lovagolhatná a szánalmas nyomulást, hogy neki az kellemetlen volt.

Mók_Ica 2016.09.04. 22:18:04

Hugyag.... na, ammeg hol van????

Cimili 2016.09.04. 22:18:39

@ezneménvagyok: Eszünkbe nem jutna ilyet tenni. :) Szeri van. :)

Ay Mama, Que paso 2016.09.04. 22:18:56

@EzWokEn: én egy becsületes srác vagyok

Mók_Ica 2016.09.04. 22:19:08

@VV Velőtrázó Vélemény: Atit vigye, én rá szavazok...

@Ay Mama, Que paso: szerencsére székből futotta 2re :))))

Well... 2016.09.04. 22:19:13

elhetelenek ? vagy telhetetlenek ??? lexikalis tudas itt sem jaccik :o)

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:19:17

@VV Velőtrázó Vélemény: Szal a cigókra buksz!? Mert kb. mind2 az! Csak a Dina még paraszt szlovák is!

haruka 2016.09.04. 22:20:50

Hú, azért Zseninek nem egyszerű a családja.
Győző vállalhatatlan, inkább alszok.

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:20:50

@VV Velőtrázó Vélemény: Mici-t benntartja majd a luxusautó vevő kitartottja (stricije) nem!?
(mármint az nem sajnálja majd azt a pár ezer SMS-t)

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:21:04

Mindig úgy tűnik, de ez állítólag az üldözési mániám miatt van. Ami nem tévesztendő össze a megalomániámmal és a skizofréniámmal, de ez az ára, ha valaki az igazi Napoleon... :-)

Cimili 2016.09.04. 22:22:53

Azt hittem letérdel Zsófi elé és megkéri a kezét. :DDDDDDD

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:22:55

@Cimili: Jó, akkor kapsz egy kis Milkát :-)

Ejjhaaa 2016.09.04. 22:22:57

Ki ez a győzi má, a Ferenc Pápa?

Mók_Ica 2016.09.04. 22:23:01

ójaj, Győzike áldásától mentsen meg az Isten!!!! áááááááá

Well... 2016.09.04. 22:23:01

na bazzd meg rarakta a cigany atkot :o((

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 22:23:19

Zseraldinnak jól áll a kalocsai: www.facebook.com/adrydesign1/photos/a.1414995918713435.1073741841.1411054125774281/1468501286696231/?type=3&theater

Amúgy szeret pecázni és Facebookos nyereményjátékokon részt venni.

malevil2050 2016.09.04. 22:24:03

@ezneménvagyok: Napóleon nem lehetsz , mert én vok bonaparte , hehe

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:24:15

Amúgy én mazohista végig néztem a részeket, és:
ilyen amatőrök vágják!? Meg az egész műsör így tök szar... mármint kamera élesség nem azon van, aki beszél - bevágnak! A hang össze-vissza. A mondatokat félbe vágják, és jön a reklámsport és ígytovább és ígytovább! Tök amatőr!

Vagy csak szokásos RTL-szint!?

Well... 2016.09.04. 22:24:28

tenyleg le kene szakadni errol a nem birtalak meglesni furdoruci nelkul, mert ha azert kirugnak akkor megeri elkuldeni azt a reklamaciot annak a bucimanusnak :o((

Mók_Ica 2016.09.04. 22:24:37

a bv szerkesztője is menjen a fenébe..... mi az, hogy csapkodja meg a fenekét??? pffff

Cimili 2016.09.04. 22:24:58

Meddig húzza már a búcsúzkodást Gyözö, alig tud elszakadni Zsófitól.

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:25:37

@VV Velőtrázó Vélemény: Ezen pont épp elég debilfeje van, de még amúgy talán is a legnormálisabb - legjobb csajnak tűnik ott benn a villában!

Mók_Ica 2016.09.04. 22:25:54

@EzWokEn: egy ideje már szokásos.... az időrendre sem figyelnek.....

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 22:27:05

@EzWokEn: Ez elég alpári volt... Amúgy Evelin nem tetszik, csak elismerem, hogy ő szép, de nem az én stílusom. Dina inkább, leszámítva a stílusát, meg a száját, a virító fogínyével, plusz ami onnan kifelé dől. :-) Nem szlovák, de nem magyarázom annak mi Felvidék annak, aki cigózik is.

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:27:54

Amúgy hol kell bejelenteni az ORTT felé a "szabálytalanságokat"!?
Egy kicsit ráérős nyugger akarok lenni, a pár bazmegolás és kurvázáért 12-es karika alatt!
Hadd fizessenek pár millát a közösbe! :D

Amúgy ez a cenzúra, ez mi!? Cenzúrázva az alkoholizálás meg a cigi!? Tök röhej! Miért nem rakják akkor már 16-os karikára 22:00 műsorra!? Ez vérciki szerintem! Vagy korábbi szériákban is így volt! (sry sosem követtem az ilyen baromságokat)

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:28:20

@malevil2050: Nem lehetsz, egy igazi sztár nem használja a vezetéknevét. Szóval én vagyok, meg még három másik személyiségem. A többiek Wellington hercegei, szóval Waterloo-t mindenképpen én nyertem meg és kész!

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:29:10

@VV Velőtrázó Vélemény: Attól, hogy "tud magyarul" még alpári szlovák! Nem lesz ettől Felvidéki!

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:30:18

@Cimili: Szivi. Csak gyere el érte, mert tudod, én nem... :-D

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:31:24

@VV Velőtrázó Vélemény: Megbántottuk a libsi lelkedet!? Amúgy csak konkretizálok, most miért!? Ebben az országban már a magyar a kisebbség, szal ez inkább erény és nem hátrány manapság!

Mók_Ica 2016.09.04. 22:32:29

@ezneménvagyok: egy milka csoki ennyire nem csábító..... :))))

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 22:34:25

@EzWokEn: Erről nem vitatkozom. Irtó gáz szlovákozni egy felvidéki magyart.

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:34:57

@HorseFucker: ÉN csak azt nem értem ilyen egy "jó" ajakfeltöltés!? O.o
Nem ilyen egy hibás és ezért perelik az orvost, ha ilyen gány munkát ad ki a keze közül!?

(amúgy szép lenne)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 22:35:32

@EzWokEn: Ezt is megértem, hogy lelibsiztek... :-) Szerinted hány libsi kérné ki egy magyar szlovákozását? Ejnye.

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:36:04

@Mók_Ica: Van mogyorós is. Ha együtt jöttök, felezhetitek a benzinpénzt :-D

Cimili 2016.09.04. 22:36:26

@ezneménvagyok: Én is tudom, te is tudod. :)

Mók_Ica 2016.09.04. 22:40:47

@ezneménvagyok: asszem beülünk cicussal egy finom kávéra vhová... és jól kibeszélünk téged :))))

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:41:20

@Cimili: Dehogy tévedt, csak addig festettük a falra az este, míg megjelent :-)

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:42:39

@Mók_Ica: Mindig ez van. Pedig már milyen szépen alakult az édeshármas... :-(

Berborosz 2016.09.04. 22:43:22

@EzWokEn: Te még nem láttál alpári magyart? Van otthon tükrötök?

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:43:47

@Mók_Ica: ... vagy négyes, ha visszahozzák Zsófit...

,, 2016.09.04. 22:44:54

Mi ez a fürdőrucis téma? Nem nézem a bv-t

Cimili 2016.09.04. 22:45:01

Na további jó miegymást, holnap jövök. :)

Mók_Ica 2016.09.04. 22:45:51

@ezneménvagyok: nem bírnád te azt... :)))

@Cimili: :)))

2016.09.04. 22:45:57

@Mók_Ica: Már bocsánat, de ez nem úgy működik, hogy csak úgy leléptek. Cimilit el kell kéreztetni. Tőlem. :D És csak úgy egy vadidegenhez? Mi van ha kutyával vár titeket? Erre nem is gondoltok? :D

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:47:26

@Cimili: Anyukám szerint nekem is fellőtték a pizsamát, úgyhogy csókolom! Szép álmokat :-)

Nem Penny hajója 2016.09.04. 22:47:34

1. Zseraldint sunáznám.
2. A Big Brother licenc hozott valami újdonságot azon kívül, hogy nincs alkalmazás és online közvetítés?

2016.09.04. 22:47:45

@ezneménvagyok: Na csak hátrébb az a cicusomtól!!!! Mit képzelsz te? :D Ide toppansz, és már vinnéd is? Azt már nem!! :D

Mók_Ica 2016.09.04. 22:47:48

@Cimili: jó éjt :))) megyek én is... holnap hétfő....

@szörnycsi: Győzi azt nehezményezte, hogy nem meztelenül zuhanyzott Zsófi a vellában.... biztos csak szerkesztői utasításra.... :)))))

ezneménvagyok 2016.09.04. 22:48:31

@Mók_Ica: Nem bírni kell azt, hanem élvezni :-)
Szép álmokat Kegyednek is! :-)

Mók_Ica 2016.09.04. 22:48:43

@ALOKSAKTRHEE: dehogy megyünk :))) csak ketten kávézgatnánk :)))

Mók_Ica 2016.09.04. 22:50:25

@Nem Penny hajója: sztem csak fizetni kellett és feltenni a logot..... egy esetleges per elkerülése végett.... legalábbis én nem látok semmi BB-s vonást ...

@ezneménvagyok: szép álmokat és üdv a mamának :))))

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:52:29

Azért a nézői szavatok:
kepfeltoltes.hu/160904/vv8onlineszavas20160904_www.kepfeltoltes.hu_.png

ZSÓFI - 20,75%
DINA - 17,72%
MICI - 12,13%
EVELIN - 9,84%
VIVI - 8,55%
ATI - 7,74%
ZSOLTI - 5,92%
TIVY - 5,15%
KRISZTIÁN - 4,26%
LÓRI - 3,21%
VIKI - 2,04%
SOMA - 1,89%
DÁVID - 0,80%

És amúgy én is a legvégére egy DÁVID - SOMA párbajt tudnék elképzelni!
Melyből a Dávid jön ki győztesen!

Illetve, hogy DINA és MICI a közellenség a nézők számára!
Remélhetőleg mihamarabb kiszóródnak... DINA a legnagyobb szarkeverő, a MICI meg odalapul, ahol épp érdeket lát (mostmég épp DINA-hoz)

A kiválasztás meg:
kepfeltoltes.hu/160904/vv8kivalasztas20160904_www.kepfeltoltes.hu_.png
7viki
2dina
1-1-1 ati-lóri-mici

Szal...

,, 2016.09.04. 22:52:32

@Mók_Ica: gondolom szegény lány szóhoz sem jutott...hülye perverz...

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.09.04. 22:55:02

@EzWokEn: Mondjuk a szerintem a legérdektelenebb személy benn az ATI meg a LÓRI gyerek, a ZSÓFI-nak legalább volt (volt) csöcse!

Mók_Ica 2016.09.04. 22:58:00

@szörnycsi: az még hagyján... de a végén azt mondta Győző, hogy a szerkik azt mondták a fülébe, hogy paskolja meg Zsófi fenekét, amikor már ment kifelé.... ezt azért nem tette meg Győzi.... de azért mégis.... nagyon gáz lett a belevaló....

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 22:59:59

@EzWokEn: Te mit néznél egy olyan VV-n, amiben egy Soma-Dávid páros eljut a végéig? Azt meg nem tudom mit néztél eddig, de ha szarkeverésről beszélünk, akkor abban eddig Dávid és Evelin jár az élen, plusz Mici és egyre inkább Zsolti. Dina nem kever semmit, egyszerűen egy ordenáré stílusa van, plusz túl nagy egója. Értem miért utálják sokan, de nálam ezek a dolgok az előbb említett egyedek és a tuják kiesése után jönnének elő. De cáfolj meg, milyen szart kever?

,, 2016.09.04. 23:07:52

@Mók_Ica: nagyon gáz. Az ÉH botrány után azt hinné a zember figyelnek a csatornák az ilyen szexista fasságokra (naiva OFF)

SzilajSzilard 2016.09.04. 23:17:31

Gyerekek! Ezért kell tanulni. Mert pultosok lesztek és oltári hülyeségeket fogtok válaszolni.

Komeszka 2016.09.05. 01:19:37

@EzWokEn: Soma nincs egy súlycsoportban Dáviddal szerintem.

Komeszka 2016.09.05. 01:23:47

@VV Velőtrázó Vélemény: Dávid taktikus, nem szarkeverő, ez tök egyértelmű. Ő, Zsolt, Vivien (komolyan!) és Evelin számít gondolkodó embernek az egész bandából, a többi neandervölgyi szinten áll agyilag.

Komeszka 2016.09.05. 01:31:27

@Mók_Ica: Komolyan mondom nem hiszem, hogy te ezt vágtad le ebből. Dávid pont, hogy nem tartja gyengének Vivient, mondta másnak is, hogy Vivi az egyik legerősebb karakter odabent. Most ugyanezt mondta Vivinek a szemébe is, hogy nem kell egy párbajtól tartania.

Komeszka 2016.09.05. 01:49:35

@VV Velőtrázó Vélemény: Már vágom, te azt hiszed, hogy Dávid Vivient ki akarta ejtetni Dina ellen, mert Vivient gyengének gondolja. Ezért írod, hogy Dávid szarkeverő. Csak szólok, hogy nem ez történt valójában. Dávid Dinka ellen van, mert levágta, hogy full negatív a csaj és azt magyarázta Viviennek, hogy ő meg erős és Dinkát simán kivágná és nincs tőle félnivalója egy párbajon. És ráadásul ezt így is gondolja valóban, mert Evelinnek mondta, hogy Vivien egy kimondottan erős karakter és mennyire benézik itt sokan, hogy ostoba.

minden luk 2016.09.05. 03:12:12

Ez így elég fos volt, hogy függetlenül az aktuális klikkektől mindenki a "leggyengébbre" tette a jelet. Nem játszani akarnak, hanem megúszni. Gáz ez a csapat, eddig.

Bakk László 2016.09.05. 03:21:46

Somaban pozitivan csalodtam ezzel a jel rakassal nem buziskodott kamu indokokkal mint a tobbeik hogy Vikire tegye

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.05. 06:20:32

@Komeszka: Ebben a játékban viszont -különösen ebben a stádiumban- nem vall nagy jellemre a más farkával verni a csalánt...

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05. 06:54:08

@Komeszka: Mint általában, most sem sikerült eltalálni helyettem, hogy mire gondoltam. :-) Dávid azért szarkeverő, mert ahogy azt @VV Erőlegény mondta, máséval veri a csalánt, nem ő vállalja be a Dina elleni harcot, hanem mást tol oda. Ő kezdte túl korán a klikkesedést is, hogy aztán ki is faroljon belőle, amint feltűnt egy arcába tolt lyuk. Mentségére szóljon, hogy részben beépített ember, mint Zsóti.

Krétagarbó 2016.09.05. 08:10:35

@VV Erőlegény: ez így van, sajnos nekem is csalódást okozott ezzel a húzásával.

patburnsred 2016.09.05. 08:43:54

fogkefés dumát nem a tivy mondta? sok dolgon nem változtat, csak megjegyzés/kötekedés

Mrs. Négerhergelő 2016.09.05. 08:49:08

Az volt már, hogy Zsófi úgy néz(ett) ki mindig, mint egy igazán csinos ladyboy?

ornyim 2016.09.05. 08:58:23

@Pácsó Ármándó: volt egy papagájom, azt is így hívták :D

Rozsgyi 2016.09.05. 09:20:05

A 8X06ot meg tudja valaki nyitni, mert nekem nem sikerult.

Schlomo Goldberg 2016.09.05. 09:21:07

@Mrs. Négerhergelő: lehet hogy pöcsöslányvolt. Gondolom beígérte hogy lesz villantás meg ilyesmi, nem tette meg mégse, gondolván hogy megúszhatja, büntiből kibaszták a szerkik. Nem hiszem hogy pont ő szúrta volna ennyire a nép szemét.

Mrs. Négerhergelő 2016.09.05. 09:38:44

@Schlomo Goldberg: Természetesen nem. Ugye nem gondolja bárki is, hogy majd a nézők így döntik el, hogy ki menjen?

Pácsó Ármándó 2016.09.05. 17:53:24

@ornyim: De értelmesebb volt, nyugtass meg! :-)
süti beállítások módosítása