Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x05 - Majd a sarkon találkoznak

2016. szeptember 01. 17:35 - BaZsa

Végtelenül unalmas adás összefoglalója következik. Ha ezek voltak a nap legérdekesebb percei, akkor nem szeretnék belegondolni a többibe. Mintha egy csapat idegzsábás lajhárt néznék.Egy ZS-kategóriás amcsi katonafilm kiképzőtisztjeként érkező tornatanár kukorékolja fel a békésen alvó társaságot. Ettől senki nem lesz boldog, Arnold inkább alvásórát tartana, hja kérem, nem kell volna hajnalig inni barátom, akkor fel tudnál kelni. Megint van egy kis karkörzés meg felülés, a versenyzők láthatóan nem a sportnapköziben szocializálódtak. Tesi után egyéni énekórák következnek, újra beindul a szektás sziszegés. Randy nem tudja a szöveget, ezért a tancsinéni istenesen lebassza. Aladdin szánja-bánja.

img_2770.PNG

Alexa a hálóban bőg, mert utálja a Rebecca Ferguson-dalt, amit kapott. Barbit nem érdekli a taktika, ezért Renivel és Eszterrel együtt vigasztalja Alexát. 

A teraszon Brigi és Adrián kölcsönös megbecsülésükről biztosítják egymást, ezután Adrián elköveti azt a végzetes hibát, hogy Brigit az élettörténetéről kérdezi. Brigi sajnos válaszol, az óvodánál kezdi, és részletes önélveboncolást végez, érintve egyetemi éveit és műkörmös karrierjét. Adrián a végén már meg sem próbál úgy tenni, mintha érdekelné, látványosan ásítozik. Brigi az a típus, akit nem érdekel, hogy hallgatósága hogy érzi magát, ebben a szakmában azért ez nem előny. Arnold is végtelen és lángoló érdeklődést mutat Brigi részletes CV-je iránt:

img_2781.PNG

Végül megjelenik Alexa, és megmenti Adriánt a Jókait is meghazudtolóan realista beszámolótól. Adrián annyira hálás, hogy megint maszni akar. ami Alexának nincs ellenére. A hálóban rendezik be a masszázsszakkört. Behunyva szemünket szinte látjuk Hansot stüszivadászruhában, amint Heidit stummangolja. A mélyről feltörő nyögésektől persze Adriánnak is felhorgad a fantáziája, úgyhogy gyorsan rákérdez Alexánál, hogy az ágyban milyen hangokat szokott kiadni. Alexa szerint erről a szomszédait kell kérdezni.

Befut a gégegyulladásos Keresztes, akit Arnold lenéniz. Nekem mindegy, nem engem fog lepontozni szombaton a banya. Keresztes után Király Viktor is megérkezik, négyesével foglalkoznak az énekesekkel. Viktor "építőileg" tanácsokat ad, mindenki nagyon meg van hatva.

Keresztes félrevonja Lillát, hogy kifaggassa a kínjairól. "Azt látom, hogy jól vagy, nem lehet, hogy közbe nem vagy jól?" Lilla tényleg nincs jól, azt mondja, Brigi segíthetne rajta, de hogy mivel és hogyan, az nem derül ki. Brigi elmondja Keresztesnek, hogy Lilla nem aranyos vele. Keresztes egymásra bízza a két lányt, aztán lelép.

img_2792.PNG

Király Viktor szerint Dávid túl szerény, neki az jött le, hogy Dávid belenéz a tükörbe és pusza. Piszkítani kéne a srácon. Ezügyben talán Alexával kell majd beszélni.

Jön a két sztárvendég, Radics Gigi és Kocsis Tibi, Sztárban sztárosat játszanak az énekesekkel, aztán ápolgatják kicsit a lelküket. A játékban Reni Alexát húzza, az ő stílusában kell elénekelnie a Legnagyobb hős című számot. Reni szerint Alexa nagyon szexi, úgyhogy próbál mély hangon hörögni valamit, miközben elszántan riszál, érdekes elképzelései vannak a szexiségről.

Jön az Ördögh Nóri által érzelemcunamiként felkonferált Nagy Közös Sírás. Reni sír, mert honvágya van. Zita az örökbefogadásáról beszél Adriánnak, ezen Adrián sír, aztán Adrián elmeséli embercsempész apukája történetét, akit még Adrián születése előtt kitoloncoltak Európából egy szál köntösben, úgyhogy Adrián még egyszer sír.

img_2771.PNG

Aztán hamar túlteszi magát a könnyeken, és mivel nagyon fontos neki a szex, Brigire is rárepül, aki "azér eléggé ott van". Megtudjuk a rangsort is. "Felül van Alexa, mellékvágányon elindítok egy Brigit, lehet, hogy Alexával így haladok, Brigivel meg így, nem baj, majd találkoznak a sarkon." Csak remélni tudom, hogy ennek súlyos pofára esés lesz a vége.

A jakuzzi persze ma este is megtelik, Alexa, Laura és Adrián áztatja a seggét, közben megy az alpári flört Alexa és Adrián közt, amit Laura nyilvánvaló felajzottsággal figyel. Megtudjuk, hogy kinek mennyire kemény és mije, majd megint maszás jön, ezúttal Alexa dolgozik Adrián fején feltétlen odaadással. A flört a konyhában folytatódik, ahol kiderül, hogy Alexa egy macska, és egy violinkulcs van a fenekén, amit Adrián a kezével néz meg.

img_2778.PNG

Adrián kis seggvakarászás után a két kezén mutatja Randynek, hogy Alexával mit, meddig és hogyan csinálna. Mondom én, hogy suttyó. Eközben Laura kifejti nézeteit Adrián és távol élő barátnője kapcsolatáról. Ő mint megrögzött szingli, hisz a hűségben és a szerelemben, még Adriánéban is.

Kiderül, hogy Randy még szűz, és mindig megbántotta a lányokat azzal, hogy nem dugta meg őket. Az adást Arnold fingja zárja. Ünneplőbe öltöztetett lélekkel várom a ma esti összefoglalót.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2016.09.01. 18:38:13

Ez jó volt,köszi!Aladdin.. :-D És tényleg.

Ejjhaaa 2016.09.01. 18:41:08

Azér' jól össze lett ez foglalva, tetszett :)
Szerintem amúgy Majka kicsvel jobban vezeti ezt a műsort, mint Nóri

,, 2016.09.01. 21:38:42

A tv2 nagyot húzott Adriánnal, a retek most szívhatja a fogát
Ha a vv-ben indult volna, meg is nyerné, nagyon simán

Ejjhaaa 2016.09.01. 22:02:38

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Adrián tényleg nagy figura, meg Arnold is, viszik a sót

polpetti 2016.09.02. 09:25:33

Szuper lett, köszi! Adrián és Arnold egyértelműen uralják a hétköznapokat. :)

hannamontanna 2016.09.02. 10:37:24

No igen. Egy két arc átlátogathatna a VV-be.
Majka mit szed amitől ilyen rohangálást rendez műsorvezetés közben? Le kéne állnia vele, vagy csak rohadtul unja és ledarálja, aztán heló. Nagyon idegesítő. A másik amit nem értek, hogy Viktornak miért nem múlik el az akcentusa? Soha.
süti beállítások módosítása