Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 1x04 - Manly Whatnots

2016. szeptember 01. 15:00 - Szencsike

Chloe zuhanyzásával nyitunk, a férfinézők sajnos sok mindent nem látnak belőle, ám a töprengéseit megnézhetjük. Folyton csak a Luciferrel kapcsolatos furcsaságok járnak az eszében, de meghall valamit. Törölközőbe csavarja magát, fogja a fegyverét, lesétál a földszintre, ahol Lucifer javában készíti a reggelit és teríti az asztalt. A nagy csodálkozásban még a törölköző is leesik a lányról, Lucifer pedig elégedett lehet, semmi sem változott a villantós film óta a lányon. Chloe magára kapja a leesett törölközőt, Lucifer már a terveiről regél, nyugodtan megbeszélhetik a következő ügyüket, de Chloe szerint ilyen nincs, kifelé! Mikor, ha nem most esik haza a Fafej Dan és Trixie páros, a kislány itthon felejtette egy sulis feladatát, és már húzza is magával Lucifert megmutatni neki a művét, Fafej pedig levonja a következtetést, ezek ketten lefeküdtek… Ez nem igaz, tiltakozik Chloe, Lucifer fordul is vissza, ő úgy mondaná, még nem történt meg! Chloe vérnyomása az egekben, Lucifert újból kidobja, Trixie is megtalálta a füzetét, így ők is mennek, Fafej nagyot csalódott az exében.

1.jpg

Lucifer útja Doktor Lindához vezet, szó nélkül rátöri az ajtót a dokinénire, borzasztó dologra jött rá! A nyomozója teljesen abnormálisan viselkedik, már kétszer kidobta a házából is, és teljesen érzéketlen iránta! A doktornő alig tudja őt leállítani, Lucifer azt hiszi, hogy előbb a meztelenkedős rész jön, de nem, a dokinéni már foglalt, egy másik páciens ülése zajlik. Vissza Chloe-hoz, épp indulna melóba, mikor Dan jön, de nem akar veszekedni a reggel miatt, hanem egy új ügyet hozott. Egy videót néznek, ahol a 22 éves Lindsay és a tesója épp mókáznak a nagyihoz tartó úton. A lány azonban eltűnt, egy ún. Player buli után. Itt a pasikat oktatják arra, hogyan kell csajozni és a lány utoljára a klub alapítójával, Carver Cruzzal beszélt. Carvert már kihallgatták, de az ügyvédei vitték a szót, így el kellett engedni. De lesz egy parti, ahova Chloe elmehetne, ugyanis a parti vendéglistáján ott szerepel a város legtöbb bártulaja is… Jaj ne, már megint Lucifer, egyik se örül a kényszerű együttműködésnek, különösen a reggeli események után, de ez a legjobb esélyük.

Lucifer végre Doktor Linda kanapéján ül, és az a problémája, hogy Chloe miért immunis rá. Dokinéni megmagyarázza neki, hogy nem az a probléma, hogy nincs hatalma Chloe felett, hanem az, hogy a lánynak van hatalma Lucifer felett. De egyik sem igaz, az egymás feletti hatalom nem létezik, sőt Lucifernek vissza kell szereznie az irányítást, hisz eleve érdeklődik a nyomozó iránt, minden rossz tulajdonsága ellenére, amiből biztos van pár, kacag egyet a dokinéni, de még ezek ellenére is meg akarja őt ismerni. Lucifer ne idealizálja, hanem hozza egy szintre magával. Mi Lucifer szerint a lényeg? Le kell vele feküdnie, ahhoz hogy érdektelen legyen számára, a dokinéni egy zseni. Gyors puszi, a szex most nem lesz. Később Chloe Luciferrel járja a várost, mesél neki az ügyről, de mintha a falnak beszélne. Lucifer csak azért egyezett bele a kis találkába, mert egy lépéssel közelebb kerülhet a céljához: lefeküdni Chloeval. Ezen az érintett mélységesen felháborodik, ez egy hivatalos nyomozás, és soha az életben, még ha a Pokol befagy, de akkor sem fekszik le vele. Ezt el tudja intézni, de a közös hancúrozásért keményen kell dolgoznia.

5.jpg

Player buli, csinos lányok és hát, igazi bétahímek vannak a helyszínen, egyik játékos csodálattal adózik Lucifernek, hogy kibűvölte a hostess lány telefonszámát. Lucifernek megesik a palin a szíve, neki adja a telefonszámot, használja jól. Chloe-nak meg leesik, hogy Lucifert nő még sohasem utasította vissza. Közben egy biztonsági őr veszekszik egy fiatal sráccal, a srác Carver Cruzzal akar beszélni, mert tuti megölte a húgát. Chloe felismeri, az eltűnt lány bátyja, így odamennek, a szekus kitenné a srácot, de Lucifer beveti magát, melyik csini hölgy kéne a sok közül? Egyik sem, meleg, Lucifer pont az esete. Hát, kösz, ő más kapcsolatra vágyik, de keressen magának egy helyes fiút, hátha valakinek bejön. Vissza a sráchoz, Kevin a neve, Chloe onnan tudja, mert rendőr, mondja ki jó hangosan Lucifer, hátha a terem másik végében ezt nem hallották volna. A srácnak legalább van kikbe kapaszkodni, a tesója egy igazi tündér, képtelenség, hogy csak így eltűnt volna... Chloe megígéri, hogy kideríti mi lett vele, Lucifer pedig megbünteti a bűnöst.

6.jpg

A páros beül a csajozós előadásra, Lucifer még mindig azon tanakodik, hogy Chloe-t vajon nem-e ejtették fejre kiskorában? A terem elsötétül, felcsendül a Rocky főcímdala, megjelenik a csajozás földi atyaúristene Carver Cruz, a közönség őrjöng, Chloe kételkedik, Lucifer hitetlenkedik. Carver olyan jelszavakat puffogtat a lelkes hallgatóságának, mint biológiai gépezet, harcosok és játékosok. A férfiak a farkasok és a nők a pihe-puha nyuszikák, akikre vadászni kell. Ehhez elég egy pár tételes lista, a férfi vetesse észre magát, legyen védelmező, vállaljon bátran kockázatot, legyen vezéregyéniség és legyen magabiztos. Ehhez a szöveghez 5000 dolcsit perkáltak ki a résztvevők, talán Lucifer is tanul valami újat. Carver magabiztosan kiáltja minden résztvevőnek, hogy ők a játékosok, éljenek a képességeikkel! Lucifernek kérdése lenne, mi van, ha ez a sok férfias dolog nem jön be, mert a nő nem reagál semmit? Carver inkább a közönségnek válaszol, de Lucifer folytatja, ez a nő itt mellette, nem akar lefeküdni vele, tuti van valami más trükk is a tarsolyában! Kövesse a listát, hangzik az okos válasz, de mégis mit tegyen? Ha ő nem tudta lefektetni ezt a nőt, akkor ezek a nyomik itt a közönségben mit érnek a tanácsaival, főleg, ha a főjátékos sem épp ideális férfi? Sajnos a nagy szövegelés közepette Lucifer elmondja, hogy Chloe rendőr, így Carver bepánikol, 10 perc szünet és vezessék ki innen őket!

7.jpg

Chloe már az utcán, a telefonon keresztül a főhadnagyának magyarázkodhat, hogy nem fogja veszélyeztetni az akció sikerét, se az, hogy lebukott, se Mr. Morningstar jelenléte. A lány megkapta az utasításokat, mindenképp részt kell venni Carver buliján, hisz ő a fő gyanúsított. Nehéz lesz, amúgy is lelepleződött, gyorsabb lett volna, ha Chloe lefekszik vele, de a lánynál ezek a megjegyzések kihúzták a gyufát. Lucifer buktatta le, másodszor szakadjon már le a szex témáról, hisz egy eltűnt személy után nyomoznak, aki ha még életben van, retteg, mi történik vele! Carver partijára meg csak készpénzzel lehet bejutni, és remélhetőleg nem Mexikó felé tart, hogy már a rendőrség is keresi. Legyen, nyomozzák ki az ügyet, a szex jöhet később, de ez csak vicc volt. A buli egy elég drága helyen lenne, ha Carvernek pénz kell, ne ott tartsa. Chloe-nak szöget üt a fejébe ez a megjegyzés, tényleg nem kellene ott tartani a bulit. Lux, Amenadiel most azzal próbálkozik, hogy Mazet megpuhítsa Lucifer miatt. A lány csak a durvaságból ért, lemeccselik ugyan egymás közt a vitát, a démonka nem akar segíteni az angyalnak, de egy nyelves puszival a vágyait már felcsigázta. Este, Chloe megérkezett Lucifer lakására, de ő még nem készült el, szolgálja csak ki magát. A lány valami tervről kezd dumálni, hogy Lucifer felhívta-e Carvert a buli ügyében, meg kijelenti, ami kettőjük közt van az kizárólag hivatalos kapcsolat, de Lucifer látványától eláll a szava. Teljesen meztelenül bukkan fel, reggel ő is látta Chloét, most hadd lássa a lány is miről marad le. Azért kell pár pillanat Chloénak is, hogy összeszedje magát, a férfi kezébe nyom egy törölközőt, takarja már el magát! Lucifer még mindig nem érti a problémát, körbeforog, hogy a lány jobban megnézhesse és a lány olyat lát amit csak kevesen. Két hatalmas sebhely csúfítja el Lucifer lapockáját, ja, igen, ott vágta le Maze a szárnyait. Chloe megérintené a helyét, de Lucifer elkapja a kezét, ezt nem kéne, nagyon ideges lett a mindig vidám ördögünk. Amúgy igen, beszélt Carverrel, a buli a Luxban lesz. Gyorsan el is megy felöltözni, Chloe is átöltözhetne, ebben a farmer-póló szettben még rendőrnek nézik.

A Lux előtt hosszú sorban várakozik a tömeg, hogy bejusson, Chloe kapott egy rendes, combig érő vörös ruhát. Lucifer egyik hölgyvendége hagyta el a göncöt, de egy széles mosollyal távozott tőle. Ha bármilyen fertőzést elkap ettől, azért Lucifer lesz a hibás! Észreveszik Carvert, elég idegesen iszogatja az italát, de a terv most az, hogy őt békén hagyják és keresnek olyanokat, akik ott voltak a múlt heti gyülin, ekkor látták utoljára Lindsayt. Úgy tűnik a vörös ruha vonzza a férfiakat, három jelentkező is akad Chloe kegyeiért, jobbnál jobb bétahím dumákkal, de egyik se használható tanú, ráadásul Carver kiszúrta őket. A főjátékos idegesen indul el, sőt, előveszi a pisztolyát is, a bulinak annyi, de Lucifer és Chloe leszerelik, viszont ezzel Lindsaynek is vége, a lányt elrabolták! Később már Lucifernél beszélgetnek Carverrel, valaki elrabolta a lányt, de nem tudja kik azok. Lucifer beveti magát, mi mozgatja őt? Megtalálni Lindsayt, mert szerelmes belé. Hova tűnt a farkas-nyuszika dolog? Álszent a főjátékos, de a lányt tényleg szereti, négy hónaposak lesznek pár nap múlva, de nem akarta híresztelni, mert oda a hírneve. Már négy hónapja fekszik le vele és még nem unja, Lucifernek ez a legfontosabb kérdés, de Chloe visszatereli az emberrablásra a kérdést, hol tartják fogva a lányt? Nem tudja, de küldtek egy képet a lányról, meg is mutatja ezt. Rögtön az előző napi előadás után, ne legyen több zsaru vagy a lány meghal. Vagyis ott voltak és figyelték Carvert. Lucifer szép csendben felkapja a telefont és elsétál tőlük. Az erkélyen felhívja az emberrablókat, Chloe nem győz hüledezni, hogy mit csinál ez, de az alku megköttetett, még most este találkoznak és viszik a váltságdíjat is. Lucifer az, aki menni fog, hisz ő nem zsaru. Carver is kap egy üzenetet, a megkötözött Lindsay hívja, segítsen neki. Lucifer és Chloe mennek, ez hivatalos ügy, Carver maradjon a fenekén.

Egy gyártelepre jöttünk, még van idő a megbeszélt időpontig, így Lucifer elővesz egy kis nasit és lesz idő beszélgetni. Chloe kérdezgeti őt, tegyük fel, ha elhiszi ezt a „Lucifer” mesét, érez-e fájdalmat? Milyen érzés ha meglövik? Igen, de nem fájdalom, inkább valami nyomásféle és megpöccinti Chloe karját, ilyen érzés, ha lövést kap. Mintha lepattanna a golyó róla, igen, csak nincsen rajta seb. Ez biztató eddig, mi az, amiben Chloe hisz? Nem tartja magát vallásosnak, de tudja, mi a jó, rossz, ám ezt a tüzes kárhozatot már nem hiszi el, így nem is fél tőle. És még Lucifertől sem fél. Meglátják Carvert, ahogy bejut az épületbe, valahogy megtudta, hogy itt van a lány. Lucifer mit sem törődve Chloe óvatosságával már megy is a férfi után, hisz rendőrök nincsenek és Chloe előtt bezárja az ajtót. Chloe nem tehet mást, mint hívja az erősítést. Carver megérkezett a nagycsarnokba, egy hangos sikollyal veszi tudomásul Lucifer jelenlétét, igazán férfias. Úgy került ide, hogy az emberrablók felhívták miután Luciferék elmentek, és rápancsoltak, hogy jöjjön el személyesen, vagy nincs üzlet. Megjelenik egy rosszfiú, a pénzt akarja, Carver követeli, hogy előbb adják át Lindsayt. Jön egy kis huzi-voni a pénzzel, az emberrabló ugyan megkapja táskát, de Lindsay már nem fog előkerülni. Carver előrántja a fegyverét, már megint a fegyver, sóhajt egyet Lucifer. Chloe egy másik bejáraton bejutott az épületbe és egy lövést hall.

13.jpg

Nem Carver volt az, aki meghúzta a ravaszt, hanem maga Lindsay. Igen, az állítólag elrabolt, nagy szerelem Lindsay, aki nem akarta, hogy Carver lelője a tesóját. Egyedül Carver nem érti a szitut, Lindsay megtervezte a saját elrablását, hogy bosszút álljon rajta, de a főjátékos állítja, hogy nem tett semmi rosszat, és tényleg szereti őt. Lindsay másképp emlékszik a történetre. Hivatalosan két éve találkoztak először egy könyvtárban, kutatási anyag volt a könyvéhez, tizenegyedik fejezett, a könyvtár jó hely kétségbeesett lányok felszedésére. A lány akkor szűz volt, de Carvernek semmit se jelentett, ebből is látszik, hogy nem is emlékezett rá. Lucifer is beleszólna, Carver úgy tűnik megváltozott, életében először szerelmes lett, de Lindsay is megváltozott, ám a halált mégsem érdemli. Csúnya nemi betegségeket igen, de ezt nem. Lucifer egyre közelebb ér a lányhoz, Kevin megállítaná, de őt meg Lucifer állítja meg, szerintem minimum a karját törte. Megmutatja Lindsaynek a pokoli arcát, a lány sűrű bocsánatkérésbe kezd, de már mindegy. Chloe jókor érkezett, egy tükröződő felületen meglátja Lucifer vöröslő szemeit, így leengedi a pisztolyát, mégis micsoda ő?

14.jpg

A szerencsétlen hármas a félelemtől rettegve fetreng a földön, addig Lucifer Chloét győzködi, hogy amit látott az igenis valós. Hányszor elmondta már, hogy ő az Ördög?! Hát itt a bizonyíték a megmagyarázhatatlan dolgokra! Lőjön csak rá nyugodtan, úgysem lesz semmi baja, és végre elhiszi, hogy minden igaz, amit állít. Chloe habozik, de Lucifer addig dumál, hogy a combjába kap egy lövést. Tessék, nem is fájt, de pár pillanat múlva már igazi fájdalmat érez, sőt még vérzik is! Chloe a rémülettől se lát, se hall, hogy lehetett ilyen idióta, hogy rálőtt?! Lucifer összerogy, és még ő maga sem érti, hogy mi a fene történt vele… Később a rendőrök uralják a helyszínt, Carvert a mentőbe pakolják be, a lüke testvérpárt bilincsben viszik el, Lucifer pedig Chloe főhadnagyát puhítja. Chloe alig mer odamenni, de nem kell félnie, Lucifer falazott neki, Chloe egy igazi hős, ő csak véletlenül a kereszttűzbe került. Főnöknéni elcsukló hangon köszöni meg neki a segítséget és kótyagosan elsétál, hát rá is hatott a Lucifer-effektus. Chloe megköszöni, hogy falazott neki és hazaviszi Lucifert, kedves tőle, hisz majdnem megnyomorította…

Chloe hazaért, Trixie még nem alszik, a kislány éles szeme észreveszi az anyja ruháján éktelenkedő vérfoltot, így Chloe-nak muszáj elmesélnie mi történt. Lucifernek nem lett semmi baja, épp csak egy karcolás érte. Ezen a kislány elgondolkodik, van egy osztálytársa, aki folyton krumplival dobálja őt, anyu szerint azért, mert lehet kedveli őt. Vagyis ha ő meglőtte Lucifert, akkor kedveli őt. Ennyit a gyereklogikáról, Chloe inkább ágyba küldi szeme fényét. Lucifer besántikál a Luxba, lelkesen elmeséli Maze-nek, hogy mi történt, de a démonka most kifejezetten dühös rá. Nagyon veszélyes terepre tévedt, korábban csak mókáztak, most meg mi történt… Haza fognak menni, ugye? Nem, mert a java még csak most jön… A dalok.

Címkék: lucifer
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.09.01. 17:53:01

Méziii! <3 <3
Amúgy vicces rész volt.

2016.09.01. 21:21:15

legjobb. arcok. evör (meg zene, persze. )
(mézi vagyok for info)
www.youtube.com/watch?v=5l-BuFUHl6k

2016.09.01. 21:58:44

am' belehallgattam a szinkronba, nálam nagyobb sznob nincs a földön, de nem volt vészes, fordítás hát az necces.

Szencsike 2016.09.02. 10:57:25

@Biriksz_Krokiksz!:
Az egyik legviccesebb epizód :)
süti beállítások módosítása