Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Cal Saul 2X03 – Amarillo

2016. augusztus 12. 14:56 - Bruti

A cold open megint egy fantasztikus képpel nyit, de hát ez a képi világ jellemző az egész sorozatra, amit meg persze a Breaking Badtől örökölt. A Sandpiper idős lakosait szállító busz, mit ad isten, pont ott robban le, ahol Jimmy várakozik igazi texasinak öltözve. Fellép a buszra, és öt perc alatt maga mellé állítja a lakókat, így őt bízzák meg az ügyeik intézésével.

vlcsnap-00001_1.jpg
A HHM tárgyalójában méltatják Jimmy sikereit, ugyanis az utolsó útjáról, Amarilloból újabb 24 ügyféllel tért vissza, és ezzel együtt már kétszáz idős ügyfelük van. "Örülünk Vincent", gondolhatnánk, de Chuck kíváncsi, hogy a francba sikerült ez az öccsének, mikor a levelükre, csak egy ügyfél válaszolt. Mi ugye tudjuk, hogy történt, de a közvetlen megkeresést (főleg idősek körében) kifejezetten ellenjavallja az etikai kódex, szóval magyarázatot vár. Jimmy azt hazudja, hogy hamar elterjedt jövetelének híre, így szinte már megrohamozták az ügyfelek. A magyarázatot elfogadják, így Chuck kénytelen meghátrálni, de Kim is gyanút fog. Erre Jimmy bejelenti, hogy a gyanú elkerülése végett, ezentúl más megoldást fog találni.

vlcsnap-00002_1.jpg

A tárgyalóból kifelé Jimmy egyből Kim után rohan, aki hamar átlátott a szitán és tudja, hogy Jimmy megkereste az öregeket. Ez azért baj, mert, ha lebukik, akkor őt is magával ránthatja, hisz ő miatta vették fel erre a munkára.
Ugrunk Mike-hoz, aki az unokájával játszik, mellesleg, hozott egy halom pénzt a menyének. A csaj kicsit ideges, mert már a második éjszaka hall lövéseket a közelből. Mike ragaszkodik hozzá, hogy ott töltse az éjszakát, de a nő nem fogadja el.

vlcsnap-00003_1.jpg

Jimmy új megoldáson törti a fejét, és szerinte ez a reklám lesz. Beszél is főnőkével Cliffel, és előadja neki a tervét. Cliffnek tetszik az ötlet, majd még beszélnek róla, de most éppen elutazik. Jimmy titkárja közben előtúr egy régi Davis & Main reklámot, de gyakorlatilag egy száraz szöveg az egész. Jimmy persze egész másra gondolt, és akcióba is lenül. Keres két kezdő filmest, az ötlete megvalósításához. A terv az, hogy egy nagymama fog nagyon szomorúan hintázni egy karosszékben. Nem tűnik acélosnak, de Jimmyt ismerve, biztos van még más is a tarsolyában.

vlcsnap-00004_1.jpg

Mike úgy dönt, éjszaka posztot áll a menye háza előtt, hogy megtudja, kik lövöldöznek az utcában. Hajnalban aztán érkezik egy kocsi, amiből újságok repülnek ki a járdára tompa puffanással. Ezek volnának azok a tompa lövések? Reggel aztán hívja a menye, hogy golyónyomot talált a ház falán és teljesen be van pánikolva. Bár Mike tudja a megfejtést, valamiért mégis jobbnak látja, ha elköltözik onnan a család.
Jimmy elkészült a reklámmal, és ősbemutatót tart Kimnek. A film elindul, amiben a nagymama szomorúan ecseteli, hogy a megtakarított pénzét valakik mocskosul lenyúlták. „Ha ön is így érez hívja a Davis & Main-t” mondja be a végén Jimmy. Kimnek tetszik, és örül, hogy Cliff áldását adta erre. Persze erről szó sincs, de ő ezt még nem tudja. Másnap Jimmy erősen rágódik a dolgon, de végül úgy dönt, hogy saját szakállára leadatja a reklámot.

vlcsnap-00005_1.jpg

Mike újra az „állatorvosnál” van és munkát keres a menye költöztetésére. De nem szeretne túl erőszakos melót, a testőrködésért meg nem nagyon fizetnek.
Jimmy az irodában tűkön ülve várja a reklámja hatását, vagyis, hogy telefonáljanak a nyuggerek, és láss csodát, a buli beindul. Izzanak a vonalak, a munkatársak alig győzik rögzíteni.
Mike-ra rácsörög az állatorvosa, hogy lenne itt egy komolyabb meló, sok pénzért. Hogy pontosan mi, azt még nem tudják, de a fickó kifejezetten Mike-ot kérte.
Jimmy már otthon mozizgat Kimmel, mikor befut Cliff hívása. Mindketten gratulációra számítanak, ehelyett Jimmy egy ordas nagy lecseszésben részesül. A főnöke nem érti, hogy adhatta le a partnerek jóváhagyása nélkül a reklámot. Jimmy próbálja menteni a menthetőt, de nem áll túl jól a szénája. Mai utolsó jelenetünkben Mike összefut a megrendelővel, aki nem más, mint Nacho. Nem finomkodik, elmondja Mike-nak a feladatot: el kell tüntetni valakit... 

vlcsnap-00007_1.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása