Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marseille 1x02 - Szalmabáb

2016. augusztus 02. 11:00 - robág

Temetéssel kezdünk, közben Gerard elmélkedik, hogy hol ejtette el vajon a gyeplőt a történtekkel kapcsolatosan. A hivatalos álláspont szerint baleset történt a képviselőnővel, de látszik, hogy ebben senki sem hisz igazán. A kis vicces befektető manus dacosan közli, hogy márpedig itt akkor is építkezés lesz - a háttérben ott áll Kósza, ezt biztosan nem hagyja majd annyiban. Gerard a kocsiban elkapja Szöszit, aki elég hetykén viselkedik, viszonylag gyorsan lepattintja korábbi patrónusát. Ezen Gerard felmérgeli magát, ki akarja rúgatni kis kedvencét a kikötői bizottságból, a szerecsen sofőr csak hergeli tovább. Szöszi közli a nimfó titkárnőjével, hogy csak díszként hozta magával, igazából nem érdekli. Gondolom ahogy ez lenni szokott a nőknél, ettől a gyomrostől begerjed, majd tuti szerelmes lesz Szöszibe.

kepernyofoto_2016-07-30_13_47_41.png

Babaarcú majrézik, hogy mit fog kapni a főnökétől, merthogy az autó amiből fáklya lett, sajna nem az övé. Bedobja az ötletet Kapuccsínónak, hogy csináljanak még egy balhét, ám ő kissé lehurrogja…gyökér vagy, te, Baba, még egy rablás, ahhoz idő kell… Gerard és Szöszi következő találkozása ismét egyfajta pajeszhúzogatásba csap át, Gerard viszont még mindig mintha nem fogta volna fel a helyzetet, letaglózva vonul el. Széparcú és anyukája anya-lánya napot tartanak, a kislány újságírói terveit meséli. Nem szeretne a saját nevén publikálni a fater miatt, abból senki nem jönne ki jól. Babaarcú hazaér a gettóba, azonban a liftnél elkapja Ali, aki a történteket a Talio-elv sajátos értelmezésével magyarázza. Szerinte, mivel nem kapta meg kölcsönbe az autót, ezért ő felgyújtotta azt, így már kvittek vagyunk, mondja…érdekes…nem lehetett valami erős anno matekból…sem etikából. Ezekután az ilyen körökben szokásos, teljesen értelmetlen aggresszióval próbálja Babát meggyőzni arról, hogy neki dolgozzon. Különben a csajnak meszeltek…

kepernyofoto_2016-07-30_13_50_18.png

Gerard falkája köreiben gondolkozik a jövőről, kérdezi, hogy vajon mennyi esélye lenne, ha mégis elindulna a választásokon Szöszi ellenében. A falka még csak meg sem szólal…ez is egyfajta válasz. Gerard szerint csak ő elég tökös ahhoz, hogy szembeszálljon a maffiával. Egy kisebb, gondolom titkos közvéleménykutatást rendel el, hogy kiderítse az esélyeit. Következőként Szöszit látjuk, a már ismert, szarkeverő, hataloméhes képviselőnővel, hancúr után. Nincs megelégedve Szöszi aznapi teljesítményével, gondolom a sok stressz miatt nem állt rendesen a cerka. Szöszi viszont elég odaadó, igazi nyelvtehetség, úgy tűnik mégis sikerült boldoggá tennie partnerét. A csaj kilátásba helyezi, hogy ha Szöszi következőre is ilyen jól bánik az…öhm…szavakkal…akkor elmondja, hogyan ütheti ki teljesen Gerardot. Szöszi ezt nem bírja kivárni, szerencséje, hogy anno előfizetője volt a fürge ujjak magazinnak, így a kézügyessége segítségével kiszedi a csajból, hogy Gerard beteg, de pontosan nem tudja mi baja. A következő alkalomig megpróbálja lecidázni a kedves, tojásfejű férjét, hátha akkor az elárulja a titikot. Micsoda fertő…

kepernyofoto_2016-07-30_13_52_47.png

Széparcú a nimfó barátnőjével két mojito között a pincércsávók seggét stíröli a parton. A nimfomániás kiböki, hogy kiégett kicsit és a sok egyéjszakás kaland után Szöszit nézte ki magának, ez azonban nem tetszik a barátnőjének, hiszen tudjuk, ő is szerelmes belé. Tulajdonképpen megtiltja, hogy a nimfó rástartoljon a főnökére. Gerard szerecsen sofőrje pont Alitól vásárolja a főnöke számára elengedhetetlen napi betevő kokómennyiséget. Érdekes… A két csaj egy partira keveredik, mivel mégiscsak hölgyekről van szó, mondjuk úgy, hogy már kapatosak. Széparcú arról győzködi a nimfót, hogy nem éri meg bármit is kezdenie Szöszivel, úgyis csak kihasználná, mint ahogy az eddigi csávók. A nimfó csaj ettől láthatóan nem zuhant meg azért annyira. Fogadnak, hogy Széparcú bármalyik sráccal lefekszik az ott lévők közül, ő pont Kapuccsinót választja ki. Csínó hülye lenne nem kihasználni az alkalmat…csakhogy…megjelenik Babaarcú is, aki egyszerű ember lévén, nem gondolkodja túl a dolgot, eleve részeg már, mint az albán szamár…nemes egyszerűséggel nekiesik barátjának, úgy kell őket szétszedni. Sajnos ő jár rosszabbul, csak két monokli kíséretében sétál haza…míg Csínó épp leckét vesz a női test anatómiájából.

kepernyofoto_2016-07-30_13_58_11.png

Babaarcú első útja Alihoz vezet, aki autentikus, kőbányai stricire hajazó ruhában nyit ajtót (rószaszín, nejlon alsónemű, ujjnyi vastag fux, hetykén a bal szájzugba csapott cigaretta). Gondolom a csaj “akciója” után mégis megfontolja Ali ajánlatát. Kósza és cimborája egy jövőbeni akcióról beszélnek, amihez a megfelelő embert keresik, majd megjelenik Szöszi…hoppá! Hát ezek országos cimborák, vagy legalábbis egy óvodába jártak, az a minimum! Gerard kókózási szokásairól beszélgetnek, illetve, hogy ezt hogy lehetne felhasználni ellene. Szöszi mindenesetre kifejti, hogy Gerard családját békén kell hagyni - gondolom szemet vetett a kislányára (is). A következő jelenetben Ali leszorítja az útról a viccesképű kis befektetőt, majd miután gyorsan fejbelövi, a biztonság kedvéért felgyújtja a kocsiját egy Molotov-koktéllal. Ali betegesen vonzódik a tűzhöz, ennek valami olyasmi lehet a hátterében, hogy gyerekkorában molesztálták, vagy rendszeresen ágybavizelt, nem tudom…de már gyanús.

kepernyofoto_2016-07-30_13_59_11.png

Széparcú és Kapuccsinó az “egyéjszaka” után ilyenkor szokásos kellemetlen beszélgetéssel töltik a reggelt, közben a csaj próbálja kiszedni a pogácsányi csipákat a szeméből. Mellesleg aggódik Baba miatt…kis aranyos. Közli Csínóval, hogy csak dugtak, és ennyi. Igazi úrinő. Csínó meg csak vigyorog, mint a tejbetök. Közben megjön a nimfó csaj, aki naná, hogy szintén kufircolt, valami jóseggű pincérrel, akinek még a nevét sem tudja. Ezen a hölgyek jókedvűen elnevetgélnek. Biztos fantasztikus családanya lesz majd mindkettőből. Szöszi ideges, mert szexpartnere nem tudott semmi lényeges infót kiszedni férjeurából. Igaz, nem is volt valami odaadó…szóval nem tudom mit várt, hogy csak úgy kiböki a titkokat. Arra jutnak, hogy aljas módon Gerard családját is bevonják a játszmába. Széparcú közben felkeresi Babát a gettóban, és ellentmondást nem tűrő hangon közli, hogy a hüvelye csak az övé, és azt enged a közelébe, illetve bele, akit csak akar (na jó, ő vulgárisabban fogalmazott). Majd kisül, hogy csak amiatt izgul, hogy újdonsült skalpja kideríti, hogy ki is ő valójában. A feszült helyzetet női agya úgy próbálja megoldani, hogy a halálszerelmes Babát  puszilgatja, ölelgeti kicsit…ez tetszik Babának, legalábbis a könnybelábadt tekintete alapján.

kepernyofoto_2016-07-30_14_01_52.png

Alit kiviszik a vízre, hogy találkozzon Kószával. Ali megüti a főnyereményt, a Molotovos melóért - ami tudjuk, neki nem volt igazából munka, hiszen nagyon szereti a tüzet - Kósza beveszi a nagyfiúk csapatába. Megkapja a felügyeletet a városban levő, jól jövedelmező játékgépek felett. Nem kell csinálni mostantól semmi, csak dől a della, magától…csupa öröm és bódottá. Gerard közben a szerecsen sofőr korábbi rendőrségi kapcsolatait kihasználva próbál infót gyűjteni a mostanában történt gyilkosságokról…de semmi használható nincs. Szöszi elég átlátszó módon elejti az infót a nimfó titkárnőjének, hogy Gerard sajnos beteg…külön kihangsúlyozza, hogy senki nem tudhatja meg, főként nem a lánya és a felesége. A nimfó kb. annyira tudja visszafogni magát, mint egy átlag politikus, ha ismeretlen eredetű, nem pontosan vezetett pénz elköltéséről van szó, választási kapmány ideje alatt. Amint Szöszi kilép a helyiségből, írja is az üzenetet. Gerard és a tojásfejű megegyeznek abban, hogy minddenki köcsög, legfőképpen Szöszi, ezért nem hagyhatják annyiban a dolgot. Ennek megpecsételéseként Gerard jól betép.

kepernyofoto_2016-07-30_14_04_13.png

Széparcú az említett betegségen problémázik anyuval, hiszen Gerard mindig olyan zárkózott, sosem mond el semmit. Gerard közben felkeresi orvos barátját, akivel egy syringomyelia nevű betegségről diskurálnak (a tudósok szerint ez volt annak a “bizonyos” Gaius Mucius Scaevolának is a baja, aki tűzbe tette a kezét…érdemes utánaolvasni, érdekes sztori). Ez a betegség sajnos visszafordíthatatlan, fokozatosan rosszabb lesz, majd teljes bénuláshoz vezet…Gerardnak eléggé elborul az arca… A tengerparton a doki megpróbálja rábeszélni, hogy vegyen kicsit vissza a tempóból, arra a régi dologra hivatkozik, amit az emailben is emlegettek. De Gerard hajthatatlan, egy óvodás akaratosságával jelenti ki, hogy nincs megállás.

kepernyofoto_2016-07-30_14_05_37.png

Mikor Gerard hazaér, anyu rögtön abbahagyja a csellózást, és letámadja, hogy vallja be az igazat. Rutinos pajtás a mi Gerardunk, inkább egy romantikus lassúzással hűti le a feszültséget. Tud valamit az öreg, mert bejön neki, anyu úgy vigyorog mintha mézet csepegtettek volna a szájába. Másnap Gerard nyakába veszi fél Franciaországot, felmegy a párizsi pártközpontba, ahol valami vezetőfélével beszélget a helyzetről. Kapacitálja arra, hogy segítsen neki kipenderíteni Szöszit a pixisből. Közben anyu felkeresi a dokit, és követeli, hogy rántsa le a leplet Gerardról. Szegény azt hiszi, az a baj, hogy kokózik… A doki elmagyarázza neki is a syringomielia jellegzetességeit, aztán végén kisül, hogy egész végig át lettünk verve, mert nem is Gerard virsli ujjai fognak fokozatosan érzéketlenné válni, hanem anyuéi!!! Oda a csellózás…és minden…lesz itt még sírás a következő részben emiatt!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása