Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7999-8000. rész

2016. július 29. 12:00 - Gillotte

Engem ért az a megtiszteltetés, hogy képernyőre vethetem a sorozat 8000. részének tartalmát. Köszönöm az Akadémiának, a szüleimnek, a pszichológusomnak, illetve a Berényi Famíliának és barátaiknak, hogy megannyi indokolatlan epizódon át tudják nyújtani a történetet.

bk_julius21_1.png

Csodás természeti képekkel indítunk. Kellemes idő, szép táj, nyíló virágok, enyhe szellő, és egy hatalmas tó veszi körbe a Bözsit ünneplő barátokat. Peti újdonsült kamerájával mesterkedik, vesz mindent, ami él és mozog, az élők legnagyobb kiidegelésére. Attila próbál közeledni nevelt fiához, aki amúgy jól elvan, de megjegyzi, hogy tán rá sem szokott volna a tablettákra, ha valaki egy fél éve törődik vele, és veszi neki egy kamerát. 1-0 Peti javára. Attila ezután nagyon pocsék hangulatban ücsörög egyedül, borozgatva. Julival is elég pokróc, amiért annyira isteníti Mikit azért, mert vett Petinek egy kamerát.

bk_julius21_2.png

DJ Vilmos próbálja beüzemelni a rádiót, de nem működik. Menne a közeli fészerbe csavarhúzóért, de Nóra felajánlja, hogy majd megy ő Mikivel kettesben. Betérnek a kis viskóba csavarhúzó után kutatva. Nóra közben arról győzködi Mikit, hogy ildomos lenne elmondani Attilának és a többi tulajdonostársnak, hogy a kft csődjét Miki idézte elő, szándékosan, ám Miki szerint még nem jött el az ideje, ugyanis még nem biztos a kft újjászületése. Nóra nem ért ezzel egyet (közben a csavarhúzó is előkerül) Attila amúgy is eléggé a padlón van, úgyhogy ha Miki nem mondja el, majd Nóra elmondja. ,,Próbálj megállítani!” – teszi hozzá az ügyvédnő, s Miki így is tesz, ugyanis a kulccsal bezárja az egyetlen ajtót, hogy Nóra ne tudjon kijutni, és közben levezeti, hogy picit álszentség ez a nagy őszinteségi roham Nóra részéről, hisz ő sem merte megmondani Attilának, hogy az elejétől benne volt Mikivel a kft újraélesztésében. Végül Miki kinyitja az ajtót, pontosabban nyitná, ha az ócska zár kinyílna. Nóra és Miki kettesben beszorul valahova 2.0. Miki eme szorult helyzetben ismeri be, hogy igazából nem meri elmondani Attilának, hogy mit tett a háta mögött, mert csak azt fogja mondani, hogy ,,hazudtál nekem, Miklós” – utánozza bátyját Miki. Nóra ezt érti, de lazítani szeretne végre. ,,Lazítani” – figyel fel Miki a szóra olyan Don Matteo mód, és rohan a nemrég látott csavarlazítóért. Fúj a likba, és már tárul fel az ajtó. Nóra annyira hálás, hogy kis híján szájon csókolja volt férjét. Miki kiérvén végül megpróbálja elmondani Attilának, hogy mi történt a céggel, de Attila annyira pokróc, hogy elhajtja a Mikit anélkül, hogy meghallgatná a mondandóját.

bk_julius21_3.png

Zsófiék jól elvannak négyesben a babával, akkora az idill, hogy már-már gyomorforgató. Azért nem minden tökéletes most sem, ugyanis Zsófi vesz egy csörgőt Bencének, aki hatalmas sírásban tör ki, és a többiektől kell megtudnia, hogy a kisfiú fél a csörgőtől. Bence később is sír, Zsófi rohan a cumisüvegért, de Tóbiás kissé nyersen adja a tudtára, hogy nem éhes a gyerek, hanem álmos, úgyhogy sétálgat vele, hátha elalszik. Zsófi rettentő rosszul érzi magát amiért sokadjára nem tudja, mi a baja a gyerekének. Kristóf elbeszélget Zsófival, biztatja, hogy ne adja fel, majd kiismeri Bence szokásait, és hogy mit szeret, mit nem. Egyedül hagyja Zsófit a fiával, és a várttal ellentétben nagyon jól elvannak.

bk_julius21_4.png

Ági Alíz sarkában van, aki épp telefonnal fényképezi az asztalt, és feltolja a képet a BK-s Facebookra, a Konnektorra. Ági levágja, hogy Rudinak szól a műsor, hátha eljön az ünnepségre, de Alíz tagadja. A lány csesztetése után Ági továbbáll az éppen érkező Emíliához és Irmához, és átadja Zsolt üdvözletét, aki nem tud ott lenni, hisz otthon lábadozik. Az ellőb említett Alízt nagy meglepetés éri: Rudi érkezik, ugyanis látta a neten a lány által feltöltött képeket, úgyhogy rohant. Meg Luca amúgy is hívta, hogy menjen. Nincs idő békülgetni, ugyanis Vili bácsi az asztalhoz rendeli a népeket. Miután mindenki lenyugszik figyelmet kér, és némi szónoklattal megfűszerezve térdre ereszkedve megkérdezi Bözsitől, hogy lenne-e a felesége. Bözsi alig jót szóhoz, és meghatódva mond igent. Megy az ünneplés, öröm, és könnyek. Juli és Miki távolról figyeli az eseményeket, s Juli újra megköszöni Mikinek, hogy segített Petin, hát miért gondolják azt sokan, hogy nincs szíved? – teszi fel Juli a költői kérdést. Romantikus zene szólal, Miki és Juli begördülnek a sátor mögé, és szenvedélyes csókot váltanak. Ha ez még nem lenne elég a boldogsághoz, a távolban megjelenik a szakállas Krisztián, és sok boldogságot kíván az ifjú jegyespárnak.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása