Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az eltűnt nők városa 1x04 - A csend hangja

2016. július 29. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-07-28_22_40_28.png

Charlotte Trego volt az első a hat eltűnt lány közül. Persze utólag már könnyű okoskodni, hogy mekkora jelentősége volt már akkor ennek a dolognak, ha speciel semmilyen szinten sem kezelték kiemelten az ügyet. Charlotte eltűnését is csak napokkal később jelentette be az anyja. Na ez nem jelenti azt, hogy a szülő rejtegetne valamit, hogy bármi köze lenne az egészhez, nem úgy, mint Jeremy és Tameka esetében. Charlotte-nál nem volt ritka, hogy napokra felszívódik, ezért nem kezdett el az anyuka egyből gyanakodni. A fakabátok sem tudtak mit kezdeni a dologgal, letudták a kötelező köröket: kikérdezgették a strihelő éjszakai pillangókat - merthogy Charlotte is drogos prosti volt. Egyedül egy Andrew nevű fickó után kezdtek el kutakodni. Találtak is egy erőszaktevő férfit, akit pont Andrew-nak hívtak, aki a "tagadni a sírig" hadművelettel védte a seggét. Igaz, 1-2 keresztkérdésbe belebukott, de azon túl, hogy szakmailag ismerte a testükből élő chillicothei lányokat, nem jutottak tovább.

kepernyofoto_2016-07-28_22_44_55.png

2015. december 17-én, amikor az ID Xtra stábja nagyban Chillicothéban forgatott, találtak egy hullát.

Egy férfi holttestre bukkantak a susnyásban, aminek ugyan semmi köze az eltűnt és megyilkolt lányokhoz, de abból a szempontból nagyon is fontos, hogy megmutassa: ebben a városban valami nagyon nincs rendben. Kanyarintva egyet a történet menetén megint visszaugrunk az időben, amikor 2014. decemberében telefonon jelentették a rendőröknek, hogy egy elhagyott jármű van a hídnál, a sínek mellett.

Ekkor, 2014 karácsony napján veszett nyoma a 20 éves Shasta Himelricknek.

Az egész város őt kereste. Eleve gyanús volt, hogy miért ment volna a téli hidegben a hídhoz, majd az autóból kiszállva, a motort járva és a világítást bekapcsolva hagyva, az iratait, a telefonját az anyós ülésen felejtve, gyalog menjen tovább. Ennek semmi értelme. A kereső kutyák szagot fogtak, ami a híd közepéig vezetett. Tehát

  • Shasta kiszállt a saját autójából, elment a híd közepéig, majd ott felvette valaki egy autóval;
  • az eleje ugyanaz, csak nem vette fel senki, hanem leugrott a hídról;
  • Shestát már a kocsijától holtan cibálták el a híd közepéig, majd ledobták.

kepernyofoto_2016-07-28_23_15_20.png

Mindezen túl Shasta az összes eltűnt lánnyal összeköthető. Ismerte Charlotte-ot és Tiffany-t, sőt hallott már Tamekáról is. Egy emberkereskedelemmel foglalkozó nő el is mondja a helyi bűnözésről szóló agytágító szakkörön, hogy itt valaki vagy valakik nagyon durván kihasználják a drogos prostituáltak függőségeit, öngyilkosságba, túladagolásba hajszolják őket, így elégítve ki a saját szenvedélybetegségüket.

És ezzel még nincs vége.

 Az eltűnt nők városa legújabb része este 10-kor az Id Xtra műsorán.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása