Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az eltűnt nők városa 1x03 - Lerakóhely

2016. július 28. 09:00 - Chat Géza

A mélyen prüntyögő zenével nyomasztó, eltűnt nős, valós, sőt, a mai napig folyó nyomozást elbeszélő dokusorozat új részhez ért. Ott hagytuk abbaa, hogy Tiffany Sayre holtteste mellett egy másikat is találtak. Csak azt felejtették elmondani, hogy egy évvel korábban. Sebaj. Így viszont már volt egy kiindulópontja a rendőröknek: talán nem véletlenül szabadulnak meg itt a lányoktól, hanem ez egy "lerakóhely." Nagy erőkkel, keresőkutyákkal vonultak ki az erdőbe, de nem ez a szál fogja elvinni a hátán a nettó negyven perces adást, úgyhogy zárjuk is rövidre: nem találtak lószart se.

kepernyofoto_2016-07-22_21_29_23.png

Tameka Lynch, a megtalált nő, 30 éves volt. Három gyereke volt, akiket mindennél jobban imádott. A barátai is csak áradozni tudnak róla. Miután szépen felépítették az elhunyt Tameka renoméját, most jól le is húzzák a gányba. 2009 körül Dr. House nagy favoritbetegségével, lupusszal diagnosztizálták. Erre nincs gyógymód, de egy doki azért felírt neki valamit. Ez a bogyó volt a kapudrog. Mint az eddigi lányok, úgy ő is rácsúszott a heroinra, otthagyta a munkáját, a pasija, Jeremy se dolgozott, a gyerekeket elküldték a nagyszülőkhöz, addig a faszijával az utcán éltek. Innen a prostitúció már magától jött. Mivel ezt a "jóból rossz lett" kör már másnál is megvolt, ezért tekerhetünk tovább. És hálistennek van egy csavar ebben az ügyben: Tameka eltűnése kis csúszással lett bejelentve.

Úgy bizony. Jeremy 5 nappal Tameka eltűnése után közölte a jarddal, hogy nincs meg az asszony. Erről is csak idegállapotba kerülve tud beszélni az egyik ügyön dolgozó hekus, hogy amikor ők azon vannak, hogy élve megtalálják a nőt, akkor a faszi nem tud egy épkézláb információt se adni, amin elindulhatnának, az nonszensz. Annyit sikerült kiimádkozni Jeremy-ből, hogy Tameka utoljára a Híd utcában volt, a pizzázó mögött. 

kepernyofoto_2016-07-22_21_29_36.png

Naszóval, ezzel ugye nem nagyon lehet mit kezdeni, de a bejelentés után pár nappal mégett a lány holtteste. Az, hogy a várostól messze, egy erdőben, a folyóba dobva találták meg, több dolgot is felvet. Kábé 30 percre volt a holttest Chillicotle központjától, szóval a kis furikázás során többször is lebukhatott volna az illető, hogy egy hullával furikázik. Mi ért meg ekkora kockázatot? Miért volt ez egyszerűbb, mint felhívni a rendőrséget, hogy itt van Tameka? És akkor itt van Jeremy lajhár gyorsaságú bejelentése is. Mint kiderült hozzá semmilyen szinten nem köthető a nő eltűnése, de a meggyilkolása sem.

kepernyofoto_2016-07-22_22_06_29.png

De van itt még valami, egy újabb eltűnt lány, akit Tameka még ismert is. Ezzel kapcsolatban született is pár összeesküvés-elmélet, hogy Tamekát azért ölték meg, mert tudott valamit a másik lány eltűnéséről. Aztán egy olyan elképzelés is van, hogy a másik eltűnt lány játszott közre Tameka megölésében. Ezen túlmenően még mindig

azért imádkozik Chillicotle, hogy emögött a borzalmas történet mögött egy sorozatgyilkos álljon.

Hogy miért?

Mert az azt jelentené, hogy annak az egy embernek az elkapásával véget érne ez az egész borzalom.

Az eltűnt nők városa este 10-kor az ID Xtra műsorán.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KapitányG 2016.07.28. 12:53:22

Chillicothe
Szájbarágós, mint általában minden az ID Xtrán. Hatszázhuszonharmadszor is megtudod, hogy ha gyilkosság történik, akkor elsősorban a hozzátartozók között kell keresni a gyilkost. És nagyszerű ember volt, szerencsés, aki ismerhette, ezt legalább háromszor megismétlik legalább ketten, egymás után. Maguk a történetek (nem csak az Eltűnt nők városára gondolok) érdekesek, olykor izgalmasak is, de nekem nem tetszik az ilyen jellegű "dokumentumfilmes" feldolgozás.
süti beállítások módosítása