Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az eltűnt nők városa 1x02 - A gonosz köztünk van

2016. július 27. 09:00 - Chat Géza

A sorozat számokban:

  • 1 év alatt
  • 6 eltűnt nő
  • 4-et holtan találtak meg
  • 2-t még mindig keresnek

Az elősző rész hogyvoltja talán elég hűen ábrázolja, hogy mennyire durva ez a történet. És hiába történt Amerikában, ahol elméletileg kolbászból van a kerítés ugye, mert a tragédia helyszínéül szolgáló 21 ezer fős Chillicothe város, akár a magyarországi Keszthely vagy a festői Tata is lehetne. Onnan folytatjuk, ahonnan abbahagytuk: 18 nappal Tiffany Sayre eltűnése után találtak egy holttestet. Mint kiderült, nem az említett nő volt az, hanem egy újabb áldozat, viszont ettől még parább a helyzet, hisz ezzel nincs vége az ügynek. 

kepernyofoto_2016-07-23_0_03_50.png

Timberly Claytor volt az. A helyi újság akkori riportere hülyének is érezte magát, hogy még sose hallott erről a nőről. Mármint eltűnt és nem is tudott róla, hogy lehet ez? Egyszerűen: Timberly-t nem keresték, mint eltűnt személyt, nem jelentette senki, hisz pár nappal a holttest felbukkanása előtt még legjobb barátnője is beszélt vele telefonon. Timberly-t "csak" megölték, nem elrabolták és megölték. Ettől persze ez még nem lesz egy habcsókos tündérmese. Timberly jellemrajzát enyhén sírva, taknyát visszaszívva vázolja fel a legjobb barátnő, hogy ő volt neki a mindene, stb, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a nőnek azért akadtak problémái a függőséggel. Heroinozott, pont úgy, mint Tiffany. Véletlen lenne? 

kepernyofoto_2016-07-23_0_03_10.png

Timberly esetében viszonylag könnyű dolga volt a rendőröknek, mert egy szemtanú látta a nőt és vele együtt egy férfit is, akiről aztán még részletes személyleírást is sikerült szerezni, így a holttest felbukkanása után 24 órával már volt is egy lehetséges gyanúsítottjuk, egy már elítélt bűnöző. Ehhez az esethez ugyan nem tudták kötni, ezért ahhoz, hogy a kocsiját megvizsgálhassák, a bűntetett előélet miatt könnyen találtak valamit, amivel megvádolhatták. Így derült ki, hogy a kocsiban, amiben Timberly-t is látta a szemtanú, eldördült egy pisztolylövés, illetve zsaru magazinok szakzsargon okkal élve: egy maroklőfegyver, annak kibiztositosítását követően, a lakást hátra húzva, az elsütőbillentyűt elsütve eldördült a sedan tipusú személygépjárműben. Továbbá a nyomok szerint egy harmadik személynek is kellett lennie az autóban. De innetől már csak a Tankcsapdát idézi a riporternek a rendőr úr, miszerint "Ennél többet nem árulhatok el." Ilyenek ezek a folyamatban lévő nyomozások: kussolni kell mindenről.

A sajtó folyamatosan presszionálta a rendőrséget, hogy mondják már meg, sorozatgyilkosságról van szó vagy sem! Hiába, ezt az ID Xtrának se tudják megmondani. Idővel a CNN is felkapta a sztorit, majd olyan headlinerek jelentek meg, hogy

Chillicothe egy gonosz város, ahol meghalnak a nők. 

 

Több mint 20 nappal Timberly Claytor holttestének felbukkanása után egy újabb nőt találnak holtan. A várostól messze, egy túrázók által kedvelt helyen, egy patakmeder partján, fehér takaróba tekerve, összeszigszallagozva találtak rá a testre. Mintha valaki csak kidobta volna, mint a szemetet, mondja a nyomozó. Tiffany Sayre teste volt az. A család sír, még mindig szar erről beszélni, ezért most elbúcsúzunk tólük egy szép zárómondattal, hogy igyekeznek a szépre emlékezni vele kapcsolatban, a mosolygós Tiffany-ra.

kepernyofoto_2016-07-23_0_04_38.png

De itt nem érhet véget a történet. Az ügy most kezd érdekessé válni, mert egy másik lány holttestét is megtalálták. Hogy hol? Tiffany-étól nem messzire.

Az eltűnt nők városa este 10-kor az ID Xtra műsorán.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása