Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7987-7988. rész

2016. július 20. 12:00 - Gillotte

Irma próbálja lenyugtatni a gyanús betelefonáló miatt felzaklatott Emíliát. A pszichológus állítja, hogy a hallott férfi Sallai Levente, ez a módszere, először csak sóhajtozik aztán épp csak annyit mond, hogy felismerhető legyen, hogy ki az, és ha tényleg ő az, lesz harmadik hívás, hiába kéne börtönben lennie. Ennek a Sallainak az öccse halott, és ezt sosem fogja megbocsátani Emíliának. Ugyan börtönben volt, de lehet, hogy már kiengedték. Irma nyugtatja lányát: nem ő volt a hibás az ügyben, nincs mitől félnie. Úgy tűnik Irmának ezúttal nincs igaza, ugyanis amikor folytatódik az adás, Sallai Viktor újra telefonál, a műsor témája, az elengedés témakörében. Azt mondja, képtelen elengedni a korábbi életét, a befejezetlen ügyeit. Emília remegő kézzel mutatja a technikusnak, hogy keverje le, majd a rossz vonalra fogja a hívó eltűnését. Mikor hazatér Natasa rákérdez, hogy minden oké volt-e a műsor alatt, mert zavart érzett az Erőben, de Emília biztosítja lányát, hogy semmi baj nem volt, csak eszébe jutott egy régi páciense, biztos ezért hangzott furcsának. Ennek ellenére azonban aggódik, annyira, hogy átmegy Zsolthoz segítséget kérni. Elmondja a történetet Sallai Leventéről, akinek a bátyja, Viktor börtönben volt, de mivel odabent hidegre akarták tenni Levente megkérte Emíliát, hogy írjon olyan szakvéleményt miszerint Viktornak pszichiátriai kezelésre lenne szüksége. Mivel semmi szüksége nem volt rá, Emília nem hazudott a szakvéleményben, úgyhogy Viktort annak rendje és módja szerint ki is csinálták a börtönben. Ezért esküdött bosszút a testvére, Levente, aki a rádióban Viktorként mutatkozott be, hogy Emília értse a célzást.

bk_julius13_1.png

Tóbiás és Zsófi nem tudnak megegyezni Bence ügyében, ezt a szópárbajt Tóbiás nyerte kiütéses győzelemmel, ugyanis még Zsófi sem tudott maga mellett érvelni, úgyhogy lerohan megbeszélni a dolgokat Ádámmal, hisz szinte nagyjából ő az egyetlen, aki mellette áll. Kristóf látja őket lent az udvaron, és mikor felér Tóbiáshoz lelkesen meséli neki, hogy most beszélget az a Kinga nevű lány Ádámmal, akivel a parkban találkozott Bence sétáltatásakor. Tóbiás elkezd beszélni az igazi Kingáról, úgyhogy hamar kiderül, hogy nem ugyanarról beszélnek, s Tóbiásnak nem tart sokáig, hogy rájöjjön, hogy valójában Zsófi lesz az, Kristóf be is azonosítja egy fénykép alapján. Hanna megy át, Tóbiás neki is kipanaszkodja magát, és partnerre talál a lányban, ugyanis együtt szidják Zsófit, mindkettejük szerint megbocsáthatatlan amit csinált. Később Zsófi és Hanna is összefut, elég durván összevesznek, mert Hanna nem bírja ki, hogy ő se mondja meg a magáét egykori barátnőjének. Zsófit semmiféle támadás nem érdekli, állítja, hogy ő Bence édesanyja, de Hanna szerint egy édesanya nem hagyja el a gyerekét.

bk_julius13_2.png

Attila nem tud kiigazodni Julin, úgyhogy bánatában átmegy Mikihez, ahol szokás szerint a whiskey a megoldás mindenre. Attila nem tudja, meddig bírja az otthoni állapotokat, de Miki kitartásra biztatja, akkor minden meg fog oldódni. Azért a biztonság kedvéért azt is felajánlja, hogy ő beszél Julival, hátha hat. Attila részegen tér haza, Juli még ébren van, és nem örül a látványnak, de Attila emlékezteti a megállapodásra, miszerint mindenki azt csinál amit akar, egymástól függetlenek, és ha ő inni akar, akkor iszik, úgyse látja egyik gyerek sem az éjszaka közepén. Reggelre nyugodtabbak a kedélyek, Juli idilli reggelit készít, minden patent az asztalon, de sajnos a fáradozás hiábavaló, ugyanis Peti a szobájában kajál, nem kell neki a színjáték, Attila pedig menekülőre fogja, így Juli egyedül marad. Miki hívja át megbeszélni valami sürgősnek mondott apróságot közös biznisz ügyben, de Julinak nem sok kedve van hozzá, hisz nem úgy alakult a reggeli, ahogy képzelte. Miki segít a dolgon, szervíroz Julinak egy kis mézes zsemlét, és kezét fogdosva hozzáteszi :,,vigyáznom kell az egészségedre”. Még a végén ezt a kettőt is összehozzák… végülis, ilyen még nem volt!

bk_julius13_3.png

Bözsi nem tud mozdulni a konyhában Alíz tengericsillagos kozmetikumaitól, tele van vele minden szekrény. Annyira pipás, hogy utasítja Alízt: adja el, vagy kuka az egész. ,,Nem elég, hogy sok helyet foglal, de büdös is!” – mondja felháborodva a nagymama. A figyelmes olvasóban felmerül a kérdés: nem az volt, hogy a Parkinson-kór első tünete Bözsinél a szaglás elvesztése volt? Vagy ennyire hatásos ez a tengericsillagos cucc, hogy az is visszajött? Azért azt kötve hiszem… Na mindegy, Alíz szerint nem büdös, ez a csillag természetes szaga. Mit van mit tenni, megpróbálja elsózni a kencéket, de senkinek nem kell, úgyhogy Bözsi már viszi is kidobni őket. Rudi épp rajtakapja, úgyhogy elkéri a cuccokat, ugyanis arra számít, hogy ha eladja, majd imponálhat Alíznak. Így is tesz, rásózza a cuccokat Zsolt másik jövedelemforrásaira, a Baba Bár lányaira, így mindenki jól jár. Hiszi ezt addig, míg a lányok meg nem jelennek kipirosodott, sebes arccal, és vissza nem követelik a pénzüket…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása