Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7967-7968. rész

2016. július 15. 10:00 - Gillotte

Folyik a villa kirablása, amit Ági az asztal takarásában hallgat végig. A betörők készültek a betörésre, hetek óta figyelték, hogy lakatlan a ház, nem tudhatták, hogy Ági pont aznap tér haza. Elvisznek pár képet, majd lelépnek. Ági Zsolttal beszél telefonon, jönnek majd a rendőrök, de Ágin ez már nem segít, hisz elvitték a festményt, amiből pénzt szerezhetett volna. Zsolt biztosítja ,,grófnőt”, hogy a régi haverok segítségével kideríti, ki volt az a Kampó nevű tolvaj, akinek elhangzott a neve a betörés alatt. Ági meg van hatva Zsolt nagylelkűségétől, pláne, hogy úgy lekocsmárosozta. A kocsmáros hamar hasznos információkhoz jut a képeket illetően, azzal nyugtatja Ágit, hogy hamarosan meglesz a műtárgy. Ági kéri Zsoltot, hadd menjen vissza hozzá a lakásba, hisz mankó, és kocsmárosság ide, vagy oda, Zsolt bizonyította, hogy igazi férfi.

bk_junius29_1.png

Irma a Rózsa udvarán kávézik, s beszédbe elegyedik Bözsivel a hogylétéről, s közben borjúlábszárat rendel grillezett polentával. Bözsinek ez már nagyon extra, neki jó a rántott hús is rizsával. Arra tér haza, hogy Alíz épp Hannának vázolja fel, hogy Rudi megcsalta, ugyanis Ági ezt mondta, és akkor úgy is van, úgyhogy ő szépen regisztrál egy randioldalra. Hanna szerint nincs feltétlenül így, de ismerjük Alízt, neki aztán magyarázhat az ember. Talál is egy fickót a neten, aki szereti a tengeri herkentyűket, úgyhogy Alíz kéri, menjenek el egy ,,halas étterembe”, egyenek homárt. Nagyanyó szerint maradni kéne a halrudacskánál, mert a homárt nem késsel és villával eszik ám. Alíz elbizonytalanodik, jól be fog égni, ha azt sem tudja, hogy a homárt eszik-e vagy isszák, és mi van, ha a fickó meg akarja lepni, és előre homárt rendel, akkor tényleg nem választhat. Bözsinek eszébe jut Irma, aki annyira tisztában van a puccos kajákkal, hogy bizonyára tudja, hogyan kell ilyet enni, úgyhogy megkéri: segítsen Alíznak a homár fogyasztásában. Irma örömest segít, sőt, még előre főtt homárt is tud szerezni a kedvenc étterméből, hogy ne kelljen kínlódni az élve forró vízbe dobással. Irma lelkesen mutatja a homár húsához való hozzáférési módot, s mivel Alíz gyorsan tanul, a mester Vilmosnak is segít, aki ugyan nem kéri, de jógázik, és fáj neki. A mindenhez értő Irma ebben is tud hasznos tanácsot adni, s ennek láttán Bözsi megállapítja, hogy tudja, mi lesz Vilivel, ha ő már nem tud róla gondoskodni.

bk_junius29_2.png

Juli a Pirostól kapott kiselefántot szorongatja, ugyanis megállt ez a Stella dolog, nem tudja, hogyan kerítse elő. Máténak megtetszik az elefánt, úgyhogy Juli elmondja neki a történetet Stelláról, s a sztori pillanatok alatt Attilánál köt ki, Máté jóvoltából. Eközben Juli Emília ajtajában áll, segítség kér: ki kéne deríteni, hogy Stella apja melyik börtönben van. Mivel Emília börtönpszichológus hátha tud csinálni valamit. Ő is így vélekedik, de csak törvényes keretek közt tud segíteni. Juli köszönettel elmegy, s Emília folytatja a lakás berendezését Natasával. Telefon érkezik, egy rádiótól keresik, beszélgetni szeretnének Emíliával, de ő határozottan lerázza az érdeklődőt, mondván: sok a dolga. Natasának tetszik az ötlet, úgyhogy rádumálja az anyját, hogy hívja vissza a rádiósokat. Emília így is tesz, és pillanatokon belül a rádió stúdiójában találja magát, ahol kiderül, hogy ez nem interjú, hanem egy rádióműsor, ahová lelki gondokkal küzdők telefonálnak be tanácsért. Emília nagyon betojik, úgyhogy felhívja Natasát, aki ismét bátorítja édesanyját, hogy szóljon bele abba a mikrofonba, hisz nem véletlenül hívták őt oda helyettesíteni.

bk_junius29_3.png

Attila gyötrődik amiatt, ami otthon van épp, Nórának panaszkodik nyomorúságos sorsáról, s Nóra biztatja: tartson ki, és keresse Juli kegyeit. Mikor később vacsoráznak Juli kérdezne valamit Attilától, de meggondolja magát. Attila ezen kiakad, hisz oké, hogy balhéztak, de ne legyen az, hogy Juli abban sem kér segítséget, amiben csak Attila tud segíteni: márpedig Stella megtalálásában, a titkos ügynök múlt (amiről a mai napig nem derültek ki részletek) miatt ért az emberek megtalálásához.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2016.07.16. 15:49:40

Kinek van kedve megosztani a tapasztalatai es/vagy velemenyet, hogy az minel igazabb, hitelesebb legyen?
süti beállítások módosítása