Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 27. hét.

2016. július 12. 13:00 - lulu1.0

Biget menetrend szerint kirúgják a Macsekból, de Adél kikönyörgi, hogy visszavegyék. Kvázi a hírérték az ügyben, nulla. Orsi addig-addig mentorálja Biget, amíg sikerült beleszeretni. Viktor láthatóan nincs kiborulva annyira Szabina húzásától, mint annak testvére, Szilárd. Csaba esetében nem lehet eldönteni, hogy játssza, avagy tényleg ennyire hülye. Vera a jobb később, mint soha elve alapján realizálja, hogy kár volt összeveszni a csapos mackóval. Esetükben életbe lépett egy másik szólás- mondás is, történetesen a késő bánat, eb gondolat. Kata nem bírja kordában tartani újságírói vénáját, amit a bordái bánnak majd.

27_het_1_bekezdes.jpg

Amióta Adélról kiderült, hogy szűz (nem a horoszkópja), azóta tudjuk, hogy nem az eddig tanúsított vadmacska a valódi énje, sokkal inkább a szende. Ezt a vonalat azonban most olyan mértékben viszik túlzásba, hogy a kedves nézők már biztos többször felhörrentek az álszentség lassan mérhetetlen foka okán. Ez a lány akarja is a szerencsétlenke csapos barátját, meg nem is. Amikor történnie kéne valaminek közöttük, valami építőnek, valami kapcsolat fejlesztőnek, akkor NEM, amikor más esetleg szívesen ráreppenne a fiúcskára, akkor viszont azonnal IGEN. Szegény Orsi, most, hogy megindultak az érzelmei Big irányába, elő is hívja Adélból ezt a csodálatos, nekem ugyan nem kell, de nehogy már másé legyen, és egyébként igen jellemző mentalitást.

27_het_2_bekezdes.jpg

Szilárd idegei, pszichológushoz nem illő módon mondták fel a szolgálatot az elmúlt hetek történéseinek következménye képen. Annyira kész van a pasi, hogy mindenkit kártalanítani óhajt, korra, nemre és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül. Amennyiben a barátai ezért nyíltan leidiótázzák és jelzik, hogy kösz nem, úgy alapítványoknak fogja adni az egyébként hitelként felvett szabad szemmel is jól látható pénzösszeget. Mindegy neki, csak történjen valami, amitől elmúlhat a lelkiismeret furdalása Szabina miatt. Amikor apjuk is arra jutott, hogy Ő tehet mindenről, amiért húgát visszaengedte a családi fészekbe, szerencsétlen végleg ledobta a láncot. Hát nincs abban a kócerájban kórházban még egy szakember, aki analizálhatná?

27_het_3_bekezdes.jpg

Vera és Csaba szembesítésre kerül az rendőrőrsön. A lány igyekszik a maga nem éppen kedves és visszafogott modorában elmagyarázni, hogy épp elég nagy barom, amiért hagyta, hogy Szabina a szerelmével hitegesse, majd lelépjen és Őt pedig itt hagyja csalinak. Ne tetézze tovább, hogy az érzelmek szentségére hivatkozva nem ad információt a nő kilétét tekintve. Csaba egy karakán csávó, oszt nem ad. Majd egy picit később mégis. Mert neki bizony a zárkában üldögélve eljutottak Vera szavai és nagyon mélyre szúrtak. Nem tartom kizártnak, hogy a jövőbeni álompárt láthatjuk magunk előtt egyelőre még erősen távolságtartó üzemmódban. Tovább erősíti a gyanúm, hogy Laci nem fogadja vissza Veronkát. Nom, nem azért mert elmúltak az érzelmek vagy miegymás, egyszerűen Lacinak fáj, hogy a lány nem bízott a kapcsolatukban. Snitt. Vera sír. Csapó.

27_het_4_bekezdes.jpg

Kata, a spániel tekintetű oknyomozó riporter újfent belenyúl a tutiba. Pedig megírhatta volna Viktor és Szabina elmaradt esküvőjének igaz történetét, de nem, neki az összeomló lakóparkok témaköre sokkal jobban fekszik így kilenc hónapos terhesen. Amikor a normálisabb szereplők megpróbálják erről lebeszélni, mindenkivel összevész. Bizonygatja, hogy mit sem ér az élete, ha nem járhat a gazemberek nyomában és ebben a kislurkó sem akadályozhatja meg. Gondolkodásmódja többeknek bicskát nyit a zsebében. A rosszfiúkéban is. Szerencséjére csak elagyabugyálják, de így is egy bordája bánja. Sokat nem értek el vele, csupán a szülésig hajlandó takarékra tenni magát. Nem fogunk meglepődni, ha a csúnyabácsik arra jutnak, egészen hathatós lenne elrabolni a frissen született bébit. Persze ne szaladjunk ennyire előre a prognosztizálással. Bárcsak az időjárás lenne ennyire kiszámítható.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása