Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7965-7966. rész

2016. július 07. 12:00 - Gillotte

Máté nagyon jól elvan a Rózsában, pogácsát süt. Gizi már tessékelné haza, késő van, de a gyerek inkább nála aludna ahelyett, hogy hazamenjen. Gizi jófej, felhívja Attilát, hogy maradhat-e nála Máté éjszakára, s Attila rábólint, úgyhogy átvonulnak a lakásba, ahol egyébként Bencére is kell figyelnie Gizinek. Máté megtalálja Laci focilabdáját, és kikéredzkedik az udvarra focizni, ahol Laci is csatlakozik hozzá. A hangzavarra Vili is kimegy, sőt, kisvártatva beszáll az arra járó Ottó, Attila, és Tóbiás is, így hatfősre bővül a csapat. Máté rúg egy gólt, Attila felkapja, és agyondicséri, ,,Máté, te kis Messi!”, de azért Attila, ne menj ilyen messzi’, annyira azért nem volt jó. Máté a lelkesedéstől úgy dönt, hogy inkább mégis otthon alszik. Laci meg van hatva önmagától, és az edzői teljesítményétől, alig várja, hogy az örökbefogadott gyereküket is tanítsa, de Vili emlékezteti, hogy mire az felnő addigra Laci már meg sem fog tudni mozdulni. Lehet, hogy mégsem egy csecsemőt kéne befogadni? Gizit ugyan nem a focis érvek győzik meg, de belátja, hogy talán kevesebb gond van az első időkben, ha egy nagyobbacska gyereket fogadnak örökbe.

bk_junius28_1.png

Attila átviszi Hannához az irodában talált Tetrist, ami Petihez tartozik, s felmerül a kérdés, hogy miért volt a játék az irodában. Hanna belekezd, hogy fogalma sincs, mi van Petivel, de ekkor a fiú véletlenül kilibben a szoba rejtekéből, úgyhogy el kell beszélgetnie Attilával. Peti hozza a mostanában megszokott bunkó stílust, s Attila őszintén megvallja, hogy utálja a helyzetet, ami miatta alakult ki, de ez van, ennek ellenére Julinak tudnia kell, hogy Peti eljött az elvonóról, és amúgy is család szempontból is fontos lenne az őszinteség, de Peti megkérdőjelezi a család dolgot, ugyanis az már régen széthullott. Bármennyire is ellenkezik Peti, Attila elmondja Julinak, hogy fia nem az elvonón van, hanem Hannánál, de talán így kéne hagyni, hisz jó helyen van. Juli nem kér Attila tanácsaiból, ő jobban tudja, hol van a helye a fiának, így átcsörtet a szomszédba. Natasa nyit ajtót, s Juli olyan kimérten viselkedik a lánnyal, mintha ezeréves ellenségek lennének. Natasa tagadja, hogy Peti otthon lenne, majd előjön a pszichológus: szerinte most támogatni kell Petit, bátorítani, nem olyan helyre van szüksége ahol görcsösen meg kell felelni a környezetének, s kéri Julit, hogy hadd maradjon ott a fia, hisz tudnak neki segíteni. Juli megenyhül, heti jelentést kér Natasától, de amúgy ott hagyja Petit, aki nagyon hálás Natasának.

bk_junius28_2.png

Ági és Zsolt jó hangulatban iszogatnak, előbbi örül, hogy megszabadult a ,,gorillaképű kidobófiútól és a sipákoló csőrikéjétől”. Mintha Zsolttól is meg akarna szabadulni, felcsavarja az operát, amitől Zsoltnak felmegy a vérnyomása, annyira idegesíti a,,vernyákolás”. Ági szerint ezt a világ egy bizonyos része kultúrának hívja, de Zsolt kikéri magának, hogy Ági őt a másik felébe sorolja, úgyhogy a botjával elhallgattatja az áriát. Úgy összebalhéznak, hogy Ági inkább a villába megy, hisz ennél még ott is jobb. Ja, hiszi ezt ő, ugyanis épp Zsolttal vitatkozik telefonon már a villából, amikor hallja, hogy két betörő töri fel az ajtót. Ági a leterített asztal alá bújik, hívja Zsoltot, és elsuttogja neki, hogy gáz van. Zsolti kéri Ágit, tartsa bekapcsolva a telefont, hogy hallja, mi történik, s közben indulásra készen áll. A két betörő a szajréról beszél, ám egy név is elhangzik, mégpedig: Kampó. Zsolt rácsodálkozik a hallottakra, csak nem egy régi jóbarát a sittről?

bk_junius28_3.png

Miki és Juli gondolkodnak a kút fontosságáról, hisz bizonyára fontos, ha üzlettársuk képes volt átverni miatta a földhivatalt. Nóra csenget, hogy elküldje Mikit a fenébe amiért a háta mögött szervezkedik, holott tudja jól, hogy Nóra meg akarja menteni a falusiakat. Nóra olyan pipás, hogy Julit is figyelmezteti: abból semmi jó nem fog kisülni, ha Mikivel szövetkezik. Patt helyzet, amit egy postás, s a levele lendít előrébb, ugyanis Juli belebotlik a kézbesítőbe, aki odaadja neki a Kft levelét, hisz régebben Juli volt a titkárnő, és Balogh ügyvédnőnek is jött egy levele. ,,Biztos céges” vágja rá Juli, s átveszi a levelet. Rohan vele Mikihez, ahol kiderül, hogy a Nórának jött levél a kútból kinyert víz laboreredménye. A papír szerint a kútban kiváló minőségű ásványvíz található. Hoppá, János üzlettárs nyilván emiatt sajátította ki magának! Még a végén Barátok köztös ásványvizet láthatunk a polcokon egyfajta marketing fogásként! Juli elmondaná Nórának, hogy tudják, hogy ásványvíz van a kútban, de Miki ellenzi a dolgot, hisz Nóra úgy elkötelezte magát a falusiak mellett, hogy nem érdekelnék az ész érvek, és a cég fontossága.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása