Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x08 - Young & Sandwich

2016. június 27. 11:00 - Lilac Scorpion

Péntek este van, és erre mindenki másképp készül. Sofia kaját készít és Breaking Bad ötödik évadot tölt le, Gabi ellenben bulizni indulna. A szöszi szerint Sofia magánélete romokban, három randi az elmúlt évben és egy se bejövős. Naná, hát micsoda pasi az, aki az i betűk tetejére kis karikát rajzol pont helyett? Állj le, csajszi, válogatós vagy, győzködi Gabi, mire Sofia kontrája: az összes jó srác foglalt. Erre ront be Yolanda, mert ő viszont megtalálta a tökéletes hapsit, méghozzá egy randi-alkalmazáson keresztül, ennek örömére aztán visz mindent a lányoktól, ami ehető vagy alkoholt tartalmaz. Nos, Sofia nincs elragadtatva Marco, a gourmet-hentes hírétől, sem a HeyCupid lehetőségeitől, de Gabit ez hol érdekelné? Sofia Maria Consuela Rafaela Rodriguez regisztrálva, mire kimondhatnám ezt a cseszett hosszú és autokorrekt-rémálom nevet… amúgy meg főcím.

01.jpg

Elliot teljes pánik üzemmódban: Caroline, aki Josh-sal csak két hónapja szakított, újra meggyűrűztette magát, így a publicista gőzerővel rejtegeti főnöke laptopját és telefonját – valamiért egyenesen a sütőbe (?) Mondjuk tök mindegy, Josh felvilágosult Yolandának köszönhetően, de kicsit sem zsibbasztja a téma, nem hogy rosszul érezze magát miatta. Elliot gonosz megjegyzéseit hagyjuk is figyelmen kívül, csak a halálba idegelne mindenkit. Sofia randis profiljára egyre érkeznek a kapások, Gabi pedig könyékig tésztásan, jobb híján az orrával húzgálja oldalra a jelentkezőket. Egy Ruben nevű fel is kelti a figyelmét, bár rögtön indul is a fürdőszobába orrot mosni – az okostelefonok nem túlzottan tiszták ugye.

02.jpg

Yolanda randira indul Marcoval és Elliotot kéri fel stylistnak, amúgy meg nem tudom, mit görcsöl, tök jól néz ki. Szalad is sminkelni, Elliot meg ajtót nyitni Marconak – aki nem akárki, mint kiderül, ugyanis Elliottal is randizott anno. Yolanda már indulna is boldogan, Elliot persze nem bírja ki, hogy ne süssön el egy elég meredek célzást a meleg-szexről. Másik kettő jobbra el, és nem, nem koreai kaját fognak enni – Marco már próbálta, nem jött be neki. (Értsd: Elliot. Ha. Haha.)

03.jpg

Közben Gabi egy kajáldában a frissen megismert Rubent trenírozza: a barátom, Cooper barátja vagy, ő mutatta neked Sofia képét. A srác már lépne is le, nem szeret hazudozni, de ezt a morális kérdést rögtön le is húzza a klotyón, ahogy meglátja Sofiát. Nem, ő nem tech-zseni, most már egy szendvicsgyártó cégnél dolgozik. Sofiának egészen addig nem kell, míg ki nem derül, hogy a srác marketinges – mi a franc ez a karriermánia, Miss Rodriguez?! Egyszerűen gyomorforgató, ahogy a kis latina ráizgul a marketingdumára, de ez ne a mi gondunk legyen. Gabi lelép, Sofia és Ruben flörtölnek, mi meg nézhetjük a csaj idióta fejét.

04.jpg

Másnap reggel Sofia bejelenti Rubent, mint a srácot, aki náluk aludt az éjjel – igen, csak duma és alvás, semmi más. Sofia régimódi csaj, a hetedik randit ki kell várni, bár ez esetben nehéz dolga volt. A srác tökéletesnek tűnik, még priusza sincs, ez Sofiánál nagy szám lehet (úgy tűnik, más is a rosszfiúkra bukik)… meg az öltönyösökre. Gerjed az öltönyökre. Komolyan, mehetne Anának a Szürke50-be. Gabi már nagyon elégedett lehetne magával, de akkor túl szép lenne ugye az élet – megjelenik ugyanis Ruben, mégpedig tapadós fekete cuccban, mint egy artista. Hát te meg, így Gabi, hát én vagyok a szendvicsember az utcasarkon. Na akkor EZ az, amit soha az életben nem mondasz el Sofiának, deal? Deal.

05.jpg

Sofia abban reménykedik, hogy Sofia talál valami kivetnivalót Rubenen, mielőtt kiderülne a szendvics-ügy, de Elliot még nála is hangosabban rinyál. Aggasztja, hogy Yolanda nem tud róla, Marco férfiakkal is randizik. Josh egyikük problémájával sem tud mit kezdeni, láthatóan azért, mert neki is megvan a maga baja. De meg ám, bakker, ez átment Caroline-hoz és az eljegyzés örömére lefeküdt vele! Gabi próbál a lelkére beszélni, de persze sikertelen – amúgy nem is fog ártani Josh-nak az az időleges cölibátus, jó sok volt a nője mostanság. Elliot eközben felvilágosítja Yolandát Marco viselt dolgairól. A nőt nem rázza meg az ügy különösebben: biztos benne, hogy nem fog csalódni; aki egyszer kipróbálta Yolly-t, nem vált sávot… szerinte.

06.jpg

Gabi hiába reménykedik, Sofia odáig van Rubenért, és ezért kész felrúgni a hét randis szabályt és szexelni. Gabi addig pattog, míg kedvenc latinánk gyanút fog, és vallomásra kényszeríti Gabit. Szösziséf nem is bánja, felvilágosítja a szituról: egy szendviccsel tervezel dugni ma este. Sofiának idő kell, míg felfogja, akkor viszont rohan, ahogy a tűsarkúján kifér, egyenesen Rubenhez, aki a szenyajelmezben grasszál az üzlet előtt. Azon melegében neki is esik, de nem úgy, ahogy tervezte: Gabivel alaposan ellátják a baját, csak akkor térnek magukhoz, amikor a szenyából egy nő feje bukkan elő. Basszus, ez nem Ruben, de nem ám, mert ott áll a hátatok mögött! Sofia hebeg, Ruben magyaráz: Gabi kérte, hogy ne szóljak neked. Gabike megint csücsül a szarban, ne kend rám, hülye szendvicsember, hiszen te hazudtál a HeyCupid profilodban! Sofia az állát keresgéli a járdán, mi a fasz van?! Randi-appon hoztál össze a szenyával? Legalább maradtunk volna annál a verziónál, hogy a barátod haverja! Sofia eleget hallott, szart se érdekel Gabi magyarázkodása.

07.jpg

Yolanda és Marco a randin, de a nő minden megjegyzésből célzásokat hall ki Elliotra és Marco biszexuális hajlamaira. Mire oda jutnunk, hogy Yolanda Elliotot látja Marco helyébe, a hapsi is felfogja, hogy a kis koreainak eljárt a szája. Yolandát csak az zavarja, hogy pont Elliot volt az elődje, és ugyan megpróbálja elfelejteni a dolgot, az ilyesmi nem megy parancsszóra. Le is lép a randi közepén.

08.jpg

Közben Josh edzeni próbál és Elliotot használja boxzsáknak, aki ebbe csak ódzkodva megy bele, annál is inkább, hogy Josh közben Caroline-ról panaszkodik. Ő mindig a rossz nőkkel akad össze, valahogy le kell állnia, mondja, miközben Elliot szolidan vinnyog az ütések alatt – egészen, míg Josh fel nem hozza valahogy Gabit. Na ott annyira lefagy, hogy Josh ki is üti egy alapos balhoroggal, de ki a francnak tűnne ez fel. Josh még érez valamit Gabi iránt! Halljam a hurrákat… ti meg halljátok a hangomból az iróniát. (Josh feje de hülye edzés meg filozofálás közben!)

09.jpg

Sofia a bocsánatkérő fagyi kelyhet nyammogja méltóságteljes elgondolkodással, míg Gabi a konyhapultnak dőlve reménykedik a megbocsájtásában. Hiába a mandulareszelékes célzás, Sofia nem törik meg egykönnyen, még akkor sem, amikor Gabi felteszi az évad legértelmesebb kérdését: ha engem szeretsz a hibáimmal együtt, a srácokat miért nem tudod? (Csak sejtés, de ennél nem lesz okosabb ötlet a következő tizenegy epizódban…) Sofia addig hebeg-habog, hogy valamit már csak tudjon válaszolni, míg felpattan, és végre elviharzik Ruben után (hogy aztán lassított felvételben rohanhasson nagy szerelme felé, majd smárolhasson egy szendviccsel) – Gabi pedig megkapja a fagyikelyhet. Mindenki jól járt, nem?

10.jpg

Marco pedig természetesen felhívta Elliotot még egy randi reményében – de Elliotka sem képes nem Yolandát látni a srác helyébe. Nem is baj, emlékeztetnélek, édes Elliot – neked barátod van!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása