Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 25. hét

2016. június 27. 12:00 - lulu1.0

A csalárd folyó ügyek finisükbe érkeztek. A Viktort és kisbarátait megfejő akció, illetve a sorozatgyilkos vagyok, de nem fogom bevallani etap is olyan szintre bonyolódott, ahol már csak két lehetőség van, fényes dicsőség, vagy óriási bukta. Mindeközben Bandi ismét szerelemféltés áldozata lesz, amit egyáltalán nem visel jól. Hogy ezt honnan lehet bizton tudni? Nos, amikor az Ő édes egyetlen feleségét az asszonynevén szólongatja, az mindig az a pont, amikor tűrőképessége a határaihoz ért. Reszkess Böbe!

25_het_1_bekezdes.jpg

Bandiról már megtudtuk a múlt héten, hogy nem viseli jól az egyedüllétet. Nagy nehezen hangot is adott ennek, aminek eredményeképp kreatív fiú gyermeke előállt AZ ötlettel. Apjának nem kell többet a pince magányában kuksolnia egyedül, hogy ha az egyszerű szerelő műhelyt látvány pékséggé szerelő műhellyé alakítják. Bandi vállalná az általa megjavított termékek értékesítését, továbbá expressz szervizt is vállalna, így amíg bütyköl, addig is tud beszélgetni a helyben várakozó kuncsafttal. Alapvetően ez egy zseniális ötlet, de az emberi tényező mindig bekever. Ez az emberi tényező most nem más, mint Hannácska.

25_het_2_bekezdes.jpg

Hannácska nyilvánvalóan lájkolja Bandit, bár szerintem még a kultúr nyomulás keretein belül. Böbe ebben nem értene velem egyet. Hannácska mindent megtesz Bandinak, hogy az egyetlen és legkedvesebb alkalmazott jól érezze magát. Böbének abban igaza van, hogy ha Bandi nem lenne Hannácska számára potenciális jelölt, akkor talán a főnöki szemléletmód sem lenne ennyire emberséges, azonban a tények makacs dolgok. Hannácska kedvel és kész. Böbe megígéri neki, hogy az arcába löttyint egy pohárnyi vöröset, hogy ha nem fejezi be a tevést-vevést-illegetést. Hannácska picit megsértődik, Bandi meg nagyon. Meg is ígéri, hogy ha ez így folytatódik, Ő megint nekivág Erdélynek.

25_het_3_bekezdes.jpg

Ákos sorozatgyilkos-e kérdéskörben Fanninak mintha kezdene tisztulni a kép. Már észreveszi azokat az apró jeleket, amelyekből sejteni véli, talán még sem csak Ottóék túlbuzgalma lehet az oka annak, hogy a férfi gyanúba keveredett. Ennek okén bele megy abba, hogy folytatja a lehallgatást, sőt még direktbe szöktetést is bevállalja, hogy végre fény derüljön az igazságra. Amikor a már megszöktetett pasi az autóban megfenyegeti, hogy ha most utánuk jönnek a zsaruk, akkor azt is megbánja, hogy megszületett, nagyjából összeállt a lánynak, hogy ezt igen erősen benézte. Nyilvánvalóan várhatunk majd még egy kis akciójelenetet a következő héten, aminek az lesz a vége, hogy Ottó boldog mosollyal nyugtázza, Ő ugye megmondta.

25_het_4_bekezdes.jpg

Szabináék szépen átállították Verát a saját oldalukra, viszont a kiprovokált szakítással szert tettek egy nála minden értelemben nagyobb ellenségre. A féltékeny Laci akkora pofont kever le Tűzkő művészúrnak, akarom mondani Csabinak, hogy az szó szerint dob egy hátast. Mondjuk az egyik legszebb ilyen volt azok közül, amit a napi sorozatok háza táján produkálni tudnak. Laci nem csupán féltékeny, egyre inkább tudni véli, hogy Vera anno jól látta a dolgokat és a két jómadár, Szabina és Csabi a szélhámosság élő nagykövetei, úgy át fognak itt verni mindenkit, hogy még pislogás sem lesz. Legkedvesebb csaposunknak többeket nem sikerült erről meggyőzni, de Zoliban valahogy elindult a vezérhangya, Ő is felvette a gyanakvás fonalát. Sanszos, ezek ketten bizony elérik, hogy Szabináék terve füstbe menjen. Aztán majd ápolgathatják Viktor, Vera és Szilárd lelkét is. A két fiút Szabina miatt kell majd összekanalazni, a lányt meg Csabi miatt.  

Címkék: jóban rosszban
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása