Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7939-7940. rész

2016. június 23. 10:00 - Gillotte

Juli továbbra is cseszegeti Petit, hogy menjen el Attilához dolgozni, hisz más gyerek hálás lehetne, ha az apjával (oké, nevelőapjával) dolgozhatna. Petinek se a szöveg, se a lehetőség nem tetszik, megoldja ő magának az életet. Így is tesz, odamegy az említett nevelőapához, és ,,alkut” ajánl: tartja a száját Attila és Nóra kalandjáról, cserébe Attila pénzt ad neki, mintha nála dolgozna. A felek tettlegességig fajulnak, s végül Peti annyira nekitaszajtja Attilát a falnak, hogy a férfi magáról nem tudva csordul végig a falon.

bk_junius9_1.png

Kezdődik a cicaharc Emília és Ági közt, hiszen mindkettőnek kell a Kákocky lakás. Gizi is arra jár, ugyanis a lakás tulaja őt bízta meg, hogy találjon vevőt, de arra nem számított, hogy még tolongás is lesz. Szerinte a szellemeket kell megkérdezni, ők majd eldöntik, kié lesz a kéró. Ági már aznap átmegy Gizi seggét nyalni, (,,letagadhatnál 10 évet” és társai) és felajánlja, hogy esetleg lehetne befolyásolni a szellemeket azzal, hogy Gizi kap egy repülőjegyet Lindához. Emília sem tétlenkedik, kieszelik anyjával a haditervet: adja csak Gizi alá a lovat, majd az inga dönt, hogy az égi szellemek bizony Emíliának szánják a lakást. A szeánszon azonban nem kapják meg a felek az áhított választ, ugyanis az inga semerre sem leng ki.

bk_junius9_2.png

Kristóf küzdene a Tóbiással való kapcsolatért annak ellenére, hogy Tóbiást a víz kiveri attól, hogy egy férfival kell megjelennie. Kristóf hagy időt Tóbiásnak is a helyzet elfogadására, de nem akar lemondani róla. Ádámmal kiegészülve kimennek a játszótérre, de nem megy rögtön az elfogadás, ugyanis Tóbiásnak az is elég, hogy Kristóf megérinti a vállát, már menekülne a helyzet elől. Kristóf azzal foglalja le az újdonsült apa gondolatait, hogy ecseteli, milyen jó lenne hajókázni a Dunán édes kettesben, vagy csillagtúrára menni. Közben egy hormonok által vezérelt nőci megközelíti Bencét a babakocsiban, úgyhogy Tóbiás a bacilusoktól tartván elzavarja, majd kioktatja Kristófot, hogy neki nincs ideje csillagtúrázni, mert gyereke van, de Kristóf nem tudhatja milyen nehéz ez, hisz ő nem apa. Ádám eközben próbál köddé válni, és fotózgat össze-vissza.

bk_junius9_3.png

Alíz idegállapotban várja haza Lucát, és rögtön lekapja a tíz körméről a táskájában talált fogamzásgátló miatt. Luca sem ma jött a falvédőről, válasz helyett kifogásolja, hogy anyja turkált a cuccai közt, majd faképnél hagyja. Alíz elpanaszolja a gondját Rudinak, miszerint lánya ilyen szintű dolgokból is kizárja, pedig régen olyan jóban voltak. Hát igen, ,,milyen kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi” – ahogy mondta a bácsi a chipes reklámban, úgy tűnik, mindenre igaz. Rudi higgadtan áll a dologhoz: szerinte Luca el akarta mondani, de persze, hogy kiakadt amiért anyja turkált a táskájában. Alíz bocsánatot kér Lucától a táskában turkálás miatt, majd biztosítja afelől, hogy ők ketten bármit megbeszélhetnek, ha kell elmehetnek együtt nőgyógyászhoz is, és kibeszélhetik ezeket a felnőttes kérdéseket. Luca elkeseríti anyját azzal, hogy már mindent megbeszélt egy bizonyos Helgával, a barátnője anyjával, és nőgyógyásznál is járt már. Alíz nagyon maga alá kerül amiért Luca így kihagyja az életéből, bőgve borul Rudi vállára.

bk_junius9_4.png

Nóra jópofiskodva átmegy Julihoz amolyan barátnő jelleggel, de Juli nem veszi be, úgyhogy a tárgyra térnek: Nóra azt mondja, igazából Ági már lecsapott az üres irodára, kell a szervezethez amit alapít. Juli nem hülye, rohan Miklóshoz, hogy rákérdezzen erre az Ági-féle szervezet dologra, hisz Ági a villában akarja megszervezni az egészet. Szóval miért is nem lehet eladni az üres Berényi irodát?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása