Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7937-7938. rész

2016. június 22. 10:00 - Gillotte

Peti elmélyülten videojátékozik, szülei nem szívesen asszisztálnak a semmittevéshez, munkát kéne találni tán, de az intő szavak süket fülekre találnak. Juli javasolja sarjának, hogy dolgozzon Attila új cégében, hisz Attilától csak tanulni lehet. Peti inkább nem részletezi, mit tanulhatna nevelőapjától, de előbb menne szánhúzó-kutyának, mint Attilának dolgozni.

bk_junius8_1.png

Ádám a kávézó udvarán ücsörög amikor meglátja, hogy Tóbiás és Kristóf eléggé passzívan és rossz hangulatban búcsúznak el egymástól. A kisboltban vásároló Alízt is beavatja a látottakba, szerinte szakítás történt, mégpedig azért, mert Tóbiás nem meri felvállalni, hogy egy fiúval van.

bk_junius8_2.png

A Kertész lakban szappan készül, mégpedig a csodatevő tengeri csillagos cuccból. Alíz is hazaér, s a személyiségváltozáson átment Luca utálatosan, feketében jön haza a suliból, majd hazaérte után is állandóan a telefont babrálja, míg végül bevonul a szobájába. Alíz kiborul, nem érti mi történt, hisz régebben olyan jóban voltak. Rudi javasolja, hogy szervezzenek közös filmnézést Lucával. Alíz tervez, Luca végez, ugyanis a leány nem ér rá, programja van a barátnőivel. Szegény Alíz nagyon ki van akadva, hogy Luca is úgy szólítja meg: Alíz, nem úgy, hogy anyu. Alíz ezután felmegy dumálni Tóbiáshoz, kikérdezi, mi van Kristóffal, mire Tóbiás bevallja, hogy nem tud ellazulni, utálja amit az emberek gondolnak róla, ha egy fiúval látják, Kristófot ez zavarja, úgyhogy a szakítás mellett döntöttek. Nem sokkal később a már említett Kristóf jön, ugyanis nem törődik bele a Tóbiás gátlásosságába. Alíz nem nézi végig a dolgot, hazamegy búslakodni amiért Luca elment otthonról. Hamár így alakult, átkutatja lánya iskolás táskáját, és egy gyógyszeres dobozzal találkozik. A dráma miatt feltételezem, hogy fogamzásgátló.

bk_junius8_3.png

Nagy a barátság Hanna és Natasa közt, akkora, hogy Hanna felveti az összeköltözést. Natasa nagyon szívesen belemenne, de amikor elővezetné anyjának a költözés ötletét, Emília megelőzi az örömhírrel: költözhetnek a másik lakásba, s neki az a fontos, hogy Natasának mindene meglegyen. Ezek után a lány nem meri felhozni a dolgot, mert milyen hálátlan lenne már tőle – feltételezhetően így érez.

bk_junius8_4.png

Juli begyűjti a céges postaládából a bedobott levelet, de Nóra pont arra jár, és kiveszi a kezéből. Gyorsan kibontja, áh, csak a papír a csődeljárásról – mondja, majd ígéri Julinak, hogy jobban átolvassa, és elmondja a részleteket. Juli érzi, hogy valami nem kóser, úgyhogy átmegy Mikihez érdeklődni az irodáról, hogy hamár csődbe ment a cég, már nem kell iroda, úgyhogy el lehetne adni, sőt, Juli már talált is rá vevőt – állítja. Nóra és Miki a következő találkozásnál megbeszélik, hogy le kell nyugtatni Julit mielőtt rájön, hogy ők ketten mit csinálnak a háttérben. Nóra lelkiismereteskedik, ó jaj, hazudik Julinak, de Miki emlékezteti, hogy az sokkal durvább, hogy Nóra lefeküdt Attilával, úgyhogy ne mártírkodjon itt pár apró hazugság miatt, mikor ez a megcsalás dolog is ott van.

bk_junius8_5.png

Emília elvállalja Ági ajánlatát, miszerint együtt dolgozhatnának Ági civil szervezetében. Ez örömhír után Ági hazasiet Zsolthoz, akivel jól elvan. Kávét főz alkalmi lakótársának, cukor nélkül, hisz az nincs otthon. Eldicsekszik, hogy megveszi a meghalt néni lakását, úgyhogy Zsolt kénytelen bevallani, hogy lehet, hogy más is pályázik rá, ugyanis ő maga említette Emíliának, hogy hallott az eladó lakásról. Ági gyorsan intéz is egy telefont a gangon lakás-ügyben, Emília is arra jár, hogy Ági az arcába vághassa: ,,én veszem meg a lakást”.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása