Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 23. hét

2016. június 14. 12:00 - lulu1.0

Fanninak nem lesz szerencséje ezzel a sorozatgyilkosos pasassal. Ez sajnos egyre nyilvánvalóbb. Ahogy Viktornak sem Szabinával. Ez szintén nyilvánvaló, de Vera erőszakos „Viktormegmentő” akciójának köszönhetően a többi szereplő előtt még egy ideig titok lesz. Adél végre színt vall, ami azzal jár, hogy egész héten az egyszer lent, máskor fent szólás - mondásnak megfelelően, hol Ő van depiben, hol meg a pasija. Majd lesz még ebből egyensúly, csak győzzük kivárni. Orsi elkapta a „felnőtt élet kezdeti válság” elnevezésű, szerencsére nem ragályos, ám egyszer szerencsés rajta mindenkinek túlesni típusú kórt.

23_het_1_bekezdes.jpg

Fanni inkább 48 órát talpon van, de le nem veszi a szemét Ákosról, az állítólagos sorozatgyilkosról. Minden barátnő azon dolgozik, hogy a lány ne ebbe a fickóba szeressen bele, még attól sem riadnak vissza, hogy megkérjék Pongrácz dokit, egy időre tiltsa el Fannit nem csak a betegtől, de még a kórháztól is, azonban ezt hosszas vajúdás és moralizálás után elvetik. Igazuk van, sokkal okosabb az egyre nagyobb elánnal hívő lányt a saját fegyverével leszerelni, ergo, ha már tényleg ennyire bízik az ápoltja ártatlanságában, segítsen Ő maga is ennek bebizonyításában. Nem kell hozzá más, csupán némi drót, amit hagy a testére erősíteni, lehallgatás céljából. Fanni időt kér, mert azt azért érzi, itt most bizony megfogták. Ahogy valószínűleg azt is, ha nem vállalja be, akkor Önmagának is be kell ismernie, az érzelmei és az objektivitás most nem biztos, hogy ugyanazon a pályán játszanak.

23_het_2_bekezdes.jpg

Kérdés, hogy mi lesz az erősebb. A pasi iránt érzett vonzalom, ami akár oda is fajulhat, hogy ha bűnös is már mindegy, s akár szökni is segédkezik a főnővér? Á egyébként erre zéró az esély. Fanni egyszerűen nem olyan. Persze megmutatják, hogy akár ez is lehetne, hiszen a csaj ezer éve elkeseredett a nagy egyedüllét okán, de aztán nyerni fog a józanész, ez tuti. Amennyiben én írnám a történetet, Fannit, újabb és kb. ezredik összeomlása után Szilárd karjaiba terelgetném, aki jól meggyógyíthatná a lelkében keletkezett sebeket, aztán észrevehetné, hogy ez a Fanni milyen jó nő (!), majd miután kölcsönössé válna az egymás iránti lelkesedés, boldogan élnének, amíg meg nem halnának.

23_het_3_bekezdes.jpg

Orsi teljes letargiába kerül, hogy most mindjárt vége szakad a stresszes iskolai éveknek és fejest kell ugrani az ismeretlenbe. Úgy dönt, a már kész szakdolgozatát még pihenteti egy fél évet a fiókban, javítgat rajta, talán még át is írja. Ezt a gyenge munkát nem, hogy nem adja ki a kezéből, de meg sem védi. A Bodolai szülők próbálják finoman a tudtára adni, hogy ha a sulit meg a vizsgákat kiborítónak találta, akkor az élet nevű játék további színterei sem fogják épp megnyugtatni, és most jön még csak a java, ha stressz helyzetekről van szó, de a szavak itt nem nagyon hatnak. Ennek okán kezükbe véve az irányítást, egy éjszaka alatt kinyomtatják, beköttetik és még futárt is kerítenek, hogy Orsi szakdolgozata időre leadásra kerüljön. Mindeközben a lány beáll csaposnak a Kék Macsekba. Szegény szülők, ahogy megoldják az egyik problémát, máris nyakukon a másik. Böbének feláll a hátán a szőr, a gondolattól, hogy lánya rangon alulit melózzon, de mit lehet itt tenni, ha épp sehova sem kell egy frissen végzett marketinges közgazdász vagy mi a szösz.

23_het_4_bekezdes.jpg

Horváth Veronika doktornő picit túltolja a héten az idegbeteg barát vonalat. Tény, hogy Ő az egyetlen, aki jó nyomon jár Szabináék kapcsán, de nem igaz, hogy nem hallott még arról, ha valamit nagyon erőszakosan képviselsz, akkor az többször visszás, mint nem, még akkor is, ha azért állsz ki mellette teljes mellszélességgel, mert igazad van. Ezen a héten annyit láthatjuk Őt véreres szemekkel, papírzsepit gyűrögetve rohangálni ából bébe, hogy akár arra is következtethetnénk, minden egyes nap elvesztett valamit, amit egyébként nagyon szeret, és ez baromira megviseli. Szabina megkéri Csabeszt  -,  akit kellő ötletességgel egy nagyon kedves barátjaként mutat be a társaságnak miután lebuknak a nagy ölelkezésben -, hogy csináljon valamit Verával. Szedje fel, csapja agyon, kvázi mindegy, csak hallgattassa el, hiszen a lány már a rendőrség bevonásával is fenyegetőzik, amit nem hagyhatnak. Ahhoz túl sokat invesztáltak már ebbe a buliba.

23_het_5_bekezdes.jpg

Adél és Big nagy sztorija az előre kiszámítható, Adélnak van egy „senkivel sem tudja megvitatni típusú titka”, s ennek orvoslása egy a régmúltból előkerült, jó képű, ám nem mellesleg homoszexuális fiú baráttal a leglogikusabb.  Először mindenki elhiszi, hogy a lány épp megcsalja a már amúgy is gyanakvó barátot, de aztán kiderül, hogy ez lehetetlen, hiszen sem egyik, sem másik fickóval nem létesített még nemi kapcsolatot, meg úgy igazából még soha senkivel. Persze, miután ez kiderül, máris az Ő térfelén pattog a labda. Az addig feldúlt és Őt határozottan elutasító Biget most Adél teszi lapátra, aki hiába is szánja bánja, hogy azt feltételezte barátnőjéről, amit. Na és természetesen az sem segít majd a megbocsátásban, hogy a fiú már a szakítás napján más karjában vigasztalódott. Ismét egy tipikus rétestészta szál.  

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása