Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7931-7932. rész

2016. június 14. 10:00 - Gillotte

Juli a térdén egyensúlyozza a laptopot, s közben pofákat vág. Felhívja a cégbíróságot, és érdeklődik, hogy hol tart a Berényi kft felszámolásával kapcsolatos ügy. A nyilvántartás szerint nincs folyamatban csődeljárás a kft ellen. Ezután Juli megcélozza Mikit kérdésekkel, hiszen a cégbíróság szerint nincs cégeljárás a cég ellen, úgyhogy valahol szar van a palacsintában. Miki kimagyarázza: áh, adminisztrációs probléma, és különben is, a jogi részletekkel Nóra van tisztában. Juli érzi, hogy Miki hülyének nézi, de hagyja a témát, helyette rákérdez, mit kerestek náluk Jánosék, de Mikinek erre is van válasza: közel szeretné tudni magához az ellenséget. Juli sejtelmes mosolyából látjuk, hogy agyafúrtabban jött ki a börtönből, mint ahogy bement.

bk_junius3_1.png

Peti búval bélelve tér haza, nincs kedve beszélgetni, így tőmondatokban bocsánatot kér Julitól amiért bunkó volt vele, majd megy aludni. Attila érkezik haza, s menne kicsit beszélgetni nevelt fiával, de Juli szerint Peti elég nagy ahhoz, hogy egyedül kezelje a sérelmeit. Attila ennek ellenére érdeklődik Peti hogyléte felől, biztatja, hogy nincs itt a világ vége csak azért, mert egy csaj dobta, de a fiú elküldi a francba, majd lemegy a Rózsa udvarára, s világfájdalommal az arcán sörözget. Amint feltűnik Ádám, beszól neki, hisz Lili nyilván azért ment el, mert Ádám nem adott a nyereményből, de a fotós elszomorítja Petit: adott Lilinek pénzt. Peti ezután anyját veszi elő, mire Juli érdeklődik, hogy miért az ő feladat megoldani fia barátnőinek a lakhatási problémáját? ,,Mert te vagy az anyám!” – vágja rá Peti. Jól néznénk ki, ha egy életen át nekünk kéne megoldanunk gyermekeink és barátaik problémáit… Juli faképnél hagyja Petit, mire ő dühöngeni kezd, és telefonál drog iránt, amit kisvártatva át-illetve bevesz. (Ha le van égve, felmerül a kérdés, hogy honnan van rá pénze, feltételezhető, hogy a dílerek nem olyan hitelező-fajták).

bk_junius3_2.png

Vilibá letolja Alízékat amiért a tudta nélkül itta meg az általuk teába csempészett turbósító-szert, hisz akár szívrohamot is kaphatott volna. Rudi elmeséli, hogy ebből szörpöt is lehet készíteni, egy MLM cégbe csatlakoztak ott kinn a Kanári-szigeteken, igen okosan. Nem tudnak mit kezdeni a cuccal, meg kéne szabadulni tőle, úgyhogy kitalálják, hogy lehetne belőle valami kozmetikumot csinálni. Vili intelmei ellenére tesznek még egy kísérletet a cseppek teába csempészésére. Meg is történik a cseppentés, csak benézik, hogy melyik bögrében van a csepp, látványosan összebalhéznak rajta, úgyhogy Bözsi levágja, hogy valami nem stimmel. Vili is ott terem, és lebarmolja a fiatalokat, amiért a megbeszélttel ellentétben próbálták beadni Bözsinek a szert. Bözsi félbeszakítja a veszekedést, dönteni akar a sorsáról, és a tengericsillag-kivonat mellett teszi le voksát.

bk_junius3_3.png

Emánuel nagyon készül az estére Hannával, a kisboltban vásárol be masszázsolaj híján olíva olajat, tejszínhabot, csokiszószt, és gyertyákat. Natasa ezt végighallgatja a boltban, biztos gondol valamit. Emánuel felmegy Hannához, aki tart picit a dologtól, de tisztázzák, hogy amint a jelszó elhangzik, semmi olyan nem fog történni, amit a másik nem akar. A makramé szóban állapodnak meg, mint jelszó, hogy nehogy szövegkörnyezetbe helyeződjön elvadultság közben. Elsőkörben Hanna vezet, ő fog ,,uralkodni” a tanáron, s Hanna meglepően boldog utána, tetszett neki a játék, ő maga veti fel, hogy cserélhetnének. Emánuel perverz feje még ijesztőbbé válik. Hanna pillanatokon belül kikötözve fekszik az ágyon, keze a rózsaszín sállal az ágyhoz kötve. Megkezdi az aggódást, olyan furán néz Emánuel, ugye nem fogja bántani? Á nem, feleli Emánuel, tudja a szabályokat, ő alkotta őket, ennek szellemében kikötözve magára hagyja Hannát. Hanna hiába kiabálja a jelszónak vélt szót, sajnos a makréla nem elfogadható, így a férfi magára hagyja a halálra vált lányt.

bk_junius3_4.png

Nóra ki tudja honnan, kideríti, hogy János és Jánosné valóban elváltak, ráadásul két héttel azután, hogy megjelentek a cikkek, hogy János cége hatalmas adósságban van egy Csanády Lehel nevű beszállító felé, akivel Miki is majdnem bizniszelt egykor. Ez hasznos infó lesz arra az esetre, ha zsarolásra kerül sor. Az említett János egyébként felkeresi Mikit az örömhírrel, miszerint az építésvezető szerint termálvíz tört fel az építkezés helyszínén. Miki ezután vészhelyzet meetinget rendel el Nórával, ugyanis nem elég, hogy Juli gyanakszik, még a társtulajdonos is tud a termálvízről. Nóra higgadt marad, ,,együtt megoldjuk” – mondja, majd szokás szerint, mint a magabiztos dohányos hozzáteszi, hogy ,,de ezután tényleg kiszállok”.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2016.06.17. 15:02:54

Jaj mar, Noranak ez a latvanyos szenvedese annyira idegesito. Kiirhatnak a homlokara, hogy tenyleg ez az utolso, hogy ne kelljen allandoan mondogatnia.
Egyebkent vajon mi lett Krisztian felkutatasaval? Ugy tunik mar megsem annyira surgos megtalalni :D

Gillotte 2016.06.17. 21:02:37

@julie0812: Nóra hiába nyavalyog, mivel nem fizette be a pénzt a kamarának vagy ez, vagy mehet utcát söpörni, hogy megéljen.
Tényleg, a Krisztián vonal... el is felejtettem :D

julie0812 2016.06.17. 21:40:30

@Gillotte: szolni kene az iroknak, mert szerintem ok is elfelejtettek :)

Gillotte 2016.06.17. 21:41:49

@julie0812: Ha van egy kis eszük, olvassák a Hogyvolt kommenteket, hogy szembesüljenek a hibáikkal ;-)
süti beállítások módosítása