Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ádám keresi Évát 1x07 - Hármasszex vagy hajtépés?

2016. június 13. 16:23 - szabóZ

Az első öt részben olyan volt az Ádám keresi Évát, mint egy hódmezővásárhelyi párkereső klub találkozója, közvetlenül azután, hogy lekapcsolják a lámpákat, felizzik a diszkógömb, meg egy jól ismert Jimmy sláger, hogy aztán tényleg jöjjön a hölgyválasz. Párok kóvályogtak kicsit zavartan egymás mellett a verőfényben, és ugyan tök pucérak voltak, de inkább tűntek NDK nudistáknak, mint főműsoridős erotikus tartalomnak. De aztán Krisztián és Petu a hatodik részben egymásnak estek, és volt még pléddel takart orális szex is, de olyan, hogy abba  azért belepirulnának a Konzervatív Hallgatok Szövetségének tagjai. Vagy legalábbis az elnökség.

A hetedik rész elején Izébizé Angel arra panaszkodik, hogy nem tudott aludni, mert Petu és Krisztián mellettük kopuláltak, ráadásul elég hangosan. Eközben Bence és Trixi fociznak a parton, mert az olyan üzekedős, flörtölős dolog, de Trixi nem hagyja, hogy kimondatlan érzelmek szálljanak a partra, ezért meg is kérdezi: “Tetszek neked?” Mire Bence nem azt mondja, hogy “tetszemnek ejtik azt”, hanem hogy hát nem. Mert műmelled van. És akkor olyat látunk, amitől még Hugh Heffner is vinnyogva sírna: egy Playboy-tetoválást viselő, szilikonmellű nő szinte könyörög ennek az idiótának, hogy fogd meg, fogd meg bátran, hidd el, tök természetes a tapintása.

vlcsnap-2016-06-13-13h25m36s223.png

Bence amúgy inkább Ivire hajt, talán mert érettebb személyiség, vagy legalábbis nincs Playboy-nyuszi a pinája felett. Valahol Újpest Alsón Bongi krokodil könnyekkel zokog, mert ennyit ért az oravecznórai értelemben vett egymásra találás, az angyali MILF máris más pasival érzi, hogy ennyire, ilyen hamar, és közel, még soha, vagy legalábbis az elmúlt két napban nem nagyon. Miközben Bence a negyvenes rendezvényszervezővel pancsol a tengerben, Trixi féltékenyen néz, mint holmi Florencia, valami argentin szappanopera délutáni ismétléséből: szem összeszűkül, kamera ráközelít, a zene vészjóslóan dübörög. De Bencét teljesen hidegen hagyja Trixi, már tényleg csak azt tervezgeti a pálmafák alatt, hogy Ivivel és a kisfiával majd elmennek az állatkertbe, meg persze, hogy közösen méregtelenítenek, mert az ember mégiscsak jobban figyel a testére így a negyedik x után.

Eközben Jani és Reni egymásra találnak, ami már csak azért is meglepő, mert egyetlen őszinte mondatuk nem volt a Szerelem szigetén, aztán pedig Reni úgy bebaszott, mint egyszeri pr-asszisztens a Kertész utcát végigóbégató leánybúcsúban.

vlcsnap-2016-06-13-15h21m08s167.png

De nincs időnk elmerengeni azon, hogy mégis mit kezd majd egymással a kaszkadőr és a telemarketinges, hova fut ki a kapcsolat (vajon Reni rásózz Janira egy Zepter edénykészletet, aztán továbbáll, vagy együtt bungee jumpingoznak majd a naplementében), mert rögtön jön az új csábító, Lúcia, akiről elég annyit tudnunk, hogy cickóknak hívja a melleit, és azért szimpatikus neki  rögtön Trixi, mert mindkettőjüknek szilikonmellei vannak. De persze Lúcia implantátumai magasabb árkategóriát képviselnek.

Az epizód kulcsmondatát is Lúcia mondja ki, miszerint Krisztián szimpatikus neki külsőleg. Érted, szimpatikus. Külsőleg. A húszéves szőke lányra nem csak Krisztián hajt rá, de Trixi is, aki egyenesen a kamerába mondja, hogy biszexuális, és szívesen hazavinné Lúciát, ha már a pasikkal tényleg annyi szerencséje volt, mint Thürmer Gyulának a rendszerváltással. Trixi és Lúcia románca addig fajul, hogy egymás mellét fogdossák, persze pusztán szakmai alapon. Kiderül, hogy Lúcia mellei régebbiek, ezért már felpuhultak, mint a megviselt téli gumi.

vlcsnap-2016-06-13-15h45m14s44.png

De az igazi párharc még csak most kezdődik, Petu ugyanis félti a pasiját, Krisztián pedig eközben csak bambán néz, és a fejében egy hang csak azt ismételgeti egyre monotonabbul, hogy threesome. De persze erős, mezőtúri akcentussal. A helyzet addig fokozódik, hogy amíg Lúcia felveti, hogy mindenki húzza közelebb a matracát a másikéhoz, de leginkább ő kerüljön közelebb Krisztiánhoz, mire Petu ribancnak nevezi. Krisztián meg még mindig csak a hármasszex videókat keres vadul a tudatalattijába rejtett PornTube-on.

Ráadásul Kirsztián hamar egyedül is marad három lánnya, mivel egy sorversenyen ugyan jól lealázza Bencét, de nagylelkűen átengedi neki a választás lehetőségét: Bence meg Ivit választja, és együtt távoznak a Szerelem szigetére, ahol már várja őket a behűtött importpezsgő, meg a lakótelepek megsárgult posztereit idézően giccses alkonyat.

vlcsnap-2016-06-13-15h45m23s125.png

Hiába marad egy pornóssal, egy rúdtáncossal és egy felpuhult szilikonmellével hódító eladónővel magára Krisztián, nem fordul pornóba a Viasat valóságshow-ja, de azért Lúcia megmasszírozza Krisztiánt, és közben párszor erotikusan még a fülébe is liheg. Krisztián a masszázs előtt azért felkészíti a lányt, hogy mégis mi vár rá, és ezt most nem tudom nem szó szerint idézni: “Ilyen testet ritkán érinthetsz meg, készülj fel rá lelkiekben”. Lúcia meg csak megszeppenten bólogat, és ehhez én csak annyit tennék ehhez hozzá, hogy ez a mondat bármikor, bárki szájából instant humor, képzeljük csak el, ahogy ezt nyomja le az egyzseri angol ultra, mielőtt egy orosz futballhuligán bemos neki egyet, vagy Orbán Viktor, mielőtt kezet fog Angela Merkellel.

 

És, hogy mi lesz a záróepizódban, egymásra talál-e Ivi, aki Jane-nek érzi magát a mamlasz Bence mellett, és amúgy is, Krisztiánnak megengedik-e a forgatókönyvírók, hogy Petut és Lúciát is elvigye a Szerelem szigetére, vagy egy hatalmas hajtépéssel felpörgetett üvöltésbe torkollik ez az egész? Na, az hétfő este kiderül a Viasat3-on.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tingli-tangli 2016.06.13. 18:40:59

hát a végjátékot mintha nem a véletlen szerkesztette volna, biztos nem sorsolással dőlt el, ki mikor érkezik. És ez az Izébizé Angel, csak így elfelejtette Bongit?

É2I 2016.06.13. 18:59:04

Kár ezért az egyhétnyi handycap-ért :s

Pienaar 2016.06.15. 10:17:50

SzabóZé, hiányzik az "ádám_keresi_évát" cimke innen, csak szólok...
Amúgy a "vajon Reni rásózz Janira egy Zepter edénykészletet?" elolvasása után úgy felröhögtem hogy gyorsan be kellett zárnom az oldalt mert a kisfiam ezt meghallva sietett hozzám hogy mi vicceset olvasok, a szöveg fölött meg két pár százas szilikoncsöcs virít :)
süti beállítások módosítása