Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x09 - Ara arának a véresszájú farkasa

2016. június 12. 12:11 - sixx

vlcsnap-2016-06-12-10h33m12s247.png

Most a húszas évjárat van terítéken, a celebvonalat pedig a pinás-pöcsös reality, az Ádám keresi Évát első párja viszi, Petra,a 23 éves pultos, és Josis nevű párja, aki a gyanús név ellenére sem nő, hanem ipari alpinista faszi. Az ő esküvőjük amerikai beütést kap, azaz motorcsónakon lesz az igenigen, és utána hamburgert és hot dogot kap a násznép egy romkocsmában. Mindez 1,5 millából 40 főre. Az ellenfelek: Fanni (22), modern esküvővel, 75 főre, 1,7-ből, Melinda 40 főre romantikus esküvést rittyent 1,8-ból, Alexandra (26) meg falusi, 120 fős dzsemborit szervez, 1,5 gurigából.

A kávéházban a hangulat fagyos, Petra haja meg pót. Kénytelen elmesélni, hogy egy tévéműsorban ismerkedett meg a palijával, akivel egy hónap együttlét után máris összebútoroznak. Melinda szerint Alex egy falucsi picsa, Melindára érdemes lesz odafigyelni szerintem. Fanni és Petra hamar öribarik lesznek, a másik kettőt meg leszarják, így kell ezt. Melinda egy legyintéssel elintézi Petra egy hónapos kapcsolatát, lófasz se lesz abból hosszú távon. Alex szerint ha ő hamburgert ad a falusi násznépnek, felnégyelik. Petra szerint Fanni az egyetlen ellenfél, az a Fanni, aki leszarta, hogy a faszija akart-e esküvőt vagy nem, ő megszervezte, oszt kalap.

vlcsnap-2016-06-12-10h41m55s036.png

Nu, kezdjük Fanniékkal, akik öt éve vannak együtt internetes ismerkedést követően, Jenci ugyanis külföldön melózott. Van két gyönyörű gyerekük, és egy játszótéren magyarázzák, hogy Jencinek nem nagyon kellett ez a házasulás, de Fanni erőszakos volt, és megszervezte. Család vagyunk, üzennek a műsort vélhetően nem követő Kövér Lászlónak. A bariárák egy mikrobuszban haladnak a helyszínre, Petra már tiszta idegben van, direkt nem evett, hogy sokat zabálhasson. A helyszínen a dekor babakék, Petra erre tippelt, és KIBASZOTT büszke, hogy bejött neki. Az asztaluk viszont csak 3 fős, ami nem tetszik Alexnek, mert miért vannak ők különítve, ugye. A ceremónia lemegy hamar, a csajok szerint Fanni ruhája nem volt szép. Igen? Igen. Alex szerint a szertartás nem volt szép, és hideg is van, meg a szél is fúj, szóval coki. A legjobb az egészben, hogy a gyerekek a rózsaszirmokat nem a földre, Fanni elé, hanem rá szórják.

Míg az ifjú pár elmegy fotózkodni, a bariarák kapnak egy meglepetést, hogy ne unatkozzanak. És a meglepetés: egy táncos faszi, aki zavarba hozza Alexet és Petrát, illetve röhögésre készteti Melindát, aki nem érti, miért kell neki egy félmeztelen palit nézegetni az esküvője előtt egy hónappal. Petra lekutyázza a felsőtestet, gyenge, mondja, nem elég kigyúrt, viszont legalább elűzte az unalmat, mondja Alex.

Na, kezdődik már a buli, Petra kurva éhes, Melinda viszont nagyon unja magát. Fura, hogy a főasztalnál csak az ifjú pár ül. A kaja szokásosnak tűnik, tyúkhúgy nagy tálban.

- Mi az a fehér a levesben?
- Az, Petra, a csirkemell.
- Nem tetszik.

Miközben Petra hadakozik a levessel, Melinda olyan szemekkel nézi, mint aki nem evett fél éve. A leves illata jó, az íze viszont nem, legalábbis Petrának. Melinda sósnak tartja a levest, és fásnak a fehérrépát. Az asztal mellett a konszenzus az, hogy levesbe belefőzni húst az taplóság. Jönnek a sültek, ahogy látom, a szokásos menüsorral van dolgunk. A karfiol kőkemény, de a magos laposhús kurvajó, legalábbis Melinda szerint. Alex bezzeg vastagnak tartja. Na, ez az esküvő is le lesz pontozva a gecibe, már látom, Petra folyamatosan górja a kajákat, és a hangulat sem tetszik neki sőt.

Volt olyan pillanat, hogy legszívesebben kiszaggattam volna a hajam, annyira untam magam. (Petra)

vlcsnap-2016-06-12-11h06m16s745.png

A vőfély megnyittatja a táncot Fanniékkal, aztán mások is becsatlakoznak, csak a bariaarik nem, mert őket a kutya nem hívta. Nem baj, ettől még Alex és Petra lassúzik egyet, aztán kimennek az udvarra, mert szarul érzik magukat, ott meg megbeszélik, hogy ez egy fos esküvő, ahol őket nem látja senki szívesen. Alex szerint többet kellett volna foglalkozni velük. A torta három emeletes, csillagszóros basz, és a végére a bariarikat is bevonják a táncba. Csalódott a három vendégnő, lepontozás lesz.

Ez az esküvő számomra egy kalap szar. (Petra)

A kajára Petra 4 pontot ad, a helyszínre Alex a neki tetsző dekor miatt 5 pontot ad, Melinda szerint a hangulat nagyon nehezen indult be, így 20-ból 5 pontot ad rá, szerintem rekordalacsony pontszámot kap Fanni esküvése.

Petra és Josie a Margitszigeten kóborol, és Joise nem hagyja ki a "megint egy szigetre hoztalak" poént, köszi. Piknikelnek, magyarázkodnak, különös körülmények között kokettáltunk kedvesen kettesben, külön karámba kerültünk, kedveskedtünk, kavartunk. Közben Petra egy szendvicset zabál a kamera lencséjébe, kösz bazdmeg. Passzolnak egymáshoz, és így esküvés lesz, fiatalos, laza, különleges. Irány a szponzorruhabolt, nevezze nevén akinek fizettek érte. Hogy az esküvő mitől igazi, amerikai álomesküvő, azt nem tudom, mert a romkocsmától és a hamburgertől tuti nem, a motorcsónakos esketéstől meg pláne, de nem fogunk most mindenbe belekötni, ugye.

vlcsnap-2016-06-12-11h32m31s142.png

A motorcsónakozás meglepetés lesz az aribariknak, akik egy külön hajóban mennek Petráék után, Fanni meg elájul, mert még nem látta a Dunáról Budapestet. Alex hiányolta a násznépet. Közben a másik hajón megy az igenigen, az aribarik meg hiányolják az örömszülőket. Melindának is van kifogása, hol a szülőköszöntő? A bevonuló zene? Mindegy. A parton van egy másik ceremóniaszerűség is, ez a szülőknek, Alexa meg kiborul, mert allergiás a nyárfára, és reméli, nem szabadtéri lesz a bulika. De. A helyszín egy kocsma, Fanni szerint bulikázni jó, de esküvőre nem. Leülnek, mindenki oda, ahova akar. A teríték fasza, de Melinda egy kurva zászlót el bírt volna viselni.

vlcsnap-2016-06-12-11h43m58s642.png

A főzőcskézés nyílt tűzön megy, kurvajó lehet. Fanni szereti a kenyérvéget, és kikönyörgött magának egyet, így boldog. A kaja pörkölttel kezdődik, ami egy amerikai esküvőn fura, ugye. Fanni be is szól, faszom, hol van itt Amerika? A pörkölt mellé kapnak lángost is, pucéron, azzal kell enni. Petrából a pultosvért a saját esküvőjén sem lehet kiverni, ős szolgál fel a csajoknak, mert csak. Melinda a telefonjét baszkurálja, de a másik kettő is unatkozik, a helyszín meg láthatóan tényleg elég tré. Fanni és Alex szerint Petra esküvői cipője tíz éve volt divat, és broáf. A nyitótánccal is csak baj volt, nem értem én ezeket a bulákat.

A noszogatás által belementünk a táncba. (Fanni)

A táncikálás alatt a bariarikat letapizzák és nyomulnak rájuk, ez érthetően zavarja őket. Melinda kiborul, mert a hamburgert órákkal a pörkölt után kapják, és mivel hagyományos, magyar hambiról van szó, csalamádé is van benne, és nem is kézműves cucc, hanem mirelit, ami Fanninak nagyon nem jön be, ahogy az sem, hogy a burger tele van hagymával. Petra éjfél előtt vörös menyecskeruhában jön elő, ami természetesen nem jön be a bariaráknak, mert e sem jelentették, a haja is ugyanaz, a ruha szar, és eleve. A vedégsereg nagy része éjfél előtt lelépett, tortáról szó sem volt. Az értékelés: Fanni szerint a kaja 1 pontot ér, ilyet még nem is láttam eddig ebben a műsorban, Alex a ruhára 3 pontot ad, Melinda a hangulatra 5 pontot mér ki. Kőkemények ezek egymással.

Címkék: négy esküvő
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fáncsi28 2016.06.12. 17:30:18

Először is köszi, Sixx, sírva röhögtem a hogyvóton.
A műsort látva arra jutottam, hogy ilyen ótvarosan primitív bandát még nem sikerült összehozni az évad során. Petráról mondjuk már a másik műsorban kiderült, hogy nem az esze fogja sírba vinni, viszont hihetetlenül rosszindulatú.
De a másik három is rettenet. A múltkor nehezményeztem, hogy az egyik ara nem volt elég elegáns a többiek esküvőjén, pedig ahogy ő öltözködött, az valóságos nagyestélyi volt ezekhez képest. Stílusuk nincs, öltözködni nem tudnak, de mind a négynek akkora az arca, hogy nem is értem, hogy fértek be az ajtón.
Várom a pillanatot, amikor eredményt hirdetnek, mert ezek amilyen gonoszak, még meg is tépik a győztest, az biztos.
Az meg egyenesen röhejes, hogy milyen pontokat adnak. Már az előző garnitúránál is kirívóan alacsony pontszámok voltak, de itt még azok alá is sikerül majd menni, abban biztos vagyok.

Gia 2016.06.12. 19:08:00

Jól írta valaki múltkor,hogy Petra olyan mint egy varjú....

judy7 2016.06.13. 11:24:48

Valaki nyugtasson meg, hogy a viasat nem tervez élőben szülős vagy csecsemő tehetségkutatós valóságsót, mert ez a kis szolárium-pultos szerencsétlen képes magát felkoppintatni is, csakhogy még 15 percig benne lehessen a tévében..
süti beállítások módosítása