Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x08 - Az álló farok násza

2016. június 05. 08:09 - sixx

vlcsnap-2016-06-04-10h13m39s095.png

Folytatjuk a kalandot, Zoé meseesküvője az első, Attila a kedvese, aki tévés, valami műsorvezető vagy mi a pöcsöm, de ha agyonvernek sem tudom megmondani, hogy mit vezetett, és hogyan, szóval hagyjuk is. Attila 32 fogas mosollyal kutyázik Zoéval, a sminktanácsadóval a Városligetben, Zoénak, mint minden rendes modellnőnek, van egy kisméretű kutyája, és bóti csöcse, amit előszeretettel mutogat is, nem, nem lesz link, tessék guglizni. Az önfeled kutyázás közben kiderül, hogy Zoé és Attila nagyon romin ismerkedett meg, Attila valami sajttájon fejbe rúgta a csajt, és ebből lett a szerelem. Közös az érdeklődési kör is, kutya, média, gyúrás, utóbbiból mutatnak is, mosolyogva emelgetik egymást, nagyszerű.

A bulika egy étteremben lesz, a nevét nem írom le, mer' nem fizetnek érte. A bariarák egy gyárudvaron vagy hol várakoznak beöltözve, lehetett nagy csodálkozás a melósok körében, hiszen Minnie egér (Gréta), Szörnyella (Evelin) és egy sima banya (Dorina) nézeget egy tabletet fényes nappal, és nevetnek cseppet sem természetesen, amikor azon a kissé fáradt Zoé üzen nekik, hogy mennek a lovak, várlak benneteket. És jön három Ford Mustang, biztos valami szponzortól, mert nem látom azt a sminktanácsadást és zsékategóriás műsorvezetést, amiért cserébe ennyi pénzt adnának.

Az autók nagy sikert aratnak, a csajok sikkantanak kicsiket, beülnek, pózolnak, vigyorognak, mennek, megérkeznek. Gréta útközben azt játssza, hogy övé a verda, és nézeget körbe, hogy ki hesszeli, de mindenki leszarja, miért ne szarná le, nem 1964-es autókban ülnek, hanem 2012 után gyártottakban. A helyszínen van egy kis üresjárat, de az látszik, hogy a násznép minden tagja megkapta a memót, rendőrtől az akasztott emberig van itt minden, jó napja volt a központi jelmezkölcsönzőnek. A ceremónia, hát, az bazdmeg, egy élmény, először is jön Attila a ragasztott tündefülekkel, és lejt egy táncnak nevezett valamit, majd bevonul Zoé egy zöld, jobb híján ruhának nevezett rongyban, amiből mindkét gumicsöcse majd kiesik.

Amikor megláttam, csak annyit tudtam mondani, hogy öööööö. (Gréta)

Az oltárnak kinevezett asztal mögött egy nagyon vicces ember áll, aki RÍMBE szedve adja elő a mondanivalót, amiben az is benne van, hogy Attila az első találkozást azzal rendezte le Zoéval, hogy fejbe rúgta. Ezek szerint ez az egy sztorijuk van, gratula. A szöveg, meg a ceremónia pont annyira hiteles, mint az a Rolex, amit egy barátom vásárolt az Aranyparton, de míg Zoét nem baszták át, mer' pontosan tudja, hogy a községháza nélkül nem érvényes a dolog, a haver azt hitte, tényleg luxusórát vett 100 euróért. Spoiler: az óra lassan tíz éves, és még megvan. Igen? Igen, mondja mindkettő behéliumozott hangon, nahát, 1986 telefonált és kéri vissza a poént.

vlcsnap-2016-06-05-06h54m49s949.png

Leülés, csodálkozás, Zoé jófejségből ajakfényt ad mindenkinek, pont olyat, amilyet használ. Mondjuk nekem hiába adta volna asszem, legfeljebb Timinek lett volna kettő. A kaja az első neuralgikus pont, hiszen Zoé vega, Dorina meg hús nélkül megvadul, szóval érdekes lesz az este, már látom. A levesnél rögvest jön a bedurcázás, mert nem tyukhúgy, hanem vargánya gomba, és az milye már. Nem is eszik Dorina, sértődötten piszkálja a kaját. A főfogás fura, de kitálalva jön, egy kis hús, egy kis burgonyafánk, oszt helló, Dorina szóvá is teszi, ahogy azt is, hogy a hús nincs rendesen átsütve. A desszert majd kárpótol, gondolom én, de nem. Egyrészt ki kell érte menni a kertbe, mert ott sütik, másrészt meg kürtős kalács, ami oké, de végig kell nézni hozzá egy lassú nyitótáncot, amihez a vendégek tartották a gyertyát, mármint szó szerint.

Aranyos volt, ahogy pörögtek ott kettőt, és örültek...maguknak. (Gréta)

Evelinnek nagyon hiányoztak a sütemények, Néró szelet nélkül nem lagzi a lagzi, tartja az ősi albán közmondás, és kurvára igaza van, követelem, hogy a Néró szelet a tyukhúgy mellé kerüljön a Rendes Magyar Esküvői Menüsorban! Dorina egy vásárra el tudja képzelni a kalácsot, egy esküvésre nem. Valami játék jön, fél pár cipőt kell levenni, Gréta lába biztos büdös, vagy ki van szakadva a haris, mert nagyon nem fűlik a dologhoz a foga. A közösbe kell bedobni a cipőket, van mindenféle, valaki egy bakancsot baszott be. Evelin bénának nevezte, amiben van is valami, hiszen a becsukott szemű fasziknak a csajok cipőit szag alapján kell megtalálni. Persze a bariaráknak nincs párjuk, így a cipőlevétel is okafogyott volt, de már késő, a nejloninges rokon máris rácuppant Dorina lábára, és szagolgatja lelkesen.

Ezt a faszságot, bazdmeg. (sixx)

A következő móka az esküvői torta, amit nem behoznak, érte kell menni, és ehhez megjelenik egy Darth Vader-jelmezes csávó, amitől Gréta olyan izgalomba jön, mint egy kisgyerek. A torta persze nem hagyományos, egy csomó cupcake halomban, több emeleten. Oszt annyi. Elég magas oszlopon van a torta egyébként (mert egy csak van, legfelül), Attila nyakába veszi Zoét, oszt vágjad. Lesz még egy kis kardozás, meg tánc, bulika és jókedv. Evelin szerint ez nem esküvő volt, hanem farsang. Word. Értékelés: ruha 4, mer' kurvás, hangulat: 14, kaja: 3.

vlcsnap-2016-06-05-07h12m15s248.png

Na, jön Dorina esküvője, vidéken, talpig hagyományban, jászsági mulatósban. Falun vagyunk, ahol kb. 4 utca van, de Zoé nem bíz semmit a véletlenre, és navigál. Gyalog. Kézben az okostelefon. Gréta falusi esküvőt vár, Zoé meg helyzetjelent, 150 méter még, de ő tart a hangulattól is, különösen a nézésétől és járásától. Megérkeznek a lányos házhoz, kajapia, pálinka, hajrá. Na, van vőfély, hogy a faszba' ne lenne, és első körben egy idős hölgyet hoz a vőlegénynek, tetszik tudni, ez afféle poén. És a 4. percben elhangzik a nézése meg a járása, Zoé összeomlik. Evelin rosszul van a vőfélytől.

Dorina ruhája annyira nem volt nagy kaland, ahogy leírta, hogy majd mindenki elesik tőle. A vendégvárás viszont olyan, amilyet egy esküvőre elképzel az ember, annyi kajával, hogy beszarsz. Zoé is lelkes, kedvesen fogadták őket, nincs fanyalgás. Gréta táskájába belelopnak pár pogit, hátha hosszú lesz a ceremónia. Jön a szertartás, baszki, ez nem falu, város, meg vagyok én itten szopatva. Ceremónia, a vöfély már mattrészeg, lesz még itt meglepetés szerintem. Igen? Igen. Gréta szerint az anyakönyvvezető robotszerűen vezette az egészet, Dorina meg az abroncsoktól nem tud leülni. Mármint a ruhájában levőktől, nem a Pirelliktől. Együnk végre.

vlcsnap-2016-06-05-07h25m40s837.png

Gréta kicsit geci, és aszongya, hogy Dorina odafigyelt, hogy minden passzoljon egymáshoz, de hiába. Evelin szimplán giccesnek nevezte a terem díszítését. Dorináék nyitótáncolnak, bénán, hosszasan, még tök szerencse, hogy van pogi a csajoknál.

Ami nekem sok volt, az az Add ide a didit. (Zoé)

NEM MONDOD!

Evelin rosszul lesz, amikor kiderül, hogy a nagy sikerre való tekintettel a nyitótáncból repeta van, de valahogy kibírják. Na, leves, sajtkrém, cipóban, semmi tyukhúgy! Mármint Zoénak és Grétának, a vegáknak. Evelinnek egyelőre semmi nem jut, kis híján sírva fakad. Aztán kér egyet magának a pincértől. A leves hideg, és ettől szar, ahogy a főétel is, ízetlen, sótlan valami, nincs benne töltelék. Van valami tésztakaja is, egy kis penne, nyakon baszva lisztes-tejszínes öntettel. A sültek sem jobbak, nem frissek, nincs ízük.

Na, még több játék gyön, az egyiknél a vőlegény farka is kilóg a gatyából asszem, vagy csak egy műfasz a helyén, mindegy, mert a hozzá legközelebbi asztalnál ül pár gyerek, akik majd később nagyon sok pénz fizetnek egy terapeutának, hogy végleg elfelejthessék a Fasz Éjszakáját. Zoé kiakad, mi a faszom ez, mondja, Grétának meg az jut eszébe csak, hogy "miért?" Evelin a mutatvány után nem is tud ránézni a vőlegényre utána.

Nem mondom magam prűdnek, de bazdmeg egy esküvőn álló fasszal végigmenni, az kemény. (Zoé)

Mennek táncolni, hátha elmúlik a trauma. Evelin laposnak tartja az egészet, és az meg milyen már, hogy Dorina nem táncol. Az esküvői torta lila-fehér, biztos finom. Gréta szerint a lakodalom unalmas, meghökkentő és perverz volt, de a leves elment. Pontozás. A ruha szar, 2 pont, a hangulat a fasszal együtt 9, a kaja rémes, 3 pont.

Jön a limó, benne egy faszi, a nyertes férje. De nem tudjuk melyiké. Dorina szerint mindenkinek egyenlő esélyei vannak, Zoé nagyon akar nyerni, Evelin is. Mert utazás. Gréta szerint ő és Evelin közül kerül ki a nyertes. Gréta nyert, Evelin arcán őszinte a csalódottság, Zoé "dejóhogyneménnyertem" vigyora viszont nem az. Pontok: Gréta 77 a 150-ből, baszki, ennyivel lehetett nyerni??? Evelin 76 pont, Zoé 75, Dorina 57.

A következő adagban a celeb az Ádám keresi Évát című pucéremberes reality két szereplője lesz, elég hamar elkopott a híresemberkeret a Viasatnál.

Címkék: négy esküvő
22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina Kovács 2016.06.05. 09:54:54

Baszki, ez a cikk kurvajó lett ! A cikkíró amolyan urbán-paraszt,de nem gond.Miért kell lejáratni Zoé népét,mi?Előnytelen fotókat raktok ki.Csöcsöket illik kidobni a lagzin,jó ha tudjátok. Nem jó ez a lejáratás, hogy hímeznék ki a faszotokat matyóval ! Ez a Zoé amúgy régebben jobb csaj volt, de most szintetikus híresség lett,köll a kutyának(se).De legalább jól érezték magukat.Volt vigadalom,hagyományok,barátok , zabálás ,pia ,minden kutyafasza,szóval ez szép,legyenek boldogok,tosszanak ezerrel minden nap !

autosvilag.com 2016.06.05. 11:00:56

Larion Zoé - egykori(?) aktmodell. Abból az időszakból maradhatott lóvé a Mustangokra.

2016.06.05. 11:34:08

Őszintén sajnálom a posztolót, hogy ezt a tömény faszságot végig kellett néznie.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2016.06.05. 11:41:06

@autosvilag.com: Nálunk is modellkedett Zoé többször az Aktfotó workshopon, de nem a gázsijából jöttek a Mustangok, az biztos. Nem is az azért, mert keveset kért, hanem inkább mert nincs itthon annyi ilyen munka, amiből komoly pénzt lehet összeszedni. Pedig ő tényleg jó modell, nagyon rendes és értelmes nő, csak jót tudok róla mondani.

Mara100 2016.06.05. 11:56:16

Dorináék "vicce" azért is szánalmas volt mivel Dorina állítólag háztartásbeli anyuka tehát van gyerekük, és szarba se vették mit lát a gyerek. Ezért van annyi válás, mert gyerek fejel házasodnak az emberek, mert ilyent egy normális felnőtt nem csinál.

Az meg hogy jövőhéten a Petra meg a Józsika házasodik az Ádám keresi Évából már viccnek is rossz.

csiberibe 2016.06.05. 13:03:48

sixx, cserébe, hogy elég a poszt, nem kell néznem a műsort, beszállok a pszichiátered díjába, ha egyszer szükséged lesz rá :)
Azt nem értem, mit vekengenek azon, hogy jaj, hát sose jutnék egzotikus helyre, ha nem nyerek. Amilyen ócskák az esküvők, simán költhetnék azt a két millát utazásra inkább. Mindenkinek jobb lenne.

sunblind 2016.06.05. 13:41:51

Két ilyen nevű autóerősítőm is volt, mint ez a Zoé.

perszepolisz 2016.06.05. 14:22:47

Dorináék esküvője hol volt? A jászsági ruha miatt kérdezem.

Zephyrous 2016.06.05. 16:15:58

sixx:
Ez a Müller Attila olyan nagynevű senki, mint a Szakál Miki, Valkó Eszti, Peller Mariann, Kinter Oszkár, stb. anno mindegyikük vezetett valami trash betelefonálós gagyi műsort, most a MR2 Petőfibe hivogatják őket, mert a közmédiába normális ember már nem megy (vagy már rég kirúgták)

cso zsi 2016.06.05. 17:10:10

@sunblind: Persze, csak az C larion volt. ;)

Queen Alix 2016.06.05. 18:58:26

A híresemberakiténsemismerek esküvője jó ötlet lett volna,de egységes téma beöltözéssel. vagyis legyen a téma a Szépség és a szörnyeteg,ls vki legyen teáskanna..de az,hgy van egy Piroskánk,.meg mellette egyZordonunk...az elég meredek.

zuhanorepulesss 2016.06.05. 18:59:53

Nincs azon szégyellnivaló, ha valakinek szilikonmelle van. Az, ahogyan és amiből élt, arra inkább.
Persze vidéken aszongyák, az ilyen foglalkozású lányokból lesz a legjobb feleség.
Nem, nem irigykedem :) Szerintem komplett biológiai fegyver az a csaj.

hdnctrl 2016.06.05. 19:28:08

3 db, előző szériás Mustangot egy napra kibérelni szerintetek mennyi pénz? Milyen gázsiból nem jön az ki?

Peller Mariann színész és szinkronokat is csinál, a többiek valóban 0.

hdnctrl 2016.06.05. 21:28:30

@PeniValdes: testvérek

É2I 2016.06.06. 20:36:37

@zuhanorepulesss: Jaja: kurvából nem lesz szalonna. Ja, nem asszem keverem :P

A poszthoz meg annyit: sixx hoztad a formád: jóvót na :D

Megmég; tényleg igaz, hogy ahelyett, hogy ilyen elcseszett lakzikat csinálnának, inkább költenék nyaralásra. Jobban járnának. Mi is. De hát bennvótak a TV-be! Ez má'n faluhelyen is nagyszó, de még a Dunántúlon is (sic!) :P

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.06.06. 22:00:02

@É2I: sosem értettem hogy miért kell egy kisebb afrikai törzs éves bevételét elkölteni egy lagzora,aztán utána meg sírnak,hogy megszorítás.

2016.06.08. 05:29:57

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: de, mindkét lánytesó színész is, a hangszínüket pedig kifejezetten kedvelem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.06.16. 21:29:12

ez a petra nevű kr megérdemelne egy nagy fenékberúgást,még akkor is ha csak szerepet játszik. nálunk max füvet nyírhatna.......
süti beállítások módosítása