Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7907-7908. rész

2016. június 02. 10:00 - Gillotte

Emília irulva-pirulva elmeséli Zsoltnak, hogy az anyja annyit cseszegette a pasi témával, hogy kénytelen volt bekamuzni valamit, és Zsolt volt az első, aki eszébe jutott. Ugyan egyszeri megoldásnak indult, valahogy folytatódott, és már nem lehetett megállítani. Zsolt nem örül a dolognak, javasolja a köszönőviszony fenntartását, de többet nem. Ahogy sejteni lehet, most melegednek majd össze a valóságban is, hisz a következő találkozásnál Zsolt meghívja egy kávéra Emíliát, és össze is tegeződnek. Hát igen, minden szerelem így kezdődik. Vagy nem…

bk_majus18_1.png

Hanna randizik Emánuellel, nagyon jól szórakoznak, az éjszakát is együtt tervezik tölteni. Míg Emánuel kimegy a mosdóba, a Rózsában ücsörgő Natasa odarohan Hannához, hisz meglepetten tapasztalja, hogy az intelmei ellenére Hanna randizik a pszicho tanárral. Hanna naivban nyomja, hogy persze, igaz, hogy kamuzik a fickó arról, hogy gyereke van, de most Istenem, ettől még lehet nagy szerelem a vége.

bk_majus18_2.png

Miki és János megünnepli a Berényi kft csődbe menetelét. Miki kezdeményezi, hogy a műemlék táblát vegyék le a víztoronyról, hisz már nem kell, de gazdagrét erdésze résen van és számon kéri Mikit, hogy hogy is van az, hogy Nórát beveszi a közös üzletbe. Miki elmagyarázza, hogy Nóra ügyvéd, és az életét is rábízná, úgyhogy János végül rábólint, egyúttal örömmel jelenti, hogy tudja, honnan kell kedvezményes áron építőanyagot beszállítani, és tuti jó minőség, mert nem mernek neki rosszat eladni. Mikinek ez nem tetszik, úgyhogy amint egyedül van áthívja Nórát, hogy beszéljék meg ketten ezt a dolgot. Miki szerint János sakkban tartja az üzleti partnereit, és nincs rá garancia, hogy velük nem ezt fogja tenni. Miki megkéri Nórát, hogy nézzen utána a pali múltjának, hátha kiderül róla valami, amivel vissza lehet ütni, ha kell. Nóra húzza a száját, de kisvártatva jön is némi infóval, mely szerint Jánosnak papíron egy fillérje sincs, ellenben a felesége euromillió fölött rendelkezik, szintén papíron.

bk_majus18_3.png

Novákot még a mindennapi munka is megviseli, úgyhogy Gizi javasolja neki, hogy ha zarándokolni szeretne tán érdemes lenne gyakorolni a természettel való érintkezést, akár kint is lehetne aludni. Laci ezen felbuzdulva megkéri Rudit, a volt katonát, hogy készítse fel a túlérésre a vadonban. Rudi teljesen jogosan kiröhögi Novákot, de már csak poénból is vállalja, s megbeszélik, hogy másnap reggel ötkor találkoznak az udvaron. Hamar reggel lesz, Novák és Rudi úton is vannak az erdőben, közben szójátékot játszanak. Propeller – mondja Rudi, s felszólítja Lacit, hogy mondjon valamit r betűvel. Rántott hús – így Novák. Kénytelenek megállni kajálni, habár Laci nem érdemli meg, mert fél órát késett reggel. Rudi elmegy terepszemlére, s mire visszatér a falánk zarándok kettőjük egésznapi kajáját felzabálja.

bk_majus18_4.png

Szintén reggel Natasa összefut a liftből kilépő Emánuellel, aki hablatyol egy kora reggeli konzultációról, de Natasa nem hagyja magát, sőt, kijelenti, hogy a patologikus hazudozás nem helyes, és Hanna is tudja, hogy Emánuelnek valójában nincs gyereke, csak a szeretetéhsége sokkal nagyobb a realitásérzékénél – mondja Natasa amúgy szakmaian. Emánuel sértődötten visszatrappol Hannához, s számonkéri, hogy Hanna nem szólt arról, hogy tudja, hogy Emánuelnek nincs Dönci nevű fia. Hanna kiáll magáért, hát nehogymár a hazug fickó legyen megsértődve! Emánuel megszakítja a rövid kapcsolatot, mondván, azt hitte, hogy Hanna érettebb. Még jó, hogy a pofátlanság határán nincs vámvizsgálat. Hanna átmegy elpanaszolni sérelmét legújabb barátnőjének, Natasának, hisz amúgy milyen jófejnek tűnt a fickó, őszintén figyelt Hannára, akár az igazi is lehetett volna. Natasa annyira együtt érez, hogy elkottyantja, hogy ő világosította fel a pszichotanárt…ajjaj, örihari lesz!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása