Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x61 - Gaben mennybe ment

2016. május 30. 07:36 - sixx

screen_shot_2016-05-30_at_06_03_17.png

Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises magánszámától. Az utolsó estével nyitunk, kajapia, de nem embertelen mennyiségben, zabálás, kis pia, hangüzenetek, örömködés. Gergő meghatódik Brigi üzenetétől, Gaben vigyorog, mert neki Sanya dumál, Szintinek egy rokon jut, ha jól értettem.

Utána Szinti megy pinát beretválni, mert hát a fináléra nem lehet szőrös muffal menni, Gaben meg Gergő meg kimegy meglesni, ami azért fura, mert mint Gaben elmondja később, ez eddig eszükbe sem jutott, mármint az, hogy a pinát bretváló csajokat meglessék. Pinát nem látunk, mondja Gaben, mert bugyiban mosdik, de csöcsöt igen, mondja Gergő. A mosdás után elmondják Szintinek, hogy meglesték, Gaben szerint tök jó csöcse van. Gergő megjegyzi, hogy csak oldalról látta a melleket, Szinti erre odavágja, hogy gyere, mutatom, de nem lesz semmi a szájkaratéból, legalábbis most. Aztán este lesz és lefekvés, külön ágyban mindenki, de éjjel Gergő álló fasszal ébred és rákucorodik Szintire, smár, simi, aztán Gergőben felébred a lelkiismeret, mint John Travoltában a Ponyvaregényben, és inkább visszamegy a helyére, kiverni. Ezt nem mutatják.

Reggel Gergő azzal ébred, hogy Brigi képét nézegeti, aztán mint aki számot vet, vagy inkább összehasonlít és mérlegel, átmegy Szinthez, bebújik mellé, és alaposan megujjazza, Szinti meg a takaró alatt kiveri a farkát. Ezt lehetett volna eufemizálni, mittudomén, “heves reggeli ágytorna alakult ki”, vagy “a takaró alatt nagyon közel kerültek egymáshoz a fiatalok”, esetleg “bohóckodtak”, ahogy Gergő fogalmazott később, de minek. Azt, hogy miért pont az utolsó reggel történt ez, már ha akkor történt ugye, azt nem tudom, mintha Gergő saját magát szabotálta volna a manőverrel (meg Szinti is), hiszen az egész évados Brigi-szálat és a “nem túl sikeres, de legalább megbízható és hűséges” narratívát hajította ki az ablakon, és haragította magára a szavazókat, akiknek nagy többsége 18-49 közötti nő.

A legszebb az egészben, hogy miközben a tisztaszobába csattognak az ujjak, Gaben, vélhetően szerkesztői utasításra, kimegy az állatok közé, féltérdre ereszkedik, és imádkozik (még nem hallottuk ilyet csinálni korábban), és ezt szépen keresztbe vágták a pettinggel, bravó. A Gaben lábánál közben spontán a kamerába bámuló kecske má csak hab volt a tortán, a jelenet a magyar valóságshow-k történetének egyik kis csúcspontja, köszönet érte, komolyan, és amikor Gaben mondja, hogy oldozz fel mindhármónkat bűneink alól, és Szinti zihálva élvez, azért valami díjat én adnék. Gergő a petting után aszongya, hogy nagy hülyeséget csinált, Brigi és úgy egyébként minden miatt, Szint megnyugtatja, nyugi, tőlem nem tudja meg.

screen_shot_2016-05-30_at_06_25_40.png

Na, Brigi megtudta, ha nem is Szintitől hanem a bejátszóból, ott a csűrben, élő adásban. Zé baszogatja, sírsz, nem sírok, de bazdmeg, erre mit mondjak? Zé aszongya, hogy de hát te is nyalintottál félre, és azt kérted az ezen halálra sértődő Gergőt, hogy nézze el, ja, mondja Brigi, de ez nem ugyanaz a sport, baszod, a nyalintás, meg a legszentebb szentségben matatás, csak hogy Tarantinónál maradjunk bénán. Hát nem. Közben Attila folyamatosan mondja Briginek, hogy te ezzel még beszélnél? Ezzel?

Nagy ostobaság volt a részéről a műsor végén egy ilyet betolni. (Brigi)

Na, kapcsolás a villába, oppardon, tanyára, kicsípve a döntősök, mint szarospista Krisztus nevenapján, autentikusnak gondolt parasztgúnya mindenkin, Szinti de szép vagy, mondja Anikó, ti is fiúk, mondja Zé, ezt lehet fordítva kellene. Anikó valószínűleg nem hallja saját magát, mert üvölt, mint a sakál. Gergő a szokásos rezignáltsággal ül, a bajsza megpödörve, részéről ő megtette, amit kell. A döntő pont úgy megy, mint a VV-ben, kapunk fantomképes állást, majd nemsokára lesz egy leállás, a harmadik kiesik és jön a csűrbe rapportra élőben, utána meg ketten vannak, és majd az, aki nyer, az jön ki utoljára. Jönnek a kisfilmek, ahogy kell, megmutatják a három döntősnek, hogy a RTL hogy látja őket. Szintit egy lusta, mindenkinek beszóló, tiszteletlen kiscsajnak, akihez Attila majdnem hozzávágott egy széket, és aki egy böfögéssel lerendezte Norbit, akivel smárolt korábban. Ja, és röfögve röhög. Szinti durvának tartja a filmet, mert nem csak ennyiből áll a személyiség, NEM A LÓFASZT, A TÉVÉ NEM HAZUDIK.

screen_shot_2016-05-30_at_06_30_10.png

Gábor filmje az idiotizmusról szól, a falusi Forrest Gumpról, aki nem akar rosszat senkinek, egy együgyű, jószívű, jólelkű pali, akiből néha kijön az alpáriság, de ártani nem ártott senkinek odabent, csak éppen nem tud enni tisztességesen, és alkalomadtán lefingja a társait. Gergő filmje pont olyan unalmas és üres, mint a pali, van benne ő meg a kutya. Ennyi. Na, jön a harmadik helyezett, aki Szinti, a várakozásoknak megfelelően persze, mert RTL-realityben nő nem nyer (bezzeg a Big Brothert kétszer is nő vitte!). Szinti a csűrben nem leplezi csalódottságát, a kiscsaj tényleg remélte, hogy nyerhet, és az életét rendbe teheti, amiért sajnálom, mármint azért, hogy ezt az egy lehetőséget látta maga előtt, de nem akarok semjénkedni túlságosan. Az adás alatt nem egyszer hagyott ki a felszopó ember, ami azt eredményezte, hogy amikor Anikóék hatásszünetet tartottak, kínos csend tört ki, és senki nem tapsolt meg kurjongatott, csak amikor valaki a héttérben intett hogy most tessen megőrülni.

Szinti Zével ül le beszélgetni, és majdnem sír, a hangja nem hallatszik, mert nem szól rendesen a mikroportja, de azt így ki lehet venni, hogy az RTL-t hibáztatja, mert a kisfilmben látta, hogy csak azok a jelenetek kerültek be, melyek konfliktusgenrálók voltak, és innentől sejtette, mi lesz a vége a mókának. Hát, nem tévedett. A valóságshow ilyen műfaj, Szinti, ha a nap 24 órájából 23:50-ben te vagy a legtündéribb pofa, de abban a tízben üvöltesz és pofákat vágsz, mert teszem azt, beszakadt a körmöd, akkor az a tíz perc kerül adásba, és azt narrálják alá, hogy Szinti megint kiborult, és nem bírja a bezártságot. Zé menti a menthetőt, szerinte sok cuki jelenet volt a videóban, én egyet nem láttam. Szint azt legalább bevállalja, hogy igen, jó nagy fasz volt néha. A jövőjében látok egy Való Világot, esetleg valami pinamagazinban egy képsorozatot, de a médiában ebbél messzebb nemigen jut majd.

screen_shot_2016-05-30_at_07_02_08.png

Az utolsó szegmensben nem történik semmi érdemleges, Attila felállva, üvöltve biztat mindenkit, hogy Gabenre szavazzon, mutatna Gaben és Gergő besztofokat, utóbbi azt mondja, ő megtett mindent, elvégezte a feladatait, nem bántott senkit. Zé megkérdi, hogy ez a reggel ez mi volt, Gergő szerint Szinti becsábította az ágyába és bohóckodtak egy sort. Ki hogy hívja, mondja Anikó. Gergő szerint semminek semmi köze semmihez, és ez az egész lófasz se volt, és reméli, Brigi is így van vele. Nem, Gergő, nem úgy van vele, és Szinti sem. Kínos csend, ez rémes, bazdmeg. Na, itt a vége, jönnek a fantomok, majd az eredmény, Gaben nyert, Gergő megszívta, nem hiszem, hogy ennyire jó lett volna Szinti keze, de most már mindegy. Gergő megy a csűrbe, jön a mantra, nincs lakásom, nincs hova mennem, remélem, Brigi befogad. Muhaha. Min ment el a dolog, kérdik. Kevesebb szavazatot kaptam. Hogy vagy? Csalódottan. Na jó, nekem ebből ennyi elég volt.

Gaben elbúcsúzik mindentől, a dézsától is, is jön, mindenki ölelgeti, a legjobban Attila, aki szerintem vár egy kis lepattanót, és Márk is, aki nem is ismeri. Őrjöngés, konfetti, jóvanmár.

Írótársaimmal együtt köszönjük a kitartó és megtisztelő figyelmet, ősszel Star Academy és Való Világ, de addig se tessék leszokni a blogról, mert remek hogyvoltok vannak rajta.

Címkék: a farm
485 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 07:42:36

Hát Gergő fiam, egy marha nagy lúzer vagy!
A finisben így bekacsázni és seggre esni, www.youtube.com/watch?v=lhSKsOb14_E
A helyett hogy férfiasan bevallottad volna a gyengeségedet, érzéseidet, kinos helyzetbe hoztad magad egy ilyen banális poénnal, hogy bohóckodtatok.Nekem volt kinos nézni azt a beszari csalódott arcot amit vágtál, mint a fábasszorultféreg.

Isten megteremtette Ádámot, majd magához hívta:
- Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni!
És teremtettem neked nemi szervet, hogy tudj szaporodni!
Ádám boldog, újjong. Ám Isten félbe szakítja:
- Csakhogy egy kicsit kevés vért teremtettem beléd, ezért a
kettőt egyszerre nem tudod használni!!

Perspektíva 2016.05.30. 07:49:10

Gergő nagyon magabiztos volt. Szerintem tudta, hogy fényévekkel vezet minden szavazáson. Azt hitte az utolsó megtehet bármit, amit akar, akkor is nyer. Hát nem. De ehhez kellett a csatorna is. Legalább gazdagabb lett ezzel a mediacirkuszos tapasztalattal.

,, 2016.05.30. 07:51:04

@sixx: köszi a hv-okat:)

Kókadt Cukkini 2016.05.30. 08:03:09

Én sajnálom Gergőt.Főleg azért, mert nem nyert.Azért is ,mert megbotlott. De főként azért, mert megalázkodott a végén,mikor azt mondta,hogy nincs hová mennie és reméli Brigihez mehet még...Nem hinném,hogy ő ilyen.El nem tudom képzelni,hogy hogy nem fulladt bele ebbe a mondatába.Én nő létemre soha nem tudnék ilyet mondani, hacsak nem a gyerekem (ami nincs) vagy az állatom lakhatása múlna rajta Nem tudom az édesapjaék milyen körülmények között élnek, de ezerszer inkább a szülők fogadják be, mint Brigi.Nem tudom mi állhat annak hátterében, hogy valaki ilyen helyzetben nem a családjára gondol először.
Nekem ez az egész végjáték felettébb gyanús.
Kezdve azzal, hogy Attila olyan lassú volt a párbaján, aztán folytatva azzal,hogy pont utolsó napra ezek mit kezdenek egymással.Nem akarok találgatásokba bocsátkozni,de az rtlből mindent kinézek. Lehet meg lett mondva, hogy:
"Nézzétek skacok, mi nem azt akarjuk ,hogy ti nyerjetek és ezt a beleegyezésetek nélkül is elintézzük, de ha ezt vagy azt csináltok a végére, hogy ne legyen olyan unalmas és legyen látszólag oka, hogy miért nem ti nyertetek ,akkor megdobunk mindhármótokat egy-egy millával vigaszdíjként.Gondolom van hova tennetek."
Én valami ilyenre tippelek....

2016.05.30. 08:04:24

Most akkor magyarázza valaki meg nekem, hogy ebben a Görgő-Szinti sztoriban nem volt szerkesztői belenyúlás, lécci. Előre is köszönöm!

Mármint azon kívül, hogy felváltva vágták be az imádkozósáskát és az üzekedő fijjatalokat...
Én azért várnék valamiféle kitálalást, legalább Szintitől, már ha ő tud valamit a sztoriról és nem csak az alfahímnek hódolt be örömmel.

Az reteknek egyébként 10 vagy 20 milla nem olyan nagy pénz, hogy esetleg Görgőnek ne lett volna pölö egy fix 10 milla belengetve, ha átmegy Szintihez. Ez számomra minent megmagyarázna: este belengetnek neki 5 millát, átmegy, meggondolja, reggelre belengetnek neki 10 millát, Brigire és a srácokra gondolva, nagyduzzogva kivereti magának és kész. Utána meg teljes hírzárlat. Ha nem így volt, akkor ekkora butaságot valóságsóban még nem láttam, pedig nézem majdnem mindet...

Perspektíva 2016.05.30. 08:12:54

@Spitzbauer: Szerkesztői utasítás, de legalábbis is időzített vágás volt. Ez nem kérdés. Bár Gergő meglepettsége nagyon őszintének tűnt, amikor kiderült, hogy nem ő nyert.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.30. 08:15:10

@Spitzbauer: Miért a 10 milla iscsak a fele a 20-nak, Gergő tegnapig toronymagas esélyes volt...?

Sanda.Ipse 2016.05.30. 08:19:54

Senki nem tudja elhitetni velem, hogy egy pasi 10 hétig tartja magát, hogy ugyanazt a képet mutassa magáról és hirtelen az utolsó napon elmegy a maradék esze és tudatosan olyan dolgot cselekszik, ami a szavazó nőknek csakis kiverheti a biztosítékot és duplát nyomnak a szteroidosra.
Remélem, legalább rendesen megadták neki az anyagi ellenszolgáltatást. Már, ha egy karakter öngyilkosságnak van ára. Hülye voltál Gergő fiam, ülj le, egyes!

loholka 2016.05.30. 08:23:27

Köszi a blogot !
Ami a műsor végét illeti nagy megnyugvás /részemről/ , hogy nem a mocskos szájú kis ribbanc / akit én itthon csak úgy hívtam a pi..át is szeretem csaj .. ..mikor piásan ezt közölte annó a Norbival/. Lusta volt mocskos szájú igaz a párbajokon oda tette magát és nagy szerencséje is volt. Elhitte, hogy ő szupi és a nézők imádják . Hát nem . Az utolsó esti kufírca a majdnem apja is lehetne szakálmatyival végleg betett neki , mert igaz, hogy nem ő kezdeményezett /legalábbis nem így mutatták / de ha esze van akkor hárít. De nem volt esze.
Ami a szakálmatyit illeti sosem bírtam, éreztem, hogy a szerelmi szál egy színjáték a RibiBrigivel / akit szintén utáltam/ de a folyamatos balfasz férfit játszó mindig megbocsájtó pasi aki izmos és lelki fröccsöket hegyi beszédeket tart a másiknak, aztán azonnal pálfordul mikor a másik ki esik, és az első adandó alkalommal rámászik kétszer is a nála jóval fiatalabb puncira hát hányinger. Mertem remélni, hogy a nézőknél ez buktát jelent. Ez a fasz egy erkölcsi O -a végén meg majd el sírja magát, hogy hontalan és talán Brigi????? na ez aztán hányinger volt a javából.
A pszichopata tegnap bebizonyította, hogy valóban klinikai eset Zé kellően ideges is volt tőle. és úgy látom a végső csoport képen már ott sincs.
Tanulság nekem: /miután nem szoktam nézni ilyen műsorokat dee rre most rákattantam / LOHOLKA ilyet ne tegyél sose !!! Köszi a társaságot a klassz blogokat.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 08:23:33

@sixx: "Falusi Forrest Gump" - még utoljára egy telitalálat!
Köszi:)

Empty Bee 2016.05.30. 08:25:16

@Kókadt Cukkini: "Azért is ,mert megbotlott."

Ja, szegény megcsúszott egy banánhéjon és véletlenül f@sszal beleesett Szintibe. Hagyjuk már ezt a megbotlás dumát, mert hazugság. Másrészt szerintem Gergővel nem a félrekúrás volt a legnagyobb baj. Márcsak a Briginek való becsicskulása miatt se nyerhette volna meg, mert a nézők olyan szinten utálták Brigit, hogy a vele való érintkezés, közösségvállalás, vagy a legkisebb esély arra, hogy a pénzből ő is részesülhet elvette a kedvüket, hogy Gergőre szavazzanak.

Empty Bee 2016.05.30. 08:29:45

@loholka: A végén, amikor Gergővel beszélgettek, és benyögte a "remélem Brigi befogad"-ot, akkor a mélységes szánalom-undor-kínosság érzés egy olyan átható elegyét sikerült belőlem kiváltania, amit eddig kevésszer éreztem életem során.

2016.05.30. 08:31:31

@VV Erőlegény: Én úgy csináltam volna a szerkik helyében: Görgőkém fix 10 milla és ungabunga Szintivel, vagy úgyis elintézzük, hogy ne nyerj, és akkor lóf@sz (se).

2016.05.30. 08:34:39

@Empty Bee: Igen, az hót kínos volt. Egyébként is hót kínos volt az egész teganpi műsor Gergőstül, Brigistül, Attillástul...

Sanda.Ipse 2016.05.30. 08:35:40

@Empty Bee: mert hittél a szemednek:)
Esze ágában nincs a nővel összekötni a szekerét. Nem egyszer kinyilvánította, hogy a felezőbulikán megtört a varázs, a láng már nem lobog:) Ezt is poénnak, bohóckodásnak szánta, csak rosszul jött ki.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 08:36:56

Gergő: szörnyű bajuszt, szakállt eltávolítani, mert qrva rosszul áll és 15 évvel öregít.

penna 2016.05.30. 08:40:15

@Kókadt Cukkini: Gergő már akkor borzasztó furán reagált a családjával kapcsolatban, amikor csónakáztak Bridzsittel meg Kongóval. akkor Gergő közölte, hogy ő most nagyon boldog, mert vele van az a két "lény", aki a legközelebb áll hozzá a világon. és a szülei, esetleg tesói? ez nem arról árulkodott, hogy szorosan kötődne a családjához. de aztán a papának úgy tűnt, örül, meg az öreg is tök normálisan viselkedett vele. franc se érti. nagyon fura egy pasas, az biztos.

tegnap este meg egyenesen egy csődtömeg volt. ahogy a bozontja mögül nagy nehezen kierőltetett egy-egy szót, és akkor is marha kínosakat, bántó dolgokat mondott, vagy éppen hallgatott, mint a csuka, mert semmit se tudott válaszolni. aztán feltette az i-re a pontot a végén azzal a hajléktalanos szöveggel. tudtuk, hogy nem egy showman, de hogy valaki ilyen béna és ellenszenves benyomást tudjon kelteni...?

Sanda.Ipse 2016.05.30. 08:44:50

@loholka: csak a pontosság kedvéért: hontalan, akinek nincs hazája. Hajléktalan, akinek nincs hajléka (kéglije).
Nem kell aggódni. Pénze lett és nők hemzsegnek ajánlatokkal:)

Sanda.Ipse 2016.05.30. 08:47:40

@penna:" van tesója": a nővére 25 évesen meghalt síbalesetben, ami miatt egyszer Dórinak sírt, hogy nem tudja túltenni magát rajta.

penna 2016.05.30. 08:49:54

Anikó és Zé működése tegnap nálam olyan "vak vezet világtalant" benyomást keltett. egy ilyen típusú showműsorhoz nagyon kevesek ők még.

F9-nek ráadásul volt egy nagyon gusztustalan mondata, amikor már csak a két fiú volt benn. olyasmit mondott, hogy: "szavazzanak, hogy ki nyerjen; Gergő, aki kerülte a konfliktusokat a farmon, és egyszer sem volt párbajozni vagy Gábor, aki humoros beszólásaival...akármit csinált...", nagyon gáz és igazságtalan volt. azzal együtt, hogy Gergő szörnyű volt tegnap, de mégis Gergő nyert 3 védettségit, és Gábor ugyanúgy kerülte a konfliktusokat és párbajozni sem volt.

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 08:51:32

@Empty Bee: Ugyan ez az érzésem volt nekem is.
@Sanda.Ipse: Nagyon sokat rontott a külseje is az ázsióján.
@penna: 180 fokos fordulatot ért el az előzőekhez képest a végső megitélésre .Szánalmas volt.

Empty Bee 2016.05.30. 08:51:58

@Sanda.Ipse: Szerintem Gergő poénkodási kísérletein (meg úgy általában az élet minden területén) sokat segítene, ha nem egy három éve kivágott akácfa érzelmi sokszínűségével és mimikájával rendelkezne, és az üveges tekintetű flegmaságon kívül más kifejezést is képes lenne az arcára erőltetnie.

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 08:54:11

@Sanda.Ipse: Elég fanyar abszurd humora van. 20milkája bánja.)))

Sanda.Ipse 2016.05.30. 08:56:08

Zanzásítva néztem csak meg a tegnapi műsort ma reggel, de többen írjátok, hogy Gergő csalódott képet vágott.
Azért kilógott volna a lóláb, ha öröm ül ki az orcájára. Nem?:)

Empty Bee 2016.05.30. 08:56:15

@Hortenzia Schneider: Gabi nyereménye: 20 millió forint. Brigi lesokkolt halálfeje a finálén: priceless.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 08:57:09

@Hortenzia Schneider: na ebben nem vagyok olyan biztos:)

CsÁgiiii 2016.05.30. 09:00:09

Én is azt gondolom, hogy ezt jól eljátszották, és utasításra. Azt viszontnem értem, hogy hogy gondolja Gergő, hogy ezek után az utcán, kollégák, ismerősök mit fognak gondolni róla, és ez megéri-e neki, főleg úgy, hogy a megállapodásról egész biztos nem mondhat semmit.
Égbekiáltó nagy marhaság volt, szerep, nem szerep, de mégis mi lesz holnap??
Én szégyellném magam nagyon a helyében.

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 09:03:01

@Sanda.Ipse: Amikor még a farmon voltak és rákérdeztek a reggeli bohóckodására kínjában nem tudott mit mondani el is hallgatott kínos csend lett.Majd amikor már kijött az arénába és ott kérdezték hova megy haza, akkor válaszolt szánalmasan, és vágott valami nagyon csalódott , olyan fogadj örökbe arcot, és nézett Brigi felé mint egy kivert kutya.

Infomaniac 2016.05.30. 09:05:04

@penna: Hát igen, pont így gondolom.

CsÁgiiii 2016.05.30. 09:05:55

Amúgy is gáz volt, Attila is borzasztóan (szerintem baja van annak az embernek), a műsorvezetők is, a szünetek is.

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 09:07:16

@Sanda.Ipse: ??? azt írtad poénnak szánta és rosszul jött ki.
erre írtam azt: Elég fanyar abszurd humora van. 20milkája bánja.)))

Perspektíva 2016.05.30. 09:10:04

@Sanda.Ipse: Szerinted akkor mindenki jól járt. Gábor 20 milla, Gergő 10 milla Ribi nélkül, Attis szerződést kapott...akkor happy end.
Kiváncsi lennék egy olyan valóságshowra, ahol nem irnak kommentet, nem szavaz előre senki a hülye kérdésekre. Akkor kit hoznának ki nyertesnek?

Infomaniac 2016.05.30. 09:10:36

@Sanda.Ipse: Ezt ő, ezzel az EQ-val nem tudta volna eljatszani szvsz.
Meg én értem, hogy Te az utolsó nap nem játszottál volna el 20 millát matatassal, de lehet, hogy még nem voltál ilyen feszült élet helyzetben, 10 hete elvagva a külvilágtól, stb.

2016.05.30. 09:16:36

nem néztem már, poszt+kommentek alapján véleményezek:
gergő egyértelműen a csati által irányított karakterharakit követett el.

lacas8282 · http://androidprogramjaim.blog.hu 2016.05.30. 09:18:06

Ez biztos megalkotott valosagshow volt, plane az utolso par adast nezve, aki ferfikent honapokig megallja, majd utolso nap ramegy a csajra...ilyen nincs:)
valoszinusitheto, hogy kapott ezert egy kisebb osszeget, mint ahogy mar elottem is irtak. kulonben rohadt unalmas volt az egesz, vegre tortent valami. fura, hogy pont most...nem? az osszevagas pedig egyertelmuve teszi, hogy mesterseges az egesz. gergo volt sztem a legokosabb a musorban, a tobbi olyan paraszti agyi szinten volt, tehat tenyleg odavalo...

Empty Bee 2016.05.30. 09:20:40

@Biriksz_Krokiksz!: De miért gondoljátok egy csomóan, hogy az RTL-nek annyira fontos, hogy ki nyeri meg, hogy mindenféle nyakatekert fordulatokat szőjön a cselekmény fonalába? Így is-úgy is kifizetik valamelyik nyominak a 20 millát, hol érdekli őket, hogy melyik nyominak megy a pénz? Jöjjön a lóvé a szavazás alatt, oszt jónapot.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 09:22:51

@Hortenzia Schneider: erre válaszoltam, hogy "na ebben nem vagyok olyan biztos:)"
Mármint, hogy 20 millája bánja. Az más kérdés, hogy kinek mennyit ér meg egy karakter ÖNgyilkosság.
Gergő a riportólban mindig kerek mondatokban, szabatosan tudta magát kifejezni. A fináléban viszont, mintha nem ő lett volna. Mint aki egyre antipatikusabbá akar válni. Mondatai tartalmával és azzal a nyökögéssel, ahogy előadta.

Raszputyina 2016.05.30. 09:26:39

Sziasztok, Raszputyina vagyok, történetfüggő. A legócskább filmet is végignézem, mert tudnom kell, hogy mi a vége, még akkor is, ha a rossz, sebtében összebarmolt forgatókönyvek szabályosan kiborítanak. Ha a végjáték nem összeegyeztethető a szereplők karakterével. Mert mi az úristennek mászott volna rá Szintire Gergő az utolsó éjszaka/hajnalban, ha csak azért nem, mert a kreatív stáb előzőleg összehívott egy mítinget a két érintett részvételével, a következő szöveggel: "Rossz hír, hogy a műsort nem ti nyeritek meg, viszont ha bevállaltok egy kis rosszalkodást, akkor nem is kevés pluszpénzt kaptok. Na, megegyeztünk vagy megegyeztünk?" Félreértés ne essék, nem Gábortól sajnálom a nyereményt, kedves, ámde végtelenül egyszerű fiúnak tartom, bár az ő egyetlen próbatétele egész farmbéli élete alatt az volt, hogy önként (de miért?) 5 métert lemászott a kútba és belefingott. Ha valaki, hát ő volt az, aki besunnyogott a döntőbe, nem pedig Gergő, akiről ezt egyes, megalapozott férfi irigységben szenvedő posztírók és kommentelők állítják. Mindenesetre minden jót kívánok neki, remélem, rendeződik az élete, és Kongót innen is puszilom. Az "Aurélió tájidegen" megállapítást pedig utólagos engedelmével alkalomadtán mutatis mutandis használni fogom.

2016.05.30. 09:26:47

@Empty Bee: vmivel magyarázni kell, h hogy lehetett vki ennyire amatőr, h szembemenve a magáról korábban mutatott képpel, utolsó pillanatban ágyba bújik vkivel, akivel korábban minimális kapcsolata volt csak a műsorban.

Berborosz 2016.05.30. 09:27:55

@Biriksz_Krokiksz!: És vitte magával Cintiát is. A különbség annyi, hogy Cinti nem nyerhetett volna.
Remélem én is, hogy nem ingyér' csinálták.

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 09:28:46

@Sanda.Ipse: Te is úgy gondolod , hogy biztosan volt az az összeg amiért korpásodni kezdett a haja? De az a fogadj örökbe arc az nem műmájer volt, az magától jött a fejére.)))

2016.05.30. 09:32:34

@Berber Oroszlán: egyrészt. másrészt meg szintinél nem volt ott a felépített szerelmi szál, mint gergő esetében.

de ahogy jeleztem korábban is, nekem ugyanmindegy volt már, h ki nyer a három közül. reméljük, gabent nem nyúlja le atilla v sanya. de emiatt már főjön az ő feje, az enyém biztos nem fog ;)

2016.05.30. 09:33:28

@Hortenzia Schneider: lehet h csak színészkedett-bohóckodott ;)

valakimás 2016.05.30. 09:33:46

Gergő ez egy drága menet volt,de egy magyar ember igy "ver el" 20 millát :) :) Gratulálok :)

cattaneo 2016.05.30. 09:34:03

Kár bármiféle elemzésbe belekezdeni. Az utolsó napokban egyértelmű lett a manipuláció. Attila az utolsó napján végig fehér trikóban riportozik, eleinte még nagy arccal. Ugyanabban a pózban, fehér atlétában akkor is, miután "kiesett". A párbaj után nem öltözött át, csak egy fekete mellényt kapott magára, így a vesztes nyilatkozat nem akkor készült, hanem előtte! (De ilyen már korábban is látható volt: előtti/utáni nyilatkozatok ugyanabban a pózban és szerkóban.) G+C jelenet és Gábor fohászkodásának összevágása... egy hajnali és egy napközbeni (tűző délelőtti napfény), egyértelmű szembeállítása a karaktereknek. Egyértelmű, hogy az utolsó 4 játékos kapott lelépti pénzt. De ezt elképesztően bénán közvetítették a nézők felé. A műsorvezetők közreműködése ehhez külön katasztófa. Sajnos Fördős Zé karaktergyilkossága (a Konyhafőnök után) is megtörtént ezzel.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 09:35:01

@Infomaniac: mikor tudja, hogy 24 óra múlva megteheti kamerák nélkül? Nemááááá!

2016.05.30. 09:37:50

na, én is kösz mindenkinek mindent, élmény volt! találkozunk ősszel, csók.

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 09:38:37

@Berber Oroszlán: A gyártásvezető kiharcolt az ertéel büdzséjéből másik 20milkát felajánlva cintinek, meg gergőnek, fiftififti alapon, ha ezt megcsinálják, még se kopaszpicsával mennek a fináléból.Gergő meg azért vágott olyan arcot, mert nem mondhatta el senkinek, hogy ez bohockodás volt csak . Szóval az egész farm az volt jó móka.beszoptuk.))

,, 2016.05.30. 09:38:48

@Raszputyina: Szinti nem egyezett volna bele. Egyébként meg rá nézve tök sértő ez a ló nincs jó a szamár fasság, ezt nagyon utálom. Holott sokkal jobb csaj külsőleg-belsőleg, mint Brigi
Másrészt hidd el, nem minden nőnek tetszik Gergő, és igazából nincs miért egy pasinak sem irigynek lennie rá.

penna 2016.05.30. 09:43:00

@Raszputyina: és azt honnan tudta az rtl, hogy nem ők nyernek? esetleg onnan, hogy szavazáskor manipulálja majd a szavazatokat? megérne egy csatornának ennyi szervezést, ennyi embert belevonni egy ilyen álsztori kivitelezésébe, csak azért, hogy Gábor nyerjen? nem mindegy nekik, ki nyer? hiszen, ha használni akarják valamelyiket később más műsorokban, egy vv-ben, Celeb vagyokban, akkor nem tök mindegy, hányadik helyen végzett a Farmon az illető? azt fogják nézni, hogy használni tudják-e a karakterét vagy sem.

arról nem is beszélve, hogy mi van, ha az összeesküvés valamelyik résztvevőjének (a stábból vagy a szereplők közül) pl. eljár a szája, hiába írattak alá valamit. részeg lesz, locsog. vagy meglátja valaki a megállapodást és elviszi a sajtónak. merthogy hivatalos megállapodás nélkül mire fel és hogyan kaptak volna x milliót? fekete pénzből fizette volna a csatorna? és mindezt Gábor győzelméért? kizárt.

egyébként meg valószínűleg ez a Szinti-Gergő-féle jelenet nem is tegnap reggel volt, hanem napokkal előtte, az Attilával való párbaj estéjén és másnap reggel. hiszen végig azt beszéltük itt is, hogy 2-3 nappal előre forgatnak. úgyhogy a párbaj sem szombaton volt, hanem hét közben valamikor. tehát már napokkal előtte közölték velük, hogy úgysem nyernek? én totál nem hiszek ebben az x milliós összeesküvés elméletben. rengeteget manipulál egy csatorna egy ilyen műsornál, de szerintem erre semmi szüksége sem lett volna.

Gergő egyszerűen hozott egy k.va rossz döntést, majd azt, miután az adásban szembesítették vele, képtelen volt bármilyen szinten is normálisan kommunikálni. lefagyott, lebénult.

etikette 2016.05.30. 09:43:06

@sixx: koszonom szepen a vidam pillanatokat es a faradhatalan posztolast neked es irotarsaidnak :) koszonom mindenkinek akikkel a musor ideje alatt szetkommentaltuk az esemenyeket :) szerintem jo volt a farm es bar sosem tudjuk meg pontosan hogy mik zajlottak a hatterben megis ugy gondolom hogy megerte itt lenni :) gondolom lesz meg folytatas igy vagy ugy de a szereplokkel kicsit haknizni kell a csatornanak amig meg emlekszunk rajuk utana ugyis felvaltja oket a kovetkezo csapat. Bizom benne hogy meg olvassuk egymast ;) udv e.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 09:45:59

Na, ennyi volt a Farm, vissza a dolgos hétköznapokba.
Jó volt veletek, de a jövőben asszem elkerülöm a realityket. Túl sok a belenyúlás, amitől még csak izgibb sem lett a műsor.
Remélem, a falusi Forrest Gump ezúttal nem a szteroid piacot fogja élénkíteni.:)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.30. 09:46:35

@sixx: köszi a posztokat mindegyikőtöknek :)

Különösen Dzsubi posztjai nagyon bejöttek most.

captcha 2016.05.30. 09:46:47

Valószínűleg úgy tudták, hogy az utolsó napról már nem készül összefoglaló. Ezért is mondta Cinti a kamera előtt, hogy tőle nem tudja meg Brigi a történteket.

Zorba the Geek 2016.05.30. 09:49:25

Engem lekötött Zé, Freddie Mercury imitátor próbálkozása. Még van mit dolgozni a frizkón, meg a színeken, de határozottan jó az irány!

Sanda.Ipse 2016.05.30. 09:51:54

@sixx: kösz Sixx! Kedvencem voltál...

Sanda.Ipse 2016.05.30. 09:53:21

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: a VV-k annyira bárgyúak, hogy sajnálom rá az időt. Az Au-sat kezdtem nézni, de mikor a műsor fő attrakciója a faszpörgetés volt, ott is hagytam:)

Sanda.Ipse 2016.05.30. 09:55:37

@sixx: off topic: A D.Tóth-féle interjúban kedveltelek meg. (Vigyél magaddal)

tipptipptuti 2016.05.30. 09:56:57

@Spitzbauer: simán csak az volt h a gergőnek a brigi csak szexre kellett meg lamúrkodni h ne csak a kutyával enyelegjen, a felező buli után is csak azért nem dobta a brigit mert kényelmesebb volt folytatni, mint lepattintani magáról amúgy szívesen enyelgő brigit és a love story folytatásában inkább elvolt a langyosban, mint a semmilyenben; a végén meg levezetésképp, feszültségoldásként összebújt az épp bent lévő csajjal, aki előző este felkínálta magát... sztem ehhez nem kellett szerkesztői utasítás, az élet ilyen, a végére kiesett a szende, hűséges jófiú szerepből (mivel nem volt ő szerelmes senkibe) pár percre... és ezt a ziccert kihasználta az rtl... nem a brigi miatt mondta h de hülye vok, hanem mert rájött h a nézőknél ez kivágja a biztosítékot, hiszen eddig ő volt az erkölcsös férfi, a minta férfi...
Megnézte a képet, konstatálta magában h ez a kiscsalád nem ér annyit h ne kufircoljon... és átosont...
A szavazás alatt azért azt mondta h a brigihez szeretne hazamenni és hozzájuk költözni, mert a jófiú szerep ezt kívánta meg...
A szavazás közben látszott rajta h bízik a győzelmében, a végén meg le se tagadhatta volna h mennyire összeomlott... annyira h szánalmasan becsicskult mint ahogy általában szokott...
A sors már csak ilyen, az utolsó percben is kiderülhet h milyen az igazi arca...
A szerkik ennyire jó story-t nem tudtak volna kitalálni... max. lenyúlni vmi külföldi story alapján a történetet... ha előre eltervezett volt a történet, akk láttunk egy filmet... amiről a végén derült ki h kitalált történet... De akk Cinti hogy tudta ilyen jól eljátszani h bízik abban h övé a 20millió és hogy tudott ilyen jól csalódott lenni?

penna 2016.05.30. 09:57:56

én is léptem. vv-t először és utoljára Alekosznál néztem, azt is csak félidőig, a vv nem az én műfajom. a Farmmal bepróbálkoztam, mert láttam benne fantáziát. nagyon nem az lett belőle, ami számítottam, de ezzel együtt végigtoltam. a Farm állatait imádtam, és a táj is gyönyörű szép volt. de mindez nem adott annyit, hogyha netán lesz még ilyen formátum, újra belevágjak.

az öfikért köszönet a szerzőknek. a legtöbb szellemes volt, és jóval érdekesebb, mint maga az adások. :)

Berborosz 2016.05.30. 09:59:39

@penna: A Szinti-Gergő féle jelenet - különösen előre beharangozva - bizonyára nagyon megnövelte a döntő nézettségét. Ez pénzt jelent az RTL-nek, viszont bukást a két szereplőnek. Gergőnek anyagi, Szintinek erkölcsi bukást. Viszont lett miből kifizetni a bukás bérét.

A marhák! Most jut eszembe! Mennyivel nagyobb lett volna Gáborral és Szintivel eljátszatni ugyanazt a jelenetet!

,, 2016.05.30. 10:07:25

@Sanda.Ipse: egy fenét, várunk a vv8-nál, és mindenkit:)

2016.05.30. 10:15:16

@penna: Nem tudni, hogy hogy volt (hogyvolt :-), de azt én meg tudom neked mondani, hogy mi érdeke lehet a szerkesztőségnek az ilyen sztoriban:
- leszarják, hogy ki nyer, ez igaz
- nem szarják le a nézettséget, ez is igaz
- ha nincs nézettség, b@szni köll, ez is igaz
- Gabin a világ minden kincséért sem ment volna bele semmibe, ez is igaz
- maradt két használható karakter a ndöntő nézettségének a biztosításásra, ez is igaz
- a retek jó sok pénzt keresett, csak azzal, hogy ott vártuk (jó sokan) hogy mi lesz/volt
- sokkat több SMS jött, mert a 18-49-es hölgyek büntetni akartak
- ebből Görgő is kapott (remélem)
- meg Szinti is (remélem)

Mrs. Négerhergelő 2016.05.30. 10:27:03

Profi munka volt RTL, főleg a vége!
btw Attila milyen cuccot kapott? Ha lehet , meg kevésbé tűnt ép eszűnek, mint bármikor....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.30. 10:28:54

@Spitzbauer: Re: "- ebből Görgő is kapott (remélem)
- meg Szinti is (remélem)" Tehát ezek szerint a 18-49-es urak is büntetni akartak? :-) Amúgy nem a matatás, száraz kanolás ami engem speciel dühített, hanem az, hogy ezzel tényleg azt kommunikálta Gergő felém (meg gondolom, hogy a nézőtársaim felé is), hogy 10-12 héten keresztül amit romantikázott/grál lovagozott, az egy nagy átverés volt csak, ráadásul igen mérsékelt színészi teljesítmény mellett, ami a romantika szál hitelességét illeti (bár a végén nem szavaztam). Kíváncsi vagyok a Blikk chatre. Nem hiszek egyébként az RTL-nek tulajdonított konteo elméletben, egyszerűen Gergő leblokkolt a műsor végére.

ALOKSAKTWO 2016.05.30. 10:38:55

@VV Erőlegény: Na ebben meg én nem hiszek. Akinek mindig az van a szeme előtt, hogy úszik az adósságban, nincs hova mennie, az nem fogja egy másodpercre sem elfelejteni ezeket. És főleg nem úgy, hogy a kis matatás után szinte azonnal kapcsolt. Ez kizárt dolog. Itt én is azt mondom, vagy azt adták be nekik, hogy az utolsó napból már nem lesznek történések berakva az adásba, vagy valóban vigaszdíjt ajánlottak fel nekik. Mondván vagy a biztos kisebb összeg, vagy semmi. Választhattok. De már igazán mindegy is. Vége van.

2016.05.30. 10:41:59

@VV Erőlegény: Van olyan ismerősöm, aki évekkel ezelőtt szerkesztője volt az egyik nagyon nézett valóságsónak. Ő mondta (részletek nélkül), hogy így megy ez. A "b@szni köll"-t szó szerint idéztem tőle. Nem hiszed, hogy az ország vezető csatornájánál a véletlenre bízzák az végén a nézettséget. Meg a Pókusz, meg a Blikk, az még mind-mind agy újabb bőr lesz erről a sztoritól.

Görgő persze, hogy nem grállovag. Dobtak fel nenkik pénzt ezért, nyugi. Van ilyen haverom, aki nagyon művelt, okos, világlátott, de kb. úgy nyomja, mint Görgő, hogy mindent leszar, nincs 9-5-ig munkája, de azért volt már mind az 5 kontinensen hónapokig, minden napján lesz ahogy lesz, közben azért mindig van egy (vagy 2) jó csaja.

Az egészet talán @Mrs. Négerhergelő: foglata össze a legjobban.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.05.30. 10:43:39

Gergő háromszor baszta el:
1. Mikor látványosan felszabadult, "Körülményesen fogalmazó Brigi" távozása után.

2. Mikor nem vágta le a szakállát, ami jelentősen rontotta az összképet, így a potenciálisan rászavazó nők ezreit tántorította el.

3. És természetesen a Cintia incidens. Ennél nagyobb hülyeséget nem is csinálhatott volna.

Amúgy meg hóthalálmindegy ki nyer, inkább az eddig elvezető út volt a lényeg.
Viszlát a VV-ban.

2016.05.30. 10:46:12

@Bruti: Bruti, te voltál a legjobb. Bocs sixx.

Zephyrous 2016.05.30. 10:51:04

Nem bírom Gergőt egyáltalán, így nem is akarom védeni, de látszott a tegnapi összevágott anyagon, hogy ez csak egy ócska színészi játék volt felsőbb utasításra. Totál hülyének néznek minket a Reteknél, mert Gergő az utolsó 2 napban, 180 fokos fordulatot vett. A Retek büdzséje több milliárd ft (német az anyavállalat), szóval Gaben vitt 20 millát, Szinti-Atti-Gergő hármas valszeg kaptak 10 millát fejenként, amiért játszották az előre megírt forgatókönyvet. Atti csak dagonyázott a sárban az utolsó párbaján, nem is vette túl komolyan, látszott rajta hogy a vereség sem viselte meg. A Gergő-Szinti "szex" reggeli időpontban történt (nem voltak részegek), lehet nem is az utolsó reggelen, hanem már előre felvették, csak bevágták, ahogy a kamu Gaben csúszó imádkozását is, majd ezt gyors vágásokkal drámai zenei aláfestéssel váltogassák, hogy sulykolják a nézőbe: erkölcstelen, rossz VS. hívő, jó. Eléggé manipulatív volt. Annyira senki sem volt szomorú a végén, se csalódott, ki lettek fizetve.

Azt nem értem, miért jó a Reteknek manipulálni az eredményeket, miért nem lehetne tényleg a véletlenre bízni a végét? Összességében nem volt jó a Farm. A castingot elkúrták, túl sok tuja és introvertált ember került be. A felezőbuliig szépen mentek a dolgok, tetszett is. Utána átcsapott az egész wellness Farmba: luxus nyeremények, napi éttermi kaja, stb. Végére már semmit nem dolgoztak, csak elvoltak egész nap.

Mara100 2016.05.30. 11:29:40

Én a lelépési pénzem nem hiszek. 10 éve biztos van VV, az alatt volt minimum 100 játékos több száz alkalmazott biztos kibeszélték volna már. Majkának szerintem még a tv2 fizetne is, hogy írjon erről könyvet.
Szerintem egyszerűen Gergő és Szinti között Brigi kiesése után alakultak a dolgok, aztán rájuk szóltak hogy ezt nem tudják leadni ne csinálják mert Brigi vonalat erősítik aztán úgy voltak ha úgysem adják le miért ne.

pepefi 2016.05.30. 12:08:35

Na én is azt gondolom,hogy jól meg lett szerkesztve ,hogy mi történjen.A kampány filmekből meg teljesen kiderült,hogy kit akarnak győztesnek kihozni.Meg a szöveg környezetből is.A fénypont a bedrogozott nagy magyar Attila,na az csúcs volt.Egy két pszichológus degeszre keresné magát a terápiáján.

miciur 2016.05.30. 12:15:47

@Spitzbauer: nana, és Öcsi a BB2-ben?

12zahra12 2016.05.30. 12:16:06

Már múlt héten egyértelmű volta, hogy Gábor fog nyerni. Már akkor leírtam, hogy miért. Vissza lehet keresni. De tegnap is írtam, hogy felesleges körmöt rágni, mert Gábor fog nyerni.

Ami viszont engem az itteni kommentekben ledöbbent, hogy amennyiben Gergő pénzért játszotta el az utolsó nap a kufircot, akkor már fel is van mentve???
Gondolok itt ilyen kommentekre mint: " Remélem én is, hogy nem ingyér' csinálták."

Hát ha Gergő magától csinálta az is nagyon gáz, de ha ezért pénzt fogadott el, akkor még inkább. Mert ha ezt Attila teszi meg a gátlástalan, mindenkin átgázoló stílusával, akkor még azt mondom belefér a pakliba, mert kinézem belőle, hogy pénzért bármire képes, de Gergő, akinek látszólag voltak elvei, van esze, volt tartása, higgadt, elvileg egyenes és józan gondolkodású az 10 millióért mindezt odadobja és hagyja magát megvásárolni?
A 10 (20 millió) - főleg miután adózni is kell belőle - egy tisztességes panellakásra (sem) elegendő összeg. Ezért a pénzért valaki feladja az elveit, a tisztességét, meg mindent amit képviselt, mert a csatorna felajánl egy összeget, hogy ujjazzon meg egy 20 éves ribancot? Ez komoly? És ezért még fel is mentitek itt???
Még egyszer mondom, ha magától tette akkor is nagyon gáz, de ha pénzért, akkor nálam kevés játékos bukott ekkorát emberileg mint a jószágos kutyás Gergő.

2016.05.30. 12:25:29

@12zahra12: lehet, hogy 35 évesen rájött, hogy az elvért nem mindig adnak neki kenyeret a boltban, meg kutyatápot se és van olyan elv, ami korral el-jár.
Én meg csak akkor bocsájtom meg neki azt a kis műsort, ha pénzért csinálta. Semmilyen más esetben nem volt értelme, sőt kolosszális balek.
Ha ezért nem kaptak pénzt Szintivel, akkor remélem Szinti a műsor végén tökön rúgta.

miciur 2016.05.30. 12:32:02

igazi balfasz, csődtömeg ez a Gergő. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy volt esélye a győzelemre. A környezetemben mindenki a naivnak kinéző, de rendes, dolgos, szerencsés Gábort látta győztesnek. Még Cintiának is előbb adnám oda a fődíjat, mint ennek a szűkszavú, passzív agresszív kutyabuzinak

12zahra12 2016.05.30. 12:42:09

@Neytiri1: Balek akkor volt, amikor Brigi után loholt a részeg tivornyája után. Na akkor volt balek. Ha eladta magát X millióért, akkor meg egyszerűen kiábrándító és az egyik valaha volt legszánalmasabb játékos. A 10 millió elfogy. Gyorsabban mint gondolnád. Utána is kell kenyeret és tápot venni, de a tisztességét örök életre eljátszotta. Nagyon szomorú, ha neked belefér az, hogy koszos X összegért eladod a lelked. Sok mindent elvehetnek az embertől az életben: lakást, állást, vagyontárgyat. De a becsület és a tisztesség nem eladó. Legalábbis szerintem. Főleg nem ribancok ujjazásáért. Mivel a csatorna így is úgy is Gábort akarta nyertesnek, akkor inkább választom azt, hogy leszek 0 forintért második, de azt aki vagyok, vagy amit az életről gondolok, nem adom el. És nagyon remélem, hogy ezt a többség is így gondolja.

knowledge tree 2016.05.30. 12:43:20

@Sanda.Ipse: Forrest Gump alapból falusi volt, úgyhogy ezt nem nevezném telitalálatnak

2016.05.30. 12:45:00

@miciur: Azért a parázna, senkiházi, passzív-aggresszív, ribancujjazó, lusta, kutyabuzi Görgő még így is kapott 2/3 annyi szavazatott mint az agyonhájpolt, szimpatikus, vallásos, vicces, igazszívű, hősszerelmes, szorgalmas Gabin. Egyébként a retek biztos jobban tudja majd használni, spin-offolni a bugyuta kis Gabin-t, mint a hippi-tarinyás Görgőt. Ez volt a cél, és sikerült is bebiztosítani.

Az arcátlan szerkesztői belenyúlások után/közben az ilyen epic történések, mint hogy a metroszexuális gyerek (a nevét sem tudom), aki feladta, így sohasem találkozhatott Gabin-nel, úgy drukkolt és a végén úgy örült, mint Atus. Együtt örjöngtek, amikor kiderült a végeredmény. :-D Ebből a csávóból többet is ki lehetett volna hozni, amíg bent volt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.30. 12:51:52

@Empty Bee: "Jöjjön a lóvé a szavazás alatt"
Ez már nem így van, elég régen volt, amikor még "csilliárdokért" ment az SMS és a csatorna nagyságrendben részesült belőle. Mostanság a normál díjas SMS járja és annak az ára szinte teljesen a szolgáltató zsebében landol. (De az enyimek nemigen szavaztak, mondjuk SMS után sajna nincs is jutalékom.)

Sanda.Ipse 2016.05.30. 12:53:31

@knowledge tree: nem a jelzőt dicsértem kedves barátom, hanem a hasonlatot:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.30. 12:54:46

Nekem nagy csalódás volt a Farm, pedig a lehetőség megvolt.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy melyik műsorral fogják majd ezt is alulmúlni.
Jöjjön a VV8, hátha. Ott úgyis mások az elvárások -legalábbis az enyémek, amik úgysem jönnek be-

Sanda.Ipse 2016.05.30. 12:59:33

@Sanda.Ipse: @12zahra12:
szerinted az én hozzászólásom pl. az általad leírtakat tükrözi?
Idézet belőle: "Már, ha egy karakter öngyilkosságnak van ára. Hülye voltál Gergő fiam, ülj le, egyes!"

2016.05.30. 13:00:28

@Majom1Parádé: 191 Ft+áfa volt az SMS ha jól emléxem. Az adás előtt volt 17.000, valahol írták, mondták. Ha csak 100.000 jött akkor az 19 milla. De nem az a pénz a reteknek, hanem a nézettségi adatokat tudják majd mutogatni a gyógyszergyáraknak, és sok pénzt kérni a reklámért.

CsÁgiiii 2016.05.30. 13:03:23

@12zahra12:

Tökéletes, amit írtál, pontosan ezt gondolom én is

2016.05.30. 13:08:25

@12zahra12: nem vagyunk egyformák. Az én elveimért nem adtak pénzt, de most még nem tudom, hogy az életben milyen elveimet fogja törölni egy kényszer.
Remélem nem kerülök olyan helyzetbe, hogy bármelyiket fel kell adnom. De nem ítélnék el senkit - főleg akihez semmi közöm - azért mert feladja valamelyiket. Ő most lehet, hogy úgy érezte ettől függ a további élete, ha kicsikét is, de van amit megold a kapott pénz.
Ő miért ne dönthetne úgy, hogy van ami fontosabb, mint az elvei? Neki kellett döntenie.
Kíváncsi lettem volna, ha lett volna egy szavazás, hogy "emberek szavazzunk, Gergő feladja az elveit és azt amit képviselt és menjen haza 0 Ft-tal, vagy adja fel az elveit és kap 10 milliót?" hány ember szavazott volna arra, hogy maradjon elves-csóró pasi.
Egyébként biztos voltam abban, hogy azt fogod írni, hogy akkor én is milyen ember vagyok, ha ez belefér.
Az enyémbe úgy gondolom nem fér bele, de ettől még elfogadom, hogy neki igen.
Például, ha a gyerekem éhezne, és nem tudnék máshogy kaját szerezni - előfordulhat ilyen a mai világban -, hogy lopnék neki ennivalót. És ezt most az elveim szerint el sem tudnám képzelni.
Az a reggeli sóhaj, hogy "de hülye vagyok", lehet, hogy nem Brigi miatt volt, hanem azért mert akkor fogta fel, hogy "eladta magát" és reggel tükörbe kell nézni.
Nekünk ez egyébként egy szórakoztató játék volt, mégis milyen sokan, sokféleképpen láttuk, és időnként komolyan is vettük. Neki nem "csak" játék volt.

Rémület 2016.05.30. 13:09:24

@12zahra12: becsület és tisztesség? Mekkora szavak. Komoly, hogy azt gondolod, egy félredugás miatt az ember az élet minden területén lehúzhatja a rolót? Az összetett jellem egy-két-sok hibája felülírja az egy-két-sok erényt? A kutyát nem fogja érdekelni Gergő akciója a további életében. Maximum a csajok óvatosabbak lesznek vele.

2016.05.30. 13:20:05

@Neytiri1: @12zahra12: ja és még annyit, hogy nem szeretnék vitát indítani Veled itt hármunk erkölcséről és elveiről, csak azért válaszoltam, mert én úgy tapasztalom, hogy az élet sok mindent felülír. Én gyerekkoromban például utáltam a tökfőzelék, és most meg nagyon szeretem :D

Alajka Bal 2016.05.30. 13:21:21

Ezt a Henit én szívesen mellbe kúrnám....
Ez a véleményem :D :D

Berborosz 2016.05.30. 13:21:36

@12zahra12: Miért akarta volna a csatorna így is úgy is Gábort nyertesnek, csak ezt nem értem.
A többit értem, csak nem értek vele egyet.

2016.05.30. 13:23:19

@miciur: Azt pont nem néztem. Mit csinált BB2 Öcsi?

2016.05.30. 13:27:47

@Berber Oroszlán: Mint írtam vala, jobban lehet irányítani, nagyobb hülyeségeket fog mondani a Pókuszban, nézd meg a kecskével történt imádkozást: ilyet Görgő nem vállat volna be (ingább a cidáztatást :-)).

És fordítva: Pókuszban/Blikkben a bukott hős, a meggondolatlan-otthontalan macsó. Ez így sokkal érdekesebb, mint hogy nyert a legjobb, de a butuska második (=Gabin) is örül.

Így jobban lehet spin-offol az egészet.

12zahra12 2016.05.30. 13:31:08

@Neytiri1: Most kb. úgy állítod be, mintha Gergő holnap éhenhalna ha nem fogadta volna el az RTL ajánlatát, holott ez nem így van. Nem hülye, biztosan kapott volna a műsor után állást. Kétlem, hogy éhezni fog vagy éhezett volna az árulópénz nélkül. Nem volt kényszerhelyzetben. Ne szépítsük a dolgot. Hogy kinek mi fér bele és mi nem, az neveltetés kérdése és egyéni döntésé.

@Rémület: A nagy szavakat azért használtam, mert Gergő is azzal operált főleg Brigivel szemben. Ő volt a becsület és a tisztesség megtestesítője. Ő állította be így magát nem én. Ezért is írtam, ha Attila adja el magát pénzért, még el is hiszem, mert gátlástalan karakter volt végig. Gergő épp az ellenkezője. Vagy én néztem másik műsort? Igen, vannak dolgok amik mindent felülírnak. Hogy mondja egy példát - ha egy nő elköltözik egy új városba és ott szűznek állítja be magát a közösségben, aztán kiderül róla, hogy korábbi lakhelyén ő volt a város legnagyobb ribanca, akkor az elég sok mindent felülír. Ezzel megdől a becsülete, a szavahihetősége, az egyenessége és még sorolhatnám. Vannak olyan hazugságok ami után az ember elveszít a másik szemében mindent.

VeronikaS 2016.05.30. 13:37:42

Az elvek olyan mint a fing, tartogatja az ember egy darabig, de aztán csak elengedi.

Rémület 2016.05.30. 13:39:36

@12zahra12: Szerintem az számít, hogyan viselkedik az új helyen.

2016.05.30. 13:44:17

@12zahra12: Nem ismered, nem tudod róla, hogy mikor hal éhen, ezt ő tudja, nem te!
De mint írtam, nem folytatom a vitát.
Én egyébként erkölcstelen-nagyszájú-lusta-"20 éves megujjazott ribancnak" drukkoltam és akkor erről már tudhatod is, hogy máshogy látjuk az életet.

miciur 2016.05.30. 13:45:52

@Spitzbauer: buzdította a népet, hogy szavazzanak rá, meg a rokonság is. Igenám, de a BB-ben a szavazással kiszavaztad a játékost, nem benttartottad. Epic FAIL! (sajnos már nincs meg youtubeon:(() "Kiszavazzák BB Öcsit a haverjai
Emlékeznek BB Öcsire? Persze hogy nem, ami nem is meglepő, hiszen az unalmas népművelőkkel és tanítónőkkel (értsd: nem dugnak a kamerák előtt, még akkor sem, amikor a szerkesztők kétségbeesésükben visszaküldik a házba Renatót) operáló Big Borther 2 akkorát bukott, hogy a döntőt a játékosok egy háztartásban élő családtagjain és Tilla bejárónőjén kívül nem látta szinte senki. BB Öcsi mégis médiatörténetet írt, amikor barátai, üzletfelei és rokonsága segítségével véletlenül kiszavaztatta magát a házból.
Hogy hogyan? Hát ugye amíg az akkor már piacvezető Való Világban arra kellett szavazni, akit nem akart kiejteni a közönség, addig a Big Brotherben viszont arra, akit akart. Öcsi barátai pedig ugyan lelkesek voltak, de ezek szerint még a személyes érintettség sem tudta őket rávenni, hogy nézzék a műsort, ezért jóhiszeműen küldtek pár száz sms-t BB Öcsi számára. Ennyi pedig pont elég volt a bukáshoz.
Mindezt Öcsi mesélte el a kiszavazóshow után pár nappal a kamera előtt Tillának, aki pont olyan lenyűgözve, és kicsit értetlenül állt ott, mint Frei Tamás az amerikás magyar arany vécécsészéje előtt." -nem jól emlékeztem, mea culpa, úgy néz ki, csak a haverok baszták el neki, bár valamiért nekem az volt meg, hogy ő maga is. (elég bugyuta játékos volt)

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 13:47:19

@VeronikaS: :-DDD Akkor Gábor nagyon sok elvét elengedte , fingott mint a szakadtló ))gazdaszoba, zoknimosás a fürdőbe, kútba stb

Janossz 2016.05.30. 13:55:16

@VeronikaS:
*
A vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van saját, és senki sem kíváncsi a máséra.
Kurt Vonnegut

2016.05.30. 13:56:13

@miciur: Köszönöm, még így látatlanban is teszik!
Már alig várom a VV8-at by BB. Az utóbbi VV-kben mindig volt örömöm, mert Alekosznak, Aurelionak drukkoltam, és Dinka ellen. Az egyetlen kaQkktojás Attila volt, mert egy féregnek tartottam, de mostmár belátom, hogy mennyire profin csinálta, és ez szimpatikus.

Janossz 2016.05.30. 14:05:29

@Hortenzia Schneider: Arról nem tehet szegény. A malac indítótáp volt az oka, egyszer kitárgyalták az edző sporttárssal. Még szerencse, hogy más nem távozott időnként a habtestéből.

Berborosz 2016.05.30. 14:06:20

@Spitzbauer: Ha nem győz, akkor is használhatják, amire akarják, annyi hülyeséget mondatnak vele, amennyi a csövön kifér...
Lám, itt a győztes hülye, ez csak egy műsor.
Itt egy hülye, aki a Farm-ban második volt, ez még évekig mehet.

2016.05.30. 14:15:52

@Berber Oroszlán: Lehet, hogy megkérdezték, ki mire költené a nyereményt, és Gabin rugalmasabb volt abban, hogy ezt a kanális nyomonkövesse a Pókuszban. Ahogy nézem ezt a Görgő gyereket, simán benyögte, hogy semmi közük hozzá, vagy hogy Brigire; szintén Qka, ha a Pókuszt nézed. Sokkal érdekesebb, hogy kirúgja-e Brigi...

Ha nem így csinálták a szerkesztők, és csak én fantáziálok, várom a megkereséseket a kreatív tanácsadói státuszra a további valóságsókhoz :-))) Nehogy! :-)))))

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 14:22:10

@Janossz:))))) Óhh bmeg !!könnyesre röhögtem magam :-DDD

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.05.30. 14:30:47

No akkor jó helyre ment a pénz. Gergőt meg nem foglya kiszipolyozni az a ribi, bár lehet van olyan szipoly amit azért szeretne a Gergő.

diómió 2016.05.30. 14:34:23

Szerintem majd tisztábban látunk, ha ezek a szereplők a későbbiekben felbukkannak ilyen olyan RTL műsorokban. Kire, miért, miben számítanak, számítottak, stb. Nekem is hihetetlen ez az utolsó napi teljes párfordulás."0 millát nem ad az ember azért, hogy kiverjék a farkát. Ha ez lett volna az igénye, 2 nap múlva 1 millából 3-an nyújtottak volna neki extra profi szolgáltatást. A kényszeredett arckifejezés, a tőmondatok, a tőle idegen kifejezések nekem is azt erősítik, hogy valami nagyon nem volt rendben. És mi van, ha valóban rtl nyomásra volt Brigi, és nem jelentett semmit. És az utolsó napra feszkó oldásra Szinti és Gergő összejött úgy, hogy azt ígérték nekik, nem lesz összefoglaló. Ezért mondta Szinti, amit.De túl jó volt a sztori és a rtl nem hagyta ki,itt viszont Gergő -joggal- teljesen padlóra került, hiszen a kötelezően lejátszott szerepét arcul csapta úgy, hogy nem csak a pénz, de a becsület is oda lett.Mindegy, Gaben vitt 20 milkót-nem sajnálom tőle,remélem Gergő és Szinti valahogy kárpótlást kap vagy kapott, Briginek pedig nem ártott egy kis lecke ha szerep volt, ha nem- a stílusa miatt. Jó volt veletek,köszi az összefoglalókat és a hozzászólásokat is.

Raszputyina 2016.05.30. 14:34:57

@12zahra12: Kényszerhelyzetben volt. Állást biztos kap, se Kongó, sem pedig ő nem fog éhezni, lakni is tud majd valahol, de a diákhitelt csak ebből a pénzből tudja kifizetni. Szerintem teljes mértékben tudatában volt mindennek a végén, ezért volt olyan az arca, mintha maszk merevedett volna rá. 3 nap, egy hét múlva már senki sem fog erre emlékezni, viszont a hitel nem nyomasztja többé. Szégyellje magát az RTL, hogy kihasználja más nyomorúságát. Gergő úgy is szégyellni fogja magát egy darabig.

diómió 2016.05.30. 14:38:45

Még annyit. Furcsa volt, hogy az Attila-Szinti párbajt Gergő és Gábor nem nézhette meg, nem szurkolhatott, az ő döntőjükön viszont Attila úgy kampányolhatott,, hogy többször hányingerem lett.Sajnos a vége rosszabb lett, mint az egész, pedig nehéz lehetett felülmúlni.....:-(

Janossz 2016.05.30. 14:40:47

Teljesen logikus volt volt a Gabi gyerek győzelme.
Hatalmas igény van a buta karakterekre. Győzike meg Berki országában.
Mert a butákat olyan jó nézni, nézd, ez még hülyébb, mint én vagyok!
Egy 80-as IQ-val nincs is nagyobb gyönyörűség, mint egy hatvanast körberöhögni.
Szóval van rájuk igény.
A párbajok is olyan túlkoreografáltak voltak, túlontúl erőcentrikusan.
Lehetett volna egy kis kreativitást belevinni: Ez a feladat, itt egy csomó eszköz, szerszám, oldd meg!
Sokkal érdekesebb lett volna.
Sajnálom Gergőt, elég értelmes figura volt, nélküle a másik három döntős azóta számolná, hány liter víz egy köbméter.

Cérnahuszár 2016.05.30. 14:51:12

kicsit drága felvétel lett volna az rtl-nek hogy fizessen gergőnek meg cintinek 10-10 millát XD
nincs az a csatorna aki meg nem térülő befektetést csinál, 20 millát kidobni 20 perces anyagért...
amikor 20 millát fizet azért hogy 14 ember 2 és fél hónapig szerepeljen
ezek önként és dalolva estek pofára

Post Modern Prometheus 2016.05.30. 15:06:54

Ugyan nem voltam aktív tag a műsor alatt (főleg, hogy az elmúlt talán 1-1,5 hónapot már nem is néztem, csak hébe-hóba 1-1 részt, de hv-t mindig olvastam :3 ), azért sajnálom, hogy vége, szerettem olvasni egyrészt az összefoglalókat (köszi Sixx, Bruti, Chat Géza és a többiek), másrészt a ti elemzéseiteket :D
Ha hamarabb nem (Ádám keresi Évát), akkor ősszel folyt.köv.

Dirty Lyle 2016.05.30. 15:07:45

@VeronikaS: ha kijön, akkor egy darabig büdös lesz az ember körül. Meg van hogy amit fingnak gondolt az ember, az bizony szar.

2016.05.30. 15:44:56

@Cérnahuszár: Lehet, hogy csak 9.8 millát kapott, vagy 5 millát. De nehogy azt hidd, hogy a reteknek 20 milla pénz: a Friderikusz (bár az csiga2 volt) valami 30 milliót kért adásonként, és nem hiszem, hogy az Összezárva Fidibusszal egyetlen adása is elérte a Farm döntőjének nézettségét.
Ne legyetek már ilyen kishitűek !!! :-)))

polpetti 2016.05.30. 15:54:16

@Spitzbauer: A Farm sem szállt el nézettségileg. 900 ezren nézték a tegnapi adást, kikapott a Nagy Duettől. Pedig ezerrel nyomta a bulvár is a döntőt, a csatornáról nem is beszélve. Na, most ezek után el lehet képzelni, milyen "hatalmas" nézettséggel futott napiban a műsor. Elég beszédes, hogy a kezdéshez képest 50%-ot esett a nézettsége. Nem túl rózsás.

Kókadt Cukkini 2016.05.30. 15:59:13

@loholka: Én az összes hozzászólásodat elolvastam ezzel a műsorral kapcsolatban és ugyan nem szoktam ilyet kijelenteni, de számomra egyértelmű, hogy neked savanyú a szőlő.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 16:13:21

Még egy utolsó, aztán végeztem a Farmmal.
Gergőt a Kínában megrendezett Játék határok nélkül c. műsorban ismertem meg. A legutóbbi történések annyira szürreálisak voltak beleértve a finálét is, hogy bizton állíthatom, ez nem az a tökös Dániel Gergő volt, akit megismertem annak idején. (Mondjuk a Ribitta féle románc sem).
Lehet, hogy az utolsó 24 órában csak a klónja volt jelen?:)

Krétagarbó 2016.05.30. 16:31:14

@captcha: Sztem is ez lehet, azt hitték, ez már nem lesz műsorban. Aztán kicsit megtréfálták őket...

diómió 2016.05.30. 16:32:35

@Sanda.Ipse: Én nem ismertem előtte, de nekem sem stimmel ez a gyors "arculat váltás" Biztos, hogy valami olyat kellett tennie, ami nagyon kényelmetlen volt a számára. Ha már így alakult,remélem, megkérte az árát.

Kongó 2016.05.30. 16:38:39

@Janossz:
Igazad van mindenben.Én is sajnálom Gergőt!, mert egy jól nevelt, okos ember.Szereti a gyerekeket és persze imádja Kongót.A kutya az ember legjobb barátja, ez így igaz!Nem sajnálom a pénzt Gábortól (Gagyás Tóditól) csak Gergő jobban megérdemelte volna.Itt egy olyan embernek kellet volna nyernie akiből jó farmer válna (vagyis Gergő)nem olyannak akin jót röhögünk, mert baromi nagy IQ bajnok.Nem baj, mert nem biztos, hogy a győztes lesz a sikeres ember az életben.Volt már rá példa nem is egy.

Cimili 2016.05.30. 16:42:42

@sixx: Nagyon köszönöm a posztokat neked is és a többieknek is!:)

2bullfighter2 2016.05.30. 16:49:06

Nem sokat kommenteletem az évad alatt, de a végére befutottam elköszönni.
Ebből a műsorból sokkal többet ki lehetett volna hozni. Jóval többet vártam tőle és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
Ami mellett még nem tudok elmenni szó nélkül, hogy egyszerűen elkap a hányinger, akárhányszor meglátom Aureliot. Ez a marha is mindent megcsinál pénzért. Még a tehénnek is odalógatja a pöcsét.
Amikor bement mentorkodni, nagy hévvel elmondta 28-szor, hogy mennyire szeret mindenkit ott bent. Pedig a bemenetele előtt pár nappal faszszopózta le nyilvánosan a Fb oldalán Attilát. Tegnap pedig a Gábort biztató videójában patkányozta Gergőt és Cintit, sőt Gergőnek még a videó fölé oda is írta, hogy mehet a gülüszemű anyjához.
Nem találok szavakat sokszor arra, hogy mekkora tapló ez a gyerek. És ilyen szarházit tömnek még lovéval az RTL-nél. Buta mint a segg, ordít mint a fába szorult féreg és az öreganyját is eladja 2 perc médiaszereplésért. Kifordul a belem tőle.
@Janossz: Teljesen egyetértek. Azért van sikere a hülyéknek, mert sokan örülni tudnak, hogy vannak még náluk is ostobábbak. Az egész társadalmat nézve, viszont ez rohadt nagy szegénységi bizonyítvány. Semmihez nem kell ész, elég, ha pörgeted a farkad vagy belefingasz egy kútba és tiéd a lové.

fáncsi28 2016.05.30. 16:55:22

Nagyon fapados kis finálé volt ez. A két műsorvezető vállalhatatlan, annak ellenére, hogy épp most olvastam, hogy F9 Anikó fogja vezetni az X-Faktort. Azt már biztos, hogy nem fogom nézni, már csak a mentorok miatt se.
Attila megint hozta az elviselhetetlen elmeroggyant formáját. Ez vagy tényleg egy tébolyodott, vagy nagyon ütős cuccot szed, de akkor abból én is kérek. Csodálkoztam, hogy nem szedálták le a műsor előtt, de még ott se nagyon szóltak rá.
Dóriban nagyot csalódtam. A műsor elején a régi lakók hangosan drukkoltak, és egyértelműen le lehetett olvasni Dóri szájáról, hogy ő is "Gábor"-t kiabál.
Magáról az eredményről nemigen szólnék, mert nekem valahogy nem tűnik tisztának a dolog, de ezt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt a háttérben. Gergőnek drukkoltam, de sejteni lehetett sok dologból, hogy Gáborral fogják megnyeretni.
Fentebb valaki azt írta, hogy Attila szerződést kapott. Milyet??? Mert azt a műsort fogom nagyon messzire elkerülni.

Alajka Bal 2016.05.30. 16:57:14

Hajrá GERGŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ !!!
Szerintem Gergő fogy győzni !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.30. 16:58:28

@Krétagarbó: Akkor az még szánalmasabb szerintem...

slara 2016.05.30. 17:01:59

@fáncsi28: Dóri sztem sokkot kapott a Szintis liezonon... hirtelen Gábor jött ki a torkán, nem épp szeretetből ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.30. 17:04:01

@Sanda.Ipse: Köszi a coming outot. :-) Én is sajnálom Gergőt, de azért ő már meglehetősen felnőtt férfi.... Furcsa, hogy Gáborról alig kommentel valaki....

fáncsi28 2016.05.30. 17:09:35

@slara: Ez még a legelején volt, még mielőtt levetítették volna a Szintis videót. Ha utána történt volna, talán értem. De még előtte volt, hogy bármit is tudtak volna a történtekről. Ezért is akadtam ki nagyon.

Empty Bee 2016.05.30. 17:13:15

@Sanda.Ipse: A szerelem (és a pina) öl, butít, nyomorba dönt. Tökösebb csávók is estek már áldozatul a nuni oltárán.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 17:20:13

@fáncsi28: a média viszont már tele volt vele.

Krétagarbó 2016.05.30. 17:20:34

@Spitzbauer: Fridinek azt a műsorát kifejezetten sajnáltam, hogy félbeszakadt. Nagyon tetszett a formátum is, meg általában Fridi műsorvezetése is.

Sanda.Ipse 2016.05.30. 17:31:42

Egyetlen logikus magyarázat van Gergővel kapcsolatban: ő ebben a műsorban nem játékos volt, hanem megfelelő gázsiért szereplő. Feladata volt "tökösnek" lenni, végig benn maradni, de nagyon nem előtérbe helyezni magát, vinni egy (majd mégegy) csajos szálat, de a fődíj természetesen nem lehetett övé, ezért az utolsó pillanatban antipatikussá kellett tenni a figuráját és úgy viselkedni, hogy Ribitta se akarja hazavinni őt.
Ennyire jutottam. Vagy megtudom egyszer vagy sem...:)

2016.05.30. 17:32:36

@polpetti: Ez még inkább azt mondatja velem, hogy a nézettségre égető szüksége volt a reteknek. Ha ez nem lett volna, akkor fele ennyien nézték volna. És nem az a 20 perc, ami miatt megérte, hanem amiatt az 1 nap miatt, amely az előzetestől a döntőig eltelt. Hiszen, akit kicsit is érdekelt a sztori, az előzetes után biztos odakapcsolt.

Egyébként meg, tényleg szíve joga mindenkinek azt hinni, hogy Görgőben annyi önfegyelem nem volt 10 hét után (ami alatt végig csak játszotta magát hallatlan önfegyelemmel ugyanezen mindenkik szerint), hogy ne szexualizálja meg Szintit minden előzmény nélkül, és szintén minden előzmény nélkül kockáztassa a nyereményt. Én tényleg nehezen tudom elhinni, hogy nem volt semmi utasítás/háttéralku.

Mondjuk, azt is el tudom képzelni, hogy akinek nem volt szimpi Görgő, annak kényelmesebb azt hinni, hogy ilyen hülye (lett az utolsó napra).

De nem filozofálok itt tovább, viszlát a VV8-nál.

2016.05.30. 17:33:22

@Krétagarbó: Ahogy itt újjaban "mondják": EKG :-))

slara 2016.05.30. 17:33:31

@fáncsi28: jájj, de ezt már szombaton beharangozták... tudta ő ;)

Alajka Bal 2016.05.30. 17:34:21

@Sanda.Ipse: Ez számomra megnyugtató magyarázat lenne...
Gergőről tudom elhinni legkevésbé, hogy nem tud parancsolni a farkának !
Ráadásul egy ilyen cintis kézi maszatolásért.....

Avanivi 2016.05.30. 17:34:59

@fáncsi28: A neten egy napja fent volt már a Gergő-Szinti videó.

Cérnahuszár 2016.05.30. 17:36:28

@Sanda.Ipse: ha az lett volna a feladata hogy tökös legyen, miért volt a szenvedgetés brigivel?
az minden volt csak tökösség nem
meg érkezett bőven olyan kifogás is hogy nem csinált semmit csak elkerült és tujáskodott
introvertált-nem beszél...
stb.

Janossz 2016.05.30. 17:37:26

@Krétagarbó: Van másiiik! Illetve volt csak.... Mit gondolsz, hogy állhat Csányi Vilmos ismertsége Kútbafingó Gáboré mellett? :-)

2016.05.30. 17:37:27

@Krétagarbó: Erről az jut eszembe, hogy a kis krokodil leharapja a kis elefánt ormányát a játszótéren, mire az megkérdezi: ez most vicc volt, vagy komoly? A kiskrokodil az ormánnyal a szájában válaszol: Hát persze, hogy komoly. Mire a kis elefánt: Oké, mert azért viccnek elég durva lett volna....

Sanda.Ipse 2016.05.30. 17:40:29

@Cérnahuszár: mégsem merte kihívni párbajra senki, de még jelet tenni rá sem.:)
A munkában odatette magát, védettségi versenyeket megnyerte, páros versenyt Dórival megnyerte. Tehát nem csak egy sarokban ült...

Janossz 2016.05.30. 17:44:27

Na, nekem ennyi volt a valóságshow-életem. Mindeddig szűz voltam ezektől a marhaságoktól, ezt a szériát meg a tanyagazda-lényem diktálta, mondom, megnézzük, mit alakítanak ott a még nálam is tehetségtelenebbek. ( Tisztára, mint a hülye néz hülyébbet felállás :-) )
Aztán, mint aki belelépett, pedig hát lehetett volna hagyni a fenébe egy hét után.
Olyan, mint a dohányzás, elkezded, aztán úgy maradsz. No ilyen élményekért biztos nem fogom még egyszer elkezdeni.
Ti meg azt csinálok, amit akartok, megjegyzem, harminc csatornából azért minden időpillanatban van jobb választás.

,, 2016.05.30. 17:49:02

Alix coming outjáról nem maradtam le?

ALOKSAKTWO 2016.05.30. 17:51:05

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Nem. Én is azt várnám. De szerintem nem lesz belőle semmi.

Cérnahuszár 2016.05.30. 17:51:50

@Sanda.Ipse: hogyan hívták volna ha zsinórban megnyerte a védettséget?
nem arról volt szó hogy nem merik :P

Alajka Bal 2016.05.30. 17:56:02

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nem láttam hogy lett volna....
Pedig én is várom türelmetlenül :Ö

Alajka Bal 2016.05.30. 17:56:13

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nem láttam hogy lett volna....
Pedig én is várom türelmetlenül :Ö

slara 2016.05.30. 18:13:53

megtörtént, hát megtörtént... nekem inkább az nem tetszett ahogy kommentálta Gergő...nem kicsit lealázta vele Szintit..

Alajka Bal 2016.05.30. 18:19:15

@slara: Utáltam Cintit is meg Brigit is... Szóval jól tette Geri hogy mindkettőt a sárba döngölte, ahová valók ! :D :D

,, 2016.05.30. 18:25:17

@captcha: alapvetően én is ezt a magyarázatot tartom valószínűnek, DE
2 kérdés itt is megmarad:
1. miért nem láttunk bármilyen előzményt? megértem h eddig is vonzódtak egymáshoz, de ebből semmit nem láttunk, és a retek nem olyan aki ezt kihagyná, hacsak nem szándékosan, de a "szerelmi háromszög" blikk címlapon kiváló reklám lett volna, egy ziccer, szóval nem értem...
2. miért elégedtek meg a kézimunkával, miért nem dugtak akkor már?

2016.05.30. 18:27:23

@Alajka Bal: én a szomszéd kutyáját utálom, mert mindig ugat, meg a piszkefőzeléket. Sárba velük! :D

ALOKSAKTWO 2016.05.30. 18:28:06

@Cérnahuszár: Komolyan nem vagy semmi. :D Akkor ezek szerint, te is úgy gondolod, el kellett volna veszítenie a védettségi játékokat. :DDD XDDD Jézusom. Ezt nem hiszem el. És ugye az utolsó párbaj előtt, nem is Atti volt az aki fennhangon hangoztatta, hogy ha nem lesz védett Gergő, akkor kihívná. Nos nem volt védett, mégsem tette. Mert egy ....... alak volt. De persze ezt is mindjárt megmagyarázod nekem, egy teóriáddal. :DDD XDDD
Na nekem ebből elég volt végérvényesen. Sziasztok. Léptem. Talán majd a VV8-ra de még ebben sem vagyok biztos.

Cérnahuszár 2016.05.30. 18:32:57

@ALOKSAKTWO: nem gondolok ilyet, ezt te gondolod.
csupán arra érveltem hogy nem gergőtől féltek, hanem ki sem tudták hívni.

attila meg az utolsó párbajon ki sem hívhatta, be sem bizonyíthatta vagy bukhatta a szavát, hiszen cinti volt a kihívó
tudtok ám csúsztatni.-

slara 2016.05.30. 18:35:22

@Alajka Bal: tudom...Te Heni mellei között akartál légszomjat kapni...olvastam ;) ;)

slara 2016.05.30. 18:38:23

@ALOKSAKTWO: hahó, ez csak egy média sztár csinálo (nagyon nevetek) műsor, emiatt nehogy Rivotrilt ragadj! ;)

Queen Alix 2016.05.30. 18:41:38

Énm éreztem,sőt tudtam,hogy Gabené lesz a főség
véleményem szerint Gergő korábban vesztett,minthogy Cintit megcsinálta volna.
hellyel közzel úghy lett ahogy éreztem,bár pár versenyzőnél..
Danit szerintem tovább akarták tartani,mint generátort,viszont Dancika nem felelt meg. Sajnálom,mert kiváncsi lettem volna fejlődésére
Terhes Tina..ugye ő semmi,mert kb csak a WC-n ült,és hegelt olvasott
Attila: ö beváltotta az elvárásaim,őt az első 5-be vártam, viszont a győzelmet nem éreztem felé.és jól tettem.
Brigi: bevallom nekem ő apró csalódás volt,más karaktert vártam.
Cintia: őt is az első 3-ba vártam, és jól tettem)csajszik közül ő volt a legjobb)
Dia: nekem ő kissé beszürkült egy idő után
Dóri: ő is az elvárásaimnak megfelelően teljesített.
Gergő: eléggé túl volt hypolva..nem Cinti miatt vesztett,és nem a Brigi románc miatt
Heni: túlzásba vitte,merő jóakaratból,de igen.kissé sajnáltam
Laura: ma is azt gondolom,hogy ő nem volt valódi
Márk: mást vártam, nem a kisfiút,hanem azt aki csapja a szelet az idősebb nőknek
Norbi. túl macsó volt...
Sándor: középmezöny,és helyesen
Sanya: ő jól játszott,önazonosan,de a győzelmet nem adtam volna neki
Vivi: aranyos volt

Queen Alix 2016.05.30. 18:42:45

@slara: Á tök hülyeség,szerintem full nem emlékezne semmire,és semmi élvezet...szerinrtem tökre szívás a légszomj

slara 2016.05.30. 18:50:08

@Queen Alix: na most 1 et értek veled (nem légszomjügyileg) sztem sem Szinti miatt nem lett befutó!

Mara100 2016.05.30. 18:51:52

@miciur: BB. Öcsivolt az aki nőnapkor minek nőnek boltod névnapot kívánt a riport szobában és baromira szőrös volt.

slara 2016.05.30. 18:52:47

@Queen Alix: tartom h Ribirobogó miatt!

Queen Alix 2016.05.30. 18:54:29

@slara: de nem azért,amiért hiszed:)

slara 2016.05.30. 18:59:41

@Queen Alix: akkor csak hagyd nyugodtan, hogy félreértelmezzem a valóságból érkezett ingereket! ;)

Mara100 2016.05.30. 19:02:49

Fókuszban most mutatják a farm döntött.

Empty Bee 2016.05.30. 19:03:08

@Sanda.Ipse: Kérdezd meg Gergőtől :D

Queen Alix 2016.05.30. 19:03:24

@slara: szerintem sokaknak nem tetszett,hogy dobta a csajt..tudom fura..de több info van

Mara100 2016.05.30. 19:07:45

Gábor most nyilatkozta, hogy a nagypapája sírkövét akarja megcsináltatni a nyereményből. Jó helyre került a pénz, szerintem nem fogja hülyeségekre elverni.

Queen Alix 2016.05.30. 19:07:54

na de hol van alajka?

slara 2016.05.30. 19:10:21

@Queen Alix: halljuk, halljuk, töltünk egy bodzás limonádét, hátradőlünk, és isszuk szavaid! ;)

Queen Alix 2016.05.30. 19:12:21

@slara: na azért minden infot nem osztok meg:) de amikor Brigi kiesett,akkor több helyen olvastam,hogy támadták gergőt,hogy miért nem támogatta,meg milyen meg ilyen

2016.05.30. 19:12:52

@Mara100: :DDDDDD meg gyereket fog segíteni a pénz egy jó részéből - mondta még.
Annyira jó ember...
Mosolygott közben? Mert egyszer mondta, hogy ha mosolyog nem tudják, hogy igazat mond vagy hazudik, és inkább ilyen legyen, mint alkoholista.

slara 2016.05.30. 19:17:23

@Queen Alix: minek kellett volna támogatni? Ribirobogó józanul esett ki, ragyogóan közelítette meg a szekeret ;)

Queen Alix 2016.05.30. 19:19:25

@slara: nem mondtam hogy kellett volna,de szerinem sokaknak ott esett Gergő ki a pixisből

Raszputyina 2016.05.30. 19:29:05

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Pont erre gondoltam én is nemrég, csak nem mertem leírni, hátha perverznek tűnök. :))

slara 2016.05.30. 19:29:54

@Queen Alix: Ribirobogót nem tudtam megkedvelni, felőlem perui levest is csinálhatott volna belőle ;)

Chuck Νorris 2016.05.30. 19:51:27

most hallottam egy retkes cimbimtöl, hogy a farm valójában csak egy igényfelmérés volt az RTL klubnál, mert tervbe van öszre egy napi rendszerességgel megjelenő - Éjjel-Nappal Pusztavacs cimü müsor.

Cimili 2016.05.30. 19:52:26

Örülök, h Gabesz nyert és tökre nem érdekel, h mikor pártoltak el Geritől a szavazók. A lényeg, h elpártoltak. És az sem érdekel, h vígszínházast játszott-e az uccsó napokban és, h kapott-e ezért kárpótlást a rötöeltől, vagy ahogy itt olvastam valakitől, h beépített ember lehetett. Ez sem érdekel, mivel engem egyáltalán nem szórakoztatott. Nem mondom, h tuja volt, mert nem volt az, simán csak unalmas volt számomra.

Cimili 2016.05.30. 19:54:01

@Chuck Νorris: Nézni fogom, ha te leszel a kreatív főmufti.:)

Cimili 2016.05.30. 19:54:46

@Commodore: Lécci közvetítsd! :)

Queen Alix 2016.05.30. 19:54:52

@Cimili: szerintem nem volt valódi

Őzláb Gida 2016.05.30. 20:01:40

@Cérnahuszár: azért a védettségek előtt volt pár lehetőség...

Queen Alix 2016.05.30. 20:01:57

@Cimili: Ja,igen. Nem vagyok meleg:) (coming out)

ALOKSAKTWO 2016.05.30. 20:19:07

@Cérnahuszár: Persze, én mindig csúsztatok. Te meg vagy az igazmondó juhász. Na hagyjál már. @slara: Szedne a f....m ilyet emiatt. Ugye csak vicceltél? Nagyon remélem.

ALOKSAKTWO 2016.05.30. 20:23:53

@Queen Alix: Erre vártam egész nap? Ez komoly? :)) Na ekkorát rég csalódtam. :D @Őzláb Gida: Ne menj bele. Úgy vót ahogy ők mondják. :) @Cimili: Végül is engem sem zavar hogy Gábor nyerte. Jókat nevettünk rajta. És noha ő sem ment bele a konfliktusokba, őt sem merte senki kihívni párbajra, ugye bár!!!! ennek ellenére szimpatikusnak találtam. A barátnője, és a családja is aranyos volt. Remélem oda figyelnek majd rá, nehogy valami hülyeségre költse el a pénzt. Ha ügyesen használja, akkor megindulhat az életben, értem itt a barátnővel közös életre. És menjenek csak el pár szép helyre. Élvezzék az életet.

Cimili 2016.05.30. 20:32:47

@Queen Alix: Ha gondolod, addig elfordulunk.:)

Queen Alix 2016.05.30. 20:43:06

Én vagyok az elveszett

Perspektíva 2016.05.30. 20:51:02

@Queen Alix: Ez ilyen rtles időhúzás:))

2016.05.30. 20:53:14

@Queen Alix: az az elveszett, akit én keresek? A csúcsmenis királylány? :)

Cérnahuszár 2016.05.30. 21:00:57

@ALOKSAKTWO: gúnyolódj csak, egészségedre

sixx · http://comment.blog.hu 2016.05.30. 21:02:04

@Spitzbauer: nekem mindegyik tetszett, a sajátjaim nem annyira, ez most nem hozta ki belőlem az állatot annyira, mint az Éden.

Cérnahuszár 2016.05.30. 21:02:23

@Őzláb Gida: de utána hány párbajon át nem?
azt is más sarának tenni...

Queen Alix 2016.05.30. 21:10:12

egyébként jó kis műsor volt. szerintem egy szerepjátékos realty kéne

Cimili 2016.05.30. 21:11:01

@sixx: Ne szerénykedj, jók voltak nagyon! Az elsőzések meg hatalmasok! S egyúttal azt is szeretném megköszönni, hogy elnézted a sok offolást és nem vágtál ki minket! :)

slara 2016.05.30. 21:26:23

@sixx: untad mint a picsafüst....jelzem, mi is ;) Brutit nyalintom, kedvencem volt! ;)

kaqxar007 2016.05.30. 21:28:22

na vege, koszonjuk sixx, es a futottak meg hv irok :oP . kedves kommentelo tarsak, akkor ezzel ennyi , latlak titeket a vv8-nal , ha lesz online qkolas akkor tobbet, ha nem akkor kevesebbet.

szasz mindenki, jo nyarat :o))

sixx · http://comment.blog.hu 2016.05.30. 21:30:28

@kaqxar007: mi az hogy futottak még hv írók? ez gyökérség volt.

slara 2016.05.30. 21:34:10

@sixx: ami lemaradt... untuk, de a legjobbat hoztátok ki belőle! jók voltatok, szellemesek, köszönöm! sixx, Te isten vagy, ezt tudod, Bruti meg szerelem;)

kaqxar007 2016.05.30. 21:40:53

@sixx: ez konkretan velemeny volt, sose nezem meg ,h ki irta a hv-t , amikor te irtad azt onnan tudtam, h kb a masodik-harmadik sor magassagaban hangosan felrohogtem, a tobbieket is elolvastam, de a tieidnek van valami "je ne sais quoi"-ja amit a tobbiek nalam nem ernek el.
olyan ez a "futottak meg" mint a hogy a F1 pilotak hivjak a masodik helyezettet :o))
nem az elso "gyokerseg" amit ide leirtam, majd megprobalok nem rosszul aludni miatta.

Krétagarbó 2016.05.30. 21:48:19

@Spitzbauer: ennyike úgymond:) viszlát a VV8-ig!

Krétagarbó 2016.05.30. 21:50:53

@Janossz: én próbálok naiv maradni, és azt hinni, hogy Csányit is ismerik sokan. (Na nem a bankárt és nem is a színészt:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.30. 22:03:12

@Queen Alix: Esküszöm, hogy nem! :-) Ha egy mondatban kell összefoglalnom a castingról a véleményem, akkor Dórin kívül egyikkel sem tudtam volna azonosulni, Dóri viszont valóban unalmas volt. :-) Na jó, Gábor és Attila jó választás volt, és talán még Sanya is egy érdekes szereplő volt a casting szempontjából, ezt akkor is így látom, ha az utolsó kettő rettenetesen irritáló volt! A többi gyakorlatilag szerintem casting selejt . A Farm formátumot nem lett volna szabad VV-síteni, viszont sokkal jobb karakterekkel kellett volna feltölteni a műsort, de jól megdolgoztatni (és valamennyire átformálni őket jellemben). Különösen a női mezőny volt gyenge...

Berborosz 2016.05.30. 22:08:15

@Neytiri1: Nem @Queen Alix: !
Akit te keresel, itt találod:
blog.hu/user/490751/tab/activity

Berborosz 2016.05.30. 22:12:51

@Neytiri1: Legalábbis tegnap még ott volt.

E-Sz-A 2016.05.30. 22:36:14

Amúgy annál gusztustalanabb dolgot, minthogy valakinek az imádsága alá ezt vágják be... még kertévés is szemmel is legalja, és ez nem prüdéria. Mondjuk sixxtől nem is vártam mást, minthogy felmagasztalja ezt az olcsó hatásvadász húzást. Amúgy Gaben akkor is hálát adott, amikor megnyerte, és megfogadta, hogy többet jár templomba majd, szóval akár őszinte is lehetett az imája.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.05.30. 22:42:34

@E-Sz-A: ó, nem akarsz menni a faszba esetleg? ne itt forgasd a szemed.

2016.05.31. 06:42:21

@Berber Oroszlán: Queen Alixben kerestem :DDD

Alajka Bal 2016.05.31. 09:05:17

@E-Sz-A: Ezért baszd meg kurvára érdemes volt ideugatnod ezt az egyetlen bejegyzést! Nem a katalikus TV-ben ment te fasz és igenis nagy húzás volt (igaz szemét húzás:), amivel a sok buta állatot Gaben mellé állították Geri ellenében !

Alajka Bal 2016.05.31. 09:09:07

@Neytiri1: NA AKKOR MOST KI A PICSA a QUEEN ALEX ???? KIDERÜLT ??? ÉN MÉG MOST SEM TUDOM :(
Esetleg a Heni ? Akkor mondjátok meg neki, hogy én most is megcsinálnám elől hátul alul felül, mert bejön mint nő...
Aztán ha sokat ugat majd fejbe tolom egy golfütővel, de addig édes élet :)
(egyébként nem hiszem hogy ő az, Alex finomabb lelkületű :)
DE AKKOR KI ? Esetleg az a másik kis arika, aki eltünt innen és elfelejtettem a nickjét ? :)
Na mindegy....

Alajka Bal 2016.05.31. 09:10:09

Végezetül: Aki szerint Geri kitért a párbaj elől és így nem is érdemelte volna meg a nyerést az egy hülye fasz és ne nézzen realityt, mert nem érti milyen rendezvényen van és baszódjon meg :)

2016.05.31. 09:44:02

@Alajka Bal: ezt én sem tudom, de mindketten írták többször, hogy : "Alajka ?" :DDDD
Ez persze nem jelenti azt, hogy ők ugyanazok, csak azt, hogy hiányoztál neki/k :)
Heninek nem tudom átadni az üzenetedet, de ezt mondta:
"Farm Heni: Szingli vagyok, de küldj egy fotót, aztán meglátjuk!" (Blikk)

Alajka Bal 2016.05.31. 09:53:28

@Neytiri1: NO és Te ? Te is csak a vége felé bukkantál fel.... Lehetsz akárki más nickkel :)
Látlak Téged ! :D

Berborosz 2016.05.31. 09:54:59

@Alajka Bal: @Neytiri1:
Én rájöttem, ki volt ő korábban, de nem árulom el.
Csak annyit, hogy nem Peni, nem FarmHeni=Alkalmi Nyúl és nem is paranyuszi.

Berborosz 2016.05.31. 09:58:35

Na, @Neytiri1: most újra megkaptad! Úgy látszik, ez a sorsod.

Alajka Bal 2016.05.31. 09:59:04

@Berber Oroszlán: Köszi Ori ezzel sokat segítettél :)
Egyébként meg lexarom, bírtam a csajt (vagy srácot:), de faxnak kell titkolózni ?
Én szívesen el mondtam volna hogy ki voltam, csak nem emlékszem rá, de valaki itt a múltkor megemlítette és tényleg valami olyasmi voltam :) Hát kizárogatnak innen-onnan időnként....
Nem nagyon bírják a kritikát :D :D

Alajka Bal 2016.05.31. 10:00:44

@Berber Oroszlán: Igen Penike, en őt is bírtam itt nagyon :)
Sajnos be kell vallanom a mostani sorozatban az itt kommentelők közül senkit sem utáltam igazán :) Pedig igényem lett volna rá :D :D

Perspektíva 2016.05.31. 10:09:14

A szokás hatalma...megvárjátok itt a VV8-at? :))))))))))))

2016.05.31. 10:10:09

@Alajka Bal: ha látsz, remélem nem a szívlapát, meg a golfütő jut rólam az eszedbe :D

Alajka Bal 2016.05.31. 10:14:35

@Neytiri1: Azért írtam a "látlak Téged", mert az Avatarban azt mondták ha jól emlékszem!
Egyébként nem azok jutnak eszembe valóban :)

Alajka Bal 2016.05.31. 10:16:04

@Perspektíva: Hát hova menjünk egyelek meg ? A meztelen Édent még nem néztem és nem is olvastam... Mondjuk attól még beleugathatnék, az igaz! :D :D

2016.05.31. 10:23:42

@Alajka Bal: ennek igazán örülök :)
Egyébként új vagyok, ezért is vagyok olyan bátortalan és csendes :)

Alajka Bal 2016.05.31. 10:25:48

@Neytiri1: Azt tudom milyen érzés, hiszen én is ilyen vagyok (voltam mindig) : csendes, visszafogott és bátortalan :D :D

2016.05.31. 10:35:02

@Alajka Bal:
szeretem is Benned ezt a csendességet, visszafogottságot és bátortalanságot :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.31. 11:16:11

@Alajka Bal: Igen, különösen Heni kiesése után valahogy egységfrontba tömörültek a HV kommentelők. :-)

Chuck Νorris 2016.05.31. 12:47:08

no para én is uj vagyok és bátortalan

Berborosz 2016.05.31. 12:47:18

@Perspektíva: Na és! A VV6 utolsó posztjára még több, mint 5 hónapig ment a kommentelés, majdnem 5000 hsz született. Figyelték (a bulvárban) és megtárgyalták a szereplők utóéletét, stb...

Ja igen! Nem tudja valaki, hogyan találkozhatnék Cintivel?

Perspektíva 2016.05.31. 12:49:32

@Berber Oroszlán: Ma van volt vagy lesz a Blikk online-on. Kérhetsz tőle randit;)))

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 12:50:22

@Neytiri1: Erre mondaná a nagymamám, hamu alatt alszik a tűz!!! ;) :D @Alajka Bal: De jü hogy feltetted ezt itt. Belengette a drága, hogy majd coming outol, de csak átverte a fejünket. Szóval egy biztos, nő. Nem hiszem hogy Heni lenne. Sem Penni. A stílusaik nem egyeznek. Az a furcsa, hogy azt írta, március óta követte a farmot itt. De csak május elejétől él ez a nick. Vissza kellene olvasni a márciusi posztoktól, a stílusból biztosan felismernénk. Csak kibaszott lusta vagyok. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 13:02:25

Na a Blikk cseten két érdekesség. Gergő Briginél lakik jelenleg. :D Bakker. :D Attila pedig 2 éve rogügybe is keveredett, felfüggesztettet kapott. Na ugye, a szent ember.

Chuck Νorris 2016.05.31. 13:10:39

@Berber Oroszlán: Irj Öszinte Heninek, ö majd segit ha cserébe összehozod neki Alajkát:)

2016.05.31. 13:19:54

@ALOKSAKTWO: szegény Gergő! A lakhatási engedélyért cserébe már nem mezítláb, hanem papucsban kell járnia.

Chuck Νorris 2016.05.31. 13:21:05

@ALOKSAKTWO: megint nem tették be a kérdésem.

2016.05.31. 13:25:58

@Chuck Νorris: Biztos nem az előre megadott kérdésekből választottál :D

Chuck Νorris 2016.05.31. 13:29:28

@Neytiri1: Gergőnek irtam/kérdeztem - Hagyja a ronda Brigit másra, engem vigyen fel a padlásra. Bélus45

Sanda.Ipse 2016.05.31. 13:32:25

@ALOKSAKTWO: ha tudom, hogy végül a gülüszemű Ribinél köt ki, nem drukkoltam volna neki.
Még jó, hogy nem szavaztam!:)
A Blikkből Gabrielünk utolsó aranymondása: " Azt sajnálom, hogyha butának tűntem, a pénzből pedig, amit nyertem, megpróbálom még többé tenni."
Bármit is jelentsen:)

2016.05.31. 13:37:43

@Chuck Νorris: lehet, hogy majd idővel válaszol, azért ne add fel :)

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 13:43:07

@Neytiri1: Ha ez igaz, akkor valóban az. @Chuck Νorris: De sajnálom. :D @Sanda.Ipse: Utólag én is ezt mondom. :)

Berborosz 2016.05.31. 13:47:44

@Chuck Νorris: Írtam neki, már válaszolt is. Aszongya, hogy Alajka nem kell neki, mert csendes, visszafogott és bátortalan.

2016.05.31. 13:51:08

@ALOKSAKTWO: Brigi ki fogja rakni. Akkor megy át Dórihoz, csinálnak egy kis pékséget, de az nem fog menni, ekkor lehet befogadja ici-picit Szinti. Hogy aztán mi lesz, azt még én sem tudom. Bár lehet, hogy előveszi Chuck Norris üzenetét. Néhány papucs elkopik még a lábán...

Chuck Νorris 2016.05.31. 14:00:50

@Berber Oroszlán: Szegeny Alajka, remélem ettöl még töretlen marad a lelkesedése.
@Neytiri1: már irtam a müsor alatt is hogy ök már régóta együtt vannak, az egész szinészkedés volt a müsor fellenditése érdekében. szóval nem fog semmi sem változni a félamatör szinészek megkapják a beigért jussukat és élik tovább az életüket :)

2016.05.31. 14:14:56

@Chuck Νorris: akkor azért nem sértődött meg egyik sem a másikra, amikor Gergő azt mondta Briginek, hogy "büdös a szád", Brigi meg Gergőnek, hogy "mosakodj már meg a kedvemért"?

slara 2016.05.31. 15:03:44

@ALOKSAKTWO: jesszum pepi, akkor nálam kiesett a kosárból.... micsoda tartás, nohiszen! ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 15:09:07

@slara: Amúgy cseten, a Blikk cseten megkérdezte tőle valaki, miért nem mehet a szüleihez, rokonokhoz. A kutya miatt. Ezek szerint Brigi Kongóval együtt befogadta. Kíváncsi vagyok, vajon hármasban nyomják a hitvesi ágyban? :D Nekem komolyan hihetetlen ez a Gergő. Hogy valaki ilyen külsővel, és látszólag normális aggyal mi a francokat akar ettől a nőtöl.

slara 2016.05.31. 15:43:29

@ALOKSAKTWO: ..... és Te nem láttad az Árkádban....segglyuk ez a Gergő.... akkor már inkább Szinti! az apja a kutya miatt nem engedi oda? micsoda operett ez! :)

Chuck Νorris 2016.05.31. 16:34:10

@Elhaym.: na akkor jelentkezek kreativnak, mert ennél 100x ötletesebb forgatókönyvet irok.
vagy esetleg csinálhatunk youtube farmot, beköltözünk vidékre Aloksakhoz
Szereplök:
Aloksak - a mindig megsértödő karakter aki egész nap a csajok után lohol :)
Sanda Ipse : ö lesz az akinek állando konfliktusa lesz a koksz miatt VV Erőlegénnyel
VV Erőlegény : ö lesz a farm fitness guruja aki sosem kokszolt de ezt Sanda nem hiszi el.
Alajka Bal : nagy hóditó karakter a nagy cicik hüséges barátja

Cimili: ö nem fokat fog csinálni, csak menekül Aloksak elöl, vagy a fürdöben piperészkedik.
Farm Heni: kap még egy esélyt hogy Alajkának is jó legyen :)

egyelöre eddig jutottam :)

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 16:51:04

@Chuck Νorris: XDDDDDDDDD Felőlem jöhettek. Letaroljuk a piacot.

Alajka Bal 2016.05.31. 16:57:02

@Sanda.Ipse: Nagy EKG-val olvastalak mindig, akkor most én is ábránduljak ki a Geriből ? :(

,, 2016.05.31. 17:18:34

@Elhaym.: hűha, akkor a "sok médiában akarok szerepelni" farmer most IRL fájtol a kövi műsorvezetői állásért:)

,, 2016.05.31. 17:20:17

Legyen Brigi!! lécci:)

,, 2016.05.31. 17:20:41

@sixx: csak bohóckodott, sixx

Sanda.Ipse 2016.05.31. 17:21:55

@Alajka Bal:hát nem egy lúzer? Már menet közben sokan elpártoltak tőle a Ribittával való csicskulása miatt, jött a kis formásfenekű, aki miatt bukja a fődíjat, most meg vissza Ribihez?
Ez csak valami klón lehet. A Farmon kicserélték Dániel Gergőt az éj leple alatt.

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 17:22:35

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ez már levan játszva. Attila lesz az. :DD XDD És majd nem értünk semmi a sok kisípolás miatt. XDD

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 17:23:30

@Sanda.Ipse: Attila lehet kinyírta egyik rohamában, és gyorsan egy klónt kellett bedobni helyette. :))

Queen Alix 2016.05.31. 17:45:39

@ALOKSAKTWO: :) pedig te igazán könnyen kitalálhatnád:))

Queen Alix 2016.05.31. 17:50:19

@Alajka Bal: Tök felesleges elárulnom,úgyis az ellenkezőjét fogjátok bizonyítani:)

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 17:51:21

@Queen Alix: Nem megy. :) Volt valaki akire gondoltam, ezt nem tagadom. Meg is kérdeztem tőle privátban, ő e az. De nem. Azt mondta. Innentől kezdve tippem sincsen. :) Most eszembe jutott egy komtárs, aki az indulástól itt volt, de aztán valamiért kikopott innen. De nem hiszem hogy ő lennél, a stílusotok nem egyezik. Nagyon nem. :) Egy szó mint száz, nem tudom ki lehetsz. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 17:59:33

@Queen Alix: Rendben ez igaz. Akkor kérdezek. Egy női lábbeli volt az avatarod? :)

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 18:01:07

@Chuck Νorris: Dolgozd ki a részleteket. :) És csinálni kellene egy megvalósíthatósági tanulmányt, mert itt kis hazánkban ezt így szokás. :D Aztán megbeszéljük hogyan tovább. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 18:03:15

@Queen Alix: Nem lettem okosabb. :D De mindegy is. Vagyunk akik vagyunk. Nem ez a legfontosabb itt. :)

Queen Alix 2016.05.31. 18:04:45

@ALOKSAKTWO: Imprerator Furmimusi tudja:) kérdezd őt. ugye Impi Furumusi?

Cimili 2016.05.31. 18:20:21

@Chuck Νorris: Valami jobb szerepet kérek! Monyuk a lábaim elé hozzák a sok-sok milkát.:)

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 18:21:31

@Cimili: Jobbat? Ne viccel már. :D XDD Hova akarsz ennél jobbat. XDD

Cimili 2016.05.31. 18:28:31

@ALOKSAKTWO: Mert nem bízok benned, többször is kizártál éccakára, pedig esett az eső.:P

Mara100 2016.05.31. 18:29:52

@ALOKSAKTWO: Annak ellenére, hogy Gergőnek drukkoltam elég undorító amit tesz. Lány lenne erre mondanánk, hogy egy ku..a.
Apja megkérdezte mi van Kongóval amikor bement a farmra nem igaz, hogy pár napra amíg kivesz egy albérletet nem lakhatnának ott. El nem tudom képzelni milyen szülő gyerek kapcsolat az ilyen.

Sanda.Ipse 2016.05.31. 18:34:11

@Mara100: a papa Szolnokon él, ő meg a fővárosban. Ekkora kutyával mondjuk nem könnyű bérlakást találni, de a probléma fenn állna akkor is, ha nem gabalyodnak össze Ribivel.

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 18:38:18

@Cimili: De csak nevelési célzattal. :D :P És megengedném hogy aludj az ágyamban. :D ;) XD

Mara100 2016.05.31. 18:39:41

@Sanda.Ipse: Akkor ott hagyja a kutyát Szolnokon egy hétig amíg talál albérletet. Arra a pár napra meg megszáll egy barátnál egy motelben bárhol. Más gyerekkel is megoldja nehogy már ő ne tudná.

Cimili 2016.05.31. 18:43:03

@Mara100: Biztos meg tudná, de valszeg nem akarja, Így sokkal kényelmesebb neki, h a ribi befogadta.

Sanda.Ipse 2016.05.31. 18:44:57

@Mara100: figyu! Én azt sem értem, hogy azok után, hogy oda-vissza csalogatták egymást röpke 10 hét alatt, mi tartja őket egyáltalán össze.
Ami a legdisszonánsabb a történetben, hogy nem csak ketten vannak benne, hanem ott a 3 gyerek tele reménnyel, hogy valami állandóság lesz az életükben egy ott élő papafélével, amiről mindenki tudja, hogy ideig-óráig tart csak. Ami nálam kiveri a biztosítékot az éppen ez. Mintha a gyerekekre nem is gondolnának.
Az, hogy egyáltalán nem illenek össze azon a kis csónak-kiránduláson is kiderült. A kikapcsolódás mindkettőjüknek mást jelent. Ribitta ott látványosan nem érezte jól magát, Görgő meg elemében volt. Ribitta a bulikákon teljesedik ki, Görgő azokon meglehetősen feszült.

Mara100 2016.05.31. 18:47:31

@Cimili: Persze csak így milyen képet mutat magáról. Még nőben is undorító férfiban meg talán még inkább. Ezek után nem kell csodálkozni, hogy egy normális nő sem áll szóba vele.

Cimili 2016.05.31. 18:48:01

@Sanda.Ipse: Majd hamar kiküldjük párbajra, amit természetesen el fog veszíteni, mert Chuck Norris fogja kitalálni a feladatokat. Addigra meg is fogja unni Alajka. :D

Sanda.Ipse 2016.05.31. 18:55:39

@Mara100: kénytelen vagyok bevallani, hogy nekem nagy csalódás Gergő. Nem volt barátom, még haverom sem, csak ismerősöm, de akkor nekem egy fair, nagyon normális fazonnak tűnt.
Igazán emberileg változatlanul Dórit láttam volna szívesen a játék nyerteseként.
Gábriel igazi megúszós volt. A végén lett volna lehetősége párbajozni, de kit vitt volna? A leggyengébbet, a lányt. Szóval én úgy fogok rá emlékezni, mint aki jó nagy hülyeségeket beszélt és egyetlen nagy produktuma a bakancslistájáról kipipált kútbafingás volt.

Cimili 2016.05.31. 18:56:03

@Mara100: Én nem úgy vettem észre, h különösebben érdekelné, h kinek mi a véleménye róla. Mondjuk igaza is van. :) Engem se nagyon szokott érdekelni. :) Hidd el, sok nő szereti az ilyen "papucs" pasikat, fog találni magának ribi után is társat.

Sanda.Ipse 2016.05.31. 19:08:06

@Cimili: nem aggódom a társratalálása miatt. Úgy hangzott volna?
A nő gyerekeit sajnálom.

,, 2016.05.31. 19:11:12

@Queen Alix: mmkk, de nem rontottam el a meglepit egyszer sem láthattad:)

Cimili 2016.05.31. 19:12:19

@Sanda.Ipse: Ezt nem neked írtam, hanem Marának. Fátylat rá.:) A ribi gyerekeit én is sajnálom, bár szerintem már volt idejük szegényeknek megszokni, h milyen az anyjuk.

Cimili 2016.05.31. 19:14:03

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ha már itt vagy, csak nekem elárulhatnád! :) Eskü, nem adom tovább, bennem maximálisan megbízhatsz! :)

,, 2016.05.31. 19:17:12

@Cimili: "tőlem nem fogja megtudni Brigi":)

2016.05.31. 19:29:40

Én szegény Kongót sajnálom. A szép nagy szabadságnak, a mezőn szaladgálásnak, állatkákkal futóversenyzésnek, fűben hempergésnek vége.
És lehet, hogy Briginél ágyba sem bújhat Gergővel.

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 19:55:02

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Na akkor nekem. A macskák rém pletykásak ám. :D Tőlem sem fogja senki. ;) XD

Cimili 2016.05.31. 20:03:33

@Neytiri1: Valóban, Kongó nagyon élvezte azt a nagy szabadságot. Ágyba én sem engedném, mert az állat nem oda való. 2 cicám van, nemrég még 3 volt, de arról szó sem lehet, h az ágyra ugorjanak fel és ezt ők is tudják.

2016.05.31. 20:21:27

@Cimili: én sem, és szerintem Brigi is le fogja róla szoktatni Kongót is meg Gergőt is :D
Érdekes lenne bekukucskálni hozzájuk.

ewita 2016.05.31. 20:41:58

Berendelték az újabb évadot!

Queen Alix 2016.05.31. 21:02:27

@ALOKSAKTWO: Hello, na neked segítek,mert rendes voltál velem:9
írok privit.

Queen Alix 2016.05.31. 21:24:35

@ALOKSAKTWO: na akkor remélem felismertél:)

Queen Alix 2016.05.31. 21:28:05

@ALOKSAKTWO: ugye,hogy ugye:) stílust lehet váltani

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 21:29:25

@Queen Alix: Megemelem a kalapom előtted. :)

Perspektíva 2016.05.31. 21:35:25

@Queen Alix: Azért titok a kiléted, mert negatìv megítélésed volt vagy untad az előző stílusodat?

Queen Alix 2016.05.31. 21:39:52

@Perspektíva: ugyanaz,ami miatt Aloksak Aloksaktwo

Cimili 2016.05.31. 21:49:44

@Queen Alix: Na ne izéljetek már! :) Kérek én is egy privit! :)

Cimili 2016.05.31. 21:50:29

Picit elfordulok és mik történnek már a hátam mögött.

ALOKSAKTWO 2016.05.31. 21:51:40

@Cimili: Bi bi bí!!! Én már tudom ki ő!! :PP

slara 2016.05.31. 21:58:51

Vajon mit gondolhatnak Ribirobogó gyerekei ezek után? Erkölcsi löket...

Cimili 2016.05.31. 22:04:32

@slara: Gondolom semmit. Ahogy már írtam, szerintem Ribi mindig is ilyen volt, így a gyerekei ezt szokhatták meg.

Cimili 2016.05.31. 22:08:19

@ALOKSAKTWO: Neked adom a fele csokimat....

Cimili 2016.05.31. 22:28:38

@Queen Alix: Nem jött az a privi, de azért a nálam maradtnak a felét megkapod. :)

malevil2050 2016.05.31. 22:30:20

Hát kedves kutyus ezt ebbuktuk nem nyertél . Se baj , bíztosan sok mindent láttál, amit a nagyérdemű nem , ebbű talán majd lesz emlékirat és akko dől a lé.Ennyi volt, függöny. Tititátátiti,tátitá

Perspektíva 2016.05.31. 22:42:59

@Cimili: Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy a négy fal között is dúl a láv vagy csak itt alszik a bácsi egy- két napot, jó gyerekek? szitu van.

Cimili 2016.05.31. 22:56:59

@Perspektíva: Megmondom őszintén, engem meg egyáltalán nem érdekel, h mi dúl köztük. :)

Perspektíva 2016.05.31. 23:01:11

@Cimili: ...a háború, hogy ki és miért vesztette el a 20 millát ;))

Cimili 2016.05.31. 23:36:57

@Perspektíva: :) Abban biztosak lehetünk. Ribi kúrta el, mert ha nem lett volna mindenki Brigije, akkor a végén nem bújt volna össze Geri Szintivel.

ezneménvagyok 2016.06.01. 01:19:49

@Queen Alix: Na most Ő-szintén! Ki vagy? :-)

töpörtő 2016.06.01. 06:17:00

Attila megy pénzért Gabihoz kikapcsoltàk nàla az àramot /24.hu szerint/Remélem szülei tudnak rà hatni,hogy ne osztogassa szét.

töpörtő 2016.06.01. 08:17:34

@Berber Oroszlán: Dani mögött,félig kicsavarva fekszik.Sanya és Vivien elött.Màsik képen baloldalt ül Dani mellett.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.06.01. 09:33:57

@Berber Oroszlán: A játékot néhány napon belül feladókat miért hívták meg a döntőre ?

Mara100 2016.06.01. 09:40:16

@VV Erőlegény: Mert attól még a játék részei voltak. Márk nem adja fel Gábor be sem kerül a játékba és nem is nyerhetett volna..

Mara100 2016.06.01. 09:41:36

@ALOKSAKTWO: Közben ő senkiházizta társait. Kölcsönből karriert építeni nagyon jó tervek megint.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.06.01. 10:21:31

@Mara100: Ezzel együtt, sztem egy reality játék feladása, ráadásul néhány nap után, az "főbenjáró bűn...", és büntetendő!

slara 2016.06.01. 11:12:28

@Cimili: igen, igazad van, de az odaköltözött, ideiglenesen ott állomásozó pótapuka pocsíkolását is láthatták ;)

Alajka Bal 2016.06.01. 11:37:15

Utoljára kérdezem QUEEN Alix, hogy ki vagy ( ki voltál) ?

Alajka Bal 2016.06.01. 12:03:15

@Queen Alix: Tényleg ? Akkor nem bánom , hogy szimpatikus lettél így is :)
Mert Peni is az volt "egyem a szívét" ahogy a görény Cinti mondaná
Egyem a szívét kintről befelé... ahogy én mondanám :D

2016.06.01. 12:04:17

@Queen Alix: :D
én már május 7-én megírtam :)

Avanivi 2016.06.01. 12:38:43

@Queen Alix: Avanivi 2016.05.07 11:06:40
@VV Erőlegény: még nem jöttél rá? Mondjuk én már kb. ezer kommentet olvastam tőle,nekem könnyű :)

diómió 2016.06.01. 12:43:28

@Neytiri1: Következő Édes élet?

Alajka Bal 2016.06.01. 12:45:24

@Neytiri1: Mert Te is ki vagy (hogy ennyire ismered a stílusát) ? :)

Perspektíva 2016.06.01. 12:45:37

Most olvastam, hogy Gergő Brigi legkisebb gyermekének a ballagására ment...és hol van a nős pasi, akitől a gyerek van? Átengedte az apaságot vagy nem is volt soha nős pasi??

2016.06.01. 13:00:49

@Alajka Bal: egy másik blogon beszélgettünk, illetve olvastam amit odaírt. Elég egyéni a stílusa, a beszélgetésekbe "belépése", a naív kislány, az okos nő, a nagy ismeretanyaggal rendelkező ember váltakozása, stb. Amikor leírtam május 7-én, hogy ő az, el is kezdtem keresni a mondatokat, amivel bizonyítani szerettem volna, de aztán úgy gondoltam, ez mégsem ide való. És ezért írtam mindig, hogy kedvelem, mert számomra érdekes egyéniség. Aztán arról a blogról mindketten "eljöttünk" és akkor már csak itt olvastam, aztán mikor eltűnt és jött Queen, azt gondoltam ő az, és mikor feltette Aloksak a kérdést, hogy ki ő, én megírtam, hogy "remélem Penike". Amiről aztán sokan azt mondták, hogy nem igaz. Még Neked is írtam, hogy nem ismered meg, pedig Queen Alix próbálkozott Veled, de te Penit kerested többször :)
Én 2016.03.02-én léptem ebbe a világba, nem voltam és vagyok más, de ami késik nem múlik :D
Az én stílusom nem ennyire "feltűnő", talán más nicken is próbálkozhatnék :D

Avanivi 2016.06.01. 13:05:39

@Perspektíva: Szerintem nem volt nős pasi, csak egy facilitációs összejövetel alkalmából nem emlékszik és ezt találta ki.

Sajnálom Gergőt. Az igaz, hogy nagy hülye volt, de ekkora karaktergyilkolást még a tv2 szuper Vivien sem tudott összehozni.
Le akarták győzni nézettségben a tv2 -t. Tudom, hogy leszarják a VV szereplőket de az én gyomromnak ez sok volt.

Avanivi 2016.06.01. 13:12:03

@Queen Alix: Ne , nem szabad bántani nagyon szeretem. Egyébként csak te és Peni utálja nagyon a hosszú hajú fiukat.

2016.06.01. 13:13:35

@diómió: attól tartok ott sem lennének őszinték :D

2016.06.01. 13:14:01

@Avanivi: meg a nagymellű nőket :D

Alajka Bal 2016.06.01. 13:41:47

@Perspektíva: Lehet h. nem is volt apja a gyereknek soha, hanem Brigike szűznemzéssel hozta össze.... vót mán ilyen !

Alajka Bal 2016.06.01. 13:42:30

Tudtok adni linket , ahol válaszolgatnak a kérdésekre blikkben ?

Perspektíva 2016.06.01. 13:47:16

@Alajka Bal: Hát nem hiszem, hogy sokáig volt szűz...de gondolkodjunk pozitívan. Gergő gyerekre vágyott...most megkapta:)))

Berborosz 2016.06.01. 13:54:00

@Queen Alix: Te egy kicsit hazudós vagy!
Peni még tegnap este is kommentelt a Varánuszon.
Itt van ni:
varanus.blog.hu/2016/05/31/csa_schiffer_csa/full_commentlist/1#c30412952

Tertullianus, a filozófus 2016.06.01. 13:59:20

@Berber Oroszlán: Az is lehet, hogy két labdával focizik. Csinálják ezt mások is.

Alajka Bal 2016.06.01. 14:08:40

@Berber Oroszlán: Úbaszdmeg.... megnéztem ahova a link mutat...
Szerintem Brigi írta még a farm előtti korszakában totál bekarmolva egy buli felmenő ágán :D :D

2016.06.01. 14:13:52

@Berber Oroszlán: nnnna PeniQueen még ilyet is olvas :D

Berborosz 2016.06.01. 14:52:29

@Neytiri1: Jól írtad, PeniQueen. Egy személy, két nick, most már biztos.
És nagyon tud stílust váltani. Régebben is, a Varánuszban tudott nagyon okos lenni, "ott" meg (tudod hol) csak nyafogott: nem szeret a csúcsmeni!
El nem tudom képzelni, miért tiltották ki a hogyvoltról. Lehet, hogy ő se tudja, ahogy Aloksak se.

2016.06.01. 15:01:52

@Berber Oroszlán:
Nekem egyszer egy nagyon-nagyon okos nő (tudod ki) azt mondta: A stílus maga az ember. :)

nosce 2016.06.01. 15:39:52

@Berber Oroszlán:
nincs ebben különösebb stílus váltás, a touring tesztet is így kell átverni. Tőmondatokban írsz és/vagy14 év alatti és külföldi anyanyelvű vagy

Berborosz 2016.06.01. 16:08:26

@nosce: Lehet. De én például nem tudnám megcsinálni. Nem tudnék Peni vagy Kroki stílusban írni.

nosce 2016.06.01. 16:12:17

@Berber Oroszlán:
peni stilusában tudnál, simán krokiéban nemtom, de a te stilusodban se nehéz mert elég szűkszavú vagy. Neytiriében nehéz

Berborosz 2016.06.01. 16:25:18

@nosce: És én mégis tudtam Neytiri stílusában is írni, mi?

nosce 2016.06.01. 16:35:42

@Berber Oroszlán:
ilyet én nem mondtam, sőt azt se h bárkiéban is tetted volna, mégsőtbb ez engem nem is érdekel. Csak azért irtam az előbbit mert ez egy érdekes információelméleti kérdés.

2016.06.01. 16:47:58

@Berber Oroszlán: @nosce:
Vigyázzatok mit írtok, mert mindjárt jön Kroki, hogy már megint belekeverődik és lesz nemulass, nem XD lesz :D
Nagy hegyes fogak és bitang erős krokodilfarok!

Alajka Bal 2016.06.01. 17:11:02

@Őzláb Gida: Köszi Gida ! Elolvastam.... Ez az attila nem normális az tény
Geri meg bassza meg, ha ez az igazság (amit nem hiszek:)
Veled is nagyon EKG voltam végig szóval egy nyakvakarás kijár :)

,, 2016.06.01. 17:20:27

@Berber Oroszlán: ha tényleg komolyan írod ezt a stílusváltást, akkor én ezen azért baromira elgondolkodnék a helyedben, h mennyire nem figyelsz arra, hogy ki mit kommentel, mondhatnám leszarod a másik gondolatait v véleményét. Főleg úgy h egy szűk körben kommenteltetek mindketten a másik blogon. "Alix" stílusa is egyedi, egyáltalán nem csak tőmondatokban kommunikált, nagyon sokat elárult magáról, ugyanúgy, ahogy Peni.
Ez, a másokra odafigyelés totális hiánya nemcsak rád vonatkozik, hanem pl. azokra is akik nem tudták megkülönböztetni h a krokodil 1 ember, és te és neytiri is külön személyek vagytok.

2016.06.01. 17:20:57

@nosce: jó, én nem mondom meg Brigi őőőőő Birinek :)

Őzláb Gida 2016.06.01. 17:37:16

@Alajka Bal: Mi őzek jól bírjuk az ilyen vakarászós projekteket, az EKG kölcsönös :)

Alajka Bal 2016.06.01. 17:39:02

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): pl. azokra is akik nem tudták megkülönböztetni h a krokodil 1 ember,
Ezt úgy érted, hogy volt aki szerint krokodil NEM EMBER, hanem egy valódi krokodil írogatott ???
Hát eztetet mán télleg nem hiszem !

Berborosz 2016.06.01. 17:40:09

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Sajnos nincs nekem annyi eszem, hogy megértsem, mit akartál mondani az első bekezdésben.

,, 2016.06.01. 17:44:50

@Berber Oroszlán: van ilyen. vedd még hozzá h felszínes is vagy

kaqxar007 2016.06.01. 17:48:52

@Berber Oroszlán: a kerdes hol van a model csaj ???

2016.06.01. 18:04:13

namivanmivanmivan?
@Neytiri1: te lebrigiztél? engem?? hol is laksz egész pontosan, kedveském, mert indulok, féjjé'! XD

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): ezzel tök egyetértek, és az odafigyelés hiánya valahol korunk betegsége is. beri amúgy annyiban felmenthető számomra, h elég sokat kapott, lehet h a végén már nem hitt a saját szemének/olvasatának sem...

Queen Alix 2016.06.01. 18:05:37

@Biriksz_Krokiksz!: én bevallom,nem figyelek sosem igazán.

2016.06.01. 18:06:46

@Queen Alix: nem úgy vettem észre, de ha te mondod, elhiszem - vagy nem ;)

Queen Alix 2016.06.01. 18:08:38

@Biriksz_Krokiksz!: komolyan, nekem ti tök egyformák vagytok:)

2016.06.01. 18:09:26

@Queen Alix: ezért jó a színes avi, vmennyire segít a tájékozódásban XD

2016.06.01. 18:09:49

@Biriksz_Krokiksz!: most már pakolok és költözök is, ziher ami ziher :)

2016.06.01. 18:11:22

@Neytiri1: tartóstejet ne csomagolj! XD

Queen Alix 2016.06.01. 18:12:27

@Neytiri1: ne már,csapj az orrára!

2016.06.01. 18:12:28

@Queen Alix: jól van szívem, engem nem kell győzködnöd ;)

2016.06.01. 18:14:00

@Queen Alix: állatkínzás!!!!!!! hun a PETA?!

2016.06.01. 18:15:41

(na, megyek vissza a dógomra a mocsárba, további sok boldog minden jót) csókok.

2016.06.01. 18:17:03

@Biriksz_Krokiksz!: nem csapok, ő védett meg annó.... :)

Berborosz 2016.06.01. 18:18:39

@kaqxar007: Írták, hogy valami külföldi munka miatt nem tudott jönni.

2016.06.01. 18:18:41

@Neytiri1: ezt alixnak mondd, ő nem emléxik erre, de neki úgyis mind egyformák vagyunk XD

2016.06.01. 18:20:24

@Queen Alix: hupsz, azt, hogy nem csapok, ő védett meg annó... :) - neked ment volna

2016.06.01. 18:20:50

@Biriksz_Krokiksz!: igen, egyszerre írtunk :D

2016.06.01. 18:21:22

@Biriksz_Krokiksz!: meg a legfiatalabb közülünk :D

Cimili 2016.06.01. 18:41:56

@kaqxar007: Az ki az? Mi volt a neve itt?

kaqxar007 2016.06.01. 18:42:30

@Berber Oroszlán: vagy mert a tepozaras gizi miutan meghuzta, kozolte vele, h ezt megszoptad :o))

kaqxar007 2016.06.01. 18:46:02

@Cimili: mit tudom, en, a "model csaj" aszem laura ha jol tevedek , erdektelen biodiszlet

2016.06.01. 19:03:20

@Queen Alix: ma ilyen kis dackorszakos estéd van? "akkorisez, akkorisaz, akkoris egyformák vagytok, akkoris krokodil". remélem, még a lábacskáddal is toppantottal hozzá, mert úgy az igazi ;)

Queen Alix 2016.06.01. 19:06:01

@Biriksz_Krokiksz!: ha én toppantok,akkor beszakadt a Föld:)

Cimili 2016.06.01. 19:33:31

@Biriksz_Krokiksz!: :DDDDDDDDDD
@kaqxar007: Aszittem itt volt köztünk egy modell csajszi. :)

2016.06.01. 19:39:25

@Cimili: dehogy! nem az a típus, csak kibassza a szűrödet XDXD de most nem fogja, mert szerencsére a linkkel nem futottál ki a margóból, ehhehehehe.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.06.01. 20:28:49

Egyértelmű, h peni volt, mondtam is, de rám sskk nem figyel.

Mirocska 2016.06.01. 21:09:23

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Dehogynem figyelünk! :)) Csak ez annyira egyértelmű volt sokunknak, hogy nem találtuk szóra sem érdemesnek! ;)

ALOKSAKTWO 2016.06.01. 21:53:19

@Queen Alix: Óóó hova lett a szép avatarod?

ALOKSAKTWO 2016.06.01. 21:55:09

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: De úgy tagadta, mintha az élete múlott volna rajta. Így pedig simán letettem pl. én is arról, hogy ő Peni.

Queen Alix 2016.06.01. 22:05:31

@ALOKSAKTWO: mert nem akartam az lenni,meg most sem. ha akartam volna akkor penike2 lennék.

Queen Alix 2016.06.01. 22:06:20

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: de, szebb. különben sem vagyok szőke,mint a régi avi:)

ALOKSAKTWO 2016.06.01. 22:26:51

@Queen Alix: Értem. Az legyél, aki szeretnél lenni. :)

Berborosz 2016.06.01. 22:36:59

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Tulajdonképpen igazad van.
Egyesek kommentjeit eleinte elolvasom, aztán csak felszínesen átfutom, később jön az "ugorgyunk".
Így járt Queen Alix is.

Alajka Bal 2016.06.02. 10:22:14

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Azét nem figyeltem rád, mert mindig csak annyit írtál, hogy "Hajrá Attila"
ÉN meg akkor mindig azt gondoltam, hogy "$$@@&&&#x#xy>&&@bbn}łŁŁŁłłł$$$$" ! :D

Cimili 2016.06.02. 11:27:01

@Alajka Bal: Bírom, h ilyen szókimondó vagy.:)

,, 2016.06.02. 13:08:51

@Avanivi: gyere majd játszani eb tipizni, nemsokára kezdünk!:)

slara 2016.06.02. 16:02:05

Támadnak a Farm lakók, most Szintivel futottam össze a Campiban, szép kis csaj élőben ;)

Alajka Bal 2016.06.02. 17:15:41

@slara: Lebasztál neki egy hatalmasat a nevemben, hogy padlót fogott ?

2016.06.02. 17:34:51

@Alajka Bal: jaj,Alajka Nem! Az én nevemben adott neki egy puszit :D

Queen Alix 2016.06.02. 18:40:54

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: abszolút nem illett hozzám,pont azért választottam.

Chuck Νorris 2016.06.02. 20:53:00

@slara: az én nevemben legközelebb jól markold meg a fenekét utána meg a didiket!

Chuck Νorris 2016.06.02. 21:26:47

@Queen Alix: félénk vagyok, de hóditani akarok.

Queen Alix 2016.06.02. 21:30:59

@Chuck Νorris: akkor ne távolról figyeljél,hanem lépj oda vedd elő a kardod,és tiéd a nő. tudod milyen érzés ha csak távolról rajonganak érted?? nem tudod

ezneménvagyok 2016.06.02. 22:12:30

Úriember manapság nyilvános helyen nem kérkedik a kardjával. Ha valériai acél, ha nem...
(Legfeljebb kicsit helikopterezik vele, de csak ízlésesen.)

Alajka Bal 2016.06.03. 09:28:20

@Chuck Νorris: Didiket ? Arra a két pattanásra gondolsz rajta elől középmagasan ?
Ha jól megmarkolnám szétpattanna :D

Alajka Bal 2016.06.03. 09:31:47

@Elhaym.: Ha ez igaz, akkor minden megrendezett volt a kibaszott farmon: az ágyba bújás is Cintivel és Brigi-Gergő baszakodásai is!
Csak Brigi nyávogó vérlázító hangja és forgó dülledező szeme volt igaz ! :D :D :D

Berborosz 2016.06.03. 10:18:06

@Alajka Bal: El a kezekkel Cintiától!

slara 2016.06.06. 15:43:22

@Chuck Νorris: majd ha kedvezőek lesznek épp a kozmikus együttállás tényezői! :) Hú de csend lett itt....

,, 2016.06.12. 06:36:25

Követelem, hogy Farm Brigi közvetítsen EB meccseket! Nem érdekel hol és hogyan, valaki csináljon neki egy podcastot v akármit, de követelem!!!!!! Nem viccelek! KELL! Brigi! Közvetítsen! Meccseket!

Perspektíva 2016.06.16. 17:21:02

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Valami különlegeset fedeztél fel a hangjában, ami a focimeccsek által okozott élvezet nagyságát tovább fokozza?
süti beállítások módosítása