Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x60 - Gone boy

2016. május 29. 10:01 - sixx

screen_shot_2016-05-29_at_09_45_33.png

Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a kicsivel, és csak azért nem ment már le a farmra, mert ő maga is unta a banánt, ahogy mi is, mert valljuk be, elég lapos lett a műsor harmadik harmada. Na mindegy, erről majd lesz egy hosszabb írás, ez most nem az a műfaj.

Gyere ki a hóra!

Amit tegnap a szarul megvágott promó lelőt, és amit a logika diktált: Szinti Attilát viszi ki magával, mert van esze, illetve fasz se tudja, mert istenigazából azt nem lehet tudni, hogy a közönségkedvencnek tartott Gergő, a mulyaság két lábon járó szobra, mennyire lenne aktív egy párbajban, és ugye Gaben sem bizonyított még ezen a téren. Attila viszont egyszerű célpont, közellenség úgymond, így amikor Zé bejön az utolsó kihívást megdumálni, nem volt kérdés, mi fog történni. Attila persze tudta, hogy ez lesz, sőt, a Szintire rakott jellel ő maga provokálta ki az egészet. A legjobb az egészben Barni volt, aki a konyhában randalírozott, és megette a lisztet, illetve Zé, aki belekóstolt a mézbe, és aszonta, hogy fasza. Attila a szokásos üdvözült mosollyal az arcán fogadta a dolgot, oké, én megyek ki, ez van.

screen_shot_2016-05-29_at_09_45_13.png

Egy apróság: azzal, hogy nincs zsűri, és nem a lakók döntik el, ki kapja a pénzt, hanem a nézők, az RTL által megvágott, tulajdonképpen manipulált adásfolyam alapján, a műsor eddigi menetének és a szarnak adnak egy pofont. Nem értem, miért nemmerik bevállalni a színtiszta belső döntést, ami alapján persze dettó nem nyerhetne az idegbeteg Attila, félreértés ne essék, nem neki drukkolok vagy valami ilyesmi (Dóri volt a favoritom), csak szeretném egyszer látni, hogy az Éden Hotel mellett van egy olyan reality a tévében, amiben a szimpátiaszavazatok lófaszt sem érnek.

Ha azt mondom, ugorj kútba, beleugrasz?

Gaben? Bele. Fogalmam sincs, mi vitte rá Gabent az idiotizmuson túl arra, hogy belemásszon a kútba, amiből kijönni nem biztos, hogy annyira egyszerű, bár azt sejtem, hoy az RTL nem hagyta volna beregadva a nyomorultat. Mindenesetre lemászik, mert neki ez van a bakacslistáján, kész szerencse, hogy a kecskebaszás nem.

Lehet lent van a kislány A körből. (Gaben)

Kap a nyakába egy lámpát, rákötik a kötelet a derekára, és mászik lefelé. Felfelé már nem annyira egyszerű, de majd kiderül, mondja Gaben, a bátor és/vagy debil. Egy ideig tud menni, utána egyre nehezebb, csúszkál a lába a falon, kimerítő a mászás, panaszkodik. És a nézők ennek fognak megszvazni 20 millió forintot.

screen_shot_2016-05-29_at_09_48_32.png

A havon

Az utolsó párbajra csak ketten mennek ki, Attila és Szinti. A játéktér ketté van osztva, van egy nagy sártenger, a végén egy ajtó, azon túl egy asztal. A feladat: a sárban elrejtett 10-10 téglát meglelni, szétverni, kivenni belőlük azt a kulcsot, ami nyitja az ajtót, azon átmenni, az asztalra halmozott szalmát meggyújtani, a tűzzel begyújtani egy fáklyát, azzal visszaszaladni a mocsár elejére, ott egy oszlop, ott megint begyújtani valamit, oszt kalap. A téglák közül 3-ban van kulcs, de csak egy nyitja az ajtót, és különböző színűek. Szinti a veres, Attila a kék. Az első feladat eg Survivor-téma variációja, ennek idie verziójában, csak mondom, homokban kellett keresni mindenféle baszokat, és a kambodzsai 40 fokban 3 játékos is hőgutát kapott a másfél órás kaland alatt, egyiküket helikopter vitte kórházba, mert kis híján nagy baja lett.

Itt annyira nincs meleg, plusz a mocsár is hűt, ugye. Beleugranak, keresnek, a téglák bele vannak ásva a mocsárba, sok minden ez, csak nem könnyű. Az egész a mákon múlik, éppen elsőre is meglehet a kulcs, de akár egy óra után sem. Keresnek. Sokáig. Talélnak, nincs kulcs. Keresnek tovább. Szinti, amikor egy kék téglára lel, visszanyomja a víz alá, nem túl sportszerű, de érthető, a tégla viszont valami könnyű anyagból van, így feljön a felszínre. Attila az első tégláját kibassza a partra, majd visszamegy a mocsárba, nem is értem, miért nem csekkolja le azonnal, hogy van-e benne kulcs, de aztán valószínűleg megteszi, mert Zé narrálásábó kiderül,higy 3-3 tégla után még sehol semmi.

Fáradnak, Attila egy vörös téglát talál az Szintié, de nem dobja vissza, hanem odadobja neki, ez sportszerű, és Szinti viszonozza is a kedvességet. Aztán Szinti a második kulcsos téglában meglelei azt a kulcsot, ami jó, kinyitja a kaput, és megy tüzet gyújtani, ami megintcsak nem olyan, mint a Survivorban, azaz itt össze van készítve minden, és csak az a dolga, hogy kovával szikrát csiholjon, de kurva lassan egy neki. Közben Attila a sárban fürdik, és tessék-lássák keres téglát csak, hogy miért, nem tudom. Az ő kulcsai nem nyíitnak semmit. Szinti végre meggyújtja a tüzet, majd a fáklyát, és megy vissza, Attila meg felhagy a kereséssel, és átviszi a sáron, mert úgyis mindegy, legalább szerez pár jó pontot. Szinit nyer, Attila szevasz.

A hó után

Attila elbúcsúzik az állatoktól, látványos a jelenet, na. Gaben és Szinti elköszön tőle, Gergő leszarja, de egy kézfogás belefér azért. Attila balra el, a kapuhoz nem kíséri ki senki, mert ezt kéri (nem mintha annyira mentek volna), kint négyet pattint az ostorral, majd felül a szekérre, és szevasz.

A ma esti adásban eldől, ki nyer, de lesz egy összefoglaló is, amiben kiderül, hogy dugta meg Gegő Szintit, aki a reggeli ébredés után azt motyogja neki oda, hogy

Tőlem ugyan nem tudja meg Brigi.

Legjobb valóságshow-s mondat EVÖR.

Címkék: a farm
571 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Queen Alix 2016.05.29. 21:48:54

@alsophila.grahami: jaj már, sosem tudni mit tudni:)

Queen Alix 2016.05.29. 21:50:30

egyébként sajnálom hogy vége....

alsophila grahami 2016.05.29. 21:50:38

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): mondom, "aki fullba tolja a kretént.." ;) nem mint műsorvezető, hanem mint általános, bármikor előhúzható bohóc (a vadember sajna nem alkalmas erre - sem, de talán felszopó emberkének jó lehet)...

Queen Alix 2016.05.29. 21:53:43

egyébként lesz mostvmi új üzlet?

Infomaniac 2016.05.29. 21:54:03

Végül örülök, hogy nem Gergő nyert. Katasztrófa volt ma, főleg a végén.

alsophila grahami 2016.05.29. 21:54:13

@Chuck Νorris: szerintem van, mindkettő bohóc, mindkettő jóindulatú alapvetően, mindkettő szárálmás alkat, mindkettő labilis, mindkettő remek bulvár-szappanopera alany.... folytassam? ;)

Sanda.Ipse 2016.05.29. 21:54:49

Most értem haza, látom az előre borítékolható eredmény jött be.
Röviden a véleményem: nem tartom Gergőt a legkevésbé sem buta fiúnak. Pontosan úgy viselkedett, mint aki szándékosan veszíteni akar, mert így sokkal könnyebben rövid úton megszabadulhat Ribitől egyszer és mindenkorra, a 20 millával nehezebben dobbant le mellőle.
A cintiás videón a legkevésbé sem tűnt úgy, hogy alkohol befolyása alatt állt volna, reggel különösen nem. Megnézte a bekeretezett fotót és nagy elszántsággal bebújt a lány mellé.
Szerintem 20 milla nem nagy ár azért, hogy megszabadult a nőtől.:)

alsophila grahami 2016.05.29. 21:55:35

@Queen Alix: én is sajnálom, de majd jön a kövi VV, remélem hamarosan :))

Queen Alix 2016.05.29. 21:57:40

@alsophila.grahami: az sajnos nem fér bele az imidszembe

Cérnahuszár 2016.05.29. 21:57:43

@Sanda.Ipse: azt meg lehet tenni 2 szóval is
senki nem dob oda 20 millát hogy szakítson egy nővel

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 21:59:31

@alsophila.grahami: Jelentkezem. Én lassan már azt sem tudom, fiú vagyok e vagy lány. :)) Most ki kicsoda? Vagy mi van? Engem totál összezavartatok. Na azt hiszem mára ennyi volt. Inkább kipihenem magamat.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 21:59:42

@Cérnahuszár: feltételezed, hogy nem volt tisztában azzal, hogy a cintiás dolog negatívan jön le a nézőknek? Nem a fenét!

,, 2016.05.29. 22:00:03

@Queen Alix: dehogynem, semmi különbség és most új formula is lesz talán

Queen Alix 2016.05.29. 22:00:34

@ALOKSAKTWO: Te lány vagy,látszik az avataron a tésztaszűrő

alsophila grahami 2016.05.29. 22:01:42

@Sanda.Ipse: szia Sanda, így jártunk :) de mondasz valamit, alkohol biztosan nem játszott be, töktudatosnak tűnt az egész akció - és nem is előzmény nélkülinek -, és valóban, igen abszurd jelenet volt, ahogy elővette a Ribri-féle komplett családi fotót, majd ment és.... bebújt Cinty mellé... így, hogy nem bontották ki a sztorit a szerkik, csupa kérdőjel az egész, majd kérődzhet rajta a blikkbulvár hetekig-hónapokig....
de ha Ribritől akart egy huszárvágással megszabadulni, akkor mire véljük, amit a végén Zének mondott, hogy reméli, Ribri befogadja..? komolyan nem értem, ott az apja, nyilván van neki is otthona, akadhatnak barátai is, nehogy már ne legyen hová bekucorodnia éjszakára! :P ;) te vágod ezt?

Queen Alix 2016.05.29. 22:01:53

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): á, nekem a VV túl alacsony,de egyélőszereplős profshowt élveznék

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 22:01:56

@Queen Alix: Na ne viccelj. :)) Tésztaszűrő? :)) Ezt még nem is figyeltem. Ha ha ha :D

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 22:03:54

@alsophila.grahami: Talán arra apellál, hogy Brigi mondja ki azt, hogy köszi de nem kérek belőled. Pénz nélkül nem kellesz. Ezzel saját magát írná le végérvényesen a nő. Megmutatná hogy végig csak számításból volt Gergővel.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 22:04:00

@Sanda.Ipse: azzal minden realitys tisztában van, hogy főleg nők szavazgatnak ilyesmire, akiknél a tette szőrös bunkót érdemel:)

Queen Alix 2016.05.29. 22:04:38

@ALOKSAKTWO: bárhonnan nézem az tésztaszűrő

,, 2016.05.29. 22:04:42

@Queen Alix: a műsor foscsi lesz de a hv-os társaság ugyanolyan kiváló:P szóval...:)

Cérnahuszár 2016.05.29. 22:04:54

@Sanda.Ipse: nem volt tisztában vele
akkor vigyorgott volna tovább mint a vadalma, nem lett volna olyan savanyú a képe amikor második lett
a zsebében érezte a győzelmet, ez van

etikette 2016.05.29. 22:04:56

Sixx irja: A műsor nézettsége a mostani tévés piac átlagához képest nem alakult rosszul, 20 százalékos közönségaránya megvolt átlagban, de elég drága mulatság volt, így nem biztos, hogy az RTL bevállalja a folytatást. A csatorna következő reality műsora a Való Világ-Big Brother hibrid lesz ősszel, az RTLII-n.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 22:05:14

@alsophila.grahami: nem néztem a műsort, de ha ilyet mondott, szerintem iróniának szánta:)

alsophila grahami 2016.05.29. 22:05:46

@Cimili: pppepepeeersze! ;)) @ALOKSAKTWO: Alok drágám, neked meg nincs mese, meg kell várnod akkor a holnapi revelációt, amit beígért a királynőnk; má mégse rondíthatok bele a játékába, az nem lenne cééép ;)))

,, 2016.05.29. 22:06:14

@etikette: már ősszel? hűha, be kell építenem az idegrendszeremet addig

Queen Alix 2016.05.29. 22:06:44

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): mostmár elárulom...nem néztem az adásokat,csak itt olvastam

etikette 2016.05.29. 22:08:02

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): bezony :D es hibrid! Szoval valami extra f@szsag! Mar most imadom :D

alsophila grahami 2016.05.29. 22:08:48

@ALOKSAKTWO: a tésztaszűrőn? hát azon nem lehetett nem mulatni, mindjárt ki is zoomolom az avidat maxra, hadd lássam már én is, és ha nincs ott, esküszöm, fotosoppolok neked egyet rá ;))

Cimili 2016.05.29. 22:09:24

@Sanda.Ipse: Nem feltétlen van így. Én pölö egyáltalán nem ítéltem el ezért.

Commodore 2016.05.29. 22:09:58

Ameddig nem vagyunk menők, addig nem harapnak a nők,
Ameddig nem vagyunk menők, addig nem harapnak a nők!

Queen Alix 2016.05.29. 22:10:22

@etikette: az nem ugyanaz? a VV meg a BB

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.29. 22:10:24

@Krétagarbó: oh, már legalább egy hónapja nyárias vagyok.

Túlzás, h itt vagyok. Láttam pár kommentárt, egyre reagáltam.

Cimili 2016.05.29. 22:12:04

@alsophila.grahami: Mondtam, eskü! Komolyan. Na most már valljatok, így hogy fogok tudni elaludni!?

2016.05.29. 22:12:57

@Queen Alix: ezt valakitől nem is olyan régen olvastam :D

,, 2016.05.29. 22:13:34

@Queen Alix: akkor szép munka volt:)
@etikette: engem a hibriddel megvettek:) egy film miatt egy elbaszott kísérlet eredménye jut róla eszembe, amelyben néhány nagyokos kretén rászabadít a világra egy torzszülött izét:)
És mindezt a VV-re simán lehet asszociálni! nyamnyam:)

etikette 2016.05.29. 22:13:36

@Queen Alix: aaaa viccelsz? Egyik jobb mint a masik :D a bb a csorosabb hawanna lakotelepes verzio a vv pedig a sashegyi elit :D

Sanda.Ipse 2016.05.29. 22:13:47

@Cimili: figyu! Ha neki tényleg fontos lett volna még most IS Ribi és a nézők, akkor utolsó pillanatban ezt az ökörséget nem követi el. Tudatos pasinak tartom, aki tisztában volt a következményekkel, ami a szavazatokat illeti. Ráadásul ma éjszaka már bárkivel lehetett volna szabadon, kamerák nélkül.
Rá el lehet mondani szó szerint, hogy elbaszta a szerencséjét:) (Vagy nem: ha ezen az áron szabadult meg a közös jövő ígéretétől, akkor megérte neki)

Queen Alix 2016.05.29. 22:13:58

@Neytiri1: én is mindent összeolvasok

Queen Alix 2016.05.29. 22:15:00

@etikette: és a kettő keveréke,mi?

,, 2016.05.29. 22:15:41

@etikette: és most vegyítsék össze léééci úgy ahogy mondod, a játékosok fele legyen az elit a másik a gettó, kész is a hibrid, jáááájdekígyóó

Cimili 2016.05.29. 22:18:24

@Sanda.Ipse: Gondolod, h álcából mondta azt is ott Szinti mellett, h mekkora hülyeséget csinált? Meg nekem tök őszintének tűnt, ahogy ledöbbent azon, h nem ő nyert. Előtte sokkal magabiztosabban mosolygott.

etikette 2016.05.29. 22:20:56

@Queen Alix: elkepzelesem sincs...en osszezarnam az eddigi evadok legbrutalisabb szereploit es eltorolnem a ne bantsatok egymast szabalyt :P

alsophila grahami 2016.05.29. 22:22:08

@Queen Alix: ez alapvetés ;)) @Cimili: én sem.... :) @Sanda.Ipse: hát, remélem, hogy tényleg - na nem mintha számítana valamit is már, csak kiábrándító lenne, ha most leállna itt pincsiskedni... :/ namindegy, azért kár, hogy nem láttad, mert amikor Zé faggatta, hogy szerinte mit szól Ribri a látottakhoz, volt egy epic kiszólása, hogy "bízom benne, hogy majd ő is csak poénnak veszi....." xDD Gergő olyan mint az elefánt, nem felejt.. ;))

etikette 2016.05.29. 22:22:14

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): na ugye? :D meg is van! Remelem felkernek minket a kreativ teambe

,, 2016.05.29. 22:22:58

@etikette: Alekot Farm Attilával?

Queen Alix 2016.05.29. 22:25:02

itt az idő.hogy lefeküdhünk

,, 2016.05.29. 22:25:42

@etikette: félek h ezeket az embereket összezárni tutira vmi nemzetközi emberjogi egyezmény megsértésének minősülne:)

ez a nick már létezik 2016.05.29. 22:26:06

Geri a 20 millát tegnap hajnalban bukta el - mert a cintis "incidens" már tegnap este benne volt az előzetesben és jó sokszor lejátszották azóta
Gaben a 20 millát ma hajnalban nyerte meg - amikor a szerkesztők kiküldték kicsit imádkozni és épp ott járt egy operatőr is véletlenül
Cinti a 20 millát ma este bukta el, közvetlenül a róla készült lejárató jellegű rövidfilm levetítése után
ja, sok véletlen összejátszott...

,, 2016.05.29. 22:27:15

@etikette: tényleg mihez kezdene Ati a VV-ben ahol gyakorlatilag tilos bármit is dolgozni?

alsophila grahami 2016.05.29. 22:29:29

@Sanda.Ipse: igen, emiatt annyira disszonáns ez az egész, kibírta ennyi ideig, és szó nélkül hagyott annyi mindent, nem állt bele a konfliktusok zömébe, fát lehetett a hátán vágni, és épp egy ilyen piti hülyeségen csússzon meg? nekem ez nem áll össze, és ha majd megnézed esetleg, látni fogod, hogy ez az egész összekucorodás is olyan - nem is tudom, nekem olyan bejáratottnak tűnt, mint akik nem először bújnak össze - minimum fura volt. /de azért az tetszett, ahogy Ribri felé kommunikálta, vicces volt, és meglepő, hogy ennyire bosszúálló a srác../

etikette 2016.05.29. 22:31:17

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): lehet hogy akkor egy masik szemelyisege jonne elo ami most a gyszerek miatt hatterbe szorult...a poeta...a mukedvelo...humorherold...

alsophila grahami 2016.05.29. 22:31:53

@ez a nick már létezik: eggen, ez mind igaz, kivéve a cintis részt, ő már eleve esélyes sem volt igazán, túl későn ébredt fel, hogy hogyan kéne játszania ezt a játékot, ha győzni is akar, nem csak ott eltölteni az időt.

,, 2016.05.29. 22:32:53

@etikette: :OO ez ijesztően valószínűnek tűnik:S
ezekkel a nyugtalanító gondolatokkal térek most nyugovóra!

etikette 2016.05.29. 22:34:28

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): joejt! En is lepek mert megjott Gergo kutyastol. Mosthagyjamahidalattaludni? :P

Cimili 2016.05.29. 22:36:09

Azon sundáztam, h a VV-be most vajon melyik HV lakó fog beköltözni? :)

Cimili 2016.05.29. 22:37:34

@etikette: Semmi esetre sem, jó éjt! :)

ez a nick már létezik 2016.05.29. 22:37:39

@alsophila.grahami: egyetértek: a geri-cinti összebújás úgy tűnt, mintha nem először csinálnák, csak a csatorna most használta fel a felvételeket a nézettség felpörgetésére. Vajon mi az esélye annak, hogy épp a döntő előtti napon kúrnak?

alsophila grahami 2016.05.29. 22:39:02

@ALOKSAKTWO: hmm, lehetséges; vagy: tényleg nincs hová mennie, és ez egy nyílt felhívás a női rajongók felé, hogy "itt vagyok, tessék csak tessék, el lehet vinni haza..." egyet fizet, kettőt kap (kongó;)) én már eleve azt sem értem, hogy miért nem volt képes azt a fertelmes arcszőrzetet letakarítania magáról a fináléra..?! szörnyen nézett ki vele... :/

Infomaniac 2016.05.29. 22:39:26

@alsophila.grahami: Szerintem kicsit sokat képzelsz Gergőbe. Egyszerűen nem bírta ki az az 1-2 napot (lehetett 3 is ugye a csúszás miatt), nem bírta a feszültséget, úgy érezte, hogy a nyerésen múlik az élete, ezért mászott Szintire. Látszott, hogy mennyire szét volt esve, amikor nem nyert, hogy majd most megy az adósok börtönébe. És egyáltalán nem poénosan. Ha erős lett volna, azt mondja, hogy sokan látták, mit bír munka terén teljesíteni, várja az állásajánlatokat. Mosoly.
Mindenesetre kíváncsi vagyok az utózöngékre Brigivel.

Commodore 2016.05.29. 22:40:23

Attis él, izegmozog izzik él! nemtuja. sly2

Infomaniac 2016.05.29. 22:40:37

@alsophila.grahami: Mert az alá akart rejtőzni. És jól tette végül.

alsophila grahami 2016.05.29. 22:46:32

@ez a nick már létezik: semmi, és még csak úgy sem tűnt, mintha egyáltalán jóban lennének egymással, Gáborunk sem akadt ki az egészen, pedig ott osonkodott ki mellettük a "térdre imához" akciójához, és az ajtó tárva-nyitva volt... az egészben valami hatalmas kamu van, fejem rá! még a párbaj után az átfagyott szerencsétlen reszkető kislánnyal is csak kezet fogott, míg Gáborral vadul ölelkezett Cinti, utána meg hirtelen "van fél óránk az ébresztőig" - "akkor bújj ide mellém" - és ő hezitálás nélkül bújik. és ahogy egymás kezét fogták? egy gyors kis sikamikánál? fura volt; meg az is, ahogy még éjjel, lefekvéskor csak úgy simán, minden átmenet nélkül ráfordult a csajszira - mintegy elköszönésképp... ilyet csinált már korábban is? mert Cinti pöppet nem lepődött meg.

VR6 2016.05.29. 22:47:29

Kiderult vegul, Szinti hogy borotvalja?

malevil2050 2016.05.29. 22:49:24

Nos emberek ,nincsen itten má semmi látnivaló, mindenki mennyen a dógára! Ez nem FARM volt , hanem egy nagy semmi,amivel ismét sikerült behűlyíteni a a jó magyar népet. Megvan a következő balekja a rötölönek. Hajrá!

,, 2016.05.29. 23:01:29

@alsophila.grahami: utsó aztán lépek: mi van ha az egész brigis románc szerkesztői utasítás volt, és szinti volt a "valódi"? Vagyis már lehettek együtt korábban is, a brigizés csak a kamerának szólt... Visszagondolva, az egész udvarlás a plagizott hinta v mi építős gesztussal kezdődött...egyértelmű h az szerkesztői utasításra történt...
Meg kicsit átértékelődik mikor dóri hívta gergőt h "legyél jelen" mert az van a szerepben megírva vajon?

alsophila grahami 2016.05.29. 23:02:19

@Infomaniac: ellentmondásos, amit írsz, mert ha valóban az úgy érezte, hogy az élete múlik a nyerésen, akkor pont hogy NEM bújik össze az utolsó éjjelen senkivel, pláne nem Cintivel az az ember, aki Buddha egyik földi inkarnációját alakította a játék túlnyomó hányadában, majd pont az utolsó napon esik szét? ugyan.
és amikor veszített, sem csúszott szét, hanem ahogy Sanda Ipse is mondta, ironikusan, félmosollyal somolyogva dobta be az adósok börtönés megjegyzését - célozva a szövegekre, amiket kint nyomtak róla az Attila-fanok megállás nélkül a fészen...
és itt erősítem meg én is azt, amire többen céloztak már korábban: szerintem is kaptak külsős infókat bentre, és nagyon gyakran ezekre reagáltak - pl legutóbb Attila is a látványos, irreleváns bocsánatkérésekkel a végén - pont miután kihívott lett - hangoztatva azt, hogy lám, ő igenis tud bocsánatot kérni.... milyen érdekes, hogy pont azon a napon gondolta ezt kinyilatkoztatni, mikor a nője is lenyilatkozta szó szerint ugyanezt a blikkben, vagy hol...

Őzláb Gida 2016.05.29. 23:10:52

@alsophila.grahami: Eddig is így volt, és most is EKG :)

alsophila grahami 2016.05.29. 23:11:05

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): lehet, de akkor ez egy olyan fickó, aki a féltékenységet hírből se ismerheti, mert - valaki már felvetette ezt a variánst fentebb, és ugyanezt válaszoltam rá, hogy - az elején Cinti még Gizellához dörgölőzött, utána Norbival bújt össze éjszakánként, majd jött a Ribri-féle nyálcserebere, szal... nem tudom, a játék egésze alatt alig kommunikáltak egymással, ezek után ez hirtelen váltás volt, amit Gáborunk is szó nélkül hagyott? a mi mamlasz GÁBORUNK?? ... (mindenesetre jól el lehet konteózni a témán, arra már jó az egész katyvaszos rtl-es szerkesztési bravúr)

alsophila grahami 2016.05.29. 23:13:37

@Őzláb Gida: örülök, és részemről is EKG az összes eddigi komidra :)

Cérnahuszár 2016.05.30. 06:08:01

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): azt hittem ennél objektív vagy :)
Nem akarjátok elhinni hogy gergő elbacta?
én is sajnálom

a konklúzió: mondani mindent lehet, csinálni meg egyféleképp
brigike magyarázata: én nem iylen vagyok aki ismer az tudja (akkor nem nős pasival kezd)
gergő: vedd poénra (hát ő sem különb)
a hasonló a hasonlót vonzza, lehet ezért dilemmázott annyit gergő hogy dobja-e brigit vagy sem, mert ő is ugyanolyan
más akar lenni, de neki sem megy

na minden jót nektek :) érdekes farm volt

ALOKSAKTWO 2016.05.30. 06:40:55

@Queen Alix: Akkor én vaksi vagyok. Mondjuk szemüveges vagyok, így talán már én is értem. @alsophila.grahami: Ha az van, amit feltételezel, nos akkor Oscar díjat mindkettőnek. Mert azt eljátszani, hogy semmi közük egymáshoz, sőt Gergőnek egy másik nővel kell "kapcsolatban" lennie, innen nézve óriási alakítás volt. Ahogy a Briginek is, mert kizárt hogy ő erről ne tudott volna. Meg úgy mindenkinek aki ott volt. Már játékosok. Gondoljátok nem szólta volna el senki magát? Vagy volt ilyen, és azt kivágták, esetleg újra vették a jelenetet? Nem tudom, nekem ez túlságosan nyakatekertnek hangzik. Ha mégis ez az eset forog fent, akkor meg tényleg nem érdemes ilyen műsort nézni, mert olyan mintha egy színdarabot néznél. Ha ilyet akarok látni, elmegyek egy színházba.

Hortenzia Schneider 2016.05.30. 07:41:14

Hát Gergő fiam, egy marha nagy lúzer vagy!
A finisben így bekacsázni és seggre esni, www.youtube.com/watch?v=lhSKsOb14_E
A helyett hogy férfiasan bevallottad volna a gyengeségedet, érzéseidet, kinos helyzetbe hoztad magad egy ilyen banális poénnal, hogy bohóckodtatok.Nekem volt kinos nézni azt a beszari csalódott arcot amit vágtál, mint a fábasszorultféreg.

Isten megteremtette Ádámot, majd magához hívta:
- Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni!
És teremtettem neked nemi szervet, hogy tudj szaporodni!
Ádám boldog, újjong. Ám Isten félbe szakítja:
- Csakhogy egy kicsit kevés vért teremtettem beléd, ezért a
kettőt egyszerre nem tudod használni!!

Avanivi 2016.05.30. 07:47:05

@ALOKSAKTWO: Nekem nagyon furcsa volt az ,hogy megkezdődött a szavazás előző nap és közvetlen utána kidobtak egy ágyjelenetet, ill az ágyjelenet egy részét. A finálén az egészet úgy tolták elénk, hogy Gábor végig imádkozott. Pont addig imádkozott ameddig kellett. Szinti nem vesztett semmit, de Gergő bukta a 20 millát. Remélem Brigittát is . A szemét Attila pedig had örüljön most Gergő bukásának, legyen ez a legnagyobb öröme.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.30. 07:52:13

@alsophila.grahami: Nem hiszek ebben a konteo elméletben, de tény, hogy nagyon illogikus, karaktergyilkos és a műsorfolyamban eljátszott szerepéhez képest ellentmondásos húzás volt ez Gergő részéről néhány nappal a főnyeremény behúzáa előtt (Szintitől kevésbé).

Infomaniac 2016.05.30. 07:54:42

@alsophila.grahami: Nem ilyen egyszerűek az emberek. Gyakran tesznek olyat, amiről akkor vagy utólag tudják, hogy nem jó, de olyan lelkiallapotban vannak, hogy nem tudnak leállni.
Én ugy emlékszem, direkt megvárták, hogy Gaben kimenjen, de majd visszanezem. Következtetés szempontjából nem mindegy.

Perspektíva 2016.05.30. 07:58:40

@Avanivi: Gergő baromságot csinált, de szerintem még Gáborról is össze tudtak volna vágni negatív kisfilmet. Az előzetes leadása időzítve volt a szavazáshoz. Ez bárkivel szemben aljas dolog lett volna, nem csak Gergővel szemben.

,, 2016.05.30. 08:11:56

@Cérnahuszár: nem neki drukkoltam (sőt!), de ilyen késői órában elkapja az embert a konteó láz:)

Avanivi 2016.05.30. 09:57:19

@Perspektíva: Miért volt az fontos, hogy az élő műsorban kell ezt megbeszélni és a szavazás közben a képébe vágni mindenkinek? Akkor amikor Gábor buzgón imádkozik?

Perspektíva 2016.05.30. 10:01:40

@Avanivi: A cirkusz mindenek felett. Ez a kereskedelmi csatornák lényege. Minél nagyobbat szóljon...mi meg nézzük.:(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.30. 13:03:06

@etikette: Szerinted hány napig tartana, mire kicsinálnák egymást? :-)))

terjőke kígyószisz 2016.05.30. 19:30:39

Azt hiszem megint hanyagolom pár évig a valóságshowkat. Ez egy lehetőségekkel teli alapfelállás volt, és megint elment abba az irányba, ami miatt még külső szemlélőként sem érdekelt az egész. Pár részt visszanéztem, többnyire az itteni poszt alapján, bele-beletekerve. És megint bosszant, hogy mennyire hülyének nézik a nézőt, aztán megint megállapítom, hogy nem én vagyok a célcsoport. (Bár jövőre hivatalosan is kikerülök belőle.) Nézőként sem, de szavazóként aztán biztos nem.
Legközelebb akkor nézek bele egy ilyenbe, amikor 24 órás webkamerás közvetítés lesz, visszanézhető, tárolt anyagokkal. Az valóságsó. Ez meg egy átlátszóan manipulált, első harmad után teljesen vv-be átcsúszott, unalmas, megrendezett műsor volt, kicsit érdekesebb környezetben. Csak a Hogyvoltokat volt érdemes elolvasni, a többi felesleges időtöltés volt.
süti beállítások módosítása