Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x59 - Unalom

2016. május 28. 07:12 - sixx

vlcsnap-2016-05-28-06h12m19s963.png

Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót.

Zé annyira komoly, hogy a végén még én is elhiszem, hogy ez itt jelentőségteljes pillanat. A kiválasztás előtt még kiderül, hogy Gaben szerelmes a csajába, Szintinek baja a volt a faterral, de már nincs, Gergő szereti az apját, ai jó ember, Attila megnyugodott a csajától. Na, válasszunk. A meglepetés, amitől Gaben kis híján lefordult a farönkről, az, hogy Attila Szintire rakja a jelét, mert nem hülye. Gaben ezt nem tudja értelmezni, de legyen ez az ő baja, ő Attilára tesz, ahogy Gergő is.

vlcsnap-2016-05-28-06h16m48s985.png

Ebből lesz egy nagyon hosszú, de sehová nem vezető beszlgetés, mert Gaben azt hitte, majd ő kapja a jelet, de nem ő kapta, és akkor most Szinti mi az isten csinál majd, magára teszi-e a kendőt vagy Attilára, ami MINDEGY, bazdmeg, mert ezek ketten fognak párbajozni, ezt én is tudom, meg mindenki tudja. És ha Szinti Attila mellett dönt, akkor a vadbarom majd kihívja, ha nem, akkor meg ő hívhatja ki, mert tőle tart a legkevésbé. És mondom, ezt MINDENKI tudja, baszki, Gaben meg arénázik egy kicsit. Gaben és Gergő azt nem képes felfogni, hogy a döntő előtt egy lépéssel NINCS lovagiasság, meg mindenféle ilyen szarakodás, túlélés van és döntőbe jutás, és a leggyengébb Szinti a pakliban.

vlcsnap-2016-05-28-06h22m58s847.png

Ezek egész nap kerülgetik egymást ezek után, és Szinti látványosan tipródik a semmin, ami kurvára nem érdekel senkit, ahogy az sem, hogy mi áll Szinti apja végig nagybetűkkel megírt levelében. Este Szinti papírról olvassa, amit gondol, ha nem a szerkesztők diktálták neki ezt a szart, a csaj sokkal ostobább, mint gondoltam, hiszen arról a mondatról van szó, hogy "És én magamat váladsztom". Na, de meglepő. Így legalább ő irányítja a sorsát, de ismétlem, MINDEGY mi történt, mert Attila kiválasztottként is Szintit vinné párbajra. A folytatásban ugyanaz megy, mint eddig, azaz vekengés, ezerrel. Zé meglepetést színlel, majd felvezeti a következő szegmenst: Attila álmot látott.

Tényleg így volt, álmodott, és ettől ment is ki az állatokhoz, hogy széjjelbarmoljon mindent, amit csak lehet, illetve ezt lehet, csak én gondolom már hozzá ehhez az egészhez, mert ott áll a konyha közepin, és azt kiabálja, hogy megvanmegvanmegvan, és felmegy Szintihez, hogy megölelgesse. Akinek persze ez kell, de nagyon. Az álmában, már ha érdekel is ez bárkit is, Attila Danitól azt hallja, hogy a döntőben ők ketten, azaz Szinit meg Attila is ott lesz, és ehhez az kell, hogy Szinti ne őt hívja ki. Ez mondjuk elég nagy hernyóság taktikának, de mindegy, legyen, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Attila azt szeretné, ha a kislánya büszke lenne rá, ez mondjuk nem az a húzás, amit gobelinbe hímezve tennék ki a Községháza dicsőségfalára,de hadd ne én neveljem már Attila lányát.

vlcsnap-2016-05-28-07h00m02s688.png

Attila ajánlata? Híres akarsz lenni, Szinti? Nem, gazdag. Itt megakad a nagy terv, mert erre a válaszra nem számított a gyökér, hagyjuk is ezt az álmot, meg a kameráknak előadott faszságokat. Attila nem adja fel, kiviszi Szintit a csűrbe, hogy ott is elmondhassa neki a gigantius tervet: NE ŐTET HÍVJA KI! Szinti aszongya, ő itt mindenkit meg tud verni, nem fél senkitől, amiből a világ egyik legnagyobb pofára esése lesz szerintem, de már mindegy, mer Szinti akkor is Attilát fogja kivinni, és kész. Szinti bent kiröhögi Attilát, és elmeséli, hogyan akarta befolyásolni ez a szerencsétlen.

vlcsnap-2016-05-28-07h01m24s401.png

Végre valami új történik, jön Sly búcsúzkodni, de előtte Gergő felül az egyik tehénre. Mert csak. Gaben is. Mert idióta. Sly a kis piros traktorral jön, hoz ajéndékot és búcsúzik, mindenkit nagyin tisztel és becsül az elvégzett munkáért, az ajándok egy életre szóló élmény, egy-egy, névre szóló köcsög. Ez nagyon aranyos, komolyan, meg is hatódnak a tanyasiak is. Nincs még vége a karácsonynak, kapnak egy-egy nyakláncot, rajta szerencsét hozó patkóval. Gergő menten mondja is, hogy ő nem hord ilyeneket, az ellenpont Attila meg élete végéig fogja hordani. Gaben számot vet: ő innentől minden farmon elboldogulna. Nem, Gaben, nem így van.

vlcsnap-2016-05-28-07h01m34s637.png

A mai rész előzeteséből két dolog derül ki: Attila lesz a kiválasztott, és az, hogy a párbaj fizikális lesz, kemény, sáros-mocsaras-falmászós cucc. Szerintem szevasz lesz Szintinek.

Címkék: a farm
624 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 07:35:13

Első? Nahát!
Egy hét bepótolnivalóm van, de Sixx irományából az jön le, hogy nem lesz nagy cucc.
Addig is: Hajrá Gergő!

Dirty Lyle 2016.05.28. 08:26:49

Szilveszter csinálhatott volna egy számadást.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.28. 08:56:13

@Dirty Lyle: Nagyon sok koncepcionális hiba volt ebben a műsorfolyamban, ez is egy ilyen.

penna 2016.05.28. 09:07:11

igen, a párbaj feladat úgy tűnik, komoly fizikai erőt igényel, ezért egy 40 akárhány kilós lány - bármilyen fürge és kitartó is - esélytelen egy jóval nagyobb izomtömegű férfival szemben. az rtl a vasárnapi nézettségre gyúr, ahogy várható. azt meg lexarja, hogy a nézők egy része mit gondol erről, mert azok is nézni fogják a vasárnapi adást, akik utálják ezért. biznisz az biznisz.

szerintem viszont épp, hogy érdekes volt a tegnapi rész. minden iránta érzett utálatom és megvetésem ellenére nem feltétlenül jó volt nézni a Farm szentjének gyakorlatilag teljes becsavarodását és becsicskulását, viszont számomra érdekes volt. és egyúttal hátborzongató, ahogy ott állt a három szál lobogó hajával, baltával a kézben...brrrr.

Berborosz 2016.05.28. 09:18:15

@penna: Remélem, mostantól két biztonsági őr követi Attila minden lépését a farmon.

Őzláb Gida 2016.05.28. 09:26:03

@penna: Teljesen egyetértek, sajnos. Ez egy kereskedelmi csatorna, főműsoridős programja. Egyetlen dolog számít: minél többen nézzék a döntőt. Azok is akik, számomra érthetetlen módon kedvelik Attilát és persze az ellentábor is, akik, mint én is, azért szorítanak, nehogy nyerni tudjon (a gyökér).

Sanda.Ipse 2016.05.28. 09:40:21

Attila remekül kihasználta a lehetőséget, hogy a lehető legtöbbet ő legyen képernyőn. Ennek érdekében kelt fel mindenki előtt, körberohangálta az összes állatot, mindenütt végzett valami félmunkát vagy kiengedte az állatokat, hogy ismét a személye kerüljön ennek kapcsán a középpontba. A kreatív górénak a csatornánál nemigen kellett törnie a fejét, hogy valódi műsort csináljon, felhasználták az Attila nyújtotta nagy semmit.
Két ízben lett volna valóban bizonyítani, hogy a a farm élmunkása. Egyszer a munkáshéten, majd a lopása eredményeként megkapott bünti feladatban, nevezetesen egy darab föld felásásában. Egyik alkalommal semmilyen munkát nem végzett, a másikban a munkát a többi pasival fejeztette be.
Igen, valószínű, hogy a csatorna a döntőig benn tartja, mert utolsó pillanatig kell a feszkó, amit csak ő tud kelteni.
Három olyan játékosa volt a Farmnak, akik végig tartani tudták azt az arcukat, amivel bementek és megkedveltük őket: Dóri, Gergő és Gáborka. Szerencsére legalább Gergő és Gáborka ott lesz a döntőben. A lány más utat járt be. Kezdetben kifejezetten ellenszenves volt, a bunkókhoz csatlakozott és úgy tűnt, hogy ő akar lenni Attila női alteregója. Rendesen ki is hangsúlyozta a csatorna, hogy micsoda lusta némber. Első alkalommal Gergő szájából hangzott el a kiválasztásnál, mikor ő volt a HG, hogy neki semmi problémája nem volt Cintiával, minden munkát elvégzett, amire megkérte. A hangsúly az utolsó szón van. Megkérte, nem utasította, nem csicskáztatta. Persze ebből semmit nem láttunk és nem maradt volna nyoma sem, ha nem hangzik el a kiválasztásnál.
Ügyes volt a lány, sajnálom, ha Attila hazavágja. Hazavágja?...

Sanda.Ipse 2016.05.28. 09:42:05

Attila erőltetett nevetgéléseitől a hideg kilel.
Egyetlen alkalomra emlékszem, amikor nevetni lehetett rajta. Cintiát győzködte, hogy "kislány, művelődj, olvass könyveket".
Az ő szájából mókás volt.

Atanos 2016.05.28. 09:43:10

Akit érdekelnek az Aranyköpések itt megnézheti már csak a holnapi maradt hátra. :)

data.hu/get/9749127/Aranykopesek_NET-re.txt

alsophila grahami 2016.05.28. 09:46:39

@penna: ugyanez; érdekes volt, pont ettől a rész, bár a @Dirty Lyle: által felvetett számadást én is hiányoltam- ugyanakkor mégsem, mert abból, ahogyan maga a gazdálkodás totál mellékszál lett azóta, hogy a farmerek lehetőséget kaptak a helyi csárda ingyenkajájára - tehát no főzés, no beosztás, farmpénzzel-alapanyagokkal való zsonglőrködés a továbbiakban - tk okafogyottá vált a tényleges termelésre törekedni, mert minek is a gazdálkodással érdemben foglalkozni, ha kaja mindenképpen lesz, farmpengőt meg a a gánymunkáért is osztanak, amiből bőven lehet luxuscikket venni annak is, aki nem tette oda magát - vagy csak alig - a heti munkában; ha nem kell már ésszerűségre törekedni, akkor minek törnék magukat? az alapkoncepció itt szétesett, elmentünk a megszokott trash irámyába teljesen, amitől egy eltérő környezetbe kihelyezett VV-klónt láttunk, fogalmam nincs, miért... (tényleg, miért?)

Mirocska 2016.05.28. 09:49:27

@Atanos: Most ahogy elovastam, eszembe jutott, Attila hogy tiltakozott az elején a kutyaszőr ellen, közben meg ő a legretkesebb mind közül... Kongó kinézete ezerszer rendezettebb! :))

alsophila grahami 2016.05.28. 09:49:37

@alsophila.grahami: ááá a vége lemaradt: szal, a kisiklott koncepciót látva már nem is vártam mást a szerkesztéstől, így meg sem lepett, hogy Szlájgazda csak jópofizni ment oda az utsó jelenésére. ja, meg ajándékot osztani. kedves.

Gia 2016.05.28. 09:55:19

Én valami komolyabb ajándékot vártam Szilvesztertől a felvezető szövege után.Nem tudom mit,de mást.

etikette 2016.05.28. 09:59:48

Egyetértek azzal hogy a csatornának a nézettség az első. Azt mutatnak amit akarnak ezzel alakítjàk a történéseket és szuggesztivan irányítják a játékosok megítélését. Ne felejtsük el hogy napi 1 òrát látunk összefoglalva! Ki tudja lehet hogy a többi időben Attila Cintivel karöltve Ibsen műveket olvasnak fel egymásnak, Gaben makramézik, Gergő pedig cicás puzzlet rak ki. De valljuk be ez kit érdekelne?

2016.05.28. 09:59:50

Cinci! lepj meg!!! ha már az rtl nem tudott eddig...

2016.05.28. 10:02:34

@Mirocska: jahha, mert a jószágok közti sertepertélés annyira tiszta meló ;)

Sanda.Ipse 2016.05.28. 10:02:36

@Atanos: köszi. Elmentettem, mert túl sok most végigolvasni.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 10:06:03

@alsophila.grahami: Kár. Sokkal több lehetőség lett volna a témában.

alsophila grahami 2016.05.28. 10:07:56

@Sanda.Ipse: naigen xDDDD de Szintia osztása minden tekintetben vicces, ha arra gondolok, hogy ő egy pontosan ugyanilyen korú kislánynak csinált gyereket, már bocsánat a közönségességért, de az ő esetében a tudatos gyermekvállalásról csakis poénkodásképpen beszélhetünk azok alapján, amilyennek megismerhettük őt az elmúlt három hóban.

Avanivi 2016.05.28. 10:10:22

@Gia: Én is azt gondolta mindenkinek felkínál egy hetes pihenést a farmon a párjával együtt.

Dirty Lyle 2016.05.28. 10:12:15

Mi lett a füstölővel? Annyit láttam, hogy kêsz, de ki felügyelte utána?milyen lett a kész kolbász?

2016.05.28. 10:12:26

@Avanivi: max a sajátján ;) meg most úgyis mindenkire vár kihegyezett cerkákkal a blikk és társai ;)

alsophila grahami 2016.05.28. 10:14:47

@etikette: igen, ez esélyes xDDDD kivéve az utolsót, mert az valóban esélyes lehetne xDDD amúgy a látottakból kiindulva komolyan gondolhatja valaki is, hogy ha a teljes anyagba betekintést nyerhenténk, mást látnánk Attiláról vagy Szintiről, vagy bármelyikükről? az extrém szitukat vágják össze az öfikbe, persze, de attól még az unalmasabb részekben sem lesz pl. értelmesebb, nyugodtabb, empatikusabb, intelligensebb, emberibb, vagy önzetlenebb Attila, de a többiek képe se mutatna számottevő eltérést - apróbb dolgok árnyalhatják a személyiségrajzukat, de lényegi eltéréseket ne várjon senki.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 10:17:46

@alsophila.grahami: a média azzal van tele, hogy a nőt gyakorlatilag egy fillér tartalék nélkül hagyta hátra, mikor beköltözött a farmra. Akkor mi is az, amit ő (mindent) már elért, a többi meg semmit?
Én még azt is megkockáztatnám, hogy az egész sztori fake. Másé a nő és a gyerek:)

alsophila grahami 2016.05.28. 10:20:01

@Sanda.Ipse: erre gondoltam én is, és sajnálom, mert emlékeim szerint a viasatos első Farm sokkal koncepciózusabb volt, és nekem az nagyon bejött akkor, most is bejött volna. tényleg nem értem, minek VV-klónt csinálni, ha van mód "eredeti" VV-t is csinálni - ha azt gondolják nyerőnek, akkor csináljanak azt, minek tönkrevágni egy alapból jó formátumot??

penna 2016.05.28. 10:24:56

@alsophila.grahami: számadásra gyakorlatilag esély sem volt. kezdve azzal, hogy Szilvigazda már magkorában "megvette" tőlük a termést. és az már kb. a 2-3 héten volt. onnantól hétről-hétre csak tovább süllyedt az egész gazdálkodás szál. egészen a kaja házhoz szállításáig, ami szerintem a mélypont volt. :) a disznóvágás ugyan adott sok kaját nekik, de legalább megdolgoztak vele. egy hét volt kivétel, amikor saját kasszára melózhattak. az tetszett. nem véletlen az sem, hogy a pénz beosztásáról a vitákat, meg a pergamenre való árurendeléses kapirgálást sem mutatták már ezer éve. merthogy szerintem ilyen már nem is volt. egyszerűen kapták az ellátmányt, mint a vv-kben.

az rtl nem tudott mit kezdeni ezzel a formátummal, szerintem elbaxták. indított egy hellyel-közzel önellátó gazdálkodásos vonallal. aztán vagy a szereplők lázadozása (ha voltak, nyilván nem mutatták, de tippem szerint voltak) és/vagy a nézettségi adatok zuhanása miatt összevissza módosították. olyan egyenes és következetes volt a koncepciójuk, mint az ökörhugyozás. sokadszorra írom, hogy kár érte!

mert pl. én az állatokat mutató képsorokért (a kicsi malacok, Turner növekedése, bolondozásai, Tejcsi, Tina vágtázásai, Barni folytonos ólálkodása a teraszon, és ahogy a tyúkoktól kezdve mindenki megszokta, megbarátkozott ezekkel a lüke álfarmerekkel) teljesen odavoltam. ez a vonulat nagyon klassz volt a farmban. ez az egy.

alsophila grahami 2016.05.28. 10:25:41

@Sanda.Ipse: én is meg merném kockáztatni, ha nem linkelte volna ide tegnap valaki a fb-os fotóját a picinek, hát.... a szemei nem hagynak kétséget az apa személye felől ;) na meg amúgy is hasonlít rá, inkább, mint az anyukájára, láttad? de jó hogy említed, már el is felejtettem, hogy valóban, pénz és minden nélkül hagyta hátra a kiccsaládját, a nagy magyar apa-példakép, 38 éves meglett fejjel, és még ő kéri számon másokon, hogy mit értek el... jellemző; a tüköreffektus tankönyvi példája xDD

Sanda.Ipse 2016.05.28. 10:29:50

@Sanda.Ipse: berakták a "szamaragolást" is az aranyköpések közé, holott az egy létező kifejezés:)

Sanda.Ipse 2016.05.28. 10:32:02

@alsophila.grahami: nem láttam a fotót, de őszintén szólva, ha ez valós szitu, akkor mindent elmond erről a felelőtlen alakról.
Mit láthat benne az a lány, amit a nézők nem?:)
(Remélem, nem tartanak otthon vak komondort...)

alsophila grahami 2016.05.28. 10:40:42

@penna: hát, nagyon EKG, nagyon nem is tudok mit hozzátenni, minden szavaddal egyetértek! :) ami meg a nézettségi adatokat illeti, kockáztatniuk kellett volna, nem változtatni semmin, és kivárni... szerintem beállt volna egy állandó nézettségi szint, így meg képzelem, hogyan ingadozhatott össze-vissza, kétlem, hogy ezzel nyerők lennének. ha maradnak az alapkoncepciónál, beállhatott volna egy állandó, biztos nézőszám, így meg hol megugrott, utána meg fogadom, még nagyobbat bukott az egész mert aki az eredeti farmra volt kíváncsi, annál sokszor elszakadhatott a cérna - itt is sokan írták, hogy elment a kedvük, és sokan el is maradtak közülünk is, pedig itt egy stabil reality-kedvelő törzsközönség van van...

a csárdás-ellátmánybiztosítás tényleg a mélypont volt, ott veszett el végleg az egész lényege, ami megkülönböztette egy vv-től a farmot, és szinte biztosra merem venni, hogy komoly belázadás lehetett a háttérben, ami miatt engedtek, hát már csak nem merték megrizikózni, hogy tömeges kicsekkolások induljanak be, mert 2-3 elszánt farmerrel nem igazán lehetett volna sokáig elhúzni a műsorfolyamot... ezt megértem, de itt akkor komoly szakmai hiányosságok is felmerülnek - hogyhogy nem biztosították be magukat ezek ellen stabil, egyértelmű szerződési klauzulákkal? hogy nem tájékoztatták előre a jelentkezőket, hogy mire számítsanak (éhezés, stb.), vagy így kevés lett volna a vállalkozó szellem? akkor a fődíjat kell annyira megnövelni, hogy megérje nekik vállalni az összes kényelmetlenséget - amik azért egy survivor viszonylatában, hát... enyhén komolytalanok, lássuk be.

Dirty Lyle 2016.05.28. 10:45:09

@Sanda.Ipse: vak komondor se probléma, ha utána mindig, minden alkalommal bocsánatot kér. Nem szabad egyet se kihagyni, mert azt megjegyzi. (Irónia)

Őzláb Gida 2016.05.28. 10:54:26

@Dirty Lyle: Hozzáteszem, ezt a bocsánatkéréses dolgot, csak a szerető kiccsaládnak tartogatja, mert mi csak kényszeredett és abszolút taktikai megfontolásból elkövetett olyasmiket láthattunk..

alsophila grahami 2016.05.28. 10:56:07

@Sanda.Ipse: biztos, hogy tartanak ;) különben mire nyilatkozta volna a lány, amikor azt firtatták, hogy otthon is ilyen agresszív-e, hogy "Attila tud bocsánatot kérni"... mire kell bocsánatot kérnie, és egyáltalán, tényleg ez egy párkapcsolat lényegi elemeinek egyike? számomra sokkal inkább az, hogy eleve ne is kelljen bocsánatot kérnie semmiért, hiszen még eléggé az elején vannak (már a lány életkorából kiindulva) az egésznek, nem hosszú évek óta nyomják együtt... mit láthat benne a lány? nem tudom, de egy apai mintát biztosan, ami a sajátját idézi; komolyabb tétet mernék rádobni, hogy kb hasonlóan stabil lelkületű papa lehet ott is a lány hátterében, amitől Attilában találja meg a biztonságot adó otthonosság-érzetet. /majd felnő, kigyógyul, és odébb áll - vagy nem, és akkor látleletekkel meg kék-zöld monoklis fotókkal lesz tele a bulvár, és Attesz tanulmánykötetet ad ki a magyar börtönviszonyok versus amerikairól (persze hogy szalaivivien interpretálásában;)

alsophila grahami 2016.05.28. 11:13:43

@Atanos: kösziköszi :) @Avanivi: és abból lehetett volna további műsort csinálni, hogy ha már drága pízér' kibérelték a helyszínt, kimaxolják a benne levő összes további lehetőségeket - ha csak nem áll sorba a következő farmstáb a következő forgatásra (másik országból ofc), de már csak nem ennyire szoros a beosztás... @Dirty Lyle: tééényleg! erről meg is feledkeztünk... mi lett vajon a késztermékkel? mindet csak nem ették már meg, az egy hattagú család több havi készlete volt...

Berborosz 2016.05.28. 11:20:28

@alsophila.grahami: Megette a stáb. Vannak ám ott jó sokan.

Dirty Lyle 2016.05.28. 11:22:47

@alsophila.grahami: az új stábnak új állatsereglet is jár. Új vemhes tehénkével, új idomítatlan malackákkal. Új vetemény....stb

Őzláb Gida 2016.05.28. 11:53:32

Én azt nehezményezem igazán, h látva a párbaj előzetesét, tudva a résztvevőket, hogy ugye lány-fiú párbaj lesz, a szerkesztők nem választottak egy kevésbé fizikai erőt igénylő feladatsort. A játékosok, a konfok, végig azt hangsúlyozzák, mekkora tétje van a párbajnak, és persze van is, hisz ez az utolsó. Ezek után még a látszatot sem próbálják megtartani, h Szintinek is adnak valamicske esélyt. Pedig volt a műsor során ilyen, pl. Heni kolbásztöltős feladata, vagy Szinti -Norbi párbaj, talán még az első Dóri- Dani is. De pont itt a végén, mikor igazán tétje van nem fér bele egy kis esély a gyengébbnek. Persze én azért izgulok Szintiért, és remélem, h Attila eléggé meggyengült már így a végére, de sajnos a képsorok nem sok jót ígértek...:(

Sanda.Ipse 2016.05.28. 12:15:34

@Őzláb Gida: Cintia szívós csaj. Remélem Gergő alaposan felkészíti fejben, ahol Attilának pillanatnyilag a legnagyobb gyengesége van. Egyre jobban kikészült idegileg, azt hitte, hogy az utolsó párbajt megúszta. Valójában a "bajnokot" nem is hívhatta volna ki Cintia, hiszen sem Gergő sem Gáborka nem kaptak jelet.
Ez mondjuk Attilának eszébe sem jutott, amikor "híressé akarta tenni" a lányt.:)

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 12:27:22

@Sanda.Ipse: Basszus, nekem ez most esett le. Ahogy írtad. :D Totál szét van esve Atti. Remélem a párbajig nem szedi össze magát. Ha látványosan jobb állapotban lesz, akkor viszont feltételezhetően a stáb tett valamit vele. Mivel nem engedhetik, hogy az őrült már kiessen. Na kíváncsi leszek az esti párbajra.

Pék Sütemény 2016.05.28. 12:52:48

Csak egy apró felvetés: ki csinálta bent folyamatosan a show-t, hogy nem fulladt bele a műsor méginkább a dögunalomba?

Őzláb Gida 2016.05.28. 12:57:15

@Sanda.Ipse: Legyen igazad és szívből kívánom Szinti győzelmét. De itt én kifejezetten a párbajfeladat választást kifogásoltam. Meg a legalább látszatra egyenlő esélyekre való törekvést hiányolom a csatorna részéről. Persze ez az én naivságom, mert ez egy kereskedelmi tv, itt a nézettség generálása az elsődleges.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 13:13:48

@Pék Sütemény: Ha te Attis ámokfutását shownak nevezed, tartod, akkor kívánom neked, hogy költözz össze vele egy hétre, és élvezd a showt, amit kapsz tőle. :) Ha Atti drága nem ezt csinláta volan, akkor többet láthattunk volna más szereplőkből. De neki feltűnési viszketegsége volt, és van a mai napig, így azt gondolta ott ő az Atyaúristen. Már meg ne haragudj, de nem az ő, csak egy pszihopata gyökér állat.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 13:28:41

@Őzláb Gida: Dia, Sanya, Dóri, Brigi... Attila ellenfelei párbajon.
Dia és Ribi küzdelem nélkül gyakorlatilag feladták. Sanya erősen másnapos volt, így is 1 mp (és némi csalás) játszott közre abban, hogy A. győzzön. Dóri túlsúlya bármilyen - nem ügyességi - párbajban hátrány lett volna sokakkal szemben.
A kiscsaj erőssége a végtelen győzniakarás, ami a szájkaratéban IS megnyilvánul nála. Fürge, szívós és erős. Számomra nem okozna meglepetést, ha ő lenne a győztes.
Hacsak némi ostorpattogtatást nem csempésznek bele:)

Sanda.Ipse 2016.05.28. 13:31:25

@VV Erőlegény: mi az EKG? (azon kívül, hogy elektrokardiográfia:)

2016.05.28. 13:33:11

@ALOKSAKTWO: basszus hadd legyen mar masnak esetleg mas a velemenye, ossze ne koltoztessuk mar egybol a pszichoval miatta. amugy ja, van igaza peksutinek, legtobb komi ateszrol szol igy v ugy.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 13:36:58

@Biriksz_Krokiksz!: nem attól, hogy show-t csinált volna, hanem amiatt, hogy őt tolták folyton folyvást a képünkbe, emellett rendkívül irritáló a személyisége, a cselekedetei, az agresszivitása.

penna 2016.05.28. 13:37:21

hajrá, Szinti!!! csesszél ki az rtl-lel vasárnapra, és verd meg ezt a gyökeret! :D

2016.05.28. 13:37:53

@Sanda.Ipse: ez teny. van aki emiatt nezi, nem nagy ugy.

Dirty Lyle 2016.05.28. 13:38:07

Kíváncsi vagyok, az arab országokban milyen volt a Farm. Gondolom tevét kellett gondozni.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 13:42:02

@Biriksz_Krokiksz!: a nagy ügyek nem itt kezdődnek:)

Őzláb Gida 2016.05.28. 13:44:35

@Sanda.Ipse: Minden érveddel egyetértek, és egyszerűen csak az elvi részét kritizáltam a dolognak, mégpedig azt h egy komoly tétmérkőzésen valóban legyenek egyenlőek az esélyek. Amúgy Attilát az ideg, az adrenalin nyomja át a párbajokon, azontúl h nyilván erős is, hisz a privát életében is fizikai munkát végez. De cigizik, mint a gyárkémény, szerintem bazi sokat fogyott, ráadásul nagyon elege van. Érzi ezeket ő is, nyilván ezért ódzkodott annyira a párbajtól. Ezzel szemben Szintit úgy tűnik a papa megerősítette, megnyugtatta és látszatra fizikailag sincs vele semmi dráma, szóval ha nem nagyon lejt az a pálya akár nyerhet is. A párbajon egyértelműen hajrá Szinti!!

Berborosz 2016.05.28. 13:50:41

@Sanda.Ipse: Egyetértünk, együtt dobog a szívünk.
Kicsit finomabban: egy vastüdőn vagyunk.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 13:51:04

@Biriksz_Krokiksz!: Akkor írj róla te is. És drukkolj neki. Hajrááááá Attiiiiiis!!!!

Sanda.Ipse 2016.05.28. 13:51:58

@Őzláb Gida: erős? Hmmm... A legutóbbi védettségpróbán Gergő és Gáborka is lenyomta. A többi védettségi próbán sem volt sehol. Sőt! Volt egy olyan verseny is, ahol párban mérkőztek, az egyiknek be volt kötve a szeme.
Azt is Gergő nyerte Dórival.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 13:52:44

@Biriksz_Krokiksz!: Érdekes mód engem mindig tudsz kritizálni. Mást miért nem? Ja hogy neked lehet, másnak meg nem. Értem.

2016.05.28. 14:03:30

@Sanda.Ipse: nem hát, hanem ott, h már megint szopat az upc (utálom, én téhomi fan vagyok, csak itt még nincsenek, ahova költöztem), folyton fagyizik a netem, én meg idegállapotban vagyok, azért vagyok paprikás szalámi.

Őzláb Gida 2016.05.28. 14:07:05

@Sanda.Ipse: Azért azt ne vonjuk kétségbe h egy kb 80 kg-os fizikai munkás ffi erősebb, mint egy kb 50 kg-os lány . Gáborral, de főleg Gergővel összes sem vetem, a műsorból egyértelműen kiderül h mindketten erősebbek.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 14:14:50

@Őzláb Gida: hogy őszinte legyek, nekem igazán Gergő végső győzelme lenne fontos, tök mindegy, melyikük marad benn további 24 óráig Attila és Cintia közül.
Legfeljebb Attila megérdemelné, hogy egyszer egy lánytól kapjon ki, ha már gyáva volt Gergőre rakni a jelét. Dehát azért nem lehet őt sem elítélni, hogy mindenképpen be szeretne jutni a döntőbe és ennek érdekében tattikázott. Ha nem jut be a döntőbe, akkor pedig meg lenne győződve, hogy a közönség csakis rá szavazott volna. Akár szembesüljön a döntőn, hogy hová vezet az a sok irigység és rosszindulat, amit árasztott magából az egész műsor folyamán.
Cintiának úgy sincs sansza a végjátékot megnyerni. Gáborka aki még szóba kerülhet egyeseknél.

2016.05.28. 14:39:47

@ALOKSAKTWO: nem kritizáltalak téged sem, az összeköltöztetés ellen emeltem kifogást csak. am' ugyanolyen hisztis vagy, mint én, ezért jövünk ki olyan jól! XD

2016.05.28. 14:41:37

(közben csináltam magamnak sok netet, kúúúl) XD egyből kisimultak a kócos idegpályáim.*

*hogy majd az esti párbaj újra összegubancolja.

Pék Sütemény 2016.05.28. 14:51:11

@ALOKSAKTWO: Hát, nem egyszerű ember az Attis. De csendben megemlíteném közben az ózdi gyökeret, Majkát, lám-lám milyen cifra celebet fabrikáltak belőle.

Pék Sütemény 2016.05.28. 14:53:42

Amúgy meg, amit látunk azt láttatják. Amit meg gondolunk, az egy vélemény. Az igazság valahol közötte lehet.

diómió 2016.05.28. 14:57:09

@Pék Sütemény: Majka lehet,hogy gyökér volt,-szerintem nem, -de nem volt pszichopata. Óriási különbség van a kettő között. Majkában volt ambíció,tehetség, kitartás, és szándék egy bizonyos mennyiségű változásra. Attilában semmi sincs, semmit nem lát a valóságnak megfelelően, az énképe pedig teljesen torz. kezelhetetlen.Belőle csak egy jó pácienst lehet csinálni, megfelelő mennyiségű gyógyszerrel.

Pék Sütemény 2016.05.28. 15:02:16

@diómió: Szerinted. Ajánlanám visszanézésre hogy viselkedett amikor bent volt. Ha az nem mutatott pszichopata gyökér jegyeket, akkor semmi. Amíg bent volt mindezek amiket felsoroltál nyomokban se voltak fellelhetők benne. A későbbiekkel nem vitatkozom, elvitathatatlan. csak ne törjön ki rajtunk az amnézia. :)

Őzláb Gida 2016.05.28. 15:07:18

@Sanda.Ipse: Úgy legyen! Nyerjen Gergő! Első perctől neki és Dórinak szurkoltam. :)

diómió 2016.05.28. 15:09:35

@Pék Sütemény: Majkától sosem féltem. Szerintem szimplán hülye volt és feltűnési viszketegségben szenvedett és ordenáré módon beszélt. Attila szerintem beteg, egy percig nem maradnék kettesben vele. Minden tiszteletem a bent lévőké, hogy kibírják vele.Az egyik hülye, a másik pszichikai eset. Éppen ezért Majkából ki kellett domborítani a "jót" és visszaszorítani a "rosszat", de Attila egész egyszerűen kezelhetetlen.Szerintem nem lehet rá számítani, foglalkoztatása minden esetben és helyzetben nagy kockázatot jelentene.

sziamiau19 2016.05.28. 15:11:34

Attila bukni fog a párbajon. Az rtl-nek arra is kell gondolni, hogy ha Attilát hozzák ki győztesnek, akkor az nagy bukta, hiszen ez egy kretén. Szerintem.

Pék Sütemény 2016.05.28. 15:13:07

@diómió: Szerintem Attistól se félj! Kicsi az esély hogy egyszerre legyél vele egy helyen. :) :) :)

diómió 2016.05.28. 15:15:41

@Pék Sütemény: Sőt szinte lehetetlen....:-) Nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, hogy ez bekövetkezzen!:-)

2016.05.28. 15:19:46

@Sanda.Ipse: "Legfeljebb Attila megérdemelné, hogy egyszer egy lánytól kapjon ki, ha már gyáva volt Gergőre rakni a jelét." muhahahahaha így nevetnék (bárcsak!)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.28. 15:21:05

@Sanda.Ipse: Én sem rég óta ismerem. Kb. azt jelenti, hogy egyetértek, egy hullámon vagyunk!

csodalámpa 2016.05.28. 15:30:08

@Biriksz_Krokiksz!: Imádnám! De sajnos nem mi vagyunk a célközönsége a csatornának, hanem az Attilához IQ-ban és EQ-ban közelállók. Ők megkapják a rivo+alkohol+nikotin hiányos hősüket a döntőbe, remélem nem lesz pénzük rá szavazni :)

Pék Sütemény 2016.05.28. 15:33:04

@ALOKSAKTWO: "..a félelemhez nem kell indok, kis Momóm..." (Émil Ajar Előttem az élet) Ja, juteszembe, az is abban a könyvben van, hogy az élet ízét csak a bolondok ismerik. Amúgy zseniális könyv. És nem is hosszú. Csak ajánlani tudom. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 15:37:19

@Pék Sütemény: Kösz, nem. Sótlanul szeretem az életet.

2016.05.28. 15:39:34

@csodalámpa: igen vki pár poszttal korábban már írta, h más fórumokon mintha jelentősebb tábora lenni neki...itt meg nemtom, kommentelünk úgy max tizenhuszan, így nézve elég pici pötty az itteni kis mikroközösség :/ (majdnem mikroorganizmust írtam) XD
a pénzes szavazásban annyira ne reménykedjünk, majd legfeljebb nem fizetik be a számlát.

Pék Sütemény 2016.05.28. 15:43:22

@ALOKSAKTWO: Okéoké, vicces szép könyvet ajánlottam elolvasásra, de mélyen elítélem. Többet nem teszek ilyet! :)

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 15:51:04

@Pék Sütemény: Akkor ezt megbeszéltük. Alá szolgája.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 15:51:59

@Pék Sütemény: komolyan gondoltad az összehasonlítást?
Majka nem a szívem csücske, de vitathatatlanul egy értelmes ember, aki tud is, képes is tanulni, fejlődni. Nem láttam azt a VV-t, de nem tudom elképzelni, hogy magában motyogott volna hülyeségeket vagy olyan rosszindulatú lett volna a társaival, mint Attila egytől egyig mindenkivel.
A Ribit is utálta, csak kihasználta, hogy csesztetheti a "barátságukkal" Gergőt.
Mindenkiben van valami kedvelnivaló, de Attilában valahogy nem sikerül felfedezni.

2016.05.28. 15:55:25

@Pácsó Ármándó: :))))))))))))))))))))))))))))))))

penna 2016.05.28. 15:59:36

@Elhaym.: egyrészt: így lenne ötöse az embernek. erről a gyökérről minden normális ember látta, hogy szenvedélybeteg és pszichiátriai eset. és a műsorban bebizonyította, hogy mindez nem múlt időben értendő.
másrészt: az rtl megadta a blikknek a kilövési engedélyt. lehet már lejárató cikkeket is közölni róla, így, a Farm finisében. mert az még az rtl-nek is sok lenne, ha egy ilyen alak nyerné meg a versenyt. használni használták a 3 hónap alatt, futtatták, adták neki a műsoridőt, kedveztek a párbajoknál, de a legvégén csak eldobják, mint a használt zsepit.

2016.05.28. 16:08:34

@penna: nem véletlenül zsezseg annyit a műsorban sem -> pótcselekvés. a blikk cikk -kiindulva az újságírói kvalitásából- nem érte el a célját, inkább népszerűsítésnek szánták volna, csak még rosszabbul, fonákul sült el.
meglátjuk este, legkésőbb holnap, h mizu lesz.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 16:08:40

@Elhaym.: sajnos a következmények látszanak rajta. Úgy az italé, mint a nyugtatóké.
Ha nem volt munkája, jövedelme, anyuka nyugdíjából alkoholizált?
Amúgy a munkábaállási lehetőségeit ez a műsor nem segítette elő. Én biztos nem foglalkoztatnám, hiszen a legegyszerűbb feladatokat is képtelen volt elvégezni, amit rábíztak (munkahét, ásás). Egyéb teendőknél csak a káoszt okozta. Nem túl jó ajánlólevél.
Szívesen meghallgatnám (olvasnám) a mellette szóló érveket is.

Atanos 2016.05.28. 16:16:14

Sziasztok csináltam egy kis szavazást az aranyköpésekről.
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139783690&t=9232011
Itt olvashatjátok a teljes szöveget, hogy mi lényeg és a linkek is itt vannak.

2016.05.28. 16:22:06

@penna: Szerintem pont NEM kilövési engedély a cikk. Nem lejárató, hanem arról szól, hogy botlott, nagyon nagyot botlott tényleg, de olyan fasza csávó, hogy abbahagyta az italt, az italra a gyógyszert, sőt isteníti édesanyját, aki támogatta őt, sőt még közel is költöztek hozzá, hogy segíthessék, sőt családot alapított és most már minden oké,
Ati megváltozott.
Ami nagyon-nagyon rosszul esik neki, hogy nem kap munkát, pedig ő igazán mindent megtett. És MÁR CSAK az a 20 milla hiányzik, kedves szavazók, hogy a tökéletes a lehető legtökéletesebb legyen.
Ja! És még egy édes kép apuciról és nokedliről. Nem értem, hogy a kutyás kép hol van, mert ugye azt mondják mindent el lehet adni gyerekkel és kutyával. De lehet, hogy kutyás-Atis képet sehonnan sem tudtak előásni, pedig biztos nagyon kereste édesanya és barátnő.
A cikk így sikerült, van aki az elejét tartja fontosnak (alkoholista fasz), van aki a végét (látjátok kedves nézők, milyen fasza csávó)

2016.05.28. 16:26:42

@Neytiri1: igen, én is így értelmeztem a cikket, csak nem volt ennyi energiám belefeccölni az ilyen részletes kielemzésébe. ;)

Sanda.Ipse 2016.05.28. 16:29:46

@Atanos: Gergőnél a tájidegen elemnél zárójelben odakívánkozna, hogy Aura értette.

Őzláb Gida 2016.05.28. 16:39:23

@Neytiri1: Hát sajnos nekem is inkább szerecsenmosdatásnak tűnik..

2016.05.28. 16:55:40

Szintiről nem tudtak volna mára (reményeim szerinte holnapra is) összekaparni valami jót, csak Atikáról, aki új emberként ébredt fel a Merényi úti kórház egyik ágyacskájában?
Kettős mérce :D

Szintiről ezt az egy cikket találtam ez is március 26!!!
www.blikk.hu/sztarvilag/filmklikk/farm-keseru-gyerekkora-kiserti-cintiat/gexyhvf

2016.05.28. 16:57:07

@Biriksz_Krokiksz!: Attiláról és Szintiről úgy látom sokat tudok írni ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 16:59:58

Ezt láttátok már? Tudom én sem csípem Aut, de ez, ez valami...., nem találom a szavakat. A lényeg, Cinti nem bukott rá Szacsureliora, de Turnernek úgy láttam megtetszett. :D XDDDD
rtl.hu/rtlklub/farm/cenzura-nelkul-aurelio-megnapoztatta-az-anakondat

2016.05.28. 17:03:05

@Őzláb Gida: amire azért van szükség, mert szerecsen, de akarják, h ne legyen az ;)

@Neytiri1: ma még, holnap meg az egyik már úgyis okafogyottá válik.

hajrá cinci, de láttam én már sokszor karón atillát.

fáncsi28 2016.05.28. 17:11:16

Attila annyira undorító, hogy amikor meglátom a pszichopata vigyorát és meghallom az agyhalott monológjait, hányingerem van. Fel nem foghatom, hogy a párja mit lát benne.
Nagyon drukkolok, hogy ne ő nyerjen a párbajon, de azt hiszem, az rtl direkt úgy alakította a pályát, hogy a senkiházinak kedvezzen (már nem először...). Aztán lehet, sőt remélem, hogy Szinti hozza azt a formát, amit Norbival szemben. Annyira megnézném Attila fejét, ha nem ő nyer.
De ha - feltéve, de meg nem engedve - eljut mégis a döntőig és megnyeri a 20 millát, akkor vagy a nézők mentális állapotával van súlyos baj, vagy csalás az egész a csatorna részéről. Bár azok után, hogy egy olyan gusztustalan, bunkó alak, mint Aurélio nyerni tudott, én már mindent el tudok képzelni a nézőkről is sajnos.
Azért igen "okos", aki összeállította az előzetest, mert ott tisztán látszik, hogy Attila a kihívott.

Mirocska 2016.05.28. 17:16:17

Lehet, pont azért nem merik ennek a semmirekellőnek a kezét elengedni, nehogy botrányt csináljon az élő döntőben!

Sanda.Ipse 2016.05.28. 17:16:26

@Atanos: egyébként gratulálok, szuper összeállítás:)

2016.05.28. 17:19:41

@Biriksz_Krokiksz!: A Farm eddigi legszebb pillanat lenne Szinti
dobhártyaszaggatóanmagasC-s hangját hallani ma este a párbaj után.
És azt látni, hogy Atist hatástalanítják egy kábítós injekcióval - mindeközben.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 17:20:09

@fáncsi28: "Bár azok után, hogy egy olyan gusztustalan, bunkó alak, mint Aurélio nyerni tudott, én már mindent el tudok képzelni a nézőkről is sajnos. "
Ezzel csak egyetérteni lehet. Bár én azt a VV-t sem láttam, de a végeredményt tolja a kanális a képünkbe, ha kell, ha nem. Gáborkát megsajnáltam, hogy ezt az idiótát tartották számára megfelelő "mentornak". Inkább dementor lett - Gergő szavaival élve.

Berborosz 2016.05.28. 17:23:27

@fáncsi28: "az rtl direkt úgy alakította a pályát, hogy a senkiházinak kedvezzen"
Mit gondolsz, mennyit kóstál holnapra egy reklám-perc?
A műsoridő fele reklám lesz.

2016.05.28. 17:28:27

@Neytiri1: sztem cuki hangja van, az én fülem legalábbis nem sérti.

@Berber Oroszlán: kb másfél órás lesz, ahogy néztem 21:20ig fog tartani, tutti teletömik reklamákkal.

fáncsi28 2016.05.28. 17:30:45

@Sanda.Ipse: A VV-t én se láttam, csak a címeket olvastam utána erről az elmeháborodottról. Ki se nyitottam őket, mert már a cím elég volt. Úgyhogy "élőben" itt láttam először, de még ez is sok volt. Attól tartottam, hogy egész héten bent lesz és szétüvölti fél Szlovéniát, de szerencsére nem így lett. Csak hát szomorú, hogy ilyen senkiháziak nyerhetnek, és annyi pénzt kapnak, amennyit tisztességes munkával évek alatt se keres meg az ember.
Szívem szerint Gergőnek adnám a pénzt, csak hát félő, hogy Ribibrigi ráteszi a kezét, ez a jámbor gyerek meg hagyja. Bár lehet, hogy jobban a helyén van az esze, mint azt mi gondoljuk.

,, 2016.05.28. 17:32:21

szerintetek holnap összegyűjtik a kiesetteket is? Norbi????

Raszputyina 2016.05.28. 17:33:14

@Sanda.Ipse: Én végignéztem a Majkás VV-t, és egyik kedvencem volt. Olyan jópofán trágárul vagy trágárul jópofán viselkedett (ahogy tetszik), minden buliban benne volt, csinálta ugyan a feszkót, de nem frászoltatott be úgy, mint Attila. Tegnap úgy éreztem, hogy hétfőtől félek kimenni az utcára. Amúgy nagyon-nagyon remélem, hogy Gergő nyer. (És Kongó kap egy feleséget.)

2016.05.28. 17:34:38

@Biriksz_Krokiksz!: az enyémet sem :D Szeretem, ahogy örül, igazian, hangosan, gátlások nélkül, szerethetően :)

Berborosz 2016.05.28. 17:35:03

@Neytiri1: Valahol már találkoztunk, nem?

2016.05.28. 17:36:47

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): jury ala survivor!!!!! mindenki kiáll és elmondja a véleményét. mi meg szavazunk (már aki)

2016.05.28. 17:40:45

@Berber Oroszlán: Hát bizony-bizony :* csak ott létszám felettiek voltunk :D

,, 2016.05.28. 17:42:31

@Biriksz_Krokiksz!: mindenki kiáll és elmondja, hogy a farm óta hogy összejött neki az élet:)

alsophila grahami 2016.05.28. 17:44:29

@Neytiri1: most én is érte szurkolok, bár tudom, már túl vannak a párbajon, szal eldőlt a sorsuk mostanra.... de nagyon szeretném látni, ahogy elkenik a száját az undormány szociónak, és egy LÁNY kenje el, egy lánytól kapjon a pofájára, hogy örökre beléégjen: ez nem volt jó irány, ez SOHA nem lehet jó irány, amin ő halad. a mások minősíthetetlen stílusban való alázása, becsmérlése, a mérhetetlen irigység és rosszindulat, a hagymázos valós mondanivaló nélküli motyogás, a pszichopata kényszeres vihogás-heherészés, édes istenem.... valami rettenetgáz ez a ember, törvényszerű a bukása - vagy tényleg nagy baj van a társadalmunkkal manapság.... de remélem, nem. és itt csatlakozom @fáncsi28: véleményéhez, ha egy ilyen nem hogy győzhet, de egyáltalán odajuthat a győzelem közelébe, akkor... az rtl-nél is komoly gondok vannak, hogy felvállalnak egy ilyen minőséget. / @Mirocska: már csak nem lehet pár biztonsági ember beállítása a közelbe, csak addig, amíg kitántorog a kamerák látóteréből, azután jöhet egy állcsúcsmasszázs, és lehet aludni vagy három napon át - csak hogy kipihenje a fáradalmakat. / tényleg, pszichomókus látta már vajon? ideje lenne....

2016.05.28. 17:46:07

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): asszem ezzel a komival az imperátor státusz üti a krokodil mentalitást, és most kurvára nagyon röhögök :))

alsophila grahami 2016.05.28. 17:46:33

@alsophila.grahami: "gond" - ez kimaradt az előbbiekből ;)

2016.05.28. 17:52:01

@alsophila.grahami: köszönöm :) örülök :D
Nekem is az jutott eszembe, hogy basszus, ők már tudják. Nagyon szeretném, ha a ma párbajon Szinti lenne a győztes. Azért is, hogy megtapasztalja megint, hogy erős és azért is, hogy Attila megkapja egy lánytól a nagy büdös pofont, hogy lássuk az összeomlását, meg kíváncsi lennék arra is, hogy mivel magyarázná a vereségét.

fáncsi28 2016.05.28. 17:56:42

Kikerestem a Blikk cikkét, amiről írtatok. Hát színtiszta szerecsenmosdatás. De annak nagyon örülök, hogy az ottani kommentelők (egy kivételével) is tisztán látják, hogy mennyire senkiházi dologtalan egy ember ez, csak imitálja a munkát, de semmiben nincs köszönet, amihez nyúl. Ennyi ellene szóló komment után nagyon csodálkoznék, ha az rtl mégis őt hozná ki végső győztesnek.

malevil2050 2016.05.28. 17:57:56

Miinyá vége???? Jajj de jóóóóóóóóó!!!!

malevil2050 2016.05.28. 17:59:30

@Neytiri1: Magácskának üdvözletét küldi egy titkos hódolója!

loholka 2016.05.28. 17:59:47

Az utolsó két adást nem láttam, de olvasom a az itteni szövegeket és azt gondolom, ha Cincin volt annyira tökös csaj, hogy akár magától akár a szerk. javaslatára magára rakta a jelet , ezt értékelni kell. Mert igaz , hogy a pszichopata minden szájhősködés ellenére őt hívta volna ki , mert mint olvasom volt annyira genya, hogy nem mert fiúra tenni a jelet . Nos akkor Cincin megérdemel egy újabb párbaj győzelmet , a pszichopata fölött. A döntőben maradok Gabennél csak mert csipem . Szakálmatyi továbbra sem szimpi . Viszont látom, hogy ha a pszicho maradna bent , na neki nagy a tábora a face-s oldalon.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 18:01:17

@fáncsi28: Ribi semmire nem fogja rátenni a kezét. Gergőn látszik, hogy nem bízik benne, kimondatlan megerősítést kapott az édesapjától is azzal, hogy nem akart a nőről beszélni, véleményt formálni, mert jót nem tudott volna mondani.
A legnagyobb érvem, hogy Gergő szereti a gyerekeket és azokat nem tenné ki annak, hogy átmenetileg odaköltözzön, aztán lekoccoljon, mert azzal igazán a gyerekek sérülnének. Game over. Vége a románcnak. Ada is ügyesen ebbe az irányba terelte.

alsophila grahami 2016.05.28. 18:03:14

@Neytiri1: nincs mit :) engem már megvettetek, a tegnapi kommentjeitekkel, és természetesen a tegnapi öfivel a szerkesztők, ill. maga Attila, hogy méltatlan a döntőre, akármennyire is jelen volt a játék egészében - Gergőt idézném ugyancsak tegnapról: a kevesebb több - lett volna, attila erősen túltolta ezt most, remélem - ha esetleg a szerkik nem is - a sors igazságos lesz, és megálljt parancsol ennek az őrült ámokfutásnak.

penna 2016.05.28. 18:03:49

@Neytiri1: engem spec. dicsért meg már valaki akkor, amikor szemmel láthatóan felszedtem 6-7 kilót, hogy mennyire megváltoztam, és milyen "jól" nézek ki. :)) anyád! :D és vajon mi az olyan "dicséret" célja, ami nyilvánvalóan ellentmond a valóságnak? de persze mindenki olyan következtetést von le, amilyet csak akar.
két dolog viszont részemről biztos:
1. hajrá, Veszprém most a final four elődöntőjében!!!!
2. hajrá, Szinti ma este!!! (így, utólag is! :D)

alsophila grahami 2016.05.28. 18:05:14

@fáncsi28: gondolom,az az egy is rokony vóót ;)) @malevil2050: jó a fenét, de goni vaagy! :PP

Hortenzia Schneider 2016.05.28. 18:06:57

Olvasom itt ,hogy Fördős Zé mennyire inkorrekt módon Attilát pártolja.Arra nem gondoltatok, hogy neki is ki van adva a szöveg, hogy hogyan kommentálja, tálalja a dolgokat?Elképzelhető, hogy mint magán ember Ő se szimpatizál ezzel az eszelőssel, de hát Őt is köti a szerződés, mint a játékosokat.
MÁS.
Van egy olyan érzésem, hogy a mi szentattillánk ott lesz a top 3-ban, mégpedig azért mert, az ertéel akkora szavazóbázist nem engedhet el csak úgy a cél előtt, mint amit ez a kiváló trahs szereplő összeharácsolt nekik.Ugyan akkor nagyon szeretném , ha igy járna a holnapi fináléban. miután leszippantotta az Attila drukkerek teljes havi kosztpénzét a szavazás.))))
www.youtube.com/watch?v=lhSKsOb14_E

2016.05.28. 18:07:16

@malevil2050: A titkos hódolómnak megmondaná kedveském, hogy én is üdvözlöm, stb....... :)

alsophila grahami 2016.05.28. 18:10:05

@Sanda.Ipse: igen, határozottan így érzem most én is, nagyon EKG ;)

és erről jut eszembe, hogy mindig kérdezi valaki, hogy mi ez az EKG, és midig cirkalmasan kell körbeírni, de én most megtaláltam a megfelelőt: a "+1 " szinonimája, ennyi ;)

alsophila grahami 2016.05.28. 18:21:48

@Raszputyina: jajj ő nekem is abszolút kedvencem volt abban a szériában, ő aztán tényleg csinálta a sót, bár... a végére elszállt, és a döntőbe már nem is neki szurkoltam, hanem a kipécézettjének, tujaSzabolcsnak, de azt lehetett tudni már akkor is, hogy neki tényleg van keresnivalója médiában - úgy is lett. mindig bírtam a fejét, akkor is, amikor ekézték orrba-szájba, hogy semmirekellő, teljesítmény nélkül jutott oda, ahol most van - ez nem igaz, igenis letette az asztalra, amit kellett a boldoguláshoz, elismerésem ezért... azonban az utóbbi egy-két évben ugyanazt érzem vele kapcsolatban, mint a VV végjátékában anno, hogy elszállt... amióta kormánypárti körökben mozgolódik - de legalábbis onnan veszi fel a nem elhanyagolható mennyiségű (nem sajnálom tőle!) fizetést -, nálam hitelét vesztette, csak úgy, mint Hajós A., vagy Ábel Anita. (számomra a vs-hu-sok reakciója a mérték ebben a témában, akik fel tudtak állni, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy honnan jön a havi apanázs - aki eladja magát, annak nálam nincs becsülete, sajnálom.) ettől függetlenül, nem becsülöm le, amit Majka elért, és jól emlékszem még a felejthetetlen pillanatokra a VV-ből, amikor tényleg és szó szerint hahotáztunk a szövegein, bár, biztosan voltak neki is rossz pillanatai, de nem ezek maradtak meg bennem.

Hortenzia Schneider 2016.05.28. 18:50:34

most hallom, hogy a fókusz pluszba szó lesz' Attila Gergő hozzátartozói mondják a magukét.'

alsophila grahami 2016.05.28. 18:55:25

@Sanda.Ipse: pacsi :)

amúgy most hallom, hogy a fókusz pluszban most lesz valami esélylatolgatás a játékosok hozzátartozóival, ha esetleg érdekel valakit... ;)

alsophila grahami 2016.05.28. 19:04:25

@Sanda.Ipse: én meg erre ekg-zom :) írtam én már erről, hogy látszik rajta, hogy szét van már esve az ember, és ez köszönhető mind a drogoknak, mind az alkoholnak; dolgoztam szociális területen régebben, sok ilyet láttam, a szana-széjjel szívott agyú ember sajnos szignifikáns jellegzetességeket produkál, amik Attilán is láthatók, de le lettem oltva, hogy látatlanban hogyan merem megítélni, nos... épp eleget láttam belőle ahhoz, hogy meg tudjam ítélni, de nem hangoztatom inkább, ugyanakkor örülök, hogy más is látja. (Rélióval ugyanez volt a helyzet, ugyanígy védták, aztán tessék, nemrégiben tele volt a bulvár a hírrel, hogy drogokkal bukott meg, nem csak használóként, de dílerként is, szép. a haverja GLaci is dettó ugyanez - lehet ezeket látni, ha ismeri az ember a szimptómákat, ennyi.)

alsophila grahami 2016.05.28. 19:06:13

@Hortenzia Schneider: ide is megy is pacsi, megelőztél ;)

Sanda.Ipse 2016.05.28. 19:22:01

@alsophila.grahami: Írjátok majd meg mi volt, mert én közben dolgozgatok, a tévézés nem fér már bele.:)

Well... 2016.05.28. 19:38:20

@Neytiri1: olvassd el a kommenteket a blikkes cikk alattt, van konkretan 1 (azaz egy) pozitiv , erdekes modon az atist mindenhool istenitok stilusaban, (majdnem szorol szora ugyanaz mindenhol, nem lehetne ezt a csajt kivagni a netrol trollkodasert ??? ) es mind a tobbi hsz pont azt a velemenyt tokrozi ami itt megfogalmazodott....

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 19:39:04

Nem úgy volt hogy ma van párbaj ?

Elhaym. · https://elhaym.wordpress.com/ 2016.05.28. 19:40:18

@penna: az utóbbi pár hétben mindig az esett ki akiről szombaton írt a Blikk, talán most is így lesz.

Well... 2016.05.28. 19:42:04

@Mirocska: szerintem is pont azert tartottak bennt e legvegeig (mai napig) , hogy mert van hajlama arra, h kieses utan visszamenjen egy ejszaka es rajuk gyujtsa a hazat, igy meg ma kiejtik, elzarjak holnapig, oszt onnan mehet isten hirivel :o)

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 19:45:41

Most van az RTL-en az adás, amiben a családtagok nyilatkoznak.

Cimili 2016.05.28. 19:47:01

@Schlomo Goldberg: De,de, most lesz. Drukkolok is Szintinek.

Well... 2016.05.28. 19:47:28

@alsophila.grahami: minden reality shownak van beepitett pszihomokusa, aki napi szinten (igeny eseten) beszelget a jatekosokkal, az attis szerintem napi 2 beszelgetese van vele, enelkul mar reg megolt volna valakit, es mint mondottam soxor a jatekosok szajabol kihallani velem amit a pszihomokus beleragott :o))

Őzláb Gida 2016.05.28. 19:48:16

Most az Fókuszban Szinti apuka, egész rendezett ház, papa olyan, pont, mint az adásban volt. :)
Erősnek érzi és drukkol a lányának.

Krétagarbó 2016.05.28. 19:49:27

@alsophila.grahami: ekg, érdekes idők ezek, néha én is csak pislogok.

Dirty Lyle 2016.05.28. 19:49:36

Gábor csaja most is helyes.

Cimili 2016.05.28. 19:50:06

@Well...: Én ebben nem igazán hiszek. Ha lenne bent pszichomókus, akkor csak felfogta volna Attis, h a vesztébe rohan. Ha meg mégis van, adja vissza a diplomáját, mert Attis egyre eszelősebben viselkedik.

Őzláb Gida 2016.05.28. 19:51:26

Gábor barátnője: cuki lány tényleg, Gáborhoz való, a szülői házban folyik az interjú. A szülők meglepődtek, h jól kezelte Gábor a konfliktusokat. A gátlástalanságával lepte meg őket.

Őzláb Gida 2016.05.28. 19:53:07

Attila barátnője: ő buzdította a beköltözésre és hát szerinte tuti Atti nyer.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 19:53:38

Hááát Attist ebben a műsorban is elég nyomják. Rengeteget dolgozott. Aha. Persze. Én meg a Mikulás vagyok.

Őzláb Gida 2016.05.28. 19:54:50

Gergő papája: Atti félelmében támadja Gergőt. Volt már ennél nagyobb szakálla is .. :D
Gergő szerinte valóban vonzódott Brigihez, Brigi lehet h csak taktikázott.

Cimili 2016.05.28. 19:55:06

@ALOKSAKTWO: Küldöm a kívánságlistát. :)

2016.05.28. 19:55:50

@Well...: Köszönöm hogy írtad, elolvastam. "Öröm, boldogság", hogy az "alkoholista fasz"-ból van több, és nem a "fasza csávó"-ból. Nem mindig jön be, amit az RTL szeretne.

Cimili 2016.05.28. 19:55:58

Azt nem mutatták a fókuszban, h mi lesz a párbaj feladat?

Őzláb Gida 2016.05.28. 19:56:01

Brigi: reméli, megpróbálják együtt és Zé izgi lesz a vége.. hurrá. Ennyi volt a Fókuszban.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 19:56:10

@Őzláb Gida: egy intelligens édesapa megnyilatkozása.

Őzláb Gida 2016.05.28. 19:57:15

@Sanda.Ipse: Abszolút kulturált az öreg.

Well... 2016.05.28. 19:57:21

@Cimili: a pszihomokusnak nem az a feladata, h tanacsokat adjon a jatekosoknak, hanem h felmerje oket, es benntartsa a jatekban, szerinted ki 5lete volt a dani visszajon dolog ?? , mmkk jatekban tartani a jatekosokat, es probalni egy elfogodhato keretek kozott tartani oket. (gondolom minden elfogadhato az emberolesen kivul)...nezetseg,nezetseg,nezetseg :o))

Sanda.Ipse 2016.05.28. 19:57:31

@Elhaym.: tévedsz Zé barátom! Nem csak a nőknek szimpatikus Gergő:)

Krétagarbó 2016.05.28. 20:01:53

@Sanda.Ipse: nekem meglepő, hogy Zé magától hájpolja Attist. Érthetetlen.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 20:02:04

@Cimili: Nem. Küldjed akkor. :))

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:04:03

Szamár a konyhában eszi a lisztet lol

Mirocska 2016.05.28. 20:04:24

Gábor kihajtja a szamarat, erre bejön a malac! :))

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 20:04:29

Off.
A Veszprém vvalami hihetetlen meccsen bejutott a döntőbe a BL Final Fourban. Szép volt fiúk!!!!
Off vége.

Cimili 2016.05.28. 20:07:35

Nehogy már Gabeszt hívja ki!

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 20:08:54

@Cimili: De az első kérdésem. Jó kis cicus voltál? És ne feledd, én mindent látok. ;) :D

2016.05.28. 20:09:43

jááááááá tök elfeledkeztem a tegnapi boilerről, még csak most van a párbajtárs kiválasztása. XD

Dirty Lyle 2016.05.28. 20:10:46

Bátor csaj, így kell csinálni! Hajrá!

Őzláb Gida 2016.05.28. 20:10:58

@Krétagarbó: Hát én is kiakadtam ezen a vidin. Tök felszínesen nyilatkozik... mondjuk sosem volt a kedvencem.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 20:11:02

Bírom Attistól ezt a kényszeredett angol kifejezések használatát.

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:11:16

Szerencsére Atillát most sem hagyta el végtelen önbizalma

2016.05.28. 20:15:14

attila: kíváncsi vagyok, milyen kis okosságot találnak ki NEKEM.
g: mármint párbajon?
att: ühümmmm

Dirty Lyle 2016.05.28. 20:15:47

Hülye fasz ez az Attila.

Mirocska 2016.05.28. 20:16:48

Annyira fel tud idegesíteni ez a barom... :)))

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:16:57

Attila majdnem megértette a műsor végére hogy ne piszkálja mások állatait

Well... 2016.05.28. 20:17:16

@Cimili: vagy raragadt, vagy belevertek .. :oDDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 20:17:46

Megy a néző manipulálás. Attila nyugodtan viselkedik, nem kiabál, stb. Gergő viszont igen. Igaz Attis kiengedte a szamarat, ezért. Ezt szándékosan csinálja. Szerki utasításra?

Cimili 2016.05.28. 20:17:50

Ez a lökött, Gerire mondja, h nem kéne neki munkaerőnek. :DDDDDDDDDDD

Sanda.Ipse 2016.05.28. 20:18:00

Nem is hívhatott volna ki mást, mert csak Attila kapott jelet.
Miért sugallt neki Zé mást?
Ja! A gumiszabályok.

Mirocska 2016.05.28. 20:18:27

Gergő milyen jól beszél.

Mara100 2016.05.28. 20:19:09

@Sanda.Ipse: Kihívni bárki kihívhat. Heti gazdaként rakhatja csak arra a kendőt aki jelet kapott.

Cimili 2016.05.28. 20:19:31

@Sanda.Ipse: Lehet, h nem figyeltem eléggé, de van ilyen szabály?

gyilok killer MAXBET 2016.05.28. 20:20:16

Legjobban ez a retardált Gaben idegesít

Mara100 2016.05.28. 20:20:45

Mondjuk Attila vajon mennyit nevelte a lányait ha azt sem tudja hogy a rendszeresség mennyire fontos.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 20:21:19

Pityergett? Ez már hallucinál is?

Mirocska 2016.05.28. 20:21:45

Ja, nem etette tényleg... Csak kiengedte a fűbe, ahol legelt magának.. Hát, ez nagyon hülye! :))

Dirty Lyle 2016.05.28. 20:22:08

Dehogy tud bocsánatot kérni a tahó. Egyáltalán nem gondolja komolyan, bele se gondol. Vajon a nőjétől is így kér bocsánatot?

Mara100 2016.05.28. 20:22:41

@Sanda.Ipse: Igen de ma nem heti gazdaként jelölt hanem kihívott ként, mert nála volt a piros kendő.

Zephyrous 2016.05.28. 20:23:11

Lement utolsó kiválasztás, egyből bátor lett Gergő és hallani a hangját, eddig kussban volt, most már nincs oka félnie.

Őzláb Gida 2016.05.28. 20:24:14

Húú atti elkezdte a végjátékot, nem ordít, bocsánatot kér, és arról magyaráz Gergő mennyire nem dolgozik. És láss csodát Zé segíti... :(

Mara100 2016.05.28. 20:24:21

@Zephyrous: Eddig sem volt oka félni, ezt maga Attila is tudta ezért sem merte soha kihívni.

gyilok killer MAXBET 2016.05.28. 20:24:44

Gabika meg nyalt mindenkinek végig

gyilok killer MAXBET 2016.05.28. 20:25:15

@Farm Attila: remélem finálébam lesz vagy 5%-ja

Cuddy 2016.05.28. 20:25:25

Gergőnek nagyon jót tesz, hogy Bridzsit nincs benn. Gabennel is tök jól elhülyülnek. Előbb kellett volna ébrednie, mert a csajjal tönkre tették egymás játékát.
Jááj ez megint milyen párbaj lesz? Attillának lejt a pálya megint? Hajrá Szinti!!!!

Őzláb Gida 2016.05.28. 20:25:48

@Zephyrous: Szerinted eddig mi félnivalója volt, a védettségi játékok alapján ??

Well... 2016.05.28. 20:27:58

@Farm Attila: meg remelem, h ta tenyleg a farm atis vagy, mert nagyon meginnam mar a pezsgomet :oP

Őzláb Gida 2016.05.28. 20:29:11

Szerintem egyébként Gergő leginkább a papája tanácsait követi, hogy mondja ki jobban a dolgokat és hogy sokszor motyogott ezért nem lehetett érteni a mondanivalóját. Hát most lehetett. :)

Cimili 2016.05.28. 20:29:27

@Well...: :DDDDDDDDDDD Így messziről koccintok veled.:)

Sanda.Ipse 2016.05.28. 20:29:41

@Zephyrous: Gergő akart párbajozni. Gábort is kérte, hogy rakja rá a jelet.
Aki félt, az Attila volt.

Dirty Lyle 2016.05.28. 20:32:33

Ez a kutas móka nem tréfa.

Mirocska 2016.05.28. 20:33:14

Belefingott a kútba...

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:34:28

Miért is kell a kútba lemászni?

Cimili 2016.05.28. 20:34:28

@VeronikaS: Volt, de azért köszi! :)

Jóska Pista 2016.05.28. 20:34:49

10 méterre... :))))))
Jó volt az ötnek is

Dirty Lyle 2016.05.28. 20:35:30

@Schlomo Goldberg: kíváncsiság. Kihívás. Élmény. :)

Mara100 2016.05.28. 20:36:21

Pénzes részt mutatták már az adásban az előzetesből? Nem akkor Attila nyert mert akkor ott volt.

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:36:30

@Cimili: és ezen már meg sem tudok lepődni, Gaben, ez egy állat

Cimili 2016.05.28. 20:36:35

Drukkerek hol vannak?

Mirocska 2016.05.28. 20:37:04

Attilának ez az örökös bólogatása is már az agyamra megy!

Well... 2016.05.28. 20:37:22

HAJRA SZINI, ALAZZD MEG AZ ALLATOT

Mara100 2016.05.28. 20:37:41

@Cimili: Lehet őket kell kiszabadítani :)

Cimili 2016.05.28. 20:38:59

@Mara100: Bakker, nemááááá.:(

Cimili 2016.05.28. 20:39:51

Ez az eszelős felszívja magát és mint egy tank..

Mirocska 2016.05.28. 20:39:53

@Mara100: Reméljü, búcsúzóul mutatták meg neki!

alsophila grahami 2016.05.28. 20:40:33

HAJRÁ SZINTIIIIIIIIIIIIII! PAKOLD ODA MAGAD!!!!!

Cimili 2016.05.28. 20:41:46

@Biriksz_Krokiksz!: Na végre, h itt vagy! Add a kezed, sík ideg vagyok! :)

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:41:58

Szintinek jól áll ma vizes leggings, hátsó kameraállásból

Dirty Lyle 2016.05.28. 20:42:14

@Cimili: mind a kettő Szintinek drukkolna :)

Jóska Pista 2016.05.28. 20:42:17

Erre a feladatra nem lehet mjondani, hogy kedvezne valakinek. Ez inkább szerencsére megy.

Krétagarbó 2016.05.28. 20:42:22

@Well...: ma koccintunk (virtuálisan) remélem:)

Hajrá Cinti!

Mara100 2016.05.28. 20:42:24

Mondjuk ez ritka egy genyó feladat mert simán megtalálja az ellenfél tégláját aztán úgy vissza ássa, hogy a büdös életbe senki nem találja meg.

2016.05.28. 20:43:21

@Cimili: kezem-lábam adom, cicvarek. ideg megesz.

Gia 2016.05.28. 20:43:30

Írjátok,h.mit láttok...

Mirocska 2016.05.28. 20:43:55

Attila, mint egy alligátor

Well... 2016.05.28. 20:44:29

@Krétagarbó: toltok neked egy poharral es azt is mekiszom :o)

2016.05.28. 20:44:37

kulcsi cininek, hopszika.

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:44:46

Bízzunk abban hogy a szerkik nem súgták meg valamelyiknek hogy melyik sarokban keresse a nyertes téglát

2016.05.28. 20:45:24

@Krétagarbó: ne röhögtess, mikor feszült vagyok :)

alsophila grahami 2016.05.28. 20:45:29

ez rohadtnehéz feladat azért.... :/

Cimili 2016.05.28. 20:46:13

Hány órás párbaj lesz?

Mirocska 2016.05.28. 20:46:47

Én nem mernék Attila közelében lenni, amikor téglákkal dobálózik... :))

Hortenzia Schneider 2016.05.28. 20:46:50

Szinti ha kéktéglát talál eldugja a pocsárba)))

perszepolisz 2016.05.28. 20:46:54

Egy mesterséges dagonyában fetrengenek a párbajozók és téglákat kell megtalálni, amikben van valami kulcs azzal ki kell nyitni valami ajtó. Egy tök lutri játék.

gyilok killer MAXBET 2016.05.28. 20:47:44

Attis vagy kurva fáradt vagy nem akar nyerni

Mirocska 2016.05.28. 20:47:45

Szinti ajtót nyitott!!!!!!!!!!

VeronikaS 2016.05.28. 20:48:10

Hajrá Cinti! Basszus lerágom a lábamat is!

Krétagarbó 2016.05.28. 20:48:10

Szinti kulcsa megvannnn!!!:)

Mara100 2016.05.28. 20:48:31

@Jóska Pista: Igen bár a másikat meg oda adta Attilának.

Well... 2016.05.28. 20:48:56

@Farm Attila: mar miert hajtan, zsebeben van a kulcs a ze csusztatta bele a parbaj elott, csak az idot huzza, h ne talalja meg tul hamar (ugyanaz a sztori mint az elso kulcskeresesnel, ahol a szarbol 10tan kerult elo a kulcs :o)))

Dirty Lyle 2016.05.28. 20:49:20

A csaj nehogy elidegeskedje.

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:49:21

Cinti tűzgyújtási technikája nem az igazi

alsophila grahami 2016.05.28. 20:49:35

hol vannak a többiek? jól jönne Szintinek valami jótanács a tűzcsiholáshoz...

2016.05.28. 20:49:40

attila mindjárt feltöri az aktót XD
szinti baszki te meg ne hátrafelé forogjál, hanem csihold a tüzedet.

,, 2016.05.28. 20:49:53

legizgibb párbaj!

VeronikaS 2016.05.28. 20:50:14

Attila feladta! Van isten.

Mirocska 2016.05.28. 20:50:21

Atti eljátssza a jófiút

2016.05.28. 20:50:26

JESZOKÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!

Cimili 2016.05.28. 20:50:31

Nyert Szinti! :))))))))))))))))))))))))))))

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 20:50:35

Ciiiiiinttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Iiiiiiiiiiiiiigeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn!!!!!!!!!!

2016.05.28. 20:50:39

HURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

,, 2016.05.28. 20:50:45

Megnyerte!!! én tuttam, csak nem akartam mondani, mert eddig egy megérzésem sem jött be:)

Őzláb Gida 2016.05.28. 20:50:57

Attila eljátsza, h nyerni se akart háháháhááá

Mirocska 2016.05.28. 20:51:03

Hát ez kurva jó volt! :))))))

Krétagarbó 2016.05.28. 20:51:25

@Well...: koccintunk, ugye tudod? Kipattintok egy jó bort asszem:)

Cimili 2016.05.28. 20:51:25

@Mirocska: Pontosan! Látta ő, h már esélye sincs! Pancser.

Chuck Νorris 2016.05.28. 20:51:34

fájóan megrendezett az egész

Cuddy 2016.05.28. 20:51:39

jó genya párbaj volt és sok múlt a szerencsén. Ügyes vagy Szinti!!!

,, 2016.05.28. 20:51:52

És most szeretném felidézni h korábban azt írtam szintiről, h ő a leggyengébb láncszem, tuti bukó, egy feladatot sem fog tudni megoldani, mindenki szarrá veri, és minek kellett ilyet beválogatni:)
nagyon örülök h tévedtem:)

alsophila grahami 2016.05.28. 20:51:57

és elkente a száját egy LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY, jippiiiiiiiiiii a női nem nevében!!!!!! xDDDDDDDDDD

Jóska Pista 2016.05.28. 20:52:37

Azért ismerjük el, ez nagyon aljas feladat volt. Akár Ati is nyerhetett volna, ha az első téglájában benne van a kulcs.
Ez a feledat nem erőn vagy ügyességen vagy kitartáson múlt.

Well... 2016.05.28. 20:53:09

ez bombol per pillanat a hazban talalhato osszes hangszorobol.... maxon :o))

www.youtube.com/watch?v=oxJkIY9jmKQ

EGEZSEGETEKRE !!!!

,, 2016.05.28. 20:53:19

és most lehet jönni h a csimpánzkodásnál jó volt a cipője meg rá volt szabva a párbaj:)
kibaszott nagy akaratereje van, az összes többi csaj feladta volna:)

Schlomo Goldberg 2016.05.28. 20:53:55

na, lehet esemesezni és majd az RTL eldönti

Gia 2016.05.28. 20:53:55

Hipp-hipp hurrá! :-)

Mirocska 2016.05.28. 20:54:11

Tök jó trió van a döntőben szerintem!

Hortenzia Schneider 2016.05.28. 20:54:42

@Farm Attila: vagy tényleg benyugtatózták, tök le van nyugodva, már gyanusan nyugodt volt ma.

alsophila grahami 2016.05.28. 20:54:47

jóvan tessék, megmondtam, hogy EMELTDÍJAS szavazás lesz....
app nuku, hadd lehessen már manipilálni a győzelmet... fakk! ://

Mara100 2016.05.28. 20:54:49

@Cuddy: Élethez is sok szerencse kell.

Zephyrous 2016.05.28. 20:55:09

Na ennyit a sok ittlévő Gergő fangirlről, hogy hypeolják Attit, tuti ő fog nyerni, le van már zsírozva előre minden, manipulált a játék, stb.

Gia 2016.05.28. 20:55:21

Le a kalpaggal Cinti előtt.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 20:55:37

Cintinek ezért dobok egy szavazatot. Megérdemli. :)

Cimili 2016.05.28. 20:55:57

@Schlomo Goldberg: Mi a garancia, h nem lesz bunda? Na ezé nem fogok szavazni.

Perspektíva 2016.05.28. 20:56:13

Most érkeztem. Cinti nyert, látom, de Attis fejét sajnos nem. Szoros volt?

2016.05.28. 20:56:19

Nos, Attila milyen rendes volt, átsegítette a nagynagynagy vízen Szintit, hogy meg tudja gyújtani a végén a fáklyát. :D
Fair play díjat neki!
Ügyes lány vagy SZINTI!!!!!!!!

malevil2050 2016.05.28. 20:56:41

Miiiiii??? lóvés szavazás??? nyemu app???? - csóró rötölö. Egy nagy lópempőt nektek.

alsophila grahami 2016.05.28. 20:57:10

@Hortenzia Schneider: sztem csak kifáradt, ahogy Szinti is, azért ez tényleg kimerítő feladat volt, ott csúszni-mászni a sártengerben.... lehet direkt rászabták, hogy ne legyen már ereje majd hőzöngeni, ha elpi**ázták xDDDDD

Mirocska 2016.05.28. 20:57:57

@alsophila.grahami: Azért én féltem, hogy Zéhez vág egy téglát, annyi ereje még maradt!

Dirty Lyle 2016.05.28. 20:58:09

Innen majdnem mindegy ki viszi a pénzt.

2016.05.28. 20:58:09

@alsophila.grahami: szerintem azért nem mehettek a fiúk, hogy nehogy tanácsot adjanak Szintinek.

gyilok killer MAXBET 2016.05.28. 20:58:11

krva nehéz eldönteni hogy ki nyerje. Gaben semmi esetre sem. Cinti a párbajok és tökösség alapján érdemli, viszont sokat aludt. Gergő meg a Farmon melózott sokat.

Zephyrous 2016.05.28. 20:58:48

Ehhez a feladathoz nem kell erő, ügyesség, mindössze hatalmas szerencse, mert ennyi erővel az első vagy az utolsó téglában is bele lehetett volna a megfelelő kulcs

Jóska Pista 2016.05.28. 20:59:02

@Neytiri1: sokat akkor sem ért volna el ha elbuktatja, azt a játékot akkor már szinti megnyerte. Attila pedig feladta.

Cimili 2016.05.28. 20:59:30

@Mirocska: Zét láthatóan tisztelte, mindig olyan alázatosan és halkan beszélt vele.

2016.05.28. 21:00:06

azért a mocsáriszapból kibányászni a holmit, majd kimászni, szétkalapálni, meg még csiholászni is, na azért ahhoz kell comb meg karizom, a kitartás mellett.

Well... 2016.05.28. 21:00:18

@Krétagarbó: csin csin :o)) elugralhatnank egy polkat is, nem kicsit vagyok boldog, tehat nagyon :o)))))

Berborosz 2016.05.28. 21:00:25

Na végre! Eltűnik a tetű!

Gia 2016.05.28. 21:00:29

@Cimili: Félt,hogy Zé megfőzi vacsorára :-D

alsophila grahami 2016.05.28. 21:00:42

@Neytiri1: jah lehet, fairplay.... de akkor eddig miért lehetett osztogatni a tanácsokat az összes párbajon? @Dirty Lyle: nekem azé nem mindegy ;)

Chuck Νorris 2016.05.28. 21:01:00

kellett egy csaj a döntőbe, Attilának nem volt ott esélye hát beáldozták némi fájdalomdijért. Ezért volt ilyen leszedált egy ideje Attila, már tudta a szitut.
a párbajt megcsinálták hogy ne egy fizikai párbajban veszitsen, amit kevesen hinnének el, hanem egy ilyen "lottozósban".
Attila ahogy uszkált a sárban, mint vmi nyugdijas, már csak az uszósapka hiányzott a fejéröl. Pedig akkor még böven volt esélye.
:)

,, 2016.05.28. 21:01:03

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem a legkimerítőbb feladat volt. a másik meg pont a csimpánzkodás

Zephyrous 2016.05.28. 21:01:29

Remélem holnap Gaben fog nyerni, mert hiába elég ostoba, de jó fej, szorgalmas, humoros.
A többiek nem érdemlik meg, mert Gergő dögunalom volt, 2 hónapig vegetált és a kutyája farkát csókolgatta, Szinti meg szart sem csinált, délig aludt, mert egy lusta here.

Empty Bee 2016.05.28. 21:01:42

@Dirty Lyle: Hát nem tudom... a Szinti meg a Gabi legalább maximum valami hülyeségre költené el, de legalább ők profitálnának belőle, viszont ha a Gergő nyeri, akkor a Brigi fogja róla leszívni rövid időn belül... annál még az is jobb, ha pl. Gábor az egészet beleönti a Dunába.

Cimili 2016.05.28. 21:01:58

@Berber Oroszlán: Erre a kemény 1 napra.:DDDDDDDDDDDDDD Sokkal előbb kellett volna kidobni onnan.

2016.05.28. 21:02:50

a holnapi szimpiszavazásnál már nem is nagyon akarok lenni, innentől felőlem bki nyerhet.;)

2016.05.28. 21:04:04

@Jóska Pista: De a csatavesztését ezzel a nyállal kompenzálta. Ha elesik Szinti a vízben és elalszik a fáklyája, akkor újra kellett volna kezdenie. Én attól tartottam elgáncsolja a víz alatt.

Dirty Lyle 2016.05.28. 21:04:10

Atika mintha szomorú lenne, ahogy ballagnak visszafelé.

2016.05.28. 21:04:56

Ezt a hangot vártam tegnap óta, amit most adott ki magából. De jó hallani :)

Hortenzia Schneider 2016.05.28. 21:04:56

@Elhaym.: köszi szépen, csalódtam Zében.

Jóska Pista 2016.05.28. 21:05:07

Szinti két erős faszit zavart haza nem kislányoknak való párbajban. A két tökös legény egyszer sem párbajozott, sőt.

Chuck Νorris 2016.05.28. 21:05:35

Gergő se láttam még igy meglepődve.
de gábor is , elképesztő, csak néz mint busman a trolibuszra

tejfölbiztosítás 2016.05.28. 21:07:25

Szintia felbaszott, ahogy húsz centivel a papírálladék felett szikráztatott. Kérdés mennyi a tervezett/utasított dramaturgiai elem. Gyanús, hogy nemkettő.

2016.05.28. 21:07:35

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nehéz pálya, és ide kevés a fut-lohol-zsezseg. egy pillanatra betojszliztam, mikor talált egy kulcsot, de nem nyitotta az ajtót, h átzsezseg rajta erőszakkal.

Chuck Νorris 2016.05.28. 21:08:10

@Perspektíva: am csak ironizáltam, kurvára nincsenek meglepve :) de mitöl is lennének, nagy kamu volt az egész

Hortenzia Schneider 2016.05.28. 21:08:53

@alsophila.grahami: Amikor a riport ólban nyilatkozott a szamárkiengedésről a szemén látszott, hogy le van nyugodva ,már ott látszott rajta, hogy minden mindegylófasz neki,a jobb szeme volt olyan furi.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 21:08:54

Fasza csaj! Mondtam, hogy szívós, kitartó és ügyes.
Holnap: hajrá Gergő!
Ennyit mára:)

Perspektíva 2016.05.28. 21:09:35

@Pácsó Ármándó: A busmanok ott bújtak meg a bokrok mögött ;))

Dirty Lyle 2016.05.28. 21:09:59

Attila soha nem fogja megérteni, hogy saját maga az oka annak, hogy gyűlölik.

Cimili 2016.05.28. 21:10:18

Szar érzés lehet, h ő az egyetlen, akit nem kísérnek le. Sírok is minyá, komolyan.

Sanda.Ipse 2016.05.28. 21:10:22

@Jóska Pista: Az ő hibájuk? Nem!
Gergő 3 védettségit megnyert + egy páros versenyt Dórival.

Cuddy 2016.05.28. 21:10:39

Barni annyira édes meg babóca is. Nem lehet rájuk szavazni?

Well... 2016.05.28. 21:11:26

@Dirty Lyle: ki nem szarja le, en leszarom, nincs tobbet a kubunko adasban, nekem ennyi eleg a boldogsaghoz... :o)) erosen urul a pezsgos uveg :o)))))

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:11:54

@Cimili: DE ő kérte, hogy ne kísérjék. De persze sirasd meg. Nyugodtan. :)

Perspektíva 2016.05.28. 21:12:38

Mindenki szerint kamu volt a párbaj?

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:12:43

@Well...: :D XD Akkor egészségedre.

Queen Alix 2016.05.28. 21:13:03

@Empty Bee: Vélemnényem szerint a hülyeség fogalma elég relatív

Cimili 2016.05.28. 21:14:31

@ALOKSAKTWO: Most ne hülyüljük má. Utáltam végig, de most ez télleg szomorú dolog.Nem azt mondom, h őt sajnálom, csak egy pill. bele gondoltam.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:14:38

@Perspektíva: Nem hiszem. De Attila túlságosan nyugodt volt. És be is volt lassulva. A lényeg viszont az, hogy végre nem kell nézni, és hallgatni őt.

Perspektíva 2016.05.28. 21:14:46

@Well...: ...szinte már nincs is adás, amiben benne lehetne, de jobb későn, mint soha :))))

Well... 2016.05.28. 21:14:53

@Perspektíva: nem ez lenne az elso kamu parbaj a realitik torteneteben, de mivel felem hajlott a szentember keze, eze en lesz@rom .... a cel szentesiti az eszkozt :o)))))

Queen Alix 2016.05.28. 21:15:07

Én Cinti és Gaben győzelmét preferálnám

Dirty Lyle 2016.05.28. 21:15:10

@Perspektíva: persze, előző este Cintia kapott egy térképet, hogy a sárgödörben merre vannak az ő téglái.

Cimili 2016.05.28. 21:16:00

@Pácsó Ármándó: Pont nem láttam, így azé megnyugodtam. :)

2016.05.28. 21:16:02

@alsophila.grahami: a fair play-t nem gondoltam komolyan :D Szerintem azért nem mehettek, mert a tűzgyújtásban - mint láttuk - biztos igyekeztek volna neki segíteni, ezt nem akarták.
Jaj Szinti és Gergő egy ágyban???????

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:16:09

@Cimili: Ki hülyül? Én nem. Most mi rosszat mondtam?

pomac 2016.05.28. 21:16:21

csak sikerült a végére gábornak nyernie :DD ez a kis video biztos lehuzza gergőt :DD

Perspektíva 2016.05.28. 21:16:42

@ALOKSAKTWO: Holnap úgyis mindenki ott lesz, nem? Ilyenkor visszahívják a többieket is.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:16:43

@Neytiri1: Aha. Na ez ám a csavar a végére. @Krétagarbó: Igen.

Zephyrous 2016.05.28. 21:16:50

@Cimili: Nem vagyok ideges, nehogy azt hidd, szórakozásból nézem még mindig ezt az egyre laposodó showt :D

Empty Bee 2016.05.28. 21:16:53

vatdafakk? ez mi volt???!!

alsophila grahami 2016.05.28. 21:16:57

@Biriksz_Krokiksz!: az biztos, nem női feladat volt, abszolút így van, Szinti ezzel felhozta magát a két fiú mellé; és ahogy láttam, Attis megint a kibúvókat kereste... rossz színt választott, jjah. valaki szólhatna neki, hogy mindegyik színből ugyanannyi volt a pocsolyában, és ugyanannyi kulcs is volt bennük. Zé feladat nem ez lenne, mondjuk..? ;)

BAKKEEEEER GEEEERGŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!! // BRIGIKE, RÁBAHHHHHTÁL? anyáááám! xDDDDD

Cérnahuszár 2016.05.28. 21:17:05

hupsz hupsz erre varrjatok gombot.
gergő és cinti összeborult

tejfölbiztosítás 2016.05.28. 21:17:35

A műpostás szájából a "meg a felvágott nyelvű Szintia" elég lol.:D
Gergő meg... hehe. Vajon ez is utasítás?

pomac 2016.05.28. 21:17:39

ennyi véletlen nincs pont a végére vicc ez a farm..

,, 2016.05.28. 21:17:43

Gergő és szinti most baszták el a fődíjukat...

malevil2050 2016.05.28. 21:17:47

Pornóóóóóóó a végéreeeeeeeeeee!!!! Szavazz magyar!!!!

Őzláb Gida 2016.05.28. 21:17:58

Na Gergő elbukta a 20 millát?

Cimili 2016.05.28. 21:18:18

@ALOKSAKTWO: Falra ne mássz nekem! :) Semmi ilyet nem mondtam teeeeeeee! :)

Queen Alix 2016.05.28. 21:18:53

@Biriksz_Krokiksz!: kicsi bors nagyot ugrik szól a mondás

Perspektíva 2016.05.28. 21:19:08

@Dirty Lyle: Jólvanna, én csak kérdeztem, mert nem láttam és utaltak rá.

Zephyrous 2016.05.28. 21:19:50

A 20 éves Szintike a 35 évessel, hát van egy elkúrt ízlése na...

2016.05.28. 21:19:55

Szinti megkapta Brigit és most megkapja Gergőt? :DDDDD
Lehet, hogy ez Gergő bosszúja Brigikének?

,, 2016.05.28. 21:20:03

@Krétagarbó: bezony...1 napot kellett volna kibírniuk

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:20:18

@Őzláb Gida: Tán bulika volt és bebaszcsiztak? Mert azért Gergő arckifejezése reggel, nos elég fura volt. Mintha nem akart volna hinni a saját szemének. :D XD

Jóska Pista 2016.05.28. 21:21:15

@Sanda.Ipse: az igazság az, mind be volt szarva a párbajtól, szinti volt a legtökösebb. Hogy ez bátorság vagy butaság, abba ne menjünk bele. De ez már abból is látszik, hogy 17 évesen lelép otthonról.

Perspektíva 2016.05.28. 21:21:17

Ez most vicc? Gergő és Cinti? Ezt se láttam :((

Cérnahuszár 2016.05.28. 21:21:28

@Neytiri1: fenéket
férfiból van, cintinek meg túl jó a feneke

Dirty Lyle 2016.05.28. 21:21:32

Nagy buli lehetett. :)

Empty Bee 2016.05.28. 21:21:33

@Zephyrous: egy 35 éves pasi, ha jól néz ki (arc+test), még teljesen vonzó a nőknek 18-99-ig. ez nem a Gergő kora miatt gáz

Zephyrous 2016.05.28. 21:22:38

@ALOKSAKTWO: Még jó, hogy Ribriginek tartott hegyi beszédet erkölcsből.

Queen Alix 2016.05.28. 21:22:49

@Cérnahuszár: Brigi és Cinti is szőke.
Gergő bukik a blondikra
Gergő csak a hajszínt nézi

,, 2016.05.28. 21:23:03

@Krétagarbó: Dórinak most törtek össze a reményei úgymond

Őzláb Gida 2016.05.28. 21:23:35

@ALOKSAKTWO: Tuti így volt, ez a reggeli, atyaég hol vagyok, és ki ez itt mellettem.... arc :)

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 21:24:12

@Queen Alix: Kongó is világos szőrű ... :-)

Empty Bee 2016.05.28. 21:24:29

@Queen Alix: szerintem meg a vékony jóseggű nőkre bukik (mint minden férfi), és ebből kettő volt, Brigi és Szinti...

alsophila grahami 2016.05.28. 21:24:37

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): @Krétagarbó: @Őzláb Gida: mert..? mindkettő szabad, független ember, nincsenek elköteleződve, satöbbi, bukott már valaki valóságsót azért, mert összegabalyodott valakivel a takaró alatt/fölött/mellett..? gondoljatok BB-Évire, ő spec győzött, pedig aztán nála nem játszott be semmiylen érzelem, csakis a szimpla testiség, mégis megszavazták neki a fődíjat. :P

engem pl EZ pont nem befolyásol, SŐT! így legalább már biztos lehetek abban, hogy Geri - HA megnyeri - nem Ribanckára veri el a nyereményét ;)) és nekem ez tetszik xDDD

Perspektíva 2016.05.28. 21:25:03

Apuka úgysem örült volna Ribinek. Vagy Ribin a sor, tud-e ő is megbocsátani? Hiszen alkoholos befolyásoltság alatt tesz olyat szerinte az ember, amit másnap nem kell felhánytorgatni.

Cérnahuszár 2016.05.28. 21:25:07

@Zephyrous: á mindenki tudja hogy halott volt az a dolog, csak nem lett hivatalos
most már az
legalább nem futnak felesleges köröket

Queen Alix 2016.05.28. 21:25:42

@Empty Bee: Gergő jól bnéz ki? de milyen szempontból?
jól néz ki? vagyis megfelel társadalmiunk,korunk férfiak felé nyújtott elvárásának,vagy jól néz ki,vagyis megfelelően használja szemeit?

tejfölbiztosítás 2016.05.28. 21:26:20

@alsophila.grahami: lolságos még nézni, ahogy tik is fokozott extázisban vagyoltok.:)
@ALOKSAKTWO: az én szememben az a szem megjátszott.:)
@Zephyrous: ugyan, nem jársz a világban? 15 év tök átlag! (Csak én ne borulnÁk rajta ki olyast nagyon, hogyafaszom, hátraszaltó.)

,, 2016.05.28. 21:27:13

@alsophila.grahami: engem nem izgat különösebben, de én nem is vagyok szavazó

Zephyrous 2016.05.28. 21:27:16

Mondjuk minőségi váltást csinált Gergő: nincs gyerek és még csak 20 éves.

Zephyrous 2016.05.28. 21:29:00

@tejfölbiztosítás: Hol tök átlag? Ha Vajnáékat nézzük a 15 év még kevés is... ott is nagy a (pénz)szerelem.

,, 2016.05.28. 21:29:25

@alsophila.grahami: egyébként meg jobban összeillenének, mint brigivel, szintinek pont ilyen pasira van szüksége, szerintem (apakomplexus)

alsophila grahami 2016.05.28. 21:29:57

@ALOKSAKTWO: tutiszáz ;))) @Pácsó Ármándó: esküszöm basszus, pilanatra megállt bennem az ütő, hogy ugye nem a Kongóval birkózik ott ilyen bizarr módon... de aztán megláttam a női lábat és rebootoltam magam - de először erre is az villant át az agyamon, hogy csak nem beküldték hozzá a Ribrihét az utsó napra? xDDDD szal én örülök a dolgok ilyetén alakulásának, legalább Ribri keresztet vethet a "jófogásponthujára" és nézhet új préda után, akit lehúzhat :PP

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 21:30:22

@ALOKSAKTWO: Mondta is, hogy: " ... de hülye vagyok ... "

Queen Alix 2016.05.28. 21:30:27

@Empty Bee: Nő vagy,és nem ismerem a férfiak ízlését,de én nőként erre mondom hogy whaooo:)
www.girlswithmuscle.com/images/full/404830711.jpg

ha ezt megközelitem,már akkor elkezdett elégedett lenni,de elérni a legjobb:)

Perspektíva 2016.05.28. 21:31:06

@Zephyrous: Inkább így legyen korkülönbség, mint fordítva, nem?

Dirty Lyle 2016.05.28. 21:31:07

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nem tudom mi történt valójában ezen az estén, Dórinak mennyire komoly reményei voltak, vagy csupán csak barátság, sajnálnám, ha nem színház lenne az egész, és tényleg szív összetörés lenne.

Cérnahuszár 2016.05.28. 21:31:26

Amúgy először nagyon megijedtem, azt hittem Gaben az
Úgy lestem a képernyőt hogy ne ő legyen, mint a fejkendős vénasszonyok
Ez is durva, de jobb hogy Gergő
cinti olyan mint egy párduc, valljuk be, kevés pasi állna ellen neki

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 21:31:54

@alsophila.grahami: Vagy Gergő visszamegy Brigihez és bocsánatot kér ...

Queen Alix 2016.05.28. 21:33:37

@Cérnahuszár: Igen,és Cinti még önbizalomhiányban sem szenved,mert gyakran látom azt,hogy szép lányok nem hiszik el,hogy tényleg tetszenek vkinek

2016.05.28. 21:33:43

@alsophila.grahami: és akkor most az ekg mellett egy óriási muhahahahaaaaa (nagyon bridzs elleni gonisan)

(na, lépek)

Empty Bee 2016.05.28. 21:33:52

@Queen Alix: Úgy értettem, hogy jól néz ki, hogy a teste + feje megfelel azoknak az univerzális esztétikai mércéknek, amikre a nők egy nem elhanyagolható része ösztönösen vonzódással reagál: izmos test, széles váll, keskeny csípő, viszonylag arányos arc, magas, mély hang stb. Rengeteg nőnek ez ösztönösen tetszik. Nekem nem, de akiknek igen, azoknak 19-99-ig jöhetne a 35 éves Gergő. Tehát a kora abszolút nem gáz egy 20 éves lánynak.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:35:34

@Pácsó Ármándó: Szia. :) Jó hogy itt vagy. És köszi, arról lemaradtam, mert lefagyott a computerem. :D @Queen Alix: Nem rossz, nem rossz. És örülök hogy vissza tértél. Azt hittem feladtad a "harcot". :D @alsophila.grahami: Igazat megvallva, engem sem zavar, ha szabad ezt mondanom. És így Brigike pá-pá. Nem is biztos, hogy ez rosszul fogja érinteni Gergő vagy Cinti esélyeit. De majd meglátjuk.

Cérnahuszár 2016.05.28. 21:35:42

@Dirty Lyle: sztem Dóri nem reménykedett semmiben, tudja ő már hogy még egy gyereket nem fog szülni, és Gergőt nem állítja ilyen helyzetbe.
Dóri realista

Cimili 2016.05.28. 21:36:18

@Biriksz_Krokiksz!: Jóccakát és köszi, h végig fogtad a mancsom! :)

Dirty Lyle 2016.05.28. 21:38:00

@Cérnahuszár: akkor csak hajrá Gergő, használja ki a lehetőséget :)

Empty Bee 2016.05.28. 21:38:50

@Queen Alix: Én nekem a lányok is tetszenek, és nekem biszex szemmel is bejön ez a lány :) Ez arányaiban az a kategória, mint Szinti és Brigi. Rengeteg kutatás mondja, hogy a férfiakra a legerősebb szexuális hatással a jó derék-csípő arány van, vagyis a vékony derék és a gömbölyű csípő+ kerek segg kombináció. Minden más (mell, arc, haj stb.) ezután kullog. És ezzel mind Brigi és Szinti rendelkezik. Ez a vonzalom amúgy olyan erős a férfiaknál, hogy még vak férfiak is ezeket az arányokat tartják a legvonzóbbnak, és tapogatással ők is meg tudják állapítani, hogy melyik nőnek van közel a derék-csípő aránya az ideális 0.66-hoz.

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 21:39:51

@ALOKSAKTWO: Valld be, hogy Attis kiesése miatt csalódottan belerúgtál a gépedbe! :-)

@Cimili: Számold meg az ujjaid! :-)

Mara100 2016.05.28. 21:39:57

@Cérnahuszár: Szerintem sem, férfitól "elvenni" a saját gyereket pont úgy nem lehet mint egy nőtől. Szerintem ez volt az első ami igazán Dórit is észhez térítette.
Jelenet végén Szinti megjegyzi ő nem mondja el Briginek hát nem is kell mert tv leadja basszus.

Mirocska 2016.05.28. 21:41:31

Ó, ez az este egyre jobb lesz! Először Atti esik pofára, aztán Brigi! :)))

alsophila grahami 2016.05.28. 21:42:34

@Queen Alix: minden szempontból ;) kurvajól néz ki, kivéve szakáll, de az csak átmeneti, remélem, legalábbis anáélkül ment be, és Gergő-papi is azt mondta, hogy csak egyszer volt ilyen szakálla, az is munka miatt, szal... arcszőrzet ignorálva, de azon felül mindene jó a pasinak - szép test, izmok - hozzá erő, tehát nem Gáboros felfújt lufik -, értelem és érzelem, intelligencia (ld.: versírás, kvízfeladatok, mindenben tarolt), buddha-nyugalom, gyerekszeretet, családcentrikusság... és még sorolhatnám, de ha maradunk a fizikai jegyeknél, nos, simán eyecandy a pasi - de szigorúan az arcszőrzet nélkül! ;)

@Pácsó Ármándó: remélem, NEM! :PP (nem hinném, hogy így elengedte volna a kontrollt, ha még számol Ribrivel, még ittasan sem)

2016.05.28. 21:42:59

@Pácsó Ármándó: amennyire szorongattuk, törés-ropogtatás miatt még több is van neki, meg nekem is, mint amennyiről indultunk.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:43:16

@Pácsó Ármándó: Látom már ismersz. :)) De nem gép volt, hanem a szekrény. :D @Cimili: Ennyi. Na akkor jó éjt. :)

Cimili 2016.05.28. 21:44:17

@Pácsó Ármándó: Az elsőre:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mind megvan, szépen kilakkozva. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 21:45:18

@alsophila.grahami: Na akkor írd meg azt a szerelemes levelet, ne habozz. :D :DDDD ;)

alsophila grahami 2016.05.28. 21:46:04

@Mirocska: ugyehogy ugyehogy? xDDD nekem nagyon bejövős a játéknak ilyetén alakulása, juhéééééj, ennyi jó sok is lesz egyetlen napra ;))) ádehogy! xDD @Biriksz_Krokiksz!: muhaha, vagyis inkább így: MUHAHAAAAA xDDDD és az EKG-ing soha nem tapadtak egymáshoz ilyen harmonikusan-gonisan, jah, azt kell mondjam ;)

Atanos 2016.05.28. 21:48:22

Szavazzatok a legjobb aranyköpésekre. :) forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139783690&t=9232011
Illetve a péntekig bezárólag a teljes aranyköpés tárat pedig itt tölthetitek le. :)
data.hu/get/9749127/Aranykopesek_NET-re.txt
Még a holnapi nappal bővülni fog a maival és a holnapival, de azokat már nem írom bele hanem majd egy kommentbe leírom aki akarja majd hozzáírhatja. :)

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 21:49:08

@alsophila.grahami: Majd Brigi keresi, ha nyer ;-p

@Biriksz_Krokiksz!: Nem rágtad le?

@ALOKSAKTWO: Óvatosan! :-)

@Cimili: Azért csak számold! :-)

Berborosz 2016.05.28. 21:50:02

Cintire én is rárabolnék. Ha lenne hozzá ... időm.

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 21:50:32

@Atanos: Szavaztam párra. Köszi, hogy összeszedted! :-)

Queen Alix 2016.05.28. 21:51:13

@Empty Bee: Igen,ez igaz,viszont egy kapcsolathoz mást is kell villantani. Sok jó csaj ott rontja el,hogy azt hiszi,hogy a jó teste elég ahhoz,hogy vele tervezzenek. Pedig sajna nem. Egyébként nekem a pasikról az jön le,hogy at ízlésük nem megbízható. Mert magyaráz arról,hogy húú ezt meg ezt megcsinálná...közben meg a bnője inkább közepes,nem csúnya, de nem is az a nyálcsorgatós..és nem rossz pasi,tehát kaphatna jobbat is.
Meg van aki furám vigyorog, amikor odaírom az ajándékkártyára,hogy szeretettel,meg hozzáérek, és azt hiszi,hogy miatta öltözöm csinin:)

alsophila grahami 2016.05.28. 21:52:00

@ALOKSAKTWO: igenis értettem, vagyis nem, mégsem :PPP és csak azért nem, mert nekem is van egy ilyenem itthon rendszeresítve, és még az arcszőrzete sem burjánzik túl, szal... maradnék nála, ha nem bánod; de azért ez nem jelenti azt, hogy ne lássam: ami szép az szép, ennyikeh ;))) @Cérnahuszár: és neki is milyen igaza van.... Gergő családra, saját gyerekre is vágyik, ezt pedig nem lehet elvenni senkitől sem, Dóri pedig már nem tudná megadni neki - ahogyan Ribri sem fog már szülni, bármiben fogadnék (csak Gergőt kábította a maga szokásos módján).

Queen Alix 2016.05.28. 21:52:43

@Berber Oroszlán: Én nem,de ennek oka,hogy fiatal,és én a férfiakra izgulok..na jó az összesre nem,de kb 10 van:)

Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.05.28. 21:53:26

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Szerintem csak Gergő. Aki rá szavazott volna, pont a hűséges kutyatermészete miatt tette volna. Nem volt egy okos húzás. A Szinti szavazóknak ez éppen mindegy volt, sőt, még tetszett is, hogy a farokfődíjat is elvitte. :-) Azért kíváncsi lennék Ribi fejére, amikor megnézi.

Cérnahuszár 2016.05.28. 21:54:44

Amúgy mi lesz az állatokkal? bevágják őket egy istállóba és szevasz? Nagyon megszokták a szabadságot, kobászoltak erre-arra.
A malackákat sajnálom nagyon, Attilához nagyon oda voltak nőve. Meg a kisbocit.
Na de most komolyan.

alsophila grahami 2016.05.28. 21:56:37

@Mara100: LOL azért nagy mák, hogy Szintinek nem szellemi párbajban kellett megkűzdenie a bent maradásért, mert félő, hogy ezzel a logikai készséggel fájómód alulmaradt volna... :PP xD

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 21:56:39

@Cérnahuszár: Lehet, hogy Attisnak adják őket :-)

Cérnahuszár 2016.05.28. 21:59:21

@Pácsó Ármándó: annak nagyon örülnék. Ott jó helyük lenne.
Sztem Attila volt az egyetlen aki végiglátogatta az állatokat, ez mutatja hogy nem játszotta meg magát, mert miért tette volna ha már nem számít.

Mara100 2016.05.28. 22:01:34

@Cérnahuszár: Vagy csak Attilát mutatták. Szerintem azok az állatok oda tartoznak mint a ház a következő akár külföldi farmban is ott lesznek.

alsophila grahami 2016.05.28. 22:02:48

@Empty Bee: ez így van, pontosan, és a két lány közül Szinti messze csinibb a görbelábú, hahálfejű Ribribinél, rajta egyedül a haja mutatott valamit, az is csak kibontva, Szinti alakja esztétikusabb és dögösebb is. de ha azt is nézem, hogy ki jó nő, akkor azt kell mondjam, egyik sem, viszont a vendégcsajszik - Ada és Dóri - na ők azok , minden tekintetben.

Cimili 2016.05.28. 22:03:18

@Atanos: Köszi szépen, minyá szavazok!:)

Cimili 2016.05.28. 22:10:19

@Atanos: "Itt mindenhova oda van kulálva?" Ezt szerintem nem Gabesz mondta, hanem Ada.

Berborosz 2016.05.28. 22:11:18

@Mara100: És akkor pl. Barnika meg fog tanulni külföldiül?

alsophila grahami 2016.05.28. 22:12:29

@Zsuzsanna Judit Szigeti: hát nem. pont hogy azt nem akartuk látni, hogy kint is a pénzéhes RiheBrigi után lohol kiskutyamódra, és megosztja vele a nyereményét, nem. ez most így PONT JÓ, mert ezek a történések arra engednek következtetni, hogy már elengedte magában ezt a ribris dolgot. én biztosan rá szavazok, és nem leszek ezzel egyedül, abban biztos vagyok.
tudod, mi rombolná holtbiztosan a győzelmi esélyeit? ha kinyilatkoztatná, hogy még mindig Ribri után sóvárog, és vele tervezi a jövőjét. na abban az esetben az én szavazatom Gabené lesz (de remélem, ilyen nem fog történni még az utolsó pillanatokban).

Queen Alix 2016.05.28. 22:13:13

@alsophila.grahami: Brigi a kinti életben jól néz ki

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 22:16:19

@Cimili: Gábornak lett megadva, mert ő kulált oda :-)

Perspektíva 2016.05.28. 22:17:05

@Queen Alix: Te is láttad az Árkádban?

Cimili 2016.05.28. 22:18:02

@ALOKSAKTWO: Ugyeugye:) Énnél pont nem zaklattak és oda tudtam figyelni. :)

,, 2016.05.28. 22:19:16

@Queen Alix: jó smink és szép szettike mindenkin sokat dob.

Perspektíva 2016.05.28. 22:19:54

@Atanos: Nagyon jó lett!! Nehéz kiválasztani a legjobbat :))))

Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.05.28. 22:20:00

@alsophila.grahami: Igazad lehet... Mondjuk még azt is el tudom képzelni, hogy Ribikével megbeszélik, hogy 1-1. :-) Bár pénz nélkül 5 percig se kell a csajnak. Ribi miatt már eleve sok szavazatot vesztett szerintem, pont azért, amit mondtál, hogy nem akartuk látni, hogy a csajnak adja a pénzt. Viszont most meg a nagymamáknál és anyukáknál vesztett, akik a szentimentális hősszerelmest látták benne. Na meglátjuk, holnap. :-)

Sanda.Ipse 2016.05.28. 22:20:15

@alsophila.grahami: hatalmas EKG.
Ribi már a felező bulikán elcseszte a szerencséjét és elveszítette a pasit. A szívlapátom is visszarakhatom a helyére, amivel hátba akartam vagdalni Gergőt, hogy térjen már észhez. Végre megtörtént:)
és: Hajrá Gergő!

Queen Alix 2016.05.28. 22:21:07

@Perspektíva: Én a facen, nem voltam az Árkádban,a csehek nem érdekeltek benne

Perspektíva 2016.05.28. 22:21:41

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Egyébként mit ér, ha jól néz ki. A lelke nagyon csúnya lehet.

alsophila grahami 2016.05.28. 22:21:50

@Atanos: hú, hát Gabennél voltak nehézségeim..... ennyi hülyeséget összehordani, tényleg nagy forma a srác xDDD és köszönjük szépen a fáradozásod, szép gyűjteményt hoztál össze :)

Cimili 2016.05.28. 22:22:54

@Sanda.Ipse: Ő fog holnap nyerni. Meg is érdemli, de szerintem Gabesz is. A lényeg, h Attis kiesett.:)

Empty Bee 2016.05.28. 22:23:59

@Queen Alix: "Sok jó csaj ott rontja el,hogy azt hiszi,hogy a jó teste elég ahhoz,hogy vele tervezzenek."

Ez igaz, viszont rengeteg férfinél (főleg a fiatalabb farokvezérelt években) jellemző, hogy elsődleges és legfontosabb a külső, és a jó testért és a szexért sokáig sok mindent elnéznek a jó nőknek, ezét a jó nők személyisége megreked egy ponton, hiszen úgyis minden el volt nekik nézve, semmi nem kényszerítette őket a belső fejlődésre. A fiatalon jó nők ezért esnek pofára amikor elkezdenek öregedni, mert megszokták, hogy a csinos pofijuk meg a feszes mellük elég volt, hogy mindenki azt hazudja az arcukba, hogy ők Isten ajándékai, és nem tudják feldolgozni, hogy a hervadó szépségük már nem elegendő ahhoz, hogy a pasik elviseljék őket, és mivel normális személyiséget nem sikerült összekaparniuk az évek során, csak néznek a moziban, amikor ejtve vannak. És itt szokott jönni a "minden pasi szemét, mert nem kellek nekik". Szerintem Heni is ilyen volt amúgy fiatalon, akkor még elviselték a rossz természetét, mert fiatal volt + nagy mellű, most meg öregen csak pislog, hogy ugyanazzal a személyiséggel már nem kell.

És ugyanezzel magyarázható, hogy a férfiak inkább átlagos nőket választanak, mert az átlagos, későn virágzó nőknek muszáj volt valami vonzó/értékes személyiséget növeszteniük, mert pusztán a kinézetük miatt nem volt kinyalva a seggük 12 éves koruktól kezdve. Párkapcsolatban szerethetőbbek, jobb velük az élet. Nekem a legtöbb jópasi ismerősöm tök átlag csajba van belezúgva.

alsophila grahami 2016.05.28. 22:26:24

@Perspektíva: na pontosan. @Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): és ez is igaz.
@Queen Alix: ez viszont nem, legalábbis nekem nem bejövős, szép sminkkel és bejövős szettikékel sem, de még a haja sem dobogtatja meg a szívem, ui ilyenjeim nekem is vannak :PP de mindennél fontosabb, amit Perspektíva írt, a lelke romlott, silány alapanyagból van összegyúrva.

terjőke kígyószisz 2016.05.28. 22:29:35

@alsophila.grahami:

Minden megvan, csak az a kutyával csókolózás ne jutna az ember eszébe...

slara 2016.05.28. 22:33:10

@Queen Alix: mondod Te! volt hozzá szerencsém Ribirobogó cudar szarul néz ki élőben is!

slara 2016.05.28. 22:34:46

@Queen Alix: Henim, Te is szépen felszedtél...

terjőke kígyószisz 2016.05.28. 22:35:36

@Atanos:

Briginél kimaradtak a balanszok... ;)

Queen Alix 2016.05.28. 22:36:40

@Empty Bee: így van,ezért nem irigylem a jó nőket..néha biztos rossz nekik

Cimili 2016.05.28. 22:38:01

@terjőke kígyószisz: Gabesznál is kimaradt egy csomó, de ne legyünk telhetetlenek. :)

,, 2016.05.28. 22:40:00

@Queen Alix: és mások is ezt mondják?
A nagyon natúrt sem szereted magadon?
Egyébként 1 jó minőségű alapozó+spirál+natúr rúzs kombó kizárt h rontson

alsophila grahami 2016.05.28. 22:40:59

@Empty Bee: same here ;) @Sanda.Ipse: de ugye hogy? :) hát végre megtaláltam az emberem, aki úgy látja, ahogyan én, EKG, persze hogy EKG!! :)

Queen Alix 2016.05.28. 22:43:23

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): azt mondják semmi nem változik,sőt ha nem natúrt teszek fel,akkor azt mondják,hogy kár a kislányos pofimért. és igaz,én egy dögös sminkkel nem dögös nő leszek,hanem a tini aki felrakta a nővére make upját

ewita 2016.05.28. 22:43:37

Jajj nem tudtam néézni,vendégségben voltunk! De, mondja anyum,h bejött amit éreztem!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD MI vaaaaannnnnn Tuskóóóóóóóó?????????

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 22:43:44

@Queen Alix: Rajtam is. Teljesen megértelek :-)

alsophila grahami 2016.05.28. 22:50:13

@Queen Alix: dehogy! :) jó azért az - és meg lehet szokni, igen -, hogy ha belépsz valahová, forognak feléd a fejek (még azoké is, akik nővel vannak;), hogy mindig kedvesek, mosolygósak, készségesek az embertársak veled, legalábbis az erősebbik nem képviselői üzembiztosan, a nőtársak szimpátiaindexe ingadozó, mert ott bejátszik néha az irigység, de azzal együtt lehet élni, mert összességében több a pozitív hozadéka az egésznek, mint a lehetséges hátrányok, hogy csak egyet említsek: még a legrosszabb napjaidon sem vetemedsz olyasmire, hogy kisebbségi komplexusokat növesztgess magadban... ;) nincs ezzel gond, hidd el :P

Atanos 2016.05.28. 22:50:41

Csináltam még egy szavazást. :)

Ki nyerje a párbajt illetve kinek drukkolsz?

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139787751&t=9232011

Lehet szavazni. :)

,, 2016.05.28. 22:52:43

@Queen Alix: akkor pedig rájátszhatnál még jobban a kislányos imidzsre és pont ezzel lehetnél dögös:)
Majd keresek vidiókat h mire gondoltam:)

2016.05.28. 22:55:40

Peni hogy eltűnt :)

Queen Alix 2016.05.28. 22:55:52

@alsophila.grahami: ez kissé bonyolultabb, itt vagyok én. most kicsit hanyagoltam magam,de akkor amikor aktívan sportoltam, és jó alakkal bírtam,és megfordultak utánam..a férfiak..és én nem éreztem mégsem őszintének az érdeklődésüket.mert nem nekem szólt, Queen Alixnak,hanem egy szép lábnak, egy szép arcnak..

alsophila grahami 2016.05.28. 22:55:58

@Atanos: megvolt :) látom a fiúk fej-fej mellett haladnak ;)

Queen Alix 2016.05.28. 22:56:38

@Neytiri1: Ki az anyám kínja az a Peni???

Cimili 2016.05.28. 22:58:31

@Atanos: Szinti 25%, Gabesz 42% Geri 33% A két pasi közt fog eldőlni, mindkettő megérdemli, ha nyerni fog.

2016.05.28. 22:59:11

@Queen Alix: egy kedves érdekes lány, nekem hiányzik...
és most csak úgy eszembe jutott...

Queen Alix 2016.05.28. 22:59:41

@Neytiri1: Nekem nem,azt sem tudom ki az.

Cérnahuszár 2016.05.28. 23:01:36

szerintem ez nagyon szoros lesz
a két fiú pozitív karakter, megoszlanak a szimpátia a szavazatok
viszont cinti akkorát domborított most hogy tuti nem 5%-ot fog kapni
szerintem meg fogja kapni attila szavazatait, mert marha sportszerű volt, először ő dobta oda téglát amit atti viszonzott
utána meg nem gúnyolódott, nyoma sem volt benne a korábbi utálatnak.
a fiúknak nehéz dolguk lesz vele.

2016.05.28. 23:03:43

@Queen Alix: nem baj, hogy nem ismered, én is csak egy ici-pici-kicsikét. Csak úgy eszembe jutott negyed 11 után.

Queen Alix 2016.05.28. 23:04:51

@Neytiri1: Biztos elszökött egy herceggel

alsophila grahami 2016.05.28. 23:05:22

@Queen Alix: kétlem, hogy ezt így szét lehet választani, a kettő szorosan összetartozik, különben hiányzik a legfontosabb, a harmónia; sztem a külső szépség és a személyiség (belső tulajdonságok) mindenkor csakis együtt érvényesek, ettől lesz harmonikus az egyén, és ez teszi egyben vonzóvá.
vannak mutatós nők, akik cseppet nem vonzók, nem azok a klasszik "jó nők", max egy /eseleg két/ menetesek, és vannak kevésbé szexik, mégis dögösebbek - példa: a két vendég közül dóri szebb, fiatalabb, mutatósabb mint Ada, mégis Ada a jobb, vonzóbb nő - legalábbis szerintem, majd a fiúk megerősítik, vagy cáfolják), és vannak, akikben mindkettő megvan, de azok tuti, hogy nem kételkednek magukban, hogy most akkor kinek is szólnak az elismerő pillantások, satöbbi. ;)

Queen Alix 2016.05.28. 23:07:47

@alsophila.grahami: igen,csak ha csak elismerő pillantásokat kapsz,és nem jönnek hozzád beszélgetni,nem érdekled őket,mint ember..akkor onnantól kezdve szart sem ér az egész. tiniként még élveztem ha elismerően csettintenek..mára már kevés.

Atanos 2016.05.28. 23:11:07

@alsophila.grahami: Azért most Gergő átvette rendesen a vezetést sajnos, de nagyon pörög a számláló. :)

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 23:14:33

@Queen Alix: Ez is van olyan reális lehetőség, mint a herceg :-)

2016.05.28. 23:15:28

@Queen Alix: az jó lenne, ha csúcsmeni és szép a keze :)

Atanos 2016.05.28. 23:17:30

Az igeeen nem rég raktam ki ide meg az index-re a szavazást és pörög a számláló rendesen. Cintia már le is előzte Gergőt és ő vezet!

Empty Bee 2016.05.28. 23:18:10

@Queen Alix: Oké, de ha jó nő vagy, legalább jó nyersanyag van a kezedben, mert tudod, hogy legalább az érdeklődés megvan az ellenkező nem 90%-ánál, onnan már finom női praktikákkal lehet irányítani a dolgokat úgy, hogy egymásba botoljatok, de mégis a butus férfi azt fogja hinni, hogy ő kezdeményezett (ez fontos az önérzetüknek :) :D Legalábbis én mindig így csinálom, és be szokott jönni. Amúgy amit fent írtam az csak a szép nők egy szeletére jellemző, vannak nagyon jó belsőjű jónők is. Én mindkét világból (19 éves koromig egy betegség miatt rút kiskacsa, onnantól vonzó nő), szóval nekem volt időm kicsit fejleszteni a személyiségemet, mivel a kutya sem nézett rám 19 éves koromig :D Utána tényleg falsnak tűnik a hirtelen figyelem, de azt meg úgy csekkoltam le, hogy megnéztem, az illető férfi hogy viselkedik a kevésbé szerencsés, csúnyácska nőkkel. Ha azokkal is kedves, akiktől nem akar semmit, akkor átment a teszten.

Queen Alix 2016.05.28. 23:19:59

@Neytiri1: Csúcsmeni...elég nagyigényű bige lehet

alsophila grahami 2016.05.28. 23:21:29

@Empty Bee: öööö nem tudom, nem arról volt szó, hogy mindig a nők választanak? ;) na de sok igazságod van, és a lényeg vsz az, hogy a személyiségnek a kor előrehaladtával MMKK együtt kell érnie a fizikai testtel, ha ez nem így történik, oda a harmónia, az önazonosság, és a disszonanciát megérzik a pasik, attól általában ösztönösen menekülnek; és azt hadd jegyezzem még meg a témában, hogy önértékelési zavarokkal küszködő, kisebbségi komplexusban fuldokló személyiség nézhet ki jól, de SOHA nem lesz jó nő (max egy numera).

Queen Alix 2016.05.28. 23:23:03

@alsophila.grahami: néha meglepő bókokat is hallasz:)

alsophila grahami 2016.05.28. 23:23:44

@Queen Alix: odajönnek, nyugi ;) de némiképp megnehezíti a dolgukat, ha férjjel az oldaladon jelensz meg.... :P

alsophila grahami 2016.05.28. 23:25:21

@Atanos: sajnos?? dehogy sajnos, THX GOD! ;)

Queen Alix 2016.05.28. 23:25:25

@alsophila.grahami: vannak akiket az sem érdekel:)

Empty Bee 2016.05.28. 23:25:36

@alsophila.grahami: Szerintem egymást választják az emberek :) Vicces lenne, ha egy nő csak rámutatna egy férfire, és annyi elég lenne, hogy az párkapcsolatot, házasságot, energiát feccöljön a nőbe :) Szexnél van szerintem az, hogy ha egy nő rámutat egy pasira, azt nagy valószínűséggel megszerezheti egy menetre (a férfiak egy potyaszex kedvéért képesek nagyon lejjebb adni az igényeiket, még a jópasik is), de ha arról van szó, hogy egy férfi kivel hajlandó párkapcsolatra/házasságra, ott már a férfiak vannak nyeregben.

Mirocska 2016.05.28. 23:25:44

A facebookon főleg hajrágáboroznak.

2016.05.28. 23:26:11

@Queen Alix: nem bige, királylány. És annak csúcsmeni jár.

Queen Alix 2016.05.28. 23:27:58

@Neytiri1: nagyon kedveled a csajszit

Azálea 2016.05.28. 23:34:43

@Atanos: Ez kimaradt: Szinti: Én a pókoktól félek. Gergő: Az összes apóktól?

alsophila grahami 2016.05.28. 23:49:23

@Empty Bee: így igaz :) de ha a nő nem adja a jeleket, a pasi soha nem fog odamenni hozzá, mert tudja, hogy semmi értelme, már az intelligensebbje ;) az ostobábbja azért hajlamos futni pár felesleges kört, de most nem azokról beszélünk ;) így értettem, hogy mindig a nő választ, megválasztja, hogy ki mehet oda hozzá @Queen Alix: és ki nem; aki ennek ellenére odamegy, az szimplán hülye, és az meg kinek kell? nekem ugyan nem :P

Sanda.Ipse 2016.05.28. 23:57:04

@Atanos: nem éppen úgy néz ki:)
Gergő magasan vezet.

Queen Alix 2016.05.28. 23:59:52

@alsophila.grahami: azt hiszewd pl hogy a szemed a legszebb,és a szádat dícsérik

alsophila grahami 2016.05.29. 00:08:01

@Queen Alix: hát akkor csak simán nyugtázd, hogy benézted magad, és mostantól a szád a legszebb, nem a szemed, azt hangsúlyozd, szevasz... ;) te Alix, az nem lehet, hogy egy kicsikét (vagy nem is annyira kicsikét) zárt személyiség vagy, azért nem mernek odamenni ezek a fránya hímegyedek? (csak mint itt is;)

Azálea 2016.05.29. 00:08:20

@Atanos: május 25. Felelsz vagy mersz játék. Most néztem újra, egyes számban használta. A póktól. Az összes apótól?

alsophila grahami 2016.05.29. 00:12:02

@Sanda.Ipse: csak aztán holnap is így legyen!! :)

Well... 2016.05.29. 05:48:41

@Mara100: valoszinubb, h a kornyezo gazdasagokbol szarmaznak (na jo az alpaka talan nem ) , es oda ternek haza a jatek utan.

terjőke kígyószisz 2016.05.29. 06:15:22

@Sanda.Ipse:
Nem hiszem, hogy az itteni olvasók véleménye egybeesik azokéval, akik szavazni is hajlandóak.

etikette 2016.05.29. 06:44:28

Jo reggelt! Na most olvastam vissza es mivaaaa dugaaas volt?! Tuti biztos ez? Nem lehet hogy megint osszevagtak valami meg sem fog tortenni csak el akarjuk hitetni elozetest? :/

Avanivi 2016.05.29. 07:22:06

@etikette: Valami maszatolás volt, a Brigittának annyi.

Én még az életemben soha nem vesztettem el a cselekedeteim felett a kontrollt. Szörnyű mi mindent hagyhattam ki. Semmi spontán cselekedet, unalmas ...... lehetek :(

Sanda.Ipse 2016.05.29. 07:23:40

@terjőke kígyószisz: nem tudom, kik hajlandók szavazni, mert a magam részéről bevallom, hogy soha nem szavazok ilyen emeltdíjas cuccra.
Döntsenek, akik nem sajnálják egy kereskedelmi csatorna zsebét tömni:)

Sanda.Ipse 2016.05.29. 07:26:13

@etikette: Attila is Cintia mellé bújt az ágyba előző reggel álmai hatására.
Ki tudja, Gergő mit álmodott?:)

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 07:31:50

@etikette: @Avanivi: Ez azért több volt maszatolásnál. A Gergő reakciója reggel, mikor kinyitotta szemét, és meglátta hogy Cinti mellett fekszik, az a kigúvadt szem, és amit mondott, hogy hogyan lehetett ilyen hülye, nos ezek alapján itt kérem szépen akciózás volt az éjszaka. :D
És a Farm fb oldalán ennek hatására szóba került hogy Brigi azóta mennyi pasival megcsalhatta a Gergőt. Erre ő maga azt írta kommentben, 0. :D Azért ez jó nagy pofira esés neki, főleg ha időközben kiadta a volt szeretője útját is. XD Na akkor két szék között a földre ülés tipikus esete forog fent. :DDD

Sanda.Ipse 2016.05.29. 07:41:21

@ALOKSAKTWO: szerintem kijövetele után a kommenteket olvasva már régen rájöhetett, hogy elment a hajó.

Avanivi 2016.05.29. 07:41:36

@ALOKSAKTWO: Hogy lehet annyira berúgni, hogy nem tudja mit csinál?
Szerintem Briginek nem volt semmiféle nős pasi szerelme, ha esetleg mégis, azt nagyon hamar elfelejtette odabent, most pedig Gergő facilitálgatott.

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 07:48:19

@Avanivi: Könnyen. Főleg hogy gondolj bele, ott álltak a döntő előtt, Attist Cinti kibaszta, elég emelkedett lehetett a hangulat. És azért Cintit sem kell félteni, tud ő kacér lenni, tud csábítani, ha akar. Szóval nem hiszem hogy sokat kellett győzködni. A másik pedig az, hogy Gergő férfi. Írta itt valaki korábban, tegnap este hogy a férfiak nagy része egy kis potya dugást soha nem utasítana vissza. Tisztelet a kivételnek. Mert vannak. Szóval olyankor nem gondolkodik ám a férfi ember. Ott a lehetőség előtte, és cselekszik. Utólag meg esetleg veri a fejét a falba, hogy nem biztos a legjobb döntés volt részéről.
Az hogy Briginek a története mese volt e vagy sem, nem hiszem hogy valaha is megtudjuk. Szerintem nem. Ahogy viselkedett bent abból nekem az jött le, igenis úgy volt minden, ahogy azt ő elmondta.

etikette 2016.05.29. 08:21:18

Kar hogy nem tudtak varni a vegeig...ahogy olvastam fbon eleg nagy indulatokat valtott ki a feltetelezett koitusz

12zahra12 2016.05.29. 08:23:36

Szép jó reggelt!
Már napokkal ezelőtt írtam, hogy aki nem látja, hogy a csatorna Gábort fogja kihozni győztesnek, az vak. Teljesen egyértelmű. Főleg a barátnős, megveszem Turnerkét részek óta. Cintia nem nyerhet az hótzicher. Gergő karakterét egy ideje már kezdik kinyírni, de ezzel az Cinitával való keféléssel megadták neki a kegyelemdöfést. Nem lett volna semmi baj azzal, hogy összefekszik Cinitvel, ha korábban nem tart minden egyes alkalommal erkölcsi beszédet Briginek. Ha nem kéri ki, hogy miért beszél Attilával, miért iszik stb. Ezzel, hogy most ő lényegében ugyanazt tette, teljesen lenullázta magát. Hogy ez a csatorna döntése volt, vagy a sajátja lényegtelen. Megtette és ezzel vége is a dalnak. Bár mondom, a csatorna favoritja már régóta Gábor ez teljesen egyértelmű. Nem véletlen tették őt középre a szavazós felhíváson sem, pedig ő költözött be utoljára. Szóval felesleges körmöt rágni. A győztes Gábor lesz.
Bár én szívem szerint az állatoknak adnám a nyereményt. Ők a legegyenesebbek és legtisztaszívűbbek.

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 08:33:09

@etikette: Na na na!!! Kikérem magamnak az általánosítást. :) :D Igenis vannak kivételek. Akikre a férfi társaim azt mondják, de de barom. És ne feledjük,a kivétel erősíti a szabályt. :))

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 08:34:20

@12zahra12: Akár még igazad is lehet. Nekem mér édes mindegy, ki nyer. A lényeg, hogy egy valaki nem fog.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 08:40:14

@12zahra12: nekem csak Zé tetszett, mikor kifogásolta Gergőnél, hogy túl csendes és valami olyasmit mondott, hogy az ilyen figurák neki nem jönnek be. Ehhez képest a Celeb vagyok ments ki... műsorból én őrá úgy emlékszem, hogy a legnagyobb zajt azzal csapta, hogy kevergette a bográcsban a babot. Amúgy észre sem lehetett venni, hogy ott van.
Gergőt sokan alapból nem bírják. Ha mamlasz, az a baj, ha nem az, akkor csalódtak benne. Ha szakálla van és mezitláb jár, abból is jellemhibát kovácsolnak. Most legalább mélységesen elítélhetik:)
Nem szúrom tökön magam bármelyik is nyeri, de változatlanul Gergőt preferálom.

loholka 2016.05.29. 08:42:36

A párbajon amely valljuk be meglehetős fizikai igénybe vétellel és szerencsével járt , a pszichopata feladta már a pocsolyában való mászkáláskor / pláne mikor a téglát oda dobta a Cincinnek.
A kis csajnak a fizikai kitartása dicséretet érdemel. A pszichopta nem bírta erővel és idegekkel . Szerintem most majd kezelésre szorul. Hát úgy vélem , hogy a jófiú erkölcsi papolást tartó szakálmatyi elbaszta a pénzt / legalábbis remélem még akkor is ha végig úgy gondoltam, hogy csak színjátszik, és a RibiBrgit is utáltam*/ a kis mocskos szájú lusta Cincinnek gratula a győzelemhez / a szerencséhez / őt nem tartom hibásnak az esti kefélésért de nem tartom érdemesnek a pénzre. Marad a Gábor, aki dolgozott, humorkodott valóban szerelmes és baszott félre az első adandó alkalommal. Nálam a szakálmatyi egy erkölcsi nulla lett.!!!!

Sanda.Ipse 2016.05.29. 08:45:03

@loholka: eddig sem bírtad Gergőt, sokat már nem ronthatott a megítéléseden:)))

loholka 2016.05.29. 08:47:04

"nem baszott félre" ezt akartam írni. Amúgy rendes munka volt minden szenny újság tele van vele, hogy Gerő megb.....ta Cintiát. ,ja és a csaj biztosította, hogy ezt tőle senki nem fogja megtudni :)) ja kivéve azt a pár ezer embert aki látta. /

Dirty Lyle 2016.05.29. 08:51:15

Egyelőre az aktust nem mutatták, csak az ébredést. Estig, amíg ki nem derül mi is történt valójában (már amit mutatni akarnak), addig hajrá Gergő. Az elmebeteg hazament, ez pompás. Ha nem Gergő, akkor Gábor.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 08:56:15

@loholka: akkor szavazz itt kedved szerint:)
Ki nyerje a párbajt illetve kinek drukkolsz?

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139787751&t=9232011

Krétagarbó 2016.05.29. 09:05:43

@12zahra12: én is azt gondolom, hogy Gergő esélyei csökkentek a liezon miatt, és pont azért, amit te is írsz.

12zahra12 2016.05.29. 09:05:57

@loholka: "a kis mocskos szájú lusta Cincinnek gratula a győzelemhez / a szerencséhez /"
Számból vetted ki a szót. Leszögezem, hogy nálam jobban senki nem örül annak, hogy pszicho Atiila kiesett, de sajnos a való életben is így szokott lenni, hogy mindig a lusta, ordas nagy ribancoknak van szerencséjük az életben.

Avanivi 2016.05.29. 09:06:07

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139787751&t=9232011

Krétagarbó 2016.05.29. 09:11:58

Gergő vezet jelentősen Atanos szavazásán.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:15:22

@Krétagarbó: megnyugodtak az emberek, hogy Ribihez már nem kerülhet a zsé.:)

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:21:13

A cintiás aktus (ha volt egyáltalán) szerintem a megtépázott önérzetének kellett. Ha nem is viszi el a fődíjat emiatt, annyit ezzel máris nyert, hogy vége a nyögvenyelős Ribi-románcnak.

Azálea 2016.05.29. 09:24:09

Szerintem Attila kapott infókat kintről.
Tudta, hogy kint téma, hogy nem tud bocsánatot kérni. A tegnapi adásban kihangsúlyozta, "bebizonyította", hogy ő igenis tud bocsánatot kérni. Erre korábban nem volt példa, így nagyon "véletlennek" tűnik az eset.
2. "Kíváncsi vagyok, milyen okosságot találtak ki NEKEM?" Tudta, hogy az rtl őt favorizálja a párbajoknál.
3. Nekem a kék színű téglák feltűnőbbek voltak a a víz tetején. Attilának gyenge a tüdeje, nem bírta a mocsárban gázolást. Amikor rájött, hogy ez nem megy és nem egyértelmű, hogy nyerni fog, lélekben feladta és inkább játszotta a gentlemen-t, hogy mentse, ami még menthető. A csatorna tudta, hogy Szinti szívós, de azt gondolhatták, hogy Attila a végén a tűzcsiholásnál legyőzi.
Z csak neki rendezett ilyen könnyes, rajongó búcsúztatót, s meg merem kockáztatni, hogy azt a bizonyos sört Attilával együtt fogyasztották el. Az esélylatolgatós interjúban nekem úgy tűnt, mintha Z egy kicsit iszogatott volna előtte.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:27:34

@Azálea: szerintem főleg azt tudhatta meg, hogy a nézők körében nem népszerű és sokkal nagyobb pofáraesés ott harmadiknak lenni, mikor ő "csinálta a show-t".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 09:28:18

@Krétagarbó: Te kire szavaznál ? Furcsa, de most úgy érzem, hogy legszívesebben én senkire sem. A problémám Gergővel és Gáborral, hogy teljesen megúszósan játszottak, és párbaj nélkül evickéltek be a döntőbe. Kettejük közül Gergő lenne mégis a favoritom, de ezzel Szintia féle összebújással, és előtte azzal, hogy Attilával is csak akkor mert igazából szájkaratéba állni, amikor végleg eldőlt, hogy ő már páholyból figyelheti az utolsó párbajt, nagyon sok mindent lerontott abból a képből, amit a műsorban láttatni próbált magából, az egész palit most úgy érzem, hogy egy merő 8 hetes képmutatást tolt a műsorban. Gáborban a férfiatlan sunnyogós játékot nem szeretem. Igazából neki hatalmas szerencséje volt abban, hogy valaki mindig megszánta, és nem hívta ki párbajra, mert alapvetően ő egy ügyetlen gyerek. Ez a kutas performansza meg a korábbi rodeós is szerintem szánalmasan gyenge és erőltetetten erőtlen volt. Szintia viszont (akit korábban ki nem állhattam a műsorban) nagyon sokat jött fel az utolsó napok bevállalós játékával, és azzal, hogy két nagyágyút búcsúztatott párbajban, és a párbaj során is ember tudott maradni! Tehát igazából a mérleg nálam nagyon státus quoban van hármajuk között, de a tegnapi pollban hosszas gondolkodás után mégis Szintia bevállalós játékát honoráltam egy szavazattal. A fizetős sms-emmel még várok egy kicsit, mert meg kell nézni a párbaj utáni fejlemények kialakulását Szinti és Gergő között...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 09:30:10

@VV Erőlegény: Jah Gergővel kapcsolatban még annyit, hogy ha most összejöttek Szintivel, akkor nem bocsátom meg neki, hogy itt untatott heteken keresztül ezzel a Brigi féle kamu love storyval.

,, 2016.05.29. 09:30:27

@12zahra12: én is így gondolom. Gergőnek a farka lesz a veszte:) vagy a brigis "románc" miatt vagy emiatt az utolsó napi karakteridegen lépés miatt. Gáborra tippelek, de a 3 közül nekem egyik sem igazán szimpi, úgyhogy nekem mindegy ki nyer-

,, 2016.05.29. 09:32:52

@VV Erőlegény: nekem gergő nem szimpi... ez a nagy balansz amit sugározni akar magából egy kamu... látszott néha amikor átment idegbetegbe brigi miatt, meg eleve az is ezt erősíti h nem tud parancsolni a farkának, már elnézést.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 09:32:57

@Azálea: Az a tűz egyébként Szintinél egyszer csak úgy lángra lobbant, mintha egy kis gázpalackot kapcsoltak volna be távirányítással a szalma alatt... :-)

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:37:24

@VV Erőlegény: Gergő kérte Gábort, hogy rakja rá a jelet az utolsó jelölésnél. Ő ki akart menni párbajozni. Amúgy meg négyszer bizonyított a többiekkel szemben (3 védettség + páros versenyben Dórival). Gáborka félt nagyon a párbajtól.
Amúgy ehhez a párbajhoz igazán elsősorban szerencse kellett, mint a trágyában eldugott kulcshoz, amit a tűzoltó talált meg. Cintiának szerencséje volt, utána meg ügyes volt a tűzcsiholásban. Megérdemli, hogy bekerült a döntőbe egyedül a lányok közül, de a rossz modorát, a mocskos száját nem tudja feledtetni.

Azálea 2016.05.29. 09:41:57

@Sanda.Ipse: Ez is elképzelhető. Mivel minden meg van vágva, még a párbaj is (lásd, amikor egy kis sár fröccsent a kamerára, aztán hirtelen eltűnt), azt látjuk, amit láttatni akarnak velünk. Pl. hogy Attila milyen gavallér volt, hogy felsegítette Szintit a dombon, odadobta a téglát, stb.

Queen Alix 2016.05.29. 09:43:18

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Igen,nekem kezdettől fogva nem volt tiszta..nem volt emberi. attól meg nem kéne elájulni,hogy gyerekekkel is foglalkozott..

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:45:10

@Azálea: előbb dobta oda neki Cintia:)
Attila 10 hétig ügyesen titkolta, hogy mekkora gavallér lakozik benne.

Azálea 2016.05.29. 09:45:24

Most már nem nagyon lehet megjósolni a végeredményt. Gergőnek szurkoltam, de remélem, ma este nem jön elő azzal a döntőben, hogy én is megbocsátottam neked, Brigi, te is bocsáss meg és ásó, kapa, nagyharang, mert akkor inkább nyerjen más.

Queen Alix 2016.05.29. 09:46:34

Én Cintinek vagy Gábornak adnám

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:47:12

@Queen Alix: csak nyomkodnod kell az emeltdíjast:)

Azálea 2016.05.29. 09:47:32

@Sanda.Ipse: Tudom, én is ezért írtam, hogy a csatorna azt akarta, hogy Attila a szemünkben jó fejnek tűnjön és érezzük úgy, hogy igaztalanul bántottuk eddig "szegényt".

akbar 2016.05.29. 09:49:25

Szerintem kiadták nekik az ukázt,miszerint kell egy kis "romantika" a végére. Attiról annyit,hogy néha azt hittem kinyírja az egész bagázst az egyik éjszaka.

Queen Alix 2016.05.29. 09:49:37

@Sanda.Ipse: Én annak vagyok híve hogy nekem fizessenek:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 09:50:10

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ugyanazt érzem, mint te, azaz EKG! :-) Szinti javára még, hogy ha Gergővel összejöttek, akkor azzal akarva-akaratlanul ő rántja le a leplet Gergőről is, tehát Szinti három nagy húzása a játékban:

1, Beleállt a nagyszájú, de mindenki által erősnek tartott Norbival egy szájkaratéba, majd kihívta párbajra és (ugyan szerencsés és tesre szabott párbajban, de) kinn hagyta.
2, Beleállt a még nagyobb szájú (és sokak számára főgonosz karakter) Attilával a szájkaratéba, és párbajban kihívta, úgy hogy HG-ként magát jelölte meg kihívónak, majd nemes, és fair kűzdelemben kinnhagyta.
3, Lerántotta a képmutató Gergőről a álarcot.

Ezen kívül bónuszként begyűjtötte a legtöbb smárolási skalpot (Norbi, Brigi, Gergő) igaz ezzel csak holtversenyben lenne Brigivel, de ha még a Laura féle soft lezbizést és beszámítjuk, akkor nyerő, és talán a legtöbb emberrel szövetkezte végig a versenyt, mivel a szövetségesei rendre kiestek mellőle, valamint bevállalta a szájkaratét Sanyával szemben is, aminek következtében ugyancsak egy paraszthajszál választotta el egy párbajtól Sanyával.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:51:28

@Azálea: 10 hét gyökérséget nehéz feledtetni 2-3 gesztussal az utolsó napon.

Queen Alix 2016.05.29. 09:54:23

@alsophila.grahami: azt mondják van bennem vmi felsőrendű,amitől zavarba jönnek

Nem Penny hajója 2016.05.29. 10:00:30

Számomra egyébként a Farmban a legérdekesebb az volt, hogy egyes szereplők mennyire nem tudták azt felmérni bentről, hogy a nézők szemében mi a szimpatikus és mi nem. Legjobb példa erre az Attila, Dani, Brigi hármas volt, akik hiába jutottak volna el a döntőig, úgy sem szavazott volna rájuk a kutya sem. A másik véglet meg a Gergő és Gaben. Gergő ebben vérprofi volt: nehéz anyagi helyzet, kutyus, kis csöndes macsó, szerelmes, de azért sokat dolgozik a farmon. Szerintem ő ezt teljesen tudatosan csinálta. Gaben viszont ösztönből, mert ő tényleg egy naiv, de jófej ember.

Attila, Dani, Brigi meg tipikus példái a mindenféle empátiát nélkülöző embereknek. Egész egyszerűen nem voltak képesek magukat a nézők szemszögéből látni. A kinti életben is az ilyen emberek a leginkább gyűlöletesek. Azért nem véletlen, hogy Attila elvált, az első gyerekét nem láthatja. Dani sem él együtt a gyereke anyjával. Brigi már tíz éve elvált és a szeretője sem vállalta fel.

Perspektíva 2016.05.29. 10:05:41

Gergő szerelmi élete megragadt egy 15 éves srác szintjén. Nem tud mit kezdeni egy lánnyal, azt hiszi rögtön szerelmesnek kell lennie, rajongásig. Talán most elkezd felnőni, rájön, hogy nem kell szerelembe esni mindenkivel, aki kedves hozzá és a balek szerepét levedli magáról.

Perspektíva 2016.05.29. 10:21:20

@ALOKSAKTWO: Brigiről kiderült, higy neki teljesen mindegy van-e valakije vagy nincs, úgyis azt csinálja, ami neki tetszik. Hogy volt-e nős pasi vagy nem, már az is lényegtelen, mert max. a pénzért volt. Szerelemről a nő esetében nem beszélhetünk, mert nem képes ilyen érzelemre.

,, 2016.05.29. 11:30:33

@VV Erőlegény: ennek örülök:)
még hozzátenném, h szinti a védettségi játékban is odatette magát. én is inkább felé húzok, ha választani kéne (de szavazni biztosan nem fogok)

terjőke kígyószisz 2016.05.29. 11:55:03

@Sanda.Ipse: Egyetértünk. :)

Az is érdekes, hogy valaki miért hajlandó feladni a külső szemlélő státuszt... (Én még soha nem voltam rá hajlandó, ingyenes szavazásnál sem.)

Kongó 2016.05.29. 12:53:13

Cintike megmondta, hogy Ő mindenkit le tud győzni!Tudta, hogy Gergőt csak így tudja legyőzni, ha beállítja sex őrültnek.És valószínű, mert sok női szavazó kiábrándult belőle.Szavazzatok Gergőre, ne legyen igaza a nyafka kis p----nak!

Krétagarbó 2016.05.29. 19:39:24

@VV Erőlegény: Passz, ugyanúgy vagyok, mint te. Gergő lecsúszott, hiteltelen lett az erkölcsi prédikátor szerepe, valszeg a balfék amorozót csak megjátszotta, Cinti még nem jött fel annyira, hogy a fődíjat neki adnám, Gabesznek meg nem adnám, jó-jó, röhögünk egy bolondsipkáson, de azért 20 millával meg ne dobjuk már. És a párbajnélküliség is gáz, főleg Gábor tekintetében, Gerinél azért a védettségik jól sikerültek.
Jó kis csavar lett a végén azért, a műsor szempontjából csattanó, de Geri ezt sztem elszúrta most.

Hajrá Heni!!! (Én neki adnám, ez már nem ér???:)))

Krétagarbó 2016.05.29. 19:44:13

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): hogy nem tud parancsolni a farkának, az mondjuk talán annyira nem is. (sztem nagyon kevés ffi tud, talán nincs is olyan.) Nekem néha kicsit túltolta Brigivel kapcsolatban (fúj, ne dohányozz, nem szórakozz, most miért ittál??) Úgy, hogy tudták, hogy buli lesz, feszkó levezetés párbaj után és egyébként Gerinek is voltak olyan bulis pillanatai, amikor már nem volt szomjas. Milyen jogon próbálta Brigit korlátozni, lelkifurdit okozni, stb...??

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 23:58:01

@Krétagarbó: (sztem nagyon kevés ffi tud, talán nincs is olyan.) :-) Ezt matematikailag soha sem értettem, már a nőkkel való összevetésben... :-) Avégén egyébként nem szavaztam, nem voltam képernyő közelében, de nem is tudtam volna közülük választani. Az egyedüli ebből a felhozatalból, akire őszintén tudtam volna szavazatot küldeni az az "uncsi" Dóri lett volna! :-)
süti beállítások módosítása