Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

A Farm 2X57 – Mézes-mázas dolgok

2016. május 26. 07:42 - Bruti

Sajnos minden realitynek a végjáték a legnagyobb ellensége. Egyre kevesebb játékos, semmi történés, így valamivel fel kell dobni a hangulatot. És ez nem más, mint a vendégek. Mi meg, ha már rávertünk az életünkből három hónapot a műsorra, csak nem adjuk fel a végén.

2_29.jpg

Dóri úgy látja, ez a csapat nem nyílt meg eléggé az együtt töltött idő alatt, ezért kitalálja, hogy játsszon a csapat felelsz, vagy mersz játékot. Bele is csapnak a kérdésekbe. Kiderül, hogy Cinti a póktól fél, Gergő valamiért még hisz Brigiben. Aztán Attila válaszol arra a kérdésre, hogy kitől kaphatna ki a döntőben, és az nem más, mint Cintia. Persze hazudik, mint a szökött katona, mert csak nem meri kimondani Gergő nevét. Újra Cintin a sor, Gergő kérdése: miből gondolja, hogy megérdemelné a győzelmet, amire tipikus hülyegyerek válasz jön: „Mert kurvára küzdöttem húsz éves létemre, és lány vagyok.” Ja, küzdés az volt. Az álomkórral, meg a paplannal. Egyszer véletlen fenn lógott egy fán két órát, és máris megcsapta a húsz milla szaga. De Attila úgy röhög a mondókáján, hogy igazából nem lehet komolyan venni a csajt.

3_30.jpg

Most Gergő kapja meg Cintia előző kérdését. Az ő válasza az, hogy azért érdemli meg a nyereményt, mert emberként jött be, emberként játszott, meg világbéke. Szép speech volt Gergő, haladjunk tovább. Gábor kérdése tőle, hogy ki nem lesz a döntőben? A válasz: Attila. Erre Attila is bekérdez: miért gondolja, hogy nyerne ellene Gergő. Savókék szemű barátunk nem egy észlény, vagy csak rossz a memóriája, hiszen az összes védettségi játékban alulmaradt Gergővel szemben, így a kérdése okafogyott volt. Végül még Gábor kap egy merős feladatot, egy vödör hideg vizet kell magára borítania, amit valószínűleg az alkohol hatására be is vállal.

1_31.jpg

Dóri még az éjszaka folyamán rámegy Cinti lelkivilágára, és elég sok dolog kiderül a kiscsajról, egyúttal mindent meg is magyaráz a viselkedésével kapcsolatban. Valószínűleg azért tiszteletlen a felnőttekkel, mert anyját évek óta nem látta, azt se tudja merre lehet, mivel a nő hajléktalan. Az apja egyedül nevelte, de erre meg ráment a kapcsolatuk.
Reggel a csajok ott folytatják, ahol abbahagyták a trécselést, csak most kiülnek napozni. Attila visz nekik teát, persze azzal a hátsószándékkal, hogy beszélgetés közben hátha szeretnének vajat köpülni, de nem. Dóri elbúcsúzik, én meg azt mondom, hogy Aurelio után teljes felüdülés volt a lány, így elsőre kellemes egyéniség, ráadásul még a riportban is tudott nagyon értelmesen, összeszedetten nyilatkozni.

4_26.jpg

A szünet után megtudhattuk, hogy kell méhészkedni. Amúgy mindig is érdekelt a dolog szóval komolyan mondom, hogy elfelejtettem írni közben. A méhcsípéseket leszámítva teljesen jó bulinak tűnik. A fiúk kiszedték a táblákat, amiben Gábor szerint „ott lesznek majd a kismézek”. Szegény srác még a méhkirálynőt is meg akarta nézni, de nem tudta, hogy hol van, meg azt se, hogy néz ki, szóval nem látott szart se. Viszont szépen kipörgették a cuccot így kinyertek vagy 4-5 liter folyékony aranyat.

6_17.jpg

A postás megint jó hírt hozott, most Attilát látogatja meg egy vendég. Pszichopata barátunk láthatóan meghatódott, és már rohan is lefelé, hisz tudja, hogy csak a csaja lehet az. Nem is csalódik, jön a lány, aki meglepően szép és fiatal Attilához képest, ráadásul valamiért nagyon vonzódik hozzá. Tényleg jó látni, hogy a bolondokat is szereti valaki.
Attila saját bevallása szerint is, egy akkora löketet kapott, mint ide Fukosima, szóval kellett ez már neki, a hölgy meg kellemes meglepetés volt. Valószínűleg az anyján kívül az egyetlen lény a földön, aki kezelni tudja ezt a bolondot.

5_20.jpg

És elérkeztünk az uccsó blokkhoz, amikor is megérkezett Bunyós Pityu. Bár szerintem nagy forma a fickó, Attila kicsit nem tudta hirtelen hová tenni a dolgot. Aztán kapott egy pipakészletet, meg némi pálinkát, és mindjárt megenyhült. Pityu már az első a beszélgetésük során próbálja kicsit lesorjázni a vademberünk rideg stílusát, de ahhoz kevés lesz egy nap, hogy tiszteletre tanítsa a nőkkel szemben. A gyorstalpaló után hamar rákapnak a pálinkára is, de hogy hova fajult a mulatság, azt már én nem írom le, ugyanis ez volt a Farmban az utolsó posztom. Ölelek mindenkit, persze heterósan!

7_13.jpg

 

Címkék: 18+ a farm
225 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Őzláb Gida 2016.05.26. 19:24:56

@Dirty Lyle: Hát én hangosan felröhögtem, de egy kedves ember Gergőpapa! :D Ilyen finoman véleményt nyilvánítani, hát cuki volt! :)

Dirty Lyle 2016.05.26. 19:29:39

Gaben le delhusa johnozta Adát :D

Dirty Lyle 2016.05.26. 19:32:43

Meglep, hogy iváshoz forralni kell a vizet.

Cimili 2016.05.26. 19:36:29

Már zsong a zagyam, h ki kire fogja tenni a jelét. :D

Dirty Lyle 2016.05.26. 19:39:01

Tetszik, hogy Gergő kivinné Attilát.

ALOKSAKTWO 2016.05.26. 19:39:31

@Cimili: Az a lényeg, Cinti majd kiküldi Gabent. Gaben meg kihívja Cintit. Érted? :D

Hortenzia Schneider 2016.05.26. 19:41:14

@Dirty Lyle: Ha pozitív lenne a véleménye , bizonyára azt azért csak mondta volna, de így Gergő ahogy remélem megérezte, hogy nem valami rózsás ,

Cimili 2016.05.26. 19:47:30

@ALOKSAKTWO: Értem én, de úgyse így lesz. Még ők maguk se tudják, állandóan változtatják az álláspontjukat.

Cimili 2016.05.26. 19:50:24

Nna ezt is megtudtuk Gabesz emelt szintű töri érettségizett. Ezt most jól megaszondtam.:)

Dirty Lyle 2016.05.26. 19:50:37

Nagy a jólét. Már annyi a fölös tojás, hogy egymáshoz csapkodják.

Zephyrous 2016.05.26. 20:02:56

Kellemesen csalódtam Dóriban és Adában, értelmes nők, van véleményük és nem csak sipákolnak.

Az ittlévő nőktől kérdezném, hogy női szemmel ők mennyire számítanak dögösnek?

alsophila grahami 2016.05.26. 20:07:27

@Zephyrous: mindkettő rendkívül dögös csajszi, Adát ráadásul ismerem is - kisebbik fiam az ö ikreivel járt egy oviba -, nem csak dögös, de nagyon jó arc is, igazi vagány, belevaló nő, és jó anya is, a kissrácok meg tüneményesek, Gergő jól ellenne velük... ;)

Hortenzia Schneider 2016.05.26. 20:07:49

@Zephyrous: Szerintem csinosak, helyesek, és van sütni valójuk is )

ewita 2016.05.26. 20:09:51

Cinti saját magára teszi? szerintetek? nagyon úgy nyomta az előzetesben!

penna 2016.05.26. 20:10:32

@Zephyrous: külsőleg, belsőleg mindkét csaj nagyon is rendben van!

ALOKSAKTWO 2016.05.26. 20:17:35

@ewita: Nekem is ez ugrott be. Vagy csak hadovált mint Attila szokta.

alsophila grahami 2016.05.26. 20:17:37

üdv mindenkinek amúgy, sajnos kénytelen voltam nélkülözni pár napig a becses társaságot, de most már - a véghajrára - itt vagyok, ragyogok ;) BRUTINAK hatalmas THX a szupi posztikért - a mai is nagyon ott van, főként a Szintivel kapcsolatos meglátását tudom üdvözölni - örülök, hogy ő sem ült fel a hirtelenjében feltámadt szimpátia-hullámra a neveletlen, mocskosszájú világlustája kiccsaj irányában, kész szerencse, hogy nem mindenki amnéziás itt ;PP vicc volna, ha ő nyerne egyszeri, lajhármódra csimpaszkodós párbajjal, igazából még a végső döntőre se megérdemelten maradt bent - ha már itt tartunk, rühellem a szociopata vadembert, de ezerszer inkább ő érdemelné meg, hogy ott üljön a legvégén Geri és Gaben mellett, semmint ez a kis pofátlan majom - na nehogy már bejátsszon itt is a megsajnálós-effektus, mint a VV-ben, könyörgöm, nézzük már azt, hogy ki mit nyújtott a játék egészében, és főleg, hogy KI MIT KÉPVISEL! plz... :)

alsophila grahami 2016.05.26. 20:18:55

@ewita: azt kétlem, öngyilkos akció lenne - inkább Attilára... vagy Gabenre?

Őzláb Gida 2016.05.26. 20:21:10

@alsophila.grahami: Szerintem is dögös , és nagyon tetszik, h bevállalta smink nélkül (legalábbis Ada).

alsophila grahami 2016.05.26. 20:25:20

Gergő lenne a megúszós verzió, ha sikeresen meggyőzte Gaben, hogy az nem lenne szimpi a nézőknek, akkor logikusan Attis és Gaben között választ - közülük bármelyik lehet, kérdés, hogy kit tart inkább verhetőnek, szerintem Attist - mert ugye a legutóbbi védettségi erőfeladaton is ő bizonyult a leggyengébbnek.

Őzláb Gida 2016.05.26. 20:28:41

@ewita: Szerintem, inkább Attilára, hisz Gáborral is azon kapott össze, h Gábor szerint gyávaságból akarja Gergőt küldeni, és Attit azért nem, mert fél, h kiviszi. Amúgy Szinti szempontjából az egyetlen esély az lett volna, ha valahogy Gergőt küldi. Gergő bevállalta volna Attilát, azt hiszem. Így Szinti simán döntős lehet. De az beszédfoszlány alapján nem hinném h ez a kendő Gergőé. A fiúk pedig nem őrültek meg, h megkockáztassanak Gergővel egy párbajt, miután, mindkettejüket simán kinyomta a védettségi játékokban. Itt már mindegyik a biztonságra játszik. Taktikailag nagyon helyesen.

bElannaTorres 2016.05.26. 20:31:47

@alsophila.grahami: attila? mindig a leggyengébbnek ment neki, ismerem a típust, megnézi kinél meddig mehet el, a szintitől nem fél ezért őt támadja legtöbbször. Az meg visszaszól neki hasonló stílusban. Én mondom csak a 36. részig néztem, de sose szinti volt aki kezdte. Az is tetszett, hogy Norbit is igyekezett visszahúzni a földre mikor nagyon elszállt magától.Inkább ő mint attila, aki tényleg erőszakos és kötekedő. Szinti legalább nem fosott be tőle, mint az az első kis terhes 19 éves lány. Azt is hogy baszlatta attila semmiségekért.

alsophila grahami 2016.05.26. 20:38:28

@Berber Oroszlán: tőlem aztán ne várd, hogy mellette kampányoljak, mert az én választottam nem ő, de ha már annyira nem találsz benne semmit, akkor kezdem azzal, hogy végtelenül jóindulatú srác, szemben a kismajommal, aki Attila fiatalabb, női verziója, mind rtosszindulatban, mind tahóságban, stílusban, stb. aztán... Gaben nem is olyan idióta, mint amilyennek első blikkre gondolhatnánk sokan, kicsit lassúbb ugyan, de korántsem agyatlan, látszott ez az Ada-féle kvíznél is, amihez egyedül Attila és női megfelelője Szintia nem volt képes hozzávakkantani egyetlen érdemi választ erejéig sem. és hát ezek mellett Gaben tényleg szórakoztató volt mindvégig, lásd az EPIC aranyköpéseit, amikkel spiráfüzet telik meg lassan... ;)
Szintia viszont javarészt gusztustalan stílusban tolta végig a műsort, kizárólag most, a legvégére vett erőt magán - de még az sem biztos, mert simán lehet, hogy most is ugyanúgy döglik a nap nagy részében, csak a szerkik már nem vágják bele az öfikbe, mert már minek... ja, meg már uncsi is.

Hortenzia Schneider 2016.05.26. 20:40:16

@bElannaTorres: Kit nem basztatott?Csak a méheket nem, mert beszari)Azt szerettem volna látni amikor Kongó megkapta Ada ajiját.
Jól hallottam Gergő azt mondta az apukájának, hogy 10 kg fogyott az elején ,mert megosztotta az adagját Kongóval?
Ada kvíz játékán milyen okos volt Attila ))

bElannaTorres 2016.05.26. 20:43:19

@Hortenzia Schneider: fiúkkal óvatosabb volt végig attila, egyedül norbival szemben keménykedett egyszer. Megnéztem a hv-on a videót múltkor indulatból felkapott egy széket hogy szintihez vágja. Beijesztett. Teljesen idegbeteg az az ember.

bElannaTorres 2016.05.26. 20:44:56

nem azt mondom velük is kötekedett csak nem annyira durván. Odaszólogatott, de széket azért nem emelt :)))

alsophila grahami 2016.05.26. 20:47:44

@Őzláb Gida: igen, nekem is :) mondjuk, nem lepett meg, mert az oviba is így járt, aki nem ismerte a Viváról, nem is tudta, hogy ki ő; és tavaly (pont egy éve, nem kettő!) a Szelfiben is smink nélkül, max minimál sminkben mutatkozott, egyszerű, sportos anyukaként a fiaival, vagy reggel, ébredés után, kócosan, szintén vakolat nélkül, és úgy is nagyon csini volt... / ahaha, én is összeboronálnám szívem szerint Gergővel, így felszínesen - kizárólag kívülről - nézve nagyon passzolnának, plusz Ribribivel egyidősek nagyjából és kottázni lehet köztük az ordító különbséget, minden tekintetben... ;)

alsophila grahami 2016.05.26. 20:55:52

@bElannaTorres: ez mind igaz, de azt sem lehet tőle eltagadni, hogy mindvégig ott volt, aktívan kivette a részét a játékból, nem pedig lustán megúszósra vette a figurát, mint Szintia. ő csak akkor volt játékban, ha valaki helyzetbe hozta, önmagában nem sokat produkált, ha csak a döglést nem vesszük teljesítmény-számba. egy női Attila, de míg Attila hiperaktív, addig ő végtelenül lusta, és pofátlan!

mert aki képes átdögleni a nap felét, míg a többiek húzzák az igát hajnal óta, majd letántorog csipásan és veszi el a részét a kajából - na ott csaptam volna én (képletesen) a kezére -, az nem csak semmirekellő, de kimondhatatlanul POFÁTLAN is.
és már ezért SEM érdemli meg, hogy finalista legyen.

Cuddy 2016.05.26. 20:58:45

Ha választanom kellene kivel töltenék el pár napot a farmon akkor ezerszer inkább Szinti mint Attila. Attilánál komoly mentális bajok vannak sajna. Szinti sem tökéletes de közel sem annyira idegbeteg mint Atti. Én a Gábor-Szinti-Gergő finálét támogatnám. Valószínűleg a két fiú fog nagy csatát vívni a legvégén.

Berborosz 2016.05.26. 20:59:21

@alsophila.grahami: Elfogadom, a jóindulatot képviseli.

alsophila grahami 2016.05.26. 21:02:22

@Hortenzia Schneider: igen, és látszott is rajta, hogy kezdett durván izomzatot veszíteni, sőt, mondta is, asszem Ribrinek, hogy majd visszaszedi kint, mert nincs értelme így edzenie se bent, ha nincs elegendő kaja, anélkül ui. nem lehet izmot építeni... és azt, hogy Kongóval osztotta meg a kajáját, persze nem gondolták kihangsúlyozásra érdemes infónak a szerkik, ki tudja, miért..? talán nem akarták, hogy még kontrasztosabb legyen a személyisége a bentiekhez képest....

alsophila grahami 2016.05.26. 21:03:24

@Berber Oroszlán: éééés a humorfaktor, az smafu..? ;))

bElannaTorres 2016.05.26. 21:04:39

@alsophila.grahami: szerintem nem olyan mint attila. Egyáltalán nem kötekedős, nyomulós. Az meg hogy tovább alszik igaz. A nőknek nagyobb az alvásigényük állítólag (nekem biztos) amúgy meg az ilyen játékokat a fiúk az éhezés a lányok az alváshiány miatt adják fel. Lásd kis modell lány. Mikor behozták a levelét mindenki azt hitte az lesz benne milyen jót evett, erre az volt benne hogy a puha ágyából írja. Két fiú az elején éhezés miatt merült le egyik fel is adta, másik is közel volt. Aztán persze rákaptak a malactápra, így az éhezés már nem volt gond, de egy ilyen Gábor nem sokáig húzta volna ha keveset kap enni. Pláne hogy még az alakját is félti.
Egy ilyen műsorban legkevésbé számít az, hogy ki mennyit robotol, a szórakoztatás miatt szokták megnyerni, vagy mert valaki olyan jófiú ez a kettő.

Amúgy meg Gáborról még annyi, hogy nem buta, csak nem az az elgondolkozós típus, inkább úgy mondanám hogy egyszerű.

Hortenzia Schneider 2016.05.26. 21:05:19

Sajnálom , hogy Gergő elbaba..bagatellizálta a játékának a 2/3 részét ezzel a némberrel .Mennyivel jobb lett volna elejétől ilyennek látni, mint most.

Berborosz 2016.05.26. 21:11:23

@alsophila.grahami: Az smafu.
Itt röhögtünk rajta, de a többszázezres nézőközönség észre se vette.

Őzláb Gida 2016.05.26. 21:11:27

@alsophila.grahami: Sőt Attila időnként bedobta, mikor más támadási felületet nem talált, h behozta éhezni a kutyát. Még írták is itt néhányan, h Kongó pont nem úgy néz ki, mint egy éhező kutya.

Commodore 2016.05.26. 21:16:39

@Hortenzia Schneider: Pont a némberrel lavírozott idáig.

alsophila grahami 2016.05.26. 21:19:26

@Hortenzia Schneider: @diómió: én is... :/ a játék eleje-harmadától mondogatom kb rendületlen, hogy mekkora orbitális melléfogás volt részéről ez a számító, manipulatív rih... izé, nő, aki csakis lehúzta őt mindvégig, és egyáltalán, milyen ordító taktikai hiba már egy efféle nyűglődős liezonba keveredni!? nem nézett ez a srác életében egyetlen realityt sem? hát ha már bemegyek - ÉS NYERNI MEGYEK BE -, csak felkészülök, nem?

Hortenzia Schneider 2016.05.26. 21:21:00

@bElannaTorres: Az én onokám is ugyan ilyen korú,hebrencs, hétalvó mint Szinti.(Nem azt mondom, hogy ez normális, sőt engem is irritál.)Ha az érdeke úgy kivánja ,akkor odateszi magát.Kicsit idősebb lesz be nő a feje lágya. Fontos , hogy pozitív életfelfogású emberek közt mozogjon akik helyes irányba terelik, és lemetszik a vadhajtásokat úgy, hogy észre se veszi magán, hogy megváltozott. Azt meg dijazom, hogy ilyen kőbunkókkal szemben ,mint Attila,megvédi magát.

alsophila grahami 2016.05.26. 21:21:17

@Commodore: egy fenét, a némber csak lehúzta. azóta látni belőle valamit, amióta a némbert leszakította róla a vadember, végül is, megköszönhetné neki ;))

Hortenzia Schneider 2016.05.26. 21:27:57

@Commodore: Ha nem ribizlizett volna eddig ,akkor hamarabb, elő jön a mostani énje, lehet, hogy Attika már otthon nézné a farm műsort.Mindenesetre szórakoztatóbb ez a Gergő, mint a ribizliző Gergő.))

alsophila grahami 2016.05.26. 21:29:21

@Hortenzia Schneider: ez rendben van, hogy majd benő a feje lágya (vagy nem, lásd Attist!) de Szinti MOST van játékban, most szeretné a 20 millát hazavinni, és MOST játszott pofátlanul a többiek hátán felmászva - értem ezt arra, hogy amíg ők hajtottak, ő döglött naphosszat - a játék túlnyomó hányadában, így nem lehetünk tekintettel arra, hogy jaj, ő még fiatalka, majd megkomolyodik, megembereli magát, satöbbi... mert oké, majd megembereli magát, de akkor jelentkezzen MAJD, ha már sikerült azt a megemberedést abszolválnia, és akarja akkor elvinni a fődíjat!

Hortenzia Schneider 2016.05.26. 21:30:16

@alsophila.grahami: erre gondoltam én is hogy végül , köszönet Attilának, hogy kipaterolta .

alsophila grahami 2016.05.26. 21:46:02

@Hortenzia Schneider: :) ja, és az a rész, hogy megvédte magát a kőbaltásemberrel szemben Szinti, az rendben volt, arra mondtam én is azt, hogy ott helyén volt a visszakakaskodás, de azért ez az egy hőstett - a lajhárcsimpaszkodós párbajjal együtt is - kevés nálam a döntőbe slisszanáshoz, és bár tényleg iszonyodom az Attiláktól, mégis csak végig odapakolta magát a játékba, magyarán: adta az alapanyagot rendületlen és megállás nélkül az öfikhez, ezért gondolom úgy, hogy inkább megérdemli a döntőt, mint a kis lustaság. de igazából.... nekem tökmindegy, melyikük esik ki holnap, csak ne Geri és ne Gaben legyenek! ;)

alsophila grahami 2016.05.26. 21:52:02

@Őzláb Gida: ez is igaz :) @Berber Oroszlán: ez viszont... hmm, érthetetlen, simán azt hittem, hogy mindenki más is szakad rajta... :/

bElannaTorres 2016.05.26. 21:55:58

@Hortenzia Schneider: persze nincs azzal semmi gond, kicsit többet alszik most, később majd úgyse lesz rá lehetősége csak hétvégén pótolni :)

SzilajSzilard 2016.05.26. 21:58:40

Fájdalmas hallgatni, amikor heherészve beszél Attila. Mert nem hogy csak heherészik és fújja és szivja a levegőt és még faszomtudja mit csinál, hanem még el is harapja a szavak felét, és még ki tudja mit csinál mikor beszél.
Tévében ekkora prolit még soha nem láttam (kivéve a legendás Maunika sáó és Balázs)!

alsophila grahami 2016.05.26. 21:59:57

@bElannaTorres: egy ilyen műsorban? hát pont az ilyen műsorban számít, hiszen az egész erre épül, ez a lényege, hogy üzemeltetni kell egy gazdaságot, ergo: robotolni kell! de ha nem is, amikor látom, hogy mindenki más kiveszi a részét tisztességgel a melóból, már csak nem döglök, amíg ők húzzák az igát... lesülne a képemről az összes bőr (és nem az extrém UV-sugárzástól!), de ez én vagyok... és én nem tudom, 100%-ig nőből vagyok, mégsem nagyobb az alvásigényem, sőt, a férjemé és a fiaimé lényegesen nagyobb! ;) jó, Szinti nem alapból nem kötekszik, de cserében épp a fentiek a gyengeségei, és amikor vele kötekszenek, durván és vállalhatatlanul áll bele a vitákba, ami minden, csak nem nőies, vagy mintaértékű, de mindegy, ezt tudjuk be a hányatott gyerekkorának, és a zsenge korának - csak akkor ugyanoda lyukadok ki megen: ha éretlen, és arra kell tekintettel lennünk, akkor előbb érjen be, majd azután jelentkezzen újra egy social game-re.

alsophila grahami 2016.05.26. 22:19:11

@Perspektíva: nem is tudom, posztokat nem szoktad elolvasni..? minden egyes poszter külön kitér a Gaben-féle gyöngyszemekre, és rendszeresen szemezgetnek is belőlük (sőt, van, aki külön szövegdobozokban ki is emeli őket, pl. sixx;), én ezeken rendszerint jól szórakozom, már az adást nézve is, ha te nem, hát istenem, más az ízlésünk, előfordul. ;)

Mara100 2016.05.26. 22:19:25

@alsophila.grahami: Szerintem meg ez az egész farmos munka egy nagy kamu. Nincs azokkal az állatokkal szinte semmi munkájuk.
-tyúkok elé odateszik a kész tápot, vizet meg ki kell engedni őket ez kb napi 10 perc munka
-malacot megetetni kész táppal naponta háromszor sincs több mint fél óra.
- csacsit elengedni vizet adni nincs 10 perc
- tehenet megfejik meg kiganéjozzák az legyen napi 1,5 óra
Attila eteti ha kell ha nem az állatokat az legalább olyan káros mintha nem is etetné őket. Csoda, hogy még nem fordult fel egy sem.

Commodore 2016.05.26. 22:20:50

Akkor hogyan is kell szavazni?!! Tök mind1! Meg van a nyerő!

Perspektíva 2016.05.26. 22:27:08

@alsophila.grahami: Gábor aranyköpésein én is szoktam szórakozni. Próbáltam visszakeresni mi volt vicces a mai vagy a tegnapi adásban, amire @Berber Oroszlán: is hivatkozott, de csak azt találtam mennyire jó poén volt, de sokan nem vették észre. Csupán meg akartam kérdezni - ezek szerint félreérthetően- , hogy mi volt az?

alsophila grahami 2016.05.26. 22:28:54

@Mara100: oksa, akkor felkelek, megcsinálom, és visszafekszem, miután elvégeztem a dolgom, nem másokkal végeztetem el. mégiscsak korrektebb (vagy én vagyok tökhülye). :)

@Commodore: a kamupostásbácsi valami emeltdíjas telószámot emleget a műsor promójában mostanság...

Mara100 2016.05.26. 22:31:45

@alsophila.grahami: Még most is sokan vannak erre a munkára nemhogy amikor 7-8 voltak. Ettől függetlenül igazad van, nem háríthatná másra a munkát de nem hiszem, hogy ezekbe a munkákba bárki beleszakadna.

alsophila grahami 2016.05.26. 22:34:39

@Perspektíva: jaj bocsánat, félreértettelek... de nem beszéltünk semmi konkrét mai esetről, csak úgy, általánosságban Gáborról volt szó, mint humorforrásról, szerintem oroszlán se a mai öfire gondolt célzottan, de majd ő megerősít (vagy rám cáfol;)

alsophila grahami 2016.05.26. 22:41:55

@Mara100: jó jó, persze, nem állítom én se, hogy meg kéne szakadniuk, főleg most, hogy már belerázódtak a napi rutinba, és feladat is kevesebb van; ezt aláírom, csak az elején még teljesen vakon voltak pl., akkor még komoly kihívás volt nekik minden egyes ellátandó feladatkör, és még főzniük is maguknak kellett, 14 emberre! azért ott még tényleg pofátlanság-számba ment, ha valaki kihúzta magát a munkából, és azért, na, demoralizáló is eléggé, hogy aludnál te is 10-ig, délig is akár, helyette ott szívsz mondjuk a tehénnel, míg a másik meg is teszi, alszik, majd letántorog a kész kajára. én tuti nem adtam volna neki egy árva morzsát se, és abban a percben osztottam volna be konyhásnak, vízhordónak, vagy tűzfelelősnek - lényeg, hogy olyan feladatra, ami szorosan kötődik a kajához. akkor megértette volna, hogy ha nem végzi el a dolgát, kaja sem lesz.

Pocakhontasz 2016.05.26. 23:02:09

Hihetetlennek tűnik, de az előzetesben a végén, mikor a kútnál vannak Cintike nyakában van a piros kendő. Mivel beszélte tele a fejét az a nyomorult Attila?

bElannaTorres 2016.05.26. 23:03:36

@alsophila.grahami: neked nem nagyobb az alvásigényed, de most valami kutatás igazolta hogy a nőknek nagyobb - godnolom vannak kivételek.
Nekem azért nem olyan igazságos az , hogy biztos nagyon későn fekszenek, valakinek kevés az a hat óra vagy mennyi jut, más meg mondjuk zabál kétpofára abból a zabásnak semmi hátránya nincs, mert megeszi a malacét is.
Valóban Szinti felesel még, valószínűleg sose lesz sokkal jobb stílusa, de azért sokkal elviselhetőbb mint attila.Ettől még ő is nő, hiába tudom mindenféle magas elvárások vannak néhányak részéről. Azért is nézzük ezeket a műsorokat hogy jólessen az hogy mennyivel különbek vagyunk, nem ? biztos jó érzés.

nekem az lenne a lényeg, hogy szórakoztató legyen, nem annyira az érdekel ki kel fel fél órával később, mondjuk érdekesebb az hogy ezt ki hogyan fogadja. De az se valami szórakoztató amit Attila csinál, jó egy ideig az, lehet csodálkozni hogy hű ilyen ember is van, de egy idő után már nekem kevés volt.

Cuddy 2016.05.26. 23:05:03

Ez most honnan van, hogy Szinti nem csinál semmit? Mert az, hogy többet alszik valaki nem egyenlő azzal, hogy semmit sem csinál. Egy időben volt ez téma de gondolom direkt így is volt szerkesztve a műsor. Amikor az egyéni meló volt akkor is Ő kereste majdnem a legtöbbet míg Attila inkább lopni próbált Szilveszter gazdától. Egyébként ha végig aludta volna a műsort akkor is többet ért volna mint a bolond Attila a kamumunkáival és maga elé motyogásával.

2016.05.26. 23:06:40

@alsophila.grahami: Az 50 éves férfi fitnesz bajnok sem csinált semmit.
Meg azért Brigit se láttuk nagyon sokat dolgozni. Leginkább Gergőn csüngött és ő csinálta meg helyette. Csak felkeltek időben. Szinti meg nem.
Szinti egyébként meg még nem nő, még nagyjából gyerek!!!! Egy szar gyerekkorral a háta mögötti gyerek. Láttuk az apját - Ő "nevelte"!!!!!!! Szerintem állandóan vitatkoztak, azért is ilyen hangos a hangja, a hangszálai így szokták meg, ez a normál hangerő. Aztán elköltözött, de mindenféle családi és anyagi háttér nélkül fenntartotta magát. Valahol lakott, valamit dolgozott. Egyébként sok fiatal még 25-30 évesen is ül otthon anyuci-apuci nyakán. Ő kilépett az "életbe".Durcából, makacsságból, bármiből. Normál esetben az ember lánya fordulhat a szüleihez, és azok szeretik!!!! és segítik. Ő nem fordulhatott egyikhez sem, és nagyon sok szeretet sem gondolom, hogy kapott. Milyennek kéne lennie egy ilyen emberkének? Kedves-csendes-dolgos-szerény-humoros-okos-önzetlennek? Az életben is kapott biztos jó pár pofont. Pasiktól is. És azért azon a rúdon elég kitartóan csimpaszkodott. Nem a lustasága tartotta ott, hanem a düh, a makacsság, az "azért is megmutatom" érzés. Amit már számtalanszor átélhetett. Sajnos nem fogja fel azt sem, ha segíteni akar neki valaki, például mikor Dia kérte, hogy keljen fel, mert különben farmbíróság van. Ott látszott, hogy mennyire erős benne az esztelen makacssága. Szerintem nem bízik már senkiben. Csak magában. És ha hülye tanácsot ad magának, azt is megcsinálja. Sajnos nem fog nyerni...

Őzláb Gida 2016.05.26. 23:29:44

@alsophila.grahami: @Commodore: Az nem emeltdíjas szám, hanem a vasárnapi műsor kezdési időpontja: 19:55. :)
rtl.hu/rtlklub/farm/finale-dontsd-el-melyik-parasztbol-legyen-kiraly
A videó alatt ott a szöveg is.

alsophila grahami 2016.05.27. 00:36:49

@Neytiri1: ezek mind KIESETT, elhullott játékosok, hogy jönnek most ide, hogy kinek van/nincs helye a fináléban? itt spec csak négyen vannak már, egynek mennie kell, és azt latolgatjuk, ki legyen az, NÉGYÜK közül. a többi olyan lényegtelen már, hiszen el sem jutottak idáig.

de mindegy, nem győzködök én senkit, Attilát kifejezetten rühellem gyakorlatilag mindenért, amit képvisel, amit előad a kezdetektől fogva, és erre csak rátett még egy további lapáttal, amikor megláttam élőben a nőjét, a gyereke anyját, aki alig idősebb Szintinél, majdhogynem gyereklány, bmg!! elfogott az émelygés, annyira visszataszító, hogy képes egy ilyen csitrivel szórakozni egy ilyen kiélt vén tróger senkiházi, és még gyereket is csinál neki, már elnézést! nem tudom, hogyan és mivel hülyítette be ezt a szerencsétlen kislányt, de hogy korban hozzáillő, tapasztalt, értelmes nőt nem bírt volna bepalizni, az is biztos. de mindegy, ez az ő életük, közöm nincs hozzá (csak néznem ne kelljen).

szóval, hiperaktív vadember, vagy a világ lustája, nekem édesmindegy, lényeg, hogy EGYIKÜK SE győzzön, mert nem érdemlik meg, részemről ennyi. hogy miért, az elmúlt hetekben már kifejtettem, nem akarok ismétlésekbe bocsátkozni; amiben mindketten egyeznek, az a negatív példa, amit állítanak a nézőközönség elé, és ami más-más módon káros vsz. az undorító, gusztustalan vitastílus, a mérhetetlen önzés, és még sorolhatnám, de minek. számomra ebből a társaságból Gergő az egyetlen vállalható figura, Gaben pedig... nos, ő is belefér még. ha kettejük közül kerül ki a győztes, nem leszek csalódott.

alsophila grahami 2016.05.27. 00:37:49

@Őzláb Gida: jééézusom, de hülye is vagyok xDDDDDD köszi a korrekciót, bakker, ez kész :)

alsophila grahami 2016.05.27. 00:47:18

@bElannaTorres: meglehet, te ezért nézed, én nem. ne általánosítsunk, ha kérhetem. részemről, szívesebben nézek értelmes, normális embereket, mint Gergő vagy Dóri pl., vagy nem bántóan szórakoztatóakat, mint Gabesz. a Szinti-félékre nem vagyok kíváncsi, már a rajzfilmfigurát idéző hangja olyan érzetet kelt bennem, mint a táblán csikorgatott kréta, örültem volna, ha az oszlopon majom módjára való csimpaszkodás helyett korrekt párbajfeladatot adtak volna a szerkik és nem egy rászabott potyafeladatot, úgy hullott volna ki, ahogyan azt megérdemelte volna, de nem így történt, ez van, elviselem. de hogy meg is nyerje?? na ne szórakozzunk már.

alsophila grahami 2016.05.27. 00:58:03

@Pocakhontasz: tényleg...?? na szép, ajánlott valami dealt neki, de nem gondoltam, hogy el is fogadja, annyira odavolt magától, hogy ő majd tudja, neki mi a jó... ott osztotta Gabent a mai öfiben... erre meg? és hogy a vadember mivel dumálta meg? gondolom, amivel az élete párját, gyermeke anyját is... az ellenállhatatlan sármjával (nem). intellektusával? (kizárt). fogalmam nincs, de hogy "egymásra találtak" végül, az sok mindent elmond - pl. arról, hogy mennyire hasonlóak.

ALOKSAKTWO 2016.05.27. 06:33:33

@Pocakhontasz: Jó kérdés. Ma kiderül. Viszont mekkorát szólna, ha teszem azt fel Cinti kihívná Attist. Mert nem hiszem, hogy Attila azért dumálta volna meg őt, hogy majd Cinti őt hívja ki párbajra. Gábornak is azt ecsetelte, hogy ő már szeretne végre egy párbajt hátradőlve végig nézni. Van egy sejtésem, hogy Gáborral kapcsolatban mondhatott neki valamit. Mivel alapból hazudozik, simán mondhatott valami olyat, ami nem is igaz, és ezzel jól átverte Cintit a palánkon. Gergőt nem hiszem, hogy kimerné hívni, de Gabent igen, mert verhetőnek tartja. Én a helyében igenis Attist hívnám ki, egyrészt mert akkor ledöbbenne, felmenne benne a pumpa, és nem biztos hogy tudna rendesen koncentrálni. A másik pedig, hogy Cinti sokkal kitartóbbnak tűnik, mint teszem azt fel Brigi. És láthattuk, Dóri is majdnem kiejtette a vadembert. Szóval ha van esze, akkor Attist viszi párbajra. Ha nincs, akkor meg is érdemli hogy kiessen. Gaben vagy Gergő ellen vajmi kevés az esélye. Én így látom.

2016.05.27. 07:18:45

@alsophila.grahami: Igen, már kihullottak, de ők sem sokat dolgoztak, ezért írtam. Egyébként sok mindent nem látunk - csak azt, amit az RTL akar, hogy lássunk, Szinti sem biztos, hogy mindig aludt, mindig lusta volt, és mindig csak ordítozott.
A "ki érdemli meg" nekem Dóri volt. De nem tudom, hogy ő műsor szempontjából megérdemelte volna a győzelmet? Sok érdekes pillanatot nem éltünk át általa. Viszont emberként ment be és emberként jött ki. De a kiesésével már nekem nincs olyan, hogy ki érdemli meg. Gábor vicces igen, de azért nagyon szeret mások háta mögött sugdolózni, kibeszélni. Rohangál egyik embertől a másikig. Gergő szép férfi szép hanggal, szép lélekkel, de valahogy örök vesztes. Attila őrült, félelmetes, de pld. szeretem ahogy a malackákkal bánt. A 20 éves!!! Szinti bennem kivált egy olyan érzést, hogy kár érte. Ha megnyerné két napig sikongatna és kiabálna és szaladgálna össze-vissza úgy örülne. Én látom magam előtt és ettől én is mosolygok. És látom Gergőt, ahogy megnyeri. Megsimogatja Kongó fejét és egy félmosoly a szakálla alatt...

tipptipptuti 2016.05.27. 08:20:44

@kaqxar007: Nem is bírom a brigit, nem is vok a rokona sem, csak az alajkabal annyira fikázta prolimódban h kijött belőlem az "ügyvéd", na meg mindig kettőn áll a vásár... nehogy már csak a bigi legyen azért hibás h milyen tesze-tosza volt mellette a szakállas.
Megértem az alajkát h próbálta magyarázni a kutyás bizonyítványát... hiszen ciki volt a férfinépre nézve h csúszik-mászik a másokkal is enyelgő brigi után... meg az is balama volt h brigi vernyog 1-et és már meg is bocsát...
Elismerem h a szakállasnak óriási értékei vannak: türelem, szelídség, korrektség, de nekem 1részt továbbra is van egy olyan érzésem h nem olyan a való életben, mint amit nekünk mutat, 2részt tipikusan az a karakter, akinek első nem a nő, hanem a kutya... és lehet h ezért nem sikeres a párkapcsolataiban... Ki szeret 2. lenni?
Tegnap azt mondta Adának h ő minden kapcsolatában balek volt.... azaz áttoszták a palánkon... az élet írja a legjobb forgatókönyvet: itt egy tipikusan topférfias kinézetű, bivalyerős kan az afrikai oroszlán kutyájával és topfordulattal áttosszák rendszeresen... azaz akk nem szerki utasításra bocsátgatott meg és balfaszkodott, hanem mert alapból ilyen... de nőben is van ilyen akár veri, akár csalja a pasija, megbocsátgat és folytatja a kapcsolatot, ahelyett h többet a köszönését se fogadná a pöcsfejnek...
Ha pl.nem bocsátott volna meg a briginek, akk lett volna igazán érdekes a műsor...

tipptipptuti 2016.05.27. 08:33:48

@Neytiri1: olyannak kellene nyernie amilyen karaktert a következő tahóság realityben látni szeretnénk: olyan, aki humoros, jófej, vagány... de a farmon egyik sem ilyen... ezért nehéz választani közülük...

penna 2016.05.27. 09:03:41

@Pocakhontasz: ez alőbb megnéztem az rtlmoston, nem a piros kendő van Szinti nyakában, hanem a topjának van rózsaszínű pántja, és az van masnira kötve hátul a nyakánál. :)

Hortenzia Schneider 2016.05.27. 09:34:05

@penna: Igen amikor a padon ül, az van,de amikor a végén a mait beharangozták ott már piros kendő van a nyakában.Végig nézted teljesen?

bElannaTorres 2016.05.27. 09:47:14

@alsophila.grahami: simán utálod szintit szerintem, a hangja miatt, a viselkedése miatt, de nem vagy igazságos ha potyafeladatnak mondod a kétórás csimpaszkodós feladatot.
azt pedig hogy azért nézzük, azt gúnyból írtam arra célozva, amit írtál hogy menynivel különb vagy szintinél.
egészségedre.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.27. 09:48:40

@Hortenzia Schneider: Különben, ha ez így van, akkor az nem egy rossz húzás tőle, mert Szintinek, ha esélyt akar magának adni a végső győzelemre, akkor villantania kell még valamit. Ha bevállalja Attilát egy párbajban és valahogy legyőzi, akkor elmondhatja magáról, hogy gyenge nő létére, két a farmban erősnek tartott férfit is kivert. Ezzel jelentősen megnőnének az esélyei a két, gyakorlatilag párbaj nélkül bejutott másik döntőssel szemben. Igazából még én is elgondolkoznék, mert ez egy önként vállalt, váratlan és bátor lépés lenne a részéről.

Hortenzia Schneider 2016.05.27. 09:55:57

@VV Erőlegény: Egyet értek veled,akkor is egyenlően oszlanának meg a szavazatok és nagyon szoros lenne.)

penna 2016.05.27. 09:59:26

@Hortenzia Schneider: végignéztem. kétszer mutatják. egy fehér v. drapp top van rajta, annak van rózsaszínű pántja. először a tornácon ül benne, 14:30 körül, amikor Attila egy visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki. másodszor a kútnál áll, 15:17 körül. ugyanaz a világos top van rajta, és ebből én azt gondolom, hogy a pirosas valami a nyakában újra csak a pánt. a pánt színe sokkal világosabb piros v. rózsaszín, mint a kiválasztós kendő.
ettől függetlenül Szinti akár magát is kiküldhette párbajra. ma kiderül. :)

2016.05.27. 11:17:11

@tipptipptuti: igen, csak akiben ezek a tulajdonságok együtt vannak, az valószínűleg nem jelentkezik, mert jobb dolga is van ettől. Nekem azért volt néhány lassan felejthető ember a
Farmban, őket még szívesen néztem volna, hiányoznak. Érdekes lett volna, ha az utolsó hétre mindenki bemegy, aki játszott és a feladatuk az lett volna, hogy a még játékban lévőket egy kicsit "mozgassák" meg. Egészen máshogy játszik valaki, akinek már nincs tétje a játékának, sokkal bátrabb, őszintébb a másikkal. Jó kis "buli" lett volna.

tipptipptuti 2016.05.27. 11:50:12

@Neytiri1: így hogy már nem kell éhezni és nagyon kapálni sem, csak megy a dínom-dánom esténként a meghívott vendégekkel, és a konfliktus kerülése sem cél már, sőt a kinti vélemények birtokában is vannak, valóban bátrabban önmagukat adnák, akár körbepárbajozgathatnának egymással tét nélkül megmozgatás végett... a lényeg h bármennyire is nézem, már alig várom egyben h vége legyen...

alsophila grahami 2016.05.27. 12:41:40

@bElannaTorres: nem, nem utálom, csak idegesít egy ideje, de csakis amiatt, amit és ahogyan tol itt a műsorban -, de megkérlek, ne vidd el a személyeskedés szintjére a beszélgetést, mert ennek itt vajmi kevés helye van; ("egészségemre"? na hagyjuk már ezt!)

ám ha történetesen utálnám is - ahogyan nem -, miért ne tehetném? magát megmérettetni ment be a játékba, mégpedig a nagy nyilvánosság előtt, plusz egy kis pénzt is felmarkolni e mellé, az a minimum, hogy megkritizálja a nézőközönség, de hogy te - ugyancsak néző - mi problémát látsz ebben? miközben te is ezt teszed a többi játékossal? nem értem. (mondjuk, nem is érdekel, ha nem engem találsz meg vele.) a csimpaszkodós lajhárfeladat pedig azért volt potya Szintinek, mert őrá szabták, és messze nem a kéz- és lábsérült Norbira; de amúgy tudod mit gondolok? hogy egyikükre se kellett volna szabni egyetlen párbajfeladatot sem, az úgy korrekt lett volna a szerkikről.

alsophila grahami 2016.05.27. 12:52:20

@tipptipptuti: egyáltalán nem nehéz. ellentétben a korábban megszokott VV-szinttől, itt azért zömében normális játékosok vannak, néhány kivételtől eltekintve. abból a néhány kivételből persze pont kettő még játékban is van, de az nem feltétlen baj, mert ettől érdekes az egész, és ha még katarzis is lesz a végén - jó győzedelmeskedik a rossz oldal felett -, az már bónusz lesz.

@VV Erőlegény: ezzel egyet tudok érteni én is. :)

bElannaTorres 2016.05.27. 12:57:18

@alsophila.grahami: igen a többi feladat amihez csak fizikai erő kellett az korrekt volt :)
Utálhatnád is persze én csak nem akartam, hogy csak azok a hangok legyenek itt akik szidják szintit de úgy ám, hogy a többiekben a deszkát se látják meg (főleg ha a többiek fiúk) mert azoknak szabad pszichopatának is lenni hisz viszi a műsort. Ez volt ami kicsit fura nekem.csak "nem nőies, vagy mintaértékű," ezt írtad erre reagáltam, úgy ahogy kicsit talán hevesebben mint szoktam. Pont azért is nézik sokan amit írtam, hogy érezzék mennyivel különbek, aki meg hónapok óta válogatott módon szidja a kiscsajt csak azért mert nyávog a hangja fél órával tovább alszik, meg visszaszól attilának, gondoltam annál benne lehet ez is :D

de tényleg ne haragudj, nem kellett volna írnom.

alsophila grahami 2016.05.27. 13:15:29

@Neytiri1: az emberi vonatkozását én is értem ennek a szintitémának, és meg is értem, de tegnap már írtam, ez nem tartozik ide, ahogyan a többiek magánélete sem befolyásol, úgy az övé sem, mert pl. régebben már Heni kapcsán kifejtettem, mi csak abból tudunk itt "gazdálkodni", amit láttatnak (láttatni akarnak, engednek) velünk a szerkik, így ez adja a játék alapját, erre reflektálhatunk, alakíthatunk ki álláspontokat; és éppen emiatt nem érdekel, hogy ki milyen amúgy a magánéletben, ha a játékban rossz fej, vagy hogy milyen nehezített pályán is mozog amúgy idekint, vagy milyen múltat cipel a batyujában.

itt nincs egyenlőbb az egyenlők között, mindenkinek ugyanolyan esély jár, nem több, nem kevesebb, sem életkor, sem egyéb sajátosságok jogán, mert az nem lenne fair. írtam tegnap is, csak ismételni tudom: ha Szinti faragatlan tuskóságát, mérhetetlen lustaságát az életkorával magyarázzuk, azt én nem vitatom, valóban emiatt IS (!) lehet, de inkább a nevelés hiányosságaiból, amiről nyilván nem ő tehet, ugyancsak. de utóbbi megáll Attila esetében is, előbbi meg... ha az idősebb játékosok (Sanya, Dóri, tűzoltó, Attila) nem voltunk tekintettel az életkori adottságaik okozta hátrányokra, akkor a fiatalabbaknál miért kéne, hogy elnézőek legyünk ugyan emiatt? ez így nem fair. az egyik kevésbé bírja a terhelést fizikálisan, a másikat a gyerekei hiánya gyengíti - apropó, erre miért nem vagyunk soha tekintettel? - a harmadikat meg az éretlensége; egyik se kisebb vagy nagyobb nehézség annak, aki szenved tőle adott esetben.

és ha már itt tartunk, írod, milyen aranyosan reagálna Szinti, ha nyerhetne - aha, igen, láttunk már olyat, pl. Baukó elhíresült hempergését - vicces volt, de engem nem hatott meg annyira, hogy neki adjam ezért a fődíjat, és szerencsére a nézők többsége sem gondolta így.

és abban sem vagyok biztos, hogy éppen a sokat emlegetett éretlensége miatt Szintia kezdeni tudna valami értelmeset az ölébe hulló nyereménnyel, tartok tőle, hogy nem mozdítana pozitív irányban szemernyit sem az életén, max sok barátja lenne hirtelen, és a most tengernyinek tűnő pénz, ahogy jött, úgy folyna ki a kezei közül - ezt is láttuk már, hajaj, hányszor..!

alsophila grahami 2016.05.27. 13:28:58

@bElannaTorres: értelek, és semmi gond, írj nyugodtan bármit (na nem mintha az én jóváhagyásom kéne ehhez bárkinek;)) csak a személyeskedést hagyjuk kívül, az, hogy látok, szóvá teszek, nehezményezek egyes jellemhibákat, nem jelenti azt, hogy magamat különbnek gondolnám bárkinél, és abban a helyzetben meg végképp nem vagyok, hogy összehasonlítás tárgya legyek itt bármely szereplővel, én ugyanis - velük ellentétben - nem mentem be, vagyis nem tettem ki magam a placcra megmérettetni ország-világ elé, ui. az önértékelésem nem függvénye ennek, és pénzt sem ezzel keresek, az életem meg pláne nem ily' módon gondoltam megoldani soha - de hangsúlyozom, különb ettől nem leszek, csak más. és utálni sem utálok senkit, főleg nem olyat, akihez vajmi kevés közöm van, ismerni sem ismerem. itt mindenki egy-egy karaktert hoz a játékban - arról van véleményem, de ennyi, nincs ebben több.

alsophila grahami 2016.05.27. 13:39:19

@bElannaTorres: ja, és a pszichopatáról még... na jó, hogy pont őt említed ellenpontként, de miért is? aki Szintiben hibákat lát, automatikusan Attilát vállalhatónak látná? ugyan már. egyik rossz nem oltja ki, pláne nem javítja fel a másik rosszat, én amúgy meg pont azt hangoztatom (oké, nem én találtam ki, csak csatlakoztam valaki meglátásához, amivel magam is egyetértek),miszerint Szinti Attila női megfelelője, fiatalabb, éretlenebb kiadásban... egyiket sem szeretném győztesnek, én Gergőt szeretném, vagy ha őt nem, Gabent. de ha nem ők nyernek, akkor sem tervezem levetni magam a Szabadsághídról. ;)

Berborosz 2016.05.27. 14:56:44

@alsophila.grahami: Általánosságban gondoltam Gábor aranyköpéseire, amelyek szerintem szimpla butaságok, csak itt "nemesedtek" humorrá.
A humor az ennél több, például tudatos...
Ettől még szeretem Gábort, ott a helye a döntőben. Ott aztán majd megláthatnánk, hogyan vélekedik róla egy sokkal nagyobb közösség.

Krétagarbó 2016.05.27. 17:39:01

@VV Erőlegény: egyetértek. Ha Attis Cinti párbaj lesz, Cintit várom vissza. Már csak azért is, mert meg meri lépni, hogy magát vagy Attist jelöli és így tuti párbajra ítéli magát. Ezt egy Attis soha nem lépné meg, ahhoz gyáva arc volt végig, hogy egyszer is férfivel párbajozzon.

Cuddy 2016.05.27. 19:08:06

Attila gyáva féreg nem merte Gergőre tenni. Gaben is hülye volt ennyi van benne sajnos.
süti beállítások módosítása