Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Farm 2X56 – Újabb állat a tanyán

2016. május 25. 11:00 - Bruti

Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és kihúz egyet.

2_28.jpg

Így történt ez most is. Mivel a farmon maradt négy műparaszt nem tud annyi eszet osztani, amivel megtelne a műsor, ezért beküldték Aureliot, aki olyan, mintha saját maga mémje lenne. Folyamatosan üvöltözik, hogy „mi van fa”, meg, hogy „mi van farm”, mert most divat az Angliába szakadt youtube-os hülyegyerektől idézni.

A lakók már lefekvéshez készülődnek, kivéve Gabent és Aureliot, aki éppen tömi a majmot. Az azért szembetűnő, hogy mióta olasz-német-magyar barátunk nem szerepelt a képernyőn, jelentős hájszerkezetre tett szert, és ezt már nem foghatja a villa bezártságára. De láthatóan nem zavarja, és teli pofával ossza Gábornak azt, amiből maga is szűkölködik. Különböző taktikai tanácsokkal látja el a másik MTA tagot, aki bőszen bólogat, jelezve, hogy mindent megértett. Majd miután majdnem szerelmet vallanak egymásnak, betöm még egy fél kiló bucit a fejébe.

1_30.jpg

Gábor szerint feltöltődött, mint egy lemerült elem, Aurelio meg arra kéri, hogy ne taktikázzon, mert az rossz. Nyugovóra térnek a vendégszobában, kicsit még fényezik egymást, de sajnos nem érik be ennyivel. Még azt is meg kell tudnunk, hogy Gábor milyen módszerrel „sendergeti a zacsit”. Édes faszom…

Jön a reggel, ébredezik a farm, de Aurelio nem találja a helyét. Kicsit cigizget, meg kávézgat, amíg a többiek ellátják az állatokat. Attila, közben könnyeivel küszködve beszél egy fához, majd megpróbálkozik a gondolatátvitellel is. Gábor is meg van bolondulva, most Tejcsihez beszél sírva a szerelméről, mert „felböffentek” az emlékei. Gergő Kongóval gondolja végig, a Brigivel eltöltött napjait, de a szerencsétlen még nem jött rá, hogy jobb, ha lelép a lével, és keres valami értelmes párt magának.
Aurelio unalmában úgy dönt, hasznossá teszi magát és lemegy vízért, de csak annyit ért el, hogy kiengedte Csula bát, így új barátja segít neki visszaterelni.

3_29.jpg

4_25.jpg

Gábor és mentora eldöntötték, hogy ma gyúrni fognak, de előtte Au meglovagolta Tejcsit. Vagyis nem, de próbálkozott. Aztán irány a pajta és előkerülnek a parasztsúlyzók. Aunak tetszik a dolog, ezt onnan tudni, hogy megint üvöltözik, mint egy hülye és bennem meg felrémlik a VV, meg az, hogy a Farmra mennyivel korrektebb társaságot kalapáltak össze.
Egy dologban végre minden farmlakó egyetért: a srác kurva idegesítő tud lenni. Gergő szerint „tájidegen”, ami kiválóan leírja az érzéseimet. A gyúrás után még Gábor kap pár jó tanácsot. Pl. hogy ne taktikázzon, mert az nekik nem áll jól. Ahhoz ész kéne, de nekik csak szívük van.

5_19.jpg

A következő blokkban Cintiával foglalkozunk, akinek levele érkezik. Ma ő fogad látogatót, de, hogy kit, azt nem írják. A kiscsaj puccba vágja magát, majd nagy meglepetésére megérkezik az édesapja. Van ám sírás-rívás, meg krokodil könnyek, mert vagy két éve nem találkoztak. Gyorsan biztosítják egymást a szeretetükről, majd jöhet a farm. Találkoznak a többiekkel is, de Attila nem hazudtolja meg magát, és elég suttyó módra áll a kiccsaládhoz. Sőt, most sem bírja, megállni, hogy ne utasítgassa a heti gazdát, de azok elküldik a picsába. Apa és lánya, megbeszélik, hogy ha vége ennek a hülyeségnek, akkor helyreállítják a kapcsolatukat. Ja sok ilyet láttam már, biztos menni fog, én innen is sok sikert kívánok, de azért megnézném az első összekapást. Amíg búcsúzkodnak, Attila bent nem bír magával, és a többieknek ecseteli, hogy Cinti az apjától tanulhatta a lustaságot. Az öreg még eligazítja a csapatot és lelép.

6_16.jpg
A papa jobbra el, de Cintinek máris érkezik a mentora, valami ÉNB Dóri. Őszintén bevallom, hogy egy részt nem sikerült végignézni abból a szarból, szóval nem tudom ki ez a kislány, de nem tűnik nagyon gáznak. Cintin is hasonlót látok, szerintem nem tudja pontosan hová tenni, de nem is érdekes, a lényeg, hogy hozott neki egy bőröndnyi sminket. A srácok is csak találgatják, hogy ki lehet a jövevény, végül Gábor megfejti. Amúgy egész jó fej a Dóri, körbenéz a farmon, kicsit kaszál, tejet fej, szóval mindent kipróbál, valószínűleg jobban járnak vele, mint Auval. De ezt csak holnap tudjuk meg.

7_12.jpg

Címkék: 18+ a farm
237 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slara 2016.05.25. 11:25:28

Bruti, pörficten megsendergetted a sömmit!!! ;)

Alajka Bal 2016.05.25. 11:33:19

CIntinek beküldtek egy lánynak öltöztetett lovat ? legalábbis így arcra :)
Cinti papája nem hazudtolta meg a lányát, de hát ez a való világ ( drog , pia nomeg a pinák )
Attisnél gyökérebb büdös geci a világon nincs vagy nem sok.
Viszont az tetszett ahogy az öreg elküldte a faszba :)
Baszki Attis csaja.... fiatal , jónövésű... szerintem nem normális ha ezzel az állattal önként van
Ennyit röviden.... felböffentek az érzeleim hirtelen :D

Chuck Νorris 2016.05.25. 11:56:29

én már csak abba bizom a mai részben hogy a kamera elött szakad el ÉNB Dóri rucikájának a vállpántja és kiugranak a didik

Avanivi 2016.05.25. 12:44:53

@Chuck Νorris: tele van a net pucér nőkkel az nem jó?

loholka 2016.05.25. 12:45:12

Az egyébként is egyre gyengébb adásokat még lealázzák ilyen hírességek istenem. Igaz én egyiket sem láttam a maga realitéjében ezért csak az Aurélióról tudtam ki, mert olvastam róla ,de a csajról fogalmam sincs, és nekem úgy tűnt a mocskos szájú Cintia sem tudta hová tenni legalábbis az arca ezt tükrözte.
Na a 3 pasi zokogása szerki utasításra hát az valami brutál röhej volt. Egy fa, egy tehén ,egy fapados levegőbe sírás. A Gergő nyaf-nyafja még szerki utasításra sem tükrözte a hős szerelmes őszinte epekedését. / mert hogy nincs is neki/ A Cinti papa látogatása után nincs kétségem , hogy a kiscsaj honnan szedte a szép virágokkal tűzdelt beszédét, minta hogy azt sem gondolnám, hogy szent lesz a béke köztük. / kíváncsi lennék a látogatóknak mennyit fizet az RTL ezért a párpercért. A kutyapuszilgatós Gergő már undorító a kutya iránt mutatott tevékenységével ágyban alvás , puszi-muszi /fúj/ nekünk is van kutyánk imádjuk is, de ezt azért.... Ez a pasi folyton mezítláb van jó vastag lehet a talpán a bőr valahogy / bocsánat bocsánat/ nekem nem tűnik valami tisztának. meg eszembe jutott, mikor a ribbi azt kérdezte tőle megfürdesz a kedvemért?? és aztán volt paplan alatti ez meg az. Szóval summa-summárum engem taszít ez a férfi.Most meg mit látok az előzetesben a pszichopata csaja ment be hát ahogy elnézem majdhogynem a lánya lehetne, na meg a Bunyós Pityu hát....... süllyedünk süllyedünk. / jelzem a Bunyós Pityut a celeb vagyok ments ki innen- ben láttam és tök normális volt./

Dirty Lyle 2016.05.25. 12:49:54

@loholka: Cinti apjának lehet, hogy fizettek, Gabi és Attila barinője pedig akár ingyen is vállalta a szereplést, hogy láthassa a párját. Nyilván küldtek kocsit értük.

Querelle 2016.05.25. 13:13:05

@Chuck Νorris: Azaz , hogy ÉNZsófira gondolsz.

Querelle 2016.05.25. 13:14:01

@loholka: Ha még azt is tudnád, hogy mi egyebet is művel a kutyussal !

Querelle 2016.05.25. 13:17:30

@Alajka Bal: Azért Aurélionál még Attila is jobb fej...persze nem nehéz...

ga_zsi 2016.05.25. 13:45:10

@loholka: nekem Gergőnek a szakálla nem tetszik .csak ez miatt tűnik ápolatlannak, de nem koszosnak. inkább Attilát látom annak, de ez is csak az állandóan kócos, zsírosnak tűnő haja miatt. de lehet, hogy csak nagyon vékonyszálú és azért tűnik annak.

penna 2016.05.25. 13:49:15

@ga_zsi: szerintem is Gergőn sokat ront ez a marha nagyra hagyott szakáll. a beköltözésnél lévő szőrzet állt jól neki. legjobbat akkor tennének vele, ha egy családtagján kívül egy fodrászt, vagy legalább egy szakállvágót küldenének be hozzá. :D
mondjuk én már csak higiéniai okokból se mezítlábaznék ilyen tanyán, ahol tyúkok, malacok, tehenek, stb. szabadon fel alá lófrálnak.

mézescsók 2016.05.25. 13:54:55

@ga_zsi: olyan, mint egy pópa!
Azért nem hinném, hogy koszos lenne. Egyszer, amikor bebújt az ágyba, arra gondoltam, hogy na, ne má', azzal a mocskos lábbal??? Merthogy, mint mindig, mezítláb flangált. Ééééééééééééés nem volt piszkos a lába! Utána már szinte automatikusan figyeltem! Lehet, hogy csak lábat mos, de egyszer sem volt retkes.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 13:59:40

@mézescsók: Ha tiszta volt, akkor biztos mossa. Nekem is feltűnt, hogy a többiek cipőban, a lökött Attila még ráadásul gumicsizmában, Gergő meg mezítláb van még a kiválasztásnál is. :D De ha neki így kényelmes, akkor tegye. Erről csak annyit, a 88 éves nagyanyám detto ilyen. Állandóan mezítláb flangál. Már otthon a kertben. Még miután az eső esett is. Mondtuk is neki, már nem huszonéves, vigyázzon mert felfázik. :D

Cimili 2016.05.25. 14:18:26

Látom, nem vagyok egyedül, másnak se tetszik Geri ősapás szakálla.:) Az illatára meg gondolni se merek.:)

Cimili 2016.05.25. 14:19:33

Bruti, ügyesen megírtad a tegnapi semmiről a mai posztot! :)

Hortenzia Schneider 2016.05.25. 14:24:20

@ALOKSAKTWO: @penna: @mézescsók: Sokkal egészségesebb mezítláb járni mint cipőben, gyerek koromban mi is egész nyáron mezítláb voltunk ,mint a Zorán dalban.
'Kócos kis ördögök voltunk,
Naptól és kosztól sötét volt arcunk,
Nyáron csak mezítláb jártunk,
Barátom, tán még emlékszel rá.'

mézescsók 2016.05.25. 14:30:24

@ALOKSAKTWO: Nekem is a kontraszt miatt tűnt fel (mármint a többin van lábbeli, ő meg nem hord vagy ritkán). Nagyanyód meg biztosan hozzászokott már és tudja, mikor kell felvennie valamit és mikor nem
.@Cimili: Én inkább Attila lábának "Illatára" nem merek gondolni.

Raszputyina 2016.05.25. 14:30:30

Megáll az eszem, hogy már az is baj, ha mezitláb mászkál! Viszont valószínűleg nincs is lúdtalpa. Egy újabb rosszpont neki!! Én pl. gyerekkoromban mindig mezitláb járkáltam a nagymamáméknál falun. Nagyon jó volt. A legjobb meg az, amikor a meleg sár felnudlizódott a lábujjaim között. Szakállam ugyan nincs, de még lehet, hiszen előttem az élet, és egy idő után csak kor kérdése.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 14:38:49

@mézescsók: Nagymamám biztosan hozzászokott. Mesélte régebben, hogy otthon megsütötte a kenyeret, megfőzte az ételt, és vitte ki a férfiaknak a határba, gyalog, mezítláb!!! Oda vissza nem si tudom hány tíz km volt neki per nap. Ja azon meg hüledeztem, mikor azt hallottam tőle, aratásnál is sokszor mezítláb dolgoztak, nagyapám kaszálta a búzát, ő meg kötötte a kévét. :O Nem semmit bírtak ezek az öregek.

mézescsók 2016.05.25. 14:40:45

@Hortenzia Schneider: Hát, nem is tudom.... Itt a flaszteron... Ha arra a rengeteg rágóra, eldobott cigicsikkre, állati végtermékekre, felhordott sárra, porra, stb. gondolok, valahogy nem vonz.
Amikor gyerekkoromban falun nyaraltam, én is sokszor jártam mezitláb, de legfeljebb a kertben, szőlőben, és a nagyszüleim sem szorgalmazták, hogy járjak szandál nélkül, mert "kényes a lábam" és különben is belelépek valamibe. Sőt, az udvaron még c sak-csak, de a házban fel kellett húznom valamit, mert ott meg hideg a kő. A férjem viszont meztélláb nőtt fel - 10 éves koráig falun, utána városban is -, kb. kócos kis ördögként az öccsével és a haverokkal.

Cimili 2016.05.25. 14:44:18

@ALOKSAKTWO: Én csak a tengerparton szeretek mezítláb mászkálni.:) Ja meg a tengerben. Oly simogató az a homok.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 14:46:52

@Cimili: Értem. De a macskák hogy húznak cipőt? Vagy papucsot? :D Ezt nem tudom elképzelni. ;) :D

Hortenzia Schneider 2016.05.25. 14:47:22

@mézescsók: Természetesen a városban most nem ,de Gergőről volt szó ott a farmon.
@ALOKSAKTWO: A tarlón való járás titka,kicsit elöre csúsztatva kell lépni, hogy meghajoljanak a levágott növénytövek(tarló).

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 14:47:22

Vigyázzunk ezzel az offolással. Ne hogy megjárjuk.

etikette 2016.05.25. 14:51:12

azt figyeltétek mikor Aurélió mondta Gábornak hogy: ha megnyered a ne baszd el hülyeségekre a pénzt...gyanítom saját tapasztalatból beszél

Perspektíva 2016.05.25. 14:51:27

@Cimili: Akkor nem a horvát tengerpartra jársz...

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 14:58:56

@Hortenzia Schneider: Köszi a felvilágosítást. :) Saját tapasztalat? :) Egyszer majd kipróbálom. :D
Na lépek kicsit dolgozni. Majd este jövök.

mézescsók 2016.05.25. 15:00:49

@Raszputyina: Nem kötött bele senki, hogy miért járkál mezítláb,. Voltaképpen a fejétől jutottunk el a talpáig Sőt, inkább az volt a téma, hogy ettől függetlenül nem koszos a lába! Ez nem bántás.
@ALOKSAKTWO: Az aratásnál a mezítlábasság kemény lehetett. A levágott búza torsa állítólag jól megszúrhatta a lábat. Vagy elvághatta. Ezt nem tudom. Mindenesetre elég vastag lehetett a talpukon a bőr. És nyilván azért, mert nem volt még Scholl Velvet Smooth Diamond elektromos talpreszelő.

mézescsók 2016.05.25. 15:06:31

@Hortenzia Schneider: Persze értettem én, hogy Gergőről volt szó.
Most meg már azt is tudom, hogy hogyan járhattak sérülés nélkül mezitláb a tarlón.
Kösz.
Én is megyek, nemcsak ALOKSAKTWO, bár nem ugyanoda.

Chuck Νorris 2016.05.25. 15:56:41

Én sem szeretek mezitláb lenni, itthon is papucsba vagyok, pld papuccsal fürdök és alszok. Az emeleten van egy külön szobája a papaucsaimnak, ott papucskodnak egész nap. Megtehetem mert mást nem is hordok itthon csak papucsot, meg ha hideg van egy db térdharisnyát a ... szoval oda

Gia 2016.05.25. 16:03:40

Mekkora szerencsénk van,hogy a tv nem adta le,ahogy Aurelio gatya nélkül napozott Cintivel.....

Kongó 2016.05.25. 16:04:14

Gratula az RTL-nek, hogy beküldték ezt a drogos, üvöltöző sakált!Ha, Ők az ilyen mocskot szeretik. akkor hiába a nép szavaz a végén, akkor is Attila lesz a győztes.Beküldték Aureliót aki az eddig valamennyire értelmes Gábort sík hülyévé tette.Eddig azt szerettem volna, ha nem Gergő nyerné meg a játékot, akkor Gábornak is örülnék, de már nem!Lehet, hogy ez az Rtl Klub taktikája hogy kiábránduljunk Gáborból?

Chuck Νorris 2016.05.25. 16:07:08

amugy megjegyzem Bunyos Pityuval semmi baj nincs, kiváló bokszolo volt utána megtalált egy hiányzo piaci rést, a mulatósszakmában. én nem vagyok ennek a müfajnak a rajongója, de tudom hogy sokan szeretik, ha megél belöle, jobb munka dajdajozni mint egy gyárban varrógépalkatrészeket krapácsolni.
Ez az ÉNB Dóri/Zsófi sem zavar, a müsora ahonnan idekerült az nálam leszarom kategória, de ugy önmagában nem rossz látvány, szép sudár nádszál, s bár ugy látom a pókot kiharapná a sarokbol, de ezzel együtt elhuncutkodnák vele néha, ha ugy tartja nagyuri kedvem.

na de ez az Aurélió? Emberek, kedves Elvtárs.....öö Polgártársak! Ez se nem vicces, se nem okos, se nem jóképü. van ennek vmi pozitiv tulajdonsága? mert ott van pld a Berki, azt se szeretem de elismerem hogy nem hülye. de ez az Aurálió ez hóttufa. monnyon le!

Alajka Bal 2016.05.25. 16:08:01

@Chuck Νorris: Emlékszem gyermekkoromban Pesten, mennyire szerettünk mezítláb szaladgálni...
Futkároztunk a villamos sínen meg mellette a kőzúzalékon.
Ha pedig jött a villamos akkor az ütközőbe kapaszkodtunk a nagy lábújjunkkal hogy ne essünk le.
A csiklós buszon pedig a harmonika réseibe dugtuk és integettünk...
Aztán a gyárban gépolajban tapicskoltunk mezítláb szakmunkástanulóként
És a fürdőben lábbal vettük fel a szappant, mert aki lehajolt.....
Szép idők voltak...
Ma már vasalt Martensben rúgom szét a... na mindegy

Chuck Νorris 2016.05.25. 16:19:56

@Alajka Bal: mond inkább valamit az ÉNB Dóriról, bejön? :)

loholka 2016.05.25. 16:42:52

A face -s oldalon látom a kis filmet megint piálda volt, és azt taglalták ki lesz a döntőben. A válasz szakállmatyitól : Attila nem lesz ott, A pszichoördög megkérdezte tőle mért gondolja, hogy őt párbajban le tudná győzni. Amúgy a pia legalábbis ezen a kisfilmen teljesen lecsendesítette a pszichoördögöt, a szakállmatyi is ivott. ban egy másik filmecske is ahol szakállmatyi felmegy az emeletre és az ágyban fekvő kutyut tetőtől talpig végig smárolja hát......................... nekem ez fujj.
A bent lévő "pókharapós" mentor vajh milyen tanácsokkal látta el a Cintit ? Elvileg ma kiválasztás lenne azthiszem hiszen még egy párbaj féle lesz és ha izgalmat akarnak akkor pszichoördög és szakállmatyi /alias kutyapuszi/ kellene , hogy megvívjanak már csak azért is mert eddig csak szájkaratét vívtak.

,, 2016.05.25. 16:50:06

A reteknek üzenem, hogy van egy eladó reality ötletem, A Cég amiben "tipikus vidéki lányokat és fiúkat" (parasztokat) küldenek kiskosztümös stb multicégekhez melózni. A győztes állást kap LOL

Őzláb Gida 2016.05.25. 16:51:48

@loholka: Azért az a izétolós védettségi játék nem volt éppen szájkarate, és hogy végződött...

Rémület 2016.05.25. 16:57:05

Aszongya Attila, Gergőben tombol az őrület. :)))

Alajka Bal 2016.05.25. 16:59:43

@Chuck Νorris: Már írtam a csajról reggel :

" Alajka Bal 2016.05.25. 11:33:19
CIntinek beküldtek egy lánynak öltöztetett lovat ? legalábbis így arcra :)
Cinti papája nem hazudtolta meg a lányát, de hát ez a való világ ( drog , pia"

Chuck Νorris 2016.05.25. 17:32:13

@Alajka Bal: valami részletesebbre gondoltam bár tudom neked nem jön be alkatilag :)

2016.05.25. 17:43:58

lesz ma kivalasztas, parbaj, bmi izgalmas faszaság, vagy mindent a hétvégébe akarnak beszuszakolni?

Krétagarbó 2016.05.25. 17:46:25

@mézescsók: legalábbis annyira nem volt koszos, hogy az már a képernyőn is látszódjon.

Krétagarbó 2016.05.25. 17:48:40

@mézescsók: attis nagyon ápolatlannak tűnik.

etikette 2016.05.25. 17:51:11

@Biriksz_Krokiksz!: Attila látogatói ;) szombaton lesz kiválasztás+párbaj

2016.05.25. 17:56:08

@Krétagarbó: sztem a haja miatt is: 5 sorban 2 szál, es meg az a kevés is zsiros.

@etikette: ah, köszi, akkor punnyadok tovább, semmi izgiskedés.

Alajka Bal 2016.05.25. 17:58:28

Nem akarom Au-t védeni, mert nem normális, de ő az ordításon kívül (meg a teljesen börleszk szerű "én vagyok az istenkirálycsászár"-ozáson kívül ) közel sem olyan ártalmas, alattomos, mocsok féreg mint Attis.

Őzláb Gida 2016.05.25. 18:05:02

@Alajka Bal: Egyetértek, ha még hangerőszabályzó is volna rajta....

2016.05.25. 18:05:24

@Rémület: mer' az a SZEM!!!! arghh

Mirocska 2016.05.25. 18:10:21

@Krétagarbó: Azt figyeltem valamelyik adásban, milyen retkes farmerok lógtak a fogason! Fel nem venném semmi pénzért! :D

Gia 2016.05.25. 18:10:27

Igen,inkább három Au(füldugóval),mint egy fél Attila.

Cimili 2016.05.25. 18:19:42

@Krétagarbó: Ezért sem értem, hogy bír együtt élni vele a barinője.

Cimili 2016.05.25. 18:20:22

@Chuck Νorris: Megszavazom neked mára.:)

Perspektíva 2016.05.25. 18:35:25

Ha ma Attis, holnap Gergő vendégei, akkor pénteken pihi, szombaton kiválasztás párbajjal és vasárnap szavazás?

2016.05.25. 18:45:20

@Perspektíva: erősen úgy néz ki, h kb ez lesz a menetrend, azt mondják itt az okosok, akik figyelnek is, ellentétben velem ;)

2016.05.25. 18:46:20

@Alajka Bal: jó, de ezt kb el lehet mondani Barnira is, lássuk be XD

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:01:06

gergő megfogadta hogy akkor fogjs kurtitani a testszörzeteihez ha megnyeri a játékot.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:01:08

@Gia: Nem akarlak elkeseríteni, de három Auhoz füldugóval semmire sem mész. Oda valami komolyabb cucc kell, hogy megúszd maradandó halláskárosodás nélkül. :D

etikette 2016.05.25. 19:01:54

helyes csaj ez a Dóri és egész értelmesnek tűnik...

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:02:06

@Cimili: Nos talán úgy, hogy náluk is van fürdőszoba. :)) Remélem segítettem. :D

Cimili 2016.05.25. 19:03:25

@ALOKSAKTWO: És oda jár hányni? :)

2016.05.25. 19:03:26

@kaqxar007: :))))))))))))) ezzel most a padlóra küldtél, jóvvan!

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:03:41

@Alajka Bal: Annyira nem. Ez való igaz. De azért nehogy szentté avassuk már. Könyörgöm. Láttátok a VV6-ban? Azért ott megvolt benne a geciség is, elég rendesen. Hatalmas arccal fűszerezve.

Schlomo Goldberg 2016.05.25. 19:04:07

énbfogas hogy bekérdezett Tarzannak, hogy látod a jövőt, nevelgetni Brigi 3 gyerekét

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:04:27

@Cimili: Lehet. :D Vagy nála mindig hányózacskó. XD

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:05:50

Cinti megverné Attillát? Végül is akár.

Schlomo Goldberg 2016.05.25. 19:05:58

Szinti szerint lány még úgy nem küzdött még valóságsóban mint ő

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:06:33

Szinti el van magátol ájulva, miért kéne nyernie: odateszi magát (az alvásba? :) meg hogy milyen jo volt a párbajon.

Schlomo Goldberg 2016.05.25. 19:07:07

A standard már annyira alacsony hogy a drogcsempész Debiliótól nem határolódik el az RTL ?

2016.05.25. 19:07:23

@etikette: nekem szimpi, meg női szemmel nézve is minőségi kis darab.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:07:52

Azta, ezt Attila komolyan gondolta? :DDDD Eldobom az agyamat.

diómió 2016.05.25. 19:08:37

Ez az Attila biztos, hogy nem normális. Magát vetíti Gergőre....

Dirty Lyle 2016.05.25. 19:09:16

Attila úgy érzi, hogy Cintia meg tudja verni a döntőben. Szerintem pont a csaj nem győzné le. Egész másképp látják magukat, mint kintről a néző. Meglep, hogy Attilát nem várják a döntőbe.

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:09:35

ez volt a eglátványosabb rész? ez meg is határozza az első 10 perc szinvonalát :)

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:10:22

@diómió: Pontosan. Szólni kellene neki, hogy tükörbe nézett. Saját magát írta körül lényegében.

Schlomo Goldberg 2016.05.25. 19:11:41

Szinti ha elhagyná a macifülekre emlékeztető copfjait, még komolyan is tudnám venni talán

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:12:35

Attila kapja a jeleket, kihivja szintit, a prbajon a feladat az lesz hogy aludniuk kell, majd aki felébred annak csendbe kell maradnia. Attila a kezdés után 14 és fél órával megszólal hogy feladja a párbajt, miközben Szintetuzátor még nagyban horpaszt.

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:14:14

micsoda bugyuta csajok ezek, ott ülnek a szép réten a verőfényben talpig ruhában.

Mara100 2016.05.25. 19:14:22

@Chuck Νorris: Norbit sem gondolta senki, hogy legyőzi.

etikette 2016.05.25. 19:15:45

@Chuck Νorris: :D jaaaaaj látom magam előtt ahogy robbantanak mellette, 100 tagú cigányzenekar játszik,aurélió üvöltözik és szinti csak durmol tovább

2016.05.25. 19:15:45

@Schlomo Goldberg: pont a napokban comingoutoltam vele kapcsolatban, h nálam jön fel erősen a kiscsaj.

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:16:31

@Mara100: persze csomo párbajt ki lehet találni amiben van némi esélye. nem tudom ki mondta akkor : a lajhárok is jó kapaszkodók :)

diómió 2016.05.25. 19:16:33

Hát ez a Dóri jó fej lehet, de hogy miben segített, mint mentor Szintinek, azt nem tudom:-)

Cimili 2016.05.25. 19:17:15

@ALOKSAKTWO: Mi volt, megen pont nem láttam. :)

etikette 2016.05.25. 19:17:20

@ALOKSAKTWO: ja csak nem tudom mire. Hozzá definitív túl öreg a Dóri :D

Dirty Lyle 2016.05.25. 19:17:35

@ALOKSAKTWO: ha a vendég elmegy akkor majd ordít eleget Cintivel.

Cimili 2016.05.25. 19:18:48

Most rázott ki a hideg, ahogy Attis megcsókolta a nőjét. Brrrrrrr

2016.05.25. 19:19:06

vajon a vendégek kamerán kívül súgnak-e vajon a mentoráltjaiknak? (mondjuk pl amíg nekünk reklámokat tolnak az arcunkba)

Mara100 2016.05.25. 19:22:08

@diómió: Több műsoridőt kapott általa.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:22:31

@Cimili: Valami innivalót vitt Cintinek,és Dórinak. Akik kint ültek és beszélgettek. @etikette: Nem azért tette. A nézői szavazatokért. Nem tűnt fel, hogy veszekedni sem veszekedik senkivel? Gondolom szóltak neki a szerkik, hogy jó lenne kicsit most már jófiúskodni.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:24:00

@Dirty Lyle: Nem hiszem. Szerintem most már próbál uralkodni magán, hogy gyűjtse a szavazatokat. Most bejön hozzá az asszony, és egyből az lesz a fb-on is a visszhangja hogy jajj de cukik voltak, és mennyire megérdemelné azt a húsz milliót. Ott a kis családja. és így tovább, és így tovább.

etikette 2016.05.25. 19:24:43

@ALOKSAKTWO: hm erre nem gondoltam :S de beszólogatni folyamatosan beszól szóval nem tudom...max most a kis menyasszonya által próbál majd meg szimpatikusnak tünni

Stipistopi 2016.05.25. 19:25:15

Nahh!

Gábor:
Felböffentek az emlékek (tegnap barátnője ott volt)
Egyszer megindul, mint a korai szülés (ez a fasz Au meg akarta ülni Tejcsit, az meg megugrott; akkor mondta)
"Ha a csávó megszólal (Au) szaladgál a hátamon a szőr". (Attila)
Aurélió teljes mértékben tájidegen (Gábor)

2016.05.25. 19:25:20

@ALOKSAKTWO: mondjuk ki nyíltan : attilából lájkvadász lett.
XD

Krétagarbó 2016.05.25. 19:25:33

Akkor sms pénzgyűjtés lesz.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:26:10

@etikette: Azt csinálja továbbra is, de sokkal visszafogottabban. Itt már keményen megy a puhítás. Attissal akarja a csati megnyeretni. Nagy összegben mernék fogadni erre.

diómió 2016.05.25. 19:26:19

@Mara100: Azt értem, hogy a Dórinak miért volt jó,de a Szintinek mi haszna volt belőle? (A sminken kívül)

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:27:07

@Biriksz_Krokiksz!: Ott a pont. A szomorú az, hogy ezt sokan meg is zabálják.

Cimili 2016.05.25. 19:27:14

@Stipistopi: Az uccsót mintha Geri mondta volna.

Stipistopi 2016.05.25. 19:28:29

Ne feledkezzünk meg róla: Szilveszter gazda ELTILTOTTA ezt az idegbeteget a méhektől!

diómió 2016.05.25. 19:29:00

@Stipistopi: A tájidegent Gergő mondta

2016.05.25. 19:29:03

MÉHEK!!!! ÉLJEN!!!! ezt vártam!

Stipistopi 2016.05.25. 19:29:15

@Cimili: igazad van, Gergő mondta

etikette 2016.05.25. 19:29:16

@ALOKSAKTWO: háááát nem tudom. eddig is fura alakok nyerték a valóságsókat de egyik sem volt ilyen közveszélyes mocskos szájú pszichopata mint ez az Attila...sztem Gergő nyeri :)

Mara100 2016.05.25. 19:29:34

@diómió: Ja én ezt Cintire értettem. Nem azt mutatták, hogy alszik hanem azt hogy beszélget.

Stipistopi 2016.05.25. 19:30:12

Azért a többi idézet a helyén volt.. és mosolyogtató... már amennyire....

2016.05.25. 19:31:05

@Stipistopi: jelentsen ez bármit is attila számára, aki úgyis mindig a saját csökönyös feje után megy...höhhh

Stipistopi 2016.05.25. 19:31:11

Tűzforró pénz kérek érte...

diómió 2016.05.25. 19:31:36

Remélem,ezt a mézet nem dobják piacra. Simán nyalogatta...fujjjj

Stipistopi 2016.05.25. 19:32:29

@Biriksz_Krokiksz!: ez borítékolható :) ÉS megint konfliktusforrás...

pomac 2016.05.25. 19:32:52

@Stipistopi: nem eltiltotta hanem azt mondta ész nélkül ne menjen a közelükbe

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:32:59

Zsebkendőket előkészíteni.

Cimili 2016.05.25. 19:33:42

Mókica, hol vagy a hányós dézsáiddal??????

2016.05.25. 19:34:17

egy adag mézes-csípős-csirkeszárnyat betolnék most az arcomba. mire nem jó a farm, megvan a hétvégi ebédötlet XD

2016.05.25. 19:34:58

@pomac: gyakorlatilag ugyanaz.

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:35:23

Sztem Gergőhőz kisgyerekek mennek be akiket nevelgetett az intézetben

kaqxar007 2016.05.25. 19:35:29

@pomac: csak aze mondotta "esznelkl" mert politikailag korrekt akart lenni , megsem mondhatta, na te budos paraszt, ha a mehekkel probalsz eroskodni, megszivod. meg igy hatha megis megproball nyuzsogni kicsit, oszt jol szarra csipkedik :o))

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:36:07

Jajjjj. Ezt nézni is rossz. Ez a csaj ezzel az őrülttel.

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:36:25

Attila csajától is rémülten menekülhetnek a pókok :D

etikette 2016.05.25. 19:36:40

22 éves a kismenyasszonya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huszonkettő!!!!!cvájundcváncig!!!!!

etikette 2016.05.25. 19:37:46

@etikette: igenis lehetne a gyereke mivel Attila 38 csakmondom.

diómió 2016.05.25. 19:38:01

22 éves, szerencsétlen....szerintem ez nem teszi szimpatikusabbá.

Rémület 2016.05.25. 19:38:02

Mindjárt hányok. Hogy lehet ezt a faszparasztot megcsókolni,? Valaki pampogott, hogy Gergő puszilgatja a kutyát... Hát, ez ezerszer rosszabb.

diómió 2016.05.25. 19:39:11

Azért Gábor csaja kenterbe veri:-)

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:40:03

@diómió: Ne hidd. Az emberek nem ezzel fognak foglalkozni. Szerelemben a kor nem számít.

Cimili 2016.05.25. 19:40:08

Attis mit szólna, ha most valaki azzal basztatná, h etesse meg most azonnal az állatokat?????

2016.05.25. 19:40:09

attila fejben már szerződést/végrendeletet ír? ráhagyja a vagyonát a családra. ennyire zsebében érzi a nyereménycsit? döbbenek.

Schlomo Goldberg 2016.05.25. 19:40:15

a 22 éves kiscsajnak is lehetnek komoly problémai ha Attilával állt össze

etikette 2016.05.25. 19:40:16

na megy a vetítés...könnyek...dallamos romantikus zene...lánykérés..esküvő...szerelem...

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:40:38

ez a cipő elég tájidegen, konkrétan kiégette a retinámat

diómió 2016.05.25. 19:40:52

Erőszakos vagy magaddal...Hihi

Mara100 2016.05.25. 19:41:16

Attila hazug monológjai nem fog hiányozni jövőhéten az tutit.

Dirty Lyle 2016.05.25. 19:41:26

Attilának magába kellene nézni, ha tudja, hogy gyűlölik.

Schlomo Goldberg 2016.05.25. 19:41:39

Egy könnyű anál szárazon sem fért bele ebbe az egy órába, kesereg Attila. nem ezekkel a szavakkal, persze.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:41:47

@etikette: Mondtam. A retek nyomja ezerrel.

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:42:27

@Schlomo Goldberg: ..köcsög kamerások, pedig az ól mögött 2 perc lett volna egy pipa

etikette 2016.05.25. 19:42:42

@Schlomo Goldberg: és ahogy nyelt meg nyögdécselt folyamatosan...őrülten perverz

2016.05.25. 19:43:25

@Schlomo Goldberg: @Chuck Νorris: "mindig csak a szeksz meg a szipu"

Dirty Lyle 2016.05.25. 19:43:31

Ati meg a nő: Stockholm szindróma.

Cimili 2016.05.25. 19:44:26

@Chuck Νorris: Hová gondolsz, h kiégjen az én retinám is?:)

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:45:03

@Cimili: hát azt hittem te haladsz a divattal :)

etikette 2016.05.25. 19:45:52

@ALOKSAKTWO: jó de a f@szért? mi célból? annyira nem képernyő kompatibilis...ezzel nem lehet legyártani pl egy jó kis párkereső műsort később mint alekosszal a boldogságkékmadarát...

Commodore 2016.05.25. 19:46:01

Bunyós Pityu rendel.

diómió 2016.05.25. 19:50:32

@Commodore: illemtan...:-)Na kíváncsi leszek, hogy mennyit használ. Jön Attila, a nők és az új styl... Olyan őszinte lesz..

Gia 2016.05.25. 19:50:50

Gergő több szavazatot kapna ha megborotválkozna.Remélem megsúgja neki a mentora.

Cimili 2016.05.25. 19:51:57

@Commodore: Majd minyá leoltja Attist. Láttam a dzsungelosban, egész normális volt.

Mara100 2016.05.25. 19:52:00

Bunyós Pityut persze megismerte Gergő.

Krétagarbó 2016.05.25. 19:52:08

Gergő ismerte Bunyós Pityút:)

diómió 2016.05.25. 19:52:16

Gergő ismerte Bunyós Pityut:-)

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:52:46

@etikette: Honnan tudjam? Kérdezd meg a csatitól. :)

Dirty Lyle 2016.05.25. 19:53:17

Én nem ismertem volna meg.

Gia 2016.05.25. 19:53:52

@Perspektíva: A műsor végén majd az előzetesből (remélhetőleg) kiderül.

2016.05.25. 19:54:23

@etikette: jó kérdés. de ha ebből indulunk ki, vv győztest sem feltétlenül riszájkingoltak később képernyőre (vv attila, vagy vv robin pl)

Cimili 2016.05.25. 19:54:38

Már megen a pia. A nélkül nem is tudják jól érezni magukat?

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:55:44

@Cimili: Ezek szerint. Azért a jó házi pálinka, na az jó. :D

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:55:51

Atinak ugy kellett a Pityu mint pup a hátára

Cimili 2016.05.25. 19:56:11

Mit mondtam? Leoltotta. :DDDDDDD

etikette 2016.05.25. 19:56:37

hoppá Attila meg a szellemi micsodája? nem értettem jól...szintje?!

diómió 2016.05.25. 19:56:41

Druszád és a szellemi szint:-) Atti végtelen intellektusa...

Cimili 2016.05.25. 19:56:43

@ALOKSAKTWO: Le nem menne a torkomon.

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:56:46

Attilának a szellemi érték a fontos? Hogy tudjon beszélgetni a nővel? Ha ha ha. Ekkora kamut. XDD

Dirty Lyle 2016.05.25. 19:56:53

Attilának egy kis lépés lehetne a gyereke iránti felelősségvállalás felé, ha letenné a cigit. Mert így esetleg elpusztul ráktól, a gyerek meg apa nélkül nő fel

Perspektíva 2016.05.25. 19:57:33

@Cimili: Miért kellett leoltani? Most mi nem tetszett neki?

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 19:57:37

@Cimili: Szomorúan hallom. De majd megiszom akkor a te részed is. ;) :D

diómió 2016.05.25. 19:58:18

@Perspektíva: Azt nem mondtam! De meglepett, hogy ismeri.

Chuck Νorris 2016.05.25. 19:58:26

@Cimili: ha mi lennénk benn, nem lenne itt kecmec, ugy berugnánk minden este mint atom. aztán pöndörgetném hajnalig a szempilládat mert azt szereted

Cimili 2016.05.25. 19:59:07

@ALOKSAKTWO: Bezzeg egy jó kis milka, az lecsúszna. :D

Cimili 2016.05.25. 19:59:51

@Perspektíva: Ahogy a nőkkel beszél, a stílusát kifogásolta.

Chuck Νorris 2016.05.25. 20:00:08

aranyos öreg bácsi gergő papája

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 20:00:44

@Cimili: Most hogy mondod, akkor le is csúsztatom amit itthon van. ;) :PP

Cimili 2016.05.25. 20:00:51

@Chuck Νorris: :DDDDDDDDDDDDDDDDD A körmömet is kifestenéd?:)

Chuck Νorris 2016.05.25. 20:01:09

igazi zsiványnak tünik az öreg, remélem lesz annyi ideje hogy szintit elcsábitsa

Hortenzia Schneider 2016.05.25. 20:01:09

Attila IQ nuku, ha egy 38 éves férfinek, el kell magyarázni, hogy illedelmesen beszéljen a nőkkel, akkor előttem az ilyen nem férfi:

etikette 2016.05.25. 20:01:16

@Chuck Νorris: nagyon aranyos :) remélem a faszfej nem kezdi ki a bácsit...

kaqxar007 2016.05.25. 20:01:26

@Dirty Lyle: bakker te nem szereted a gyerekeket, jobban ja,r ha elpusztul, mint ha elhagyja....

errol jut eszembe, mi a kulonbseg az ozvegyaszony es a kamionos feleseg kozott ?
- az ozvegyaszony biztosan tudja, hol fexik a ferje ;o))

Cimili 2016.05.25. 20:01:35

@ALOKSAKTWO: De csak az én egészségemre eheted meg! :)

2016.05.25. 20:01:47

új taktikám van! abból kiindulva, h eddig akinek szurkoltam, az mind elbukott, így a "kontraproduktivitás" (XD) jegyében innentől atesznak szurkcsizok, és akkor hátha nem nyer XDXDXD

etikette 2016.05.25. 20:02:55

és nem mutatták a Gergőnek szánt sztárt :S

diómió 2016.05.25. 20:03:23

Azért Gergő tömören összefoglalta a tudnivalókat Attisról:-)

Perspektíva 2016.05.25. 20:03:35

A holnapi másik vendég nem derült ki?

Gia 2016.05.25. 20:03:52

@etikette: Békaphattya a rötöel...

Cimili 2016.05.25. 20:04:02

@Chuck Νorris: Ha nem látnám ott elől a neved, akkor is tudnám, h ezt te írtad. :DDDDDD

Chuck Νorris 2016.05.25. 20:04:43

@Cimili: Azt majd Aloksakra hagyom, napközbenre

Cimili 2016.05.25. 20:05:14

Na további jó miegymást, mennem köll! :)

Dirty Lyle 2016.05.25. 20:09:08

@kaqxar007: nem szeretem? Hm.
Esetleg maradhatna egészséges, otthon.

Cuddy 2016.05.25. 20:11:40

Én örülnék a Szinti, Gergő, Gaben döntőnek. Közülük nekem már teljesen mindegy ki nyeri. De mindig eszembe jut az utolsó párbaj és ott Zé nagyon drukkolt Attilának. Tuti, hogy a döntőig elrugdalják. Egyébként vihettek volna a farméletbe egy kis megújuló energiát vagy hajthattak volna kerékpárt áramtermelés miatt. Én több állatos részt mutattam volna a szerkesztők helyébe. Sok mindenből még tanulni is lehet de sajnos nem ezen volt a hangsúly. Kicsit az arányokon változtathattak volna.

Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.05.25. 20:12:13

Mondjuk a maiban a legizgalmasabb pillanat az volt, amikor a tyúk szart a kerítés tetejéről.

etikette 2016.05.25. 20:14:53

@Cuddy: na ugyehogy? én is azt néztem hogy mennyire hájpolja a Fürdős Zolcsi az Attilát a párbajon. Épphogy csak nem segített neki kukoricát morzsolni. Undorító volt...

D.Leery 2016.05.25. 20:17:48

@etikette: nem kötekedésből, de klasszikusokat csak pontosan: a boldogság narancssárga madarát eregette Alekosz :)

Cuddy 2016.05.25. 20:18:23

@etikette: simán! Jajj már csak egy kevés kell Attila, most már tényleg mindjárt elég lesz .. stb. Folyamatosan ott sertepertélt a lökött körül. Majdnem hangosan drukkolt :(

etikette 2016.05.25. 20:19:17

@D.Leery: nemár nem kék volt? :D:D

etikette 2016.05.25. 20:21:32

@Cuddy: hát igen...kíváncsi lennék hogy magától csinálta vagy odasúgták neki hogy tolja a pszichót...

Berborosz 2016.05.25. 20:23:38

@D.Leery: Nem tudom, mit eregetett, de a boldogság madara kék...

2016.05.25. 20:26:43

@etikette: megbabonázta őt is a szeme.

@Berber Oroszlán: alekoszról van szó, nála nem.

etikette 2016.05.25. 20:27:44

@Biriksz_Krokiksz!: ja rákerestem tényleg narancssárga madár volt :D

2016.05.25. 20:39:11

@Biriksz_Krokiksz!: na, akkor kezdem. kókadt bágyadtan: hajrá atesz.
hervadt ikszdé

(basszus ez ellen még a netem is tiltakozik, folyton ledobál magáról -> semmi taktikai érzék nem szorult belé)

Berborosz 2016.05.25. 20:48:13

@Biriksz_Krokiksz!: Ja igen, Alekosz, az más világ.

Gia 2016.05.25. 20:49:23

@Biriksz_Krokiksz!: Jó tattika,hátha begyön.

Őzláb Gida 2016.05.25. 20:52:34

"megkérem csinos asszisztensemet" - Gábor és Gergő tök vicces méhészek voltak.

2016.05.25. 20:54:38

@Gia: jó hát, de elpofáztam, így már nem számít taktikának, sztem emiatt is szopat a netem, mert az tudja bakker XD
-----------
mai rész hv-ját kivi vagyok ki írja, de már előre sajnálom, h ebből mit tud összegereblyézni. bki is lesz az, és bmit is hoz össze belőle, sztem nem kéne ekézni érte. XD

2016.05.25. 20:55:29

@Őzláb Gida: :)))))))))))))))))) epizód poénja vót.

Őzláb Gida 2016.05.25. 20:56:40

@Gia: Mikor Gergő és Gábor indultak a méhekhez, felöltöztek, Attila még nem volt beöltözve, Gergő kommentálta így az eseményeket Gáborra utalva. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.05.26. 09:22:35

Bele pillantottam ebbe az adásba, és felmerült bennem Aurélió nem csak a lányokat szereti, majdnem rókáztam.
süti beállítások módosítása