Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 20. hét

2016. május 23. 12:00 - lulu1.0

Böbéék megúszzák Bogdányinét. Bogdányiné valószínűsíthetően beleszeret majd Karibába. Amennyiben Karibá kinyomozza, hogy Bogdányiné lakástüzét egy piromán szomszéd okozta, ez már nem is valószínűsíthető lesz, hanem biztos. Ottó változatlanul odavan Elvira távolléte miatt, Elvira, tőle nem várt módon, egyáltalán nincs oda a kettejük között tátongó mind térbeli, mind időbeli űrtől. Nemes doki Szilárd agyturkász húgába, Szabinába készül beleesni, ami bizony sűrű, sötét verem és csalódás halmaz lesz (ismét).

20_het_1_bekezdes.jpg

Bogdányiné betegtársaitól jobbnál jobb ötleteket kapott, milyen tüneteket kéne produkálnia, hogy még nagyon-nagyon sokáig élvezhesse a kórházi vendéglátás előnyeit, azonban Konrád doki nem adja olyan könnyen az ingyen szállást. A férfi minimum ötször írta meg a zárójelentést, de Bogdányiné nem távozott, inkább addig-addig hozta a tüneteket, amíg tényleg a lábujjától a feje búbjáig át nem vizsgálták. Persze mindenki átlátta, hogy a hipochonderség főként annak szól, hogy nincs hova mennie ennek az asszonynak és egészen derekasan végigasszisztálták. Aztán Karibá csak odaült Bogdányiné ágya mellé és csak elmesélte Neki, hogy be kéne ezt fejezni, mert teljesen nyilvánvaló, honnan fúj a szél.

20_het_2_bekezdes.jpg

Eme nagy ívű beszélgetés eredménye képen Bogdányiné  megvilágosodott, abba hagyta mások terrorizálását, és varázsütésre áldott jó teremtéssé vált. Olyanná, aki tudja mi az illem, olyanná, aki képes bevallani, hogy bizony túllőtt a célon nem egyszer, nem kétszer. Most, hogy nagy nehezen bevette a kanalast és lenyelte, hogy a biztosító nem fizet, mert állítólag Ő volt az, aki nem fújt el valami kósza gyertyát, majd jövő héten jön Karibá, lát és győz. Olyan információ birtokába jutott a kisöreg, hogy innentől Bogdányiné hálája fogja majd üldözni, meggátolhatatlanul.

20_het_3_bekezdes.jpg

Ottó az ital segedelmével igyekszik átvészelni a magánéletében beállt katasztrófa időszakot. Az öngyilkosság gondolatával is bőszen foglalkozik. Mondjuk egy egészen érdekes válfaját választotta ki elsőnek. Késsel böködő, pénztárcát ás mobilt követelő fiatalok elég ugrált hót részegen éjnek évadján. Még jó, hogy hű barátja Jenő most is ott volt mellette és megmentette Ottót önnönmagától. Elvirát nem különösebben hatotta meg, hogy léha férje milyen vakmerővé vált, ahogy a megkezdett olasz nyelvtanfolyam hírére is csak annyival reagált, hogy ez még mindig jobb mintha piálnál. Összességében Elvirát most valószínűleg semmi sem képes meghatni, hiszen karakánra sértődte magát. Meg is mondja Ottónak, hogy ha van rá mód, majd fél év múlva beszéljenek újfent, addig nem kéne ezt erőltetni. C’est la vie!

20_het_4_bekezdes.jpg

Szabina és Nemes doki bimbózó szerelme robbanásszerűen fog kigömbölyödni a következő héten. Miután a lány megtudja, Viktor oly mértékben spúr, hogy nem csak másoktól, saját magától is megvon minden földi jót, csak hogy anyagi javai zavartalanul gyarapodhassanak, valahogy meghozza az áttörést. A nő nem gondolkodik rosszul, hiszen ha valaki gyűjt, meg vigyáz arra, amilye van, evidencia, hogy attól lesz mit kicsalni. Szóval Nemes doki az újabb áldozat. Szabina eredetileg ismét a szüleit szerette volna megcsapolni, de az egészen gyorsan kiderült, esélytelen. Van ám ennek a kedves lánynak egy titkos segítője is, minden bizonnyal férfi, ám az Ő kiléte egyelőre még titok. 

Címkék: jóban rosszban
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása