Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x06 - A termékelhelyezéses gagyi kimaxolása

2016. május 21. 13:00 - sixx

screen_shot_2016-05-21_at_09_48_59.png

Nu, Vali. A svejci importara, aki kis akcentussal beszéli a madzsart, és akinek ún. New Wawe-esküvője lesz vagy miafasz. A pasival két éve vannak együtt, Vera a volt feleséget ismerte meg először, az mutatott neki egy képet az exférjről, mire Vera, ezt hallgasd meg, így reagált:

A képet látva eldöntöttem, hogy ő lesz életem szerelme.

Talkin’ about felületesség, ugye.

Aszongya, hogy a szemét látva majd megfulladt. A faszi szimpatikus, és röhög az egészen. Az esküvés Veresegyházán, hetven fő előtt, 2,5 millerből kerül tető alá. Jönnek az arabarik, Klárika valamiért lovasparkra számított, vagy sportos esküvőre, mert a férj sportoló, ehelyett vörös szőnyegen megy a bevonulás az újhullámos lagzira, amin csak Klárika megy végig, mert ő ehhez hozzá van szokva. A helyszín dekorja visszafogott és ízléses, a főasztal keresztben, ahhoz három hosszú asztal hozzápasszítva. Marianna elájul, mert egy felespohárba belegravírozták a nevét, ha van isten, mindenki poharában ez van, de persze nem. Közben P!nk szól a Try című nótával, helyes.

Na, gyönnek a házasulók egy fehér sportkocsival, röfög a V8-as motor, mint hatvan disznó, egyszerre, Mariann el is esik a látványtól, ahogy kell. Verán ruha van, esküvői, ennél többet nem tudok mondani róla, szerintem szarul áll neki. Ha Timi nem említi, hogy Vali menyasszonyi csokra kistáskának van elkészítve, sose veszem észre, így viszont pacsi az ötletért. Bevonulás, ivás, intelligensnek álcázott, ostoba komentár.

Valéria rendkívül érdekes csaj, egy új stílust ismertem meg személyében. (Mariann)

Ki írja ezeket??? Mindegy. A nyitótánc elég rövid, mert (sokk, horror) most lesz az esküvés! A lagzi színhelyén! Jesszusom, mondja Klárika, és alig kap levegőt. Fogadalmak, aztán igen? Igen. Zabáljunk. JOL VAN ITTEN A NEW WAVE ESKÜVÉS? Nem lehet csak úgy bedobni valamit a nézőnek, aztán azt remélni, hogy elfelejti, követelem a Talking Heads-et. Mariannt annyira meghatotta a fogadalomtétel, hogy bőg, szét fog folyni a smink, halló. Senki nem érti, miért zokog Mariann, gondolom soha nem derül ki, mi a fasz történt, tán elvált egy héten belül? Kaja, svédasztalos formában, padlizsánkrém, satöbbi. Hagymás, mondja Klárika, aki nem mérlegel, hanem zabál, ha éhes. Mariann aggódott a svédasztal miatt, mármint a levescipelés végett, de megússza, mert a levest szervírozzák. Ennek Klárika így örült:

klárika.gif

Mindenki lefossa a bokáját a kajától, leves kiváló, előétel nagyszerű, főétel állati jó. Sokféle kaja van, Klárika megtömi a tányérját, mint ingyenélő újságíró a sajtótájékoztatón, és kicsit szégyelli is magát. Timi két kilót hízott a lagzi alatt. Tánc, közben a násznép énekel Valinak, a hangulat fasza. A torta nekem kicsinek tűnik, de jól néz ki, már ha az ember szereti az krémmel vastagon bevont cuccokat. Ah, kettő van, a második jobban náz ki, gyümöccsel a tetején. Klárika úgy tapsol, mint azok a felhúzhatós majomfigurák a bazárban. Na, megint indul a zabálás, minkét tortából megtömik magukat, Timi, akinek a gonosz sminkes permanensen csodálkozó szemöldököt rajzolt, a negyedik kilót veszi magára. A végén azért lemozogják, és jöhet a pontozás. A kaja 10 pont, a hangulat 19 pont, a helyszín 8 pont. Ezzel már lehet nyerni.

Jön a Korda-lagzi, ami nm is lagzi hanem egy fogadalom-megújítás, vagy mi, azaz csalás, de hagyjuk, ez a műsor már rég nem az az ártatlan fajta, mint az első két évadban volt. A termékelhelyezéseket megszámolni is tereh, béna az egész. Gyuri bátyám azt mondja hótt komolyan a házasságról, hogy ez egy szövetség, amit nem lehet elárulni, közben a háttérben a szponzorsminkes embert farag Klárikából. És persze úgy ülnek, hogy a hely neve látszódjon, de mi ne írjuk le, és nem is mutatjuk, mert faszom, nekem nem fizettek. Sminkelés közben a setlisten vitatkoznak, mert ugye ez egy olyan esküvő lesz, ahol fel is lépnek, kész csoda lenne, ha nem árulnának jegyeket rá. Tánc nemigen lesz, mert Gyuri bátyám idétlen. Kínos jelenet jön a ruhaválogatásról, mintha súgógépről olvasnák a szöveget.

Egy jó melltartó 40 000-ről indul. Ezért nem hordok. (Klárika)

screen_shot_2016-05-21_at_10_43_21.png

Jézusom. Az esküvő ún, fenséges lesz, komolyan, aki ezt kategóriának tartja, az kapja b a faszom, az meg pláne, aki a hely nevét is beleírta a kategóriába, undorító ez a szponzorkiszolgálás, és a műsort, ami az első két évadba aranyos volt és szerethető, leviszi arra a szintre, ahol a TV2 full terméktámogatott műsorai vannak, a nagyáruházban főző szakácsokkal együtt. 50 fős esküvés lesz, 2 millióba kerül, amiből Klárikáék egy fillért nem fizettek ki szerintem, és mivel kötve hiszem, hogy a veresegyházi buliból a szponzorok akár csak 43 forintot is álltak volna, ez így nem fair.

screen_shot_2016-05-21_at_10_49_02.png

Egy veterán autó jön a fehér zakós, csatos cipős Gyuri bácsiért, aki mellett Harsányi Levente áll tök véletlenül, így indul a buli. Vera aszongya a kamerába valami középkori pincehelyiségben, hogy nagyon tartott a bulitól, mert tömeget várt, és azt nem állja. Klárikát külön autó hozza, csipkés felsőben van, és basszameg, amióta azt állította, hogy nincs rajta melltartó, csak azt nézem, hegy igaz-e, nem tudom miért. Harsányi közben Korda faszát szopja, na csak képletesen, de hogy nem beszélek a levgőbe, megmutatom a szegmenst, tessék:

Broáf. Timi, akin még mindig az a csodálkozós szemöldök van, mint múltkor, aszongya, hogy elegáns esküvőt várt, de hát ez az alap. A násznép GyuriGyuriGyuri skandálással fogadja a vőlegényt, Schmuck Adort és a Bódi-családot látom elsőre, tiszta izgalomba lesznek az arabarik, ha meglátják a celebeket. Klárika is megjön a másik autóval, annyira mű az egész, hogy elmondani nem tudom, skandálás, ölelgetés, Bódiné sikoltozik, hogy éjjen! Az megvan. hogy Gyuri bátyám ravaszul felfelé kunkorodó szemöldöke alá még rajzoltak egy másikat a geci sminkesek? Mutatom, tessék:

screen_shot_2016-05-21_at_11_03_58.png

Na, odabent a saját slágereikre vonulnak be, ha jól hallom, ott áll egy nő, és azt kérdezi, hogy megerősíti-e a házasságát. Igen. Mi van, ha nemet mond? Jogilag semmi, nem? Akkor meg mi értelme ennek? A szürrealitás torának megülése még csak most kezdődik, felcsendül egy Balázs Klári-dal, amire Klárika a kvázi oltár előtt playbackel Gyuri bátyámnak, miközben Harsányi Levente a háttérben álldogál üdvözült mosollyal az arcán. Valéria szarrá hatódik, és még csak most jön a lényeg, Gyuri bátyám is playbackel! Én is sírok. Zabáljunk.

screen_shot_2016-05-21_at_11_10_50.png

Vali a helyszínre belépve sokkot kap, mert annyira elegáns. Tényleg az, különösen a falon ízlésesen elhelyezett lapostévék, aminek valami balettelőadás megy. Az arany-fehér kombináció az elegancia no plus ultrája Timinek, ezen miért nem csodálkozom? Harsányi mond egy beszédet, nem vicces, csak Timi röhög rajta. Na, kaja. Libamájjal nyitnak, ezüst étkészlet, puccos tányér, bódiguszti. Vera szerint a máj nem volt elég sós, de a leves finom volt, csak a tészta, az hiányzott belőle Mariannak. A főétel rák, hal, kagyló, volt, Timi és Mariann menten kijelenti, hogy ők nem esznek ilyet, ez Mariann cápás esküvőjét ismerve elég érthetetlen. A második főétel borjúkaraj, jól néz ki egyébként. Megérkezik Gyuribá is az arabari-asztalhoz, leül, beszélgetnek, Gyuribá katonatörténetekkel szórakoztatja a csajokat, Klárika meg ellopja a sót, amikor befejezi a sztorikat. A desszerttől Mariann beleélvez a bugyijába, Vera meg az endorfintól boldog lesz.

A nyitótánc egy vicc, alig mozognak már ugye, de abszolválják. Utána éneklés jön, és buli, Timi is jól érzi magát, pedig ő feszélyezve szokott lenni. Gyuri bácsiról régi, szőrös hátú felvételek kerülnek elő, ezeket levetítik, de legalább nem éhgyomorra, ez rendes dolog. Vali nem hitte volna, hogy Gyuribá ennyire szőrős volt. Jön a torta, nagy, emeletes, csokis, isteni. Ez nem esküvő volt, csak egy fasza buli, ennyi. Pontozás: hangulat 18, kaja 9, ruha 7. Na, és ki nyerte az egészet? Vali, 142 ponttal a 150-ből. Klárika 135 ponttal második, Timi 104, Mariann 94 ponttal fejezték be. Jövő héten első blikkre nem látok celebet, ez is valami.

Címkék: négy esküvő
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.05.21. 15:04:32

Kár ezért a műsorért..

Gia 2016.05.21. 15:48:35

Én látni véltem a kövi műsorban cölöpöt,méghozzá a Larion Zoé (felvett) nevű modellt,aki a Müller Attila párja.Vagyis most már a felesége is,ezek szerint.

fáncsi28 2016.05.21. 16:18:38

Azért a Marianna nevű némbernek valaki elmagyarázhatta volna, hogy esküvőre milyen ruhában illik menni. Sem stílusban, sem méretben nem passzolt nála semmi.
A bazári tapsolós majom hasonlatnál sírva röhögtem.
Harsányi Levente gondosan ügyelt rá, hogy mindig benne legyen a képben. Mondanám, hogy talán még wc-re is elkísérte Gyuri bácsit, de ott nincsenek kamerák, így őt se látja senki. Akkor meg semmi értelme.

p.o.p 2016.05.23. 10:13:13

Gyuribá tetovált (vagy rajzolt) szemöldökétől majdnem hánytam...meg Harsányitól is...
süti beállítások módosítása