Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x53 - Egy malaccal kevesebb (18+)

2016. május 21. 11:40 - Dzsudibí

Zé szerint érdekesen alakul a Farm összetétele - egyre kevesebb az ember és egyre több az állat, ez olyan magas labda, amit igazán nincs is kedvem lecsapni, de ha lecsapnám, mindenképp szerepelne benne vadember félszerzet Attila, Dani és Heni. 

1_7.png

Felvezetésként a reggeli napfényben sütkérező állatokat láthatjuk (az igazikat), balfasz emós alpaka, foltos boci, meg az ekkor még teljes létszámot felvonultató kismalacok. A zamatos reggeli harmat még nem száradt fel a kövér fűszálakról, Attis azonban már az állatok körül sertepertél, amikor az egyik láma - akit ezúton is jelölnék Nobel-békedíjra illetve a játék abszolút győztesének is őt kiáltanám ki - mindannyiunk nevében szól, és egy fél liter porlasztott csulát szór Attis elmebeteg szemei közé. Karma is a bitch, nem kellett volna annyit köpködni, ugye Attikám. 

2_7.png

3_7.png

Mindenki várja már, hogy elkészüljenek a kolbászok, Attis odáig van meg vissza, hogy milyen jó lesz megkóstolni azt a kolbászt, amit ők készítettek, drága Gábor pedig még soha ennyit, ilyen terjedelemben nem beszélt, egybefüggő kerek mondatokban, mint most, amikor a füstölt kolbászról kell regélni a riportólban. Szinti bemutatja a szakszerű lámaterelés mikéntjét - ne oda menj, hanem ODA - üvölt teli torokból, a láma meg bocsánatkérően pislog, mert ő eddig nem tudta, hogy ODA kell mennie, csak azért nem ment. Bribi szerint azért kellett elkülöníteni Lorenzót, a köpködő lámát, mert kezelhetetlen, és megérezve ideiglenes gazdái bizonytalanságát nagy az esélye annak, hogy egyszer csak az életükre tör és felfalja őket. A láma növényevő, kedves Bribi, csak úgy mondom csendben. Végül Attis, a lámasuttogó lép a tettek mezejére, majd ő megmutatja, hogy hogyan kell ezeket a bonyolult és igen vérszomjas fenevadakat terelni, de Lorenzo baszik együttműködni, kicsit oldalbasonja Attist, és kap még egy kicsit  a nyakába a reggeli köpet mellé.

4_7.png

Jön a dráma is, a parasztok megmosdatnák a gyesznyót, meg a kicsiket, de két kismalac úgy dönt, hogy kicsit körbenéz a farmon. Az egyiket hamar elkapják, de a másik bebújik a terasz alá, és persze az istennek nem akar kijönni onnan. Végül a farmerek feladják, Gaben szerint egy óra múlva úgyis ott fog dekkolni az ól előtt (Gergő: miért, ott beszéltetek meg találkát?), így otthagyják. Persze Kongó azonnal rámozdul, ahogy Babe kimerészkedik, egy malaccal kevesebb. Gaben közli a hírt Gergővel, miszerint a kutyája kinyírta a kis csüngőhasút, mire Gergő felteszi az egyetlen, ilyen helyzetben indokolt és jogos kérdést: - Most? Nem bazdmeg, tegnapelőtt, csak időcsapdába került.

5_7.png

Büntetésül Kongót ledominálja, vagyis seggét az égnek meresztve jól torkonmorogja az állatot, én kurvára nem értek a kutyákhoz, de ezek után nem is bánom, ennél bizarrabb és röhejesebb dolgot még tán sose láttam, Gergő távozása után Kongó is csak értetlen balfasz fejjel néz utána, hogy ez meg mi a fasz volt pajtikám. A malacnak természetesen a keresztény hagyományokhoz hűen rendes temetés dukál, Gaben még keresztet is gyárt.

6_7.png

14_1.png

Gábor ötlete, hogy a parasztok gyűljenek körbe, és mindenki kérjen elnézést a többiektől, ha esetleg úgy gondolja, van miért. Ő kezdi a sort, elnézést kér a többiektől, ha esetleg megbántott valakit, nem hiszem, hogy valaha életében előfordult volna ilyesmi, a kamera közben Bribit mutatja, aki eltorzult fejjel sorolja magában, hogy mennyi mindenért is kéne elnézést kérnie, kezdve azzal, hogy megszületett. Attila megragadja a lehetőséget, persze nem arra, hogy elnézést kérjen, hanem hogy mindenkit megint elküldjön a picsába, főleg Szintit, a változatosság kedvéért. A vita pillanatok alatt üvöltözésbe csap át, Gábor próbálna békíteni, nagyjából olyan eredményességgel, mintha egyetlen kézi poroltóval mennénk neki egy erdőtűznek. 

8_7.png

Attila előveszi megint az örökzöld daddy issue témát, cserébe Szinti Attila lányával vág vissza, amiből asztalborogatás, sakálüvöltés, székbaszkodás és majdnem verekedés lesz, drága Gábor megint az egyetlen virágzó oázis az alpári gyökérség végtelen sivatagában, aki elküldi a picsába mindkettőt, hogy hogy viselkedhetnek így. 

Játék a védettségért, ezúttal egy fiú és egy lány is védett lesz, így külön is küzdenek. Egymást kell eltolni egy sín mentén, fiúknál körverseny, mivel hárman vannak. Gergő és Attis kezd, Gábornak kell Bribire szólnia, hogy ne felejtsen már el a SZERELMÉNEK drukkolni, Gergő nyer, jönnek a csirkék, Szinti nyer, Gábor vs Atti párbajban Gábor akkora lendülettel tolja ki Attist, hogy az majdnem a kerítésig repül, csajok megint, Bribi feladja, így Szintetizátor nyeri a védettséget a csajok közül, a fiúk közül pedig Gergő, akinek valószínűleg szupermen erőt adott, amikor meghallotta a Gábornak szurkoló Attis hangját.   Gábor el van keseredve, hogy sosem nyert még védettségi játékot, Attis szerint Gergőnek fel kellett volna áldoznia magát, ha már a nője sem nyert védettséget. Mert ugye SZERELMESEK. Kövi részben kiválasztás, kihívás és párbaj is lesz, meg persze Gergő és Attila kakaskodnak egymással.

9_7.png

10_5.png

13_2.png

12_4.png

R.I.P. Babe. 

Címkék: 18+ a farm
406 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.21. 11:47:08

Itt ragadnám meg a véleménynyilvánítás lehetőségét, de lehet, h inkább OTT.

Szóval, az Rtl nagyon nagy butaságot csinált, h nem rakták ki kongó szűrét. A kutya kinyírt egy haszonállatot, ergo minimum mennie kellett volna, h ne mondjak durvábbat. A másik, h Gergőt is lehetett volna gyengíteni.

Chuck Νorris 2016.05.21. 12:02:16

szép a fogad Szintetizátor! :D
Elözetesem alapján az alábbi fog történni jövö hét végéig.
Attila kihivja Gábort most és ki is ejti, majd jövö hét elején egy igazi szerelmi dráma közepette Brigi kiejti leendő gyermekei apját, igy a döntöbe jut Szintike, Brigike, meg Atika. és mehet a azsvazás ezerrel :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 12:03:52

@Chuck Νorris: Ebben az esetben nálam Attila a nyerő!

2016.05.21. 12:05:15

nemelső.

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: mai napig nem értem, h kongó egyáltalán miért mehetett be a gazdájával, nem sziámi ikrek, akármilyen erősen kötődnek is egymáshoz gerivel. ettől függetlenül marhára bírom, maradjon csak! kismalacka sajni fogyóeszköz, táplálék, akármilyen cukorpofi.

hajrá gaben, hajrá geri.

dzsudibinek meg posztért félretettem egy kis lecsót. (mondjuk csípős, az nemtom számít-e nála)

2016.05.21. 12:07:58

szintit én kezdem bírni. (és nem kérek elnézést emiatt)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 12:08:56

@Chuck Νorris: Nem azt mondta zé, hogy aki tegnap az erőpróbán védettéget kapott az már a fináléban van? vagyis Szinti és Gergő.Brigi Gaben És atti vivódhat a harmadik helyért szerintem

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.21. 12:09:55

@Biriksz_Krokiksz!: nem értek egyet.

Haszonállat vidéken a kutya. Ha egy állatot bánt, neki annyi. Én lazán buntettem volna Gergőt. Aztán talán még védettség sem lett volna volna.

A kutya ösztönös volt, bár, jegyzem meg, h a fajtája védi az embert, nem támadó típus.

Kongó akármilyen cuki, menjen csak haza.

Chuck Νorris 2016.05.21. 12:15:06

@Hortenzia Schneider: nem, aki védettságet kapott az a jövö hetet is a farmon töltheti. 3as döntö lesz a végén

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 12:17:11

Dzsudibí ez a poszt egész jóra sikeredett, különösen, ha a Farm reality végső kifulladását is figyelembe veszem.

Chuck Νorris 2016.05.21. 12:17:58

én csak a két kis dagi malacot sajnálom mikor Attila kiesik, szemlátomást az anyjuknak gondolják. szegénykéknek rossz lesz mikor elszakadnak töle majd

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 12:19:57

@Hortenzia Schneider: Ezt szerintem rosszul mondta Z, bár az rtl-től a gumiszabályok vonatkozásában minden kitellik.

penna 2016.05.21. 12:23:11

@Biriksz_Krokiksz!: pár napja már én is. :) és a tegnapi adás után jöttem rá az okára.
1. kitartó, kemény kis csaj, nem ijed meg a kihívásoktól, nagyon tud összpontosítani, és nagy benne a győzni akarás. és tudás. 2. a durva cirkuszolásai főleg a gyökér provokálásainak eredménye. ez a kiscsaj ugyanúgy nem kapott normális nevelést, mint a gyökér, de benne nem érzem a rosszindulatot, hogy alattomosan alátenne a másiknak, és azt élvezné, hogy megbánthatja. tegnap utalt arra, hogy próbálja nem felhúzni magát (érezheti ő, hogy ez nem oké, amikor így viselkedik), de nem tud magán uralkodni. ezt még gyakorolnia kéne. és ő még fogékony lenne egy normálisabb közegben a normális viselkedésre. ezzel persze nem akarom felmenteni, mert nem gyerek ő már. de nagyon látszik rajta, hogy olyan családi és egyéb közegben élt világéletében, ahol ordibálással és pocskondiálással reagálnak az emberek, ha valami bajuk van a másikkal.

2016.05.21. 12:23:37

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: kongó nem így lett szocializálva, nem sorolnám épp ezért be a haszonállat kategóriába. a műsor első felét háttérzajként absztraháltam, mert máshol volt az aurám, de mintha gergő mondott is volna olyasmit, h elejétől kezdve folyamatosan szoktatta a kutyát a állatokhoz (csirkék pl), és sajnálja h a legutóbb érkezett kismalackák kimaradtak valahogy.

2016.05.21. 12:26:52

@penna: ahogy összefoglaltad, pont így, és pont emiatt nézem őt már én is más szűrővel.

loholka 2016.05.21. 12:43:46

ripost.hu/cikk-hibaztak-az-rtl-klub-pszichologusai
Az egész műsorban a legjobb az volt mikor az Okoskodó Attilára rátámadt a köpködő gép.
A védettségi verseny sosem igazán igazságos, mert itt az én meglátásom szerint a magasság és a némiképp pihentebbség /jó hülye szó/ a Gergő malmára hajtotta kicsinység a sikert. Lévvén magasabb jobban tudott támaszkodni és egész testtel tudott tolni a Gáborral szemben. Azért ez nem mindegy . Talán egy picit több ideje is volt szusszanni. Na mindegy az ocsmány szájú Attila kettő /Cinti / azért rendesen összetudja kapni magát erőileg, nagyon örültem, hogy a RibBrigit kinyomta. A mai párbajon nem tudom Attila kit ejt ki , de ha szerencséje van akkor a RibBRigit, akinél azt láttam, hogy miután a fütyi kiszállt mellőle / mert azt gondolom kiszállt vagy azért mert tényleg megorrolt rá vagy azért mert eddig tartott a rendezői szerelmi utasítás, /kissé magába zúgott. Talán rájött, hogy neki itt nem lesz babér .Továbbra is remélem, hogy az egyszerű Gabesz benne lesz a végső háromban, és miután még lesz párbaj a Cinti kiejti a pszichopatát . Akkor lesz nagy káröröm. /nálam persze/

,, 2016.05.21. 12:44:05

én sem bánnám ha szinti győzne. nekem nagyon improvizált a kapaszkodós feladatban a teljesítménye, és azóta kiderült h nem csak a véletlen meg a körülmények műve volt.
csak a haját ne hordaná abban az ordenáré 2 copfban, de próbálok absztrahálni ettől.

loholka 2016.05.21. 12:48:31

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán kinyirt valakit is a kutya, mivel nekem a becsomagolt tetem nem formázott malackára. Ám ha mégis akkor sem a kutya a hibás pláne nem egy vadász kutya. A hülye kis malac mit rohangászott előtte ingerelve az ebet. :) nekem is van nagy testű kutyám ha elmegyünk egy macska mellett és a macska meg semozdul nem történik semmi, de ha megugrik akkor annyi mert egyből ugrik rá a kutya is. Kongó az egyik, sőt talán az egyetlenigazán értelmes lény a farmon. :) :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.21. 12:53:53

@Hortenzia Schneider: mert szép, helyes, cuki :D

Koolyra fordítva. Igazi, tökéletes trash szereplő. Kiváló szereplő.

@loholka: jó, hát ezt már ki sem akartam fejteni, h biztosan nem halt meg :D

@Biriksz_Krokiksz!: az oké, de az mi volt már, h ráfekszik? :D

Mirocska 2016.05.21. 13:06:58

A balhé közben Kongó milyen kis diszkréten oson fel az emeletre! :))

Chuck Νorris 2016.05.21. 13:25:50

Kongó helyében beperelném Gergőt önbiráskodás miatt.
látta valaki hogy Kongó volt a tettes? Én csak azt láttam hogy a szájában visz egy áldozatnak kinéző valamit arra a területre ahol a helyi nagyhatásu gyógyfüvek vannak. lehet hogy csak meg akarta menteni a szegény malacot akit esetleg sérülten találhatott!
tappancslenyomatot vettek a malac testéröl? orvosszakértői vizsgálat volt? semmi. Ráadásul a büntény helyszine sem volt biztositva,
Ugy vélem Tisztelt Biróság ügyfelemet olyan nem bizonyitott büntettel vádolták meg és ennek folyamodványaként tisztességes kutyamivoltában alázták meg, amit nem hagyhatunk szó nélkül!

2016.05.21. 13:26:44

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: kutyákhoz nem értek, lehet h működik ez a nevelési módszer, nem tudom.

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 13:29:09

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Ha ilyen szempontból nézzük és ha szerepről van szó, akkor jól hozza az arra illő jegyeket, tulajdonságokat., vagy mégis jó volt a csating, mert megtalálták a megfelelő embert hozzá.Én attól tartok, hogy ez nem egy bevállalt szerep nála, a szeme sokat elárul.Azért köszönöm a válaszod és tiszteletben tartom a véleményed.))

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.21. 13:30:38

@Biriksz_Krokiksz!: a nvelési módszer jó, de most mi volt? Kutya kinyír malac, eltelik x idő és utána fitogtatom az erőmet? V ez volt a büntetés, v mi?

2016.05.21. 13:43:21

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: megbeszélte vele. de szó volt már korábban már itt, h gyerekként kezeli kongót, sztem ez most megint látszódott.

Dirty Lyle 2016.05.21. 13:43:25

@Biriksz_Krokiksz!: ebben a heves vitában nekem is a kislány volt szimpatikusabb.

2016.05.21. 13:54:34

@Dirty Lyle: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten riposztokat adott. egyébként meg attilának nem kellene úgy beszélnie vele, már a korából adódóan is neki kellene érettebben viselkednie 'ezzel a kis csitrivel', ő már eleve apa, ugye, kéne tudnia kezelnie az ilyen helyzeteket és nem hangerővel... igazából nekem a védettségin (meg a korábbi párbaján) tetszett nagyon cinti, amiatt kedveltem meg.

Dirty Lyle 2016.05.21. 14:01:14

Attila ha párbajozni megy, érdemes lenne beszólni neki valamit a gyerekéről közvetlenül a viadal előtt. Olyan dekoncentrált lenne, hogy veszítene. :)

2016.05.21. 14:13:25

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): én bírom a frizőrjét, tegnap a vitázós részben a két kontyocskája pár színes biszbasszal külön tetszett is :)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 14:36:44

@Mirocska: Az én kutyám se szereti a hangos zörejeket, pl edényfedél,vagy porszívó,ugyan akkor a tv -ben, tegnap amikor látta Kongót premierbe kocogni odaugrott a tv elé.Az állatok hangjára mindig felkapja e fejét és nézi őket pl malac visítás stb.
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: A fiam vett egypár új papucsot udvarra való mászkálásra,Panka természetesen kivitte az udvarra,a fiam azon melegében megfenyegette vele ,hogy ez az enyém ,nem szabad!Azóta hozzá se ér, ott van ahol hagyta.

Berborosz 2016.05.21. 14:44:18

@penna: Végre valaki kimondta...

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 14:46:16

@Biriksz_Krokiksz!: Na te mondtad meg a tutit. Ő az idősebb, már Attika, és neki kellene tudni azt hogy nem így reagálunk. Neki kellene felnőttként viselkedni. A másik pedig, arra a felvetésre hogy Attiak megjátsza esetleg magát, francokat. Pontosan ilyen idegbeteg figura. Előre sajnálom a kisgyerekét, egy ilyen apa mellett felnőni nem lesz leányálom. Mert semmi kétségem, hogy imádni fogja, de ha bármi nem fog tetszeni neki, akkor vagy leordítja majd a gyerek fejét, vagy akár meg is veri. Azért mert őt is így nevelték, és számára ez a természetes. Ha valakinek meg ez a gyökér tetszik, bármilyen szempontból, nos inkább nem mondok semmit.

Cérnahuszár 2016.05.21. 14:50:10

@Dirty Lyle: nekem egyik se , egyformák ők ketten...
gabenek van igaza, nincs mire büszkének lenniük vastagon mindegyik benne volt tök mindegy ki és mit kezdett el, a másik is beszállt, mert ugyanolyan

Rémület 2016.05.21. 14:51:05

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: szerintem pont azért kérdezte Gábort, hogy mikor történt az eset, van-e értelme még a szidásnak. Gábor azt mondta, hogy most.

Cérnahuszár 2016.05.21. 14:52:25

@ALOKSAKTWO: ugyanmár, cinti hülyeségét is attila számlájára tenni
értem én h attila az ellenség, de cinti is felnőtt, neki is viselkedni kéne
kéne---

Berborosz 2016.05.21. 14:58:20

@Cérnahuszár: Csak sose Cinti kezdi, ha nem vetted volna észre.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 15:00:40

@Berber Oroszlán: Ennyi. @Cérnahuszár: Berbernek van igaza. Értem én hogy Attit kedveled, na de akkor is.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 15:01:18

@Cérnahuszár: ÉS vigyázz, mert egy ollóval ketté váglak. :D XD

Cérnahuszár 2016.05.21. 15:04:25

@Berber Oroszlán: nekem nem különb az se aki folytatja
zsák a foltját megtalálja ebben is, tudjátok...

Cérnahuszár 2016.05.21. 15:07:44

@ALOKSAKTWO: attilát sem mentettem fel
cinti ugyanolyan, csak csajban, ezt mondom

kezditek felmenteni cintit hogy biztos olyan helyen nevelkedett... mér tán attila is lehet hogy olyanon?
egy életkor után tök mindegy ki hol nevelkedett, maga dönti el hogy változtat-e saját magán és ahozzáállásán

Mara100 2016.05.21. 15:09:52

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Múlthéten is megöltek egy disznót az miért nem zavart senkit? Első héten meg legalább 4-5 tyúkot azért is kizártál volna mindenkit?

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 15:13:40

@Cérnahuszár: Nem hiszem hogy kezdenénk. Azt például a mai napig nem szeretem Cintiben, hogy lusta mint a dög. A másik dolog pedig ami nem tetszik benne, hogy olyan mint a tesóm, nem hajlandó alkalmazkodni senkihez. Inkább leáll vitázni bárkivel, de akkor sem. Ez nagy hibája. Viszont soha nem provokál magától bárkit is. Ha előjön belőle a kocsis, azért van mert valaki, és általában kedves Attilánk az, szóval ő fogja és elkezdi szidni mint a bokrot. Cinti meg erre rákontrázik. Ha észrevetted, Attisnak ez a taktikája. Provokálni az éppen kiválasztottat, hogy az esetleg tegyen valamit. Cinti esetében azt akarja elérni, amit nálad sikerült is, hogy ne tartsd semmire, mert nő létére hogy beszél. Közben sem Attila,sem te nem veszed észre, Attila hogy beszél, nem csak a nőkkel, mindenkivel. Mintha ő mindenki felett lenne ott a Farmon. Miért? Ki a franc ő? Mit tett ő le az asztalra? Gyereket csinált, akit aztán elhagyott? Erre olyan büszke? Na menjen a b...s p....a.

Mara100 2016.05.21. 15:19:18

@Cérnahuszár:
Szerintem meg Attila volt a hibás mert már hetekkel ezelőtt a riportban meg Cintia háta mögött az apjának osztogatott nevelési tanácsokat. Azért akármennyire szeretik is az Attilát az tény, hogy ő mondta, hogy elhagyta a lányát, tehát nem neveli, de ő osztogat másnak nevelési tanácsokat. Kész röhej.

Cimili 2016.05.21. 15:23:18

@Biriksz_Krokiksz!: Valóban, tegnap jól nézett ki. Ahogy észre vettem, már csak Attilával üt meg olyan hangnemet. Picit igazat is adok neki, én se tűrném el, azt amit Attis művel.

Dirty Lyle 2016.05.21. 15:31:09

C. szerintem belül valahol jóindulatú, A. pedig legbelül se.

Kongó 2016.05.21. 15:32:14

@loholka: Igazad van! Én sem láttam, hogy a kutyi ölte meg, mert el is homályosították a képet.
Azt mondanák erre, hogy azért mert ne lássa senki a vért, tuti.A disznóvágásnál is volt!Sajnálom a kismalacot, ha tényleg annyi lett neki, de akkor sem Kongó a hibás, inkább Attila, hogy kiengedte a kismalacok anyját és Gergő, hogy kiengedte kongót. na meg aki esetleg látta, ha így volt és kamerázta.Ennek ellenére Gergőnek szurkolok!

2016.05.21. 15:36:34

@Cérnahuszár: küzdeni mindketten nagyon tudnak, ez okés, és a játék szempontjából pozitívan értékelni csak ezt vagyok hajlandó elismerni mindenki részéről. és emellett van az , ami árnyalja az alanyok természetét, éspedig az, amikor nincs tét, csak önnön megnyilvánulása a természetüknek. attila az apja lehetne cintinek. akár még gyakorolhatna is/ tanulhatna is abból, h kéne/lehetne kezelni egy későkamasz nagypofájú kiscsajt. cintinek meg h fogadjon szót szépen és pl teszem azt mosogasson el, mert a szülők ezt kérték.
társas együttélés alapszabály nr1

2016.05.21. 15:38:42

@Mara100: és tegnap hogy????! "kimegy és majd az apja jól pofánveri"
beszarok.

Mara100 2016.05.21. 15:40:15

@Biriksz_Krokiksz!: De miért kellene tanulni egy másik játékostól, főleg Attilától. Attila nem a főnöke, nem a szülei ne dirigáljon neki csak azért mert idősebb. Cintiát szerintem ez bántja igazán, hogy nem kezelik egyenrangú játékosnak és Attila erre játszik rá.

Mara100 2016.05.21. 15:45:27

@Kongó: Kamerások sem hibások mert egy pillanat volt. Nagyszüleimnél a tyúkok mindig megakarták enni a kutya maradékát az meg nem hagyta, így kinyírta őket úgy, hogy ott álltak a nagyszülők és egy szót nem tudtak neki szólni. Pár alkalom után úgy megtanulta a kutya, hogyha nem a nyakuknak ugrik hanem csak a seggükbe harap akkor elfutnak nem megdöglenek. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy talán még Kongó sem gondolt bele, hogyha nyakánál megfogja megdöglik az állat.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 15:47:02

@Mara100: Félre értetted. Attilától isten ments hogy tanuljon. Attilának lehetne gyakorolni azt hogyan kell egy ilyen csajszit nevelni. Szerintem kedvenc krokink így értette ezt. :)

2016.05.21. 15:47:31

@Mara100: inkább karakterekről beszéltem, nem kifejezetten csak az itteni személyekről. abból indultam ki, h ha lenne szándékuk, akár még viselkedésbeli fejlődést is ki tudnának hozni magukból a játékosok. és akkor mondjuk nem nyígná tele mindenki blikketborsotfókusztfaszom, h azért vagyok ilyen mert az anyám mert az apám. hanem megpróbálna fejlődni, és nem mindent rákenni másra, amikor már olyan korban van, h maga dönthet arról, h kivé-mivé válik.

2016.05.21. 15:53:41

@ALOKSAKTWO: kedves vagy, de túlzol. :) kedvenc sskk nem vagyok senkinél itt sztem, be is baszna a krokodilságomnak :))))))) de amúgy köszi :*

Cérnahuszár 2016.05.21. 15:56:30

@ALOKSAKTWO: ki nem veszi észre hogy Attila hogy beszél?
ezt írom, ugyanúgy mint a cinti.
egyik sem különb a másiknál, tök mindegy ki kezdte ki folytatja
cinti is épp olyan bicskanyitogatóan tud provokálni, mindegy hogy azért mert őt is kostolják

Janossz 2016.05.21. 15:57:31

@Cérnahuszár: Sajnos nincs igazad. A kamaszkor végére nagyjából véget ér a jellem fejlődés.
Ők már maradnak ilyennek. Von Haus aus.
Azért jó volt tegnap a Mindenkitegyenkénthazavágok Attilát kétszer tolató üzemmódban látni.

Cimili 2016.05.21. 15:58:28

@Kongó: Nem Geri engedte ki, hanem Attis. Ezért is volt lelkiismeret furdalása.

Cérnahuszár 2016.05.21. 16:02:44

@Janossz: mindenki addig marad olyan amiylen, ameddig nem éri meg neki változni
semmi sincs kőbe vésve, csak ha elhiszed.
akkor tényleg nem változol.

Janossz 2016.05.21. 16:05:41

Kongó nem tehet róla. Teljesen korrekt az állatsereglettel, tudja mit szabad, mit nem.
Az a baj, a kismalacok nem lettek bemutatva neki, mint bentlakók, így nemprédák.
Egy idegen állat pucolt át a placcon, tette, amit az ösztöne diktált. Egy patkányt is kb. így ártalmatlanított volna.

Janossz 2016.05.21. 16:19:39

@Cérnahuszár: Tévedsz. Sajnos, egy életre szól. Jól nevelt gyerekből jól nevelt (értsd: kulturált) felnőtt lesz. A gyerekkorban tapasztalt viselkedésminták rögzülése meghatározó.
Láttunk már magasan az uborkafán sokakat, akiknek, ahogy felénk mondják, kilógott a kapanyél a szájából. Stylistok meg protokollosok nem tanítanak meg viselkedni senkit.
És ezen nem se segít se Armani öltöny, se Gucci táska.

2016.05.21. 16:23:35

@Janossz: @Cérnahuszár: ezzel most nem értek egyet. a jellem fejlődése nincs kőbe vésve, h meddig tart, pláne nem ér véget a kamaszkorral, sőt, inkább onnantól kezdődik, a vége meg tudjuk mi: a rip.

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 16:30:25

Olyan jókat írtok valamennyien))
@Janossz: 'Azért jó volt tegnap a Mindenkitegyenkénthazavágok Attilát kétszer tolató üzemmódban látni.' ))))hát ezen hahahahotáztam

fáncsi28 2016.05.21. 16:30:50

Nagyon örültem, hogy Szinti és Gergő lett védett, mert Attila pont rájuk fente a fogát, úgyhogy ezt most jól benézte. Az előzetes alapján Ribibrigit akarja vinni párbajozni, naná, hogy fosik Gábortól.
A lámát innen is csókoltatom, szívemből cselekedett...
Attilának meg üzenném, hogy nem kell itt állandóan azzal jönni, hogy a kora miatt jár neki a tisztelet. Az ugyanis nem jár, hanem ki kell érdemelni, akárhány éves is az ember. A kor nem érdem, hanem állapot, és senkit semmire nem jogosít fel. Ezt én már teljes joggal mondhatom, hisz elhagytam a 6-ik x-et, de soha nem várnám el, hogy a korom miatt tiszteljenek. De ha már... Ilyen alapon ő hogy merészelt ordenáré módon beszélni Dórival, aki idősebb is volt, mint ő és ráadásul nő.
Szintinek pedig teljesen igaza volt, hogy visszaszólt. Nem Attila kiváltsága, hogy örökösen mások családi életét fikázza. Ő mondhat bármit, de rá senki semmit. Ettől viszont még a tény tény marad, hogy nincs kapcsolata az első gyerekével. Nyilván nem véletlenül...

Janossz 2016.05.21. 16:40:09

@Biriksz_Krokiksz!: Elfogadom álláspontotok. Ettől az enyém szemernyit sem változik természetesen, de ezért nem fogok itt anyázásba kezdeni.
Mert volt gyerekszobám. :-)))

Cérnahuszár 2016.05.21. 16:48:22

@Janossz: nehezen hiszem hogy nem láttál még felnőtt korában pálfordult egyént
vannak akik jehovisták meg mittomén mik lesznek, vagy drogosok leszoknak és rendes ember lesz belőlük, alkeszok is abbahagyják korábban med tönkretették a családot
és van fordítva is, rendes pali megbolondul és elkezd csajozni, azt szokták mondani kapuzárási pánik...
van aki elkezd tanulni mert az lesz a fontos, korábban meg szétlinkeskedte magát
van aki szétcsajozza magát aztán mégis megnősül és a családjának él
bármi lehet csak el kell dönteni

Cérnahuszár 2016.05.21. 16:50:38

káromkodást és provokációt is abba lehet hagyni
csak akarni kell az egyénnek.

Perspektíva 2016.05.21. 16:52:15

Mindegy kik szerepelnek ezekben a műsorokban. A ker. csatornák profitra hajtanak. A műsor végén összegzik a reklámbevételt és a perekre kalkulált költségeket. Ha plusz lesz, akkor sikeres volt a Farm. Hajrá Farm 2...még a stábot is megtartják a castingolókkal együtt.

2016.05.21. 16:53:59

@Janossz: nem is volt célom megváltoztatni, csak dumálunk arról, h ki hogy látja/gondolja. am' ha nem lett volna gyerekszobád, akkor anyáztál volna?

Sanda.Ipse 2016.05.21. 16:57:02

Csak beleolvasgattam a kommentekbe. Nos, mielőtt Cintiával megnyeretitek a játékot, mert végülis egy cukimuki, aki jól megmondta Attilának, meg Attila az egyedüli hibás stb. emlékeztetnék mindenkit, hogy a kezdetben a lány Dórival is minősíthetetlen hangnemet ütött meg, aki bőven az anyja lehetne és Dórira senki nem mondhatta, hogy kötelekedő vagy alpári lenne.
Nem. Cintia nőben Attila mini kópiája, ezért is van, hogy időnként egymás keblére borulnak. Az olyan gyökerekkel, mint Attila az a lehető legjobb viselkedésforma, ahogy Gergő kezelte eddig. Ignorálja és nem megy bele vele ilyen minősíthetetlen szócsatákba.
Cintia már nem gyerek és azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy alapvetően már nem fog ő sem változni.

Cérnahuszár 2016.05.21. 17:02:10

erre csak azt tudom mondani:
"Akár hiszed hogy képes vagy rá, akár nem, mindenképpen igazad lesz."

Janossz 2016.05.21. 17:08:56

@Cérnahuszár: Nem is ugyanarról beszélünk. Te valami más dimenzióban mozogsz.
Tehát: lehet valaki kifogástalan úriember és alkoholista egy időben, miként más absztinens tajparaszt is. Lehet egy sármos szoknyapecér, és ülhet valaki otthon atlétában az asszonya árnyékában, időnként jókat büfizve.
Sőt, láttam már alacsonyabban iskolázott udvarias, kellemes embert is, meg elviselhetetlen mérnök-tahót.
Nemzeti-konzervatív énem azt mondja: bízz a nép bölcsességében:
- Kutyából nem lesz szalonna
- Az úr a pokolban is úr

Cérnahuszár 2016.05.21. 17:13:22

@Janossz: meg van olyan is hogy kivétel erősíti a szabályt ;)
és igen, más dimenzióban mozgok, adok esélyt bárminek, nálam nincs kőbe vésve semmi
csak ha eldöntöm hogy már nem érdekel az illető.

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 17:22:55

@Sanda.Ipse: Attila a bemutatkozó oldalán azt nyilatkozta, hogy azok az emberek hozzák zavarba , akik nem magukat adják, és ki kell találnom, kik ők!
Ezt egyszer mondta is az elején amikor Gergő valamit segített a konyhában az ajtó mellett ülve.Aki erre is, mint minden alkalommal, amikor megszólitotta Attila, pókerarcot vágott.Ez dühitette a legjobban, hogy nem tudott semmit leolvasni az arcáról.Ahogy írtad semmibe vette, Őt .Ezért próbálja kikezdeni a szerelmi szál rombolásával, a kutya által is ,aki szimpatizál Gergővel azt is ellene hangolni, lásd Gaben.Keresi a gyenge pontját, hol tudna rajta fogást találni, és ez a tehetetlen düh fűti ellene folyton.

2016.05.21. 17:27:58

@Sanda.Ipse: szintit a védettségi játékban nyújtott teljesítménye alapján értékeltük át itt páran, h nem lustapicsa, hanem tét esetén odateszi magát.
és de, életünk végig változunk, mi is, a véleményünk is, mert ez a lényege ennek az egésznek: a fejlődés.

Janossz 2016.05.21. 17:32:48

@Hortenzia Schneider: Igen, és nagyon hasznos tud lenni ez a fajta passzivitás. Okos dolog.
Gergőnek nem esik nehezére a halvérével, Attilát meg az őrületbe kergeti, hogy van, aki nem ugrik a hülyeségeire. Szépen egymásra találtak.
Mintha én belekötnék egy villanyoszlopba.

Cimili 2016.05.21. 17:33:17

Olyan jó olvasgatni titeket.:) Hulla fáradt vagyok, de az adásra összeszedem magam. :)

Sanda.Ipse 2016.05.21. 17:34:42

@Cérnahuszár: "nehezen hiszem hogy nem láttál még felnőtt korában pálfordult egyént
vannak akik jehovisták meg mittomén mik lesznek..."
Ettől még nem változik meg a viselkedésük. Egyszer a nagymamámnál értem két hittérítő Jehova tanuját. Udvariasan kértem meg őket, hogy távozzanak a lakásból (szegény nagyi nem merte kidobni őket), mivel a nagymamám születése óta katolikus és nem kívánja a felekezetét megváltoztatni. . Az addig ájtatos stílusuk seperc alatt váltott alpárivá. Éppen, hogy nem ők dobtak ki a nagyi lakásából engem. Ennyit a "pálfordulás" pozitivumáról.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 17:35:40

@Cimili: Aludj addig egyet az ajtó előtt. :D ;)

Sanda.Ipse 2016.05.21. 17:36:25

@Biriksz_Krokiksz!: már csak a fejlődés iránya kérdéses:)))

Berborosz 2016.05.21. 17:36:31

@Sanda.Ipse: "kezdetben a lány Dórival is minősíthetetlen hangnemet ütött meg"
Igen. De később már nem így volt. Dóri megszelidítette.
Tehát tudott változni, tudott alkalmazkodni..

Chuck Νorris 2016.05.21. 17:42:35

@Cimili: festegesd a szempilládat az felvillanyoz tuti :)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 17:42:45

@Janossz: Most a Dóri kihívásakor is rá se nézett, csak teregetett (eszegetett )némán ))
'Mintha én belekötnék egy villanyoszlopba.'))Vagy egy telefon póznába :igen? hozzuk-visszük a hírt?
@Cimili: Én is pont ezt irtam nem rég))

Cérnahuszár 2016.05.21. 17:44:29

@Sanda.Ipse: én meg olyat ismerek aki elhagyta a családját egy másik nőért, aztán valahogy odakerült a jehovisták közé és visszament a családjához és onnantól kezdve mindent megtett hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben.
egyénfüggő ez, van aki tényleg változik, van aki báránybőrbe bújt farkas marad.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 17:45:06

@Berber Oroszlán: a veszekedése stílusa Attilával nem ezt bizonyítja:)

Dirty Lyle 2016.05.21. 17:45:25

@Berber Oroszlán: nem emlékszem, annak idején Dóri hogy reagált Cintire? Visszaordított vörös fejjel, elküldve az apjához leckét venni? Provokálta utána? Gondolom nem.

Cimili 2016.05.21. 17:48:00

@Chuck Νorris: Az a tuti, ha legközelebb szakácshoz megyek feleségül. :DDD

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 17:50:07

@Sanda.Ipse: Egyszer nálunk is házaltak a tanuk , tudtam hogy hozzánk is becsöngetnek, amikor tényleg ott voltak, éktelenűl ,olyan 'Mindenkitegyenkénthazavágok Attila'@Janossz: ))) módra elkezdtem káromkodni,azóta se jöttek.
@ALOKSAKTWO: )))))

Kongó 2016.05.21. 17:54:43

@Cimili: A malacokat Attila, de Kongót Brigi becsukta és Gergő kiengedte, sajnos! Én így láttam.
A legnagyobb hibás Atika!

Cérnahuszár 2016.05.21. 17:55:31

@Dirty Lyle: az lehet hogy dóri nem küldte el a halál facára, de cinti akkor is ordított
mert úgy tartotta kedve

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 17:55:52

@Cimili: Nem biztos, hogy a meló után még otthon is lesz kedve főzni) a suszternek sincs jó cipője)

Cérnahuszár 2016.05.21. 17:55:55

nem kellett neki attila, dórira is azt csinálta

2016.05.21. 18:00:23

@Sanda.Ipse: fejlődni előre csakis. a visszafejlődni kifejezéstől kicsit rosszul vagyok, arra az amortizációt, vagy leépülést kell használni.

2016.05.21. 18:02:54

a vallás meg jehovák hgy a fszmba kerültek ide??! (visszaolvasok)

Cimili 2016.05.21. 18:05:10

@Hortenzia Schneider: Akkor mégis marad a pilla festegetés. :D

Cimili 2016.05.21. 18:05:54

@Kongó: Bocsesz, lehet, h rosszul emléxem. :)

2016.05.21. 18:07:00

@Cimili: ne tedd. volt szakács pasim kiskroki koromban, otthon sskk mert nem hozza haza a munkáját, max csak beleszólt, h ne úgy, ne annyit, abból rakjál bele többet. kb 5-8 napig bírtam, mert amúgy tök türelmes vagyok (meg jól nézett ki) ;)

Berborosz 2016.05.21. 18:08:36

@Dirty Lyle: Emelt hangon - de röviden- helyre tette, aztán nem szólt hozzá, mire Cinti is lecsillapodott.

Cérnahuszár 2016.05.21. 18:09:53

@Biriksz_Krokiksz!: én voltam a tettes XDDDD
eszek egy csokis fánkot jutalmul

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 18:14:47

@Biriksz_Krokiksz!: :DDDD Egyszer világosítson már fel valaki, mik ezek az ssk meg mmk meg hasonló rövidítések. :D mert fingom nincs XD

Dirty Lyle 2016.05.21. 18:16:20

@Cérnahuszár: na de Dórival nem csinált rendszert belőle, mert Dóri viszonylag normálisan válaszolt.

Cimili 2016.05.21. 18:16:22

@Biriksz_Krokiksz!: Én viszont olyan szakácsot ismerek, aki be sem engedi az asszonyt a konyhába. Na ilyen köll nekem, meg ahogy írod, jól is nézzen ki. :)

Cimili 2016.05.21. 18:19:11

@ALOKSAKTWO: Komolyan nem emlékszel a VV-s kommentelési időszakra? :) Én nem árulom el, mert ilyen vagyok. :) Minden másra ott a MasterCard :D

Janossz 2016.05.21. 18:19:42

@Biriksz_Krokiksz!: Tudod, azok szoktak csodás változáson átmenni, és szocializálódni hirtelen.:-)))

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 18:20:03

@ALOKSAKTWO: SohaSemmilyenKörülményekKözött
MindigMindenKörülményekKözött

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 18:22:06

@Cimili: ))))
@Janossz: ))) jajj de jókat nevetek nektek

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 18:22:43

@Cimili: Rendben, cica mica. Megvettem az alutasakost, de nem fogod megkapni. :P Minden másra ott a MasterCard. :PP

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 18:23:31

@Hortenzia Schneider: Köszönöm szépen. Tied a @Cimili: nek szánt Milka csoki. :P Majd írd meg a címed. :))

Cimili 2016.05.21. 18:25:18

@ALOKSAKTWO: Hmmmmmmmmmmm. :PPPPPPPPPPP

Cimili 2016.05.21. 18:47:07

@Hortenzia Schneider: Pedig biztos van akinek nem tetszik, h itt offolunk. :)

Cimili 2016.05.21. 18:48:40

Huh, minyá kezdődik, oszt most tudtam meg, h nem biztos, h nézni tudom az egészet. :(

Cimili 2016.05.21. 18:49:53

@Cimili: Elfelejtettem, h ma 8 tól lesz. :) Akkor mégis leszek. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 18:50:35

@Cimili: Majd közvetítünk. :) Főleg a reklámmal leszek alapos. :DD

Janossz 2016.05.21. 18:51:35

@Hortenzia Schneider: Hogy Ti milyen műveltek vagytok! Én meg azt hittem valami sakk-partik vannak a háttérben, mondom, biztos berosált valamelyik, így kódolta....

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 18:53:40

@Cimili: inkább itt offoljunk, mint hogy alkoholisták legyünk )

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 19:00:08

@Janossz: A vv 4-ben alekosz hozta a köztudatba a midÍgmindenkörülményekközött (így hosszú ível ejtve ki)szólását.akkor én csak olvasója voltam a blognak, de kisilabizáltam a kommentelők leröviditették, és ebből magától értetődően jött az ellenkezője a sskk , gondolom én.De biztos van itt szakavatottabb régi bútor darab aki pontosabban tudja.

Cimili 2016.05.21. 19:04:51

@ALOKSAKTWO: Rád MMKK lehet számítani. :)

Cimili 2016.05.21. 19:05:20

@Cimili: Csak azt a Milkát tudnám feledni. :P

Cimili 2016.05.21. 19:06:25

@Hortenzia Schneider: Szerintem 2 v. 3 VVvel ezelőtt óta. Persze az Éden Hotelnél is itt nyüzsiztünk. :)

Cimili 2016.05.21. 19:10:00

@Cimili: Ja és Alok is régi bútordarab. :)

Cimili 2016.05.21. 19:11:20

@Cimili: Csak mindig változtatgatja a nevét, mert mindig rosszul viselkedik, oszt kitiltják. :DDDDDDD Engem bezzeg sohanem. :)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 19:12:31

@Cimili: Én most tévedtem ide újra ,és kezdtem el beszélgetni is.)
elhúzta az orrod előtt@ALOKSAKTWO: ))majd mondom neki küldje neked, mert nem is vagy Te olyan)))

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 19:17:08

@Cimili: Ez nem is igaz. Eddig egyszer tiltottak ki csak. :D @Hortenzia Schneider: Azért annyira régi nem vagyok. :)) Cimili, Kroki, Gia, Vöröscipellős Dotty, akik most hírtelen az eszembe jutottak, ők már törzsgárdások. Én hozzájuk képest még kezdő vagyok. :P És még jó páran vannak itt természetesen, tőlük elnézést kérek, de nem jut eszembe mindenki neve. :))

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 19:18:08

@Cimili: Főleg hogy bubblyst vettem. :)) Nyami. Fini, ezt tudom. :D XD

Cimili 2016.05.21. 19:22:35

Nna erről beszéltünk. Attis nagyon sokat dolgozik az egyik beíró szerint. :DDDDDDDD

Cimili 2016.05.21. 19:24:32

Nem értem, ezek ugyanazt a Farm2-t látták?????????

Cimili 2016.05.21. 19:26:03

Gabesznak: Geben, téged se az eszedért szeretünk. :DDDD

Janossz 2016.05.21. 19:26:20

@Hortenzia Schneider: Aha, szóval egy Kazinczy-díjas közszereplőtől eredezik.
Pont olyan szép, mint a sztárügyvédek "ha és amennyiben"-je, amitől kimegy a dauer a hajamból.
Volt kollégám mindig a "legfőbb lényegesség"-ről hadovált. Vannak ilyenek.

Mara100 2016.05.21. 19:26:45

@Cimili: Azt hiszem a farm facebook oldalán kérték, hogy hagyjanak nekik üzeneteket, és azt még jól ki is válogatták. Szerintem semmi meglepő nincs benne.

Janossz 2016.05.21. 19:33:29

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): F6-F6, de miféle, huszár, futó, vagy gyalog?
És honnan jön, hová tart, fejlődik, vagy vissza? Maradok a dominónál.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 19:33:45

@Mara100: Köszi. :)@Cimili: Nem. Ezek a TV-ig sem látnak el. :)) Gabesz, mi kedvelünk!!!! Ennyi.

Cérnahuszár 2016.05.21. 19:45:06

@Mara100: köszi megnéztem XD
attila dumáján megint jót röhögtem XD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 19:51:42

@Mara100: Már annyira pörgetik a műsort, hogy ezek sem férnek be az öfibe.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 19:53:22

@Cimili: annyit cincogsz, mint egy kisegér.
Maradt egy kis festékem, kikenem a bajszidat:)

Cimili 2016.05.21. 19:58:04

@Sanda.Ipse: Nem kérem, épp elég, h Alok az előző kerítés festésnél lepemzlizte a nyelvem. :)

Sanda.Ipse 2016.05.21. 19:59:27

@Mara100: Gáborka megint villantott:
amit írtak, nem állja meg a LÁBÁT.:)))))
Tényleg nem az eszedért szeretünk.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 20:00:14

@Cimili: szép, hófehér kültéri falfesték.
Így sem?

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:04:43

@Sanda.Ipse: Zöld a nyelve, nem látod. :D @Cimili: Már bocsi, de az nem én voltam. Én a szempilládat festettem ma. Nem emlékszel? :D

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:05:18

Attis-Brigi diszkurzus. Micsoda eszme csere.

Jóska Pista 2016.05.21. 20:05:46

Vazze, ennek se volt előtte kasza a kezében. Fájdalmas nézni ami művel.

Cimili 2016.05.21. 20:06:39

Brigi puncsolt Attisnál, h ne őt vigye ki? Nem láttam, mindig ilyenkor zaklatnak a népek. :)

Cimili 2016.05.21. 20:07:31

@ALOKSAKTWO: Akkor engem sem az eszemért szeretnek. :DDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:08:50

@Jóska Pista: Akartam is mondani. És röhögtem, mer látszott a kameraman árnyéka. :DD @Cimili: Valami hasonló. Most arra spekulál, hogy őt küldjék ki, már Brigit. Gergővel ezt beszélte.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:09:44

Cinti-Attis szájkarate. Sokadik alkalommal.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:10:25

Gergőnek már nagyon elege van, Attila mellett. :D Le is hajtotta a fejét. :D

Cimili 2016.05.21. 20:13:23

Attis, mintha krimóban ülne, úgy kötekszik Gerivel.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:13:29

XDDDDD Jézusom. Attila. Érzed a veszted?

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:14:58

Na senki más? Hol vagytok?

Krétagarbó 2016.05.21. 20:15:32

@ALOKSAKTWO: Esküszöm beteg ez a gyökér.

Cimili 2016.05.21. 20:16:34

Áá, gabesz remélem nem a saját nevét fogja mondani.

perszepolisz 2016.05.21. 20:16:39

A stáb szétültette Gergőt és Attist :DD

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:16:53

@Krétagarbó: Ne is mond. Kezd becsavarodni. Szerintem. Lassan veszélyes lesz, és most komolyan.

Well... 2016.05.21. 20:17:08

@ALOKSAKTWO: en itt vagyok, szerongatom a pezsgosuveget, h nehogy lemaradjak a durrantassal, mikor kizug a kobunko..... :o))

Mirocska 2016.05.21. 20:17:43

Zé szétültette őket, mint a dedóban! :))

Krétagarbó 2016.05.21. 20:18:43

@Well...: koccintok veled mindenképpen:)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:19:00

@Well...: Na a művészúr is megjött. Tiszteletem. :))

Mirocska 2016.05.21. 20:20:35

@Krétagarbó: Tényleg beteg, ha hajnali 4-kor eteti az állatokat! Most jól kiszakadt Gergőből néhány dolog!

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:20:41

Gergő végre beleállt a dologba ezzel a gyökérrel.

Kókadt Cukkini 2016.05.21. 20:21:09

Halljátok ,Az Attila valami eszméletlen nagy fogalomzavarban szenved, vagy tényleg valami hasadt személyiség lehet ezzel a kettős mércéjével. Mikor mondta a mai adásban Briginek, hogy ez egy egyéni játék, aztán később majd bujtogatja, hogy a Gergő ha tényleg szeretné, akkor lemondana a védettségéről.
Imádtam mikor Gergő a vitájuk alatt csípőből egy trágár szó nélkül szénné oltotta:DDD

Dzsudibí 2016.05.21. 20:21:19

@Biriksz_Krokiksz!: még jó, hogy számít. Ami nem csíp, arra köpök, mint Lorenzo.

Commodore 2016.05.21. 20:22:01

Megszülettek a drágakiscukkermukkerkicsi nyuszkók!

Cérnahuszár 2016.05.21. 20:24:29

jó ez így
brigi sztem nem kerülheti el
attis a szájkaratéban is alulmaradt gergővel szemben

Cérnahuszár 2016.05.21. 20:25:51

de akkor dobnék egy hátast ha brigi kiejtené attist
mekkora lenne XD

Cimili 2016.05.21. 20:26:14

Brigi a saját maga ásott vermébe fog beleesni. :)

2016.05.21. 20:26:45

@Dzsudibí: a Lamas. már jó vagy nálam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 20:27:31

Kicsit kezd szürreálisba csapni a műsor. :-)

Cimili 2016.05.21. 20:29:19

Gábor de cukker, látszik rajta, h gondolkozik.:D

2016.05.21. 20:29:34

@Well...: á wellhelló, még nappal van -nálunk- és itt vagy ?! <3

Cérnahuszár 2016.05.21. 20:30:57

Gábor gondolkodik XDDDD
marha jó

Mirocska 2016.05.21. 20:30:59

Szegény Gábor mennyit gondolkodik... :))

2016.05.21. 20:32:13

foci van, nem látom, az vót má' h ki a párbajellenfél?
(h tudjam akarom-e visszanézni)

Cimili 2016.05.21. 20:33:35

@Biriksz_Krokiksz!: Az nem. Szerintem nem is ma lesz. Attila a kiválasztott.

Well... 2016.05.21. 20:33:49

@Biriksz_Krokiksz!: ki nem hagynam semmi penzert az atis bucsu bulijat :o)

Cimili 2016.05.21. 20:36:01

Bocs Kroki, most dönt TTIS, H KIVEL FOG PÁRBAJOZNI.

Krétagarbó 2016.05.21. 20:36:28

@Mirocska: szinte hallottam ahogy csikorogtak a kerekek:)

Mirocska 2016.05.21. 20:37:54

Attila sík ideg! :)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:38:08

Attila szépen megbeszélte magával. Még meg is köszönte magának. :D Ez már most megbuggyant.

Cimili 2016.05.21. 20:40:44

Amelyik átugrotta a kerítést, az volt a láma?

perszepolisz 2016.05.21. 20:40:50

Aki ért a lámákhoz írja már meg: Ez a láma természetesen viselkedik, vagy már szegény megzavarodott?

Cérnahuszár 2016.05.21. 20:40:57

Lorenzó a nyerő, legyen az övé a 20 milla XD
mekkora puszit akart lekeverni cintinek

Cimili 2016.05.21. 20:41:37

@Perspektíva: Hogy kiviszi Brigit, aztán mégse. :DDD

Cérnahuszár 2016.05.21. 20:42:18

@ALOKSAKTWO: attila a nézőknek beszél
mint amásik, de az csak arra hajtott hogy minden adásba valamivel bekerüljön
attila beszél

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:42:44

@Cimili: Azt hiszem igen. :)@Perspektíva: Kell a Brigi neki. De mire? Azt már nem tudom. :D

Perspektíva 2016.05.21. 20:43:06

@Cimili: Hát Cintit? Vagy reklám van?

Mirocska 2016.05.21. 20:43:28

Szegény Attila nagyon fáradt a sok munkától... :))

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:43:39

@Cérnahuszár: Lehet úgy kezdte. És persze tudom én. De már nem vagyok ebben biztos teljesen. Kezd igenis becsavarodni.

2016.05.21. 20:43:59

@Cimili: nem lesz ma párbaj???? ne szivass.

Perspektíva 2016.05.21. 20:44:45

@Cimili: Hülye vagyok. Cintit nem is viheti csak Gábort :(((

Cuddy 2016.05.21. 20:44:46

Nyerjen Barni vagy valamelyik állatka. Rajtuk sokkal jobban szórakozom az emberek csak idegesítőek benn. :) Egyébként nagyon hiányoltam a farmélet részletesebb bemutatását a műsorból. A szerkesztők itt elcseszték rendesen.

Mirocska 2016.05.21. 20:45:03

Puhapöcs Brigit hívta ki.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:45:16

Mártír Attila. Szegény. Nem akarja, de mégis Brigit választja.

Cimili 2016.05.21. 20:45:24

Mégis Brigit viszi párbajozni. :)

perszepolisz 2016.05.21. 20:45:56

Tényleg Szilveszter Gazda hova lett? Becsajozott végre?

Cimili 2016.05.21. 20:46:21

@Biriksz_Krokiksz!: Má azt se tudom, fiú vagyok-e vagy lány. :DDDDDDDDDD

Cimili 2016.05.21. 20:46:54

@perszepolisz: Dia megkanolta és bezárta a házba. :)

Cuddy 2016.05.21. 20:46:57

Ez jó párbaj lesz mert bárki esik ki örülni fogok :)

Cimili 2016.05.21. 20:47:22

Ma lesz párbaj is.

Cimili 2016.05.21. 20:47:51

Geri dumája hatalmas volt. :DDDDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:47:59

Gergő: Pont egymást választjátok. XD Osztja Bridzsit. :DDDDD

perszepolisz 2016.05.21. 20:48:02

Most mondom ezt a párbajt Brigi nyeri. Nem maradhat 3 fiú és 1 lány a végére.

Commodore 2016.05.21. 20:48:30

A budiba mennek beszélgetni?

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:48:40

@Cimili: Mi van? Te tartottad a gyertyát? :DDD

Mirocska 2016.05.21. 20:49:15

@Commodore: Tök romantikus! :)) Ezt mi is bevezetjük itthon! :))

Mirocska 2016.05.21. 20:50:11

Szerintem Gergő kezd felszabadulni, örül, hogy Brigi kiesik! :)

Perspektíva 2016.05.21. 20:51:44

A mérlegből sejtettem, hogy Brigi lesz az egyik párbajozó. Olyan feladat lesz, amit meg is nyerhet...

Krétagarbó 2016.05.21. 20:52:22

Beszari Attis, evvan. Pedig ha kihívja Gabeszt, bevállalja ezt a nagyobb rizikót, akkor esélye lett volna arra, hogy az amúgy közönségkedvenc Gabeszt kirakja. Legközelebb még Cinti és Geri védettek lesznek? Meddig tart ez nekik?

Mirocska 2016.05.21. 20:52:53

@Perspektíva: Amúgy is ő vmi boltos! :D

Perspektíva 2016.05.21. 20:53:14

Közvetítést lécci!!!

,, 2016.05.21. 20:54:05

"maximálisan melletted állok"
Hülye picsa.
Ne három de most Atinak drukkolok, Brigit jobban rühellem

Commodore 2016.05.21. 20:54:20

Kutya megint nyüszög! somat!

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:54:58

@Mirocska: Nagyon. XDD Gergőt már nem érdekli.

Krétagarbó 2016.05.21. 20:55:14

Gergő nagyon komoly!!! Jaaa, ő döntött így. Jjjaa, szurkolok Briginek, persze...:)))

Mirocska 2016.05.21. 20:56:16

@Krétagarbó: Fülig ér a szája, úgy vigyorog! :)) Ilyen közel még soha nem volt ahhoz, hogy megszabaduljon Brigitől! :))

Mirocska 2016.05.21. 20:58:10

Lecsapni a köcsögöket... :)))

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 20:58:12

Na ezt Attila nyeri. Most megmondom.

Cérnahuszár 2016.05.21. 20:59:05

ez nem fair
attila nagyon sokat ostorozott, és az állatok ellátásához az nem kellett, csak kedvtelés
:((

Krétagarbó 2016.05.21. 20:59:15

Több állomásos párbaj, egy szalmakockán kell áthatolni, majd 3 körben kell szalmával megetetni az alpakát, majd egy hordó vízben uszkáló almákat kell 5 -öt szájjal kiszedni és a malacot megetetni. Ezután kukoricát kell morzsolni.

Chuck Νorris 2016.05.21. 21:00:20

brigi volt az esélyes csak a vasvillát nem tudta kihuzni a földböl :D

Cimili 2016.05.21. 21:00:21

Brigi rohadtul le van maradva.

Krétagarbó 2016.05.21. 21:00:28

@Perspektíva: mindig vörös a feje.

Attis vezet...:(

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:01:03

Gergő milyen hangosan szurkol a szíve választottjának. :DDD

Cimili 2016.05.21. 21:01:42

Attisnak kell bent maradnia, h a legvégén vérezzen el.:)))))))

Krétagarbó 2016.05.21. 21:03:04

Nem tudom, de megvan, hogy mennyi dkg kukoricát kell morzsolniuk, közben leszakadt az eső. Minden párbajon esik...
A kukoricával gondolom meg kell etetni a tyúkokat?
Aztán köcsögöket kell ostorral leverni, ez az utcsó állomásuk.

Mirocska 2016.05.21. 21:03:50

Gergő nyalogasson citromot, ne látsszon az öröme! :)))

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:04:22

@Cimili: Vagy hogy megnyerje. Nyomja a csati. Persze most örülök hogy Brigi kiesett. De ne vegyük automatikusnak hogy Attila ki fog esni.

Krétagarbó 2016.05.21. 21:04:23

szerettem volna AKKURÁTUSAN kiszedegetni a szalmát...

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:04:53

És Gergő röhög. :DD XDDDDDD

Well... 2016.05.21. 21:05:12

well...pezsgo megy vissza a hutobe , en meg megyek kicsit sirdogalni a teraszra.... egyik szemem sir...

2016.05.21. 21:05:12

bridzsit ment párbajozni atival? mivel indokolta ati?
:))))))))))))))
de komolyságból: amúgy uncsi #ásítási

,, 2016.05.21. 21:05:23

Ezzzaz, viszlát Brigi

Perspektíva 2016.05.21. 21:07:09

Köszi a közvetítést! Gergő tényleg boldog?

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:07:30

@Biriksz_Krokiksz!: Hogy Briginek jobb lesz kint. Mert gondolom a szerelme nem szereti igazán. :DD

2016.05.21. 21:07:38

nem már, majd pont bridzs fogja kipicsázni ateszt, na! ezt ti sem gondoltátok komolyan.
XD

,, 2016.05.21. 21:07:46

@Perspektíva: igen, csak pislogok. De nagyon helyes

Krétagarbó 2016.05.21. 21:08:06

@ALOKSAKTWO: azért azz is jó volt, amikor kérdésre mondta, hogy a egyedül jött be és a nyereményért is egyedül játszik. (mondjuk pont nem, KOngó már smafú?)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:08:17

@Perspektíva: Tényleg. :DD Felszabadult. És ez szerintem most kurvára idegesíti Attit. Ez a bolond komolyan azt hitte, megtöri ezzel őt. XDDD

2016.05.21. 21:09:42

@ALOKSAKTWO: ajak lebiggyeszt, váll megvonogat.ennyi az össz reakcióm.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:10:00

@Krétagarbó: Ja egészen jól viseli a szerelme hiányát. :DD Attis most fog igazán puffogni. Majd magában a kamerának szépen fogja ostorozni Gergőt, hogy nem is szerette soha sem Brigikét. :DD Annyira szánalmas ez a gyökér.

Cérnahuszár 2016.05.21. 21:10:01

na jó, nem az ostoron múlt.
az utolsó párbajon viszont szerintem nem lesz védettség
vajon hogy alakul, beeshet még egy gergő-attis párbaj?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 21:10:12

@Krétagarbó: EKG, de mivel nem Attilának drukkolok, örülök, hogy így döntött! :-)

Commodore 2016.05.21. 21:10:16

Most jól bebaszcsiznak, és bármi megtörténhet.

Krétagarbó 2016.05.21. 21:10:50

@Commodore: hát, attól függ hogyan facilitálsz? ő akkurátusan. biztosan így tud csak balanszba kerülni. remélem most levonja a konzekvenciát.

,, 2016.05.21. 21:10:58

Ja légyszi vki aki szokott ilyet csinálni, kérdezze meg már brigitől a blikkben h milyen végzettsége van, mert most már érdekelne

Mirocska 2016.05.21. 21:11:03

@Perspektíva: Nagyon! Sosem röhögött ennyire! :))

,, 2016.05.21. 21:12:02

És ma förtelmes főnökök, zsííír

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 21:13:22

@Krétagarbó: Amikor elmondták a feladatot, a végén a karikásostorral, hátha valamilyen csoda folytán Brigi átverekedi magát az előző néhány fordulón... Nem mintha Brigit sajnálnám, de részfeladatonként is simán verte volna Attila, nem kellett volna az RTL-nek ennyire biztosra mennie.

2016.05.21. 21:13:41

@ALOKSAKTWO: ati brigi párbaj hidegen hagy, ahogy mondtam még a nap elején. ati gábor miatt jöttem volna gabesznak szurkolni.

Cérnahuszár 2016.05.21. 21:14:15

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): az adatlapon az van hogy üzleti asszisztens, az azt jelenti hogy kicsi pénzügy, kicsi számvitel, kicsi készletgazdálkodás és logisztika hogy értsen mindenhez ha olyan papír kerül a kezébe tudja hova tegye
de egy konkrét területet nem bíznának rá hogy megcsinálja

Perspektíva 2016.05.21. 21:14:20

@Mirocska: Nagyon kiváncsi vagyok milyen a Brigi nélküli Gergő...

Krétagarbó 2016.05.21. 21:16:24

@VV Erőlegény: kicsit túl direkt volt sztem is.

Cs 2016.05.21. 21:17:40

Ez a párbaj sem volt teljesen fair. 1 kiló kukoricát lemorzsolni, ott nagyon számít, hogy kinek milyen erős a keze. Egy 50-55 kilós nőnek a finom kezével, ahogy láthattuk is, célszerszám nélkül elég reménytelen feladat.

Nem tudom, hogy dirket csinálják ezt a szerkesztők vagy csak szimplán fogalmuk sincs a feladatok nehézségéről.

Commodore 2016.05.21. 21:19:08

Megszűnik a feszkó, Görgő sziporkázni fog a végére!

,, 2016.05.21. 21:19:13

@Cs: a vv-ből tanultam, h a csutkával kell, és akkor nem sèrti fel:)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:20:06

@Commodore: Szerintem rájött, hogy ezzel még Attist is feltudja baszni idegileg. És ez a magabiztossága még szarul is esik neki. :DD

Krétagarbó 2016.05.21. 21:20:57

Nálunk el van csúszva a kép és a hang a műsorban. Nálatok nem? Nem tudom, hogy a műsor szar, vagy csak a szolgáltatónál van vmi?

Mirocska 2016.05.21. 21:21:27

Brigi gyerekekről egy árva szót sem szólt, csak reméli, van még munkája...

Mirocska 2016.05.21. 21:21:57

@Krétagarbó: Brigi hangjától kiakadt a rendszer! :)

Cimili 2016.05.21. 21:22:06

@Krétagarbó: Szolginál van a bibi. Thome tökéletes.

Cuddy 2016.05.21. 21:22:07

Jobb lett volna ha előbb esik ki mert idegesítő, nyávogós, affektálós nő + Gergő játékát is szétcseszte.

Chuck Νorris 2016.05.21. 21:23:48

blikk cseten majd megkérdem Brigit
Szia ki smárol a legjobban szted a Farmon? Gergő? Szinti? Norbi? Attila?

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:24:08

Végig smárolta a stábot. XDDDDDDDDDDDDDDDd

Cimili 2016.05.21. 21:24:28

Geri mostantól felszabadult lesz. Látszik is rajta, h jól érzi magát a vernyogó nélkül.

Mirocska 2016.05.21. 21:24:36

Gergő szerint Brigi már végigsmárolta a stábot! :))))

Krétagarbó 2016.05.21. 21:24:37

Hihi, Gabesz mondta, hogy Brigi már biztosan végigsmárolta a stábot??:))

Chuck Νorris 2016.05.21. 21:26:06

Attila a helyi Fred Astaire, Szinti meg a Ginger Bakter.

Krétagarbó 2016.05.21. 21:26:41

@Mirocska: Gergő mondta? A párbeszédeknél annyira nem szerencsés, hogy el van csúszva a hang:))

Cimili 2016.05.21. 21:27:34

Gabesz nagyon ari és most viszonylag értelmesen beszélt.:) Hajrá Gabesz!

Chuck Νorris 2016.05.21. 21:27:47

a mai müsor elsö spontán jelenete az volt mikor Attil a plüssllatkával pofán dobta Szintikét :)

Commodore 2016.05.21. 21:27:57

Na kibukott az igazság, Gaben elbúcsúzott?

Mirocska 2016.05.21. 21:27:59

@Krétagarbó: Szerintem igen, Gábor csak vigyorgott. De mondja meg valaki, aki biztos benne! :)

Krétagarbó 2016.05.21. 21:29:05

Hihihi, Gabenhez bejött Aurélio:) Dejó:))

Cérnahuszár 2016.05.21. 21:29:29

rögtön nyígnak az állatok aurélió óbégatásától XD
még az a szamár
minden a helyére kerül

Cimili 2016.05.21. 21:29:33

@ALOKSAKTWO: Már csak ilyen igen, meg nem szavakkal kommunikálunk? Ám legyen. :PPPPPPPP

Sanda.Ipse 2016.05.21. 21:30:06

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): egy orvosi segédeszközöket árusító boltban dolgozik, gondolom középfokú végzettséggel.

Cimili 2016.05.21. 21:30:25

Hogy örült Gabesz, el se akarta hinni, h a barinője ment be hozzá látogatóba.:)

tejfölbiztosítás 2016.05.21. 21:31:08

Oda a terminátor. Gábor zeneélvezeti kézmozdulatai királyak.

,, 2016.05.21. 21:31:21

@Sanda.Ipse: a szókincse miatt érdekel csak

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 21:31:57

@Cimili: Na most mi van? :D Nem értelek. :D Gyere be engedlek a lakásba, alhatsz bent. ;) :D

tejfölbiztosítás 2016.05.21. 21:33:43

@Sanda.Ipse: hát márpedig ez egy bölcsész.:)

Commodore 2016.05.21. 21:37:54

Aurélió már hiányzott. Kösz!

Krétagarbó 2016.05.21. 21:38:21

@tejfölbiztosítás: áá, akkor a mekiben dolgozna:)

(bocsi a bölcsészektől:)

Kókadt Cukkini 2016.05.21. 21:40:29

@Krétagarbó: Főleg a szabadbölcsészek, a filozófusok és az irodalmárok:D

Mara100 2016.05.21. 21:49:02

@Sanda.Ipse: Szerintem mindenkinek max szakma/érettségije van. VV-ben amikor valaki egyetemista vagy diplomás azt mindig ki szokták emelni.
Rokoné az a bolt szóval nem hiszem, hogy túl nehéz volt az állásinterjú.

Cimili 2016.05.21. 21:52:30

@Mara100: Geri mintha diplomás lenne.

Mara100 2016.05.21. 21:53:40

@Cimili: Nem csak elkezdte és onnan is van a hitele tudtommal, diákhitele van.

Berborosz 2016.05.21. 21:54:13

Cintia a First Lady - a Farmon. Ezt se hittem volna.

Mara100 2016.05.21. 21:57:24

Most olvasgatom az origon a farmos cikket és szerintem meglepő hogy Gábornak ilyen kevés százaléka van.
Cintia 6% 21
Gergő 42% 153
Attila 29% 107
Gábor 23% 82

Cimili 2016.05.21. 22:02:14

@Mara100: De itt legalább nem Attis vezet, már ez is valami.:)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 22:03:58

@Cimili: Na még válogatsz is. :D már bent sem jó?

Cimili 2016.05.21. 22:05:59

@Cimili: Azt csinálok, amit akarok. :)

Cérnahuszár 2016.05.21. 22:10:16

@Mara100: nézd meg 2 nap múlva, túl friss a cikk

Dirty Lyle 2016.05.21. 23:01:43

Nem volt könnyű ez a párbaj. Nem igazán nőre volt szabva.

Őzláb Gida 2016.05.21. 23:10:49

@Dirty Lyle: Szerintem se. Már eleve 1 kg kukorica morzsolása, egy erős férfikézzel nyilván sokkal könnyebb, mint egy vékonyka nőivel. Persze ha néztek volna VV-t, tudnák, hogyan lehet a leghatékonyabban. :) De ha ez jobban is ment volna Briginek, az ostor csattogtatással akkor is elintézték volna Attila győzelmét. Többször látható volt az adásokban, h használja az ostort. DE nyilván kell a végjátékban a feszültség..

Dirty Lyle 2016.05.21. 23:46:52

Taszít Attila minden mozdulata, viselkedése. Nem jó ember. Nem örülnék, ha a háromba kerülne.

malevil2050 2016.05.21. 23:47:07

Csilke bújj má elő, itt az aulélió!!!! Jessus , hova már lejjebb????

Pácsó Ármándó 2016.05.21. 23:50:09

@Cimili: Macska vagy, legyél kemény! :-)

ewita 2016.05.22. 00:20:15

Most nézem! Megint szólt Zé attilának hogy szórja be a tyúkokhoz a kukoricát! Miért szólank neki? ? az elején elmondták jegyezze meg, ha valamit kihagy így járt nem??

Perspektíva 2016.05.22. 01:02:59

Auréliot ki szavazta meg? Vagy más nem ért rá? Újabb szart nyomnak le a torkunkon? Nem nézhetnénk végre szórakoztató, de normális embereket?

Perspektíva 2016.05.22. 01:05:59

Szerintem Brigi pályát tévesztett politikus ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 04:35:51

@Pácsó Ármándó: Na végre. Merre jártál báránykám? :D

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 05:29:27

@Perspektíva: A stáb. :) :D Nem volt elég hülye a farmon, kellett egy címzetes ökör is oda. Gratula a csatinak. Egy valamiben reménykedem, vagyis valakiben. Lorenzo alias Csula bár remélem az új "lakót" is megtiszteli egy méretes csulával. Úgy szépen az arca közepébe, mint Attisnak. De tudnám értékelni. :D XD

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 05:30:31

@Cimili: Nézd már, Pácsó visszatért a szabiról. :)) Remélem hozott ajándékot nekünk Mehikóból. :D

terjőke kígyószisz 2016.05.22. 06:14:45

Nehéz nem észrevenni a szerkesztők erőlködését, hogy Attilát szimpatiussá tegyék.
Meglepetés lenne, ha nem őt hoznák ki nyertesnek.

Nagyjából vége, szóval kimondható: hiába reménykedtünk egy egészen más játékban. Ez is csak egy volt a szokásos, átlátszó eszközökkel irányított, egyszerű embereket megcélzó valóságshow volt. Egy ember talán nyert vele: Dóri, aki képes volt megmaradni embernek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.22. 07:10:09

@Mara100: Tényleg, jelenleg így áll:
Cintia 7% 153
Gergő 42% 930
Attila 29% 657
Gábor 22% 500 összes szavazó: 2240

Az már eléggé reprezentatív: Gábornak nem ártana egy párbaj győzelem szerintem Attilával szemben, ha nyerni akar.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.22. 07:14:16

@VV Erőlegény: Mondjuk a másodlagos preferenciával rá szavazók areánya Attilána esetében szerintem minimális... De engem is meglepett, hogy ebben a mezőnyben ilyen sok szavazatot kapna...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.22. 07:15:59

@VV Erőlegény: Jav: Mondjuk a másodlagos preferenciával rá szavazók aránya Attila esetében szerintem minimális... De engem is meglepett, hogy ebben a mezőnyben ilyen sok szavazatot kapna...

Dirty Lyle 2016.05.22. 07:21:04

@VV Erőlegény: Gábornak akkor van esélye a végső győzelemre, ha Gergő kiesik.

Cérnahuszár 2016.05.22. 07:26:29

Ha meg attila esik ki, fej-fej mellett haladnának gergő-gábor
mondjuk nagyon izgalmas lenne melyik a nyerő és a végeredmény nem okozna csalódást mert bármelyik nyer, jó lenne

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.22. 07:26:30

@terjőke kígyószisz: Egyetértek veled. Nekem is nagy csalódás a műsor, sokkal többet vártam volna tőle, de a műsor a játék második felében az alap (gazdálkodós, farm survivoros) koncepciótól messze kanyarodott, megint bejöttek a különböző gumiszabályok, a kiválasztásra került párbajok ffi és női párbajozók esetében nem voltak párbaj semlegesek és a castingban legalább a szereplők fele, a pótszereplőkkel együtt hatalmas melléfogás volt, ez az turbó módon összecsapott utolsó két hét, pedig gyakorlatilag számomra értelmezhetetlen. Utólag eléggé sajnálom, hogy ennyi időt pazaroltam a műsorra, de tényleg úgy éreztem az elején, hogy jó lesz, és mire realizáltam a helyzetet, addigra már beszippantott... :-(

Cérnahuszár 2016.05.22. 07:29:14

attila-gergő fináléban az emberek lerágnák a körmüket, de sztem gergőnek több esélye lenne mint gábor-gergőben

loholka 2016.05.22. 07:42:27

@Cimili: nem az csak járt főiskolára de nem fejezte be nem tette fel az íre pontot. Azon kívül volt repülőgép szerelő, kaszkadőr, gyerek nevelő szóval mindenbe belekapott de semmit nem fejezett be milliós adósságai vannak és albérletekben él.
Azt olvasom a Blickben, hogy arról nyilatkoztak RibBrig éa a Gergő, hogy együtt fognak élni. Mikor? Én ezt nem láttam pedig végig néztem a műsort.
A magam részéről örülök a Ribi Brig kiesésének. eleve esélytelen mikor szálanként akarta a szalmát ... hülye pics....Gábor ari volt mikor a farm élményeiről beszélt , és a bemutatóban a kedvesével is milyen szépen ... Gergő nekem most sem szimpi egyáltalán, hiába szabadult meg a Ribitől .
Viszont elképesztő, hogy a face oldalon mennyi rajongója van a pszichopatának. Cintike / bár kislánynak titulálják nem az , hisz 20-21 éves és mint tudjuk a pi..... át is szereti hisz erről annó Norbit felvilágosította. Szerintem ő a pszichopata női megfelelője. /
Aurélió ez a ...... jézus van még lentebb??????

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 07:56:20

@loholka: Várjuk ki a jövő hetet. Ki tudja mi lesz még itt. Lehet lesz még lejjebb. Bár Aut nehéz lesz űberelni. Ez is azt mutatja, hogy a nézettsége még sem lehet olyan jó, mint azt annyiszor kommunikálták. Mert ha így lenne, nem egy ilyen fazont kellett volna beküldeni. Aunak nagy a "rajongó" tábora és sokan most csak ő miatta oda fognak kapcsolni, még ha eddig nem is nézték. Kíváncsi leszek, hogy meddig marad. Pár napot vagy akár a döntőig végig. Ha utóbbi akkor az már bizonyítja is az elméletem. Nagyon kár ezért a műsorért. Nagy ziccert hagyott ki a csatorna. Sajnos nem tudnak a VV-s vonaltól elszakadni. Ez már tisztán látszik. Ha nem lenne itt ez a jó kis közösség, már rég nem nézném és itt sem lennék.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.22. 08:22:54

Mint látszik én már ide sem nagyon járok, pedig a társaság kiváló, a műsor viszont xar. Ilyen még úgysem volt hogy egy valóság savat abbahagytam volna. Na, mindegy majd a VV nyóc ...

,, 2016.05.22. 08:27:29

@ALOKSAKTWO: nézettséghez: Felül csak a szombati adások nézettsége van (ezeket találtam), alul pedig a kezdőhét nézettsége, napok szerint.
05. 02.-05.08. RTL Farm: 675e (15,9% SHR), 18-49: 241e (16,4% SHR)
04.25.-05.01. RTL Farm: 713e (17,2% SHR), 18-49: 276e (18,4% SHR)
04.18.-04.24: RTL Farm: 638e (15% SHR), 18-49: 252e (16,7% SHR)
04.11-04.17 RTL Farm: 559e (13,4% SHR), 18-49: 216e (14,5% SHR)
04.04-04.10 RTL Farm: 610e (13,8% SHR), 18-49: 233e (14,6% SHR)

03.21-03.27 A Farm nézettsége:
H – 1,157M (27,4% SHR), 18-49: 426e (29,7% SHR)
K – 1,027M (24,2% SHR), 18-49: 420e (30,9% SHR)
Sze – 1,009M (24,1% SHR), 18-49: 390e (28,3% SHR)
Cs – 913e (21,9% SHR), 18-49: 364e (27,4% SHR)
P – 915e (22,6% SHR), 18-49: 344e (25,8% SHR)
Szo – 808e (18,8% SHR), 18-49: 359e (22,4% SHR)

Cérnahuszár 2016.05.22. 08:34:02

ha valaha lesz még 1 farm, akkor légyszi járjanak a szereplők népi cuccokban
rokolya, főkötő, meg az a kék csikós bőszárú gatya, bőrövvel, ilyenek.
de ne egy hétig, hanem egész idő alatt
legyen feltétel a bajusz is, nőn is lehet

,, 2016.05.22. 08:37:06

@Cérnahuszár: igen, mindjárt, pont erre gondoltam h a legutóbbi vv-n is hasonló számok voltak pedig az a kis csati volt...

Cérnahuszár 2016.05.22. 08:41:50

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): kíváncsi vagyok hogy ott is így esik a nézettség, normális ez vagy jelzésértékű?

Cérnahuszár 2016.05.22. 08:42:37

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): a vv6 még a nagy csatornán ment nem? csak a 7-et rakták át oda?

Sanda.Ipse 2016.05.22. 08:43:19

Ribivel kapcsolatban 3 cikk (+ kérdezz tőle) is van a Blikkben, Dóriról egy sem volt.
Lehet, hogy ő is visszamegy vendégnek?

Avanivi 2016.05.22. 08:44:39

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): .Figyeljétek meg, beküldik az az undormány Vikit a nemtom hányadik VV-ből.

Cérnahuszár 2016.05.22. 08:48:35

@Sanda.Ipse: nem hiszem, nem lenne fair a többiekkel szemben, még frissen kiesett, a korábbi vv játékosoknak meg volt mit átgondolni, tanácsokat adni

Cérnahuszár 2016.05.22. 08:49:47

@Avanivi: arra gondolsz aki lerántotta a gatyát simonról?
ő már volt vendég korábban nem? aurélió volt? sztem oylankoat szednek elő akik még nem voltak

,, 2016.05.22. 08:55:15

@Cérnahuszár: VV7
premier: RTLII Való Világ: 342e (6,6% SHR), 18-49: 153e (7,6% SHR)
ValóVilág: 304 415 (6,0%), 139 113 (6,8%) – december 7.
ValóVilág: 279 952 (5,6%), 125 746 (6,3%) – december 14.
ValóVilág: nincs adat (266 ezer alatt), 101 559 (7,3%) – december 16.
2015. február 2-8. RTLII Való Világ: 337e (6,6% SHR), 18-49: 143e (7% SHR)
2015. február 9-15. RTLII Való Világ: 399e (8,4% SHR), 18-49: 175e (9% SHR)
Finálé: 2015. február 23.-március 1. RTLII Való Világ: 521e (10,8% SHR), 18-49: 232e (11,9% SHR)

Szal mégis kevesebb, mint a Farm, de a nézők úgy látszik megmaradtak.

Krétagarbó 2016.05.22. 08:55:16

@Sanda.Ipse: brigiről már a műsor elején volt cikk a bulvárban. Gondolom érdekesebbek voltak a 3 gyerekét egyedül nevelő anyuka titkai...

Sanda.Ipse 2016.05.22. 08:56:09

Számomra öröm volt látni, mennyire felszabadult lett Görgő Ribi nélkül.
Nagy poén volt, mikor megkérdezték tőle, most mit csinálhat a nő és azt válaszolta "smárol a stáb összes tagjával":))))

,, 2016.05.22. 08:56:18

azért ez durva h a Farmot 2x annyian nézik...

Krétagarbó 2016.05.22. 08:59:20

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): ezt már olvastam én is, az elején beszéltünk is róla. Nekem jobban is tetszik ez a formáció, kicsit sajnálom, hogy a szerkik nem hoztak ki többet a farmból, nagyon rámentek a trashre, és eltértek az eredeti koncepciótól.

Cérnahuszár 2016.05.22. 09:01:04

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): mondjuk az lehet azért volt, mert rtl2 nem mindenkinél van bekötve, vagy a szolgáltató épp nem vette fel a listájára
vv6 az az anyacsatornán volt nem?

Krétagarbó 2016.05.22. 09:04:10

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): dobj majd nekem egy mailt légyszi, kérdezni szeretnék vmit.

Sanda.Ipse 2016.05.22. 09:04:32

@Krétagarbó: Dóri is 3 gyerekes anyuka. Még a párbaja eredményét sem közölték.

Avanivi 2016.05.22. 09:06:48

@Cérnahuszár: Gergőhöz bemehetne Attila ,őt szeretném látni,hallani.

Cérnahuszár 2016.05.22. 09:09:18

@Avanivi: igen, jó lenne ha bemenne, nekem mindegy kihez
nagyon jó meglátásai vannak

Krétagarbó 2016.05.22. 09:10:53

@Sanda.Ipse: na jó, de ott nem voltak balhék, gondolom van 1 apukája a 3 gyereknek oszt kész. Elvált Dóri? Vagy együtt él a férjjel? (Ez nem derült ki)
Briginél meg egy apa itt egy ott, egy nős pasi meg amott. Ez sokkal izgibb. (Már akinek)

Sanda.Ipse 2016.05.22. 09:14:41

@Avanivi: a legjobb vv szereplő volt, ever.

Sanda.Ipse 2016.05.22. 09:18:34

@Avanivi: egyébként neki is majdnem fuccsra ment a szereplése a szerelmi szál miatt a dagadt lánnyal, épp annyira nem volt képes dönteni egy rossz kapcsolatban, mint Gergő.

Sanda.Ipse 2016.05.22. 09:19:23

@Krétagarbó: a legfontosabb a zárójeles megjegyzésed:)))

Berborosz 2016.05.22. 09:24:14

@Krétagarbó: Elvált. Az adatlapján szerepel.

Azálea 2016.05.22. 09:32:12

@loholka: Brigi valóban azt nyilatkozta, hogy össze fognak költözni, bár, lehet, hogy ez csak egy vágyálom részéről, hogy megcsípjen valamit a most már Gergő részére nagyon is elérhetőnek tűnő 20 millióból. A nő ugyanis egy érdekember, ezt eddig is láthattuk. Gergő sok-sok adással ezelőtt szintén erről álmodozott a riport szobában, de azóta volt jópár megaláztatás, amit átélt Brigi miatt, így részéről ez most meg is változhatott. Az, hogy bizonyos lapokban ezt a hírt próbálják fenntartani, hogy ők egészen biztosan összeköltöznek, amiatt is lehet, hogy így próbálják manipulálni azokat a nézőket, akik Gergőre csak akkor szavaznának, ha szakítana Ribivel. Így Gergő kevesebb szavazatot kap majd, Attila esélyei nőnek. Nekem amúgy kissé furcsa volt Gergő viselkedése Brigi párbajánál és kiesése után. Természetellenes fordulat volt. Szerintem Brigi nagyon mosolygott ezen, így hajlok arra, hogy volt köztük valami megbeszélés odabent, amit mi nem láthattunk (ahogy azt sem, hogy Gergő és Dóri megbeszélték, hogy pékséget nyitnak majd). Simán taktikázhatnak is, hogyan kell Gergőnek ezután viselkednie, hogy elnyerje a nézők szimpátiáját. Ezért kellett ez a kamu szakítás. Merthogy nagyon nem tűnt igazinak. Sajnos. Mivel én alapvetően Gergőnek szurkoltam. A kapcsolat Brigi miatt amúgy mindenképp halálra van ítélve, ha elfogy a pénz.

,, 2016.05.22. 09:36:27

@Cérnahuszár: persze, kevesebben tudnak hozzáférni és későbbi sávban is kezdődött
Premier: RTL2 Való Világ6: 608e (11,6% SHR), 18-49: 317e (15,6% SHR)
ValóVilág 6 Finálé (RTL II): 492 139 (10%) – május 11.

Szerintem a főcsatin a csúcs a vv4 volt, ott a finálé: RTL: ValóVilág - Finálé. 2,349 millió (a megelőző héten 1,2-1,3 M körül)
Hát jah. Alekosz:)
Sixx ki fog tiltani ha sokat nézeccségezek, úgyhogy abbahagyom:)

@Krétagarbó: ok

Sanda.Ipse 2016.05.22. 09:37:44

@Azálea: nem lesz ebből semmi.
A szerelmemre nem mondom azt, hogy "most valószínű a stáb tagjaival smárol". Inkább feledtetni szeretné, hogy mekkora ribanc a nő, nem emlékeztetni rá.

Sanda.Ipse 2016.05.22. 09:39:50

@Azálea: hát még, ha kinn utólag meglátja, hogy még Attila IS smárolgatta a nő nyakát!:)

Cimili 2016.05.22. 11:31:59

@ALOKSAKTWO: Ne álmodozz! :) Én se hoznék. :P

Chuck Νorris 2016.05.22. 11:39:47

van már uj poszt ti meg itt lamouroztok

Cimili 2016.05.22. 11:52:42

@Chuck Νorris: Ott is vagyok, de itt köllött válaszolnom.:)

Avanivi 2016.05.22. 12:09:30

@Sanda.Ipse: Szerintem is a legjobb volt,én szerettem a humorát.

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 12:11:14

@Cimili: Na köszi. Én bezzeg igen, de nem kapnátok meg. Ezek után te meg főleg nem. Alutasakos, aha meg még mit nem. :P

terjőke kígyószisz 2016.05.22. 12:43:26

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt):

Miért lenne fura? A műsor még járatta le magát, a koncepció pedig érdekesnek ígérkezett.

alsophila grahami 2016.05.22. 13:23:58

@Cérnahuszár: nem, már a 6 is a kiscsatin ment, azért maradt ki nekem, akkor ui még az én szolgáltatóm nem pakolta be egyik csomagjába se az rtl2-t; a 7-re már igen, jippi ;)

alsophila grahami 2016.05.22. 13:28:53

@Sanda.Ipse: számomra is, EKG ;) el se hiszem, hogy képes voltam tegnap a sz**házi Attilának szurkolni, csak hogy mindenkiribanca végre kikerüljön a kontextusból, és LŐN! véééégreeee! xDDD Gergőn pedig attól a pillanattól, hogy a rihe visszahozhatatlan bukóba került, már ott volt az árulkodó vigyor az arcán, ami azóta is letörölhetetlen, haha :PP végre megjött a jobbik esze, így még talán győzni is lesz esélye ;)

SzilajSzilard 2016.05.23. 13:09:49

Cinti úgy beszél, mintha rajzfilmfigura szeretne lenni. Vagy napi sok órában azokat szinkronizálná a gyerekcsatornára. És balanszba kerülnék a gömbölyű fenekével, mert az jó rajta.
süti beállítások módosítása