Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ádám keresi Évát 1x04 - A pornós, a rúd táncos és a görög szobor

2016. május 20. 17:11 - szabóZ

Hogy miért adja fel valaki, hogy egy szál pöcsben flangáljon végig több százezer magyar nappalijában a szerelmet keresve? Hát, mert erkölcsös, és ugye azért azt mégsem lehet, hogy ugyanabban a képkivágásban, amiben ő éppen a pöcsét lóbálja, feltűnjön egy pornós könyöke, vagy éppen térde kalácsa. John Patrick ugyanis a szerelmet keresi, és ha a szerelem azt mondja neki, hogy fél éve felnőtt filmezem, akkor ő erre azt feleli, hogy tudod mit szerelem, inkább elmegyek a picsába. Így is történik John Patrick jobbra el, Petu, a felnőtt filmes meg tényleg úgy néz rá mint egyszeri jógi a segg főlé varrt Oravecz Nóra idézetekre: hogy ezt most akkor mégis hogyan?

vlcsnap-2016-05-20-17h08m26s39.png

John Patrick sértődését vélhetően a gegcsapat rakta össze, hiszen mégis ki az aki 3 óra alatt beleszeret, majd csalódik egy nőbe, bónusz úgy összetörik, hogy egészen Pesthidegkútig menekül. De nincs időnk ezen merengeni, mert máris jön a cserepasi, Bongi aki szintén futball-közeli szakmát választott, kapusedző, amikor hideg van, tél, szürkeség, és hétköznapik, Látja, drága miniszterelnök úr, nem hiába építi azt a sok stadiont!

A lányok rögtön kibeszélik az új lakót, megállapítják, hogy nem jön be nekik, mert alacsony, Niki még azt is megkockáztatja, hogy ha ez a két pasi a teljes felhozatal, akkor ő inkább ráhajt Petura, biztos, ami biztos. A tévé előtt boldogan sikkantgatnak az ötvenes vízvezetékszerelők, akik nem tudják, hogy írják angolul hogy leszbikus csöcsök, és ha tudnák is, akkor ott akadnának el, hogy hova is írják ezt be, és mi az a Google.

vlcsnap-2016-05-20-17h08m37s150.png

De a leszbikus kényszerházasság elmarad, újabb játékost dobnak be, Krisztiánt, aki kidolgozott és vörösre sült felsőtesttel érkezik, de amúgy olyan mint egy befehérjeporozott kisiskolás, az sem lenne meglepő, ha a vízhatlan kék zsákból elővenné a kedvenc transformersét, meg pár matchboxot. Hamar kiderül, hogy Krisztián azért nem nőtt fel, mert nem volt rá ideje. A sok gyúrás mellett legfeljebb némi tükörben gyönyörködés fért bele, éppen ezért nem meglepő, hogy két mondatot kombinál, miszerint, “Ugye milyen szépen kidolgozott a bicepszem?”, meg hogy Gyere, eddzünk egy kicsit!”

Bongi és Petu összerúgják a fehér homokot. Nem, ez nem egy rajzokkal gazdagon díszített gyerekkönyv címe, hanem a következő konfliktus, ami azután eszkalálódik, hogy a futballedző azt javasolja, hogy húzzák közelebb mindannyian az ágyakat, hogy fekve is tudjanak még beszélgetni, de Petu ettől teljesen kiborul, hiszen nem elég, hogy meztelen, de még ismeretlen emberek is intim viszonyba akarnak keveredni vele. Nem egyértelmű, hogy egy pornóst miért zavar mindez, hiszen a munkaköri leírásában is vélhetően az szerepel, hogy meztelenül intim viszonyba keveredik ismeretlenekkel. Talán az a baj, hogy nem hozta magával a számlatömbjét? A konfliktus konkrét pattogásba, pampogásba és hülye picsázásba torkollik, tényleg úgy veszekednek, ahogy csak a Való Világban szokás, esetleg nagycsoportban, ha az óvónéni cukor helyett speedtel tolja meg a menzateát.

vlcsnap-2016-05-20-17h07m07s37.png

Akkora összeveszés lesz a vége, hogy a fiúk és a lányok külön duzzognak, sőt a helyzet odáig fajul, hogy Máténak kell bekennie napkrémmel Bongi hátát. Krisztián azzal akarja oldani a helyzetet, hogy csapatépítő edzésre hívja a többieket, akik erre egész egyszerűen elküldik a picsába. Valahogy még nagyobb balhé támad, Petu szerint Bongi egy nokedli, az edző szerint a lány pedig meg van rajzolva, és agya annyi mint egy hintalónak. Na menjél az aurámból el! - mondja a felnőttfilmes, és ezzel úgy tűnik vége az idilli párkereső hangulatnak, inkább úgy fest a csábítás partja, mint az amatőr pankráció liga edzőtábora közvetlenül a hormoninjekciók kiosztása után. Gyűlölet és agresszió mindenhol.

De rögtön megoldódik Bongi és Petu viszonya, amikor közösen elkezdik szidni Krisztiánt, aki tényleg olyan hülye, mint egy GI Joe, aki kissé megolvadt a forró radiátoron. Ücsörögnek ott a vízben, Bongi, Petu és Máté, mint a Magyar Tudományos Akadémia éves rendes közgyűlése, és röhögnek, hogy milyen ostoba is az a testépítő. Újból boldogság száll a szigetre, na.

vlcsnap-2016-05-20-17h06m50s116.png

És akkor újabb lány érkezik a csábítás partjára, Evelin,aki táncos, mármint nem a Szegedi Balett tagja, inkább csak rúdtáncol egy éjszakai klubban. Amúgy Evelin az ellentmondások embere, hiszen szeretné, ha a világban mindenki meztelen lenne, mert akkor állítólag nem a testiségről szólna minden, mondjuk akkor a rúdtánc is legfeljebb annyira lenne izgalmas mint a csípőkörzés, de sebaj.  É ha már, hát a szerelemért bármit megtenne, de ezt idáig nem igazán becsülték meg, és amúgy nem szokott hozzá, hogy pasikért versengjen, mert a pasik küzdenek általában érte. Világos: nem nagyon küzd meg, de bármit megtenne, érte küzdenek, de nem becsülik meg. Teljesen érthető, világos, kristálytiszta gondolatmenet, ja.

Máté rögtön rákattan Evelinre, de amúgy a többiek is pont úgy viselkednek, mint egy falka kutya a krinolinboltban. Lóg a nyelvük és beadják Evelint, hogy a szabályok szerint az új lánynak azonnal meg kell masszíroznia mind a három fiút. A másik két fiú azért nem nagyon tud mit kezdeni a rúdtáncossal, Bongi még mindig duzzog, Krisztián meg tényleg olyan mintha stand by- módban lenne, és odabent,a vészvilágítás vörösen villogó fényében az Agymanók csendben bambulnának csak az irányítópult mögött: hogy most akkor melyik gomb a bicepszbefeszítés.

vlcsnap-2016-05-20-17h06m40s213.png

Máté és Evelin románcának kiteljesedése előtt azonban a három fiúnak még ki kell szórnia egy lányt, és nem meglepő módon Nikinek kell mennie. Mert ugye ő csak egy szakács, és se rúdtáncolni nem tud, se a felnőttfilmezés szakmai fortélyait nem ismeri.

De térjünk vissza Evelinhez és Mátéhoz, akik annyira egymásra találnak, hogy a tengerparton sétálnak romantikusan, meg Máté felkapja a lányt, és úgy viszi a habok közé, tényleg olyan az egész, mintha a Kék Lagúna rendezői változata lenne. Sőt még egy csók is elcsattan, Máté nyomja le, Evelin meg csak áll ott és nagyon szerelmes. Ez utóbbit onnan tudjuk, hogy a rész végén Evelin kagylókarkötőt csinál Máténak, Krisztián meg áll csak ott nézi, és nem érti: hanem ekkora a bicepszem, akkor miért Máté kap ajándékot?

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.20. 18:06:51

Most pongi, bongi?
Vagy bongi, pongi?

Vicces lett a poszt :-D

bElannaTorres 2016.05.20. 18:34:17

Pongi szánalmas :) Leáll kötekedni meg vitatkozni a 22 éves csajjal, ezzel csak megmutatta, hogy az a plusz 12 év amivel idősebb az nem jelenti azt hogy annyival értelmesebb is, az az idő csak eltelt :). Még jó hogy ebben a műsorban nem jönnek azzal a harmincas férfiak, hogy a kort tisztelni kéne a lányoknak :))))

luis5 2016.05.21. 06:42:12

Ide a denevér reflektorral repül be még nappal is

.snɯıɹd snɔlns 2016.05.21. 09:48:25

köpjetek le, hányjatok le, de én már csak megkérdezem, hogy csinálják, hogy senkinek soha nem áll fel a farka?
ez kritérium volt a válogatásnál, vagy csak véletlenül eunuch minden szereplő?
ha ezt tudom én is jelentkezem b+ !

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2016.05.21. 10:10:46

Összességében a műsornak továbbra sem értem a lényegét. OK, tudom, hogy itt párra kell lelni, stb., de hiába meztelen mindenki, ez így továbbra sem lesz izgalmas. Nem úgy, mint mondjuk a Temptation Island volt az RTL-en vagy ez Éden Hotel szintén a Viasaton - hiszen utóbbiban működött az anyagi tényező is. Itt viszont nem viszi előre semennyire az adást az, hogy mindenki tök pucér, hogy afféle rapid randi módjára kell párra lelni 2-3 nap alatt. Utána pedig? Utána mindenki megy haza és ott folytatja. Ráadásul hiába szkriptelt a műsor nagy része, szintén hiányzik belőle az a bizonyos plusz.

Múltkor láttam az amerikai/angol verzióját ugyanennek vagy legalábbis hasonló műsornak az Ozone-on. Vicces is volt, feladatok is voltak, anyagiak is voltak, nem volt ilyen nyögvenyelős, mint ez. Szegény John Patrick esete az élő példa arra, hogy kínjukban a szerkesztők már nem tudtak mit kitalálni, ezért bedobták ezt a minidrámát.

Capt. Hindsight 2016.05.21. 10:18:58

@® snɯıɹd snɔlns.: Potens férfiak nem mennek ilyen műsorba "párt találni".

zZz 2016.05.21. 10:21:22

@® snɯıɹd snɔlns.: Ahogy gondolom egy nudista strandon sem álló pélóval mászkálnak tudtommal a férfiak. Egy idő után hozzá lehet szokni a látványhoz és a puszta vizuális inger nem lesz elég.
Az is lehet, hogy az ilyen részeket egyszerűen kivágják.

2016.05.21. 10:43:33

@® snɯıɹd snɔlns.: vmelyik nap láttam neten interjút, aszerint volt h előfordult ilyen, de igyekeztek nem tudomást venni róla (mondhatni elegánsan túllendültek az ügyön) ;)

User2.0 2016.05.23. 11:45:03

@® snɯıɹd snɔlns.:
Hehe, azért a naturista/nudista strandon sem álló cerkával mászkálunk... Fura is lenne. Ha meg olyan van, akkor hasra vágod magad és elmerengsz a kettős könyvelés vagy a hengerfej javítás gyönyörein, szépen lelohadsz és élsz tovább. Ha nem úgy nézel egy sunára, hogy hú de elkapnám, akkor nem fog állni. Lehet azt úgy is nézni, mint egy műalkotást, gyönyörködtet az is, de azért nem akarod azonnal megb*szni. Nem állatok vagyunk, megy ez szépen agyból is.

.snɯıɹd snɔlns 2016.05.23. 12:38:16

akkor akár ruhában is lehetnének, hehe.

.snɯıɹd snɔlns 2016.05.23. 18:05:37

@Biriksz_Krokiksz!:
látom benned is felmerült a #kérdés de legalább te utána néztél :o)

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:06:38

sokkol ez a müsor
egyszál pöcsbe kornyikálnak :D

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:12:27

a könyvtárostekintetü buvárbéka kiszorta az egyik tufát :)
ez az uj csaj nekem tul édibébi

AkinóM 2016.05.23. 22:18:44

Muszáj megkérdeznem, (bocs ha volt már) egy pornós miért megy be egy társkereső műsorba. Tényleg úgy gondolja, hogy amíg aktívan csinálja, addig lehet normális kapcsolata??

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:18:45

na mindjárt 4 csaj jut 2 pasira. a buta focista most jol felpöröghet :)

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:25:01

@AkinóM: hagyd el, az egész müsor el van cseszve, hetente 1 rész, amit leadnak 5x, kisérőmüsor, valami történés semmi. én nem is értem mit akartak ebböl kihozni.

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:34:05

azt mondja a kis liba, tetszik hogy nem olyan romantikus (a tufa fccista) nekem ez komponál.
:D

AkinóM 2016.05.23. 22:36:05

@Chuck Νorris: az új csaj megnyugodott hogy a többiek is meztelenek????
Mit várt???????? :D :D

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:44:34

@AkinóM: én ezen a taplo focistán vagyok kiakadva aki a elsö emeletes KIkire hasonlit :)
remélem a kiscsaj felveszi a járandóságát a viasattól aztán elhajtja ezt a makit :)

Pienaar 2016.05.23. 22:51:07

Hát Máté barátunk kezdi kapizsgálni hogy nincsen rózsa tövis nélkül. Mutatós Evelinke pénzt akar, sok pénzt és azt vagy ő fogja neki megadni vagy random faszik a rúdtánc-számok után...

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:54:17

ezek a szövegek amik a müsorba mennek, én érzem kinosan magam :)

2016.05.24. 01:34:06

@® snɯıɹd snɔlns.: teljesen jogos a kérdésed. de ez a műsor úgy megy, hogy egész nap betanult szövegeket kell felmondaniuk az ott tébláboló és kamerával körülöttük köröző stáb tagok között. Szerintem egyetlen intim meghitt pillanat sincs.
Meg persze ha fel is állna nekik, akkor se adnák azt adásba.
De mondjuk ott a tengerparton smárolva csak felállt neki... mert a rúdtáncos csaj elég klassz külsőre.

.snɯıɹd snɔlns 2016.05.24. 08:24:40

@Kulics:
jogos.
akkor a pornós csaj így tölti rendes évi szabadságát...

2016.05.24. 09:31:20

@® snɯıɹd snɔlns.: hát szerintme nem annyira keresett az a pornós csaj.. egyik blogon leírták a nevét, rákerestem és unott élettelen pózolást mutatott be a filmen a csaj, nem volt jó nézni a produkcióját.

.snɯıɹd snɔlns 2016.05.24. 09:58:06

@Kulics:
ezzel a hozzáállással, hogy "menj el az aurámból", meg "ne feküdjenek közel hozzám"... majd jó lesz valamelyik éneklős tehetségkutatóba, vagy a következő farmba (kecskének)

Querelle 2016.05.24. 13:35:41

@® snɯıɹd snɔlns.: Én úgy látom, hogy megvan a motyesza mindegyiknek ...vagy csak implantátum lehet ?

.snɯıɹd snɔlns 2016.05.25. 08:21:33

@Querelle: mééé, csak a csajoknak lehet?
két kavics, oszt még tiki-takizni is lehet vele...

Querelle 2016.05.25. 13:19:17

@® snɯıɹd snɔlns.: Erre valóban nem gondoltam, de van benne valami ( már a zacsiban meg abban is amit mondtál ) !

.snɯıɹd snɔlns 2016.05.25. 13:41:57

az kurvisten, hogy én következő csajnak őt küldeném be, végre történjen is valami!:

www.napiszar.com/uploads/2016/05/09/2c3331194130edd79f5a9ce1f10a88db_thumb.jpg

az utca embere 2016.05.27. 06:29:48

És azt észrevettétek, hogy senki sem szőrös? ez kötelező lehet? És azt észrevettétek, hogy a puncinál mintha életlenebb lenne a kép?
süti beállítások módosítása