Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Blindspot 1x09 - Authentic Flirt

2016. május 19. 13:00 - Scott Pilgrim

Ezúttal az epizódot egy durva vallatással indítjuk, amiben két ismeretlen próbál megtudni információt egy harmadikból annak testvéréről, de mivel nem tudnak, így végül lelövik. Majd váltunk Pattersonra, aki után teper a néhány epizóddal ezelőtt kidobott pasija, mindhiába, a tudóslánynak feladatai vannak, nem ér rá pasizni. Közben a szemét kopasz CIA-s egy poloskát ad Zapata-nak, hogy rejtse el Jane Doe lakásán. Zapata nem akarja, de hamar rájön, hogy igazából nincs választása, a CIA-s ember markában van.

vlcsnap-2016-05-19-01h24m28s807.png

Kicsit később együtt van a csapat, ahol Patterson közli, hogy Jane tetkói közt van egy csomó betű, ami a megfelelő kombinációban kiadja azt, hogy AshwellCreekKennel. Ez egy felhasználónév egy kutyás fórumon, és kiderül, hogy bűnözők gyakran kommunikálnak kutyás fórumokon, mert hát ott aztán tényleg senki nem keresné őket. Szóval elkezdenek nyomozni egy gyanús kutyás tranzakció után, amiben az egyik résztvevő az AshwellCreekKennel nevű felhasználó. Kimennek a két fél által a fórumon kijelölt találkahelyre, ami egy elhagyatottnak látszó ház. Amint picit bennebb mennek, kisvártatva tüzet nyitnak rájuk, végül lelövik a két támadót. Weller éleslátóan megjegyzi, hogy így már nehéz lesz kihallgatni őket.

vlcsnap-2016-05-19-01h24m54s318.png

A főcím után kiderül, hogy Jane beszél bolgárul, ugyanis úgy sikerült lelőni az egyiket, hogy Jane értette, hogy mit mond és honnan akar támadni, az illető meg bolgárul beszélt. Kutakodnak picit az elhagyatott házban, végül találnak egy kitűzőt és két meghívót egy gálára. Később a laborban Patterson már elemezte is a házban talál cuccokat, és elmondja, hogy a tucatnyi kamuigazolvány, amit az emeleten találtak, a legprofibb hamisítványok, amiket valaha látott. Kiderülnek a nyomok által, hogy a két bolgár támadó a házból a két kínzással vallató ember az epizód elejéről. Kiderül, hogy azért kínozták meg a harmadik ismeretlen fickót, mert a bátyjának köszönhetően csuktak le egy maffiafőnököt, amiért a tanúvédelmi programba került. Kiderül, hogy valószínűleg bérgyilkosok a bolgárok, AshwellCreekKenneltől pedig a maffiafőnököt feldobó Robert Byrne jelenlegi lakhelyét akarták valószínűleg megvenni. Mayfair közli, hogy hívni kell a rendőrbírókat.

vlcsnap-2016-05-19-01h25m34s149.png

Meg is érkezik egy Allie nevű nő, akit régi ismerőseként köszönt Weller, ettől Jane láthatóan egy picit féltékeny lesz. Mayfair ismerteti a szituációt, majd Allie elárulja, hogy nemrég kiszivárogtak a tanúvédelmi programban résztvevők adatai. Kábé kétezer emberé, viszont hat hónapba is beletelhet, míg új lakhelyet és személyazonosságot tudnak szerezni nekik, szóval gáz van, meg kell találni azt, aki felbérelte a bérgyilkosokat. Patterson kideríti, hogy a gálán, amire a talált jegyek szólnak, valószínűleg elárverezik a kiszivárgott adatokat.  Végül arra jutnak, hogy Jane és Kurt a bérgyilkosoknak adják ki magukat és elmennek a gálára, végül is Jane beszél bolgárul, nem lesz gáz. Közben Patterson exe a korábbi epizódban látott könyvtárban ül, majd feltűnik neki, hogy egy vörös hajú nő pont úgy kódfejt a könyvekből, ahogy ők Pattersonnal abban a korábbi epizódban, úgyhogy követni kezdi. Viszont egy gyanús alak őt is követni kezdi.

vlcsnap-2016-05-19-01h26m01s302.png

Weller a szmokingjában készülődik, aztán mikor megpillantja Jane Doe-t estélyiben, az álla a földön koppan. Felhúzzák a kamujegygyűrűket egymás kezére, amitől Jane-nek beugranak emlékek, hogy az izmos hátú az álmaiból is jegygyűrűt húzott az ujjára. Megérkeznek a helyszínre, ahol miután átadják a jegyeiket, beültetik őket egy limuzinba, ahol elkérik a telefonjukat tőlük. Egy helikopterhez viszik őket, amivel tovább haladnak, ezzel magukra maradnak tulajdonképpen, mert a kiscsapat elveszti a nyomukat. A helikopterrel egy drága villához mennek. Megmotozzák őket, a Jane-t taperoló testőrtől pedig bepöccen picit Kurt és meglökdösi. Közben a többiek visszaértek már az irodába, ahol megjelenik a zsarolós CIA-s ember aggodalmaskodni picit négyszemközt Mayfairnek Guerrero kapcsán, hogy mi van, ha lebuktatja őket Napvilágostúl, szerinte ki kell nyírni, de a főni lenyugtatja a kopaszt, hogy megoldja egy kis papírozással inkább.

vlcsnap-2016-05-19-01h26m32s380.png

Közben a gálán Jane és Kurt táncolnak, közben kifaggatja a lány a morcos arcú nyomozót Allie kapcsán, kiderül, hogy egy évig jártak. Közben Jane felfedi, hogy jó eséllyel ő házas, a bevillanó emlékei alapján. Patterson közben lenyomozza AshwellCreekKennel könyvelőjét. Wellerék közben megismerkednek egy Rich Dotcom nevű idegesítő fószerrel. Eközben Patterson már össze is kötötte a könyvelőt Rich Dotcommal, akiről kiderül, hogy nagyon veszélyes. Dotcom beviszi Jane-éket egy szobába, ahol épp egy összevert ázsiai fickót cipelnek ki. Megkapják a listát a nyakláncért cserébe, amit elvisznek megvizsgálni, viszont kiderül, hogy nem csak nekik adják el az adatokat, és csak az adatok felét kapják meg.  Szóval muszáj megszerezni a pendrive-ot, amin az adatok többi része van.

vlcsnap-2016-05-19-01h27m25s137.png

Kurt rögtönöz és jelenetet rendez, amivel megszerzi Dotcom beléptetőkártyáját, amivel bemennek a kameraszobába. Megnézik a felvételeken, ki a másik vevő, majd törlik a biztonsági kamerák felvételeit. Félrecsalják a másik vevőt, akiről kiderül, hogy elég jól bunyózik, de végül sikerül legyűrni. Viszont pont akkor érkezik meg Dotcom. Beadják neki, hogy a másik vevő beépített zsaru, azért bunyózták le. Dotcom lelövi az egyik testvérét és a másik vevőt, monopol helyzetbe juttatva Welleréket. Közben Patterson exe egész nap a vörös nőt figyelte, aki órákig egy padon ült. Zapata és Reade meg helikopterrel keresi Jane-éket, akik éppen a lebukás küszöbén állnak, amikor inkább leverik Dotcom testőreit és fegyvert fognak rá és túszul ejtik. Viszont amint belefutnak két testőrbe, Dotcom leleplezi őket, Wellerék fegyvert fognak Dotcomra és a testőrökre, a testőrök Wellerékre, patthelyzet alakul ki. Végül lelövik a két testőrt, de megjelennek mások, akik lövöldözni kezdenek rájuk.

vlcsnap-2016-05-19-01h28m11s421.png

Tűzharc alakul ki, Jane már pont kifogyna, amikor megjelenik helikopterre Zapata és Edgar, és leszedik a maradék testőrt. Letartóztatják Dotcomot, megvan a pendrive is, behelikoptereznek az őrsre. Bent a már átöltözött Kurtöt Allie megpróbálja felszedni, de ő közli, hogy már programja van, Jane lakásavatójára mennek. Allie elköszön egy arcra puszival, de Jane pont erre érkezik meg, és rögtön láthatóan féltékeny lesz. Viszont kifele menet a volt barátnő ad néhány tanácsot neki Wellerrel kapcsolatban. Jane leveszi a gyűrűt, amitől beugrik neki egy flashback, hogy ilyet már csinált az izmoshátú jelenlétében, aki azt mondta, hogy nem kell ezt tennie, de csak levette és odaadta neki. Ennek majd később biztos fontos szerepe lesz.

vlcsnap-2016-05-19-01h29m15s519.png

Az epizód végül azzal zárul, hogy a kiscsapat Talán Taylornál ünnepel lakásavatót, mindenki ott van, kivéve Zapata-t, aki éppen őrlődik, hogy mit csináljon. Végül eltöri a poloskát és bedobja a kanálisban. Közben Guerrerot valaki egy késsel megszúrkálja a kóterban, szóval mégis elteszik láb alól. Patterson exe követő a vörös nőt egy sarkon, viszont az őt követő fickó már arra fordul be a sarkon, hogy az ex holtan fekszik a földön. Gyorsan hívja Mayfairt, valószínűleg az ő parancsára figyelte meg a srácot. Pattersonnal közli a főni a rossz hírt, aki ettől érthető módon kissé magába roskad. És ezzel vége.  

Címkék: blindspot
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.05.20. 08:37:10

Adtam még egy esélyt ennek a valaminek, megnéztem tegnap a 7. részt, és egy borzalom, annyira gáz a színészi játék, hogy majdnem elsírtam magam.
Picivel jobb színészekkel tök jó sorozat lenne.
Most elengedem végleg :integet
süti beállítások módosítása