Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x19 - Fagyott pénz

2016. május 19. 15:00 - Chat Géza

A nagy finálé előtt a srácoknak még meg kell hajtaniuk a munka szekerét. Hiába tette be tél tábornok a lábát és havazik már szeptember végén, amíg megmunkálható föld van és a gépek működnek, addig aranyat kell ásni. Ennyike. Mivel semmi sem megy ilyen könnyen, ezért most is lesz galuskás szentségelés Tony részéről, de a többiek sem malmozhatnak ám a legnagyobb nyugalomban.

kepernyofoto_2016-05-19_10_19_56.png

Kezdjük is mindjárt Tony csapatával. Mivel a múltkor rém gyalázatos merítésben volt részük, azaz alig több, mint 50 uncia aranyat kapartak ki a kotró alatti kis tócsából, ezért a következő ukáz van kiadva: 180 fokot kell pördülni, mert ott köztudott, hogy van arany. Gene szívbajoskodik, hogy az azért nem olyan egyszerű. Nem az van, hogy benyomnak egy gombot, elforgatnak egy kart, aztán ez a csillió tonna súlyú monstrum szépen, minden gond nélkül megpördül a tengelye körül. Az lenne a legjobb, ha 20-30 fokonként haladnának. Aha, oszt az mennyi időt venne igénybe? 2-3 nap. A nagy bránert azt, most megpördítjük, oszt szevasz, mondja Tony. Gene nem ért egyet a dologgal, de jó katona révén teszi a dolgát. Egyszer zátonyra is futnak a nagy kapkodásban, de sikerül korrigálni. Onnantál már sima liba. Lenne, mert az első merítésbe beletörik az egyik vödör. Vödör nélkül meg nincs aranymosás. Tony és Gene elmennek a dzsindzsásba, hátha találnak egy-két kidobott vedret. Hatalmas szerencse fiai ezek ketten, mert találnak is, csak méretre nem stimmelnek, szóval tökmindegy. Tony ezzel le is húzhatja a rolót az idei szezonra. A munkások is örülhetnek, pakolhatnak, mehetnek haza. Na, ekkor érkezik meg Tony felesége, aki viszont talált egy-két vödröt, mert tudta jól, hogy az asszonyok ilyen ízléses beton köcsögöket használnak kerti cserépnek, hát vett egyet valakitől. Szuper, bepattintják a helyére, mehet a melóka. A mérlegelés is azt mutatja, hogy megérte ennyit szopakodni, mert 3 nap alatt több mint 60 unciát mostak ki a kotró alól, ami azért nem szar.

Hoffmannak egy gondja van, hogy mindjárt itt a szezon vége. Ez azért baj, mert két hete van még átmosni a millió dolláros földkupacot, aminek még a fele érintetlen. Ekkora mennyiségű földet ennyi idő alatt nem lehet a Monster Reden átfuttatni. Akkor mi legyen? Mindenki visz haza a mellényzsebben is egy keveset és otthon átmossa szépen? Meghagyják jövőre? Hát persze, hogy nem. Na akkor mi lesz a megoldás? Bérelni kell még egy aranymosót! Hálistennek van is egy a közelben. A Fort Knox fantázianévre hallgató monstrum ugyanúgy 300 köbméter földet tud benyelni és tisztára mosni óránként, mint a Monster Red is. Rohadt jó lenne kibérelni, de sajnos a munkagépkölcsönző szakbolt épp zárna. Hiába hízeleg Hoffman, végül csak azzal sikerül meggyőznie a gép tulalját, hogy adja már oda a gépet, hogy a végén majd lesápolhat tőle egy kis aranyat. Így is lesz. A fináléban dupla csövű puskával lőnek majd Parkerra. A heti mérleg meghozta a kellő lendületet: elérték a kitűzött 2700 unciás céljukat, már csak azt a Snábel gyereket kellene a földbe döngölni.

Parker területén minden szépen halad. Azaz haladna, ha nem lenne totál befagyva a föld. A még meglévő területet tisztára tudják mosni, de újat már nem tudnak nyitni. És mivel itt mindenkinek agyára ment az arany és a megalománia, ezért ez rohadt nagy baj. Rick kitalálja, hogy ha elvezetik a mellettük csordogáló folyót, akkor annak a medre pont jó lenne bányászásra, mert nincs rajta fedőréteg, befagyva sincs, szóval hibátlan, na. A helyi tájvédelmisek is engedik, hogy áttereljék a folyót, de persze minden apróbetűs kis szabályt be kell tartaniuk, mert ha nem, akkor többet nem bányászhatnak. Na az lenne ám csak a nagy érvágás. Minden patentul lemegy, a folyó is átmórikázik, a Goldzilla leállása keltette riadalom is elmúlik, amikor a rázóasztalt közvetlenül a generátorra csatlakoztatták. A heti mérlegelés annyi aranyat hoz, mint égen a csillag, 7 unciával túl is lépik a 300-as álomhatárt. Lehet örülni, de nem sokáig, mert Parker azt szorványozza, hogy amíg lehet, addig azért maradjanak aranyat mosni, mert azt a szakállas majmot le kell győzni!!! Ketten inkább mennének, mint maradnának, nekik elég volt ennyi, köszönik. Hát nem szeretik ezek a pénzt? Egy hét mit számít már?

A nagy fináléban kiderül, hogy ki lesz a király. Este 9-kor a Discovery Channel műsorán.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása