Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A farm 2X50 – A tojás incidens

2016. május 18. 14:27 - Bruti

Szerintem a szerkesztők is belátták, hogy mese nincs, valamit ki kell találni a hajrára, mert unalomba fullad az egész műsor. Ezért egy halom állat érkezett a farmra, ami az unaloműzés mellett, kicsit megdobja cukiság faktort is.

1_8.jpg

Dórival kezdünk, aki állítása szerint, világ életében állatkerti szarpuculó szeretett volna lenni, de ez sosem adatott meg neki, így most élvezi a helyzetet. Igaz, hogy a tyúkok jutottak neki, amik annyira mégsem cukik, de mindegy, ő élvezi. Élvezi a faszt! Csak a riportban szimpatikusnak kell lenni, így a vége felé. Amúgy mindenkit leginkább a lámák érdekelnek, mert érdekes jószágok, kivéve Brigit aki retteg tőlük és előre közli, hogy amennyiben Gergővel összekötik életük fonalát, a kurvaélet, hogy nem lesz otthon láma. Sem! Természetesen Gábor a legjobb móka megint: ő megadja a tiszteletet a lámáknak, meg a: „Mi az a maradék? Nem jut eszembe, de nem mind láma. Mindegy, mondjuk azt, hogy láma!" A szerencsétlen gondolom az alpakára gondolt, de jobb is, hogy nem jutott eszébe, mert akkor tuti összekeverné a fém kiskanállal, ami meg alpakka. Szóval Gábor érdeklődik az állatok iránt, de nem érti, hogy minek vannak, hiszen szerinte semmi hasznuk. Aztán addig kötekedik velük, míg az egyik telibe nem csulázza. Gábor szerint ezt azért kapta, haszontalannak nevezte őket.

2_7.jpg

Jön Anikó és elmondja, hogy sűrűsödnek az események, mivel ma már lesz kiválasztás is, de előtte érdemes odatenni magukat a lakóknak, hiszen védettséget lehet szerezni. Ezt közli a lakókkal is, mindenki megörül, szóval jöhet a feladat, ami most kivételesen teljesen igazságos. Tojást kell egyensúlyozni egy vágódeszkán. Ennyi. Fontos, hogy nem érhetnek hozzá a másik kezükkel, vagy az ujjukkal sem! Megkezdődik a csata, a kezdeti bizonytalanság után a legtöbben beállnak fixre, de Dóri tojása rágurul az ujjára, ezért nagyon becsületesen feladja a versenyt. Következik Gábor, akinek úgy remeg a keze, hogy inkább pingpongozásnak tűnik, amit művel. Attila megint játssza az eszét, de ez csak azért van, mert egyszerűen érzi, hogy esélytelen. Aztán jön a szokásos gizda dumájával, hogy bármeddig tartotta volna, csak minek?

4_7.jpg

A következő kieső Cintia, már jóval tovább bírta. Kb. 10-15 perc után esik a le a tojás, pont akkor, mikor Anikó azt ecseteli, hogy Gergő még meg sem rezzent. Cinti felkapja a tojást, majd szervál vele egy idegeset, amivel meg lecsapja Brigit. Tehát a szerelmesek maradtak, Gergőn látszik, hogy órákig elácsorogna itt, viszont Briginek legalább kétszer fel kellett volna adnia, mivel többször is az ujjával támasztotta a tojást. Ennek ellenére még versenyben van, mikor a Gergő odasétál mellé, és ezzel megzavarja szerelmét. Gergő nyer, Brigi meg hót ideg, pedig a srác arra készült, hogy nekiadja a győzelmet.

3_7.jpg
Kullognak vissza a farmra, közben meg mindenki puffog, hogy Gergő milyen geci. Nem elég, hogy sorra nyeri a versenyeket, de ráadásul mindenki miatta esik ki. Cinti azért, mert ránézett, Brigi azért, mert belemászott az aurájába. Az igen! Itt mindenki hülye? Gergő meg nem is érti, és elmondja a riportban hogy egy gesztust akart tenni Brigi felé, csak rosszul sült el. Cintián most látszik először, hogy konkrétan érzi, esélye sincs itt nyerni és fölöslegesen mereszti itt a seggét. Brigi a riportban komolyan azt ecseteli, hogy simán nyerhetett volna, ha Gergő nem basz ki vele. De könyörgöm, senki nincs ott, aki szóljon ennek a nyomorultnak, hogy legalább két kamera vette, amikor csalt, és rég ki kellett volna állnia??? De senki nem mondja a szemébe, így aztán mártírkodik még egy sort, hogy ő már csak azért van itt, hogy asszisztáljon Gergőnek, és meghajoljon nagysága előtt a porban. Ez a hülye nagy melák, meg nemhogy elküldené a büdös picsába, még megy utána és vigasztalja…

5_7.jpg

Érkezik a postman egy levéllel, Gábor felolvassa, majd csodálkozik, ugyanis még ma kiválasztás lesz. Ezen kicsit mindenki beparázik, majd kezdődik a taktikázás. Dóri gyorsan szól is Briginek, hogy ne csodálkozzon, ha rárakja a jelet, mert nincs kire raknia, nincs is baja senkivel, ezért a barinőt választotta. Brigi csak néz bután, mint a Felcsút az NB II-es tabellára. Nem érti, mert honnan is értené, ha nem az igazságot kapja az arcába. Ugyanis Dóri a múltkor akadt ki a csajon, hogy milyen kétszínű, és úgy látszik, most ezzel honorálja, ráadásul így Attilára se kell raknia, mert attól meg fosik.
Jön Anikó, indul a kiválasztás. Gergő kezdi, és egy meglepőt húz, Gáborra rakja. Az indok: ő nem tud beleszólni a küzdelembe, mivel védett, ezért olyan emberre rakja, aki magát biztos nem fogja kihirdetni párbajozóként. Gáborról tudjuk, hogy jó figura, de nem bántóan okos, így most még nem érti ezt az egészet, inkább személyes támadásként éli meg. Látszik, hogy kell még neki egy másfél órás beszélgetés, mire beemeli abba a busz nyomta szláv fejébe, hogy mi is történt itt. Brigi következik, aki Attilára rakja, nagy szabadkozások közepette. Attila pislog, fújtat, hörög, és lelki szemei előtt éppen lepereg Brigi véres felnyársalása, de pszichopata most visszafogja magát. Inkább kimegy jelet rakni, de az indoklása nem érdekes, mert úgyis csak össze-vissza beszél, de Cintia kapja meg. A csaj rögtön viszonozza is ezt, és rákalapálja Attilára a másodikat. Érkezik Dóri, terel, hebeg, kamuzik, majd a jel nyertese Brigi. Attila nem érti, honnan is érthetné, Brigi meg mérhetetlenül le van sújtva, újra játszhatja a nyúzott mártírt.

6_7.jpg

 

Címkék: 18+ a farm
291 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.18. 20:56:43

@VV Erőlegény: nem hát, én sem. sőt nekem nagy dilemma lenne, amennyiben a final3-ba gabesz-dóri-gergő érkezne meg, h ott kinek szurkolnék. gergőnek brigi miatt nem. holtverseny és fifty-fifty mér' nincs? :(((
dóri és gabesz között.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 21:00:40

@Biriksz_Krokiksz!: Kréta meg azt hitte, hogy Attist hasonlítottad össze velük... :-)

Sanda.Ipse 2016.05.18. 21:01:01

Én egyáltalán nem írnám még le Dórit. A legelső párbajon is okozott meglepetést nem csak a nézőknek, de a csatornának is. Feladatfüggő, hogy melyikük nyeri.
Attila túlmozgásos. Ha olyan feladat lesz, ahol türelemre és logikai képességre van szükség, akkor Dóri nyerő.
Görgő meg dobja már végre ezt a Ribit! Lebarmozza, ez meg odabújik hozzá. Anyám, borogass!

alsophila grahami 2016.05.18. 21:01:22

@VV Erőlegény: nos, ha Szinti és Ribrigi ülnek majd vele a hármasban, akkor... huhh, az komoly fejtörés lesz, lehet, hogy én is őt választanám, már a nyomorult élete miatt, de önmagammal hasonulnék meg basszus, a három létező legrosszabb közül kiválasztani a valamivel kevésbé rosszabbat? Szinti egy semmirekellő, tiszteletlen, ostoba csitri, rohadtnagy mocskos szájjal, pfff... az ilyen nem lehet nyerő, még rossz példa lenne a most felnövő generációnak, áh, kizárt hogy őrá egy árva szavazatot is odaadnék, ráadásul előtte az élet, vannak lehetőségei, szedje össze magát, és keresse meg a boldogulás útját önállóan, mi másra is lenne használhatóbb az a fenenagy önbizalma, ha nem erre?

mindenkiribanca pedig... na ő még rosszabb, mert alattomos, sunyi, álnok kígyó - fentebb már kifejtettem róla a véleményem, nem ismétlek, de a létező legkártékonyabb emberfajtát reprezentálja -, nem létezik, hogy egy ilyet támogassak bármi módon, teljességgel kizárt ez is.

marad a vadember... róla minden rosszat elmondtatok ti is, én is, nincs nagyon mit hozzátenni, egy féreg. rafkós, de végtelenül primkó is egyben, DE. van családja, gyerekei, egy csóringer szerencsétlen, önsorsrontó balf*sz, akit valamilyen szinten szánok, mert képtelen magán segíteni, ez a bruttó 20 milla sem fog segíteni rajta, ennek is hamar a s*ggére ver majd, és ugyanúgy tökig gázol majd a trágyában, amit összehordott az élete során maga köré, mint most, de mégiscsak ott az esély, hogy valami talán mégis jut a nyereményből a gyerekeinek, így talán ő a legkevésbé rossz alternatíva...

ha szavaznék, asszem ő maradna, de a végső hármas szerintem NEM ez a felállás lesz, ui. azt is kizártnak tartom, hogy a buddhanyugalmú, bivalyerős Gergőt valaki is megverné egy párbajban - de ha mégis, az nem Attila lesz, se nem Szinti, és pláne nem mindenkiribije - mert annyira azért Gergő sem hülye, hogy átengedné neki a végső esélyt a győzelemre. ;)

2016.05.18. 21:02:06

@Berber Oroszlán: hátha hamutartót kell csinálni a már megismert korongozással. Abban Attila simán kiesik ;)

Sanda.Ipse 2016.05.18. 21:02:47

@Biriksz_Krokiksz!: feltétlen Dóri.
Gabesz elcseszett 9 millát szteroidokra, ha a 20 millát is arra költi még belehal.
Mentsük meg Gábort!:)))

2016.05.18. 21:03:28

@Krétagarbó: ha belegondolunk, olyan óriási különbség nem is biztos h van, mondjuk tekintve azt, ahogy kezelik a csajokat ill a benti társas kapcsolataikat, nemtől függetlenül. attila persze bunkóbban fogalmaz, és egyértelműbben mutatja ki a 'ki-ha-én-nem' mentalitását, szintén nemtől függetlenül.

2016.05.18. 21:04:52

@Biriksz_Krokiksz!: + ideje lenne kicsit példát is mutatnia az rtl-nek, h ne az nyerjen már, aki taplóparaszt, hanem normálisan beszél/viselkedik a társaival.

alsophila grahami 2016.05.18. 21:05:06

@alsophila.grahami: ja, azt lehagytam a végéről, hogy természetesen Gergő lenne az emberem, ha ezek maradnak bent a végére. de amit én szeretnék, az naná, hogy az lenne, ha valóban szimpi emberkék közül kéne kiválasztani a legszimpibbet, és ez kétség nélkül a Dóri, Gábor, Gergő hármas.

2016.05.18. 21:05:53

@VV Erőlegény: dehogy, ott és akkor atteszről IS beszéltem, krétucc jól értette ;)

alsophila grahami 2016.05.18. 21:07:51

@Biriksz_Krokiksz!: Gergőnek Ribri miatt már én sem, így marad Dóri és Gábor - amúgy Gergő lett volna a tuti befutóm, de sajnos elcseszte magának ezzel a szekondhend lávsztorival.

2016.05.18. 21:08:04

@Sanda.Ipse: :) jó hát ez is egy szempont, akkor hátrébb sorolom :)
lényeg, h
HAJRÁ DÓRESZ!!!!!!!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 21:09:59

@alsophila.grahami: Ekg, de ha Attila még Gergőt is kiveri és Gábor mondjuk párbaj nélkül kerül a háromba, ahol Szint és Brigi közül még valaki van, akkor is eléggé necces lenne számomra. Én alapvetően párbajt elkerülő embert nem szívesen szavazok meg, de azért legelőször is holnap Hajrá Dóri!

alsophila grahami 2016.05.18. 21:10:16

@Sanda.Ipse: én se írom le, sőt, nagyon drukkolok neki, hogy odaverjen a tapló gyökérnek, jut eszembe... azt vágtátok, hogy ha nincs ott a stáb körülötte, simán felrúgta a volna a kismalacot..?! elvetemült egy állat, az is biztos.

2016.05.18. 21:11:09

@alsophila.grahami: ez részéről egy kiba nagy öngól volt. picit bízom abban, h amit így legutoljára láttat még, az tényleg esetleg a csati (!) által erőltetett szerelmi szál, de valójában már kinyílt a szeme. mondom, remélem.

Sanda.Ipse 2016.05.18. 21:11:30

Egyébként Gáborgyerek annyira nem hülye. Pontosan tudta, hogy Dórit fogja kihívni. Sanya még benn volt, mikor mondta nekik, hogy amennyiben ő marad, a következő párbajra Dórit viszi.

alsophila grahami 2016.05.18. 21:12:18

@Sanda.Ipse: hihi, tényleg, ez is egy szempont xDD

Sanda.Ipse 2016.05.18. 21:14:24

@alsophila.grahami: most sokkal jobban kivan idegileg, mint akár a Sanyával való párbaj előtt. Ez a szerencsétlen ugyanilyen lehet a kinti életben is. A munkatársai hálaimát mondhatnak naponta,hogy nincs a közelükben.

ewita 2016.05.18. 21:16:07

@Sanda.Ipse: én is így gondolom Attilában nincs kitartás! Ha egy kis ész, meg kitartás kell Dóri a nyerő! én mmkk neki drukkolok!

2016.05.18. 21:18:25

jah. amúgy a trágársággal nekem személy szerint semmi problémám, ha bevágom a kislábujjam én is tudom cifrázni, de h ne menjünk távolra innen a blogról, kedvenc AlajkaBal-unk is elég nyersen és sarkosan formál véleményt, és mégis kedveljük, ugye.
attesz nem a mosdatlan szája miatt gáz, hanem ahogy áll a társas kapcsolatokhoz.

alsophila grahami 2016.05.18. 21:18:28

btw az volt már, hogy Dóri még nem volt hetigizda??

(nem úgy volt, hogy addig senki nem eshet ki? reménykedjünk..;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 21:18:45

@ewita: Az a baj, hogy mire ezeket írjuk már meg is volt a párbaj, úgyhogy hiába üzenünk itt a szerkiknek, sőt a valóságban holnap már a következő párbajt játszák :-)

2016.05.18. 21:19:28

legyen a feladat puzzle-os XDXDXD

Berborosz 2016.05.18. 21:19:32

@Sanda.Ipse: A legelső párbajon az a hülye Dani okozott meglepetést - a csatornának. Nem akarták azt még kiejteni.
Csakhát annyira béna volt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 21:19:51

@alsophila.grahami: Heti Gazda már nincs is, csak fél heti! :-)

ewita 2016.05.18. 21:20:14

@alsophila.grahami: felrúgta volna 1000 % ugyanezt mondtam ,így csak köpködött meg vájlingot hajigálta a büdös gyökér

Berborosz 2016.05.18. 21:20:35

@VV Erőlegény: Egyébként is hiába üzenünk a szerkiknek, nyugodj bele.

2016.05.18. 21:21:19

@VV Erőlegény: majd újraveszik/szerkesztik #vállvonogatási

terjőke kígyószisz 2016.05.18. 21:21:52

@ewita: VV-kben ezt a kivételezést többnyire a második helyezetteknek engedték meg...

Sanda.Ipse 2016.05.18. 21:23:18

@Berber Oroszlán: ha fogadni kellett volna a párbajuk előtt, Dórira senki egy petákot sem rakott volna fel. Akkor azt is megmutatta, hogy stressz helyzetben is nyugodt marad és a célra összpontosít. Bízom benne, hogy most is így lesz.
Az a barom Ribi meg Attilának fog drukkolni? Brávó! Nem tagadja meg önmagát.

Sanda.Ipse 2016.05.18. 21:25:41

Gábornak még mindig nem koppant, hogy Görgő miért őt jelölte.

2016.05.18. 21:28:08

@ewita: de most képzeld el, h egy túlmozgásos hangembernek ki kell raknia vmi lófüttyöt, és állítsd ezt szembe dóri higgadt nyugalmas céltudatosságával. ugye. itt nem működne a kapkodunk és "jóvvanosztjóvvanosztkész" szitu.

sziamiau19 2016.05.18. 21:33:18

@alsophila.grahami: De van egy 4. megoldás is. Nem szavazol és kapja be az rtl az elcseszett farmját!!!

alsophila grahami 2016.05.18. 21:33:46

@Biriksz_Krokiksz!: remélem én is, jah, csak hát... ott bent minden külső kontroll nélkül eléggé torz dolgokat éreznek valóságnak, ezt reality-expertként te tudod a legjobban, majd kint fog pofára esni, először, ha beszél a szeretteivel, barátaival, másodszor meg majd beleolvas a nézői visszajelzésekbe, de mind közül a legnagyobb arcraesés akkor következik be, amikor belenéz az adásokba, pfff... ez lesz a legkeményebb, szembesülni a szeretett nő árulásaival.

Azálea 2016.05.18. 21:48:25

Dórit az elején a csatorna próbálta kiejteni a párbajon. Kérdés, hogy most behódolnak-e a nézői szimpátiának? A feladat egyértelműen ennek fényében kerül(t) kiválasztásra. Dóri nyerésével azt is bebizonyíthatnák (már ha egyáltalán érdekli őket), hogy semmi sincs előre eldöntve, meglepetés bármikor várható. Így mondjuk izgalmasabb is lenne a játék. 0-24-ben mindenki tudna őrjöngeni, káromkodni, köpködni, hogy teljen a műsoridő, de ezt csak egy dióagyú nem látja be, hogy a Farm egyszer véget ér és utána ki kell menni az emberek közé. Egyébként Attila teljesen irányíthatatlan ösztönlény, semmilyen műsorban nem lehetne teljes nyugalommal alkalmazni. Ez nem show, amit csinál, hanem mentális ámokfutás. Alekosz legalább intelligensnek tűnő stílusban nyomta. Attiláról a texasi láncfűrészes jut az eszembe, akinek kezébe adták a láncfűrészt és most mindenkit aprít vele. Csak mert. Pont.

2016.05.18. 21:48:48

@alsophila.grahami: de annyira nem tudom, te... tök vakon vagyok :/ amikor bemegy vki egy ilyen játékba, feltételezhető lenne, h tájékozódik előtte, és alap h nem sétál rá _magától_ ilyen vékony jégre, mint a bent kialakult/kialakított párkapcsolatszerűség. ennyire naiv nem lehet senki. (jó, boston robék esete más tészta :)
lényeg, h nem tudom eldönteni, h gergő tényleg szereti magától és önmagáért brigit, vagy felvett szerep-e.
amit mindettől függetlenül csodálnék, ha ő nyerne, mert azt akár rá lehetne fogni a kongó által generált és KIMAXOLT CUKISÁGFAKTORRA is:)))) (cukifakit vki korábban szóvá tette, neki emeltem ki, külön) XD

alsophila grahami 2016.05.18. 21:49:20

@Sanda.Ipse: persze hogy ugyanilyen kint is, mondjuk, az építőiparban pont ilyen arcok nyomulnak, mint ő, de talán tényleg imádkoznak, hogy minél később essen ki, vagy akár győzzön is, hátha akkor nem tér vissza többet -oda legalábbis, ahol eddig volt :PP

@ewita: igen, és még van képe bekamuzni, hogy "csak azokkal ilyen, akik megérdemlik", az állatokat meg mindenek felett szereti, bla, bla, bla... persze hogy hazudik. tudtuk eddig is, most meg láthattuk is.

ewita 2016.05.18. 21:52:26

ezt a brigit is tarkón vágnám egy vizes heringgel!! mindig ő az áldozat,mártírt csinál magából, még a másik érzi szarul magát és kér bocsánatot végül. az ilyen embertől messzire menekülni kell, mert manipulatív, rosszindulatú, és önző!
Attila ma megint halálra dolgozta magát, lődörgött, kiborította a tejet, meló helyett Szintinek kezdett dirigálni, amikor az nem ugrált neki, akkor üvöltözött köpködött aztán rágyújtott. @Biriksz_Krokiksz!: Ezért röhögtem fel hangosan! :D

Azálea 2016.05.18. 21:53:21

Legközelebb casting-ra sem lesz szükség. Elég, ha bekameráznak egy elmegyógyintézetet.

Krétagarbó 2016.05.18. 21:54:15

@Biriksz_Krokiksz!: a CUKISÁGFAKTOR kiemelése KONTRAPRODUKTÍV volt, csaxólok:)

2016.05.18. 21:54:21

@Azálea: intellektuális dumában alek kb egyszint brigivel. mindkettő rosszul rossz helyen használ szavakat, aki nem ért hozzá, simán megvezetheti, uhhhh apám miket tud ez a csaj, bizti tök okos.
(pedig nem)

kaqxar007 2016.05.18. 21:55:32

@Sanda.Ipse: ooo bocsika en konkretan mondtam, h nincs olyan isten, h a tepozaras gizella nyerjen .... konkretan ugy fogalmaza " csak akkor nyerhet a gizella, ha mas jacca le helyete a barbajt" lehet keresni ott van a parbaj elott 1 nappal :o))

2016.05.18. 21:56:42

@Krétagarbó: tudom hát! :))))))))))) mikor olvastam, fel is nyihogtam rajta, mindenkinek van vmi nyígje XD

alsophila grahami 2016.05.18. 21:56:58

@sziamiau19: na igen, de akkor helyettem döntenek azok, akikre sosem bíznék semmilyen döntést; ez kb ugyanaz, mint amikor az egyszeri állampolgár nem megy el négyévente szavazni, mert hogy nincs kire, mind egyforma, stb... aztán megszavazzák a létező legrosszabbat, nélküle, helyette... ennek nem vagyok híve sskk.

alsophila grahami 2016.05.18. 21:58:09

@Azálea: minden szavaddal egyetértek.

2016.05.18. 21:59:55

@Krétagarbó: de kaptam is oltást utána rendesen, nahh :)) oszt röhögtem, mert jó poénok voltak. :)

Azálea 2016.05.18. 22:00:00

@Biriksz_Krokiksz!: Ezért írtam, hogy csak annak tűnő szöveg. Brigi kecskés mekegése és a szövegkörnyezethez és a helyszínhez sem passzoló látszatintelligenskedő dumája kiakaszt, ahogy Attila valós mondandó nélküli folyamatos káromkodása, idegbeteg őrjöngése is.

kaqxar007 2016.05.18. 22:01:31

@alsophila.grahami: te tenyleg elhiszed, hogy a nep valaszt ??? pont ugy mint itt, van a csendes jolelku jelolt, meg van az akire a bankok elqrnak par milliardot, es nyomjak a kepet az arcodba ejjel nappal, oszt a nep arra szavaz akinek a nevet el tudja olvasni a cedulan (bar jobb helyeken kepek vannak a szavazolapon, igy a tobbseg is tudja kire szavaz , mert olvasni azt nem tud :o))

alsophila grahami 2016.05.18. 22:03:52

@Biriksz_Krokiksz!: de Alek vicces voooolt, de ez a nő, ez szimplán gáz, gagyi, röhejes.

(de az milyen már, amikor valakit Alekoszhoz hasonlítanak, és - alulmarad? xDDD)

2016.05.18. 22:04:47

@ALOKSAKTWO: te csak ne vihorásszál! :)

Azálea 2016.05.18. 22:07:57

@alsophila.grahami: Brigi ma épp csak azt nem kérdezte Gergőtől, hogy "jobban hiszel a saját fülednek, mint nekem?", mikor jól hallhatóan baromnak titulálta.

alsophila grahami 2016.05.18. 22:11:44

@Azálea: engem is, iszonyatmód irritál. mondjuk röhöghetnék is rajta, amikor rosszul használja a latin szavakat, mint legutóbb pl. az absztrahálást; de az meg azért nem megy, mert az általad is kiemelt kecske-mekegés, a mondatvégi levegőkapkodások, és egyéb zavaró tényezők miatt egyáltalán nem szórakoztató, inkább szánalomra méltó az egész jelenség, úgy, ahogy van. mármint a nő maga. és az is, aki erre vevő (Gergő).

2016.05.18. 22:12:07

@Azálea: oks, de a szeme mmkk kell nekem háttérképnek, alap h horrorrajongó vagyok, az övé meg büntet. ;)

@alsophila.grahami: nincs különbség nálam, azt az évadot pont az alek kultusz miatt nem bírtam már nézni. itt meg a brigis szerelmi szál, meg atis miatt. (csak a szemét XD)

Azálea 2016.05.18. 22:14:51

@Biriksz_Krokiksz!: Úgyis most forgatják a world war z 2-t, biztos arra gyúr, hogy bevegyék statisztának.

2016.05.18. 22:20:30

@ALOKSAKTWO: ne kategorizáljunk, kérem szépen, az a halálom XD

ALOKSAKTWO 2016.05.18. 22:23:15

@Biriksz_Krokiksz!: De ne csak a szemeit akard, vidd az egész Attist. :D A ruhásszekrényben elfér. Aztán ha egy kis ordibálásra vágysz, előkapod. XD

2016.05.18. 22:24:48

@ALOKSAKTWO: ja nem, az a része nem kell, köszi, nagyon érzékeny a hallásom.

ALOKSAKTWO 2016.05.18. 22:27:34

@Biriksz_Krokiksz!: Ok. :) Cimili jól eltűnt. Megjöttem, ő meg lépett. Remélem nem haragszik vmiért.

alsophila grahami 2016.05.18. 22:33:00

@kaqxar007: akárhogy is van, ha nem veszek benne részt, még az a megnyugvás sem marad meg nekem, hogy én megtettem mindent, amit tehetek az ügyben... ;)

2016.05.18. 22:35:05

@ALOKSAKTWO: nem hiszem, max te jöttél későn, az lehet. nekem is mennem kell lassan.

alsophila grahami 2016.05.18. 22:37:42

@Biriksz_Krokiksz!: pedig tuti kis házimotivátor lenne, ha mondjuk, belepunnyadnál a házimunkába, még beléd is rúgna, ha kell, szigorúan a TE érdekedben, hogy befejezd, amit elkezdtél xDDD (szerencsétlen otthoni nője, vajon hányszor vághatta már állcsúcson..?)

ALOKSAKTWO 2016.05.18. 22:37:53

@Biriksz_Krokiksz!: Így legyen. :) Én is lépek, jó éjt. :)

2016.05.18. 22:44:53

@alsophila.grahami: óbazdmeg! :) kösz, nem! mondom: csak a szeme, csak háttérképnek, de ahogy írtam korábban, nem rakom be, mert képes lenne megsütni a vinyómat XD

2016.05.18. 22:46:05

@alsophila.grahami: ne engedd szabadon a fenevadat, kedves rtl.
(lépnem kell)

alsophila grahami 2016.05.18. 23:05:27

@Biriksz_Krokiksz!: jogos a félelmed xDDDD és csatlakozom a felhíváshoz: fenevadat nem szabadon engedni, SSKK, kedves RTL-klub illetékes elvtá'sai!! ;) nyugodt, kulturált, minden szempontból VÁLLALHATÓ győztest követelünk, csók: a NÉZŐK ;)

alsophila grahami 2016.05.18. 23:12:37

@Biriksz_Krokiksz!: én azt bírtam nézni, Olivér volt a kedvencem - miatta fanyalodtam tk a bolond Alekinnyóra, miután megmakkant és kiesett - , és hoppá, asszem meg is van, hogy miért volt rögtön szimpi nekem ez a Gergő, kicsit olivéres a karaktere (megjegyzem, jobb kinézetű, de sokkal kevésbé szórakoztató!), szerelmi szála neki is volt, pont a foskilencessel, haha, és ádáz ellensége is a Rácz-tesók személyében személyében... én bírtam azt az évadot. :)

Dirty Lyle 2016.05.18. 23:21:06

@Biriksz_Krokiksz!: Kongó mint cukiságfaktor? Haha. Szerintem egyáltalán nem cuki kutya. Cuki kutya mondjuk egy francia bulldog. Vagy egy corgi. Egy golden retriever. Nekem nem jön be, mint cukiság faktor.

alsophila grahami 2016.05.18. 23:23:39

@Azálea: jah ja, de ha csak simán lebarmozta volna.... még hozzátette azt is, hogy EZ, ha jól rémlik éppen az a bizonyos EZ vágta le a biztit Gergőnél; teszem hozzá, teljes joggal, mert túl azon, hogy a jelenlétében beszélt róla úgy, mintha ott se lenne, maga a stílus is sértő, lesajnáló volt, így pedig nem hogy a szerelmét, de normál esetben a barátait se minősíti az ember.

2016.05.18. 23:27:17

@alsophila.grahami: oliver? ne már, most meghasadtam, pedig tök szerettelek :)))

@Dirty Lyle: pedig az, tök bírom a kajlaságát. nálunk én macskásos vagyok, pasinak bull terrierje van, egy kenyérre kenhető vaj.

alsophila grahami 2016.05.18. 23:36:12

@Biriksz_Krokiksz!: nem csak hogy feltételezhető, de elvárható is, ha nyerni megy be, vagy népszerűségre szert tenni, különben úgy jár, mint mindenkiribije, csak lejáratja magát. ami nem gond, ha zsenge húszas éveik elején járó játékosok csinálnak magukból bohócot, mert esetükben fiatalság-bohóság felkiáltással legyint az ember, majd elfelejti mindenki idővel, hogy ki-ki hogyan aljasodott le részegen, satöbbi, de a középkorúak esetében már senki nem ilyen elnéző, velük szemben az érettség okán magasabbak az elvárások - különösen akkor, ha kiskorú gyerekek várják őket otthon - ott azért van felelősség, nem lehet akármit megjátszani. Brigi a legjobb példa erre, maradt volna otthon inkább; én nem is értem, mit gondolt, amikor ezzel a jellemmel lépett ki a nyilvánosság elé megmérettetni magát? és egyáltalán, hogyan lehet ennyire hamis önképe, hogy ezt nyerőnek gondolta?.

alsophila grahami 2016.05.18. 23:39:03

@Biriksz_Krokiksz!: ne is mondd, bement és egyből rákattantam, mint foskilenc ;)))) de most azt ne mondd nekem, hogy te meg bécidrukker voltál, mert akkor sírvafakadok! :DD

alsophila grahami 2016.05.18. 23:46:24

különben Heni hagyatékát érzékeltétek a mai öfiben?
Gergő "félszerzetnek" nevezte a vádembört... ;)))

2016.05.18. 23:48:16

@alsophila.grahami: pedig de, ha már, én bécit bírtam :)))) most akkor szakítunk, vagymi?? :)))

brigi: nemtommm, ha feltételezzük gergőről, h szerkis utasításra játssza el az amorozót, akkor brigi is lehet partner ebben, mondjuk részéről azért sok a gázos megnyilvánulás. nem kéne megszólalnia, ez pl alap.
(basszus, tényleg mennem kellene)
és persze, ami a legfontibb erre a hétre: hajrá dóri!

alsophila grahami 2016.05.18. 23:53:11

@Biriksz_Krokiksz!: á dehogy, absztrahálunk és amolyan gergőbribisen folytatjuk a románcot, mintha mi se történt volna xDDD

2016.05.18. 23:56:52

@alsophila.grahami: #megnyugodási :* meg kapsz ilyen leborult fagyistölcsért is <3 (az csak gézunak jár per alap)

alsophila grahami 2016.05.18. 23:56:59

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem nem játszik Gergő, lehet hogy az elején volt szerkesztői javaslat rá, de hogy most tényleg rá van pusztulva a mekegőcsajszira, az hétszentség... na de menjél már és hajrá Dóri, nanáhogy! ;)))

alsophila grahami 2016.05.18. 23:58:19

@Biriksz_Krokiksz!: köcce, értékelem, #szerivanakkor :))

Cimili 2016.05.19. 00:23:44

@ALOKSAKTWO: Nemnemnem, dógom volt, most meg visszaolvaslak titeket. :)

tejfölbiztosítás 2016.05.19. 01:09:14

Látom, ugyanazok az aranyos kis nickecskék írnak, szevasztok.:) Fú, be sok karakterínót írtatok. Mindegy, úgy is csak az a fontos, amit én pofázok!:) Na szóval ez a Brigibazmeg, felbaszbazmeg. Beléje égett a bőőlécszkarban, hogy ez a bögrefogás, mert ha megfigyeljük, hát tényleg, a kibaszott SARU mellett a bögrefogás a másik sarokpontyaja a bölcsészetességnek. Ésakkor kiviszi a, a hova a? A _:kiválaszásra_. A bögrétbazmeg, há nórmális? Elmondom néktek, hogy ez az ő hangszere. A bögre. A lelkének nonverbális kifejezőeszköze, ezzel zenéli tele a teret, ha dumál az ajtó előtt, ezzel, ha rönkön ül, de még az épületben is ezzel mén az önkifejezés, mikor a batár kék kannát föléje, a létezése origóját képező fémbögréje fölé irányacsa és vízmatériát loadingol belé. Mely élteti. Na és ez az éltető H2O ez olyan kifejezőeszközbe kerül, hogy kisugározza vele a teret. Ez olyan, mint KIFÜTTENI kályháva a légeret, no, ez is ilyen. Éshaesetleg az agyunk elkapná azt a betegséget, hogy nem ismerünk fel arcokat, akkor a bögréről mindig tudjuk, hogy ki az az ő. Őegyenlő Brigi. Tiszta sor. Gábent meg azbesztmegbaszta, kezdem átvenni a szájnyalogatást.:D Ne, neeehhee.

ALOKSAKTWO 2016.05.19. 06:07:40

@Biriksz_Krokiksz!: Már a bull terrier, a makka tuti nem. :) @Cimili: Akkor megnyugodtam. De bolond vagyok, hiszen te mindig késel. ;) :DD Boccccsssssss.

ALOKSAKTWO 2016.05.19. 06:10:56

@tejfölbiztosítás: Na akkor ezt még egyszer, de most már magyarul. :D Köszi. ;)

Perspektíva 2016.05.19. 07:52:06

@tejfölbiztosítás: A bögrés dolog nekem is feltünt, de kizàrtnak tartom, hogy csak víz van benne. Ennyi ivásnak következményei vannak. Ennyire szeret a pottyantóba járni?

sziamiau19 2016.05.19. 07:56:46

Feladtam a fogadalmam (2 nap után), hogy nem nézek farmot, csak titeket olvaslak. Tegnap megnéztem, mert vártam, hogy Gergő elküldi a francba azt a ribit. De nem!!! Mikor ribike azt mondja a nyávogós hangján, hogy "a szövegkörnyezetből vettél ki valamit". Micsoda? A szövegkörnyezetből? Komolyan mondom ez teljesen hülye vagy hülyének nézi Gergőt! Vagy mindkettő! Gergő: Brigi egy okos, intelligens nő. Okos? Ha okos lett volna, nem jön össze Gergővel, hiszen a filmekben is addig izgalmas amíg kerülgetik egymást a szereplők. Intelligens? Ha intelligens lenne nem smárol, meg tolja a seggét mindenkihez a kamerák előtt.
Ez a Gergő tényleg egy barom!
Hajrá Dóri!!!

Perspektíva 2016.05.19. 07:57:39

Ha Briginek lenne egy kis esze, akkor jóban lehetne Attissal, de csak megtévesztésből. Azt higgye, hogy a szerelmespárt képes szétszakítani, pedig dehogy. De sajnos Briginek nincs ennyi esze...valóban Vadember szimpatizáns.

Hortenzia Schneider 2016.05.19. 08:21:20

Bribi bemutatkozó oldalán arra a kérdésre, hogy kik hozzák zavarba azt válaszolta hogy:Az erőszakos, nagyon extrovertált emberek.
jelentése:Könnyen barátkozó, rendszerint a külvilág felé forduló.
Hát a farm tahója pont eme tulajdonságokat is hordozza.Ahhoz képest nem úgy látszik, hogy zavarná 'extrovertált ember', sőt nagyon is azonosul vele.

loholka 2016.05.19. 08:51:14

@Biriksz_Krokiksz!: hát nem tudom szerzői utasításra végez a RibiBrigi paplan alatti fütykös masszírt?? vagy csak mert szerei a varázspálcát , de mindenesetre undorító a hazug ábrázata a mindent kimagyarázok nyarvogása. Amúgy meg szemmel láthatóan vonzódik a vadbaromhoz.

ALOKSAKTWO 2016.05.19. 09:09:08

@Cimili: Na jól van. Bocsika. :) :D Pácsót a pótkocsidat hol hagytad? Ha ha ha :DDDD Most léptem, dolgozni köll. Majd délután. ;)

Cimili 2016.05.19. 09:14:56

@ALOKSAKTWO: Nem az, ezt is kikérem magamnak. :) Biztos sok bort kóstolgatott.

ALOKSAKTWO 2016.05.19. 09:18:31

@Cimili: Erre én is gondoltam. Jól kiüthette magát. Mint Gáborunk tette azt nem is olyan rég. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.19. 11:10:28

Na megnéztem az öfit. Utólag sajnos Dóri elkövetett egy nagy hibát, amit a többiek -Brigi kivételével- nem követtek el, még pedig azt, hogy megmutatta, hogy fél Attilától. Szintia (a stílusa miatt), és Gábor (a taktikai érzéke, és a belső tisztasága miatt) ezt nem tette meg, Brigit az isten tudja miért nem választotta Attila, de talán azért , hogy végre összeveszhessen a "szerelmes pár" még a játékon belül. Furcsa, de valószínűleg azért nem tetszik senkinek sem ez a "romantika szál", mert tulajdonképpen semmilyen vonzalom nincs e között a két ember között. Soha nem szavaztak egy irányba, soha nem támogatták egymást, személyiségük valójában olyan, hogy ők ketten taszítják egymást... Hajrá Dóri, de nehéz lesz, de hátha... :-)

Raszputyina 2016.05.19. 12:21:37

@tejfölbiztosítás: Igen, a bögrefogás. Meg a fél lábbal csámpásan állás.
süti beállítások módosítása