Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x49 - Noé tanyája

2016. május 17. 07:39 - sixx

 vlcsnap-00027_2.png

1. A böllér

Hajnal van, Attila tollászkodik a fürdőben, amit persze fentről a kamerák kedvéért faszán bevilágítanak, nm is értem, miért bohóckodnak azzal a viharlámpával ilyenkor, biztos saját megnyugtatásukra, vagy mittudomén. A szokásos ügymenetre készülhetünk ezen a napon is, Attila hajnalban fent, a többi tanyasi alszik, buzgólkodás versus henyélés, és nagyszerű vágóképek a hajnalodó vidékről, lens flare porn és leveleken csillogó harmatcseppek kimaxolva. Hozzá kukorékolás. Az idillbe belerondít egy böllér, aki hoz egy disznót, levágni.

Sándor pálinkával nyitja a reggelt, amire van is szükség, mert a disznó feldolgozása full a tanyasiak dolga lesz, Dóri, az állatvédő kicsit kiakad, de érti, miről van szó, így a minimálisnál többet nem hisztizik állatjogi vonalon. Sándor majd adja az ukázokat, Attila fején az látszik, hogy ő készen áll, Gaben meg elmagyarázza a pálnikázás miértjét. Így:

Közben a disznó annyira nem akar megdögleni, így le kell fogni, szerencsére a kameraman itt is meglátta a lehetőségét a lens flare kimaxolásának, köszönjük. Gergő nem akarta végignézni, hogyan szúrják le az állatot, de nem volt más választása, a böllér viszont jó fej volt, és a pezseléshez csak egy embert kért, a többiek mehettek fejni, meg ahova akartak. Na, és itt kezdődik Attila mai munkaügyi rohama, Szinti késsel hámozza a fokhagymát, mire odaveti, hogy basszad bele a vízbe, mert sose leszel meg vele, de persze Szint szarik rá. Attila széttárt karokkal hagyja ott, mintha menet közben akarná felszegeltetni saját magát az önnön ácsolta keresztre, ahol majd mártírhalált hal, mi lesz itt, amikor nem nyeri meg a húszmillát, elképzelni sem merem.

A disznó feldolgozása szépen megy, mindenki csinálja, amit kell, de egy ponton a tanyasiak bent hédereznek mind a házban, és Attila magára veszi a főnökösködés áldatlan feladatát, menjen ki mindenki segíteni, mert van meló bőven. Mindenki szarik rá, de nem hagyja abba a puffogást, kibaszott idegesítő ez a pali. Kimegy panaszkodni Sándorhoz, a böllérhez, és ugyan van benne valami, hogy a kaját maguknak csinálják, és nem volna hülyeség, ha mindenki aktivizálná magát, de ezzel a puffogással nem ér el semmit. Mindenkinek magyaráz, még a böllérnek is. A disznó fel lesz dolgozva, még a beleket is kimossák, egészen pontosan Gaben, mert Dóri kapásból mondta, hogy ő ugyan ilyet nem csinál.

Akkor ez is a férfiakra marad. (Attila)

A meló képekben:

2. A postás

Jön a műparaszt műpostás, levelet hoz a gazdasszonynak, amiben Sanya elköszön majd a tanyasiaktól. Barátainak tekinti a többieket, és örült, hogy itt lehetett, mindezt vagy macskakaparással fejezi ki vagy Szinti nem tud rendesen olvasni, szerintem egyébként a B lesz a jó megoldás. A heti gazda, nem nagy meglepetésre Gaben lesz, amivel ugye tovább folytatódik az a hagyomány, hogy aki már egyszer volt, az nem lesz megint, nahát, mintha a szerkesztők is pont így akarták volna. Sanya aszongya, Gaben humoratléta, és az emlékére tartson edzést, Attila mg rendes ember, csak a stílusa elképesztő. Ez persze nem jön le jól Attilánál, aki maga elé motyogva magyaráz, az ő stílusa kurvajó, Sanya meg egy tök, na ja, ilyen alapon Idi Amin is tök jó fej volt.

vlcsnap-00026_2.png

3. Noé

Sly jön egy traktorral, amin állatok vannak. Sok. Kongó meg is bolondul kicsinyég, mert érzi a szagokat, de azt is tudja(?), hogy ha elkap egyet, kikap, szegénykém. Sly maga mellé ülteti Gabent, és elmagyarázza neki a füstölő építésének titkait, ahol kolbászt fognak füstölni. Sly magyaráz, Attila meg visszahangozza, amit mond, annyira idegesítő a faszi, hogy az elmondhatatlan. Nem Sly, még mielőtt. 1x1,8x1,8-as füstölőt építenek, Sly gondosan magyaráz, Gaben megfeszítetten figyel, hogy ebből mi lesz, el sem tudom képzelni. Sly mondja tovább, a szomszéd farmon villám csapott az istállóba, át kellett hozni az állatokat. Ebben a pillanatban kintről visítás hallatszik, Kongó felpattan, Sly is odafigyel, kirohanás, és welcome to the jungle, egy rakás új állat rohangál a gyöpön.

vlcsnap-00028_2.png

Először megláttam három libát, aztán kiderült, hogy kacsát, nem is értem, milyen furcsa kacsák ezek. (Gaben)

Póni, kacsa, kakas, pulyka, láma, csüngős hasú kismalac - ebből van egy rakás. És be kell őket terelni, ami nagyon vicces dolgokat eredményez, mert mindenki rohan pl. a kismalacok után, de azok meg nem akarnak elkapódni, el lehet képzelni. (A Benny Hill Show zenéjére.) Attila úgy vetődik a kismalacok után, mint Király Gábor egy jobb napján.

vlcsnap-00032_3.png

Az a baj, hogy én magas vagyok, a malac meg alacsony (…) Kicsi a malac, de gyors. (Gaben)

Sly a legviccesebb az egészben, mert elhiteti szerencsétlen Gabennel, hogy van olyan állat, hogy húsevő lúd, ami nekimegy a kutyának, embernek, és pont van belőle egy nála. És Gaben szedje ki a ketrecből. Szinti röhög, Gaben nem mer a libához nyúlni, az meg kiszabadul a ketrecből, és huss, baszhatod. Közben a legaranyosabb kismalac, a fekete, halálra szopatja Attilát, máris van egy új kedvenc állatom. Terelik a lámákat, Gaben a pulyka nyomában, tényleg káosz van az udvaron, de a végén sikerül mindegyiket elhelyezni, és Gaben a feladatokat is kiosztja, én vagyok a legjobban meglepve.

A délután programja azzal indul, hogy Attila megy arcoskodni a lámákkal, mire az egyik hím nekimegy, de persze csak játszásiból. Beereszti Kongót az állatokhoz, mert miért ne, mire Dóri vészharagot kongat és kibelezett lámákat lát lelki szemei előtt, így rohan Gergőhöz, gyere gyorsan, Attila a lámá közé eresztette Kongót. Összeveszés, hisztispicsázás, faszhiányozás, szokásos. Utána Attila Briginek panaszkodik, aki hallgatja, mert nincs más választása, pedig van, mondjuk ráüvölteni Attilára, hogy kussoljál már. Na, ez a hét az Attila vs. Dóri vs. Brigi csörte jegyében telik majd el.

untitled_23.png

Címkék: a farm
220 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alsophila grahami 2016.05.17. 20:17:51

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): ez a hasonlat odaba**ott ;))) az absztraháláson meg... sírtam, de kínomban, sztem Gergő ezeket eszi meg, ezeket a bikkfanyelven előadott zöldségeket - igen, zöldségeket, mert normál hétköznapi életben a legelvetemültebb szakbarbár is mellőzi a terminus technicusokat, csak aki többnek akarja láttatni magát, mint ami, az nem képes erre.

Sanda.Ipse 2016.05.17. 20:18:28

@Gia: miért nem őszinte? Rárakta a jelét egy olyan valakire, aki még egyáltalán nem párbajozott és ahogy megfogalmazta, az ő "kategóriája". Ráadásul az előző adásban megígérte, hogy megfizet Ribi szarkavarásáért Attilával.

Sanda.Ipse 2016.05.17. 20:20:12

@ewita: Köztünk??!!!:)))
Ezek szerint rossz társaságba keveredtél? és ha bevallom, hogy amúgy nem vagyok Blikk olvasó?

Sanda.Ipse 2016.05.17. 20:21:18

@ewita: megmondta, hogy az az erőssége, hogy "nem nagyon" gondolkodik.:)

alsophila grahami 2016.05.17. 20:21:56

@kaqxar007: akkor oké, már komolyan megijedtem ;)) @Queen Alix: milyen csoport, nem a hivatalos oldalról volt szó? megmondom őszintén, lusta vagyok belenézni (jó, nem lusta vagyok, hanem affinitásom nincs hozzá, az ilyen fb-os helyeken rendesen összehordja a hulladékot a szél... annyival jobb itt;)

ALOKSAKTWO 2016.05.17. 20:24:15

Az benne volt a mai adásban, hogy a vita után Gergőt kiengesztelte Brigi a takaró alatt? Mert a Farm oldalán van egy ilyen videó. Tényleg nem láttam az adást, ezért kérdezem. :D

Krétagarbó 2016.05.17. 20:24:17

@Cérnahuszár: Igen, ez bennem is kezdett tudatosodni az elmúlt pár napban. Azt hiszem igen, Gergő ennyire ostoba.

2016.05.17. 20:24:24

@Queen Alix: ez igaz, csak aztan ki ne deruljon, h mi a mikro vagyunk, odaat meg makro kozosseg gyult ossze.

alsophila grahami 2016.05.17. 20:26:29

@Schlomo Goldberg: xDDDDDD ezek a szövegek.... xD @Sanda.Ipse: ide meg EKG ;)

Krétagarbó 2016.05.17. 20:27:13

@alsophila.grahami: szerintem csak a rokonok tobzódnak, csak soknak tűnnek.

Sanda.Ipse 2016.05.17. 20:29:22

Ribi: Görgő bemászott az aurámba és megzavarta az absztahálásom.
Lassan már ennek a némbernek is kell nyitnom egy spirálost.

alsophila grahami 2016.05.17. 20:30:09

@Krétagarbó: sztem meg csak a köd teszi, ama bizonyos, mindent elhomályosító feromonköd, ami betakarja, amióta csak ott sündörög mindenkiribije körül.
egyáltalán nem hülye, látszott ez a mai választásából, teljesen logikusan döntött, amikor - a többiekkel ellentéteben (kivéve Dóri) nem ösztönből-indulatból döntött.

ewita 2016.05.17. 20:33:55

@alsophila.grahami: én írtam, beleolvastam, sajnos gyanús ,hogy többen lesznek, agyuk kb. annyi mint rajongásuk tárgyának! :(

Amúgy tegnap pont Dóri végszava volt a műsor végén, hogy nem hagyja annyiban, hogy brigi mindenki háta mögött dumál,meg kavar! Ma fogta és rátette,csak az indoklás volt kicsit béna!

Mara100 2016.05.17. 20:34:29

@alsophila.grahami:

www.facebook.com/rtlklubfarm/

Nézd meg ha érdekel. Mondjuk az tényleg igaz, hogy az Attila anyja unokatestvére osztja az észt.

Sanda.Ipse 2016.05.17. 20:35:35

@alsophila.grahami: szerintem tök jó volt Görgő jelölése. Előbb-utóbb Gáborgyerek is felfogja. Ha Görgő sunyi és megúszós, akkor Attilára pakol.
Soha ekkora merítése HG-nak még nem volt a kiválasztásra. Magát meg egyértelműen nem választja. Bár, ha az erőssége, hogy nem nagyon gondolkodik, ki tudja?:)

alsophila grahami 2016.05.17. 20:36:33

@Sanda.Ipse: hú, ne pocsíkold már azt a drága papírt erre, kéhérleek! nehogymár ezért pusztuljon el egyetlen fa is, a lelkemre venném, nagyon ;) :D @ALOKSAKTWO: ugye nem? MONDD, HOGY NEM, PLS!!!! ;)

,, 2016.05.17. 20:36:50

@alsophila.grahami: az a durva, h tényleg látszott h ő most szándékosan el akarja ejteni a tojást h brigi kapja a védettséget... mer' így majd szeretni fogja brigi (de nem)
az idióta nő meg jól lebassza....mert nem tud absztrahálni szabadon gergőtől.
áááh, mind a ketten szar alakok.

kaqxar007 2016.05.17. 20:38:03

@alsophila.grahami: "mert normál hétköznapi életben a legelvetemültebb szakbarbár is mellőzi a terminus technicusokat," pont igy :o)) www.youtube.com/watch?v=SVL_wz5h00Y

ALOKSAKTWO 2016.05.17. 20:41:35

@alsophila.grahami: De. Na az nem látszik mit művelt Brigi, de valóban a takaró alatt volt. Gergőnek meg önelégült feje volt. :D

ewita 2016.05.17. 20:43:39

@Sanda.Ipse: neeeeem nagyon jó kis társaság vagytok, blikkel vagy anélkül!!!! :D

Berborosz 2016.05.17. 20:43:45

Én úgy látom, sokan vannak, akik Attilát becsülik - sajnos. A nagy átlag nem úgy gondolkodik, mint az itteni többség.

Ebben az országban gyakran elég a hemzsegés, hatékony munka helyett. Látszattevékenységekkel sokszor még a főnököket is meg lehet győzni.

Ha Attila bejut a top3-ba, nem csodálkoznék, ha vinné a 20 millát.

Krétagarbó 2016.05.17. 20:44:29

@alsophila.grahami: nem tudom, ez a köd nekem már sok(k). Nekem mondjuk amúgy is kicsit málénak tűnt Gergő (nem csípem ezt a típust, akármennyire is esztétikus külsőleg), de lassan megüti a butácska szintet. De ez csak az én véleményem persze.

Gia 2016.05.17. 20:45:13

@Sanda.Ipse: Akkor azt kellett volna mondania,hogy haragszik Brigire,mert kibeszélte Attilával.De azért mert az ő kategóriája??

Gia 2016.05.17. 20:46:15

@ALOKSAKTWO: Szia!Makka=macska. :-)

Krétagarbó 2016.05.17. 20:47:09

@Berber Oroszlán: ha Attilának megszavazza a nép a 20 millát, nagyon szomorú és csalódott leszek.

ewita 2016.05.17. 20:48:04

@Berber Oroszlán: Attila egy hiperaktív, idegbajos, nem tud nyugton ülni 5 percig,még a levél felolvasást is alig bírja végig ülni, a kiválasztásokat szintén,kukac van a seggében,azért hiszik sokan ,hogy sokat dolgozik, mert állandóan mozgásban van, de érdemi munkát nem végez!

Sanda.Ipse 2016.05.17. 20:48:33

@Gia: akkor lett volna sunyi, ha nem szól előre a nőnek és nem kéri, hogy ő meg rakja rá. Az, hogy plénum előtt nem akarta az indoklásban kiteregetni a kettőjük közt lévő feszkót, érthető.
Ezzel együtt - még mindig - a legnormálisabb játékos.

Sanda.Ipse 2016.05.17. 20:49:43

@ewita: tipikus hülye ember, ha szorgalmas. Többet árt, mint használ.

Krétagarbó 2016.05.17. 20:52:32

@Sanda.Ipse: sztem nem szorgalmas, sok a "színház" abban, amit mutat.
Engem sokkal jobban zavar, ahogy tulok módon bánik mindenkivel, a szája mocskos, a viselkedése pedig egy büdös bunkóé nagyjából.

ALOKSAKTWO 2016.05.17. 20:58:48

@Berber Oroszlán: Egyet értünk. @Gia: Köszi. :) Nem hallottam még ezt a kifejezést. :D Már megérte ide jönni ma. :D ;)

Cérnahuszár 2016.05.17. 21:03:48

@ALOKSAKTWO: ja hogy úgy művelt XDDD
takaró alatti műveltség
mondjuk az nagyon fontos, megelőzi a klasszik műveltséget

Cérnahuszár 2016.05.17. 21:05:19

@alsophila.grahami: atttila sem hülye, padlót fogott Dóri döntésétől
lehet őt utálni, de attól még qvára tudja mit csinál, felmérte atöbbieket

ALOKSAKTWO 2016.05.17. 21:07:58

@Cérnahuszár: Igen, az is fontos. :D @Krétagarbó: El tudom képzelni, hogy otthon is milyen nagy a szerelem a párjával. Ha úgy van kedve akkor elküldi a halál f....a, aztán hozzá teszi, de tudod drágám csak szeretetből mondtam. És azon a hülye hangján nevet, mint mikor az Anyukájával tette. Tényleg mint két kocsma haver, olyanok voltak.

Gia 2016.05.17. 21:09:52

@Sanda.Ipse: Négyszemközt sem mondta meg a frankót.Ettől függetlenül nagyon kedvelem Dórit.

Gia 2016.05.17. 21:10:56

@ALOKSAKTWO: A jeles kérdésedre megkaptad már a választ?Egy jele van Briginek,Cintinek,Gabennek és kettő Attilának.

Mirocska 2016.05.17. 21:18:55

Szerintem Dóri tök jól csinálta, ő az egyetlen, aki gondolkozik. Előree szólt Briginek, nem sunyított. Viszont őrá senki nem rakott, nyugodtan hátradőlhet. És ha jól értelmeztem az előzetest, elkezdett Gábornak duruzsolni, hogy Brigit jelölje párbajra. Így elkerüli, hogy Attila esetleg őt vigye, viszont Brigit simán legyőzi bármiben. Ügyes... :)

Gia 2016.05.17. 21:23:26

@Mirocska: Ati valszeg Cintit vinné,a jelét is rárakta.

ALOKSAKTWO 2016.05.17. 21:24:05

@Gia: Nem. És köszönöm. :) Aranyos vagy. :) Na vajon kit jelöl Gabika? Remélem magát. :DD Csak vicceltem. Pedig mekkorát szólna. És kihívná Attilát, aztán kipicsázná. De lányt fog, szerintem. Briginek nagyon érik. Attila pedig szépen bemasírozik a top3-ba. Aztán meg a retek megnyereti neki.

Berborosz 2016.05.17. 21:25:33

@Krétagarbó: Én már sokszor voltam szomorú és csalódott, mindenféle szavazások után.
De most reménykedjünk, hogy drága Attilánk az utolsó kieső lesz, mikor már csak négyen lesznek.

Rémület 2016.05.17. 21:32:56

@Gia: de megmondta. Azt magyarázta Briginek, azért teszi rá, mert ők ketten egy kategória és, ha együtt kerülnek a háromba, osztódik a szavazat. Ami szar ügy, mert nyerhet a nevető harmadik. Amúgy nem egy kategória ők ketten.

Queen Alix 2016.05.17. 21:38:04

@Biriksz_Krokiksz!: nem a csop nagyságra gondolok

Cérnahuszár 2016.05.17. 21:38:20

ha Attilát jelölik, egyedül gergő verné meg sztem de az most nem lehetséges
gábor elaludna párbaj közben, brigi elügyetlenkedné, cinti szintén, dóri meg lassú lenne ha izomerő kell nincs neki
Gergőnek meg az jó ha fogy a nézők számára szimpatikus csapat

Queen Alix 2016.05.17. 21:38:58

@alsophila.grahami: nem facebook csoport,de minden sok ember csoport,az is csoport,aki a meztót várja,meg azok is akik számára Attis hős

sziamiau19 2016.05.17. 21:39:13

Úgy döntöttem nincs kedvem tovább nézni Attila ámokfutását. Nem érdekel, van elég hülye körülöttem. Most már csak ezt a blogot olvasom. Sixx nagyon szépen összefoglalja a lényeget és ti is jókat kommenteltek. Persze a függőség megmaradt, így azt látom az rtl oldalán, hogy lehet szavazni "Te kit küldenél párbajozni Gábor helyébe?" Fel van sorolva Brigi, Cinti, Attila és mind a 3-hoz Brigi fejét rakták!!! :-) Szerintetek?

Krétagarbó 2016.05.17. 21:43:56

@Berber Oroszlán: vagy ha nem, akkor a második helyezést megcsípi. (jaja, én is mindig, mostanában főleg sokat szomorkodom. Ha jobban belegondolok, az ilyen vakkomondor vaddisznóknak áll a világ manapság, nem hiába, ugyanaz a tróger proli származás.)

Dirty Lyle 2016.05.17. 21:47:43

@Cérnahuszár: nagy meglepetés is lehet ha a szerkik olyan feladatot találnak ki. Nyilván más a feladat, ha fiúk, vagy lányok vagy vegyesen küzdenek.

Perspektíva 2016.05.17. 21:50:22

@sziamiau19: Megnéztem és tényleg. Mind a három képen Brigi van...nem bízzák a véletlenre.

Queen Alix 2016.05.17. 21:52:21

@Krétagarbó: Attila a korunk frusztrációjának kivetülése a plafonra.

ALOKSAKTWO 2016.05.17. 21:56:18

@Perspektíva: És a szavazásin is Brigike vezet. Messze.

Krétagarbó 2016.05.17. 22:28:33

@Queen Alix: szerintem meg egy letűnt kor utolsó patkányainak egyike.

Azálea 2016.05.17. 22:36:36

Régóta olvasgatom a blogot és a hozzászólásokat. Most én is "tollat ragadtam", hogy a közelgő párbajról leírjam a véleményem. Gergő látszólag taktikus, hiszen nem tette a jelét Attilára, tartva attól is, hogy kiválasztása esetén a kiszámíthatatlan ámokfutó esetleg imádott Brigikéjét vinné párbajra. Amit Gergő nem vesz észre, hogy Brigi, a folyton picsogó, végtelenül önző "szerelme" gyengíti őt a játékban és Gergő hiába szimpatikus a nézőknek, a legtöbben - véleményem szerint - nem hagynák, hogy ennek a nőnek akármilyen formában is köze lehessen a főnyereményhez. Ez az ostoba nő Gergő nélkül már rég nem lenne játékban, s ha kissé meggyőzőbben adná a hősszerelmest, talán a romantikára éhes nézők hozzásegítenék ahhoz, hogy a végén imádottjával együtt a nyereménnyel gazdagodva elsétálhassanak a naplementébe. Bár ezzel már végleg elkésett. Dórinak végre kinyílt a szeme. Szerintem nem akarta kiteregetni a lapjait, egyelőre nem szerette volna, ha Brigi tudomást szerez arról, hogy tisztában van azzal, hogy a háta mögött áskálódik az ellenséggel. Ezt a taktikai érvet Brigivel szemben a végjátékra tartogatja. Attila kiválasztottsága esetén Szintit nem valószínű, hogy kiviszi, mert az alábecsült lánynak Norbit is sikerült kint hagynia. Dórit vihetné még, aki ügyes, de egy erőnléti feladatnál esetleg alulmaradhatna. Brigit könnyű kizökkenteni a koncentrációból, ez most is kiderült, s a lány maximum a "ki tud egy perc alatt több idegen szót felsorolni" című párbajban tudná Attilát legyőzni. Remélem, hogy a végén Dóri, Gábor és Attila marad. Gergőt mondanám, ha nem lenne Brigije, viszont így semmiképpen nem szavaznék rá a számító nő miatt. Attila pedig tölteléknek kell, nem hiszem, hogy a többség egy labilis idegzetűre szavazna. Szóval, hajrá Dóri és Gábor!

csodalámpa 2016.05.17. 22:45:34

@alsophila.grahami: Hofi klasszik: Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma két fő :) Szerintem az itt kommentelők létszáma töredéke annak, akik szívvel lélekkel a villogó szemű szefósra fognak okostelót nyomni. Sajnos. Ezt nem valami yuppie gőg mondatja velem, csak én is csekkoltam a FB-t...(azért én 5 eszközről is Dóri :) )

csodalámpa 2016.05.17. 22:52:38

@sziamiau19: LOL :) Kedves RTL, köszönjük a buta szavazók nevében, nos választottunk, és nehéz döntés volt, de Brigit szeretnénk párbajra küldeni, és légyszi maradjon is kint. Ja ezt minden olyan néző nevében írtam, akinek nincs netje meg okostelója. Köszi.

Azálea 2016.05.17. 23:10:29

Brigi tuti Dórit vinné. Szintitől tartana és különben is barinők. Férfit nem hívna ki.

csodalámpa 2016.05.17. 23:19:32

egyébként én az utolsó háromba várom Ribibrigit és Attilát is. Ribibrigit a harmadik helyen kiesőnek, Attilát a másodikon, az elsőre, pedig ebben a sorrendben: Dóri, Gaben, Kongó (Gergő)

Azálea 2016.05.17. 23:22:41

Dóri szerintem tisztában van azzal, hogy Gábor nőt fog választani, mert Attilával nem akar kimenni. Bármelyik nő lesz a kiválasztott, biztosan nőt visz majd ki. Szinti és Brigi is Dórit vinnék, viszont Dórinak így van esélye visszajönni, míg Attilával szemben nem biztos. Plusz bónuszként megszabadulhatna végre Picsogótól és nem kellene többet néznie, ahogy Gergővel nyalják-falják egymást. Esetleg még közelebb is kerülhetne Gergőhöz. Szigorúan lelkileg :)

Sanda.Ipse 2016.05.18. 04:54:20

@Gia: Ribi eljátszotta a lehetőséget, hogy Dóri bármikor is őszinte legyen hozzá a hátralévő időben.

Sanda.Ipse 2016.05.18. 05:00:17

@Sanda.Ipse: csak végeláthatatlan magyarázkodásnak tette volna ki magát, amit Ribi a Görgővel is csinál egy-egy aljas húzása után. Ez így sokkal ütősebb volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 07:34:17

Ha a HG többé már nem védett, akkor miért nem szavazhat a kiválasztáskor ?

Avanivi 2016.05.18. 08:03:52

@VV Erőlegény: Azzé nem szavazhat,mert ő akkor szavaz amikor kiválasztja a párbajozót.Vili :)

Cérnahuszár 2016.05.18. 08:04:10

@Azálea: igen, ez így elég logikus

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 08:07:25

@Avanivi: De akkor csak korlátozott választási lehetősége van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 08:08:55

@VV Erőlegény: Az első választásban tulajdonképpen még csak kihívó jelölt állítási választás van.

Avanivi 2016.05.18. 08:34:34

@VV Erőlegény: Há' persze mert a kihívó választja ki, hogy kit fog ő egyedül kihívni.
Sokat absztrahálsz, vagy keveset, nem tudom.

loholka 2016.05.18. 08:39:20

Akárki akármit ír ide szerintem a csatorna leszarja. Ez a kiválasztás előtti tojás tartás kb olyan volt mint a víz túlcsorgás a másik párbajnál. A Ribi Brigi az ujjával tartotta meg a tojást nem egyszer nem kétszer. Attila trágárkodott miközben ott állt mellette az RTL pipaszár lábú játékvezetőnője aki nem szól rá, elképesztő! Gergő egy nagy melák aki fizikailag valszeg sokat bír, de agyilag zokni : Brigi nagyon művelt ????mondja miközben Brigi azt mondja megzavartál az absztrahálásomban vagy valami ilyesmit / absztrahálás jelentése: elvonatkoztatás az érzékelhető valóságtól/. Nem tudom mi pipát képzelt hogy a folytonos fütyi masszírozással a piálással a szem meresztgetéssel és a borzalmas nyarvogással , szarkavarással csak simán besétál a döntőbe?? Hát nem tudom ki lesz bent az RTL rendezésében az utolsó 3 ban, de akik szavaznak remélem Dórit vagy Gabeszt /már ha bent lesznek /választják. Mert Dóri normális, Gabesz meg a maga módján humoros. A többi egy nagy kalap sz.…
A hős szerelmes balfék remélem a nézők szavazatát a Ribi Brigi miatt elveszti. Ha háromnak kell bent maradnia akkor lesz még egy párbajszerű izé??

rtl.hu/rtlklub/farm/a-farm-bemutatja-ime-gabor-elso-videoklipje

Puncylla 2016.05.18. 09:01:58

@loholka: "még egy párbajszerű izé"?
ha csak egy lesz, akkor öten maradnának

Berborosz 2016.05.18. 09:09:49

@Queen Alix: @Krétagarbó: Nem kortól függ szerintem, inkább egy embertípusról lehet szó.
Aki mindig az élcsapathoz akar tartozni, mert ő megérdemli. 44-ben nyilas volt, 46-ban meg már kommunista.

Sanda.Ipse 2016.05.18. 09:40:16

@VV Erőlegény: személyek számában korlátozott, de nagyobb jelentőséggel bír, hiszen akit kijelöl, annak mennie kell párbajra.

neoteny · http://word.blog.hu 2016.05.18. 09:42:44

@Berber Oroszlán:

"44-ben nyilas volt, 46-ban meg már kommunista."

Erre mondták Pesten azt, hogy "megérett a zöld".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 10:18:56

Most hogy-hogy ilyen hamar volt a kiválasztás, ez láthatóan őket is meglepte...

Sanda.Ipse 2016.05.18. 10:24:59

@VV Erőlegény: remélem, gyorsítanak a meneten, mielőtt teljesen leül a műsor.
Visszanéztem a párbajt. Azon kívül, hogy Ribi többször az ujjával támasztotta a tojást, Attila míg játékban volt folyamatosan dumált hozzá és azzal semmi gondja nem volt aura-ügyileg:)

Avanivi 2016.05.18. 10:49:19

@Sanda.Ipse: most néztem és is és ugyanezt akartam írni, még amikor kiesett akkor is dumált Brigittának és ő csak mosolygott vissza aurán belül. A Gergő a hibás azért mert ő kiesett,mindenért a Gergő a hibás.

Most mindenki kapott jelet, tehát Gábor kedve szerint válogathat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.18. 11:17:42

@Avanivi: Azt gondolom, hogy ha Gábor Attilát választja, akkor két féle párbaj jöhet létre: Attila-Szinti, illetve Attila-Gábor, ha Szintit választja, akkor Szinti-Attila párbaj a legvalószínűbb (felkészül Dóri), ha Brigit, akkor Brigi-Dóri párbaj lesz. Azt gondolom, hogy Gábor Brigit fogja választani.

ALOKSAKTWO 2016.05.18. 12:54:29

Nem tudom, láttátok e már. De ha nem, meg kell néznetek. Gábor forever. :D
www.origo.hu/teve/20160518-ennel-depressziosabb-magyar-klipet-meg-nem-lattunk.html

Sanda.Ipse 2016.05.18. 12:59:49

@VV Erőlegény: annál is valószínűbb, hogy Ribit választja, mivel zokon vette, hogy az elmúlt alkalommal rápakolt a nő azzal, hogy nem egyenes ember. Azóta bögyében van Ribi.
Görgő fair volt, hogy nem Attilára tette, mikor ő nem kihívható, Gábor viszont nyilván nem magát jelöli.
@ALOKSAKTWO: a múltkor már a vadász magaslesen is nótázott.

sziamiau19 2016.05.18. 13:37:25

Nincs új blogbejegyzés a tegnapi napról? Vagy csak én nem vettem észre? Vagy annyira értékelhetetlen volt az adás?

Raszputyina 2016.05.18. 13:43:57

Akinek viszont ezidáig kétségei voltak, hogy vajon Gábor játszásiból ilyen ostoba vagy gyárilag ilyen, az most megnyugodhat. Szerintem még most sem érti, hogy Gergő miért őt jelölte meg. Más. Cinti orrpiercingje bennem azt a képzetet kelti, hogy valaki büntetésből felvágta az orrcimpáját, és most gyógyul úgy, ahogy.

Gia 2016.05.18. 13:44:26

@sziamiau19: Majd csak lesz.Türelem,tornaterem. ;-)
Most olvastam,hogy Laci postás valójában egy igazi farmer.És a kedvence Dóri,szerinte ő is fog nyerni. :-)

Gia 2016.05.18. 13:47:15

Nem csoda,hogy nincs kis makka a farmon.Hát itt van az összes. :-)))))

Avanivi 2016.05.18. 13:59:44

@VV Erőlegény: én azt gondolom, hogy bárkit választ Gábor, az Dórit fogja kihívni.

Stipistopi 2016.05.18. 14:17:37

Cérnahuszár 2016.05.17. 19:22:01
asszem mindenkinek érdekes lesz majd ha visszanézik a tojásos felvételt, akik még bent vannak :)

PONT az lesz a legfőbb tevékenységük, hogy ezt a versenyt visszanézzék! Nagyon naív vagy! Brigi csalt! Háromszor is.

Stipistopi 2016.05.18. 14:20:43

Csak engem irritál Brigi kecskés mekegése?
Gábor meg "bájosan" buta... hogy is mondjam? Szegénykém, nem rosszindulatú, csak nem jól játszik...

Stipistopi 2016.05.18. 14:22:26

@Gia: ezt eddig is tudtuk! :) Ő szórakoztatja a stábot; gulyást meg mindent csinál nekik..

Stipistopi 2016.05.18. 14:24:39

"Gaben???" "Gabesz" Gábor nem fog kiesni... már csak a szerkesztők miatt sem.... Őt bent kell tartani

sziamiau19 2016.05.18. 14:46:17

@Stipistopi: Nem. Mindenkit irritál. Engem nem csak az affektálása, hanem az egész lénye. De jobban belegondolva, már lassan (nagyon lassan) sajnálni fogom, hiszen ő a legnagyobb vesztese ennek a műsornak. Amit kaphatnak a gyerekei, szülei a kinti életben és amit majd ő fog kapni, azt biztos nem teszi zsebre. Ebbe nem gondol bele?

Queen Alix 2016.05.18. 15:00:20

@Berber Oroszlán: És mindig lövi a pártházat..
én most az Attis fanokra gondolok,akik ülvén a fotelban kezükben a hamburgerrel, nézve az lG lapos tévében az amcsi filmet morog magában,és akkor meglátja a Vadembert,aki olyan amilyenek lenni akarnak,aki zabolázatlan, macsó és a többi

ewita 2016.05.18. 16:11:23

@Sanda.Ipse: És cintike meg a feje mellett csapta szét a tojglit a deszkával,az sem zavarta :P

Krétagarbó 2016.05.18. 18:49:33

@Berber Oroszlán: egyrészről igen, tipikus "elvnélküli", mindenért "lelkesedni" bíró embernek tűnik, de én most a patriarchális szemléletére próbáltam célozni. Ahogy bánik a nőkkel, amennyire nem tiszteli és lekezeli őket, sz a letűnőben lévő, de sajnos még azért itt-ott előforduló vakkomondoros attitűdöt idézi nekem.
süti beállítások módosítása