Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 19. hét

2016. május 16. 14:00 - lulu1.0

Ezen a héten három fő szálunk lesz. Szilárd titokzatos kínlódása valami titokzatos nővel, akiről kiderül, hogy nem éppen a várva várt szerelmi szál, a Bodolai család küzdelme Bogdányinéval, aki még mindig nem szeretne egyedül lenni, és Ottó félrelépése Elvira távozásával fűszerezve, mert, hogy Ő meg annál inkább.

19_het_1_bekezdes.jpg

A múlt héten még bízhattunk valami jó kis női szálban Szilárdot illetően, azonban most már bizton tudhatjuk, hogy csak egy pszichésen erősen megkérdőjelezhető nő(vér)! került a látótérbe. Egy nagyon halovány reménysugár felcsillant annak kapcsán, hogy talán még kiderülhet valami egyéb turpisság is, de ezt az érzést, ahogy elhelyezték a köztudatban, pont olyan gyorsan igyekeztek el is altatni azután.  

19_het_2_bekezdes.jpg

Ez a kedves nővér nem mást követett el, mint hogy élősködött a családtagjain egészen zsenge gyermekkora óta. Valahogy azt is elérte, hogy az öccse úgy gondolja, felelősséggel tartozik a nővéréért, így sokszor fedezte annak furcsa pénzszerzési szokásait. Nevezzük nevén, a lány szeretett kérni, aztán elfelejtette visszaadni. Most meg azért érkezett Csillagkútra, mert állítólag mindent megbánt, és mivel már van neki állása, meg tejbe aprítani valója is, szeretné kártalanítani meglopott családtagjait. Persze kábé tizenöt másodpercet követően felrémlik bennünk, hogy a hölgy nem állt a sor elején, amikor az őszinteséget porciózták.

19_het_3_bekezdes.jpg

Mindeközben Elviráék háza táján kipattant a megcsalási botrány. Lívia komolyan gondolta, hogy egy együtt töltött éjszaka után magával vinné Ottót. Mondjuk, azt nem tudom, hogy ez az ötlet a furcsább, vagy inkább az, hogy a férfi őszintén el is gondolkodott ezen a lehetőségen. Addig-addig őrlődött a kételyei között persze, hogy csak sikerült lebukni Elvira előtt.  Aki meg hirtelen felindulásból azt a döntést hozza csalódottságában, hogy mégis elfogadja a fél éves, külföldi továbbképzés lehetőségét.

19_het_4_bekezdes.jpg

Persze eddigre már Ottó is ráeszmél, hogy csak pillanatnyi elmezavar volt részéről, hogy többet-szebbet vár az élettől, esetleg karriert, vagy ne adj isten másik nőt. Virágcsokor halmokkal igyekszik maradásra bírni feleségét, aki viszont hajthatatlan. Már csak azért is fontos eme karakánság, mert nincs több olyan hatalmas kék kendő készleten, ami képes a jövőben is eltakarni az Elvirát játszó színésznő terhes pocakját. A jövő heti előzetesben sejtetni vélik, hogy Ottót nagyon-nagyon meg fogja viselni ám a veszteség.

19_het_5_bekezdes.jpg

Bodolaiék rendesen megküzdenek ezzel a vendéglátósdival, ami Bogdányinét illeti. A nő szinte minden holmiját áttelepíti hozzájuk. Böbéék ijedten konstatálják, hogy épp kitúrni készülnek őket a saját lakásukból, ezért inkább összeszedik a bátorságukat és bevallják a nőnek, hogy egyszerűen képtelenség Őt elviselni. Erre a nő halálra sértődve és az egyedüllét ellen tiltakozva inkább felgyújtja a saját házát. Vagy legalábbis ez a gyanú. Persze-persze, a rossz vezetékek a falban. Azért most valahogy mégis hihetőbb, hogy van az a kétségbeesés.  

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása