Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x48 - Vadember 1 - Fitnesszking 0

2016. május 15. 11:25 - sixx

A kihívás

Anikó streccsfarmerbe bújtatott virgácsai köszöntenek minket a pszeudopajtában, vajon kit hív ki ma Attila? Sanyát? Persze, hogy Sanyát bazdmeg, ezt mindenki tudja. Attila reggel elmagyarázza Sanyának, hogy kihívja, mert Gabent semmiképpen, és, izé, szóval téged, na, mindketten elértük, amit akartunk, éppen ki is mehetünk. Sanya halkan megjegyzi, hogy ő azért még nem ért el mindent, ott van pl. az a húszmillió, amit lehetne vinni, de Attila letorkolja, ez most nem érdekes, majd kint megbeszéljük tesókám, most fogadd el a sorsod. Apád faszát, mondja Sanya, hazug geci vagy, nem tartod a szavad, szóval te itten engem ne kérj meg arra, hogy kivihess. Nem is értem ezt a kört, minek kéne engedélyt kérni, meg magyarázkodni? Viszem, oszt kalap.

screen_shot_2016-05-15_at_09_37_23.png

Sanya odafent Gabennek mondja, hogy ad egy, most nagy kedve lenne kiverni Attilát, mármint nem úgy, perverz disznók, kézzel, faszt, hanem képletesen szólva, párbajon, de ha mégsem, akkor Gaben lesz a heti gazda, már csak kibaszásilag is, ezt persze nem mondja, csak én teszem hozzá. Jön Zé, hogy Attilával a csűrben megbeszélje, hogy kit visz ki, ami azért idegesítő, mert ennek a szegmensnek soha nem volt értelme, és nem is lesz, hiszen a játékost kifejezetten kérik, hogy ne itt árulja el, mit akar, akkor meg a fasznak hallgatni az olyan rébuszokat, hogyaszongya, akit eredetileg akartam, az sokat nőtt a szememben, de mégis lehet rápakolom, tanító-nevelő célzattal. Az időhúzás végén Attila visszamegy, és hálistennek meglehetősen gyorsan mondja, hogy Sanya, készülj, te jössz.

screen_shot_2016-05-15_at_09_56_12.png

Attila Szintinek magyarázza a bizonyítványt, vihettem volna gyengét is, de az milyen lett volna. Szinti pontagyában az vajh lecsapódott, hogy ő is a gyengék közé tartozik az Attilaverzumban? Sanya feltámadó harci kedvről papol odabent, Dóri szerint izgalmas lesz a párbaj, Gaben meg zabál, így:

Érdekes, de Gaben arcszőrzete a riportban tök más, mint a farmon, valahogy rendezettebb bár továbbra is nevetséges, azokkal a foltokban nővő szőrökkel. Neki oszt mindegy, melyik fasz jön vissza a párbajról, mert mindenképpen ő lesz a heti gazda, oszt jó.

A bortúra

Gaben a fizetését nem csokira, hanem bortúrára költötte, amire elvitte magával Sanyát is, ökör igyon magában alapon. A helyszín meglepetésre egy pince, ahol büdös van, Gaben szerint mindenképpen, és tele van nagy hordókkal, amikbe nem is liter, hanem (Gaben sez) köbliterenként öntik a bort. Már látom, hogy nagyszerű délutánunk lesz.

A túravezető egy mosolygós, szemüveges csaj, kíváncsi vagyok, mikor jön el a a pont, amikor a két hullarészeg tanyasi elkezd beszólongatni, mert az világos, hogy csak idő kérdése. Gaben a borospohár fogásánál akad el először, majd jön a nedű forgatása, a színcsekk, a szagolás, ami Gabennek jól megy, mert a szőlőt már érzi a boron. A csaj biztatja, hogy és még? Gabennek ennyi, a csaj mondja, hogy alma is van benne, Gaben vállat von, igyunk inkább, faszom urizáljon itt.

Tudod, mikor lennél tökéletes borász? Ha Borbála lenne a neved! (Gaben)

És még csak egy deci ment le. Hosszú este lesz ez.

Annyira jó érzés volt ugye friss húst látni Anna személyében. (Gaben)

Kiülnek a kertbe, jön a következő bor, Sanya ugyan aszongya, hogy ő nem akar bebaszni, de ez nem lesz egyszerű mert megjön Sly a kezében két üveg borral, a csajnál is van még, szóval nem lesznek szomjasak.

screen_shot_2016-05-15_at_10_11_02.png

Slyt úgy fogadják, mintha nm lett volna előre megbeszélve, hogy ott lesz, férfias kézfogások, röhögés, zabálálás és pia van. A vicceket nem halljuk, csak a teliszájas, ételmaradékkal súlyosbított röhögést, illetve amikor a csaj hoz egy bort, akkor elhangzik a klasszikus Pinot Noir - Pina Noir vicc is, hahahaha. Sanya a szemét forgtaja, mert van egy ilyen skillje, ezt egyébként én is tudom, nem mintha jelentősége lenne. Zabálnak, isznak, a végére bebasznak, és már egy falat sajt elfogyasztása is gondot okoz, Gaben a fogpiszkálót is megenné, és messze ő a leggusztustalanabb, mutatom, miért:

Faszomba, bazdmeg.

Gaben tulajdonképpen elsiratja Sanyát a bor mellett, Sly rá is szól, hogy kussoljon már, majd holnap párbaj, ma csak ital, oszt jó. Sanya szerint ha ő nem nyerhet, akkor nyerjen Gaben. Elindulnak hazafelé, a kezükben két demizson bor, olyan részegek, állni alig bírnak, az üvöltésre kimegy mindenki, csak Attila nem, mert ő malacot etet, és az fontos. Gergő a szaros gatyáját mossa éppen, amikor betántorog Gaben, hoztam neked száraz bort, igyad, mostan, a demizsonból tolja, nem mondja, hogy jó. Beszámolnak.

Én megittam három üveg bort, de pohárból. (Gaben)

screen_shot_2016-05-15_at_10_26_06.png

Este meseolvasás, Brigi mondja, közben ugye a részegek is ott ülnek, a mese olyan unalmas, hogy én érzem magam szarul, de Gergő olyan mosollyal az arcán hallgatja a cuccot, mintha a jóisten szólna hozzá. Dóri a felénél elveszti a fonalat, Sanya és Gaben elalszik, csak Gergő tud figyelni az olyan mondatokra, mint ez itt:

A gördülékeny munkavégzés végeláthatatlan szélmalomharccá vált. (Brigi)

Ez egy mesében, bazdmeg. Aminek a végén Gergő nyer, és viszi Brigit is. Jaj. Szinti és Attila hullaríszegen megy cigizni, Gergő meg olyan galuskásan magyaráz, hogy alig értem, de a legjobb az egészben, amikor Dóri agya eldurran, és elküldi a faszba Gergőt, aki Brigi dicshimnuszát zengi kérés és felszólítás nélkül, szakadj már l a témáról, mondja sokkal szofisztikáltabban, a faszom tele van már Brigi nagyszerűségével, KUSSOJJÁ’ MÁ’. Dórinak azzal is tele van a töke, hogy ezek ketten ott smárolnak naphosszat, és basszák meg. Ja, ja, mondja Gergő és tovább smárol Brigivel.

screen_shot_2016-05-15_at_10_34_01.png

A párbaj

Azzal kezdődik a párbaj napja, hogy Attila már hajnalban meg tevékenykedni, ő leszarja a másnapot, a párbajnapot állatok vannak, meló van, etetés van. A többiek ezt leszarják, és alszanak, a még mindig részeg Gergő baszást helyez kilátásba Briginek, bugyitépéssel súlyosbítva, de nem lesz belőle semmi. A tanyára két hipszter borbély érkezik, hogy Sanyából és Gabenből embert faragjon. Hosszú folyamat, és nem is túl eredményes. Sanya a párbaj előtt még meditál/jógázik/bohóckodik egy sort, nem ezen fog múlni, hidd el.

screen_shot_2016-05-15_at_10_41_21.png

A párbaj esőben folyik, és megint Survivor-ihletésű, először át kell jutni egy akadályon, majd annak a túloldaláról lopóba vizet hozni egy oszlop alakú akváriumba, amiben van egy kulcs, ha elég a víz, a kulcs feljön, azzal lehet menni tovább, egy oszlopra kell létrafokokat felszegelni, felmászni, leszedni egy kalitkát, benne egy galambbal, kulccsal nyitod, galamb elszáll, te nyertél.

Attila úgy esik neki az akadálynak, mintha mögött a gyerekét tartaná fogva valaki, Sanya egy fokkal higgadtabb. Attila jut át először, és már viszi is a málnaszörp színű folyadékot. Végig vezet, de csak centikkel, fej-fej mellett haladnak, és rém izgalmas az egész, a végén az dönt, hogy Attila kb. 34 másodperccel hamarabb kezdett el szegelni. A kalitkát leszedik mindketten, de mire Sanya elővenné a kulcsot, Attila kiereszti a galambot, és szevasz háromszoros párbajgyőztes fitnesszkirály, mehetsz haza.

Hazafele menet Attila már adja ki az ukázt, nem pofázni, menni az állatodra, meló van. És ő megy is, nem csak pofázik. A kismalacok annyira aranyosak, beszarás. Mennek be a házba, Sanya még egy szilvásgombócot be akar tolni, és aszongya, hogy alig várja, hogy már kint legyen.

Örülök, hogy segíthettem. (Attila)

screen_shot_2016-05-15_at_10_58_48.png

Gabennek is azt mondja, hogy így jobb lesz, de aztán perceken át csak arról beszél, hogy baszta el a párbajt, amit simán nyerhetett volna, legalábbis szerinte. Attila közben már a konyhában takarít, munkamánia rulez bazdmeg. Sanya összepakolta a zsákját, lejön, isznak egyet Attilával, akivel egyébként más nem akar, de leszarja. Sanya el, Attila ostorral pattogtat búcsúindulót. Este egy kis vita lesz, mert Attila idegbeteg lesz, hogy a fürdőben senki nem önti ki saját maga után a koszos vizet, és bazdmeg igaza van. Dóri visszaszól, nem kell, a vége az lesz, hogy Attila állat üzemmódba vált, zabáljál, és kussoljál bazdmeg. Dóri berongyol a fürdőbe, és nem hagyja magát, belemászik Attila arcába, aki persze mindezt azzal magyarázza, hogy Dóri baszatlan picsa éppen, és ha kap egy faszt, rendben lesz.

screen_shot_2016-05-15_at_11_03_06.png

Te, gyökér, te.

Címkék: a farm
176 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perspektíva 2016.05.16. 11:59:18

@Sanda.Ipse: Hát arról, mint mindig, hogy mekkora csalódás ez a Farm, ami nem is a farmról szól, hanem megint egy ócska rtl-es sz*r, amit mégiscsak nézünk, pedig nem kéne...;)))

Sanda.Ipse 2016.05.16. 12:01:29

@Perspektíva: ebben egyetértünk:)
Eljut az ember egy olyan pontra, hogy képtelen abbahagyni a reality követését, pedig nem kéne...:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.16. 12:07:23

@Perspektíva: Az a helyzet, hogy ha gyakorlatilag mindenhez teljesítmémy nélkül jutnak, akkor teljesen átértékelődik a farmon hasznos és nem hasznos játékos fogalma, mivel teljesen feesleges "farmhasznosnak" lenni.

Cérnahuszár 2016.05.16. 14:26:45

azé vannak történelmi pillanatok, pl sanya szemjátéka :D
kész vagyok tőle
de tényleg nem sokat ér az egész, eddig a vállamat vonogatom, egy játékos sem tudott kiváltani belőlem nagy drukkolást
vagy én öregszem már

Cimili 2016.05.16. 16:12:49

@ALOKSAKTWO: Honnan veszed, h disznóvágás lesz? Még úgyse láttam soha.:)

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 16:13:10

@Sanda.Ipse: Lehet beveszik Cintit egy édeshármasba. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 16:14:09

@Cimili: Te nem nézed? :D Előzetesben volt. És már korábban is szóba került, hogy lesz. :)

Cimili 2016.05.16. 16:15:12

@ALOKSAKTWO: Kell a lóvé a végső tűzijátékra.:)

Cimili 2016.05.16. 16:15:47

@ALOKSAKTWO: Néztem, de nem láttam. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 16:17:03

@Cimili: Na ezt most nem értem. :D

fáncsi28 2016.05.16. 16:18:19

1. A végén besírtam Sanyától, amikor Z-vel beszélgetett. Meghatottan előadta, hogy milyen nagy dolog, hogy látott kecskét, borjút, malacot, ez bizony keveseknek adatik meg, leginkább csak filmeken látni ilyet. Ez az ember hallott már róla, hogy a világ népességének jó része mezőgazdaságból él és nem csak filmeken lát állatot?
2. A farmerek helyében többet nem küldeném Attilát párbajozni, mert így ő dönt, hogy kit visz. Az meg senkinek nem jó.
3. Gergőt nagyon bírtam, egész addig, amíg a sápkóros, szemmeregetős, nyávogós Brigi lábtörlője nem lett. Vajon azt hogy értékeli, hogy a jóasszony 8 éve él egy hazug kapcsolatban egy nős pasival, akitől gyereke is van? Egyébként ha Gergő nyerné a 20millát, Brigike biztos vele maradna. Ha nem ő fogja nyerni, nem jósolok kint nekik nagy jövőt.

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 16:21:21

@fáncsi28: 1. De hogy tudja. A Fitnesz körül forog az ő világa. :) 2. Nem is fogják. Bemasírozott a döntőbe, szerintem. 3. Ez már biztos. Amíg lesz lóvé, addig szerelem is lesz.

Cimili 2016.05.16. 16:45:54

@ALOKSAKTWO: Mé, nem lesz? Akkor nem is nézem tovább. :)

Perspektíva 2016.05.16. 16:48:48

@ALOKSAKTWO: 1) Sanya igazi városi ember, az is marad. Így szeretik a barátai. 2) Gergő ellen még megnézném mit tud Attis. 3) Brigi már csak a csillagokat nem hazudta le az égről pasikról, csókokról, kinti-benti életről. Ha érdekei úgy kívánják Gergőnek is tartogat még egy-két mesét.

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 16:49:06

@Cimili: Hmmm... Az mindig van. ;) :D

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 16:50:41

@Perspektíva: Én is megnézném Gergő ellen mit tud. De az szerintem úgy jöhet össze, ha Gergő hívja ki. Attist nem fogják többször merni kiküldeni. Max ha kihívott lesz.

Cimili 2016.05.16. 16:52:33

1.Nem azt mondta, h nem tudott erről, csak azt, h ilyen közelségben még nem látott állatokat. Ilyen előfordul ám a városban felnőtt emberekkel. :)
2.Annyi eszük nincs.:)
3. Én nem tudom elítélni azért a 8 éves kapcsolatért. Nem ismerjük a hátteret, van az úgy, h olyanba szeret bele az ember, aki már "foglalt". Brigit a farmon nyújtott viselkedéséért nem csípem.:)

Perspektíva 2016.05.16. 17:04:22

@Cimili: 2) Gergő alig várja, hogy kivigye Attilát. 3) Én is csak a benti viselkedéséből következtetek a kintire. Ha benti dolgokról hazudik, akkor kinti életéről is hazudik.

Cimili 2016.05.16. 17:14:47

@Perspektíva: Igen, azt én is tapasztaltam, h sokat hazudozik.

kaqxar007 2016.05.16. 17:31:44

@Perspektíva: ha lesz a heten vedetsegi jatek es miert ne lenne, akkro a retek megoldja, h azt az atis nyerje, es igy semmikeppen se menjen parbajozni ezen a 7en , megtalalta a zsak a foltjat, az atis meg a retek egyutt csalnak :o)))

Avanivi 2016.05.16. 17:36:28

@Perspektíva: Még az is titok ,hogy az Attikával is smárolt azon a bizonyos bulin.

kaqxar007 2016.05.16. 17:47:27

@Avanivi: hogy mersz te illet allitani, a mi draga atisunk az egy csaladcentrikus, nos ember a munka peldakepe, a nok nagy 10teloje sose nem tenne olyat, hogy a vilag szeme lattara lesmaroljon egy masik not .... :o))

Empty Bee 2016.05.16. 17:56:36

@kaqxar007: A bent lévő nők nem nők Attis szerint, hanem kutyák, szóval az Attis agyában zajló mozi szerint ő nem csókolt meg másik nőt!

kaqxar007 2016.05.16. 18:02:18

@Empty Bee: le lehet szalni az atisrol, o egyszemelyben testesiti meg a fideszes csaladmodelt, es a 60-as evek dolgos munkasarol alkotott kepet. nyernie kell nincs mese, kell a nepnek a kovetendo peldakep :o))

Avanivi 2016.05.16. 18:03:43

@kaqxar007: ollan nagy tisztelője, hogy csak akkor tesz illent ha alkalma van rá. ( jól ismerem az illeny tájszólást) :)

kaqxar007 2016.05.16. 18:06:01

@Avanivi: na elgurult a gyogyim, de mar megtalaltam :o))

kaqxar007 2016.05.16. 18:08:34

@Avanivi: viccen kivul akkora taho ez a ficko, h nagyon, tehat nem kicsit. szerintem azert is tartja bennt a retek mert felnek tolle, h mivel kozismert a farm kordinataja, eze ha kiesne, siman visszamenne egy ejjel, es rajuk gyujtana a hazat :o))

Perspektíva 2016.05.16. 18:12:41

@kaqxar007: Ha újra lesz védettségi játék, akkor annak eléggé nőkre szabottnak kell lennie...a gombócevés után. Pl. Az nyer, aki előbb lesmárolja Attist. Korábbi időszak nem számít ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 18:19:30

@kaqxar007: Tahó, ez biztos. De hidd el, nem fél tőle az rtl. Inkább örülnek neki.És bent fogják tartani végig. Sőt, véleményem szerint meg is nyeretik vele. Tudom, tudom mindenki szerint ez nem lehetséges. Nos majd csak nézzétek. Ennyit mondok.

kaqxar007 2016.05.16. 18:21:24

@ALOKSAKTWO: az atisnak pont annyi eselye van nyerni, mint nekem egy Hamiltonos zaszloval vimenni a versenyre :o))

kaqxar007 2016.05.16. 18:28:42

@ALOKSAKTWO: megy a szenvedes ezerrel , szerintem addis sem volt magas szinvonalu a musor ez meg mar kinos

Cimili 2016.05.16. 18:29:47

@ALOKSAKTWO: Ilyen egy gondoskodó HG. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 18:32:46

@Cimili: :DDDDDDD Végül is, nem is ,mondasz hülyeséget. ;)

Mara100 2016.05.16. 18:33:06

@kaqxar007:

Eddig én is ezt gondoltam aztán ma beleolvasgattam a farm facebook oldalára és egy csomó ember leírja, hogy Attila mennyit dolgozik, és hogy mindenki más mennyire lusta.

www.facebook.com/rtlklubfarm/

kaqxar007 2016.05.16. 18:35:45

@Mara100: wow 17k like , nem mondom qrva nepszeru a musor :o))

Mara100 2016.05.16. 18:39:58

Ilyeneket írnak Attiláról.

"Mindenki oda van, hogy csalás meg 3másodperc de azt senki nem vette észre, hogy töbszöris bevárta a Sanyát és aról nem is beszélve ha két játékos elet volna takrva és ha a többi farmlakó nem szólt volna Sanyának akor percekel lehagyta volna Attila mivel az ö taktikája jobb volt és energia spórolos mikor a falat nem ütöte ha nem kiszedte felűről azért is volt helyzet előnyben."

"Hajrá Attila,te vagy a legjobb!!!! Vissza lehet nézni a párbajt lassítva,teljesen tele volt az edény,Zé is rábólintott,hogy mehet a kulccsal tovább!!!!!Sanyának azért volt látványosabb a csordulása,mert az egész lopótököt beleengedte,és szinte már az edény mellé ment!Attila gyorsabb,pörgősebb,és jobb volt!Ne szidjátok,ne mocskolódjatok,azt a hatalmas szurkoló tábort nem lehet a mocskolódással,cigányozással,Bors-újság linkkel,pletykákkal,és mindenféle undormánnyal megingatni!!! teszi a dolgát,az állatokat imádja,nem fog ki rajta semmilyen munka..Az,hogy kinek milyen az idegállapota,ahhoz semmi közünk! Ez egy játék, 20 millióért,amit Attila fog megnyerni,remélem...SZURKOLUNK NEKED ATTILA!!!!!!"

"Attila nagyon jó megígérte,hogy bosszút áll mindenkin ,mert megbüntették mivel többet dolgozott mindenkinél,hát rajta Ati csak így tovább a célt el fogod érni imátkozunk érted!!"

www.facebook.com/rtlklubfarm/

ewita 2016.05.16. 18:40:13

Most tudtam csak megnézni a szombatit! Hát ezt az attilát pofán bírnám b@szni, pedig alapvetően egy nyugodt ember vagyok! :) Ha nem tetszik hogy üvölt mint egy állat,meg vagdalkozik,és ezt szóvá teszed ,akkor egy hisztis, menstruáló, esetleg f.sz hiányos picsa vagy! Innen üdvözlöm az élettársát! Senkit nem hallgat végig, nyomja a saját trágár szövegét, ha abból kifogyott akkor jön az "ennyi" és elvonul!

kaqxar007 2016.05.16. 18:45:13

@Mara100: mint mondottam a tipikus fidesz polgar model, csak aze nem annak is a jobbik fele, mert nem felver a gyerek :o))

Commodore 2016.05.16. 18:59:44

Gaben volt már 1000 disznótoron,egyből lelépett fejni... :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:10:08

Gábor a HG. Edzést kell tartania. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:11:06

Na Attila még ezen is puffog. A köcsög gyökér.

Mara100 2016.05.16. 19:12:41

Alpaka megkergette Attilát :)

Jóska Pista 2016.05.16. 19:15:21

Attila most emberére akadt. Az alpaka vagy mi a fene, jobban köpköd.

Commodore 2016.05.16. 19:24:51

Állatkert, lehet belépőt szedni!

Commodore 2016.05.16. 19:25:47

Rengeteg kis kucupongo

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:28:46

Húsevő lúd. :DDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2016.05.16. 19:30:27

Brigi hol van? Mit csinál?

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:32:02

@Cimili: Ott van az. :) Torreádort játszik.

Cimili 2016.05.16. 19:32:03

Mindegyik vadállat. Ennyi erővel kaphattak volna oroszlánokat meg tigriseket is.

Cimili 2016.05.16. 19:33:44

-2000 kalória. :))))))))

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:34:17

@Cimili: Ne fesd az ördögöt a falra. :DDD Majd jövő héten lehet azt kapnak. :D

Cimili 2016.05.16. 19:34:47

Kellet volna mondaniuk Slynak, h vigye az állatokat a 3. szomszédhoz. :)

Cimili 2016.05.16. 19:35:37

@ALOKSAKTWO: Jut eszembe, beküldjük Pácsót. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:37:06

@Cimili: Támogatom az ötletet. :D Ja amúgy merre van kedvenc mexikói barátunk? :)

Commodore 2016.05.16. 19:37:58

@Cimili: Legközelebb visz 1 busznyi menekültet.

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:44:43

@Commodore: :DDDDDDDDDDDDDD és Attilára bízni az ellátásukat. :DDDDD

Cimili 2016.05.16. 19:46:29

Dupla szívlapát Attisnak!

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:46:53

Attis elfoglak szomorítani, te vagy a legnagyobb barom bent. :DD

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:49:00

Dr. Love, alias Attis. :DD Vicc!!!! :DDD

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:52:30

NA Dóri kimondta végre, Brigi kétszínű. Erről van szó.

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 19:53:59

Szegény Gábor. :DDDD Lecsulázták. :D

Cimili 2016.05.16. 19:54:52

@ALOKSAKTWO: Jaja, ráadásul Brigi egy szinten van aljasságban Attissal.

Dirty Lyle 2016.05.16. 20:13:40

Az előzetes szerint mintha Gergő is kezdene ráébredni, hogy Brigi milyen.

Cimili 2016.05.16. 20:19:00

@Dirty Lyle: Ó ilyesmit már máskor is hallottunk tőle. Ez tart nála köbö 5 percig, a végén még ő fog bocsánatot kérni Brigitől.:DDDDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 20:26:10

@Dirty Lyle: Nem hiszem. Bár úgy lenne. De @Cimili: nek igaza van. Brigi majd kidumàlja magát. Ügyes ebben. Elmegy duzzogni, és Gergő majd rohan bocsánatot kérni. Akkor nem tenné ezt talán, ha Attissal csinálna valamit, mondjuk egy nyálcserét.

Sanda.Ipse 2016.05.16. 20:29:31

Közeleg a kiválasztás. A múltkor Attila Brigittára tette a jelét, ezt akarja most kivédeni. Kisakkozta, hogy a "barátai"(?) nem raknak rá és ismét megúszik egy párbajt. 0-24 órában vele vannak és csak most jönnek rá, hogy kétszínű?

Pácsó Ármándó 2016.05.16. 20:37:54

@Cimili: @ALOKSAKTWO: Buenas noches amigos!
Minek oda ragadozó, így is marják egymást :-)
Csak bekukkantottam egy pillanatra, megyek vissza a borfesztre :-) Borbálával :-)
Érezzétek jól egymást! :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 20:40:24

@Pácsó Ármándó: Jujjjjj de mire gondolsz? :D Ezért kapni fogsz. :D üdvözlet Borbálának. ;) jó szórakozást :))

Cimili 2016.05.16. 20:52:21

@ALOKSAKTWO: Fúj, azt nem szeretném látni. :DDDD

ewita 2016.05.16. 20:54:38

@ALOKSAKTWO: elintézi azzal, nincs kedve most vitába bocsátkozni, elvonul nagy sértődötten,mert szokás szerint neki áll feljebb! aztán majd az a hülye görgő megy kiengesztelni,mert kell nekik a balansz :P
azt én sem értem,hoyg nem jöttek rá eddig,hogy sokszínű a nő,mindig azzal van jóban akitől épp fosik,és mindenkinek azt mondja amit épp hallani akar!

ALOKSAKTWO 2016.05.16. 20:54:53

@Cimili: Én se. De látom Pácsó üzenete nem zavart. :D

Cimili 2016.05.16. 20:54:53

@Pácsó Ármándó: Ez nem volt szép. Minket meg itt hagytál.:( Sör is van a borfeszten? :)

Cimili 2016.05.16. 20:56:55

@ALOKSAKTWO: Nem zavart, olyan szépen köszönt nekünk, a többi meg nem volt fontos. :) (Bocs Pácsó:) )

Cimili 2016.05.16. 21:02:27

@ALOKSAKTWO: Csak megfigyelte Gáboron, h hogy kell viselkedni egy borfeszten.:DDDDDDDDDDDDDDDD

Dirty Lyle 2016.05.16. 21:17:01

@ALOKSAKTWO: örökké Gergőt sem lehet hülyíteni. Remélem elveszti a türelmét.

Pácsó Ármándó 2016.05.16. 21:28:48

@ewita: Igen :-)

@ALOKSAKTWO: Átadom :-)

@Cimili: Lesz sörfeszt is majd később :-)

Mara100 2016.05.16. 21:36:15

@Pácsó Ármándó:

Mondjuk ez a Borbálás vicc elég régi duma, mert nálunk még a 70 éves pap is elszokta sütni, hogy a legszebb név Borbála mert abba minden van ami egy férfinak kell bor meg bál is :)

terjőke kígyószisz 2016.05.16. 21:40:56

@Cimili:

Én úgy gondolom hogy foglalt emberrel nem kezdünk, vagyis el sem lehet jutni vele addig, hogy beleszeressen. .
Aki nyolc évig fenntartja a kapcsolatot, az megérdemli, hogy vele is megcsinálja valaki. Meg is fogja. Akit az egyiktől el lehet csábítani, azt a másiktól is.

Cimili 2016.05.16. 22:38:19

@terjőke kígyószisz: Igen, ez az elmélet, de a valóságban soxor nem így működik. Ezért nem tudom elítélni Brigit. Mint írtam, nem ismerjük a hátteret.

Perspektíva 2016.05.16. 23:45:22

@Cimili: Már úgyis mindegy, mert Attis szerint Briginek exe van.

Well... 2016.05.17. 05:02:28

OFF

azoknak akik olvasnak angolul .... nagyon erdemes elolvasni....

"The Day The Music Played"

www.tsn.ca/the-day-the-music-played-1.490012

ON

Avanivi 2016.05.17. 09:50:28

@Well...: és másnap hivatalosan, zenei kísérettel is elhangzott a magyar himnusz :)

SzilajSzilard 2016.05.17. 20:07:06

Attila szerintem szereti ezt a szervezett munkát, bent pár év alatt megtanulta, hozzászokott.
Valakinek tényleg használ a börtön. Na ő ilyen lehet.
süti beállítások módosítása