Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x05 - Víz, iszony

2016. május 14. 09:15 - sixx

vlcsnap-00001_6.png

Újabb kvartett újabb celebbel súlyosbítva, Kordáné Balázs Klárival, aki kurvára nem tudom mit keres itt, de majd kiderül. Na aszongya, hogy Tímea egy hamisítatlan jakabszállási lakodalmat ül majd, ami nekem azt jelenti, hogy rendes esküvő+lagzi, 110 fővel 1,7 millióért. Balázs Klári egy szponzorétteremben tart fenséges esküvőt, 50 főre 2 millióból. Hogy ki esküszik, az nem derült ki, HISZEN A NŐ FÉRJNÉL VAN MOST IS. Mariann esküvője dettó egy szponzorhelyszínen lesz, cápás esküvő, írják, azaz lebasznak majd egy asztalt az akvárium elé, oszt ha szerencséjük van, egy cápa majd pont arra úszik, 50 fővel, 1,5 millióból. Valéria New Wave lakodalmat tart, mert nem tudja mi az, a New Wave az egy zenei stílus, szóval ha nem Talking Heads szól a buliban, amit 70 főre terveznek 2,5 millióból, akkor megint csak egy kierőszakolt, egy sima esküvőre ráhúzott mázzal van dolgunk, ami, van egy olyan érzésem, New Age akar lenni, habár azt a bohóckodást is el kellene már felejteni, de gyorsan. Reiki, mi? Faszom.

Na, ösmerkednek az arák, megint a Duna part kávézó a helyszín, te meg ki vagy, kérdi az egyik, a jakabszállási, az, én meg az agárdi, mondja a másik. Valéria azzal nyit, hogy Svejcből jött, amitől jakabszállási Tímea elesik, nyugat, baszki, Toblerone. Mariann nem nyilvánít véleményt, majd fog Klárika, a magyar celebvilág egyik nagyasszonya, akinek a fejét egy nagyon gonosz plasztikai sebész rommá varrta, de úgy, hogy a nőnek tulajdonképpen egy természetes vonást nem hagyott. Ilyen az, amikor az ember baterbe’ kapja az új orrát, gondolom. Tímea Klárika láttán csak azért nem esik el, mert ül, és Mariann is láthatóan zavarban van. Eddig nem esett szó arról, hogy ebben a két hétben idősebb arákról van szó, de abból, hogy tudják ki is ez a groteszkre műtött asszony, menten lehet sejteni, hogy 35 felett járunk, és még kibaszott kedves voltam. Valéria, a svejci nő, aki akcentussal beszéli a magyart, sokkot kapó násznépet jósol Klárika láttán, én is. Klárika nem mellesleg 36 éve házas. Gyuri bácsihoz ment hozzá, még amikor az amorózó 41 volt. De akkor mit keres itt? Mindegy, legyünk ezen túl, ha már Mariann nem tud, aki szerint Klárikát felveti a lóvé, és nehéz lesz felvenni a küzdelmet vele.

vlcsnap-00003_4.png

Gyors leltár, kinek hanyadik lagzija jön, Klárika, Vali meg Tímea kettővel az ezüstért ment, Mariann biztosan húzta be az aranyat hárommal. Valószínűleg nagyon kevés használható anyagot forgattak ehhez az epizódhoz, mármint a esküvőkről, mert nyolc perc már elment, és még csak ott tartunk, hogy kinek milyen ruhája lesz, abroncsos, vagy mentes. Nem fogom részletezni, mert kit érdekel. Tímeát felcsigázta Klárika, mert a celebek nyilván másképp öltöznek, mint a közönséges emberek (parasztok, mondjad csak), és alig várja, miben lesz Klárika. Szerintem egy fehér nadrágkosztümben, anyaga dzsörzé. Na, Tímeával kezdünk, aki a férjével együtt eljátssza, ahogy tíz éve megismerkedtek egy fürdőben. Ehhez fürdőbe kell menni, és egy szál fecskében ill. bikiniben elmesélni a sztorit. Frankó lett, na.

vlcsnap-00004_4.png

Irány Jakabszállás. A három vendégara már az úton olyan arcot vág, mint akinek a seggébe most dugtak fel egy grapefuitot, öklözőzsír nélkül. Jó, a svejci Vali nem, de neki volt gyerekszobája, szóval nem tehet róla. A helyszínre megérkezve lemeózzák a dekort, ami elegáns, Vali szerint nem is illik Timihez, aki ezek szerint nem az, sőt. Klárika, akinek a fején nem tudok eleget röhögni, rém fontosnak tartja, hogy a szék az kényelmes legyen, mert hajnalig ülni valahol, az kemény. Ebből lett ez:

untitled_2.gif

Mariann szerint az nem kóser, hogy ők hárman háttal ülnek majd a főasztalnak, és keres másik helyet magának, de a másik kettő lebeszéli a partizánakcióról. Na, ceremónia, polgári, igen? Igen. Irány a buli, pont időben, mert Marianna, akinek majd egy cápa seggében kell kimondania az igent, kurva éhes, és ideges, mert a háta mögött nagyon sokan voltak. És ezt nem szereti. nem mintha ez bárkit is érdekelt volna. Klárika beletörődött, hogy csak hallja, de nem látja az eseményeket. A kaja előtt körtánc van, Kis Grófóra, a menyasszony kezében egy esernyő, raja 500-asok felfűzve. Jézusom. Táncolnak az arák is, bár inkább ennének, és ezt már Vali is emlegeti, a farakások és a havasi gyopár nagy kedvelője. Mariann simán izgult, hogy a végén nem jut neki kaja, így amikor megkapja a tyukhúgylevest, szinte sírva öleli a tálalóedényt.

Valéria nem örült a levesnek, mert

Tele volt zúzával, de egy darab tyúk nem volt a tányéromon.

Közben a násznép szarik az illusztris vendégekre és zabál, Valéria meg tologatja a zúzákat a kanalával, fancsali képet vág és a tyúkot keresi. Klárikai szerint a leves híg volt és egyszerű, mint egy étteremben. A pörkölt jött, aminek puhának kell lennie, de büdös volt. Nem ettek, kivéve Valit, aki szerint a büdös ellen a só orvosság. A násznépnek bejött a cucc, lehet csak ez az egy tál volt elkúrva, vagy mindenki hozzá volt szokva a dögkúthoz. Klárika a körettel vigasztalódott, Mariann meg magyarázta a bizonyítványt, nm kell baszki, ha büdös volt, akkor büdös volt.

vlcsnap-00011_6.png

A vőfély Marian szerint falusi tuskó volt, és nem vicces, a szerkesztők ezt Benny Hill-zenével ellensúlyozzák, mindhiába. A sültek jönnek, az illat stimmol, végre tudnak enni valamit, Mariann kis híján sírva fakad, Klárikának ez sem ízlett. Na, a kaja után buli, nyitótánc koreográfiára, majd TELJESEN SPONTÁN kihívják Klárikát, hogy énekeljen, de szerintem playbackelt. A rém kínos előadásnak a torta vetett véget, majd nagyjából ennyi is volt a bulinak, illetve nem, volt még egy vonatozás is. Az előzetes értékelés: a ruha Klárika szerint szép volt, 8 pont, a helyszín Valinak bejött, 7 pont, Mariann a kaját helyenként finomnak tartotta, 5 pont.

vlcsnap-00013_5.png

Nu, akkor most Mariann következik, aki két éve jött össze a faszijával az interneten, egy évig cseteltek, aztán találkoztak, és most esküvés, de előtte látogatás a ruhaszponzorhoz, ami a béna falusi termékelhelyezés iskolapéldája lesz, de legalább a ruhák, amiket próbálnak, elképesztően ocsmányak. A vendégarák az autóban, Klárikán rajta az esküvős piros sál vagy stóla, fasz se tudja, celebéknél hogy hívják az ilyet, és kiderül, hogy nem tud úszni. Mindezt nagyon részletesen el is meséli, közben olyan az arca, mint az eredeti Beauty and the Beast tévésorozatban Ron Perlmané volt. A Camponához érve Klárika kijelenti, hogy ezen a környéken vadállatok vannak, pedig csak az RTL Klub székháza és a VV villa van látótávolságban. Odabent, a Tropicariumban eljátsszák a meglepettet, jé, itt cápák vannak? De még az, a vízben egy ketrecben ott az ifjú pár is, mert az esküvő valóban a cápák között zajlik majd. Tímea bőrruhás rockerekre számított, hát, azokat nehezen lehetne cápák közé dobni, motorostul, ugye, úgy, hogy ki is jöjjenek.

A ceremónia a víz alatt zajlik, Klárika elmondja hatodjára, hogy neki víziszonya van, de szarjuk már le. Vali szereti a cápákat, neki ez nem volt meglepő. A ceremónia nem volt zökkenőmentes, Mariann tán szarul is lett, de nem ez a lényeg, hanem Klárika HATVANADJÁRA ELŐHOZOTT VÍZISZONYA, KUSSOLJÁL MÁR BAZDMEG, ki nem szarja le? A ceremónia úgy kezdődik, hogy az egyik a víz alatt megkérdi egy táblán, hogy igen?, mire a másik aszongya egy táblán, hogy igen. Klárika ezt nem bírja, és kirongyol a szabad levegőre, mert ugye mindennek róla kell szólnia. A szertartás persze kibaszottul nm érvényes, de ezt most tényleg hagyjuk. A bulira hálistennek nem a mödanszié mellett kerül sor, hanem egy nagy konfereciateremben, de ha már egyszer ott vannak a Tropicariumban, a násznép kap feladatokat is, de ezt hagyjuk, mert most őszintén, fizetnek nekünk az ingyenreklámért? Legyen elég annyi, hogy Vali mindenhez hozzányúl, etet ráját, és csak kicsit tart a micsodájától.

vlcsnap-00018_4.png

A buli kezdetén a téma Mariann ruhája, ami nem túl izgalmas, illetve a terem, aminek a közepén persze ott van az akvárium, hogy Klárika szarul legyen. A kaja tyukhúgy, pedig lehetne hallé is, Vali szerint illatorgia volt a leves illata, az látszik, hogy van benne betét bőven. Langyos, mondja Klárika, de finom legalább. Vali a petrezselyem miatt van odáig, friss, baszki, mondja. Ja, az úgy az igazi. A többi kaja svédasztalos önkiszolgálós rendszerben jön és finom, kacsa, párolt káposzta, stb. Mariann annyira nem foglalkozik a vendégarákkal, mert inkább a Guns N’ Roses November Rainjére lassúznak, de nem az eredetire, hanem arra, amit Pataki Attila énekel, és itt bennem elszakadt valami, mert nem is tudtam, hogy ilyen verzió létezik, de azóta meghallgattam, és ha lehet, még lelkesebben röhögöm ki ezt a rakás szerencsétlenséget, mármint Attist. Na, gyön a torta, ami nem cápás, hanem kerek, mindenki zabál, páran táncolnak, vonatozást nem láttam. És akkor a számok: ruha 8, kaja 6, hangulat 12.

Jövő héten Vali és Klárika gyön.

Címkék: négy esküvő
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilcsi manó 2016.05.14. 10:19:53

Nem lattam a musort de ezen szetrohogtem magam nagyon koszonom ☺☺☺☺

fáncsi28 2016.05.14. 11:17:17

Csütörtökön nem láttam a műsort, most készülök megnézni az ismétlést. A hogyvóton sírva röhögtem, szerintem a műsor közben is a drága jó Sixx mondatai fogna a fejemben járni, ettől élvezhető, sőt szinte szórakoztató lesz az egyébként elég gagyi műsor.

Queen Alix 2016.05.14. 14:09:07

Szerencse,hogy egy fürdőben ismerkedtek meg,és nem egy mészárszéken.

Queen Alix 2016.05.14. 14:26:13

az első lagzit nem láttam,csak a nagy fehércápásat.
1, Elég lett volna Klárikának elmondani,hogy viziszonya van. (nem értek hozzá,de ők hogyan mosakszanak?)
a búváros esküvő jó ötlet,csak itt nem müködött. az a jelenet olyan Domikás volt,tehát bent volt vmi,kint meg ültek és néztek.
utána viszont nekem tetszett,kivéve a Pataki féle November Raint..
másrészt én az eredeti November Raint sem vettem volna bele a repertoárba

fáncsi28 2016.05.15. 08:37:39

Miután megnéztem, még nagyobb elismerésem Sixx-nek, hogy ilyen jó kis összefoglalót rittyentett a semmiből. Számomra olyan lapos volt mindkettő, mint a kígyó segge. Egyébként meg mindkét esküvőt "elvitte" Klárika, gyakorlatilag többet mutatták, mint a két menyasszonyt együttvéve.
Szegénykém meglehetősen irritáló, el nem tudom képzelni, kinek jutott eszébe betenni ebbe a műsorba. A víziszonyához meg csak annyit (túl azon, hogy az agyam durrant el attól, hogy a második esküvő gyakorlatilag erről szólt), hogy ha egy szó is igaz belőle, akkor hogyan lehet az, hogy közvetlenül a Velencei tó partján van a villájuk? Sőt láttam már olyan műsort, ahol közvetlenül a víz mellett sétálgatott. Szóval hagyjuk!

csiberibe 2016.05.15. 10:52:59

Na, most megy az ismétlés, gondoltam elolvasom előtte. Elég is volt, jobb ezen röhögni, mint azon sírni.
Bár Pataky videója 18+-os. Nincs rá mentség, emiatt hozhatták vissza a földönkívüliek, nekik is sok volt.

Queen Alix 2016.05.15. 13:51:49

@fáncsi28: Ja, amikor közvetlen a partnál sétálgat,akkor semmi,amikormeg egy zárt akváriumtól méterekre ül,akkor meg igen

p.o.p 2016.05.19. 21:58:11

Mivel Mariann utálja a halat, gondolom búvárkodni sem próbált még soha, és amúgy sem derült ki mire fel van cápás helyszín, így nyilván csak és kizárólag reklám céllal. Ugyh nem elég, hogy a celeb elveszi az egészet mûsor lényegét, az indokolatlan sok reklám végleg odavágja. Már csak sixx miatt nézem.
süti beállítások módosítása