Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x44 - Mindegy, csak gazdálkodniuk ne kelljen a szerencsétleneknek, úgyhogy legyen egy aukció, két szegmens, hogy állatokat kergetnek, meg az atombombát, Cinti rém kellemetlen meséjét dobjuk be a végére, köszi.

2016. május 11. 07:52 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-05-11_7_40_41.png

Szilveszter befarol a piros traktorral. Gábor szeme egyből kipattan és megpödri kackiás parasztbajszát, hogy ki az a szép leány, aki a platón csücsülget? Amíg kiderül, addig is imádkozik, hogy akt festményekhez álljon modellt. Merugye a meztelen nők festegetése általában heti program szok lenni vidéken. Jaj, Gabi, te nagyon hülye. Szilveszter megmutatja, hogy merre kéne csinálni egy új kertet, amit Attilának kellene abszolválnia. Remek. Aztán végre kiderül, hogy miért jött a nő. Ő segít az aukcióban tartani a megvásárolható szolgáltatások IKEA-s képkeretbe rakott szimbolikus fotóit. Ezek vannak terítéken:

  • Beauty percek
  • Tengeri romantikázás
  • Csónakázás és piknik
  • Álomfejtés
  • Beutaló a borbélyhoz
  • Bortúra

kepernyofoto_2016-05-11_7_38_53.png

Mivel mindegyik páros program, ezért hamar érdekbarátságok szövődnek. Cinti viszi magával fodrászhoz Dórit, Dóri meg visszahívja Cintit a tengeri kalandra, merthogy az sose látott ilyen természeti egységet. Csóró Attilának csak az álomfejtés jut, de nem bánja, mert volt egy álma, hogy ült valahol, de nem érti, hogy miért. Sanya lesz a humbugban a társa. A csónakázást átengedik a szerelmes párnak, de amikor a bortúra a licit tárgya, akkor már senki sem finomkodik, megy a könyöklés az ingyenszeszt biztosító kalandért. Végül Gabika nyeri meg.

Én még nem is ittam jó bort. Lehet most fogom megszeretni.

kepernyofoto_2016-05-11_7_37_45.png

Sanyit viszi majd magával, aki meg a borbélyhoz hívja meg. A fodrász kislány megérkezésekor a csajok teljes extázisba esnek, hogy végre úgy nézhetnek ki, mint egy zsák igényesség. Nem akarok genderháborút kirobbantani, pedig bőven elég lenne annyit írni, hogy milyen egyszerű teremtések a nők, akiknek hihetetlen nagy örömet tud okozni az, ha megmossák a hajukat és befestik a randa lenövésüket. Hát ezért halt meg Jézus a kereszten? Érdekes és izgalmas dolgok ezek, mint egy beöntés, na. Ennél már csak a 10 perces tehén show volt a jobb. Az egyik kiszökött a kerítésen túlra, így Gaben lábbal szétrújta az egészet. Nem a tehenet, hanem a kerítést, aztán átvezették a négy lábon járó tejcsárdát. Eztán már csak a déli napsütésben kellene felásnia a kertet Attilának. Mondjuk inkább pihenget, mint dolgozik, de egyszer azt mondta egy munkatársam a karton papír gyárban, hogy semmi értelme a munkába beledögleni, és szerintem Attila is ismeri ezt a "közmondást."

kepernyofoto_2016-05-11_7_38_10.png

Ennyit a békés ásásról, Gergő fasza kivan, hogy el van engedve a szamár. Ebből aztán olyan parázs vita lesz, hogy:

- A jó kurva életért kell elengedni azt a telibe vert szamarat?!

- A kutyádat kéne inkább láncra verni, te majomember!

- Kitaposom a beled, te paraszt!

kepernyofoto_2016-05-11_7_37_20.png

Ennél már csak az jobb, amikor az eltékozolt kecske visszatér. Gabika már menne is meglasszózni, de ez nem Texas, csak a kicseszett Szlovénia. De még ha bikaszar lett volna a jele az oviban, akkor se tudta volna, elkapni úgy, hogy fut utána, mint egy holdkóros.

Csak egy idióta kezd el kergetni egy kecskét, ami visszajött magától.

kepernyofoto_2016-05-11_7_36_45.png

Ez köztudott. Végül Cintia indokolatlan meséjével zárunk. Egy kommentelő is megjegyezte, hogy A Farm történetében biztosan, de az is lehet, hogy a televíziózás történetében nem volt annyira unalmas 10 perc, mint ez. Pedig azért volt már olyan, hogy Zsákba macska Rózsa Gyurival. És tényleg, nemhogy unalmas, roppant kellemetlen is volt. Ennél még az is jobb lett volna, ha adásszünetet adnak. Cintia valami tyúkanyónak képzelve magát meséli el Gergő és Brigi történetét, de rémesen kisarkítva, hogy egy Mikszáth-regény semmi ehhez képest. A műelemzést hagyjuk, hogy mit akarhatott a szerző, de a cselekmény a következő: Gergő néma, de azért körbeadja Brigit, hogy más is meghúzhassa, de végül Gergőt belökik a tóba és megölik, szintén meghal a maradék fiú is, aztán így a lányoknak egy dolguk marad: inni és várni Szilveszter gazda revansát, amiért az állatokat is hagyták megdögölni. Az egész úgy indult, hogy Cinti egy kedves, vicces történetet gondolt ki. Kapunk még pár vágóképet a horpasztó farmerekről, Gergő dezodorral bekent hónaljáról. Véget ért a móka mára, ezzel búcsúzik a mai nap a műsor. 

Címkék: a farm
301 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csincsilla72 2016.05.11. 22:16:05

@Queen Alix: Tudod, nekem egy állat adott esetben sokkal értékesebb, mint egy ember.
De próbáld megérteni, mit mondok: ha Gergőnek ez jó, akkor senkinek semmi köze ahhoz, hogy kit választ "élettársául". Semmivel sem abnormálisabb, mint egy erőszakkal telített és üvöltözésekkel tarkított partnerkapcsolat.
A kutya része a mikrokörnyezetnek és ugyanúgy ölre mennék érte, mint a családom bármely tagjáért.

csincsilla72 2016.05.11. 22:17:46

@Perspektíva: naná, be is van tojva rendesen. Neki nagyon fájdalmas lesz a hazatérés.
@alsophila.grahami: "nem tudom, miért kell folyton belekötni a kutyatémába... gondolom, azért, mert ez az egyetlen, amivel be lehet Gergőt találni.." Persze, különben észre sem veszi, hogy Attila ott van:-)

Queen Alix 2016.05.11. 22:18:33

@csincsilla72: hát ez téged jellemez. én is szeretem az állatokat,de nem mérhetők az emberhez.
ugyanolyan abnormális innen nézve,lehet mindenfélét mondani,de nem normális.

Queen Alix 2016.05.11. 22:20:18

És akkor sem az,ha Attila sem az.mert az sem az.

alsophila grahami 2016.05.11. 22:20:46

@csincsilla72: akkor már ketten vagyunk, minimum, mert én is, nagyon ;) @Queen Alix: igennigen, mielőbb! :)

@ALOKSAKTWO: hmm, mondasz valamit Alok... mostanában annyira egy az EKG-nk, hogy na! ki hitte volna? ;)

csincsilla72 2016.05.11. 22:21:03

@Queen Alix: Jó. Akkor ebben meg is egyezhetünk és lezárhatjuk a kérdést.

alsophila grahami 2016.05.11. 22:22:30

@Queen Alix: én nem tudom, csak tippeltem, de ne értsd szó szerint, mondhattam volna azt is, hogy társasházi kutya, lényeg az, hogy nem kertben, viszonylagos szabadságban tartott...

alsophila grahami 2016.05.11. 22:24:51

@csincsilla72: ez igaz, de én most a kommentelőkre gondoltam, mindig ezzel támadják - na jó, korrigálok, a Ribrigivel is, de mondjuk, azzal jogosan. ;)

csincsilla72 2016.05.11. 22:26:46

@alsophila.grahami: ja, értem:-) Ó, lehet őt támadni. Brigi irányában mutatott vaksága sokkal jobban adja magát.

Perspektíva 2016.05.11. 22:29:51

@Queen Alix: Anélkül, hogy újraindítanám a vitakezdeményt, hozzátenném, hogy a normális igen tág fogalom. Valakinek normális az öt gyerek valakinek egy is sok. Valakinek szüksége van pl. egy kutya szeretetére - feltételezem, mert csalódott az emberekében, valakit még a kutya hangja is zavar. De ez mind normális csak más ember szemüvegén nézve.

alsophila grahami 2016.05.11. 22:33:29

@Queen Alix: részemről még Gergő is ;) inkább Sanyát meneszteném, ha a döntős helyekről beszélünk ;)

Perspektíva 2016.05.11. 22:35:40

Brigi egyik szemüvegen keresztül sem normális. Róla írták a pszichopata fejezetet a pszichológia könyvekben.

alsophila grahami 2016.05.11. 22:49:33

@csincsilla72: így gondolom én is, soha nem értettem azokat az embereket, akik meg akarják mondani, hogy mi a szabvány élet, az elvárt életforma, satöbbi, satöbbi... nem hsizek a sztenderdekben, és abban is igazad van, hogy elnézve Gergő mostani románcát - nevezzük így némi eufemizmussal - Brigivel, teljesen levehető, hogy milyen kihívásokkal küzd az emberi kapcsolatok terén a normál életében, de ez az ő útja, nincs ezzel semmi baj, és az sem, hogy a kutyával pótolja a gyerek utáni vágyát... mert ez a másik, amiben totál biztos vagyok, hogy mindennél jobban vágyik gyerkőcökre, a kutyájához való viszonya mindennél jobban árulkodik erről...
ahogy apatigrisként védi, miközben egy ilyen kutyát nem kell azért a széltől is úvni, megvédi az magát; és hát az a bizonyos reggeli dögönyözés a múltkor, a hasára fújkodás, , cirógatás, "még azok a combok, jaj.." - ezek tipikusan azok, amikkel egy pici gyereket csikiz-dögönyöz, cuppogtat agyon az ember, ő meg a kutyájával csinálja - ez fura persze, de érthető, ha a gyerkőcöket pótolja vele. neki nem csak a szeretetigénye nagy, de szemmel láthatóan ő maga is túlcsordul, adná ő is, ha fogadókészséget találna rá -- és talán ezért is csalódott mindig, amikor Brigi lerázza magáról a bulikázások alkalmával, ahelyett, hogy vele lenne, édeskettesben...

csincsilla72 2016.05.11. 22:50:30

@Perspektíva: Azon gondolkodom, hogy Brigi vajon az első pillanattól ilyen volt, csak nem láthattuk, mert nem jutott adásidőhöz, vagy a bentlét okozza ezt?

alsophila grahami 2016.05.11. 22:53:32

ja, és azt észrevettétek, hogy VademberAttis ma egyik kommenttársunkat emlegette? nem, nem Henit, Balalajkázott... ;)

csincsilla72 2016.05.11. 22:55:20

@alsophila.grahami: Egyetértünk:-)
Nincs szabvány életforma, egyetlen szabály van: élni és élni hagyni. Aki nekem az életmódjával nem árt, azzal nincs bajom. Nagy a fölgolyó, és bár kezd kritikussá válni a túlnépesedés, még elférünk.
Gergőnek szeretetéhes, magányos nőt kellene találnia, olyat, aki tud adni is és elfogadni is. Lehetőleg egy tízessel fiatalabbat, mint Brigi, hogy saját családot alapíthasson, ha már ennyire vágyik rá.:-)

csincsilla72 2016.05.11. 22:56:09

@alsophila.grahami: Azt ne mondd, hogy a riportólban felolvasást tartanak neki a hogyvoltokból:-))

Reláció 2016.05.11. 22:58:40

Na, megígérhetem mindenkinek, ha Brigi bejut a fináléba, ha rámegy a feltöltőkártyám akkor is rá szavazok. Nyerjen ő! Hajrá Brigi!!!!!!!

csincsilla72 2016.05.11. 23:00:21

@Reláció: gondolod, hogy még sms-es szavazás lesz? Ezen már túlléptünk.

Reláció 2016.05.11. 23:00:23

Vagy... izé...mindig összecserélem a neveket.:)

Reláció 2016.05.11. 23:01:22

@csincsilla72: miért, ez a pénzlebehúzós. Nem!?

csincsilla72 2016.05.11. 23:02:19

@Reláció: Már applikálunk, te:-)
Télleg Brigire akarsz szavazni? Basszki, nyomogathatom egész este a Dóri-gombot.:-)

Perspektíva 2016.05.11. 23:03:16

@csincsilla72: Szerintem ez a valódi énje. A kommentelők között többen említették, hogy összehozta őket az élet ilyen tipusú emberrel. Vannak tipikus jelek, amiből fel lehet ismerni. Az első hetekben mindenki valamilyen álarcot viselt, ami mostanra lehullott. Gergő még nem vetkőzte le teljesen...Attila ki tudja billenteni az egyensúlyából, akkor nagyon küzd, hogy az maradjon, aki lenni szeretne.

Reláció 2016.05.11. 23:03:51

@csincsilla72: nagyon vidéken lakom...na...mondtam, hogy a telom is feltöltős:(

alsophila grahami 2016.05.11. 23:04:24

@Perspektíva: Attisról meg a szociopatát ;) @csincsilla72: esetleg mindkettő, vagy egy harmadik, hogy az elején még nem töredezett le róla a máz, amit magára kent a beköltözés előtt... emlékszem, az elején még azért tette meg az egyik kieső lány hetigazdának, hogy pihenjen már meg kicsit "mindenki Brigije", és gyanítom, hogy itt még nem pejoratív értelemben értette... gondolom, hajtott ezerrel, hogy megszerettesse magát mindenkivel, később meg már repedezni kezdett a glazúr, és mára meg már minden mindegy lett neki.

Reláció 2016.05.11. 23:06:03

@Perspektíva: Brigink ilyen volt már a legelején. "Itt a pálinka!" ez volt az antreja

Chuck Νorris 2016.05.11. 23:06:49

a kutyatéma gumicsonton rágok én is egyet
a bent levö emberek közül egyedül Attilát zavarta a kutya végig, a többieket nem. Akkor most mindenki hülye , és Attila egyedül helikopter?
megjegyzem Attilát nem a kutya zavarja, hanem Gergő aki láthatóan semmibe veszi, leszarja. Kongó neki csak a tökéletes támadási pont amivel lehet Gergőr zrikálni.

alsophila grahami 2016.05.11. 23:07:30

@csincsilla72: az még hagyján, nagyon nem lepne meg, de hogy pont Alajka legyen az embere..? ;) és mit szólhat egy ilyen mértékű EKG-hoz vajon Alajka kartársunk? ;))

Reláció 2016.05.11. 23:10:48

@Chuck Νorris: Azt azért nem nagyon értettem, hogy lehetett ocsmányul beszelni egy állatról. Egy kutya nem ember, nincs olyan személyisége mint egy embernek. Ilyen alapn a kedvenc rózsatövemről sem lehet akármit mondani...

csincsilla72 2016.05.11. 23:11:09

@Perspektíva: @alsophila.grahami: @Reláció: Biztos pózolt is, de annyira kis simulékonynak tűnt az első hetekben... Valami megfogta ezt a Tarzant benne.
@Chuck Νorris: Attisunk rajong minden állatért. Dajkálja őket, eteti, gügyög hozzájuk. Csak Kongót akarja láncra kötni, kivágni a házból...
Ja, persze. Nekem meg tollas a hátam. Mondom én, ha Kongót piszkálja, Tarzan legalább észreveszi, hogy még ott van.:-)

csincsilla72 2016.05.11. 23:13:03

@alsophila.grahami: Most próbálja kiheverni ezt a nagy EKG-t:-))
@Reláció: Nem értem az összefüggést. Vidéken a felöltős kártyás telefon nem lehet okos?

Reláció 2016.05.11. 23:13:18

@csincsilla72: Tarzan mindig jól borotvált volt....vagy nem? :D

alsophila grahami 2016.05.11. 23:13:39

@Reláció: te troll, te! :P xDD

@Chuck Νorris: hát, sőt, írtam valamelíyik nap, hogy nem csak ő, hanem a lányok is előszeretettel ölelgetik, puszilgatják, alszanak együtt Kongóval - konkrétan Cintyit és Diát láttam... és igen, az Attis-dolog így van, ahogy írod, Dóri is levette bent, és jellemzően csak ő, az elszántan intellektualizálgató Ribrigi is csak pillázott fogalmatlanul - erre is.

Reláció 2016.05.11. 23:14:37

@csincsilla72: nem ezitten naonvidék! Ne kukacoskodjál már!!!

csincsilla72 2016.05.11. 23:14:47

@Reláció: ja, a bemutatkozó oldalán:-))

Perspektíva 2016.05.11. 23:15:08

@Reláció: Már az igazi Tarzan? De ő Jeanre hajtott nem egy .....ra.

csincsilla72 2016.05.11. 23:16:04

@Reláció: Jólvanmárna! Értem én. A nemzetközi űrállomásról írsz:-)

Perspektíva 2016.05.11. 23:18:42

@csincsilla72: Onnan nézi műholdon élőben a műsort. Csak semmit nem hall, ezért szavazna Brigire.

Reláció 2016.05.11. 23:21:07

Mindenki Atist és Brigit kárhoztatja, így ezért megígérhetem a jó rtl nevében hogy ők ketten mennek majd párbajozni. (bár akkor nem tudnék jóízűen szurkolni)

csincsilla72 2016.05.11. 23:26:42

@Reláció: Nem is bánnám. Ez lenne az az eset, amikor tökmindegy, melyik megy haza.

Reláció 2016.05.11. 23:27:17

@csincsilla72: @Perspektíva: Nadenemártényleg! Ez olyan mint amikor mindenki a leggyengébbet bántjá, mert azon könnyű fogást találni. Brigink nem a gonosz maga ahogy Ati sem.Gergo pedig nem a megtestesült jóság. Brigi ma egyébként szimpatikusabb és őszintébb volt a Sanya féle megítélésben mint Gábor.

csincsilla72 2016.05.11. 23:35:07

@Reláció: Brigit sajnos már összességében nem tudom szeretni. Az intonáció és a modorosság iszonyúan idegesít a beszédében. Rengeteg idegen szót használ, de a felét rosszul, nem megfelelő szövegkörnyezetben. Ma nekem ott lett elég belőle, amikor odament Attishoz puncsolni. A felét nem értettem annak, amit hadovált. Be van tojva, nem akar hazamenni, pedig ennek egyszer vége lesz.

alsophila grahami 2016.05.11. 23:47:49

@csincsilla72: persze, hát felmérte a terepet; mindenkihez dörgölőzött még akkor (ezt a későbbiekre is átemelte az eszköztárába;), és hogy Gergőt megfogta benne valami, az érthető, elnézve az 1 perc és nyersz-béli szereplését, ott is valami hasonló alkatú barinővel volt jelen, és gondolom, az instant család gyerkőcökkel is komolyabban nyomhatott a latba nála. ;)

és tényleg, jó hogy mondod, Attis gügyög minden állathoz, csak Kongóra allergiás... jó, Gergő miatt, oké, ez van már a legelejétől fogva, első héten betalálta Gergőt az ebbel, csak akkor - és azóta se - talált társakra ehhez az akciójához; viszont, olyat se láttam tőle még, hogy akár Gergő távollétében kutyázott volna - aki ennyire állatszerető, hogyan bírja megállni? szerintem az egész hatalmas állatszeretet is csak nagyszinpad lehet tőle.

csincsilla72 2016.05.11. 23:59:16

@alsophila.grahami: Persze, hogy nagyszínpad:-) A kamerának szól.

alsophila grahami 2016.05.12. 00:05:54

különben a poszt bejövős volt megint, majd' elfelejtettem Gézut ajnározni kicsit, most pótolom; ;)

Cimili 2016.05.12. 00:28:02

@alsophila.grahami: Én tegnap ajnároztam, volt is visszhangja. Ne lepődj meg, ha betalál az illető, h nyaller vagy. :)

Cimili 2016.05.12. 00:31:29

@Pácsó Ármándó: Köszi, ez jól esett! :)
@ALOKSAKTWO: Pletykás vagy.:) :P :)

alsophila grahami 2016.05.12. 00:48:15

@Cimili: hihi, láttam ;)) és Brigiről még: én nem vágom, mi lehet abban a "vörös zónában", amitől ennyire viszolyog, hogy a gyerekei hiányát is feledteti valamilyen szinten vele, hogy nem akarhat hazamenni valaki, ha három kiskorú várja otthon? ennyi idő után nyüszítenie kéne a hiányuktól... Dórin legalább látni, hogy néha befordul, de ő? a nőspasi mesében már én sem hiszek, felülbíráltam magam, tényleg gyanús, hogy szinte azonnal "szerelembe esett" Tarzanunkkal, és erről jut eszembe: nekem sérti a fülem, ahogy a "szeretsz - nem szeretsz" szöveggel kábítják egymást, még Gergő esetében valamennyire elhiszem, amilyen kis szeretethiányos, hogy ilyen gyorsan beleszerelmesedjen valakibe, de hogy Brigi? aki épp hogy csak nem undorodik Gergőtől..? disszonáns az egész, kb. olyan, mint Attis "elkötelezett állatszeretete"...

Well... 2016.05.12. 02:38:49

@Chuck Νorris: van egy sztori egy atis letartoztatasarol az usaban, abban a meseben mikor menekulni proszalt, akkor a rendorok utanna engettek a K9-et , ami olyan modon intezte el az atist, h "orvosi beavatkozasra volt szukseg" . eddig a mese, na ha ez ne adj isten a mi atisunk lenne, akkor szemelyes oka van, h ne szeresse a qtyakat :o)))

Pácsó Ármándó 2016.05.12. 06:37:35

@Cimili: Látod, vannak itt előrelátó emberek is :-)

Sanda.Ipse 2016.05.12. 06:49:40

Soha nem fogjuk megtudni, mit mondott Sanya Attisnak Brigivel kapcsolatban.
Amikor Brigittával beszélgetett, ötször kezdett bele a mondatba, hogy "Sanya azt mondta..." de a nő egyszer sem hagyta végig mondani.

2016.05.12. 06:59:45

@alsophila.grahami: kutyatemaban abszolut veled es csincsivel vagyok ekg-ra kotve, pedig nem is vagyok kutyas, ettol fuggetlen en is ugy latom, gondolom, ahogy ti.

@Well...: ezen jot nevettem, de ja, ez mindent megmagyarazna. XD

Sanda.Ipse 2016.05.12. 08:02:22

Jellemző, hogy Attila kiválasztása után Cintia és Brigitta ment puncsolni neki, Dóri nem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.12. 08:03:13

@Sanda.Ipse: Nem mintha olyan fontos lenne, hogy éppen akkor mit mondott... :-) Attila pont arról ismerszik meg, hogy ma ezt mondja, holnap azt, holnapután pedig a harmadik verziót... :-)

Sanda.Ipse 2016.05.12. 09:21:50

@VV Erőlegény: itt arról volt (lett volna) szó, hogy SANYA mit mondott Attilának Brigire hivatkozva.
A kíváncsiságomat éppen Brigi keltette fel, hogy belefojtotta a szót, nem hagyta végigmondani. Tehát valami "csúnyát" mondott Sanyának Attilára:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.12. 10:03:30

Ahhoz, hogy a csajok rájöjjenek, hogy milyen kiválasztási taktika kell a fiúk kiszórásához, ahhoz a csapatnak 7 főre kellett csökkennie... Örülök, hogy Gergő nyerte a védettségi versenyt. Hihetetlen, hogy Brigi a háta mögött Gergőt, de még Szintit is beáldozná azért, hogy ne kelljen párbajoznia mennie, hiszen valóban azzal, hogy ha Szinti Attilát jelöli ki, az komoly eséllyel Szintit vihetné...

hűholélek 2016.05.12. 10:10:10

@Queen Alix: Bár az én párom neurologos- pszichiáter, nem pszichológus, esküszik arra, hogy az introveltált, vagy csak egyszerűen az emberi kapcsolataiban csalódott páciensei boldogságfaktora megjelent, ill. emelkedett, mikor hallgattak a tanácsára, és örökbe fogadtak kutyát esetleg macskát. Pl. az autista egyéneknél csodásan "működik" ez a kapcsolat. Úgyszintén az idős, magányos embereknél. Nálunk, orvos családban a kutya, macska teljes jogú családtag, előbb alszom egy szobában, ágyban egy kutyával, mint némelyik emberrel. Persze, jogod van inkább az állatoktól viszolyognod. Az ésszerűbb az, ha az ember megtalálja a helyes egyensúlyt, mondhatnám balanszt:-)

Sanda.Ipse 2016.05.12. 10:25:43

@hűholélek: szerintem a hivatkozott kommentelőnek nem igazán a kutyával, mint Gergő személyével van gondja és igazán ezt a pontot látja a pasiban támadhatónak:)
Amúgy amit leírtál, valóban így van.
Nagyon élvezem, hogy Gergő védett, bár legfeljebb a lányok nem lettek volna veszélyben, ha ő lett volna a kiválasztott. Bár a fiúk is tartanak tőle...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.12. 10:25:43

Az előző hozzászólásom a tegnapi öfi első részének nézése közben született, közben pörögnek az események, Attila kiválasztásra került. Akárki akármit mond, ebbe a játékba az Attila annyira kell, mint éhezőnek egy falat kenyér... Ő az, aki a legjobban megvalósítja a reality műsorkészítési szempontokat. Szintia hihetetlen bárgyú teremtmény, tényleg megérdemelné, hogy Attila kihívja, nála jobban már csak Brigi érdemelné meg jelen helyzetben.

Sanda.Ipse 2016.05.12. 10:27:06

@VV Erőlegény: hacsak nem Dórit hívja ki, a magam részéről mindkét lány ellen Attilának drukkolok ezúttal.

Avanivi 2016.05.12. 10:29:21

@VV Erőlegény: Jobb lett volna ha Norbi marad és nem Attila.

udimano 2016.05.12. 10:30:22

@Queen Alix: Egy kutyát társként tekinteni teljesen normális, de csak akkor lesz egyensúly, ha betartjuk a falka szabályokat. Gergő annyiban hibás, hogy nem falkavezér, hanem a kutya egyenrangúnak tekinti. Lehet szeretni egy kutyát, lakásban is tartani, mert nem attól lesz valaki jó gazda, hogy kiteszi a kertbe szegény ebet, aztán csókolom. Séta, játék napi szinten, és igen lehet aludni is mellettük, nem fertőznek. Normális dolog az ember kutya barátság, Cesar Millan is depressziós lett mikor elpusztult a legjobb barátja, aki egy mentett pitbull volt. Pedig ő aztán helyükön kezeli az ebeket! Attila meg egy száját jártató nagyokos szociopata, aki szórakozik itt, hogy imádja az állatokat, de azért a kutyát megkötné a kecskét meg elengedné. Valószínű, hogy Márkot is a stáb zavarta vissza, és igen meg kell kötni a kecskét, különben mindent szétrág. Volt nekünk is régen, hidd el tudom. Az, hogy a fiúk bénák voltak tény. :D Viszont ne egy agyament, munkakerülő, panelproli magyarázza meg a többinek mit kell tenni egy gazdaságban. Kacag a májam.

Avanivi 2016.05.12. 10:36:12

@Sanda.Ipse: Nem jó, Attila csak essen ki most,a két lány nem zavar annyira mint Attila egyedül.
Képzeld el az egóját ha egy nő ejti ki :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.12. 10:40:41

@Sanda.Ipse: Szerintem párbaj szempontjából Dóri nagyobb veszélyben lett volna Brigi ellenében, ugyanis, ha Brigi lett volna a kiválasztott, akkor 50-50%-ban választott volna Szinti és Dóri közül, így most úgy érzem a párbaj esélyeket Attila ellen, hogy Brigi 41%- Szinti 39 %, Dóri 20%.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.12. 10:43:38

@Avanivi: Nem, nem értek veled egyet, kell egy Attila-Gergő párbaj, ha már a Norbi-Gergő párbaj nem jött létre. Miben rosszabb Attila, Briginél, Szintinél, vagy Sanyánál úgy összességében jellemesség, gerincesség, vagy jellemtelenség tekintetében ?

Sanda.Ipse 2016.05.12. 10:45:30

@Avanivi: ha Dórit hívná ki, könnyen megkapja:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.12. 10:48:54

@Sanda.Ipse: Csalódnék az emberismeretemben, ha Dórit hívná ki Attila, különösen, ha Dóri nem fog "kuncsorogni" neki a párbajig, úgy mint ahogy Brigi teszi ezt, és már nem először, mert korábban Sanyával ugyanezt csinálta....

udimano 2016.05.12. 10:49:16

@VV Erőlegény: Az rendben, hogy csinálja a showt, de ő már "fullban nyomja a kretént" Ez az állandó köpködés, mocskos beszéd nem nyújt izgalmat, inkább idegesít, hogy neki jut levegő ezen a bolygón. Műsor az, ami kavarást Brigi csinál, élvezhetőbb és izgalmasabb, mint egy vadállat ex börtöntöltelék vergődései. Gábor viszi a humoros részt, remélem nyerni is fog.

Sanda.Ipse 2016.05.12. 10:50:42

Mindenesetre jellemző, hogy Attilának eszébe sem jut pasit kihívni.
Ha Gergő nem lenne védett, kicsit sem vagyok biztos abban, hogy ki merte volna most hívni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.12. 10:53:53

@udimano: Attila nem beszél mocskosan, legalább is nem kell gyakrabban kisípolni a beszédét, mint másnak. Én sem szeretném, ha megnyerné, de részemről még mehet néhány kört, sőt tőlem lehet második, vagy harmadik is, de a legjobb négyben-ötben feltétlenül helye van.

Sanda.Ipse 2016.05.12. 10:56:30

@udimano: szíved joga...
Számomra Brigitta kavarása egyáltalán nem élvezhető kategória. A vontatott beszéde még Attila állandó dünnyögésénél is idegesítőbb. Az utóbbi időben még remegteti is a hanját.
Ettől függetlenül Attila sem kedvencem.

udimano 2016.05.12. 10:58:40

@Sanda.Ipse: Ne érts félre, alig várom, hogy Brigi kiessen, de ha ketten párbajoznak inkább nézem őt, és várom, hogyan alakul a Gergő és Brigi vonal, mint Attila hülyeségét. Az affektálástól én is rosszul vagyok, de ha kiderül mekkora kamu kapcsolat volt ez, szerintem izgibb, mint az állandó mocskolódás.

Cimili 2016.05.12. 10:58:48

@Pácsó Ármándó: Mekkora szerencse. :) Bezzeg vannak itt szívtelenek is. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.12. 10:59:40

@Sanda.Ipse: Szerintem sem, de miért is hívja ki most (a legjobb hétben), azért, hogy a sunnyogók további köröket kapjanak párbaj nélkül...? Ő játszik, a többi viszont sunnyog... A műsor szempontjából az lenne a jó, ha lenne több olyan aktívan játszó játékos, mint Attila. Nem azt mondom, hogy ugyanazt a tahó stílust vigye más is, mint ő, de bátran és bevállalósan nyomja.

udimano 2016.05.12. 11:02:55

@VV Erőlegény: Ha lenne egy "káromkodás counter" biztos vagyok benne Attila lenne 70% Cinti és Norbi 30%. Náluk nagyobb suttyó kevés volt mostanság képernyőn. Talán még Dani... Tudom, hogy nem agysebészek vannak bent, de az érdekesség számamora nem egyenesen arányos a tuskósággal.

Sanda.Ipse 2016.05.12. 11:03:20

@udimano: én meg azt várom, - mindegy milyen formában - hogy legyen végre vége ennek a nyögvenyelős, unalmas románcnak. Már csak Gergő érdekében is!

Queen Alix 2016.05.12. 11:03:43

@hűholélek: Van egy olyan közkeletű tévedés,hogyha valakinek baja van a kutyákkal akkor az általában nem szereti az állatokat,és viszolyog tőlük. Ez hülyeség. Én nem vagyok kutyabarát,de szeretem a macskákat,nyulakat,tengerimalacokat,teknőst stb.Viszont nem alszom együtt velük,ugyanis én sem fekszem be senki kosarába,ketrecébe. Meg nem eszek egy asztalnál ugyanilyen indok mentén a macskával.Mert vannak határok.S Gergő esetében ez valahogy nem látszik. Attila egy bunkó paraszt,de amikor Gergő elkezdett vernyogni,hogy megsértették a kutyáját,az számomra vicces volt.

udimano 2016.05.12. 11:06:40

@Sanda.Ipse: Jogos. Valljuk be azért érdekes lenne, ha Gergő hamarabb kiesne, milyen dolgokat látna és hallana kint. Így nem lenne ideje Ribriginek magyarázkodni, felkészülni... :D Azt az arcot megnézném mikor ki kell majd mennie a családjához...

Queen Alix 2016.05.12. 11:07:52

@udimano: Ja,csak tudod vannak olyan kutyafajták,amik nem valók pl lakásba. Kissé bizarr,amikor bemész egy kis lakásba,és annak a felét egy nagyméretű kutya foglalja el. lehet venni kisebb méretben is,meg olyant,aminek elég a reggeli séta,és nem egy örökmozgó.

Cimili 2016.05.12. 11:09:20

@Sanda.Ipse: Ezen én már meg se lepődtem. Brigi minden esetben odament a kiválasztotthoz nyalizni. Ergo, mindig betojt, hogy őt hívják ki és párbajoznia kell.

Sanda.Ipse 2016.05.12. 11:09:40

@udimano: mit ártott neked szegény Gergő?:)

Queen Alix 2016.05.12. 11:10:33

@Sanda.Ipse: Ha Brigi kirepül a fészekből,akkor kiderül,hogy Gergő csak szerepet játszik (az erős,mégis lágy romantikus férfi,ki beleszeret a visszahúzodó sokgyerekes anyába),vagy tényleg belezúgott.

Queen Alix 2016.05.12. 11:12:36

@Cimili: Ez idő után visszaüthet,főleg ha a többiek,bármint aki már párbajozott egy beszélgetésnél elmondja, hogy figyeljetek amikor én voltam a kiválasztott, akkor Brigi odajött nyalizni..és erre a másik, nem már,hozzám is,meg hozzám is..és a végén az lesz,hogy hopp párbaj

udimano 2016.05.12. 11:13:31

@Queen Alix: Képzeld képben vagyok kutyafajták terén. Bármilyen kutyát tarthatsz, bárhol amennyiben tudod biztosítani számára a megfelelő mozgásidőt, és ápolást. Nem a lakás mérete korlátozza a kutya életterét, hanem a rá fordított idő és rossz hozzáállás. Rengeteg agresszív és unatkozó kerti kutya létezik. az utcánkban egy tündéri Golden Retriever majd szétszedi a kerítést úgy morog és hörög mikor kutya , vagy bicajos van a környéken. Kint van egész nap, sosem foglalkoznak vele. A témához kapcsolódva, Kongó kap rengeteg törődést, de nem a megfelelő formában, ezért Gergő nem falkavezér. Én a kanapéra engedek kutyát, de ágyba és hálószobába nem. Ebből tudja, hol a helye.

udimano 2016.05.12. 11:15:42

@Sanda.Ipse: Semmit, egyik kedvencem volt amíg nem jöttem rá mennyire naiv. :) Gábor és Dóri fan vagyok. Mindenki a pénzért ment be, ők maradtak meg a szememben olyan embereknek akik a jellemük miatt megérdemelnék a pénzt is, és a játékban is jól teljesítenek.

Cimili 2016.05.12. 11:16:10

@Queen Alix: Így van, de a jelek szerint ennyi eszük nincs.

Sanda.Ipse 2016.05.12. 11:16:22

@Queen Alix: nekem bármelyik változat tök mindegy. Csak már nézni ne kelljen őket ebben a seveled senélküled típusú unalmas love storyban.
Ha két embert kell megítélnem, általában elképzelem, hogy melyikükkel mennék el úgy a sivatagba, hogy nem nálam van az egyetlen kulacs víz. Nos esetükben nem Brigi lenne a választottam:)

Queen Alix 2016.05.12. 11:20:37

@udimano: nem azt mondtam,hogy ha valaki kint tartja a vizsláját,akkor az mindent jól csinál,és utána tojhat az egészre. Mert sajnos sokan kinthagyják a kutyát, kapu nyitva, a járókelők meg reménykedhetnek,hogy az adott ebre nem akkor jön rá az ötperc...

Queen Alix 2016.05.12. 11:21:39

@Sanda.Ipse: ez jó történet lett volna,ha az egyikük kissé bevállalósabb (most nem arra gondolok)

Queen Alix 2016.05.12. 11:25:09

@Cimili: Ja, pedig simán megcsinálhatnák

udimano 2016.05.12. 11:25:49

@Queen Alix: Igen ez nevelés kérdése. Múltkor sétáltunk és egy kapun kijött egy benga nagy Berni pásztor. A gazda kiabált, hogy ne aggódjak, csak a területet védi. Igaza volt, szépen kísért minket a ház vonaláig végig, mert védte a területet, de semmit nem csinált. Minden nap reggel és este viszik sétálni azt a kutyát szoktam látni. A gazda vissza tudta hívni szépen nyugodtan. Például Kongó erre lehet nem így reagált volna, mert Gergő biztos nem tudná visszahívni ez látszik a viselkedéséből.

Queen Alix 2016.05.12. 11:33:58

@udimano: Azzal nincsen semmi baj,ha végigkísér,azzal viszont van,ha ugat (nem a területén),és üldözőbe vesz.

Cimili 2016.05.12. 11:50:59

@Queen Alix: A kutyákért én se vagyok oda. Picit pontosítanék, amikor 3 évet külföldön dolgoztunk volt ott egy nagyon aranyos hófehér kutyánk, amit tilos lett volna tartanunk, de olyan okos volt, sose buktatott le minket, bent a házban soha nem ugatott. Imádtuk, a végleges hazaköltözés előtt elintéztük a papírjait, hogy be tudjuk hozni az országba. 2 nappal az indulás előtt a papírjaival együtt ellopták tőlünk. :( Na azóta nem kell kutya, inkább van 2 cicánk.

ALOKSAKTWO 2016.05.12. 14:18:38

@Cimili: Ugye nem rám céloztál? :D Átvitt és szó szerinti értelemben is. :D

Cimili 2016.05.12. 16:36:01

@ALOKSAKTWO: :) Ha nem veszed magadra, akkor nem rád céloztam. :)
süti beállítások módosítása