Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ádám keresi Évát 1x03 - Pornós a Szerelem szigetén (18+)

2016. május 10. 01:30 - szabóZ

Két férfi marad az előző rész után Kloéval az éjszakában, a holdfényben csak az olasz dj szeméremdomb-piercingje csillog, a hangulat tényleg olyan, mintha egy szakközépiskola szalagavató utáni bulijába kivezényelték volna a KDNP asszonytagozatát felügyelni: mindenkinek a dugáson jár az esze, de helyette inkább csak illedelmesen elbeszélgetnek az időjárásról. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy egyszer csak az éjszakában feltűnik Máté, a focista, aki tényleg úgy beszél egyenesen a kamerába, ahogy csak szabadnapos csatár tud a Sport1-en: Hát, ha gól lett volna, akkor az ugye betalál a kapuba, az hát formás a feneke, meg hát akkor ugye az gól.

A három fiú nem nagyon tud mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy egy párkereső műsorba jöttek, de kicsit szűkös a felhozatal: olyan a hangulat, mint amikor a tömeg órákat vár a lenyűgöző akciókra a Media Markt előtt, aztán kiderül, hogy a LED-tévék már elfogytak, szendvicssütő, meg hajvasaló még van, de azokért is verekedni kell. A srácok annyira be vannak indulva, hogy még azon sem akadnak fel, hogy Kloé le van tablózva, érted, így, bele a nagy, sötét, trópusi éjszakába. Le van tablózva. Biztos arra gondol, hogy úgy érzi magát, mint akinek a fejére esett egy érettségi tabló. A focista korrigál, hogy taglózva, biztos úgy érted, drága Kloé, és ennél már tényleg csak az lett volna megalázóbb, hogyha egy nyugdíjas fejőnő javítaná ki, hogy akkor hogy is mondják helyesen, hogy DJ.

Másnap reggel Máté már ott tart, hogy együtt edz Kloéval, ami persze nagyon hamar abba torkollik, hogy a csipőjénél fogva rángatja ütemesen le-fel, mondván, segít neki a húzodszkodásban. A háttérben John Patrick és Bence féltékenyen néznek, és a romantikus festményhez már csak az hiányzik, hogy vészjósló fellegek gyűljenek az égen.

Kloé azonban nem húzhatja addig a helyzetet, amíg a három fiú vérben forgó szemekkel egymásnak esik, döntenie kell. Meglepő, de Bencét viszi magával, Máténak meg beszól, hogy hát kicsit túl egyszerű a gondolkodása, ami vélhetően azt jelenti az olasz DJ-szakzsargonban, hogy tök hülye. Máté erre csak annyit mond, hogy az szólt be neki, aki annyit sem tud hiba nélkül kinyögni, hogy nokedli. Hát nem romantikus ez az egész?

Bence és Kloé inkább csak haverkodnak a Szerelem Szigetén, bár az amerikai focista mindent megpróbál, még lábfürdőt is bekészít, de az este csak kiadós alvásba torkollik. Másnap már pacsiznak, ami ugye a spanság egyezményes nemzetközi jele, legalábbis Mezőrúrtól keletre, és a szokásos szelfit is úgy lövik el, mint két barát, akik nagyon el akarják hinni, hogy LSD-t vettek, és nem csak pár használt postai bélyeget nyalogattak nagy lelkesen. Ez egy szerelemhez nagyon kevés, sőt még egy közös BT-alapításra sem elég.

szr_20160314_6636.jpg

Odaát, a Csábítás partján Máté és John Patrick csak egy koktélra maradnak kettesben, máris érkezik Niki, a szakácsnő, és Petu, aki ugyan azt mondja magáról, hogy bébiszitter, de valójában felnőttfilmezéssel foglalkozik. Csak segítségképpen: itt most nem nehezen érhető, filozófiai mélységeket feltáró művészi alkotásokról beszélünk, hanem pornóról, amihez képest semmi, hogy főműsoridő után kicsivel meztelenül kell beúsznia a Szigetre, miközben egy drón követi romantikusan. Meglepő módon kettőjük közül a pornós a visszafogottabb, Niki rögtön flörttel indít, Petu meg csak ül ott, talpig nonfiguratív tetkóban, és csendben röhögcsél.

Aztán kiderül Petu buddhista, amit onnan lehet tudni, hogy a hátára felvarrták a Buddha Bar Best of albumborítóját, meg amúgy is, szeret jógázni, ami azt jelenti, hogy egy lábon áll reggelente. Az nem derül ki, hogy a zen buddhizmus és a pornó, hogyan fér össze, de szemmel láthatóan ezek a kérdések legfeljebb annyira foglalkoztatják a lányt, mint Vajna Tímeát a hajléktalanság felszámolása.

De ez az epizód sem múlhat el balhé nélkül, ezért Niki és Máté jól összevesznek a fél méteres vízben, a lány azt üvölti, hogy ostoba vagy, a focista meg valami olyasmit, hogy a nőnek a konyhában a helye. És persze nem úgy érti, hogy mint szakács.

Ehhez képest semmi, hogy Kloé ruhában végül nem Bencét választja, pedig az amerikai focis mindent bedob, amit a tengerparti pallón egymás felé sétálásban csak lehet: úgy közeledik, mint a lassított felvételen, robbanásokkal a háta mögött, a végefőcím felé menetelő Steven Segal.

Ráadásul az igazi balhé még hátravan, mert Petu a Csábítás partján vacsora közben bejelenti, hogy márpedig ő ugyan fél éve tényleg bébiszitter volt, de most már inkább felnőttfilmezik. Pornográfia - mondja erre Máté, de tényleg úgy, mintha nem is egy meztelen párkeresőben lenne, hanem a Fidesz pártkongresszusán Kövér László páholyában. John Patrick még ennél is jobban kiakad, a torkán akad a lecsó, és elvonul duzzogni: ő már biztos elképzelte a romantikus naplementét, meg a kettesben tengerparton andalgást Petuval, erre kiderül, hogy ott lenne egy teljes stáb is, a rendező meg azt ordítaná, hogy ha már tényleg áll, mint a cövek, jöhet a másik két férfi is, meg amúgy is hozzon már valaki egy vödör síkosítót.

Azért John Patrick egy kicsit túlreagálja ezt a felnőttfilmezést, ha az előzetest jól értem, a következő rész elején feladja a játékot, gondolom ez neki már nem fér bele, már úgy erkölcsileg. Csupasz seggel tévében szerepelni, az oké, de ha van a jelenetben egy pornós is, az már tényleg maga a fertő és a mocsok.

42 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.10. 05:24:34

Basszus, bealudtam. De Z, részemről most jár a dicséret, jó lett a poszt.

Tassil Aaltaiz 2016.05.10. 08:00:17

Ha valaki esetleg többet szeretne látni Petuból: Monique Woods "művésznév" alatt "dolgozik"... ;)

Thomas Dantes 2016.05.10. 09:43:06

Ennél nagyobb hülyeséget se láttam még. Illetve ezt se láttam, csak itt olvastam. Egy olyan műsorban kiakad a jóember, hogy a csaj pornózott, ahol mindenki tök pucér. A kamerák a stáb előtt, és minden néző előtt mert nulla a kitakarás.

Oké....értem...vagyis nem.

cukkmukk 2016.05.10. 09:58:07

Elmegy egy pucér műsorba, és arra számít, hogy ott fog rátalálni az örök szerelem. Majd csodálkozik, ha van pornós is a csapatban. Hol élt eddig ez a csávó? :D

2016.05.10. 10:38:15

@cukkmukk: jajjmár, szerintem minden az utolsó szóig meg van rendezve ebben a műsorban. Szándékosan visznek be egymásnak feszülő karaktereket és könyvből megy az összes párbeszéd. Egyetlen őszinte sóhajtás sincs benne. A srác kiakadása is megrendezett.

2016.05.10. 10:54:18

Micsoda előnytelen orra van a művésznőnek ezzel a randa sminkkel. Beküldenek egy pornóst meg egy willendorfi vénuszt, ezzel mi a célja a szerkesztőknek?

Nbl 2016.05.10. 11:44:10

"Csupasz seggel tévében szerepelni, az oké, de ha van a jelenetben egy pornós is, az már tényleg maga a fertő és a mocsok." - plusz állítása szerint minimum 150 nőt varrt le életében.

Magentax 2016.05.10. 12:00:03

Hát elég kis amorf az a szakácsnék gyöngye. A csöcse a köldökéig lóg, a combja és a segge - azon túl, hogy baromi méretesek - egymerő narancsbőr, tiszta ragya és horpadás.
Hogy a búbánatba mer valaki ilyen előnytelen külsővel jelentkezni egy ilyen műsorba?
Azok se voltak épeszűek, akik a szereplőket válogatták.

Jozeph Pelikahn 2016.05.10. 12:24:09

Ez a műsor most ilyen beválogató az igazi "küzdelembe" vagy ez már maga a főattrakció?

Jozeph Pelikahn 2016.05.10. 12:26:02

Itt tényleg vannak akik nem értik a különbséget a "láttam a barátnődet meztelenül" vs. "láttam a barátnődet, ahogy két kan dugta miközben egy a szájába élvezett" között?

zaphodbeebthe1st 2016.05.10. 12:48:00

Nem értem mijafaszt feszkózik ez a kölök, ha nem tetszenek neki ezek a csajok akkor napozzon, egyen sok gyümölcsöt, oszt lesz ami lesz. A csajjal sincs semmi gond, ha nem akarsz tőle semmit. Csak nem egy forgatásról jött zuhanyzás nélkül...

Trejo 2016.05.10. 12:53:46

Az a koncepció, hogy idővel még több pornóst küldenek be? Aztán már csak pornósok lesznek bent? :-D

É2I 2016.05.10. 13:16:11

@Jozeph Pelikahn:
18+
Nem ez a nevetséges, hanem az, hogy a csóka, egyszál pöcsben keresi a "szerelmet", mert ugye azt úgy szokás. Esetleg még húz is egy-kettőt a faszán, hogy nagyobbnak lásson és meglepődik -és (ál) ki is akad- azon, hogy a nagy ő bizony csokorba fogja a faszt. És tök mindegy neki, kamera előtt teszi-e vagy csak egy swinger klubban - titkolva.

Az meg milyen már, hogy minden repedsarkú "felnőtt film"-nek nevezi a sima ki-be pornót. Mer' ugye ez valamilyen rangot ad, így olyan úrias.

Még se oly közönséges egy agyilag nem túl csiszolt Szerénkétől az amikor 60 faszi termékenyítő anyagát nyeli le szépen sorban, esetleg gyűjtegetve míg bírja.
Még sem kell úgy bemutatkoznia, hogy: Szia! pénzért szopok, jöhet análba is némi felárral. Ha ketten jöttök, van engedmény, de egy lukra egyszerre csak egyet vállalok. A dipi az sima, némi folytogatás is belefér. Talpat szigorúan nem mosok: az a kabalám.
De akitől meghallom, hogy pornós vagyok, annak még puszit se vagyok hajlandó adni. Én egy nagyon komoly felkészültséggel rendelkező színésznő vagyok, akit maga Kovi menstruált -vagy diskurált, izé instruált? Mindegy, nem ez a lényeg: Felnőtt filmes vagyok és ehez ragaszkodom! Nevem sem Kovács Éva hanem Vénus Starr!

Ugye, hogy rém modoros?

É2I 2016.05.10. 13:25:49

@Trejo: Hát aki egy ilyen műszarba, izé műsorba azt várta, hogy szendeszüzek és magát még tükörben megnézni sem merő daliák lesznek, annak még a TV Macinak kell osztania a pizsit. És csillám póni egyszarvúkat lovagló tündérkéket kell álmodnia. :P

2016.05.10. 13:59:13

Ezek adásról adásra rondább nőket küldenek be. Első adásban jó test + agyhalottság dívott, most ocsmány test + agyhalottság. A következőben két chokito fog csak a partra úszni, amit nagy hévvel megesznek, majd kiderül, hogy nem is csokoládé volt? :)

Krétagarbó 2016.05.10. 14:07:59

@Magentax: én meg kifejezetten örültem, hogy a szerkik kicsit tovább látnak és nem folyton a 20 éves szilikonnal erősen feltöltött testű lányokat találják csak meg. Szép, nem szép, a nők többsége inkább tökéletlen, mintsem tökéletes.

Krétagarbó 2016.05.10. 14:10:02

@Jozeph Pelikahn: ez jó kérdés. Ezzel a formátummal az a baj, hogy nem értem a lényegét, mi a műsor célja..

fakeblondie 2016.05.10. 14:28:28

A lényeget én se annyira értem, de ez a tegnapi rész nem volt rossz. A Máté nagyon tufa, de engem szórakoztat. :D A Patrik meg egy nyálgép. Kíváncsi lennék ki az a 150 nő akivel hált, se.

Infinitumnihil 2016.05.10. 14:51:04

En csak arra leszek kivancsi, hogy ket szerencsetlen kozul ki fogja eloszor ledurrantani a szende buddhat.

É2I 2016.05.10. 14:58:36

@fakeblondie: Hát ha egykezes, akkor ugye egy alkalom újjanként az öt. Nem is kellett olyan sokszor rárántania :P

Nyilván nem fogja azt mondani, hogy az idétlen frizurám miatt eddig nem akadt egy se. Bár erősen próbálkozott egy skeanhead csajnál -máig se érti miért-, de nem állt kötélnek.

Ennél a 150-nél több ugye csak jobban hangzik. S) ;)

fakeblondie 2016.05.10. 15:00:31

@É2I: Igazad van teljesen. Ennyire pontos matematikába nem mentem bele. :D

uluk4i 2016.05.10. 16:16:36

@Hadrian77: valaki szerintem jót röhögött a szereplőválógatóból, nesztek a vénusz és a pornós, ki melyikre bukik, lehet válogatni. Bár lehet, hogy merő véletlen volt...

Burgermeister 2016.05.10. 18:04:30

Végül kanoltak? Dp is volt vazelin nélkül? Kikkel?

Blindmouse 2016.05.10. 20:25:09

Jaj nem tudom mit álszenteskedik a világ, manapság a 30 alatti csajok közül minden harmadik pornózott, már vagy dugott valakivel pénzért, vagy előnyökért, vagy csak szimplán volt egy buli ahol egyszerre csinálták meg hárman. Csak nem köti a világ orrára :)
A szende szöszi, meg bőven cukibb mint az eddigi felhozatal.. (leszámítva az első rész egyszámjegyű IQ-s szilikonmanciját, mert az formavilágban verte a mezőnyt.) :D

Querelle 2016.05.10. 21:22:03

@Magentax: Narancsbőr ? Én inkább mélybarnának láttam :)

Querelle 2016.05.10. 21:24:26

@Tassil Aaltaiz: Megtekintettem a horgászparton készült alkotást.Valóban kivételes tehetségű, nagy művésznőt üdvözölhetünk a képernyőn.

Killary Fucking Clingon 2016.05.10. 22:43:52

@Magentax: mit nem értesz? politikailag korrekt igénytelen szakadvány is kell.

cukkmukk 2016.05.11. 10:13:36

@Kulics: Jah, lehet, olyan sokat azért nem néztem belőle.

2016.05.11. 10:44:58

@É2I: a fojtogatás szó pontos jé :-)

VR6 2016.05.15. 22:38:12

Ez a heti 1 adás megöli ezt a dolgot.

Infinitumnihil 2016.05.16. 22:30:40

@fakeblondie: szia en nezem.. Gyurma úr fantasztikus, ha vegre megszolal akkor is lyukra fut:))

Infinitumnihil 2016.05.16. 22:32:04

Mate allando jeleggel okoskodik, ennyi mindenhez kétlem hogy értene

fakeblondie 2016.05.16. 22:33:35

@Infinitumnihil: végre vki, én sajnos rácsúsztam erre. Eskü szórakoztat, a pornós csaj óriási volt ebben az überkonfliktban...:D

fakeblondie 2016.05.16. 22:36:15

Ha a Niki összejön Gyurmával, akkor a következő évadba jelentkezem...már ha lesz.:)

Infinitumnihil 2016.05.16. 22:53:26

@fakeblondie: miert hasonlo tipusra vagysz mint Gyurma úr? Sajnos Niki elment sajnos, se..

Pácsó Ármándó 2016.05.16. 22:58:02

Tedd le Máté, eltöröd :-)

fakeblondie 2016.05.16. 22:59:14

@Infinitumnihil: két totál nem összeillő ember:)

fakeblondie 2016.05.16. 23:01:04

Jajj ne már, még néztem volna.

bElannaTorres 2016.05.17. 00:11:14

hát igen ha 150 nőt dugott meg akkor kicsit több emberrel szexelt mint a fél éve pornózó csaj. De hát ugye az más :)
nekem kloe volt a kedvenc, nagyon tetszett a mostani beszólása is Máténak :D
de a legjobb az volt mikor a másik csaj is lebutázta.

bElannaTorres 2016.05.17. 20:53:55

na nem jön a negyedik hv.
Sajnáltam, hogy Nikit küldték el, eddig ő volt a legviccesebb és legértelmesebb mind közül. Nagyon szerettük :))
Jött egy új lány, aki annyira kis semmilyen, jó kell ilyen is, de jó műsort olyanokkal lehet csinálni mint petu meg niki. mindig csodálkozok az olyan megjegyzéseken, hogy hogy néznek ki a lányok, engem mint nézőt baromira nem érdekel, nem én fogok összejönni vele, amúgy meg a fiúk egytől egyik idióták.

Pienaar 2016.05.18. 11:55:45

"Hogyvót" nem lesz a 4. részből?
süti beállítások módosítása