Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x42 - Csattant a tanya ostora

2016. május 08. 08:20 - sixx

vlcsnap-00001_5.png

Ha van olyan karakter, akit semmiféleképpen nem szabad elengedni egy realityben, mármint szerkesztői szemmel, az az olyan arc, mint Heni volt, vagy amilyen Attila. Konfliktusgeneráló mindkettő, nem fogja be a száját egyik sem, folyamatosan képernyőn vannak, és bármennyire is idegesítők és vernénk őket szájba egy szívlapáttal néha, mégis ezek a szereplők azok, akik nélkül bármilyen reality becsődölne. Heni kiejtette saját magát, mert béna volt egy nyilvánvalóan rászabott párbajban (mikor látta bárki is Sanyát a konyhában, húsdaráló környékén?), a tegnapi adásnak meg tulajdonképpen az volt a tétje, hogy Attila képes lesz-e úgy párbajellenfelet választani, hogy visszatérhessen.

Szegény Anikónak már csak foltos farmerre telik, de továbbra is szűkre, pedig jobban járna egy bokában bővebb, combban kicsit lazább gatyával, de mindegy, mit értek én hozzá. Ott nyitunk, ahol szoktunk, gyön a traktor, rajta Sly meg egy samesza, ideje átvenni az agyag műfaszokat és a bögrének csúfolt hamutálakat, nyúlketreceket meg a dióbelet. Gergő és Brigi házaséletet él a mosott zoknik alatt, a konyhában tobzódik mindenki, valakit főznek, vagy sütnek, kit érdekel. Dia szerint kurva idegesítő, hogy Gergő a szerelmes faszit fullba tolja, és nem szakad le Brigiről, van benne valami.

Sly leveszi a sapkát, kurva szarul néz ki, fel kellene venni. Sly azt szeretné tudni, hogy attól, hogy mindenki a zsebpénzét hizlalta a fusival, az állatok még kaptak enni. Kaptak. Gergő elégedett a tanyasiakkal, Sly hisz neki, és mennek átnézni mindent. Közben Briginé narrál, ez az egyéni javadalmazás kurva jó ötlet, amennyit dolgozol, annyit fizetnek. A kommunizmus a farmon is megbukott, kérem szépen, az individualista kapitalizmus meg torát üli, sőt, a rablógazdaság is, de ne szaladjunk ennyire előre. Sly haverja nézegeti Dóri köcsögjeit, ötöt megvesz, Sly meg egy nyúlketrecet visz el tőle nagy morogva, a másik ketrecet látva kis híján infarktust kap. Négy kiló dióbél is termelődött, Dóri = 408 000 pengő. Dia a műfaszt nem adja el, de a Z betűkkel ellátott vázákat igen, János gazda ilyen borzalmat még nem látott, de elviszi, majd az RTL kifizeti. Kilenc váza, 1,7 kg dióbél, 390 000 pengő, és nem szakadt bele.

Brigi is gyártott pár eladható cuccot, de pl. a bögrének fület azt nem, mert minek, így viszont annak nem lehet eladni, csak a nagyon hülyék falusi vásárán. Összesen 209 000 pengő volt az agyagozás, 75 a dióbél, 284 000 pengő. Szinti cuccait eladni nem lehet, ez nyilvánvaló, de nem akarják bántani, kap 280 000 pengőt értük, a két nyúlketrecért meg kap 150 000-et, az 430 baszki, megáll az eszem. Sanya vázának tervezett cuccai hamutálnak is viccek, és mivel hármat vállalt be összesen, így az sem csoda, hogy csak 80k-t kap. Bezzeg a ketrecépítés, ott megvan a 200 000, a vége 320 000, biztos volt dióbél is. Attila jön, ő nem azt csinálta, amit kellett, azaz hamutálat készített, mármint direkt, és egy vasat nem kapott. Diót sem tört, sőt, ketrecet sem épített, azaz egy vasat nem kap. Azzal magyarázza, hogy ő közben a munkafolyamatokat segítette elő, és a közt szolgálta. HAHAHA.

vlcsnap-00010_4.png

Gábor elképesztően jó vázákat csinált, ezt minden cink nélkül mondom, János gazda is lehidalt tőlük, ez itt nem 40, hanem 50k-t ér, mondja az egyikre, miközben 40 a max. Gábor őstehetség a köcsögözésben, eddig még nem is látott ilyet. Nem tudjuk meg, mennyit kapott, mert jön Gergő, és mondja, hogy rájuk rohad a sok vaj, vigye Sly a gecibe az összeset. Nyugi, mondja Sly, mérjünk inkább dióbelet, meg nézzünk ketrecet, Gergő nem köcsögözött, csak ketrecezett, az 200 000. Sly viszi a vajat és a túrót is, mert a boltos baszik jönni, biztos szerepet kapott valami helyi színházi produkcióban. Közben Attila, gondolom, szerkesztői utasításra lenyúlja Sly pénzét, de lebukik. DE Ő NEM LOPOTT, CSAK VICCELT. Sly arcán a mérhetetlen csalódás üli torát.

vlcsnap-00011_5.png

Jön a postás, őt nem castingolták be sehová, és hoz egy levelet, a szokásos kajarendelős nyomtatványt vagy mi a pöcsömet, meg egy rendeset, amiben az áll, hogy Gergő és Dóri, a libaterelés helyi ászai 200 000 pengőért vehetnek luxust, illetve vannak új elemek az árlapon, székelykáposzta, rétes, satöbbi, ÉS most ingyen lehet kipróbálni mindent, a kaját a csárda adja párbajtól párbajig, azaz egy héten át. Nincs főzés, csak reggelit kell venni. Na ezt Gergő úgy tárgyalja meg, hogy csak Dóri véleményét kéri ki, ami ótvaros nagy baklövés, még akkor is, ha igaza van, mert Dóri az egyetlen, aki fel tudja mérni ennyi ember étkeztetésének anyagszükségletét. Attila figyel, mint a héja, baszki, Dóri bugyija nedvesedik Gergőtől, mondja, vajon észreveszi a kutyásember? Odakint mondja mindenkinek, Briginek is, de egyelőre nem lesz belőle hajtépés, pedig egy Dóri vs. Brigi iszappbirkózást megnéznék.

Na, Attilának döntenie kell, hogy ki legyen a kihívott, ehhez jön Zé, akitől Dia elgyengül, érthetően, jóképű gyerek. Hogyvoltoztatja a népet, milyen a farmélet így, kisebb létszámban? Semmi különös, mondják a népek, majd ha hárman leszünk, szopó lesz. Attila a szokásos “más nem dolgozik, kurvaannyukat” panaszáradatot adja elő, majd tulajdonképpen kilátásba helyezi Zének, hogy férfiakkal szeret háborúzni, de ő itt akar maradni. Na, kb. ennyi, Zé megy a műpajtába, Attila visszamegy a házba, ahol tart beszédet, hegyit, mert élvezi, hogy most ő pofázhat szabadon. Unalmas, nem érdekel senkit, a végén Diát viszi, ölelkeznek, Dia kicsit könnyezik. Ja és azért választotta, mert a bíróságot ráhívta. de nem bírja ki, hogy Szintit ne ossza egy kicsit, kislány, majd legyél tiszteletteljes velem szemben. Szinti elküldi a kurva anyjába, bólintunk, a nap keleten kel, a Liverpool a legjobb csapat a fődön, bizonyos dolgok nem változnak. Attila odakünn pipázik, és közben azt magyarázza Sanyának, hogy úgyis ő jön vissza, sőt, minden héten párbajozni fog.

Reggel, kelés, Turner már legel, Gergő direkt megy Szintit kelteni, Attila malacot szoptat, Gábor ganajt talicskázik és Turnerrel társalog, Gergő meg a kutyáját smárolja, szóval semmi extra, minden a lehető legnagyobb rendben. Kurvajó jelenet jön, kismalacokat kieresztik a kennelből, Kongót szagolgatják, aki elugrik előlük. Attila szarás közben énekel. Dia feszült, aludt volna. Gábor új kennelt épít a kismalacoknak. Mire teljesen elunnám az életem, a kismalacok meglógnak, Szinti megy utánuk, de csak akkor jönnek vissza, amikor Attila szól nekik. Gábor erdős fílinget teremt az állatoknak két csenevész facsemetéből. Dóri leborotválja Dia fejét oldalt, mert eddig nem volt elég riasztó a frizura, van alatta egy varrás, nahát. Attila, Sanya és Gábor Gergőt és Brigit tárgyalják ki azok háta mögött, Brigiből aranyásó lett, Gergőből egy beképzelt macsó. A csajok plusz Gergő meg Attilát tárgyalja ki. ÓVODA BAZDMEG.

Egy sérülés nincs a formán, mert kurvára nem csinál semmit. (Attila)

vlcsnap-00022_4.png

Na, párbaj. Van benne Survivor megint, számolni kell nehezen számolható dolgokat (csibék, egerek, csótányok), mert csak így nyílik egy zár, a zárból kijön egy henger, a hengerben egy kulcs, a kulccsal nyílik egy láda, a ládában egy balta, a baltával szét kell verni egy bakon álló fát, meglesz az építőanyag, abból karámot kell építeni, és a csibéket áthordani. Attila mint az állat, számol, Dia kínlódik, az első számjegy már meg is van a faszinak, aztán gyorsan a második is, és a harmadik, közben Dia sétál, mint aki szarik az egészre. Attila száma elsőre és másodikra sem stimmel, Dia viszont csak tippelget, mert NEM TUD MEGSZÁMOLNI PÁR EGERET. Nem egyszerű ez a feladat, de Attilának csak összejön végre, és megy bakot szétverni, Dia közben számol. Attila kurva gyorsan végez ezzel a körrel, már a karámot épít szakszerű mozdulatokkal és drukkol Diának, aki képtelen megszámolni a csótányokat. A végén Attila simán nyer, Dia, gondolom a kanoláshiány miatt, már szart az egészre.

Attila aszongya, hogy sajnálja Diát, de leginkább az állatokra gondol. Gergő akkor sajnálta Diát, amikor feladta. Szintinek hiányozni fog, Dia el, szevasz. Az utolsó szegmensben Attila és Brigi a fűben, Gergő meg a tornácon féltékeny. Senkit nem érdekel.

Címkék: a farm
446 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 16:49:15

@VV Erőlegény: Kicsit gondolkodom tovább Brigi vonatkozásában. Bár amiket eddig elmondott magának, abból mint tudjuk gyököt is lehet vonni az igazságfaktor vonatkozásában. Szóval az eddig látottak alapján úgy gondolom, hogy Brigit a kinti életben is taszítják a tiszta, és nyugodt élethelyzeteket. Becsúszott neki három gyerek (legalább két férfitől, de inkább háromtól), nem tudom, hogy volt-e egyáltalán férjnél, de gyanítom, hogy nem, hiszen az is sablonosan egyszerű lenne. Tehát itt-ott lehet, hogy ilyen ereszd el a hajam bulikákon besikeredett neki három gyermek, melyekről a fogantatásuk pillanatában talán nem is tudott, mert éppen nem volt józan. Kérdés persze, hogy miért nem vetette el őket, hiszen így nyilván egyedülálló anyaként az ő nyakába szakadtak, és beindult a mókuskerék három gyerekkel (apropó ki vigyáz most azokra a gyerekekre, lehet erről tudni valamit ?). És akkor bejött a Farmra, hogy változtasson valamit az elfuserált életén, de kiderült, hogy itt sem működik nála az egyértelmű helyzet. Pedig tálcán jönne az felé egyenesen a Farm legesztétikusabb bikájától, de Briginek ez túl sima, túl egyszerű. Brigi ebben a műsorban bebizonyítja a szemünk előtt, hogy minden ember a saját sorsának kovácsa. Brigi csak azért került ebbe az élethelyzetbe kint is, mert ő maga ilyen, tudat alatt erre vágyik, a sima helyzeteket felrúgja, és komplikálja, a környezetét értelmetlen hazudozásokkal hergeli, aztán pedig áldozatnak gondolja magát, egy olyan embernek, akinek az életben semmi sem sikerül.

Queen Alix 2016.05.10. 16:51:04

@VV Erőlegény: Ördögi körnek látszik,amiből nehéz kitörni.

Cérnahuszár 2016.05.10. 16:52:48

@ALOKSAKTWO: lehet hogy előadja a nős pasi hogy ő csak áldozat és egyenlőre nem tud kilépni, ezt meg a nők nagy része be is veszi
simán számonkérheti még, mert brigi nem gondókozik
ha gondolkozna nem is kezdene nős emberrel, mert az hazugságra épül.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 16:52:48

@Queen Alix: PeniValdes. Egy cukker csajszi, aki mostanában eltűnt. Már másodjára. Volt egy hosszabb időszak, talán két vagy háromhetes is, amikor nem volt. Furcsa volt, mert előtte meg nagyon aktív kommentelő volt. Aztán visszatért, de most ismét eltűnt. És valaki itt írta, hogy volt egy két olyan mondatod, amiből ő arra következtetett, te vagy Peni. Mert hogy olyat korábban ő írt. Stílusra gondolt itt konkrétan. :)

Queen Alix 2016.05.10. 16:54:37

@ALOKSAKTWO: Elég titokzatos egy alak lehet,akkor,ha így eltűnik. A stílus lehet véletlenségből is azonos. Lehet,hogy ugyanolyan zenéket hallgatunk az említett nickkel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 16:54:54

@VV Erőlegény: Ez a nős pasi pedig biztos vagyok benne, hogy pénzeli is Brigit (és nem csak egy alap gyerektartás szinten). Talán lakást is vett neki (meg a fiának)...

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 16:56:00

@Cérnahuszár: Igazad van. Hajlamosak az ilyen férfiak fűt fát összeígérni, és így össze is hazudni, csak hogy nekik jó legyen. Osztom VV Erőlegény teóriáját, Briginek a nem nős férfival való kezdés túl egyszerű és unalmas lenne.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 16:58:03

@Queen Alix: Az de szimpi is, és elég sok rajongója volt, van itt. :DD ALAJKA BAL az egyik fő nagy rajongója. :DDDD

Queen Alix 2016.05.10. 17:03:41

@VV Erőlegény: Csak érdeklődtem,ha már emlegettétek.

Avanivi 2016.05.10. 17:03:55

@VV Erőlegény: én mindezt ki tudnám fejezni egy szóval :) Az is elképzelhető, hogy a nős pasi is csak mese.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 17:07:41

Van még egy különbség a két háromgyermekes asszony között... Én úgy érzem, hogy amíg Dórinak nagyon hiányoznak a gyermekei, de látszik rajta, hogy küzd és meg akarja nyerni a húsz millát, Brigi nem igazán vágyódik vissza a kinti életébe. Brigi itt gyakorlatilag nyaral benn a Farmban, az élteti csak, hogy minél később kelljen visszamennie a gyermekeihez, akik gyakorlatilag csak akkor jutnak az eszébe, amikor "kínban" van, hogy azok mit szólnak majd ahhoz, hogy ő viszi be az ádámkosztűmös Gergőnek a törölközőt a fürdőszobába.

Perspektíva 2016.05.10. 17:08:56

@ALOKSAKTWO: Ha feltételezzük, hogy a nős pasi történet igaz. Olyan sok mindenben hazudott, ezt miért kezeljük tényként. Már csak azért is érdekes, mert igen könnyen (kb 1 hét alatt) tudott szerelmbe esni Gergővel. Szerintem ez is csak egy mese volt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 17:09:09

@Queen Alix: De miért jó tudni? Ez nem érdeklődés, ez kijelentés...

Alajka Bal 2016.05.10. 17:12:27

@VV Erőlegény: ISmét csak azt kell mondanom : EKG ! :)

Avanivi 2016.05.10. 17:13:34

@Queen Alix: Sehol nem találjuk Penit,pedig nagyon keressük.

Queen Alix 2016.05.10. 17:13:41

@VV Erőlegény: Új vagyok itt,próbálkozom feltérképezni a dolgokat. Ennyi csak.

Alajka Bal 2016.05.10. 17:16:03

@Queen Alix: Szia Alix ! Már hiányoltalak délelőtt ! Az EKG VV-szlengben azt jelenti, hogy egyetértek vele, esetleg értjük egymást (esetleg egy bandában vagyunk) Én az első értelemben használtam Veről. -lel kapcsolatban. Lehet hogy Heninél nem értettünk egyet, de ki emlékszik már arra. :)
Igaz hogy nagy híve vagyok Penikének, de lassan Neked is kezdek :)
És lehet, hogy ebben van része annak is hogy kicsit hasonlítotok.
De ez nem baj és nem kell hogy megbántódj ...

Queen Alix 2016.05.10. 17:17:25

@Perspektíva: Kb semmire,de nem adom fel:)

Alajka Bal 2016.05.10. 17:17:54

Egyébként a "valami nyúl szerű polgátársnővel" is erősen rokonszenvezek véleményei alapján, csak nem jut eszembe a nickje :)

Queen Alix 2016.05.10. 17:18:15

@Alajka Bal: Köszönöm,ezt nem tudtam. Most okosabb lettem.

Alajka Bal 2016.05.10. 17:19:15

@Queen Alix: Én is köszönöm, hogy a minap megvédtél :)

,, 2016.05.10. 17:20:56

@VV Erőlegény: helló! Tegnap kerestelek ám. Nem nagyon figyeltem mostanában a műsort, Norbi kiesése óta bepunnyadt az egész, nekem ő volt a farm sava-borsa, na meg az eyecandy...:(
Szal kis képbehozásként, hogy látod most a helyzetet, kik az esélyesek? A te meglátásaid eddig meglepően helytállóak voltak és be is igazolódtak.

,, 2016.05.10. 17:23:26

Én mind a 2 "újat" kb 2 komment alapján beazonsítottam, de ehhez kivételes tehetségem van:)

,, 2016.05.10. 17:24:13

@Queen Alix: jajaj:) oké, akkor "üdv":)

Berborosz 2016.05.10. 17:27:48

@ALOKSAKTWO: Most is aktív, csak ilyenkor másfelé jár. Tegnapelőtt pl. a Varánuszon láttam.
Itt ni: varanus.blog.hu/2016/05/07/kismagyar_egeszsegugyi_horror_sztori/full_commentlist/1#c30253564
És nem azonos Queen Alix-szal. És más blogokon egészen más stílusban csinálja.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 17:32:55

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): De ügyes vagy. És nem szeretnéd megosztani velünk, ki kicsoda? :D

,, 2016.05.10. 17:33:32

@Queen Alix: ez olyan kérdés h miért jön be vkinek egy pasi... Játékosként nem ő volt a legjobb, de úgy alles zusammen vonzónak találtam

,, 2016.05.10. 17:34:24

@ALOKSAKTWO: nem, nem rontom el a játékukat:)

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 17:34:37

@Berber Oroszlán: Köszi. Én nem gondoltam hogy ő Peni lenne, mert a stílusuk nem egyezik. Megmondom őszintén már nem emlékszem ki is volt aki azt írta, hogy ő az.

,, 2016.05.10. 17:38:44

@ALOKSAKTWO: sok ilyen titkot őrzök:)

Queen Alix 2016.05.10. 17:48:06

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Volt benne valami,de szerintem kissé túltolta. pedig neki is szurkoltam a Heni mellett..

Perspektíva 2016.05.10. 17:48:15

@Queen Alix: Csak van kedvenc vagy legkevésbé taszìtó alakítás a farmon?

Chuck Νorris 2016.05.10. 17:48:54

@Perspektíva: ehh nem frissitettem. na mind1

Queen Alix 2016.05.10. 17:51:25

@Perspektíva: Kedvenc? Amikor Heni spárgázott,és jól érezte magát. Taszító: amikor Cinti nem dolgozott.

Perspektíva 2016.05.10. 17:55:20

@Queen Alix: És mindenki kedvence Gábor vagy Mindenki Brigije vagy Mindenkinek megbocsátó Gergő vagy Mindenkit megértő Dóri? Ki a nyerő?

Queen Alix 2016.05.10. 17:58:47

@Perspektíva: Brigit részben sajnálom, részben nem szimpatikus. Gergő szerintem túl jó a Brigihez, Dóri meg helyezkedik.

,, 2016.05.10. 18:12:22

@Queen Alix: kezdetben Diának szurkoltam, mert egy talpraesett, vagány csajnak gondoltam, de nagyon eltunyult sajnos.

Perspektíva 2016.05.10. 18:25:37

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Dia teljesen megváltozott az első hetekben mutatott viselkedéséhez képest. Pedig esélyes lehetett volna. Nem tudom mikor változott meg. Rossz társaságba keveredett:(

Krétagarbó 2016.05.10. 18:49:24

@VV Erőlegény: ez egy egész jó összefoglalás róla. sztem több szót nem is érdemel:)

Krétagarbó 2016.05.10. 18:53:30

@ALOKSAKTWO: bár nem kedvelem, mégis kicsit megvédeném ebben Brigit. Mindenki ivott és bulizott, miért csak brigi kapott emiatt tegnap? Dóri, Szinti kevésbé voltak szomjasak, úgy láttam. Náluk ez miért nem baj?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 18:55:58

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Szia, köszönöm megtisztelő! a véleményed. Én is kihagytam egy-két öfit újabban, de a HV-ket elolvasom, az esélíeket a következőképpen látom jelenleg:

Végső győzelemre: Brigi, és Szinti 0-0%, Sanya 1%, Attila 5%, Gábor 25%, Dóri 30%, Gergő 39%.
Hármas döntőre: Szinti és Brigi 1-1%, Attila 40%, Dóri 40%, Sanya 50%, Gábor 50%, Gergő 75%.

A legnagyobb favorit Gergő, a következő módokon nem nyerhet: 1, Attila megveri őt párbajban, 2 Dóri, vagy Gábor megveri őt a szimpátiaszavazáson a döntőben.
Dóri a második legnagyobb favorit, neki valahogy a döntőbe kellene bejutni (jobbára további párbaj nélkül), ha bekerül, onnantól kezdve nagyobb favorit szerintem, mint Gergő, még Gergő ellenében is.
Gábornak egy kemény (férfi elleni) párbaja lesz, ezért 50% a döntőbejutási esélye, ha benn van nyerhet surranópályán, közben persze folyamatosan vinni ezt a túljátszott "bamba, de aranyos" karaktert.
Sanyának is lesz még egy vagy két párbaja (de ha kettő, akkor legalább az egyiket lány ellen fogja párbajozni). A döntőben már gyakorlatilag nem lesz esélye nyerni.
Attilának még úgy gondolom, hogy legalább két férfias párbajt meg kell vívnia a döntőig, ha ezek között lesz egy Gergő elleni és egy másik kemény nyertes párbaja (Sanya, vagy Gábor ellen), akkor kis eséllyel nyerhet.

Cimili 2016.05.10. 19:02:12

Gábor: Ugye az az akt fotó, ami full meztelen? :DDDDDDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:04:20

@Krétagarbó: Mert ők nem ígérték meg Gergőnek, hogy vele szeretnék tölteni az estét. Talán ezért. De felőlem aztán tehet bármit, és védhetitek is. Ettől még nem lesz szimpibb. A benti viselkedése pontosan megmutatja, miért is tart ott az életében, ahol. Hogy megelégszik egy nős férfival való kavarással.

Queen Alix 2016.05.10. 19:05:23

Ki az a lelkész,aki most beszél?

Cimili 2016.05.10. 19:06:13

@Pácsó Ármándó: Nemtom, de 2 másodpercet késtél. :P :)

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:07:02

@Cimili: @Pácsó Ármándó: NA sziasztok. Merre kalandoztatok? Csak nem randi volt? ;) :D

Cimili 2016.05.10. 19:07:49

@Queen Alix: Tényleg úgy beszél. :)

Cimili 2016.05.10. 19:09:04

@ALOKSAKTWO: Túl élénk a fantáziád. :)

Queen Alix 2016.05.10. 19:09:24

Attila nagy bölcsessége az álomról,és arról,hogy miért ül ott, ahol.

,, 2016.05.10. 19:09:37

@VV Erőlegény: köszönöm, szuper volt!!!::)
Nagyjából így látom, csak Gergővel kapcsolatban vannak kételyeim, én úgy láttam, hogy megkarakteröngyilkolászta magát kicsit mostanság...
A legnagyobb poén az lenne, ha tényleg Gábor nyerne:)

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:09:47

@Cimili: Túl furcsa hogy egy időben érkeztetek. :DDDD

Queen Alix 2016.05.10. 19:10:11

@Cimili: Engem az előtte lévő pult tévesztett meg.

Queen Alix 2016.05.10. 19:15:41

Gabi éppen guggolásokat végez ellenállással. Valamelyik nő kedvet kapott egy kis kapáláshoz..
Most mit birizgálnak? Mi az a zöld növény?

Queen Alix 2016.05.10. 19:17:39

Sanya még nem látott vágtázó tehenet. Detényleg van valami azzal a tehénnel...és a music:)) mint valami 40-es évekbeli krimi:)

Queen Alix 2016.05.10. 19:18:39

@Commodore: innen nézve bármi lehet.

Krétagarbó 2016.05.10. 19:18:58

@ALOKSAKTWO: nem tudom, én nem akarom védeni, pusztán azt érzem, hogy talán már túlzás néha az a fajta ribizése, kurvázása, amit kap.
Gergővel meg kellett volna beszélnie, hogy bulika van, inkább most ezt. De erre mindkettő képtelennek tűnt.

Pácsó Ármándó 2016.05.10. 19:19:14

@Cimili: Bakter!! De hogy? :-))

@ALOKSAKTWO: Túl szegényes a fantáziád! :-)

Tényleg nem tudja srnki, hogy hanyadik rész ez? :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:21:32

@Krétagarbó: Lehet igazad van. De én speciel nem kurváztam soha sem. És ezt a gúny nevet sem használom, amivel a többiek illetik. @Pácsó Ármándó: :D Na benned nem csalódtam. ;)

Cimili 2016.05.10. 19:21:34

@Cimili: Saccoltam. rtl oldalán nincs fent? Meg különben is nem mindegy?

Queen Alix 2016.05.10. 19:22:24

Most lesz izgalom az állatoknál

Krétagarbó 2016.05.10. 19:25:59

@Cimili: @Commodore: ma még nem volt új poszt? Vagy összezavarodtam csak, mint a vasorrú bába a mágnesesmezőben?

Krétagarbó 2016.05.10. 19:28:36

@ALOKSAKTWO: ez igaz. Mindegy, a tegnapi történésekben nem csak Brigit találtam hunyónak és gázul viselkedőnek. Nálam Gergő is kezdi túltolni a bicajt. Ennyit akartam csak jelezni.

Cimili 2016.05.10. 19:29:58

@Krétagarbó: Megérdemlik egymást, maradhatunk ennyiben.

,, 2016.05.10. 19:35:45

OFF: a hajtémáról jut eszembe, valakinek van tapasztala a Babyliss curl secrettel?

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:39:55

Jajj Attila már megint magadat isteníted. Unalmas. :DDDD Te nagyszerű ember!! Ha ha ha Jó vicc. Te gyökér.

Cimili 2016.05.10. 19:40:36

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Barinőmnek van és ódákat zeng róla. De látom én is a haján, h szuperül megcsinálja vele.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:41:09

Attika azt az energiát, amit pofázásra fordítasz, na azt az ásásra fordítanád, már végeztél volna. Az igazság ez.

,, 2016.05.10. 19:43:15

@Cimili: úú, köszi:) nagyon szemezgetek vele:)

Cimili 2016.05.10. 19:49:05

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Még annyit, h a barinőmnek váll alá érő a haja. Rövidebbhez nemtom, h jó-e.

,, 2016.05.10. 19:51:58

@Cimili: nekem is kb akkora, ami fontos lenne h ne rongálja nagyon a hajamat. Persze nem állandóan használnám, csak néha-néha h kíméljem, de azért ez is számít.

Cimili 2016.05.10. 19:54:01

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ez szééééééép, azt hittem a nicked alapján, h pasi vagy. )

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:56:53

A védettségi játék evés lesz. :DD

,, 2016.05.10. 19:57:11

@Cimili: nem vagyok meglepődve, előfordult már mással is:)

Cimili 2016.05.10. 20:12:57

@ALOKSAKTWO: mutatták? Vagy csak gondolod?

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 20:26:48

@Cimili: Mutatták. Az előzetesben. Azt hiszem túrós vagy szilvás gombócot kell enni. Valamilyen gombócot azt láttam.

Cimili 2016.05.10. 20:29:52

@ALOKSAKTWO: Azt ehetik.:) Ha csokis lenne ellopkodnám tőlük. :)
süti beállítások módosítása