Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x17 - Arany meglepetés

2016. május 05. 17:00 - Chat Géza

Mindjárt itt a szezon vége, így egyre nagyobb a nyomás, a főnökög odalépnek a munkások tökeire, mert ezt a maradék egy hónapot cudarul meg kell húzni, mint a kisgyerekeknek a hívatlanul is vendégségbe érkező alkoholista nagybácsi ujját, hogy így humorba csomagolva finghasson egy recsegőset. De nézzük inkább, hogy mi történt Alaszkában.

gr2.jpg

Parker Snábel hülyére bányászta magát, így áttelepülne a Goldzillával, de jön Rick és aszondja, hogy most itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy átmossák a Fantasy Landre keresztelt terület földjét. 3 nap alatt, pikk-pakk megvan az egész, főni. Abba nem fog beledögleni, hát legyen. Rickék elkezdik hordani a földet, minden patent. Az éjszakai műszakos csávó magyaráz már, hogy amúgy azért király este dolgozni, mert akkor nem kell foglalkozni a karbantartással. És amint ez a mondat elhangzik, úgy máris jön a pirkadat és a reggeli műszakkal együtt, menetrend szerint érkező Interkontinentális Lebaszás Expressz. Történt ugyanis, hogy kábé egy éjszaka alatt szétbarmolták a mosót, elcsesződött a dobszita, kilyukadt valami rács, meg ilyenek. Parker hót zabos, el is küldi a két jómadarat, aztán megcsináltatja a többiekkel a hibákat. A heti mérlegelés elég kurtára sikeredik: 99 uncia aranyat hozott csak a Fantasy Land. Bíztak benne, két éve is megpróbálták, csak akkor kővé volt fagyva a talaj, erre most kiderül, hogy lószar sincs benne. Szomorú ez, na És akkor ezzel el is csesztek egy fél hetet. 

gr4.jpg

Tony ezeréves kotrójával speciel nincs gond, csak annyi, hogy nem termeli azt a rohadt aranyat. Gene felvázolja a millió dolláros látomását, a pénztermelő vízióját: ki kell hajtani a gép lelkét, magasabb sebességbe kell kapcsolni, nem kell itt kímélni, jól meg van ez építve... Sikerül is 30%-kal megnövelni a sebességet, a tákolmány sem akar szétesni, szóval jöhet a 48 órás folyamatos, max fordulatszámon pörgetett aranymosás. Mi baj lehet? Mondjuk egy nagyobb kőtől leszakad az egész medverács? Igen. Hát újra a nehézgépek szigszalagjához, a hegesztőhöz nyúlnak, aztán máris folytatják a melót. Így sikerül két nap alatt 50 uncia aranyat kitermelni. Így már nem is akkora öngyilkos vállalkozás az az egymillió dolláros cél.

gr.png

Hoffmanéknál épp csak szügyig ér a szar, úgyhogy a holnaputánt, de leginkább a fekű közetet is át kell mosniuk, hogy elérjék a 3000 unciát, hogy lenyomják a kis mitugrász Parkert. Az az alapvető baj, hogy a talaj azon részében rengeteg a fa, amivel nem tud mit kezdeni a Monster Red. A markoló kezelője nem kap infarktust a melótól, ugyanúgy pakolja a rönkökkel teli földet, mintha nem mondták volna meg neki, hogy erre azért figyeljen. A Monster Red majdnem be is dobja a törcsit, de mivel csak majdnem, ezért csak kis anyázós fejmosás jár. Szerencsére több mint 200 uncia aranyat termeltek a héten. Megy is az örömködés, amíg meg nem jelenik a bányatulajdonos, hogy közölje, valaki meg akarja venni a területet, 5 milliót fizetne érte. Ja, és lehet, hogy Parker az. Hoffman menten tökön is szúrja magát, de arra a következő részig még várni kell.

Aranyláz Alaszkában, új epizód csütörtökön este 9-kor a Discovery Channel műsorán.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása