Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 17. hét

2016. május 03. 12:00 - lulu1.0

A nemzetközi helyzet fokozódik. Többekről is kiderült, hogy nem az általában vett jó emberek táborát erősítik. Többekről majd csak ezután fog kiderülni, hogy na mégsem láttuk ezt olyan jól, de most nézzük, mire alapozhatjuk az egyes típusú felvetést. A múlt héten azzal búcsúztunk, hogy Borinak nehézkes a távozás egy férfi társaságából, aki állítólag szemérmetlenül sok pénzt fizetett harmadik félnek, hogy a lány társaságát élvezhesse. Mielőtt beleélhetnénk magunkat, hogy egy aberrált kuncsaft mintapéldányát láthatjuk az escort világából, kiderül, hogy ez a férfi is az ügynökség csapatába tartozik, és az eljátszottak tesztként szolgáltak arra vonatkozóan, vajon meg lehet-e bízni a lányban, mert Mr. Tímár úgy véli, itt bizony Ő utána szaglásznak. Lássuk be, joggal.

17_het_1_bekezdes.jpg

Zitáról sem tudhatjuk száz százalékos biztonsággal eldönteni, hogy Mr. Tímárhoz, a főnökéhez lojális, vagy sokkal inkább Boriéknak akar segíteni, felgöngyölíteni a rég meghalt modell lány halálának ügyét. Sokáig hihető a második verzió, de aztán a hét végén csak segített abban az uraknak, hogy Borit egy ál történettel elcsalja, ott elkábítsák és betuszkolják egy furgonba. A tervük, miszerint majd a jól bedrogozott lány csicseregni fog, vagy ha ott nem, akkor a drogos állapotban készített zsaroló videó majd megoldja ezt a problémát is, csak részlegesen sikerült, mert Katának ismét helyén volt az esze állítólag, és Bori elrablását már az egész Csillagkúti rendőrörs végigasszisztálta.

17_het_2_bekezdes.jpg

Végigasszisztálta, de a rajtaütés nem sikerült maradéktalanul. Persze a lányt kimentették, mert ez mégis csak egy könnyed, szórakoztató sorozat a 19 órai műsorsávban, és persze elfogtak néhányat a rosszak közül is, de a fő gonosz, Tímár úr, sikeresen elszaladt. Ebből majd biztos lesz még kalamajka. A Zita lány olyan profin teszi a vallomást, hogy valószínűsíthetően nem először élvezi egy kihallgató helyiség vendégszeretetét. Azt nem tagadja, hogy segített a főnökének tiszta vizet önteni a pohárba, hogy bizony elcsalta a lányt a találkára, de ennyi. A szerencsétlenül járt Bori vérében található droghoz, meg a rablós játékhoz neki semmi köze.

17_het_3_bekezdes.jpg

Mindeközben Líviáról, a karót nyelt rendőrnőről sem kapunk tiszta képet, sőt. A kedves alkotók itt is az összezavarásunkra törekszenek, hiszen mindig, amikor épp elhinnénk, hogy ez a nő vérgenyó, akkor belecsempésznek egy emberi gesztust a dialógus végére, felütésnek. Aztán a hét végén azért csak kimutatta a foga fehérjét, csak felfüggesztette Ottót, a rég volt nagy szerelmet, a veszteséget, a csalódást magát. A férfit, aki az istennek sem tudja bebizonyítani a múlt héten kapott egymillió forint tisztaságát. Elvira állítólag egy madam-ot mentett meg ott, s akkor a megfulladástól, de az meg azóta, (foglalkozását nézve talán érthető okokból) nem nagyon szeretné felfedni a személyazonosságát.

17_het_4_bekezdes.jpg

Van nekünk egy kórházi rejtélyünk is személyiségileg. Tegye a kezét a szívére, aki bizton meri állítani, Patrícia maga a megtestesült rafinéria, vagy inkább egy hüppögő, sértett kislány. Tény, hogy Dóra ott rugdossa ahol éri, mert neki most könnyű, ott áll mögötte az egész kórház. Közli a lánnyal, hogy szokjon hozzá a gondolathoz, senki sem csalta meg őt, csupán pofára esett, hiszen nem kellett Zolinak, viszont az, amit Ő tett, ez a kiposztolós ügy, na ez megbocsáthatatlan. Patrícia hol megsértődik ezen, hol (általában Vera tanácsára) elnézést kér a cselekedeteiért.

17_het_5_bekezdes.jpg

Azután, hogy most direkte, vagy mindig épp úgy alakul, de sikerül törlesztenie és picit táncolni még Dóráék idegein. Először csak tönkrevág valami prezentációs anyagot, ami újfent a mikrobizbaz kutatásról szól és, s amivel Dórának és Zolinak történetesen másnap villantani kellene egy szakmai konferencián. Majd egy éjszaka alatt összerittyent egy anyagot a kutatás témájában, amiről valahogy elfelejtett szólni a többieknek. Azok persze rátaláltak másnap reggel az orvosi szobában található laptopon. Odarohannak a konferencia helyszínére, de már későn, a recepciós lány szerint sajnálhatják, hogy lekésték az előadást, mert egy helyes, fiatal doktornő (Patrícia?!) brillírozott kérem. Hm. Jövő héten vélhetően hajtépéssel kezdünk.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása