Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x35-36 - Legközelebb ne nyomd fullba a kretént, Norbi!

2016. május 01. 06:54 - sixx

vlcsnap-00001_4.png

Egy, bocs a csúszásért, kettő, Norbert, te beképzelt fasz, te. És akkor csapjunk a lecsóba.

A szlovén posta éjjel is aktív, lámpával jön a bajuszos műpostás-műparaszt, és hozza az ítéletet, mármint Szintiét, aki a farm biszex királynőjéből igen hamar a farm Csipkerózsikája lett, alszik és nem kel fel, ebből lett a bírósági tárgyalás, amin elítélték, most meg jött az ítélet: gyerekágyban alvás egy hétig, gyerekruhában. És ki fogja pelenkázni, kérdezi Sanya, az ötven éves perverz chippendale. Szinti örül az ágynak, mert belefér, ennyit a büntetésről. Dia szerette volna megtudni, hogy mi a fasz legyen ezzel az aluszékonysággal a jövőben, lehet-e Szintire számítani, stb. Nem lehet, megmondom én ingyen. Itt jegyezném meg, hogy Gábor alvós arcát elnézve kurvaisten, hogy horkol.

Reggel, Attila a tikok _előtt_ ébred, ez nála presztízskérdés ugye, és kint mossa a fogát a teraszon. Állatokkal foglalkozás, vízhordás, ágyba reggeli, megy ez a farmélet. Norbi legjobb barátjával, Turnerrel bulizik, Szinti meg összegörcsölve alszik, de nemcsak ő, a többi csaj sem csinál semmit, mert ma van a szabadnap, amiről Attila megmondja a riportban hogy FASZSÁG, mert ilyen NEM VAN FALUN, és az eszet már megint a harmadik emeleti panelből osztja. Attila úgy képzeli el a falusiasságot, hogy 0-24-ben meló van, és csak akkor alszol, ha az állat is.

vlcsnap-00002_2.png

Gábor odabent Diának említi, hogy Attila mintha sose hordott volna fát, vizet és hasonlókat, nem hát, felkel oszt jólvan, látszatmunkákat elvégzi és szarik a farmra. Most is, bemegy, és szól Norbinak, hogy ő nem fejik, mert fáj a keze. Dia megtudja mi történt, és nagyon csodálkozik, nem fejik? Közben a legviccesebb az, ahogy Turner ráijeszt arra a tehénre, akit éppen Sanya fej, és ettől felrúgja a tejesvedret a Holdig. Nyugi, semmi baja, csak Sanya kurvaanyzik kicsit, és ráüvölt az istállót szljjeltrollkodó Turnerre.

vlcsnap-00005_3.png

Hoppácsak, Szinti nagy matracon alszik, azaz szabotálja a büntetést, amiből lesz egy kollektív büntetés, 100 000 pengőt vesznek el a néptől. Szinti vonogatja a vállát, és a jó öreg, “én ilyen vagyok, ha nem tetszik, szopjatok le mind” védelmet használja, meglátjuk, meddig, mert a közösséget bomlasztja. A naphoz hozzátartozik még, hogy a csajok nem melóznak, ugye, és ki kell őket szolgálni, ennek megfelelően nem csinálnak semmit, a faszik meg gürcölnek, Norbi pl. mosogat, le is bassza Dia, hogy takarodjon kifelé locsolni. Szinti keze Norbi hangjától remegi kezd, az idegtől alig lát.

vlcsnap-00011_3.png

Dia a délutáni tea és süteményezés után újabb farmbíróságot hirdet, mert Attila többszörösen engedetlen az állatokkal kapcsolatban, más állatait kiereszti, az övét nem gondozza, satöbbi. A vádak elhangzása után a tanyasiak egyetértenek abban, hogy Attila egy önfejű gyökér, és büntetést kérnek a fejire, 8-0 arányban. A következő adásban majd megkapja a beosztását. Reggel, mivel ő kel fel először, ő fut össze a farm legújabb lakójával, egy vaddisznómalaccal. Kurva aranyos, ott lakik bent a tikok udvarán, pontosabban bemászott az ól alá, és az istenek nem jön elő, mert be van szarva.

vlcsnap-00013_3.png

Gergő hozza magával Kongót, és a kutya úgy szedi ki a ház alól a kismalacot, mint a szart, majd tovább traumatizálja, és meg akarja harapni, de elrángatják előle. Gergő, a nagyszerű, alig tudja leállítani a kutyát. A kismalac kap egy saját lakot, ha jól látom, a régi disznóólat, közben Kongó megmutatja, hogy Gergő mennyire műanyag gazda, mert hiába szól neki, a kutya leszarja. Brigi óvatosan elmagyarázza neki, hogy nem az utolsó pillanatban kell rászólni a kutyára, hogy ne edd meg a kurva disznót. Este, az esőben, jön Sly, Norbi feltétlen és egyetlen híve a tanyavilágban, és beszámoltat. Sly a libák tartásáért fizet 500 000-et, meg kell őket gyűrűzni, oszt mehetnek. A vadmalac hallatán Sly meglepődik, tényleg? Elviszem akkor. Ja, és fizet egymilliót a földeken elvégzett meló után is. De lebassza a tanyasiakat, mert a kismalacok neveletlenek. Jó ember ez a Sly, na. Igaz, lenagyseggűzi Diát, de neki ezek szerint lehet.

vlcsnap-00015_2.png

A folytatásban középpontban a bevásárlás, Dia vajon mit vesz és mit nem, ugye. Namármost a rendelést még azelőtt adták le, hogy Sly hozta volna a 1,5 millert, mert ha azt nevezik kevésnek, akkor faszok. A rendelés alatt Norbi végig nyomasztotta Szintit, hogy a csaj ne kapjon dohányt, mert a 100 000 pengős kollektív büntetéssel már elszívta a saját adagját. És ne legyen harmadolás, osztozás, semmi. Dia kiborul, Sanya megy masszírozni a lelkét, inkább borulna tovább szerintem. Baszki, mégis abból a pénzből rendelnek, amit kaptak, hát a 1,5 millió szerintem elég, de mindegy mán.

screen_shot_2016-05-01_at_05_58_41.png

Jön Zé, akiben Dia kicsit bele van esve, érthető, fess fiú. Azért jön, hogy Szintivel megbeszélje, kit fog párbajra vinni. A pajtában trécselnek, na oszt mi lesz, Szinti? Taktika vagy érzelem? Hát, Sanyát vinném, mert hármat nyert zsinórban, olyan mákja meg nem lehet, hogy négyet is tud. Szinti, nem láttál te elég Survivort szerintem. Attila is esélyes, mert egy gyökér, de a szíve Norbit mondja, mert nem bír vele egy légtérben tartózkodni. Persze mindenki tudja, hogy Norbi lesz a kiválasztott, de amikor az úricipős Zé már elcaplatott a sárban, Szinti addig húzza a bejelentést, hogy elalszom rajta, pedig Norbi az. Aki fölényes röhögéssel fogadja a döntést, akkor ez megvóna, szevasz kicsilány. Szinti ezen a magabiztos nagyképűségen alaposan felkúrja az agyát, és folyamatosan kurvaanyázzák egymást.

Na, megjön a rendelés, benne alma, meg dohány, utóbbit Dia kettéosztja Norbi és Attila között, Szinti valóban nem kap, DE az összes cigipapírt rábízza, így átvágta a gordiuszi csomót, és a legjobb havernőjének mégis adott lehetőséget a dohányzásra. Okos döntés volt, remélem, tényleg saját kútfőből. Norbi kikészül, majd megszopod te ezt, füstölög az asztalnál, és a jövő heti bosszút tervezgeti.

screen_shot_2016-05-01_at_06_05_22.png

Este Attila fürdik, amikor megjön a postás az ítéletével: egy homokzsákot kell majd egy kötélre kötve maga után húznia, és nem kaphat hangüzenetet otthonról. Az ítélet után idegbeteg kicsit, Gábor kimegy a zsákért, amit alig tud megmozdítani, mert a Neroboltól nem valós izmaid lesznek, hanem kis faszod. Valahogy bekínlódja a zsákot, ötven kiló, hazudja, jó lesz az ránézésre húsznak is max. Attila persze megsértődik, jólvanbazdmeg, mondja a kamerába, a kapunál találkozunk, megyek innen a gecibe. Attila odakint hugyozik, lehet a sötétben valamelyik szerkesztő meg mondja neki, hogy ne menjen már sehová. Visszamegy a házba, és továbbra is azt mondja, hazamegy, de meggondolja magát, inkább húzza a zsákot. A zsákhúzás szopás lesz, egy hetet kibír. Vannak nehézségei? Vannak.

screen_shot_2016-05-01_at_06_12_44.png

Párbaj. Ismét a Survivorból, eg-egy oszlop, azon vájatok, mássz fel, és maradj rajta. Másznak, közben gyűlölik egymást, kapaszkodnak, és legszívesebben a belét taposnák ki a másiknak, folyamatosan beszólnak, Norbi trashtalkja kimerül abban, hogy majd meglátod, szopni fogol. Két órán át bírják, és a várakozásoknak megfelelően Szinti nyer, mert az ilyen feladatok a könnyebb embereknek kedveznek, és mert kitartóbb és szívósabb, mint Norbi, aki dettó nem látott még Survivort. Ja, és ha a kedves kommentelők ki lennének akadva, hogy dehátezadolgosgyerekhogyeshetki, úgy, hogy az ilyen macsó alfahímek csak olyan játékot tudnak megnyerni, amiben a közönség szavaz, amiben a társak, olyat nem.

Norbi a lábára hivatkozik, volt az a sérülése, azért bukott, éppen még az is elképzelhető, de ez senkit nem érdekel, Norbi szalagszakadást vizionál, de elismeri, hogy Szinti jobb volt. Búcsúzás, Gábornak sikerül magára haragítani minden magyar nőt azzal, hogy a riportban aszongya, nő létére kemény volt, MAJD HA SZÜLSZ BAZDMEG, AKKOR MEGTUDOD MI AZ A KEMLÉNYSÉG Attila saját maga szerette volna megszopatni Norbit, így dühös, de valahol meg boldog, mert Norbi kiesett. Norbi Anikónál riportozik, és hazudja tele a világot, ő nem csalódott, csak kicsit, jó volt, satöbbi.

screen_shot_2016-05-01_at_06_24_56.png

Hetigazdaértékelés, milyen volt Dia górénak? Attila szerint voltak hibái, és szívből irányít, de nem főnök. Dóri szerint megfelelő volt, karakán csaj, de szívből tolja. Gábornak is fasza vót, és neki tetszett a bíróság alkalmazása is. Az nem, hogy az elején nem volt kaja. Szinti szerint Dia szargazda, és ugráltatták a többiek, Sanya a szívből irányítást hozza fel, Brigi véleménye szerint Dia élvezte a főnökösködést, de nem mindig uralta a helyzetet. Gergő szerint Dia élt a lehetőségeivel, de befolyásolható, VAGY taktikus. Hogy Norbi kit szabadít rájuk, azt nem tudom, de Attila nagyon ki van bukva Diára, akit a sötét teraszon ledagadtkurvázik.

screen_shot_2016-05-01_at_06_32_00.png

Az adás végén jön a postás, hoz faszaságokat, pl:

  • Szinti felmentést kap a gyerekágy, Attila a homokzsák alól, mert anyák napja van.
  • Dia és Brigi a gyerekektől kapnak meglepetést, és mindenki üzenhet az anyjának vagy a nagyanyjának és itt Diában eltört valami, mert most jött rá, hogy nagyon szereti az anyját. Jobb későn, mint soha, szerintem. Mindenki üzen haza.
  • Innen is üdvözlöm az összes hogyvoltolvasó anyukát!
Címkék: a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:30:30

na bazz ez a ribi swusogás, a felratok felét meg nem is látni a fény miatt

aloksak 2016.05.02. 19:30:48

BAkker lemaradtam a Faaaarmmmróóól. Közvetítést kérnék szépen. Köszike. :)

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:31:25

rám tör az ásitás, a brigi monologok alatt

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:31:27

Nem lesz ebből semmi gubanc, Gergő megbocsájt és két nap múlva már senki sem beszél a dologról

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:32:15

Szerencsére Gergő is unta a szöveget, indulhat az egy hét nyalakodás

aloksak 2016.05.02. 19:32:16

Gergőnek mindegy hogy mindenki lenyalja a nőjét?

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:32:39

Brigi: "Gergő stratégiából bocsájt meg nekem"

Cimili 2016.05.02. 19:33:16

Nem fos9, csak fut két kört.

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:33:18

@Cimili: Az elején, a közepén és a végén is! :-)

Zephyrous 2016.05.02. 19:34:06

Gergő egy csicska papucs, remélem kihullik a picsába, nem érdemli meg a fődíjat.

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:34:12

Szilvyke jo üzletember eladta a fagyot borsot elöre :)

Sanda.Ipse 2016.05.02. 19:34:41

Ez a Gergő vagy egy orbitálisan önérzet nélküli faszkalap, vagy dugni akar egyet a csajjal, ha már idáig eljutottak. Képes a fődíjat is elbukni ribibrigi miatt.

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:34:59

@Zephyrous: vigyázz neked ne rontsanak a fanok :)

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:36:51

@Sanda.Ipse: szerintem most a hét folyamán megdugja, másnap meg kibassza a szobábol és ráhajt vmelyik kiscsajra. (Persze ha van esze)

Zephyrous 2016.05.02. 19:37:07

@Chuck Νorris: Az ittlévő főleg női kommentelőknek szerintem csak a kinézete jön be. Bár női szemszögből biztos jó parti egy ekkora papucs ember, aki mellett bármi és bárki befér a kapcsolatba, mert a papucs elnéz és megbocsát mindent :D

Perspektíva 2016.05.02. 19:37:08

@Chuck Νorris: Ezek után milyen fanokról beszélsz??

Zephyrous 2016.05.02. 19:38:56

@Sanda.Ipse: Ha dugni akart volna, akkor már első hetekben elkaphatta volna "megkanollak" Diát. Ribrigi átlagos nő kinézetre, így meg kifejezetten mínusz az egész nő, hogy 3 gyereke van, 1 szeretői kapcsolata és ribancos-piás viselkedése.

Cimili 2016.05.02. 19:39:50

@Perspektíva: Gergőt nagyon sokan szeretik. Picit málé, de nagyon jóindulatú.

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:41:38

Ezt az egyéni bérezést kellett volna bevezetni az elejétől

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:41:46

@Zephyrous: szerintem is rendes arc, de keveset tett a fődijért :)

Cimili 2016.05.02. 19:41:49

Ahhoz mit szóltok, h szintikének kell tejet gyártania? 1 deci nem fog összejönni neki a héten.

Perspektíva 2016.05.02. 19:41:59

@Cimili: Akkor indìtsunk egy Mentsük ki Gergőt a Ribi fogságából! expedíciót!

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:42:31

Gábor és Vass Albert? de miért nem emlitette a Voltaire rajongását? :)

Cimili 2016.05.02. 19:43:21

@Perspektíva: Neeeeeeeem, ez a pasi menthetetlen.

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:43:41

Sly: Lamour volt? Gergő: Isten őrizz!

ördi ke 2016.05.02. 19:44:14

gàbornak 4es lett az irodalom éretségi.

Cimili 2016.05.02. 19:44:36

@Chuck Νorris: Szerintem csak összekeverte, mert mindkét név v betűvel kezdődik. Komolyan kinézem belőle. :DDD

aloksak 2016.05.02. 19:44:53

@Cimili: Bizony. ;) :D Vigyázz is. :D

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:45:02

Dia Sly-t is megkanolná :-)

aloksak 2016.05.02. 19:46:54

Na a HG is dolgozhat. :))

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:47:51

Hamarosan forgatják a Ghost 2-őt a Farmon :-)

Cimili 2016.05.02. 19:48:14

A keramikus suli nem 3 éves? Itt meg 3 perces prezentáció?

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:49:50

A fazekasmester mindig tudja merről fúj a szél :-)

aloksak 2016.05.02. 19:52:13

@Pácsó Ármándó: :DD @Cimili: Ez van. Megszoksz vagy megszöksz. :))

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:52:54

Szilveszter megzabálja a retküket

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:54:13

Nem fogy a hagyma! :-))))
Kérdezzék meg Gábort :-)

Cimili 2016.05.02. 19:54:18

Ó,l Dia drágámnak hívja Sly-t. :DDDD

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:54:34

A Gábor bögréket remélem aukciora bocsátják :)

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 19:57:41

@Cimili: Már a legyet is röptében :-)

Perspektíva 2016.05.02. 19:57:55

@Chuck Νorris: Aki tizet vesz megkapja Gábort is mellé egy napra...

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:58:00

@Cimili: sztem tuti kavarnak. Dia azért ilyen nyugodt, végre lovagolhatott :)

Chuck Νorris 2016.05.02. 19:58:41

@Perspektíva: figyi hidd el ennek még sikere is lenne egy ideig :)

Zephyrous 2016.05.02. 20:02:47

Ribrigi aggódik a "mikro és makro környezete" miatt. De már a Farmon is mindenki összesúg a háta mögött, hogy mennyire mozgalmas a múltja. Csoda, hogy anyák napjára kapott valamit... Szerintem a többség eléggé szégyelné, ha országos tv-ben ezt látná a saját anyjáról, hogy mennyire laza erkölcsű.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.02. 20:09:35

Hát azért az érdekes, ha a egy nő azt mondja egy stratégiai játékban a barátjáról, hogy lehet, hogy az csak taktikából viszonyul hozzá úgy, ahogy... Brigi a játékában a tipikus önsorsrontó...

Sanda.Ipse 2016.05.02. 20:10:45

Föl nem fogom, mi fogta meg Gergőt ebben a nőben. Ha eltekintek a szerencsétlen arcberendezésétől (arról nem tehet), a vontatottan előadott nyafogásával a világból is ki tudna kergetni. Akár mikró-, akár makrókörnyezetben:)

Sanda.Ipse 2016.05.02. 20:11:39

@VV Erőlegény: a baj, hogy rendesen rontja Gergőét is.

Perspektíva 2016.05.02. 20:11:57

@Zephyrous: Ribigri magáért aggódjon mert egyszer még a zárt osztályra kerül.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.02. 20:16:56

Attila vajon most kit akar kivinni (Gábortól kérte a jelölést)?

Rommvili 2016.05.02. 20:17:34

Csak pár észrevétel. Mikor gábor és dia feküdt a fűben,a háttérben a szamár végig lóbálta az álló hímvesszejét. )

Chuck Νorris 2016.05.02. 20:18:22

Sztem az elején ugy volt Gergő hogy körbenézett a csajokon, Dóri nem jött be eki, a fiatal csajokra nyomultak a többiek, Henin látta hogy még nem probált a sexet, Tina meg terhes volt, maradt Brigi a támadható bula
most meg ugy van már vele, ennyi idöt beleölt a nagy semmire, még legalább eccer jol megbaszarincsa, aztán mehet diót törni a magtárba :D :D :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.02. 20:19:43

@Sanda.Ipse: Gergő végeredményben áldozat, az nem hátrány a közönségszavazásnál.

csincsilla72 2016.05.02. 20:19:54

Brigittáról kiderült, hogy egy olcsó kurica és ezt már a mikrokörnyezete is megállapította róla.
Ez azért gáz. Gergőnek hatalmas kielégítetlen (szeretet)hiánya lehet, ha még mindig nem küldte el melegebb tájakra.

Rommvili 2016.05.02. 20:19:57

Szörnyű amikor bribi magyarázkodik. Találomra egymás után rak szavakat értelem nélkül.

Rommvili 2016.05.02. 20:23:09

Aki itt nyerni akar annak ki kell ejtenie párbajon dórit,gergőt és gábort mert a végén a nézöi szavazáson nehéz lesz legyőzni őket. Legalábbis jelen állás szerint...

Chuck Νorris 2016.05.02. 20:23:38

Gergőnek az fogja beadni a kulcsot amikor a legvadabb akcio közben is arról beszél majd Brigi hogy mit gondolnak majd a gyerekek, sztem akkor fogja kibaszni a hetigazda ablakábol, és még az ágyat is utánahajitja de rögvest! :D

Sanda.Ipse 2016.05.02. 20:25:20

@VV Erőlegény: áldozat addig, amíg túl hülyét nem csinál magából. Én már néha adnék neki egy kijózanító tockost.

Sanda.Ipse 2016.05.02. 20:26:58

@Chuck Νorris: érdekes módon viszont már nem emlegeti a nős pasiját, aki a bejövetelekor "foglalta a szívét" és könnyekkel búcsúztak egymástól.

Rommvili 2016.05.02. 20:27:48

A diótörés lesz a legszarabbul fizető meló. 3 óra alatt lesz kb 1kg dióbél 27000 pénzért. A váza meg 1 db 40000. A nyúlketrec árára meg nem emlékszem.

Zephyrous 2016.05.02. 20:31:03

@Rommvili: Lehetőleg idegenszavakat: balansz, performansz, mikro/makro környezet, stb. Idegesítő ez az álértelmiségi affektáló viselkedése.
Ő az a tipikus nő, aki Coelho és Oravecz idézeteket oszt meg a fészbúkján, ettől érzi magát okosabbnak.

Sanda.Ipse 2016.05.02. 20:31:05

@Rommvili: nyilván rotációs rendszerben váltják egymást a különféle munkáknál, hogy senki ezáltal ne kerüljön túlzott előnybe.

Zephyrous 2016.05.02. 20:33:26

@csincsilla72: A beteges szeretetéhsége egyértelmű, a kutyájával is ezt az űrt próbálja kitölteni. Külső szemmel vizsgálva, tényleg gáz, hogy majd' 40 évesen ennyire vitte (ezt már megmondta a Vadember is, ebben igaza van). De ha csak ilyen nőt tudott halászni magának mint Ribrigi, akkor inkább maradjon Kongónál...

Rommvili 2016.05.02. 20:37:36

@Zephyrous: igaz. ) És mire szerencsétlen gergő végighallgatja a lassan kikínlódott idegen szavak sokaságát már el is felejti mivel kezdődött a dumálás. )

Zephyrous 2016.05.02. 20:38:12

@Chuck Νorris: Nekem is feltűnt, hogy minden szorult helyzetben előhozza az aduászt: "otthon 3 gyerekem vár és mit gondolnak rólam?!"
Az a szerencséje, hogy a gyerekei még kicsik és nem fogják fel, hogy anyjuk mit művel főműsoridőben. De majd Gergőnél úgyis lesz nagy pofára esés, ha utólag visszanézi az adásokat (pár hete mondta, hogy tervezi).

Rommvili 2016.05.02. 20:39:59

@Sanda.Ipse: örülnék ha így csinálnák. Igazságos lenne. Nem úgy mint a legutóbbi vv-ben ahol a szappakészítők lazán kerestek sokat.

Rommvili 2016.05.02. 20:42:20

Bribi jó sok virágot kaphatott anyák napjára! 3 gyerek,3 apa,az már egyből 6! )))

Rommvili 2016.05.02. 20:45:49

Ha meg ilyen ivós bulikban fogantak a gyerekei akkor gyerekenként lehet kb 5-6 apajelölt. )

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.02. 21:20:02

@Rommvili: az állatok időnként szétrollkodják az adást..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.02. 21:23:31

@Zephyrous: de legalább van tető a feje felettt...:)))))

Rommvili 2016.05.02. 21:23:31

@PeniValdes: csak pózolt diának,úgyis üzekedő jószágokat fest.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.02. 21:27:27

@Rommvili: lovakat fest
meg párosdó pandákat,
meg alvó szfinxet

Rommvili 2016.05.02. 21:30:14

@PeniValdes: még jó,hogy nem párosodó brigiket. Akkor lenne csak sok munkája! D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.02. 21:31:57

@Rommvili: megrendelésre csinál képeket,tehát..szerintem örömmel.)

Rommvili 2016.05.02. 21:44:38

Köszönöm. Megvilágosodtam! )

alsophila grahami 2016.05.02. 21:53:52

@Rommvili: istenem, rettenetes; engem kísértetiesen emlékeztet ez az egykori VV-lakó, Zsú parttalan, kásás szómenéseire, amikor csóri Daninak magyarázott mindig cigizés közben, és csak hányta egymásra a szavakat vég nélkül, de tök értelmetlenül, magyarán: sokat beszélt, de semmit se mondott - ahogy Brigi is, a mondandója 90%-át töltelékszavak tették ki, amit ráadásul rémidegesítően intonálva, unalmas, töredezett beszédstílusban ad elő.... mondanám, hogy nem értem ezt a Gergőt, hogy mi a jófenét akar egy ilyen nőtől, de, sajnos nagyon is értem.

abban teljesen igaza volt Briginek, hogy csak rontja Gergő nyerési esélyeit azzal, hogy mellette van - ő semmiképpen nem nyerhet, de így, így sajnos Gergő sem fog.

alsophila grahami 2016.05.02. 21:59:58

ja, ami még különösen ellenszenves benne - és ma nagyon kijött -, hogy mennyire önző, mennyire önmagáról szól nála minden, mennyire csak magáról képes beszélni; Gergő lelkivilágán facsarintottak ma egyet a levéllel, látta - és ha ismeri, tudja is - hogy mennyire fájó pontra tapintottak Gergőnél, de eszébe nem jutott ezzel foglalkozni, kizárólag magáról beszélt, lent is, fönt is, mindenütt... félelmetes belegondolni, hogy milyen is lehet, amikor elengedi magát, amikor nincs állandó kontroll alatt a kamerák miatt (elég szépen kezd körvonalazódni, hogy nem maradt vele egyik pasija sem).

alsophila grahami 2016.05.02. 22:10:48

@Zephyrous: szerintem megérdemli, nagyon is, de ez nem változtat a sajnálatos tényen, miszerint valóban egy csicska papucs. :P ez viszont jelentősen ront a pasi "élvezeti értékén" - na de majd feljavítja a 20milla, csak hogy meglegyen a balansz;) ezért is kell nyerjen (na meg hogy legyen hová mennie a játék után, és ne kelljen már egy leharcolt mindenkinője mellé becuccolnia negyedik gyereknek :P)

Rommvili 2016.05.02. 23:12:49

Az leírtakkal teljesen egyetértek. Csak annyit jegyeznék meg,hogy vv zsunak azért jóval több esze volt az életben mert eltartatta magát gazdag pasikkal. ) Szegény brigink meg csak amolyan "ingyenkurva".

alsophila grahami 2016.05.02. 23:33:28

@Rommvili: ez is igaz... (idézőjel akár el is maradhat)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 08:25:37

@alsophila.grahami: Re: "engem kísértetiesen emlékeztet ez az egykori VV-lakó, Zsú parttalan, kásás szómenéseire, amikor csóri Daninak magyarázott mindig cigizés közben..." +1 :-)

Zephyrous 2016.05.03. 09:36:32

@Rommvili: A golddiggerkedéshez ész is kell, neki az nincs. Max. csak tartásdíjat tud kipréselni az apukákból, ha egyáltalán tudja melyik gyerekének ki a tényleges apja.

Cuddy 2016.05.03. 20:07:48

Brigi hanghordozásától, affektálásától megőrülök. Gergő meg annyira önérzet nélküli és töketlen, hogy rossz nézni. Tipikusan a papucs fajtából akit jól ki is használnak a Brigi félék. Megérzik ösztönösen ha balekot találnak. Gergő meg csodálkozik, hogy mindig ugyanolyan nőkhöz sodorja az élet. Oh ......
süti beállítások módosítása