Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x16 - Holtversenyben

2016. április 28. 17:00 - Chat Géza

Tony fia leadja a melót, mert kezdődik az egyetem, Parker Snábel újabb tonnás terhet pakol munkásai vállára, Hoffmanék meg arany hiányában masszívan eszik a kefét, mint a reggeli műzlit. Ezek történtek az Aranyláz Alaszkában legutóbbi epizódjában.

kepernyofoto_2016-04-28_7_33_49.png

kepernyofoto_2016-04-28_7_34_37.png

Parker és Rick elmennek Tonyhoz. A kocsisoknál is cifrábban káromkodó bazmegkirály sem érti, hogy minek köszönheti a látogatást, de Parker elmagyarázza: arany van a kis zsákjában. Na, az jó. Parker elkezdi kiönteni, meg sem áll egészen 500 unciáig. Te gyerek ez duplája annak, amivel tartozol, mondja Tony. Ja, de előre fizetek, mert ennyi a jussod a 3000 unciából, amit idén el fogunk érni, válaszol Parker, miközben Rick meg belül meghal picit. A nagyapám egyszer azt mondta, hogy amit adnak, azt el kell fogadni. Igaz, hogy egyszer emiatt rárohadt az öregre 50 kg krumpli, de úgy látszik Tony is ismeri ezt a bölcs mondást, szóval elfogadja a szajrét. Ennek fényében Parker még a fekükőzetet is kibányásztatja az embereivel, ami sem a markolóknak, sem az aranymosónak nem tesz jót, hisz nettó éles sziklákból áll a talaj azon része. Sebaj. Rick markolójának egyik foga kitörik, és csak ordas nagy istenkáromlás mellett tudja kicserélni azt. Eléggé elfáradt, na. Közben a Goldzillált is le kellett állítani, mert túl sok kő halmozódott fel. A szerencse fiainak csak ennyi gondja volt, mert a futószalagnak semmi baja nem esett. A további infarktusok, agyérgörcsök, kimerültség okozta ájulások elkerülése végett már csak a heti mérlegelés van hátra. Most is elég púpos az arannyal teli lábos, de persze csak kanalanként lehet lemérni, hogy meglegyen a drámai hatás. Több mint 300 uncia a végeredmény. Jogos a sastaps és a vastaps.

kepernyofoto_2016-04-28_7_37_43.png

Tony ezeréves kotróját megint a lánya és a fia vezeti. Hogy ilyenkor merre van Gene, arról nagyon kummantanak, de nekem aztán mindegy. Szóval a két fiatalé a monstrum, csakhogy beakadt egy nagyobb kő, amivel nem tudnak mit csinálni. Még szerencse, hogy megérkezett Tony, aki nemes egyszerűséggel izomból kikalapálta és kidobta azt a kisebb hegyet, ami miatt nem mozdult egy centit se a gép. Ez megvan, apa elhúz, minden simán is megy vagy két vágókép erejéig, illetve addig, amíg Tony fia azt nem kezdi mantrázni, hogy reméli ez egy böszme unalmas nap lesz. Hát nem lesz az, mivel sikerül zátonyra futtatni a dögöt. Orvosolniuk kell a problémát, mert ha a fater ezt meglátja, biztos pipa lesz. Ugyan nem a rák ellenszere, de megvan a megoldás: elzárja a vízelvezető csatornát, megemelkedik a vízszint, így a kotró megint tud úszni, aztán kész. Röpke három óra alatt meg is emelkedik 15 centivel a vízszint és sikerül is a terv. Tony fia a vasárnapi húsleves fölött mondja, hogy ő akkor menne egyetemre, pedig tökre kidolgozná még a belét, de sajnos ez van. Tony nem hatódott könnyekig, jól van, menjél, Monica majd elvezeti ezt a teknőt. Hát ennyi. Mérlegelés nincs, mert Parker leszurkolt neki 500 unciát, szóval tök fölösleges.

kepernyofoto_2016-04-28_7_32_42.png

Hoffmanék szupergödre csak a nevében és méretében szuper, merthogy arany alig akad benne. Ezért az egyik muksó elmegy egy másik területre, pikk-pakk eltávolítja a föld felső rétegét, kér egy kis segítséget, hogy ne ragadjon bele a sárba, mire Hoffman unokatesóját kell exkavátorostól kihalászni a vízelvezetőnek ásott árokból, de ezt a kis mini drámát leszámítva minden zsír, el is kezdik mosni a roulette-nek nevezett földterületet, hisz ez egy kicseszett hazárdjáték, amit éppen művelnek. Szezon végén lutrira szórakozni a drága arannyal eléggé azt mutatja, hogy kétségbe vannak esve és mindent meg kell próbálniuk. Engem az érdekelne, hogy az új terület felnyitásáért nem kell valakinek dellázni? Mert szerintem de. Így ezzel az új területtel csak plusz költségekbe verték magukat, de inkább nézzük a mérlegelést. Érdekes, de most a szupergödör és a roulette eredményeit is megtudjuk. Előbbi 60 unciát tudott, utóbbi meg 170-et. Nem is kérdés, hogy melyikben van több arany.

kepernyofoto_2016-04-28_7_38_47.png

A következő rész sem a láblógatásról fog szólni.Parker megint bunkó paraszt lesz, így kilátásban van, hogy kapásból két embert is elküldjön.

Aranyláz Alaszkában, új rész ma este 21:00-kor  a Discovery Channel műsorán.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása