Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Farm 2x32 – A boszorkány bosszúja

2016. április 27. 09:00 - Bruti

Kérem szépen mikor kibaszták oh, pardon kiesett Heni a világ legidegesítőbb nője, barátnőmmel örömtüzet gyújtottunk a kertben, és miközben körbeugráltuk, hálaimát rebegtünk a valóságshow-k isteneihez. De egy igazi boszorkányt, nem lehet csak úgy megsemmisíteni, mert egyrészről könnyebb, mint egy kacsa, másrészt ezek a rusnya teremtmények igen bosszúálló természetűek. Mivel barátnőmnek, Timinek is markáns véleménye van a Farm életéről, ezért időnként megosztom veletek az ő gondolatait is, amit tévézés közben dobál hozzám.

1_6.jpg

Zével indítunk, és kiderül, Heni visszanyúlt a sírból, hogy még egyszer utoljára felbassza a farm férfi lakosainak az agyát. A tanyára betoppan a műpostás, átadja a műlevelet, majd visszakerekezik a vezérlőjébe. A levél Heni utolsó kétségbeesett rúgkapálózása, hogy nyomott hagyjon a farm életében, ha már a ittlétével ez nem sikerült neki. Norbi kelletlenül olvassa fel a levelet, amiből kiderül, hogy ez a szerencsétlen, bár volt rá két napja, még mindig nem bírt belenyugodni a vereségébe. Megüzente, hogy igazából nem Sanya győzött, hanem ő vesztett, és amúgy is azonnal bontsák szét a fitnöszteremet, a kellékekből pedig valami hasznos dolgot készítsenek, bármi legyen is az. Nem határozta meg pontosan, de gondolom a fatuskóból szemöldökkiszedőt, a fitneszterem feliratából pedig minőségi műkörmös UV lámpát szeretne. Erre még az amúgy végtelenül ártatlan Gábor gyerek is berág, és azt ecseteli, hogy inkább a perszónának időnként látogatni kellene hasonló létesítményeket, akkor talán nem bottal piszkálnák a férfiak.

2_5.jpg

Heni levele ezen a kisstílűség és beteges bosszúvágy jegyében folytatódik. Sanya megkapja Attilával a teheneket, Norbi pedig a mosogatást, ami mellé szerinte elég lesz negyed adag kaja is. A következő téma, a lányok kényeztetése. Napi egy órát kell a fiuknak a lányokra fordítani, úgy, mint lábmasszás, pedikűr, színjátszás, bűvészkedés meg hasonlók. A ház ura, illetve úrnője Dia lesz. A fiúk kissé berágnak a hülyeségeken, a csajok meg először röhögcsélnek, de szép lassan rájönnek, hogy a végrendelet szó szerinti betartása nem annyira okos ötlet. Egyrészről, hamar elröppen a hét, minekutána újra a fasz rosszabbik végére kerülhetnek, másrészről, ha nem dolgoznak, végső soron magukkal basznak ki. Szóval Heni szép próbálkozás volt, de te már múlt idő vagy, annak is a feledhető része.
Timi mondja: „Hova kapálózik már ez a ribi? Az előző párbajt is csak a seggével nyerte meg. Amúgy meg lusta volt, béna volt, kiesett, otthon rendezkedjen.”

7_1.jpg

Miközben Dia próbálja szétosztani a feladatokat, rájön, hogy a heti gazdának lenni nem is olyan egyszerű feladat. Amíg ő pampogott nem érezte a súlyát a dolognak, de most, hogy mindenki visszadumál, hőbörög, már nem érzi jó bulinak. Közben érkezik Sly gazda egy traktornyi libával. Beterelik a karámba, majd eligazítja Diát a tartásukkal kapcsolatban. Közben eldőlt a kis röfik sorsa is, szarvasgomba keresők lesznek, ezért ki kell őket képezni. Haha! Ha ezeken múlik, az összes szarvasgombát felzabálják ezek a kis ördögök. 
A szünet után Attilát látjuk sántikálni, aki a bulika közben valahogy elintézte a lábát. Közben újra betoppan a postás, aki meghozza a tombolanyertes Cintia levelét. Diával olvassa el, én meg szívesen írnék róla, de mivel alapból is idegesítően affektál, most meg ráadásul végigbőgte ez a szerencsétlen, egy szavát nem értettem. Annyi derült ki a riportból, hogy az apja írt neki, akivel amúgy felettébb utálják egymást, így vót nagy meghatódás, miegymás. Közben Attila kivételesen nem magában, hanem a lábához beszél, hogy le fog állni a piával, csak hát nehéz, mert olyan jól esik az ivás.
Timi mondja: „Édes Attiskám, nem a piával kell leállni, hanem a részeg hőzöngéssel, és akkor imásnap nem leszel kripli.”

3_5.jpg

Dia végre megtudja milyen az, ha neki kell keltegetnie a narkolepsziás Cintit, majd váltunk Gáborra és Sanyára, akik nekiállnak szétszedni az edzőtermet, de már megfogalmazódott bennük, hogy ez csak ideiglenes bontás lesz. Brigiéknek meg azén jár az eszük, hogy a lábmasszázst szolgáltató fiúkat kisorsolják egymás közt. Gergő nagyon rajta van az ügyön, ő szívesen masszíroz, de alanya csak a szíve választottja lenne. Viszont Brigi inkább a sorsolást pártolja, amire Gergő megint berág. Az ő csaját csak ne masszírozza senki. Brigi szerint megy a féltékenykedés, én ehhez nem értek, de hál' istennek van egy szakértőnk, akinek kialakult véleménye van az ügyről.
Timi mondja: „A kis picsa nem érdemli meg ezt az aranyos, érzékeny Gergő fiút. Hát nem veszi észre, hogy kedveskedne neki, elhalmozná, csókolgatná… bár csak nekem ilyen pasim! Eh...”

5_5.jpg

Az ebéd közben Dia kiossza a délutáni feladatokat, miközben számomra ismeretlen okból szalvétával fogja a villát. Na, most parasztlány létére vagy ennyire sznob, vagy csak simán fémallergiája van, de ez ma nem derül ki. Megint a boszorkány végrendelete a téma, ami Norbinak egyáltalán nem tetszik. De nem sajnáljuk meg a csávót, ő se volt egy szent a múlthéten. Mindenesetre a masszőrök sorshúzása megtörténik. Dia pont Norbit húzza, Dóri Attilát, Cinti Gergőt, a későn érkező Brigi pedig az egyetlent, akit a háta közepére kívánt, Sanyát. De, hogy a masszázs miként alakul, azt csak holnap tudjuk meg.
Timi mondja: „És te mikor fogod már az én lábam megmasszírozni? Egész este azt a kurva gépet baszogatod!”

6_5.jpg 

 

Címkék: 18+ a farm
130 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2016.04.27. 15:33:20

@mocskosmacska: Nem ezzel kelek és fekszem, de alkalmanként eszembe jut, hogy nem biztos, hogy a később jobban boldogulna, ha pl nem toleranciára nevelném, hanem valamivel több agresszivításra.

@PeniValdes: Egészen kicsi korában dumáltam neki eleget, hogy nem rohanunk át az úttesten, előbb körül kell nézni, stb. Totál feleslegesen. Egészen addig, amíg meg nem látott egy elgázolt macskát. Olyan lapos lett szegény, hogy faxon is simán utazhatott volna. Bőgés, hogy mi lett a cicával, meggyógyul-e, könyörgés, hogy hívjunk mentőt, stb. Mondtam, hogy a mentő mindjárt jön és a cica metggyógtyul, de bizony azért járt így, mert nem nézett körül. Hatott. Sokáig emlegette.

Avanivi 2016.04.27. 15:47:44

@PeniValdes: VV Vera a villában minden lányt lekurvázott, közben a neten pornófilm keringett róla.
Isteni karakter volt,ideális valóságsó szereplő.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.27. 15:48:52

@mézescsók: érdekes,néha jól jön a tapasztalat,bár néha anélkül is mennie kéne. én olyan helyen voltam kicsi,ahol nagyfeszültségű oszlopok voltak a közelben. (így ami Petőfinek a puszta,az nekem az oszlopok:D) na és meg lett tanítva,mondva, hogy ezeket nem piszkáljuk

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.27. 15:49:52

@Avanivi: biztos megszokásból..elvégre a környezete

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.27. 17:26:00

VV Vera nagy kedvencem volt, kiváló szereplő.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.27. 17:41:38

most jól látom,hogy Gergő Brigivel????

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.27. 18:18:11

@mocskosmacska: Én azon csodálkozom, hogy Heni még nem ír ide újra. Vagyis izé, szóval sosem lehet tudni "sok az ismeretlen Nick" :-))))

Alajka Bal 2016.04.27. 18:19:15

@PeniValdes: Igen Penike, fiú vagyok és a konzervatív fajtából ( tudod az amelyik a nőket szereti:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.27. 18:19:56

@Avanivi: Hát lehet azt elfelejteni? Még mindig fent van itt-ott az ominózus filmecske róla. .-)
De mikor jön má a VV8?

Alajka Bal 2016.04.27. 18:20:43

Gergő szerintem vagy a 20milla miatt tart ki a nyávogó csontvázfej mellett vagy szimplán szerencsétlen hülye (ez utóbbira is van esély és akkor hadd szóljon, eb aki bánja:)

Alajka Bal 2016.04.27. 18:23:26

Igazából már csak Dóri,Gabi és DiaMelle szimpatikus az összes idióta közül.
Henit meg egyre jobban utálom, amit nem is értek :)
Jah és SANYát kezdem bírni, nagy svihák :D

Alajka Bal 2016.04.27. 18:25:57

@Majom1Parádé: A gülü szemű erdélyi farkaslány se volt kutya meg a Zsu nevű anyukavagyok se :D

Alajka Bal 2016.04.27. 18:28:56

@PeniValdes: hányszor csapott meg az áram közben ? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.27. 18:31:26

@Alajka Bal: Abszolút, de ők az utolsó szériában voltak, kvázi elég közel. Edina - mindigigazamvan- viszont ha jól emléxem nem készített felnőttfilmet és nem volt Zsu féle "sexrabszolga" sem. CSak jól elszúrta a játékát, pedig sokáig tuti befutó volt (vagyis annak gondoltam)...

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:00:15

Szerintem minden lánynak büdös a lába - Gábor

Cimili 2016.04.27. 19:04:21

@Schlomo Goldberg: És fehér melltartó van rajta. :)

Cimili 2016.04.27. 19:06:07

Attis borotválja Dóri lábát. Nem akarlak megvágni a borotvával.

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:09:47

Attila tegnap még mankót akart ácsolni, ma meg már ugrabugrál a tehén körül

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:12:43

Dia a karcagi lófestőnő a tehénistállóban teheneket rajzol

Jóska Pista 2016.04.27. 19:13:27

Remélem nem a sanya, attila, norbi hármas marad a végére, mert azok közül nincs optimális választás. :(

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:16:56

Attila érzékeny müvészlélek

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:17:31

Dia meg alszik délután 2 kor. csak tudnám mibe fáradt el ennyire :)

Cimili 2016.04.27. 19:17:42

Ez jó. Dia Attit baszogatja, h dolgozzon, Szintike meg még durmol.

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:19:00

Szinti mérgében megfenyegeti Norbit hogy kiviszi majd párbajra.

Cimili 2016.04.27. 19:19:03

@Chuck Νorris: A sok visszapofázásban el lehet fáradni. :DDDDDD

Zephyrous 2016.04.27. 19:20:39

Egyre jobban zavar, hogy tele volt kisipolással az 1. rész, basszus inkább adják 16-os karikával meg 1 órával később, de ne legyen már full cenzúra az egész. Rombolja a hangulatot.

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:20:47

Lehet hétvégn Szintetizátor Norbi lesz, jövöhéten Ati - Dia,
Brigi kap még két hetet hogy a mexikoi romantikafanok is élvezzék a müsort

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:27:44

Diának mekkora nagypofájú lázadó volt eddig, most hogy neki kéne rendet tartania, megállt a tudomány

perszepolisz 2016.04.27. 19:29:19

Már többször beszéltünk róla, de hogy a faszba lehet délig az ágyban feküdni. Felnőttként????

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:29:45

ezt a Szintikét én ugy megcsapnám egy péklapáttal :D

perszepolisz 2016.04.27. 19:32:05

Komolyan már lassan felfekvéses lesz ez a csaj.

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:32:21

Na, Heni után Szinti is jol kibaszik Diával :)

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:32:52

Ez a kibaszott dráma, de szar.

perszepolisz 2016.04.27. 19:34:32

Mi az a bíróság? Úgy értem mi az a bíróság a Farmon?

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:35:42

Csipkerózsikának áll feljebb. Ha majd hajnali műszakban kell kezdeni a McDonaldsban, akkor mi lesz?

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:36:27

@perszepolisz: mint a VV-ben, a renitens elítéhetik és büntetést kaphat.

Cimili 2016.04.27. 19:36:46

Nem adnék enni Szintinek, az tuti.

Cimili 2016.04.27. 19:37:34

@perszepolisz: Még mi sem tudjuk, eddig nem volt ilyen.

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:37:56

@Cimili: akkor szirénázna csak igazán

perszepolisz 2016.04.27. 19:39:59

Akkor gondolom elítélik, csak hogy lássunk olyat is. Remélem a büntetés kaloda lesz a ház előtt úgy két napra.

Cimili 2016.04.27. 19:41:01

Ez a hülye pics@ jól lejáratja magát. Megnézném a kinti életben, h ki az, aki ezek után alkalmazni fogja.

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:42:56

@Cimili:
akárhányszor látom mindig egy 40 éves alkesz takaritónö jut eszembe rola aki bárkit lepippant egy konyakért :)

Zephyrous 2016.04.27. 19:44:25

Szinti ételadagja elég sok lett. Annyiban igaza volt a Vadembernek, hogy ő többet dolgozik és nehezebb munkát végez, mégis akkora adagot kap, mint egy 40 kilós lusta nő.
Remélem most Szintékét jól be fogják szopatni. Látszik, hogy nincs rend és kötelességtudás nála a való életben sem. Elmondása alapján még a szüleire is szart magasról, amiért korán próbálták költeni gyerekként, inkább el is költözött a "nagy lázadó". Nem lett megnevelve, el kellett volna neki pár saller, most már késő úgyis.

Zephyrous 2016.04.27. 19:46:36

Dia elég csicska heti gazda. Én a helyében pohár vízzel keltettem volna Szintit, majd bukja az egész ételadagját.

Cimili 2016.04.27. 19:48:04

@Zephyrous: Tudom, nagy szavak, de majd az élettől fogja megkapni a sallerokat, de az jobban fog neki fájni.

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:53:24

Ezt a flegma picsát. És mi a büntetés?

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:54:23

Gábor teljesen értelmesen beszél.

Cimili 2016.04.27. 19:54:35

Jó, de mi a bünti?

Schlomo Goldberg 2016.04.27. 19:54:48

Attila be van nyugtatózva?

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:55:45

20 éves vagyok elértem már sok mindent...
:DDD

Cimili 2016.04.27. 19:56:08

Adtak a sz@rnak egy nagy pofont.

Chuck Νorris 2016.04.27. 19:57:49

a lánycsapat nagy összeállásábol lassan lesz egy Dia/Dóri - Szinti/Brigi ellentét :)
a fiuk meg csak rötyögnek

perszepolisz 2016.04.27. 20:00:00

@Chuck Νorris: Hát igen, nagyjából azonos életkorú csajok, ugyanazzal a céllal egy légtérben, kurvára nem lesz hosszú életű bratság. :D

Zephyrous 2016.04.27. 20:00:02

Mekkora büntit kapott, aztarohadt! Kisbabaként speciális ágyban/ruhában alhat egész nap!

Zephyrous 2016.04.27. 20:02:44

Szinti nem sodródik az árral, a saját útját járja és 20 évesen már nagyon sok mindent átélt és elért! A vitakultúrája is rendhagyó, elküld mindenkit a gecibe és a kurvaanyjába.

aloksak 2016.04.27. 20:24:29

@Zephyrous: Nem kell ott finomkodni. Egy vödörrel kellett volna. Egyből kiugrott volna az ágyikóból. :) Cinti nem vendéglátásban dolgozott? Mert ott vannak olyan helyek, ahol esti műszak is van, és akkor egész sokáig alukálhat. Lehet mindig úgy dolgozott, és ezt szokta meg. Ez még nem menti fel persze, hiszen nagyon jól tudta hova jelentkezik. Ki kell vágni a picsába, mint a macskát szarni és kész. Otthon majd aludhat addig amíg jól esik neki.

Zephyrous 2016.04.27. 20:42:05

@aloksak: Vendéglátás passzol hozzá, olyan kedvesen szól minden emberhez :D Dia megvonhatta volna a luxus cikkeit, akkor lett volna igazi anyázás, mert ő már nem csak délig alszik, hanem nem is dolgozik. Jelenleg ő a leggyengébb láncszem a csapatban, bárki kinthagyná. Viszont ez a farmbíróság, amilyen komolyan hangzik, annyira szart sem ér.

aloksak 2016.04.27. 20:55:33

@Zephyrous: Az. Mint kiderült. De majd kiesik párbajon és nem kell tovább néznünk.

kaqxar007 2016.04.27. 21:01:11

@Zephyrous: bar tunder/pultoslany , pont azt hozza a stilusa mint anno a "hatcsocsu" kocsmaba a pultoslanyok (lehet talalgatni miert volt a kocsma neve 6csocsu) :o)

Puncylla 2016.04.27. 21:06:32

én azt nem értem,miért járunk 5 hét után félidőnél. még 9-en vannak. 6-nak kell kiesni a döntőig, az 6 hét, aztán legalább még 1 hét lesz a top3 tagjaival, amikor szavazhatunk
valahogy gyorsítani fognak?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.27. 21:47:08

@aloksak: nem hiszem,hogy nagyon válogathatott a műszak beosztásban

Furore Carcosa 2016.04.27. 22:06:45

@aloksak: „Cinti nem vendéglátásban dolgozott?”
Errefelé a magyar vadkeleten, ahonnét Szintike is származik, a pultoslányok 13-15 órás órás műszakban melóznak, amiben nincs benne az utazóidő meg a standolás. Három nap munka, három nap pihi, ideális esetben; de van olyan barátnőm, aki egyszer helyettesítésből kifolyólag kilenc napot nyomott le egyvégtében. Szóval hivatalból leszoknak a hosszú alukálásról, különben hamar búcsúzhatnak a pályától. És minél durvább helyen dolgoznak, annál jobban kell érteniük a konfliktuskezeléshez: mert az előkelő bisztróban, ha beszólnak a kuncsaftnak, csak a góré rúgja ki őket; de jómunkásember helyeken, ahová nem járnak turisták, nincs ilyen finomkodás, ott visszakézből kapják meg a rendreutasítást a Vadember Attis-típusú törzsközönségtől.
Más szóval, úgy pultoslány ez a hülye kis picsa, ahogy én színésznő. Az elképzelhető, hogy a felnőttfilmes betevő mellé (mert bezony, tényleg sokat elért már az életben: mit gondoltok, min akadt ki a faterja?) szereztek neki valami fal állást egy pesti romkocsmában, a minimális járulékfizetés végett; de ő meg a vendéglátás, azt antagonisztikus ellentétet képez.

Furore Carcosa 2016.04.27. 22:12:24

@Chuck Νorris: „a lánycsapat nagy összeállásábol lassan lesz egy Dia/Dóri - Szinti/Brigi ellentét :)”
Nem lesz itt semmiféle ellentét. Szintike, Ribi Brigi és Dóri a szemünk láttára hullanak szanaszét fejben és érzelmileg, és egyszerűen megszűnnek tényezőnek lenni a játékban, még jóval azelőtt, hogy kiesnének. Dóri meg játszik tovább két férfival szövetségben – az eddig látottak alapján és Kaszkadőr Gergőre és Favágó Norbira tippelek.
Szintike amúgy ebben az adásban a Baukó Éva-figurát hozta nekünk, ami ismételt bizonyíték rá – nem mintha ezen a téren plusz megerősítésre szorulnánk –, hogy halvány segédfogalma sincs róla, hol van és mit kéne csinálnia. Ez egy másik valóságshow, kérem szépen.

Furore Carcosa 2016.04.27. 22:20:19

Az adás egyetlen pozitívuma: pár játékos végre észrevette, hogy a jeleket nem a hazaküldeni kívánt farmertársra kell rakni, hanem egy erős szövetségesre, aki kiviszi és elintézi az illetőt. A párbajban ugyanis az a fél van előnyben, aki megválaszthatja magának az ellenfelet. Ámbátor Favágó Norbi fejébe ezt elég nehéz beleverni; csúcs, amilyen fancsali képet vágott, mikor páran fölvetették, hogy őt kéne jelölni holnap. Az eheti végeredmény szempontjából persze alapvetően mindegy, mert Szintike egyrészt elég hülye ahhoz, hogy ha őt jelölik, akkor tényleg Norbit hívja ki; másrészt meg nemigen tudok elképzelni olyan párbajfeladatot a szóba jöhető repertoárból, amiben Szintikének érdemleges esélye lenne bármelyik más játékossal szemben. (Az eddig látott párbajok a Survivor-próbák tanyasira hangszerelt variánsai voltak, annyi különbséggel, hogy itt olykor pengéket is adnak a játékosok kezébe - bicskát, fűrészt, kést.)

Furore Carcosa 2016.04.27. 22:25:00

@Zephyrous: "Mekkora büntit kapott, aztarohadt! Kisbabaként speciális ágyban/ruhában alhat egész nap!"
Ez a büntetés elképesztően nagy baromság. A szerkesztők elmennek a VV-s trash irányába. Ide senkinek nem hiányoznak az ilyen bohóckodások; Szintikének meg, ahelyett hogy hátrányba hozná, csak az előnyére szolgál. Munka helyett éjjel-nappal fetrengeni fog a babaágyában. A heti gazda helyében egyszerűen nem adnék neki enni. Semmit. Ha éhes, menjen szépen az istállóba és fejjen magának tejet, vagy cibálja ki az újhagymát a veteményesből.

Furore Carcosa 2016.04.27. 22:26:53

@Furore Carcosa: "Szintike, Ribi Brigi és DÓRI a szemünk láttára hullanak szanaszét fejben és érzelmileg..."
Jav.: Szintike, Ribi Brigi és DIA. Sorry.

Furore Carcosa 2016.04.27. 22:38:41

@Alajka Bal: „Ha valóban Heni csinálta a végrendeletet...”
A végrendelet nem volt instruálva. A párbaj előtt beszélték meg egymás közt a nők, hogy Heni mit írjon bele, ha kiesne; ezt lehetett látni az adásban, de később a riportszobában Dóri is említette. Szóval a helyzet az, hogy ez a monumentális stratégiai öngól nem egyedül Heni sara, vastagon benne volt az összes többi csaj is. Eleinte nekik szurkoltam, női szolidaritásból, de most már azt mondom, hogy amekkora IQ- és EQ-csimborasszókat villantanak itt nekünk, takarodjanak a vérbe a képernyőről, mert egyik szánalmasabb nímand a másiknál. Bár Diát kicsit sajnálom, Dóri meg – úgy tűnik – a szabályt erősíti kivétel.

Furore Carcosa 2016.04.27. 22:51:10

@Jóska Pista: „Remélem nem a sanya, attila, norbi hármas marad a végére...”
Az én tippem a jelenlegi állás szerint: Dóri, Gergő, Gabika. De eléggé félve prognosztizálok, mert már egy csomó játékosról sült ki, hogy sokkal hülyébb, mint hittem volna; meg ugye az sem kizárt, hogy a változatosság kedvéért valakiről az fog kiderülni, hogy sokkal okosabb, mint gondoltam. Mindenesetre szerintem ennek a három játékosnak van a legjobb esélye rá, hogy elkerülje a bizonytalan kimenetelű párbajokat.
@Chuck Νorris: „Brigi kap még két hetet hogy a mexikoi romantikafanok is élvezzék a müsort”
Amikor Mindenki Brigije beleállt a butaribanc pozícióba, ez a show-románc kiüresedett, innentől kezdve erősen műgyanta jellege lesz.
@perszepolisz: „...hogy a faszba lehet délig az ágyban feküdni. Felnőttként????”
Előfordul néha az emberrel, például ha hajnal négykor fejezi be a melót; nálam például ez kimondottan gyakori eset. Szintikével viszont az eddigiekből ítélve ritkán fordul elő ilyen munka típusú malőr.

Avanivi 2016.04.27. 23:59:04

@Majom1Parádé: A Farm után hamarosan kezdődik, mondják :)Előbb ezt még végig kell szenvedni. :)

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.28. 00:02:30

Kivételesen nem Gábort, hanem Cintiát idézem:
"Leszarom a véleményed! Kussolj és mondjad tovább!"

neoteny · http://word.blog.hu 2016.04.28. 00:26:48

A reggelinél banánhéjat láttam az asztalon Sanya előtt. A banánt veszik vagy kapják?

Chuck Νorris 2016.04.28. 01:18:54

@neoteny: a boltostol vettek pár napja luxuscikekket (banán, citrom, ilyesmi)

Furore Carcosa 2016.04.28. 01:31:13

Na, bölcselkedek még egy sort, ha már olyan pechem van, hogy akkor kell ébren lennem, amikor (majdnem) mindenki szunyál…
1) Teljesen érthető, hogy Dóri már-már otthonának tekinti a gazdaszobát: többet héderezik ott, mint az összes többi játékos együttvéve, pedig még nem is volt heti gazda. Ami természetesen jelzésértékű a csapaton belüli tekintélyére és kapcsolatrendszerére nézve.
2) Most már tuti, hogy Testépítő Gabika szándékosan tetteti magát butábbnak, mint valójában. Kicsit túllőtt a célon, amikor a „kozmetika” szót cével ejtette. Ez már egy szatyorban nevelkedett félanalfabéta szintje, amit azért nehéz elhinni róla.
@kaqxar007: „(Szintike) bar tunder/pultoslany , pont azt hozza a stilusa”
Mint ex-bártündér, szeretnék az egész szakma nevében felháborodottan tiltakozni a megalázó összehasonlítás miatt. :) Szintike meghalna a pult mögött. A pultoslányok nem a fizuból élnek, hanem a borravalóból; szerinted mennyit kaszálna a vendégektől ezzel a nyegle, leszarós-besértődős modorral? Ha a valódi hivatására vagy kíváncsi, javaslom a forrásfeltárást bizonyos tematikus videóportálokon, a tetkóiról könnyen azonosítható.

Well... 2016.04.28. 02:06:38

@Furore Carcosa: nem soxor fordul, elo, h fennt nevezett tematikus videoportalokat latogatom, de ha megis akkor celiranyosan sotethaju csajokra klikkelek...szindike nem az esetem :o)

(ja felreertesek elkerulese vegett, kaqxar007 az az irodai szamitogep :o)

neoteny · http://word.blog.hu 2016.04.28. 02:35:56

@Furore Carcosa:

"Kicsit túllőtt a célon, amikor a „kozmetika” szót cével ejtette."

Az volt kiírva a hetigazda ajtajára, a tábla alá egy papíron: "cosmetica lányoknak" (03:29 az RTL Most-os videón). Gábor ezt akarta kimondani fonetikusan, csak nehezére esett első nekifutásra.

lac64 2016.04.28. 07:49:43

@Furore Carcosa: " A párbajban ugyanis az a fél van előnyben, aki megválaszthatja magának az ellenfelet. Ámbátor Favágó Norbi fejébe ezt elég nehéz beleverni; csúcs, amilyen fancsali képet vágott, mikor páran fölvetették, hogy őt kéne jelölni holnap. "

Látva az eddigi párbajfeladatok kiszámíthatatlanságát, nem csodálom. Belenyúlhat Norbi is valami magválogatásba, vagy egy kommenttárs által felvetett ki tud tovább aludni feladatba is :) Az már teljesen más kérdés, ha normális feladatot kapnak, és nem tudja legyőzni Szintit, akkor semmi keresnivalója bent.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.28. 08:28:07

@Furore Carcosa: Miért mi vagy te civilben, éjjeli portás? :-)

Sanda.Ipse 2016.04.28. 08:31:27

@VV Erőlegény: ?????
miből következtettél erre? (elárulom, most dolgozom)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.28. 08:32:26

@Furore Carcosa: Re: "2) Most már tuti, hogy Testépítő Gabika szándékosan tetteti magát butábbnak, mint valójában. Kicsit túllőtt a célon, amikor a „kozmetika” szót cével ejtette. Ez már egy szatyorban nevelkedett félanalfabéta szintje, amit azért nehéz elhinni róla." Ezt egyelőre még csak néhány kommentelő véli felfedezni, szerintem benn abszolút nem látják. Nekem ez egy nyerő taktika lenne, ha be tud bele vergődni a 3-as döbtőbe!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.28. 08:33:58

@Sanda.Ipse: Erre a mondatra reflektáltam : "Na, bölcselkedek még egy sort, ha már olyan pechem van, hogy akkor kell ébren lennem, amikor (majdnem) mindenki szunyál…"

Sanda.Ipse 2016.04.28. 08:39:28

@VV Erőlegény: O.K. vettem.:))
Gáborka kezdi elveszíteni "eredetiségét". Ettől függetlenül nem vall nagy észre, hogy 2,5 millát költött szteroidokra:) Csak nem annyira hülyécske, amennyire mutatja.

Gia 2016.04.28. 08:48:34

Hát nem tudom..Ha Gábor okos lenne,akkor csak a többiek előtt játszaná el a butát,a riportólban nem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.28. 08:50:25

@Gia: Az lenne az igazi reality teljesítmény, ha a megjátszás csak nem sokkal a döntő előtt derülne ki...

Gia 2016.04.28. 08:51:43

@VV Erőlegény: Ha ezt valaki így megtudja heteken át játszani,akkor megemelem a nem létező kalpagom. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.28. 08:56:06

@Gia: Én már vagy három négy napja csak emiatt izgulok, hogy bejöjjön ez a fikcióm, pontosan azóta, amióta nagy körítéssel elmondta Sanyának, hogy őt benn gyakorlatilag mindenki alulértékeli a játékban, pedig annál többet tud, mint amit mutat...

Jóska Pista 2016.04.28. 09:10:07

@Sanda.Ipse:
Csak nem annyira hülyécske, amennyire mutatja.

Pedig de.

Furore Carcosa 2016.04.28. 10:20:29

@VV Erőlegény: „Miért mi vagy te civilben, éjjeli portás? :-)”
Kalandor hajlamú ex-bártündér és ex-bodrikutya vagyok, aki mostanában külföldi nyelven írt szövegeket abuzál a számítógépén és ezért olykor némi pénzt is kap mindenféle könyvkiadóktól (ha éppen úgy tartja úri kedvük, uszkve félesztendős átfutással). Az ilyesmit pedig iccaka érdemes csinálni, mert akkor nyugi van az ember jánya körül, nem kap sikítófrászt attól, hogy egy cicerói körmondat kellős közepén rányit valaki avval, hogy életem értelme, kenjél már nekem egy zsíroskenyeret és főzzél előtte egy kávét.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.28. 11:46:22

@Furore Carcosa: Oh, köszönöm, még az "ex-bodrikutyához" szeretnék egy kis lábjegyzet magyarázatot kapni, ha lehetséges, és gondolom, hogy nem csak a magam nevében beszélek... :-)

Furore Carcosa 2016.04.28. 12:14:51

@VV Erőlegény: "még az "ex-bodrikutyához" szeretnék egy kis lábjegyzet magyarázatot kapni, ha lehetséges..."
A bodrikutya félreeső vidéki ingatlanokban lógatja télen a lábát, nehogy szanaszét lopják a nemzetiségiek. Nem igazi őrző-védő feladat, csak ott kell lenni és rendben tartani a kérót. A fő elrettentő erő, hogy egyáltalán van ott valaki, az esetleges illegális beszerzések ugyanis így sokkal masszívabb büntetőjogi elbírálás alá esnek. A ház körül persze így is sok mindennek nyoma vész szürke hajnalokon, de az ajtót azért nem vágják be kisbaltával, hogy kirámolják az almáriumot.
süti beállítások módosítása